Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naujokė klube
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2
jazzcat
joo, su tais treneriais tai bėdelė... kai pirmą kartą atėjau sportuot, tai išvis nesupratau kaip tuos treniruoklius susireguliuoti, o kiekvieną kartą lakstyt pas trenerį kažkaip nemalonu buvo, nes nelabai geranoriškas pasitaikė... baisiausiai pasijaučiau, kai niekaip nesugebėjau atsukti tokio reguliuojančio varžtelio lotuliukas.gif tai likau ant to treniruoklio nepasportavus unsure.gif tada nusprendžiau eiti į aerobiką ir ten man daug labiau patiko, ir naudos žymiai daugiau thumbup.gif
Clure
kai pirmą kartą nuėjau į treniruoklių salę tai nieko nesupratau blink.gif gerai kad kartu ėjo ir draugė, kuri buvo kiek prakutus, tai aprodė man kas ir kaip. nei vieno trenerio per tą treniruotę taip ir nepamačiau, tai jei ne draugė, manau būčiau apsisukus ir išėjus nieko nesupratus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(jazzcat @ 2009 03 05, 15:40)
<...>  tada nusprendžiau eiti į aerobiką ir ten man daug labiau patiko, ir naudos žymiai daugiau thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif man irgi labiau aerbika prie širdies thumbup.gif
Liliuse
Kadangi aš labai ilgą laiką nesportavau, tai visus alei vieno kaulelio skauda po aerobikos doh.gif bet tikiuosi, kad greit prasimankštinsiu ir įsivažiuosiu smile.gif
kastone
QUOTE(jazzcat @ 2009 03 05, 16:40)
joo, su tais treneriais tai bėdelė... kai pirmą kartą atėjau sportuot, tai išvis nesupratau kaip tuos treniruoklius susireguliuoti, o kiekvieną kartą lakstyt pas trenerį kažkaip nemalonu buvo, nes nelabai geranoriškas pasitaikė... baisiausiai pasijaučiau, kai niekaip nesugebėjau atsukti tokio reguliuojančio varžtelio lotuliukas.gif  tai likau ant to treniruoklio nepasportavus unsure.gif  tada nusprendžiau eiti į aerobiką ir ten man daug labiau patiko, ir naudos žymiai daugiau thumbup.gif
*

va čia ir problema, kad dauguma trenerių susireikšminę/ pasikėlę/ abejingi. man ir naujoj vietoj pradžioj nesmagu, bet perlipu per save ir klausiu. ir kiekvieną kartą atėjus sportuot-sveikinuosi.
Julya
QUOTE(kastone @ 2009 03 05, 18:26)
va čia ir problema, kad dauguma trenerių susireikšminę/ pasikėlę/ abejingi. man ir naujoj vietoj pradžioj nesmagu, bet perlipu per save ir klausiu. ir kiekvieną kartą atėjus sportuot-sveikinuosi.
*

cia tai rimtai! prieinu sakau gal galeti padeti,pakonsultuoti ir t.t. sako asmenine konsultacija 58lt kainuoja. sakau taigi man tik paaiskint reikia tai atsake niekuo negaliu padeti... kaip idiote kokia likau stovet doh.gif unsure.gif
šypt
QUOTE(julya @ 2009 03 05, 16:50)
cia tai rimtai! prieinu sakau gal galeti padeti,pakonsultuoti ir t.t. sako asmenine konsultacija 58lt kainuoja. sakau taigi man tik paaiskint reikia tai atsake niekuo negaliu padeti... kaip idiote kokia likau stovet  doh.gif  unsure.gif
*

Man taip Impuls buvo. Daugiau ten kojos nekelsiu doh.gif
Julya
QUOTE(šypt @ 2009 03 05, 19:15)
Man taip Impuls buvo. Daugiau ten kojos nekelsiu doh.gif
*

aha man irgi impuls. savanoriu pr.
soera
Ziuriu Impuls visur tas pats, bet merginos reikalaukit kas priklauso - juk parasyta naujokams ivadine nemokama, tai jus ir reikalaukit, prasykit, kad jums ivadines pratimukus parodytu, o su laiku ir kolegu pagalba viska ismoksit.
As taip pat sportuoju Impuls Kaune ir galiu pasakyt, kad ismokau draugu ir salia sportuojanciu pagalba, dar skaitau nete ir pati domiuosiu kaip reiketu viena ir kita pratima daryti.

