Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naujokė klube
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2
Tikra
SVeikos!
Pagaliau pasiryžau rimtai užsiimti sportu ir prisiregistravau klube. Bet. Eisiu čia pirmąkart savo gyvenime. Ką turėčiau žinoti, ir ką reiktų su savimi pasiimti, kad pirmasis kartas praeitų sklandžiai? SUprantu, kad be aprangos reikia turėti rankšluostį, na, dar dušo želė.... Ką dar? Toliau mano fantazija pasibaigia, tad labai prašysiu jūsų visų pagalbos ir patarimų 4u.gif
Miaška
Na, viskas tikrai paprasta. Aišku, kaip pati sakei, reikia turėti aprangą ir apavą. Jei ilgi plaukai - gumutę ar segtukus, nes pačiai bus nepatogu. Rankšluostukai prakaitui nusišluostyt (popieriniai ar medžiaginiai) paprastai klube būna. Tada priemonės prausimuisi - dušo želė, prausikliai ir kt. Aš dar nešuosi kūno losjoną ir veido kremą. Būtinai - gumines šlepetes dušui. Didelį rankšluostį, kad būtų patogu ne tik nusišluostyt, bet ir susisukt. Matau, kad kitos atsineša ir dušo kepuraites, jei bijo plaukus sušlapt.
O šiaip, pirmą kartą pasiimk būtiniausius daiktus, ir iš karto matysi, jei tau ko pritrūks - pasiimsi kitą kartą. Nes visos susiruošia skirtingai, priklausomai nuo savo įpročių. Juk yra merginų, kurios sporto klube nesiprausia, o kitos ir galvą išsiplauna, ir į pirtį eina (tada maudymkės reik)...

Sėkmės 4u.gif
Tikra
Miaška, ačiū 4u.gif Jau lekiu pirkti guminių šlepečių smile.gif
Dar toks klausimas kyla - kai jau persirengi ir ruošies eit salę, - kur dėt raktelį nuo spintelės? Ar kartu su savimi jį reikų neštis prie treniruoklių? g.gif
(Tik nesijuokit, kad taip kvailai klausinėju - niekad dar nesu buvusi tongue.gif )
solo
QUOTE(Tikra @ 2007 11 11, 17:18)
Ar kartu su savimi jį reikų neštis prie treniruoklių?  g.gif
(Tik nesijuokit, kad taip kvailai klausinėju - niekad dar nesu buvusi  tongue.gif )
*

Taip, turėk su savimi, galima jį palikti ant trenerio staliuko, jei neturi kur įsidėt, arba prie kai kurių rakčiukų yra gumos, tai tiesiog ant riešo užsidedi 4u.gif
Tikra
Tai va - aš jau po treniruotės bigsmile.gif Ačiū už patarimus!!!

Aš savo ruožtu naujokėms patarčiau su savim turėt dar mineralinio buteliuka, nes oi, kaip norėjosi atsigaivinti, o neturėjau doh.gif Be to, gerai, kad buvau paskaitinėjus kitas SM temas, kur skaičiau, kad moterys piktinasi, jei į persirengimo kambarį einama su batais - savo ausim girdėjau, kaip dėl to buvo aprėktos kelios naujokės rolleyes.gif
Morepink
QUOTE(Tikra @ 2007 11 11, 20:14)
Tai va - aš jau po treniruotės  bigsmile.gif Ačiū už patarimus!!!

Aš savo ruožtu naujokėms patarčiau su savim turėt dar mineralinio buteliuka, nes oi, kaip norėjosi atsigaivinti, o neturėjau  doh.gif Be to, gerai, kad buvau paskaitinėjus kitas SM temas, kur skaičiau, kad moterys piktinasi, jei į persirengimo kambarį einama su batais - savo ausim girdėjau, kaip dėl to buvo aprėktos kelios naujokės  rolleyes.gif
*

Tai pries ieinant batus nusiauti pakelej?
Tikra
Prie įėjimo į rūbinę pamatysi suoliukus, kur visi ir persiauna, nes su batais eit negalima - ir ant durų kabo įspėjimas ax.gif
Miaška
Na va, kaip ir sakiau - po pirmo karto pati geriausiai suprasi, ko būtent tau klube reikia. Aš vandenį nešuosi ne visada - kai kuriose treniruotėse ne taip norisi gert. Arba, jei jau norisi, galima vietoje nusipirkt mirksiukas.gif

