Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kas geriau: sauskelnės ar vystyklai?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
zmogs
Sauskelnės, bet skalbiamos pasiskaitykit Savo vaikui naudoju ir tikrai smagiau negu vienkartinės - nors ir keisti tenka dažniau, bet tiesiog išsiugdžiau kitus įpročius. Tikrai nėra baisiai daugiau vargo, o pasitenkinimas - didžiulis. Ir atrodo vaikas kitaip, nei su vienkartinėm - simpatulis smile.gif
Izabelė :)
QUOTE(zmogs @ 2007 12 10, 16:59)
Sauskelnės, bet skalbiamos pasiskaitykit Savo vaikui naudoju ir tikrai smagiau negu vienkartinės - nors ir keisti tenka dažniau, bet tiesiog išsiugdžiau kitus įpročius. Tikrai nėra baisiai daugiau vargo, o pasitenkinimas - didžiulis. Ir atrodo vaikas kitaip, nei su vienkartinėm - simpatulis smile.gif
*

tai labai idomu, kiek laiko tokios sauskelnes skalbiamos dziusta? g.gif
zmogs
smile.gif+2007 12 10, 19:08-->
QUOTE(Izabelė smile.gif @ 2007 12 10, 19:08)
tai labai idomu, kiek laiko tokios sauskelnes skalbiamos dziusta? g.gif
*

Be džiovyklės - vieną parą. Pabandžiau pas mamą įmest į džiovyklę ant vėsios programos kokiai 15-kai min, - po to išdžiūvo per pusę paros. Jos išsilanksto, įklotai išsisega, nedžiauni "vienu gabalu".
Žm@nytė
QUOTE(zmogs @ 2007 12 10, 22:59)
Be džiovyklės - vieną parą. Pabandžiau pas mamą įmest į džiovyklę ant vėsios programos kokiai 15-kai min, - po to išdžiūvo per pusę paros. Jos išsilanksto, įklotai išsisega, nedžiauni "vienu gabalu".
*

o kokios jų kainos? g.gif
jau radau ... doh.gif
Versmė
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 02 22, 22:24)
o kokios jų kainos? g.gif
jau radau ... doh.gif
*

Vistiek pigiau išeina. O jei antras vaikutis tai tada tik už skalbimą mokėsi. Mes naudojam ir džiaugiamės, rūbeliai nepešlampa, keičiamos taip pat dažnai kaip ir vienkartinės, o ir gaila vaiką celofane laikyt. Pirmą mėnesį naudojom tik vienkartines, tai kai pamatai kiek 1-as vaikas šiukšlių palieka blink.gif
Pačios kelnaites gi medvilnines nešiojam...
Žm@nytė
o jūs tas naudojas iš Rasakilos?
nes kai paskaičiavau kiek visas komplektas kainuoja...
ir dydi vis didesni reikės pirkti doh.gif
nu per vieną syki nereali suma gaunasi doh.gif
triule
del pigumo tai nzn g.gif nebent keliems savo vaikams naudosi arba kai ka pirksi is parduotuves, kai ka naudota, kai ka pati susigalvosi. o jei viska is pardes ir vienam vaikui- tai tikrai ne pigiau. nebent bus auksinis vaikutis (kaip mano ) ir darys kakuti tik karta dienoje biggrin.gif
Žm@nytė
nu va - paskaičiavau - reikia kažkur 850 lt.
nežinau... jei įprasčiau ir išmokčiau- manau būtų be problemų...

priedo sauskelnėm tokią sumą manau išleisim pakankamai greitai... tik kad iš lėto, po truputy doh.gif

mano kleckiukas, jau dabar žinau, na pas mus problemos su inkstukais (yra tik vienas dirbantis) verysad.gif ... dėl to, iš esmės, ir susidomėjau tais vystyklais...

tai tie vystyklai manau jam tik į naudą būtų ax.gif ir sekti vaiko šlapinimąsi, ir dėl sveikatytės manau.

o dar - kaip rodo echoskopas- berniukas bus wub.gif tai juos ypač reikia saugoti.