Tik vat idomu kada Impuls administracija i ta demesi atkreips g.gif
šypt
QUOTE(soera @ 2009 03 06, 08:57)
Ziuriu Impuls visur tas pats, bet merginos reikalaukit kas priklauso  - juk parasyta naujokams ivadine nemokama, tai jus ir reikalaukit, prasykit, kad jums ivadines pratimukus parodytu, o su laiku ir kolegu pagalba viska ismoksit.
As  taip pat sportuoju Impuls Kaune ir galiu pasakyt, kad ismokau draugu ir salia sportuojanciu pagalba, dar skaitau nete ir pati domiuosiu kaip reiketu viena ir kita pratima daryti.

Tik vat idomu kada Impuls administracija i ta demesi atkreips g.gif
*

Man pareiškė, jog pradedantiesiems įvadinė 20 lt, nors taip pat skaičiau, jog nemokama unsure.gif doh.gif
Julya
QUOTE(šypt @ 2009 03 06, 17:46)
Man pareiškė, jog pradedantiesiems įvadinė 20 lt, nors taip pat skaičiau, jog nemokama unsure.gif  doh.gif
*

mane tas impuls isvis erzina negaliu,o ypac Vilniuj savanoriu pr. ten kas per ziurkes dirba tai isvis doh.gif schmoll.gif
Tropic
sportuoju jau dvi sawaites, tai tik dabar pradedu normaliai jaustis sporto klube, o pries tai tik ivadine treniruote, paskui kapanokis kaip nori, cia didziausia problema tas treneriu abejingumas ir ju kompetencijos stoka, bet uzsidegimo vis dar turiu smile.gif
Amerile
Sveikos, as irgi is savanoriu impulso pabegau:}}}} kai atejau pirmakart, uz tai kad parodytu kaip kas veikia,eme 20lt... o kai paskui sudare programa-dingo kaip i vandeni treneriukas;]]] o kitas-spyga taukuota,neaiskindavo kaip ta programa naudotis :]]] o sudarytojo taip ir nebemaciau smile.gif))
vilvet
sveikos,asirgi eisiu pirma karta i sporto kluba,labai kazkaip bijau blush2.gif
Sibile99
Sveikos, merginos smile.gif
Kitą savaitę pradedu lankyti sporto klubą ir man iškilo vienas gan kvailokas ir juokingas klausimas.. unsure.gif Norėjau pasiteirauti, kaip sporto klubuose reikalai su dušais ir privatumu? Taigi nėra taip, kaip rodo amerikietiškuose filmuose, kur mergaitės mokykloj po persirengimo kambarį visiškai nuogos laksto? blink.gif Nesijausčiau patogiai prausdamasi bendrame duše su kitomis moterimis ar po dušo nuoga šmyrinėdama po persiengimo kambarį. Ir manau, kad nesu vienintelė tokia, kuriai dėl to gali iškilti problemų. Prašau, papasakokit, kai vyksta šita procedūra.

Iš anksto ačiū rolleyes.gif
Angie_Kiras
QUOTE(Sibile99 @ 2009 05 06, 12:41)
Kitą savaitę pradedu lankyti sporto klubą ir man iškilo vienas gan kvailokas ir juokingas klausimas..  unsure.gif  Norėjau pasiteirauti, kaip sporto klubuose reikalai su dušais ir privatumu? Taigi nėra taip, kaip rodo amerikietiškuose filmuose, kur mergaitės mokykloj po persirengimo kambarį visiškai nuogos laksto?  blink.gif  Nesijausčiau patogiai prausdamasi bendrame duše su kitomis moterimis ar po dušo nuoga šmyrinėdama po persiengimo kambarį. Ir manau, kad nesu vienintelė tokia, kuriai dėl to gali iškilti problemų. Prašau, papasakokit, kai vyksta šita procedūra.