QUOTE(Tikra @ 2007 11 11, 20:35)
Prie įėjimo į rūbinę pamatysi suoliukus, kur visi ir persiauna, nes su batais eit negalima - ir ant durų kabo įspėjimas ax.gif
*

O čia ne visuose klubuose taip. Ten, kur aš vaikštau, į rūbinę einu su batais, ir juos pasidedu po suoliuku.
Apvalute
as irgi ryt einu pirma k. i sporto kluba - truputi bijau unsure.gif nes nezinau visos tvarkos.
Tikra
QUOTE(Apvalute @ 2007 11 11, 22:06)
as irgi ryt einu pirma k. i sporto kluba - truputi bijau unsure.gif  nes nezinau visos tvarkos.
*

Na, aš tai visko drąsiai klausinėjau rolleyes.gif

Naujokėms dar reiktų žinoti vieną svarbų dalyką - jei po treniruotės ruošiatės eit į baseiną, pirtį ar sukūrinę vonią, būtina prieš tai nusiprausti po dušu. Mačiau, kaip viena moteriškaitė po treniruoklių iškart įšoko į maudymkę ir nėrė į baseiną. Visa pasrūvusi prakaitu, kas be ko doh.gif Pagalvojau, jeigu visi taip darytų, tai tektų plaukioti po dvokiantį vandenį doh.gif
Miaška
QUOTE(Tikra @ 2007 11 12, 09:37)
Naujokėms dar reiktų žinoti vieną svarbų dalyką - jei po treniruotės ruošiatės eit į baseiną, pirtį ar sukūrinę vonią, būtina prieš tai nusiprausti po dušu.
*

blink.gif
Na čia jau kaip ir iš elementarios kultūros srities - juk baseinas neskirtas prakaitui nuprausti, tam yra dušai... doh.gif
Bezdžionė
Būdama naujoke naujame klube, turiu bjaurų įprotį - nueiti į klubą apsidairyti ir pasišnekėti su treneriu/e (-iais) arba nusiperku vienkartinius į grupinius ax.gif
Po to "priskrentu" prie administratorės - kur dušas, kur WC....
Kiekvienam klube skirtingas mikroklimatas ir ... kultūra smile.gif
Menkas pastebėjimas - klubai labai skirtingi, vienam gali būti vienkartiniai rankšluosčiai, netgi frotiniai rankšluosčiai salėje, skystas muilas duše, nemokamai geriamas vanduo, kitur - ne. Taigi, visaip pasitaiko mirksiukas.gif
Miaška
QUOTE(Bezdžionė @ 2007 11 12, 10:33)
Menkas pastebėjimas - klubai labai skirtingi, vienam gali būti vienkartiniai rankšluosčiai, netgi frotiniai rankšluosčiai salėje, skystas muilas duše, nemokamai geriamas vanduo, kitur - ne. Taigi, visaip pasitaiko  mirksiukas.gif
*

Jo, tas tiesa. Viename klube, kurį lankiau, rankšluostukus savo nešdavausi, nes nebuvo, dabartiniame - yra popieriniai ir frotiniai vietoje. Su dušais irgi visokių niuansų yra... Geriausias būdas kaip sakai - ateiti apsižiūrėti dar iki abonemento išsipirkimo arba "priskresti" prie administratorės su klausimais. O jei administratorė susiraukusi - galima nusižiūrėti kokią malonesnę klubo lankytoją ir neįkyriai paklausinėt smile.gif
Kiek pastebėjau, jei žmogus grybauja, niekas per galvą neduoda, aplinkiniai geranoriškai ir pataria, ir parodo viską. Nebent kokia piktybinė būtum ir duše siusiotum... gun_bandana.gif
inggusik
Labai smagu, kad radau sia temele, nes kaip tik ruosiuosi pradeti sportuoti ir daug ko nezinojau, ko reikia einant i sporto kluba ir pan. thumbup.gif
cangoroo
As siandien vakare einu pirma karta i sporto kluba. Oi grybausiu... Bet tikiu, kad isivaziuosiu biggrin.gif
rutuks
QUOTE(cangoroo @ 2008 02 01, 12:42)
As siandien vakare einu pirma karta i sporto kluba. Oi grybausiu... Bet tikiu, kad isivaziuosiu  biggrin.gif
*

ir kaip sekesi? 4u.gif

as siandien taip pat einu pirma karta i sporto kluba, ziuresim kas kaip kur doh.gif
rutuks
QUOTE(rutuks @ 2008 02 04, 13:03)
ir kaip sekesi?  4u.gif