na, kitavertus, tą pinigėlių sumą kur duoda valstybė atiduodi gydytojui už gimdymą, tai galėtų skirti ir vystyklam antra tiek hihihi.gif
Versmė
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 02 23, 15:59)
o jūs tas naudojas iš Rasakilos?
nes kai paskaičiavau kiek visas komplektas kainuoja...
ir dydi vis didesni reikės pirkti doh.gif
nu per vieną syki nereali suma gaunasi doh.gif
*

iš rasakilos tai vilnones kelnytes turim, kad galutinai apsaugotų, o ir vaikučiui šilčiau. Sauskelnės iš "vaikučio", su įklotu apie 60lt, turim8, užtenka 1d, vakare išskalbi, o ryte vėl iš naujo. Dabar kaip tik iš Latvijos bambukines pirksiu, jos ir sugeria daugiau ir pigesnės. Tos kur dabar turim tai 1-o dydžio, pradėjom naudot nuo 2-ų sav ir užteks iki pat galo thumbup.gif bet mum dar trūksta, nes kiekvieną d. skalbti nesinori tai ir užsisakinėju.
Žm@nytė
QUOTE(xskix @ 2008 02 23, 15:47)
Dabar kaip tik iš Latvijos bambukines pirksiu, jos ir sugeria daugiau ir pigesnės.

ar gali išsamiau apie jas papasakoti? ar nuorodą duoti?

o tas vilnonews kelnytes, na kur iš Raskilos, jos būtinos?
o kaip vasarą?
mano kleckiukas gims uz poros sav... mums vasara prieš akis.. tai kažkaip galvoju, nešus jis ten..?
Versmė
QUOTE(triule @ 2008 02 23, 16:15)
del pigumo tai nzn g.gif nebent keliems savo vaikams naudosi arba kai ka pirksi is parduotuves, kai ka naudota, kai ka pati susigalvosi. o jei viska is pardes ir vienam vaikui- tai tikrai ne pigiau. nebent bus auksinis vaikutis (kaip mano ) ir darys kakuti tik karta dienoje  biggrin.gif
*

Kiek esu skaičius, tai jau su 1-u vaiku per pirmus metus atsiperka. O kadangi tarnauja apie 10m, tai kai jau nebereikės ar kitų vaikų nebus bus galima ir parduoti taip bent dalį sumos susigrąžinant.
Papildyta:
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 02 23, 16:44)
nu va - paskaičiavau - reikia kažkur 850 lt.
nežinau... jei įprasčiau ir išmokčiau- manau būtų be problemų...
*

tai kad mokytis nieko nereikia smile.gif jokių ten origamių lankstymo iš marlės gabalo nėra lotuliukas.gif patogiausi būna su knopkytėm kur dydžiai reguliuojasi vaikui augant ir prie tų pačių knopkyčių dar įklotukas prisikabina, kad sugeriamumas padidėtų. Taip pat su lipukais gana patogu bigsmile.gif
Žm@nytė
aš mačiau viena mamytė parduoda tuos daugkartinius ir kelnaites tas prilaikančias...
nu bet man kažkaip... būbai tai rūbai... nu bet vystyklai...naudoti mastau.gif

nu nežinau... aš tai sesei paskui atiduočiau - nes jie planuoja broliuką kitiems metams... tai būtų kur panaudoti.

tiesiog baisu pirmą syki, naujai iškeptai mamytei pradėti naudoti... o jeigu nesigaus... ar kažkaip... tiek pinigų į balą doh.gif
Papildyta:
QUOTE(xskix @ 2008 02 23, 15:56)
tai kad mokytis nieko nereikia smile.gif

aš apie mokymąsi:
pastebėti kada vaikas padarė siusiuką, kakuty... atskirti,
kad teisingai uždėti ir nesuspausti mažiuko,
kad per ilgai neužlaikyti tame vystikle.
kokiu oru koky panaudoti ir pan...

ar aš čia per sudėtingai mąstau? g.gif doh.gif
Versmė
Mum irgi iš pradžių atrodė, kad nesigaus, nes buvom nusprendę "pataupyti" : nepirkom įkloto blush2.gif tai atsimenu uždėjom, pasidžiaugėm kaip vaikas gražiai atrodo, o po 15min rūbai visi permirkę, lova šlapia doh.gif dabar tai normaliai, viskas apsaugota triguba apsauga: įklotukas, sauskelnės, vilnonės kelnės (kai jos sušlampa užtenka išdžiovinti )
na, o jei bijai, kad pinigus į balą paleisi, tai pradžiai tik vienas nusipirk, pažiūrėsi kaip seksis, tik neišsigąsk iš pat pradžių, nes geriausią sugeriamumo jėgą įgauna po 5-10-ies skalbimų.
Žm@nytė
QUOTE(xskix @ 2008 02 23, 16:03)
nes geriausią sugeriamumo jėgą įgauna po 5-10-ies skalbimų.
*

tai naujas, reikia praskalbti- ? nors kartely?