Iš anksto ačiū  rolleyes.gif
*

Patikėk, kitos ir nuogos laksto lyg niekur nieko biggrin.gif Čia jau nuo kiekvienos asmeninio supratimo priklauso, kiek prisidengus į tuos dušus eit. O sporto klubuose, kiek pastebėjau, irgi ne visur yra durys dušų kabinose, kai kur tiesiog sienelėmis dušai atskirti, ir tiek...
O į kokį sporto klubą ruošiesi eit? 4u.gif
Sibile99
QUOTE(Angie_Kiras @ 2009 05 06, 16:14)
Patikėk, kitos ir nuogos laksto lyg niekur nieko biggrin.gif Čia jau nuo kiekvienos asmeninio supratimo priklauso, kiek prisidengus į tuos dušus eit. O sporto klubuose, kiek pastebėjau, irgi ne visur yra durys dušų kabinose, kai kur tiesiog sienelėmis dušai atskirti, ir tiek...
O į kokį sporto klubą ruošiesi eit?  4u.gif
*

Rinksiuosi vieną iš Klaipėdos sporto klubų. Dar renkuosi kurį tiksliai.
evkau
QUOTE(vilvet @ 2009 04 29, 10:01)
sveikos,asirgi eisiu pirma karta i sporto kluba,labai kazkaip bijau blush2.gif
*

sveikute:)
nebijok, tiesiog pasirysk sportuoti, po keleto kartu apsiprasi ir jau zinosi kas ir kaip, o dar veliau bus labai gera ir naudinga, sekmes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sibile99 @ 2009 05 06, 13:41)
Kitą savaitę pradedu lankyti sporto klubą ir man iškilo vienas gan kvailokas ir juokingas klausimas..  unsure.gif  Norėjau pasiteirauti, kaip sporto klubuose reikalai su dušais ir privatumu? Taigi nėra taip, kaip rodo amerikietiškuose filmuose, kur mergaitės mokykloj po persirengimo kambarį visiškai nuogos laksto?  blink.gif  Nesijausčiau patogiai prausdamasi bendrame duše su kitomis moterimis ar po dušo nuoga šmyrinėdama po persiengimo kambarį. Ir manau, kad nesu vienintelė tokia, kuriai dėl to gali iškilti problemų. Prašau, papasakokit, kai vyksta šita procedūra.

Iš anksto ačiū  rolleyes.gif
*

na suaukim jau , juk ne baznycioje nuogos, o duse:)
o galiausiai pati elgkis kaip geriau, gali eiti su maudomu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jazzcat @ 2009 03 05, 17:40)
joo, su tais treneriais tai bėdelė... kai pirmą kartą atėjau sportuot, tai išvis nesupratau kaip tuos treniruoklius susireguliuoti, o kiekvieną kartą lakstyt pas trenerį kažkaip nemalonu buvo, nes nelabai geranoriškas pasitaikė... baisiausiai pasijaučiau, kai niekaip nesugebėjau atsukti tokio reguliuojančio varžtelio lotuliukas.gif  tai likau ant to treniruoklio nepasportavus unsure.gif  tada nusprendžiau eiti į aerobiką ir ten man daug labiau patiko, ir naudos žymiai daugiau thumbup.gif
*

nereikia bijoti klausti trenerio, kiek reikia tiek ir kreipkis, tam jis ten ir yra, juk nieko daugiau ir neveikia:))
taša
o as patarciau dar tureti maza ranksluosti-posikniuka pirty. vis tiek simta siknu sedasi ten, tai kazkaip nehigieniska man.
pati pasiimu apranga, kedus, vandens.
jei i pirti dar einu - dideli ranksluosti, maza, slepetes,maudymuka, sampunus, zele, krema, dar jei einu kur paskui - sepeti ir plauku priemones g.gif
tai kartais net panest sunku rolleyes.gif