as siandien taip pat einu pirma karta i sporto kluba, ziuresim kas kaip kur  doh.gif
*

na va, grizau rolleyes.gif na kaip ir nepasakysiu nieko naujo atrodo ka reiktu turet,na tik aisku nelabai jauku pirma karta blush2.gif
MuzikALI
as tai pirma karta kai ejau, pamenu administratores paklausiau, kaip del kazkokios trenerio pagalbos pirma karta, na kad kas nors gi parodytu po galais kaip teisingai tuos pratimus su kiekvienu treniruokliu daryt. tai ji parode man treneri, i kuri kreiptis, niu ir ka priejau as prie jo, pasakiau kad pirma karta as cia ir paklausiau, gal parodytu kaip cia kas. ir jis visa ta laika kol buvau kantriai rode kaip taisyklingai sportuoti, ka po ko daryti ir t.t. siaip labai likau patenkinta thumbup.gif
cia zebra sporte vilniuje. gaila tik kad bankrutuoja siandien suzinojau doh.gif
zodziu nebijokite paklausti kaip is vis reikia sportuoti, gi taisyklingai atliekamas pratimas duag greiciau duos norimu rezultatau mirksiukas.gif
Bezdžionė
QUOTE(MuzikALI @ 2008 08 26, 16:18)
cia zebra sporte vilniuje. gaila tik kad bankrutuoja siandien suzinojau doh.gif

Ne pirmas ir ne paskutinis bankrutuoja, dažna tendencija, nepergyvenk, rasi kitą. Gal geresnį mirksiukas.gif Be to, pokyčių šiame klube ir reikėjo laukti - kaina nesveikai aukšta, o treniruočių minimumas - kažkas iš karto buvo ne taip.
Nežinai, kur treneriukai išsibėgioja? Įdomu būtų, berods, Vytautas - bike treniruotes vedė.
Mitsouko
vasara aerobika lankiau,o nuo rudens noriu i treniruoklius eiti,nes grafikas nemanau kad sutaps.
tai labiau apsimoka uzsimoket uz viena individualia treniruote su treneriu ir "programos pritaikyma" (apie60lt) ar tiesiog prasyt kad parodytu kas kaip nemokamai? g.gif
Atidela
sveikutes smile.gif
nusipirkau abonenta smile.gif eisiu i sportklubi. visiskai neisivaizduoju ko ten reik blush2.gif

apranga, batukai. o kokius geriausia pirkti? dar neturiu.. o parduotuveje ziuriu kad ju begales yra skirtingu..

o i sale reikia nestis maza ranksluostuka? negi ten taip varvi? ir buteliuka vandens?

siaip dar reik turet dideli ranksluosi, prausimosi reikmenis, slepetes.

viskas?

siaubas kaip man kukulu blush2.gif

mamamigle
Sveikos!
O su kokiais batais jus sportuojat? Ar nusipirke esat specialius, pvz. aerobikos? As tai su tokiais paprastais Nike kedais ejau, jie man atrodo skirti ejimui smile.gif. Bet dabar uzsirasiau i nauja kluba, sakau gal kedus nusipirkt naujus...
lauryna
QUOTE(mamamigle @ 2008 10 07, 17:30)
Sveikos!
O su kokiais batais jus sportuojat? Ar nusipirke esat specialius, pvz. aerobikos? As tai su tokiais paprastais Nike kedais ejau, jie man atrodo skirti ejimui smile.gif. Bet dabar uzsirasiau i nauja kluba, sakau gal kedus nusipirkt naujus...
*