jaučiu nusipirksiu pora komplektukų, ir maišysim su pamperiais.
paskui jei pasiteisins, gal rasiu kokių alternatyvų - tada po truputy prie ko nors apsistosim smile.gif

ačiū už pogalbą biggrin.gif 4u.gif
Versmė
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 02 23, 16:59)
aš apie mokymąsi:
pastebėti kada vaikas padarė siusiuką, kakuty... atskirti,
kad teisingai uždėti ir nesuspausti mažiuko,
kad per ilgai neužlaikyti tame vystikle.
kokiu oru koky panaudoti ir pan...

ar aš čia per sudėtingai mąstau? g.gif  doh.gif
*

sudėtingai rolleyes.gif
kai pas mus kakutį daro tai ir kitam kambary girdisi ax.gif arbabent jau pagal veido išraišką ir stenėjimą nesunku atskirti.
dėl sisiuko tai įkišu ranką po kelnėm ir jaučiu, kad jau šiek tiek drėgna tai ir pakeičiu.
nemanau, kad nuspausi, nes dedama kaip ir vienkartinės sauskelnės: tarp pilvo ir sauskelnių turi laisvai įlįsti pirštas.
o jos tinka visiem metų laikam, koreguojami tik viršutiniai rūbai: žiemą vilnonės kelnytės, vasarą gal tik sauskelnės.

ach, šneku kaip kokia vystyklų fanatikė, bet tiesiog noriu supažindint kitas mamytes, kad tai taip pat lengva kaip ir vienkartinės sauskelnės: nematau didelio skirtumo ar dėt į skalbyklę ar nešt šiukšlių maišą, bent jau man tai tiek pat jėgų atima. Užtat galiu būti rami, kad nereikės vidury nakties bėgt į parduotuvę, nes pampersai baigės...
triule
[quote=xskix,2008 02 23, 16:56]
Kiek esu skaičius, tai jau su 1-u vaiku per pirmus metus atsiperka. O kadangi tarnauja apie 10m, tai kai jau nebereikės ar kitų vaikų nebus bus galima ir parduoti taip bent dalį sumos susigrąžinant.
Papildyta:

tai taip raso pardavejai. nerasys gi atvirksciai lotuliukas.gif siaip tai mazdaug 100lt man reikedavo pamperiams menesiui (su pirmais vaikais). visai mazam gal kiek daugiau. o cia juk pirmuosius maziausio dydzio vystyklus perki kokiems 3-4 menesiams (ziurint kaip greit augs vaikas), po to reik keist i didesnius. o ir tas vilnones kelnytes isauga gan greit (mano per 2-2,5men isaugo). bet vistiek, man kazkaip priimtiniau su tais vystykliukais - malonus rupestelis 4u.gif
Versmė
[quote=triule,2008 02 23, 17:11]
[quote=xskix,2008 02 23, 16:56]
Papildyta:

tai taip raso pardavejai. nerasys gi atvirksciai lotuliukas.gif siaip tai mazdaug 100lt man reikedavo pamperiams menesiui (su pirmais vaikais). visai mazam gal kiek daugiau. o cia juk pirmuosius maziausio dydzio vystyklus perki kokiems 3-4 menesiams (ziurint kaip greit augs vaikas), po to reik keist i didesnius. o ir tas vilnones kelnytes isauga gan greit (mano per 2-2,5men isaugo). bet vistiek, man kazkaip priimtiniau su tais vystykliukais - malonus rupestelis 4u.gif
*

[/quote]

na, kaip ir rašiau pas mus vieno dydžio: nuo gimimo iki pat galo smile.gif vilnonių kelnyčių tik vienų užtenka - kai sušlampą pėdkelnes dedu.
Žm@nytė
QUOTE(xskix @ 2008 02 23, 16:17)
na, kaip ir rašiau pas mus vieno dydžio: nuo gimimo iki pat galo smile.gif vilnonių kelnyčių tik vienų užtenka - kai sušlampą pėdkelnes dedu.
*

o kaip atrodo tie vieno dydžio? čia tie surišami?
Versmė
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 02 23, 17:05)
tai naujas, reikia praskalbti- ? nors kartely?