kas liecia nuogu bobu- tai irgi nekaip ziuriu i jas. bet buna kad ir jaunutes vaiksto plikos. nors niekad taip nedarau, bet pati druskininkuose pasiemkaiu per trumpa ir per maza ranksluosti doh.gif tai teko taip pusiau nuogai eit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet gerai kad mazai zmoniu buvo, manau nieko netraumavau as ten tongue.gif
Vaidasima
Sveikos, merginos,

Seniau (prieš kokius tris, keturis metus) lankiau sporto klubą, bet nustojau dėl begalės žmonių aerobikos salėje. Kartais būdavo, kad atvažiavus į 19 val. treniruotę prieš dešimt minučių, negaudavau tuščios spintelės sad.gif. O ir pakliuvus vidun, aerobikos salėje vienas kitam "ant galvos lipdavom". Kalbu čia apie Fabijoniškių Impuls.
Dabar norėčiau vėl pasportuoti Karoliniškėse. Gal galėtumete pasakyti, kaip čia su žmonėmis, labai daug jų būna vakarais? Yra vietos kur paplaukti baseine? Kaip aerobikos salėse?
ax.gif
wwwmonika
as jau gailiuosi, kad nusipirkau abonementa i impulsa, nes ziuriu cia nekokie atsiliepimai,o man dar bus pirmas kartas kada einu i sporto kluba ir taip bijau, nes nieko nesuprantu, o cia dar apie tuos pasikelusis trenerius prisiskaiciu... ojojoj.... fear.gif
NePastebima
Aš jau 3 savaitę lankau sporto klubą, bet dar nebuvau treniruokliuose ax.gif nieko aš ten neišmanau, tai taip nejauku eit 4u.gif bet reikės kada bent jau pasisukiot 4u.gif gal bent bėgimo takelį sugebėsiu susireguliuot g.gif
nyliuke
Aš kelis kartus buvau Fitnes sprto klube Vingio gatvej labai faini treneriai praveda beveik asmeniškai tau treniruotę,juk mato, kad žali naujokai ateina ir grybauja rolleyes.gif
wwwmonika
nu va vakar pirmakart apsilankiau impulse. nuejau is kart i treniruoklius. pasiziurejau ka kiti daro ir as taip darydavau. grybavau visur juodai. 3 kartus trenere buvo priejusi paaiskinti kaip taisyklingai elgtis su treniruokliu, bet kazkaip lb atmestinai... ir paaiskino kaip elgtis su treniruokliu, labiau ji tausojant, o ne kad kaip taisyklingai kuno padeti laikyti... nelabai zodziu man ten unsure.gif bet treniruokliai nauji, seip gerai ten, jei viska zinai kaip sportuot su kuriuo treniruokliu...
Papildyta:
NePastebima o kur tu eini, kad i treniruoklius sakai nedristi nueiti? nes as tik i treniruoklius ir teisdrisau fitness4.gif
NePastebima
QUOTE(wwwmonika @ 2009 11 23, 13:03)
nu va vakar pirmakart apsilankiau impulse. nuejau is kart i treniruoklius. pasiziurejau ka kiti daro ir as taip darydavau. grybavau visur juodai. 3 kartus trenere buvo priejusi paaiskinti kaip taisyklingai elgtis su treniruokliu, bet kazkaip lb atmestinai... ir paaiskino kaip elgtis su treniruokliu, labiau ji tausojant, o ne kad kaip taisyklingai kuno padeti laikyti... nelabai zodziu man ten  unsure.gif bet treniruokliai nauji, seip gerai ten, jei viska zinai kaip sportuot su kuriuo treniruokliu...
Papildyta:
NePastebima o kur tu eini, kad i treniruoklius sakai nedristi nueiti? nes as tik i treniruoklius ir teisdrisau fitness4.gif
*