As sportuoju su Nike firmos sportiniais bateliais , skirtais butent aerobikai blush2.gif
Ingadi
Labas visoms.
Matau, kad čia pasisako pradėjusios lankyti sporto klubus merginos.
O ka jus pasiūlitumėte man?
Tiesą pasakius labai norėčiau lankyti kokį sporto klubą, bet esu baisiai stora ir dėl to labai gėdinuosi. Susidaro toks ispudios, jog visos kitos panos ten tik ir daris, jog žiurės į tavę ir šaipisis. O gal yra specialiai storuliams skirti sporto klubai, na arba kokios valandos skirtos? Taip pat norėčiau sužinoti, ar imanoma, kad treneris sudarytu tau skirtus pratimų kompleksą (ar kaip ten vadinasi), ar tai kainuoja papildomai.
Atidela
QUOTE(Ingadi @ 2008 10 23, 13:52)
Labas visoms.
Matau, kad čia pasisako pradėjusios lankyti sporto klubus merginos.
O ka jus pasiūlitumėte man?
Tiesą pasakius labai norėčiau lankyti kokį sporto klubą, bet esu baisiai stora ir dėl to labai gėdinuosi. Susidaro toks ispudios, jog visos kitos panos ten tik ir daris, jog žiurės į tavę ir šaipisis. O gal yra specialiai storuliams skirti sporto klubai, na arba kokios valandos skirtos? Taip pat norėčiau sužinoti, ar imanoma, kad treneris sudarytu tau skirtus pratimų kompleksą (ar kaip ten vadinasi), ar tai kainuoja papildomai.
*

na, vat vakar buvau impulse. kuris man visada atrode labai fyfiskas plonuciu soliariuminiu. bet is tikruju visokiu ten moteru yra. kai kurios moteriskes tokios zymiai vyresnes uz mane ten tokius kruvius pavaro, o as as ten jau liezuvi iskisus makaluojuos.
ka reiskia baisiai stora? as vakar ten maciau visokiu. tikrai niekas is nieko nesisaipe.
o programos sudarymas papildomai kainuoja, bet tai vis tiek reikia, nes as tia visai nesupratau kaip ten ka reikia daryt. o treneriukas pravede ir viska parode.
sporto klubas gi ir yra tam kad steniruotumeisi ir tobulintum savo kuna, stiprintum raumenis.
Nepasimetusi
As irgi pradejau rimciau galvot apie sportavima (galvoju apie aerobika). Tai man idomu kaip jus rengiates, ar aunates kazkokiais specialiais kedais, ar nebutinai?
Nes pvz kai isbegu pabegiot i lauka, tai apsirengiu kad tik butu patogu, paprastai, ir kedukus paprastucius. Tai vienakart vyriskis su dviraciu mane pasivijo, sako nusipirk gerus kedus begiojimui biggrin.gif tai biski geda buvo, bet begioju nedaznai tai nenoriu tu islaidu.
Atidela
QUOTE(Nepasimetusi @ 2008 10 29, 02:27)
As irgi pradejau rimciau galvot apie sportavima (galvoju apie aerobika). Tai man idomu kaip jus rengiates, ar aunates kazkokiais specialiais kedais, ar nebutinai?
Nes pvz kai isbegu pabegiot i lauka, tai apsirengiu kad tik butu patogu, paprastai, ir kedukus paprastucius. Tai vienakart vyriskis su dviraciu mane pasivijo, sako nusipirk gerus kedus begiojimui  biggrin.gif  tai biski geda buvo, bet begioju nedaznai tai nenoriu tu islaidu.
*

as gyvenime daugiau neisiu i jokiu stepus aerobikas ir pan. nespeju as ten trypciot paskui visas. o tau niekas neaiskina kaip naujokei. arba darai ten tas visas figuras arba stovi nes nespeji. isbuvau gal 5 ar 10 min ir pabegau is ten. negalejau..
Ida66
QUOTE(Atidela @ 2008 10 29, 11:10)
as gyvenime daugiau neisiu i jokiu stepus aerobikas ir pan. nespeju as ten trypciot paskui visas. o tau niekas neaiskina kaip naujokei. arba darai ten tas visas figuras arba stovi nes nespeji. isbuvau gal 5 ar 10 min ir pabegau is ten. negalejau..
*

Naujokams būna specialios Intro treniruotės, kuriuose parodomi pagrindiniai aerobikos žingsneliai. doh.gif
Gubernija
panos kas zada pradet sportuot ir ieshko kompanijos? as noriu pradet, bet vienai nesmagu... noreciau arba ozo arba astanaviciutes gatvej impulse, geriau butu astanaviciutes ... ir beto as galiu tik vidudienio... 4u.gif gal kas nors toks pat kaip as bigsmile.gif