jaučiu nusipirksiu pora komplektukų, ir maišysim su pamperiais.
paskui jei pasiteisins, gal rasiu kokių alternatyvų - tada po truputy prie ko nors apsistosim smile.gif

ačiū už pogalbą biggrin.gif  4u.gif
*

mes neskalbdavom, vis tiek greit susisios smile.gif tiesiog norėjau pasakyt, kad iš pradžių negalvotum, kad š... nusipirkai jei pradės leist ar pan, nes sugeriamumas didėja kai daugiau praskalbi. nueik į rasakilą arba VCUP 5am aukšte, ten įvairaus rūšių audinio būna: kanapiniai, bambukiniai, medvilnė, vilna. Išbandyk skirtingus ir manau rasi geriausius.
sėkmės
Žm@nytė
o kur pigiau?
ir asortimentas didesnis, ar ten tie patys pardavejai?
Versmė
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 02 23, 17:20)
o kaip atrodo tie vieno dydžio? čia tie surišami?
*

ne, ten su knopkytėm, iš abiejų šonų po 3knopkes ir augant segi vis kitaip, kai dar visai mažas tai viršus užsilenkia, ten irgi knopkytės taip sauskelnė dar labiau sumažėja. Nžn ar čia vaizdžiai apibūdinau, jei visai neaišku galiu foto atsiųst:)
Žm@nytė
radau - knopkiniai vystyklai
manau šitie smile.gif
Versmė
kažkas panašaus,tik šitie kaip manau tai su lipukais tvirtinasi, o knopkytės įklotukam. Tik šitie daug fainesni negu mes turim. Šitie tokie plonyčiai ir aplink kojytes gražiais apspaudžia thumbup.gif noriu ax.gif šitie
čia tie,kuriuos mes turim
Žm@nytė
nu manau reiks nueit gyvai paziuret g.gif

Tavo nuorodos neatidaro
Papildyta:
user posted image
man tas segtukas užstrigo.
kažin galima tokių atskirai nuspirkti, jei pvz pats siuviesi vystyklą, ir kad gerai palaikytų, ir nereiktų raišioti ir užkišinėti - va toky panaudoti g.gif
Versmė
http://mother-ease.com/database/scripts/st...6a8b&Loc=US

va, mūsų kur one size organic diaper.
o dėl tų kur rodei tai net ir nžn kaip dėl to susegimo, bet man atrodo būtų įmanoma pačiai pasidaryti bigsmile.gif
Papildyta:

Beje, nors ir naujai iškepta mamytė būsi, bet nesijaudink, tikrai susitvarkysi. Kai mano atėjo aš prieš tai net rankose nebuvau kūdikio laikiusi, o dabar kuo puikiausiai tvarkomės. Svarbiausia susitvarkyti buitį ir nepalikti kraitelio apsipirkinėjimo paskutinei dienai, nes ne visada nuspėsi kada į pasaulį ateis... ax.gif O kai jau ateis, tai viskas taip natūraliai gausis, kad net pati nustebsi, jog dažniausiai visus kūdikio poreikius supranti.
Gero nestuke.gif laiko 4u.gif
Žm@nytė
QUOTE(xskix @ 2008 02 23, 20:19)
Gero  nestuke.gif laiko  4u.gif
*

blush2.gif biggrin.gif
tai ką jau čia... savaitė... kita ir būsim jau tryse šeimoje wub.gif
labai laukiam abu su vyru bigsmile.gif

kraitelis jau visas yra. tik va ta mūsų liga privertė mane susimąstyti apie vystyklus.
jei ne- tai net negalvočiau - puse nacijos jau ant pamperių užaugo juk.

bet taip norisi palengvinti mažiuko gyvenimą ir man svarbiausia kad nesirgtų šlapimo takų ligom, ir baisiausia inkstų.

Ačiū už pagalbą smile.gif
Versmė
Užauga ir su vienu inkstu, būna, kad tik gyvenimo vudury atsitiktinai sužino jog tik vieną inkstą teturi, vienas teveikia ar pan, tai kad manau tikrai sveiki būsit, tiesiog reikia labiau pasisaugoti ir tiek 4u.gif Liūdna tiesa, kad vienkartinės sauskelnės gali šlapimo sistemai pakenkti, bet jau kiek esu skaičiusi tai vis kažkieno vaikas šlapimtakių uždegimą įsivaro ar pan. verysad.gif Na, bet taip nutinka tikrai ne visiem, ypač jei sistemingas keitimas yra. mirksiukas.gif Lyg šitoj temoj skaičiau, kad kažkas laiko vaiką su pampersu iki kol apsikakoja... doh.gif tikiuos tas vaikas nekakoja kaip mūsų - kas antrą d. lotuliukas.gif
Tuomet geros jum sekančios savaitės, tikiuosi viskas praeis sklandžiai ir lengvai 4u.gif O mažutėliui daug sveikatos ir daug miegelių, nes tuomet vaikučiai greičiausiai auga, o tėveliai ilsisi ax.gif