Aš einu į supergym, Laisvės pr. rolleyes.gif
Libre
QUOTE(NePastebima @ 2009 11 24, 00:25)
Aš einu į supergym, Laisvės pr.  rolleyes.gif
*

Sveikos 4u.gif

Šiandien eisiu pirmąkart į Supergymą... Nesu kitur niekur ėjusi, tai daba bijau blush2.gif Bliamba, jaučiu apsigėdysiu... doh.gif Jeigu prašysiu sudaryti individualią programą, tai tikiuosi turės man treneris aprodyti ką ir kaip ten daryt, kaip manote? unsure.gif Ar ten geri treniruoklių salės treneriai? unsure.gif noriu ir į aerobiką, bet man atrodo kad nieko aš ten nespėsiu iš viso verysad.gif
Žodžiu košmaras manęs laukia po kelių valandų smile.gif bet pinigai jau sumokėti, kur gi aš dingsiu... unsure.gif
Ida66
QUOTE(Libre @ 2009 11 24, 16:42)
Sveikos 4u.gif

Šiandien eisiu pirmąkart į Supergymą... Nesu kitur niekur ėjusi, tai daba bijau blush2.gif  Bliamba, jaučiu apsigėdysiu... doh.gif  Jeigu prašysiu sudaryti individualią programą, tai tikiuosi turės man treneris aprodyti ką ir kaip ten daryt, kaip manote? unsure.gif Ar ten geri treniruoklių salės treneriai? unsure.gif  noriu ir į aerobiką, bet man atrodo kad nieko aš ten nespėsiu iš viso verysad.gif
Žodžiu košmaras manęs laukia po kelių valandų smile.gif  bet pinigai jau sumokėti, kur gi aš dingsiu... unsure.gif
*

[Posted by 192.168.0.76 via http://algart.net/ww This is added while posting a message to avoid misuse.
Try: http://webwarper.net/webwarper.exe Example of viewing: http://webwarper.net/ww/~av/lycos.com ]

Nieko nebijok ir nieko nesigėdyk. Atėjusi į klubą administratorėm pasisakyk, kad esi pirmą kartą ir nežinai nuo ko pradėti ir jos tau turėtų viską paaiškinti ir parodyti.
Libre
QUOTE(Ida66 @ 2009 11 24, 16:23)
Nieko nebijok ir nieko nesigėdyk. Atėjusi į klubą administratorėm pasisakyk, kad esi pirmą kartą ir nežinai nuo ko pradėti ir jos tau turėtų viską paaiškinti ir parodyti.
*

Labai ačiū, bandysiu... 4u.gif
NePastebima
Sveikos 4u.gif

Šiandien eisiu pirmąkart į Supergymą... Nesu kitur niekur ėjusi, tai daba bijau blush2.gif  Bliamba, jaučiu apsigėdysiu... doh.gif  Jeigu prašysiu sudaryti individualią programą, tai tikiuosi turės man treneris aprodyti ką ir kaip ten daryt, kaip manote? unsure.gif Ar ten geri treniruoklių salės treneriai? unsure.gif  noriu ir į aerobiką, bet man atrodo kad nieko aš ten nespėsiu iš viso verysad.gif
Žodžiu košmaras manęs laukia po kelių valandų smile.gif  bet pinigai jau sumokėti, kur gi aš dingsiu... unsure.gif
*

dėl aerobikos tai nepergyvenk, visi kažkada pradeda nuo nulio, kuo dažniau eisi tuo greičiau perprasi viską mirksiukas.gif treneriai ten visai malonūs