parashykite i az ... blush2.gif
solo
QUOTE(Atidela @ 2008 10 29, 10:10)
*

Nereikėjo pabėgt. Per ilgą savo sportavimo laiką mačiau labai daug naujokių, kurios, kaip pati sakai, trypčioja, nespėja ir pan. Pati buvau tokia pat. Nesvarbu, kad tiksliai nepadariau reikiamų žingsnių, vistiek iš treniruotės šlapiaa išėjau, nes judėjau bigsmile.gif Tai tik praktikos reikalas... antra, trečia treniruotė, išmoksti judesių pavadinimus, o po mėnesio jau aišku kaip labas rytas smile.gif
Bezdžionė
QUOTE(solo @ 2008 11 25, 13:06)
Nereikėjo pabėgt. Per ilgą savo sportavimo laiką mačiau labai daug naujokių, kurios, kaip pati sakai, trypčioja, nespėja ir pan. Pati buvau tokia pat. Nesvarbu, kad tiksliai nepadariau reikiamų žingsnių, vistiek iš treniruotės šlapiaa išėjau, nes judėjau  bigsmile.gif  Tai tik praktikos reikalas... antra, trečia treniruotė, išmoksti judesių pavadinimus, o po mėnesio jau aišku kaip labas rytas  smile.gif
*

Jei salėje yra naujokų ir nėra intro lygio treniruočių, praprusęs treneris paprastai sugeba pateikti lengvesnius variantus ir mažesnį krūvį pradedantiesiems.

Visada išeinu iš bendros treniruotės, jeigu man nepatinka treniruotė (nemėgstu jokių choreografijos apraiškų, ypač, kai jos pasireiškia jėgos treniruotėse), matau nekvalifikuotai dirbantį trenerį, ne mano intensyvumo lygis. Kitaip sakant, jei manęs netenkina paslaugų kokybė, jomis nesinaudoju nepriklausomai nuo veltui išleistų pinigų ir sekantį kartą už nekokybišką (ar mano poreikių neatitinkančią) paslaugą net nesiruošiu mokėti (t.y. pirkti abonementą).

solo
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 11 25, 13:35)
Jei salėje yra naujokų ir nėra intro lygio treniruočių, praprusęs treneris paprastai sugeba pateikti lengvesnius variantus ir mažesnį krūvį pradedantiesiems.

Visada išeinu iš bendros treniruotės, jeigu man nepatinka treniruotė (nemėgstu jokių choreografijos apraiškų, ypač, kai jos pasireiškia jėgos treniruotėse), matau nekvalifikuotai dirbantį trenerį, ne mano intensyvumo lygis. Kitaip sakant, jei manęs netenkina paslaugų kokybė, jomis nesinaudoju nepriklausomai nuo veltui išleistų pinigų ir sekantį kartą už nekokybišką (ar mano poreikių neatitinkančią) paslaugą net nesiruošiu mokėti (t.y. pirkti abonementą).
*

Tai aš kaip supratau, Atidelai pati aerobika kaip šaka būtų patikusi, tik susinervino, kad nieko nemoka g.gif
Bezdžionė
QUOTE(solo @ 2008 11 25, 14:42)
Tai aš kaip supratau, Atidelai pati aerobika kaip šaka būtų patikusi, tik susinervino, kad nieko nemoka g.gif
*

Šiaip pafilosofavau - įsijaučiau blush2.gif biggrin.gif Nemėgstu, kai mane, kaip klientą, mausto - tiesioj jau yra iš o rinktis.
Na, jei pataikai į ne savo fizinio pasirengimo lygio, stiliaus treniruotę ar treneris nepadeda naujokui - kojas sukeisti lauk ne pats blogiausias pasirinkimas mirksiukas.gif Nebent labai norisi, o rinktis nėra iš ko g.gif Na, kad ir toks trūkumas, kad pašokinėji, pridūsti, po to sustoji, nes nebesupranti, o širdžiai jau ir negerai staigus sustojimas ax.gif Patyręs pats pajudės (vaikščios ar pan.), geras treneris pastebės ir patars, o jeigu ne g.gif
Atidela
nju paaiskinsiu kaip ten viskas buvo smile.gif
dabar jau net nezinau ar butu patikusi aerobika ar ne bet zinau kad daugiau neisiu.
as ten visai nespejau viena ausim isgirsti pavadinima pratimuko ir visos jau daro. kol as susigaudau pradedu kazka megdzioti, jau buna kitas pratimas. ir man taip sukiotis kairen desinen be rysio. jokio ten prakaitavimo o tik trypciojimas vietoj.
o trenere kaip arklys vare net neziuredama.

zodziu. tai man sukele nemalonu, diskomforto jausma. o argi kam patiktu buti loozere. todel geriau neiti ir daryti tai kas patinka labiau, kas geriau sekasi. siaip po to niekad tiap ir nejau ne tik kad i aerobikos bet ir i visas kitas treniruotes uzdaroj salej.
***Austrija***
sveikutės mergaitės... vat iškilo ir man toks klausimas... pradėjau lankyt aš aerobika... neseniai, dar tik trečia savaitė... einu aš i tą intro treniruotę... suprakaituoju labai... tas intensyvumas man kaip tik... nes jai dar sparčiau tai kaži ar ištverčiau... ir galvoju dabar...kada jau galėsiu eiti i ta vidutinio intensyvumo treniruotę... nes jei tą intro tempą vos palaikau...tai jau tas vidutinis labai daug smarkesnis už tą pradedantiesiems ar kaip... na žodžiu ar labai intensyvumas skiriasi tarp pradedantiesiems ir vidutinio intensyvumo skirtos treniruotės???
solo
QUOTE(Sigrida @ 2008 11 25, 19:58)
sveikutės mergaitės... vat iškilo ir man toks klausimas... pradėjau lankyt aš aerobika... neseniai, dar tik trečia savaitė... einu aš i tą intro treniruotę... suprakaituoju labai... tas intensyvumas man kaip tik... nes jai dar sparčiau tai kaži ar ištverčiau... ir galvoju dabar...kada jau galėsiu eiti i ta vidutinio intensyvumo treniruotę... nes jei tą intro tempą vos palaikau...tai jau tas vidutinis labai daug smarkesnis už tą pradedantiesiems ar kaip... na žodžiu ar labai intensyvumas skiriasi tarp pradedantiesiems ir vidutinio intensyvumo skirtos treniruotės???
*

Jei anksčiau apskritai nesportuodavai, tuomet būk rami, 3 savaitės tikrai nėra ilgas laiko tarpas. Tavo organizmas paprasčiausiai dar nespėjo ne tik kad apsisprasti, kad gauna kažką nauja, bet ir konkrečiai nesusigyveno su krūviu (na, taip liaudiškai šneku biggrin.gif ). Ar skirias intensyvumas - priklauso konkrečiai nuo trenerio. Taip, kažkiek skiriasi. Tikrai pajausi, kada jau užsiėmimas nebekelia nuovargio ir kai trenerė sako stop, tau lyg dar norėtųsi daryti daugiau. Nesivadovauk jokiomis taisyklėmis, jei viena gali pereiti į didesnį intensyvumą po kelių savaičių, nebūtinai taip nutikti turi ir tau mirksiukas.gif
***Austrija***
QUOTE(solo @ 2008 11 25, 20:24)
Nesivadovauk jokiomis taisyklėmis, jei viena gali pereiti į didesnį intensyvumą po kelių savaičių, nebūtinai taip nutikti turi ir tau  mirksiukas.gif
*

ačiū tau solo labai už komentarą... 4u.gif
pretty.black.kitty
o kaip su plauku dziovintuvais? pasiimti savo?
solo
QUOTE(pretty.black.kitty @ 2008 11 26, 22:21)
o kaip su plauku dziovintuvais? pasiimti savo?
*