įdomu kokie įspūdžiai iš treniruoklių salės ax.gif
wwwmonika
istikruju kelis kartus nuejus jau pradedu atsipalaiduoti ir jausti kaip malonu sportuoti biggrin.gif kai praeini ta grybavimo tarpsni, kuris neisvengiamas visoms, buna labai gerai thumbup.gif tik praustis duse dar nedristu be maudymuko, kaip mazvaike kokia doh.gif
Saldainė
QUOTE(wwwmonika @ 2009 11 24, 21:43)
istikruju kelis kartus nuejus jau pradedu atsipalaiduoti ir jausti kaip malonu sportuoti biggrin.gif  kai praeini ta grybavimo tarpsni, kuris neisvengiamas visoms, buna labai gerai thumbup.gif  tik praustis duse dar nedristu be maudymuko, kaip mazvaike kokia doh.gif
*

nu kad su maudymuku praustusi dar nemaciau hihihi.gif hihihi.gif
Tekilla19
sveikos,

Perskaiciau visą temelę ir net pabūgau eiti sportuoti smile.gif nors jau tvirtai su drauge nusprendem po naujųjų metų keliauti į FANKĄ smile.gif o abi visai žalios tai kažin kaip mum ten baigsis g.gif
premium
o as poryt eisiu pirma karta i kluba, irgi jaudinuosi, kad ka ne taip padarysiu ar ko nerasiu blush2.gif Einu i body pump treniruote (aerobika su svoriais), ziuresiu, kaip as ten spesiu su kitais unsure.gif O taip pat eisiu ir i treniruoklius veliau, kita sestadieni susitarusi su treneriu, kad jis man skirs 1 valanda viska paaiskinti, parodyti ir programa sudaryti. Na, tikiuosi viskas eisis normaliai... Maniau as tik viena tokia baile, bet dabar matau, kad cia zmogiska jaudintis biggrin.gif
Studente_
ojetau, tuoj ir as prisidesiu prie 'nacionaliniu grybavimo ypatumu'... doh.gif planuoju kita savaite pradeti lankyti seipingo kluba... ax.gif tai prigrybausiu kaip uz tevyne lotuliukas.gif mergaites, gal zinot kaip ten viskas seipinge vyksta? ar padeda treneriai? gal siaip dar kokios naudingos info turit busimai naujokelei? blush2.gif

Maserati
Sveikos 4u.gif

*

As irgi lankau supergym drinks_cheers.gif
Na,treneris Mindaugas tai tikrai saunus,labai gerai viska isaiskina,parodo,kaip ka daryti,kiek ejau,jei jis buna,tai vos ne ne visa laika salia prastovi,pasako,ka po ko daryti,ka kita karta atejus daryti ir t.t. Nors gal del to kaltinciau jo asmenines simpatijas man biggrin.gif
O yra dar vienas vyresnis treneris,tai jo pagalbos neteko prasyti,bet maciau kaip viena vyruka ,,kankino",tai nemanau,kad yra labai kompetentingas,nes pirma karta atejusiam i sporto kluba zmogui duoti svori toki,su kokiu dirba jau gerokai apsile asmenys,yra tiesiog neprotinga.NORS mano pazistama lanko supergym ir pas ji konsultuojasi,tai sake,kad jai jis geras treneris.
medusss
Sveikos mergaites smile.gif Man ir pirma karta, sugalvojusiai eiti sportuoti, buvo ziauriai nejauku, nezinojau nei ka daryti, nei nuo ko pradeti, jauciausi kaip ne savam kaily biggrin.gif , bet sporto klube OAZY pasitaike superinis treneris, kuris visa laika stovejo salia ir iki pat treniruotes galo rode ka kaip daryti, kas man labiau tiktu. Dar ir dabar, praejus daugiau nei metams, jis visada salia ir visada padeda, bei konsultuoja smile.gif Aciu jam thumbup.gif thumbup.gif smile.gif
Anglis
as irgi pirma karta atejau i sporto kluba nedrasiai.. bet atejau uzpykus ant visu ir ant saves.. grizau viena karta po darbo susirinkau i sporta tase ir isvariau smile.gif taip likau iki siol ten biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.