plaukų džiovintuvai dažniausiai yra, bet ne visuose.
Britney
O visos prausiasi po treniruociu klube? blush2.gif As dar niekad nesu buvusi sporto klube. Jeigu as pavyzdziui po treniruotes persirengiu ir varau namo. Namie ir nusiprausciau. Bet kaip kiti reaguotu?
jauku
o koks skirtumas kaip reaguoja kiti?smile.gif juk nesuprakaituoji kaip arklys dažniausiai:) nebent po klubo neeini namo, o šiaip kur nors.
aš dažniausiai nusiprausiu, nes po baseino noris ir chlorkę nusiplaut ir pasitept kremuku. bet jei pvz būna mmm tai prausiuosi namie.
Britney
Aciu uz atsakyma.
luxuriukas
Dabar kai brnagsta sildymas, vanduo, dujos, tai net ir tos kurios namuose po sporto prausdavosi - prausiasi kaip sakoma valdiskai biggrin.gif
As tai visada nusiprausiu, kazkaip siaip kai iki namu truputi reikia pavaziuot, tai nemalonu kazkaip virsutinius drabuzius, paltuka tept blogais kvapais smile.gif o po baseino tai ypac ir galva issiplaunu, nes chloro kvapelis nezavi cool.gif
Guzė
Sveikos. Man čia tokia keista problemėlė kilo. Užsirašiau į sorto klubą. Viskas kaip ir turėtų būti - po pirmos treniruotės skaudėjo viską. Tačiau po antros, pastebėjau, kad mano lašinukai ant pilvo kažkaip pasidarė tokie skysti ir išsivažinėjo į šalis. Ar čia tik man taip, ar ir kitom pasitaikė? O gal čia taip riebalai tirpsta? Pilvas dabar toks kaip tešlainis smile.gif
Julya
pirma kart gyvenime siandien buvau sporto klube.kai uzejau i treniruokliu sale nieko is patarianciuju nebuvo(keista labai man pasirode!) ir net nezinojau ka ten daryt,20min pasukau dvirati ir begimo takeli ir isejau namo.. nes bandziau viena treniruokli susireguliuot pagal save bet nesupratau jo veikimonprincipo tai aplinkiniai zmones pradejo kriznet,sakes kaip nemaloniai pasijauciau unsure.gif nusipirkau menesiui abonementa o po sios dienos net eit ten nebesinori angel_sadangel.gif
Amerile
QUOTE(julya @ 2009 02 28, 23:30)
pirma kart gyvenime siandien buvau sporto klube.kai uzejau i treniruokliu sale nieko is patarianciuju nebuvo(keista labai man pasirode!) ir net nezinojau ka ten daryt,20min pasukau dvirati ir begimo takeli ir isejau namo.. nes bandziau viena treniruokli susireguliuot pagal save bet nesupratau jo veikimonprincipo tai aplinkiniai zmones pradejo kriznet,sakes kaip nemaloniai pasijauciau  unsure.gif  nusipirkau menesiui abonementa o po sios dienos net eit ten nebesinori  angel_sadangel.gif
*

Man irgi taip buvo.... tai tik kardio pamindavau vvisokius ir vsio;/ o ko klaust apie kitus treniruoklius-nebuvo... o sportuojantys atsiprasant tokie , prieina prie merginos "nu shto tiolka,syski kachiajesh? blink.gif
sygyta
QUOTE(julya @ 2009 02 28, 23:30)
pirma kart gyvenime siandien buvau sporto klube.kai uzejau i treniruokliu sale nieko is patarianciuju nebuvo(keista labai man pasirode!) ir net nezinojau ka ten daryt,20min pasukau dvirati ir begimo takeli ir isejau namo.. nes bandziau viena treniruokli susireguliuot pagal save bet nesupratau jo veikimonprincipo tai aplinkiniai zmones pradejo kriznet,sakes kaip nemaloniai pasijauciau  unsure.gif  nusipirkau menesiui abonementa o po sios dienos net eit ten nebesinori  angel_sadangel.gif
*

nenusimink ir nenuleisk ranku.issiaiskink kokiu laiku buna treneriai. tau pries pradedant treniruote turejo pravesti instruktaza g.gif ir bent supazindinti su irengimais.
o klube maloniu zmoniu tikrai atsiranda bigsmile.gif reikia tik paprasyti pagalbos manau.
blogiausiu atveju ilysk i youtuba ir paziurek pagrindiniu pratimu video. bet siaip klube tau turetu tai parodyti rolleyes.gif reikalauk to,uz ka moki
Liliuse
laba vakarėli, mergaitės smile.gif oj,kiek naudingos info gavau iš šios temos ax.gif ryt kaip tik keliausiu pirmą kartą į sporto klubą, vaje kaip bijau biggrin.gif toks jausmas, kad nieko nerasiu ir būsiu kaip balta varna.. o gal netyčia čia yra lankančių kareivių gt. IMPULS? smile.gif būtų smagu susirast kompanijos, vis ne vienai wink.gif blush2.gif
kastone
visai naujokėms patarčiau pirmiausia kreiptis į trenerį, kad parodytų ką ir kaip daryt. pati pradžioj padariau klaidą- persistengiau iš nežinojimo ir turėjau nugaros traumą. dabar labai saugausi, bet po kelių metų sporto ir trenerių patarimų, gaudausi kaip ir kas 4u.gif
Bezdžionė
QUOTE(kastone @ 2009 03 05, 15:55)
visai naujokėms patarčiau pirmiausia kreiptis į trenerį, kad parodytų ką ir kaip daryt.

Man atrodo, kad sporto klubo pasirinkimas turėtų prasidėti nuo pokalbio su treneriu, būtina pasidomėti kompetencija, kvalifikacija ir patirtimi ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.