Įdedu nuorodą kur iš Latvijos siūsiuos http://www.femme.lv/index.php?page=shop.br...t&Itemid=19
o čia dar visokių grožybių radau :
http://www.fuzzibunz.com/fuzzi_bunz_diapers.php
Žm@nytė
buvau šiandien VCUP'e
nieko jie neturi. mol užsako po kelias i psio, ir tai dažniausia užsako jau kažkam.
net pavyzdžių neturi pačiupinti.
nei lankstinuko- nieko doh.gif
sakė ir tam hellios city - neturės toj pardėj, nes savininkė ta pati doh.gif

varysiu šią sav. į Rasakilą blush2.gif jeigu dar nuvarysiu... na jei oras geras- būtinai cool.gif
Kriiste
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 02 24, 19:02)
buvau šiandien VCUP'e
nieko jie neturi. mol užsako po kelias i psio, ir tai dažniausia užsako jau kažkam.
sakė ir tam  hellios city - neturės toj pardėj, nes savininkė ta pati doh.gif

varysiu šią sav. į Rasakilą blush2.gif  jeigu dar nuvarysiu... na jei oras geras- būtinai cool.gif
*

galiu rekomenduoti jei nori sutaupyti ant vilnoniu kelnyciu gali - Laurie7 labai fainas gamina, dariausi ir vilnonius iklotukus pas ja, tai su siuntimu man netoli 30 Lt komplektukas gavosi, o rasakiloje uz vilnones kelnytes vien 70 sumokejau ir labai nusivyliau doh.gif , sitos tikrai geresnes, o jau mielos kokios wub.gif , iklotukus vilnonius pirkausi is ekovaiku ir is Laurie7, tie irgi labiau pasiteisino, nes platesni, storesni, daugiau sugeria thumbup.gif
Žm@nytė
QUOTE(Kriste2 @ 2008 02 24, 18:26)
galiu rekomenduoti jei nori sutaupyti

ačiū 4u.gif
Versmė
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 02 24, 19:02)
buvau šiandien VCUP'e
sakė ir tam  hellios city - neturės toj pardėj, nes savininkė ta pati doh.gif

varysiu šią sav. į Rasakilą blush2.gif  jeigu dar nuvarysiu... na jei oras geras- būtinai cool.gif
*

gaila, kad taip atsitiko ir kelionė be rezultatų buvo . Mes prieš 2sav. buvom, tuo metu neturėjo, sakė bus už 2sav. doh.gif Bet užtat aptarnavo l.maloniai: buvom su savo meškučiu, tai dar nespėjus užklausti priėjo ir davė 2 kūdikių kosmetikos mėginukus kurie buvo thumbup.gif . Nors ir maža smulkmena, bet vistiek malonu.
O Rasakiloj irgi miela, nieko primygtinai nesiūlo, net rodo kaip pavyzdį kaip pačiai pasidaryti ir pan. bigsmile.gif Ir ten dar geros vaikiškos kosmetikos būna.
Na tai tiek, tikiuosi Rasakiloj labiau pasiseks.
"Vaikutyje" kur pirmas sauskelnes pirkom tai toks aptarnavimas doh.gif sake, kad įklotai į sauskelnes, kad kakį estetiškiau būtų išimt... Net neužsiminė, kad tam, jog sugeriamumą padidinti blink.gif
Žm@nytė
QUOTE(xskix @ 2008 02 24, 22:48)
gaila, kad taip atsitiko ir kelionė be rezultatų buvo .

maloniai....
prašė tel palikti ir pan... sakau- ateisiu kita syki, nes man tuoj gimdyt, nežinau kada galėsiu...

o tu jau užsisakei tas bambukines? aš nieko latviškai "nerozume" doh.gif
jos ten kintamo dydžio?
visiai bent vienų norėčiau blush2.gif
Versmė
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 02 24, 23:57)
maloniai....
prašė tel palikti ir pan... sakau- ateisiu kita syki, nes man tuoj gimdyt, nežinau kada galėsiu...

o tu jau užsisakei tas bambukines? aš nieko latviškai "nerozume"  doh.gif
jos ten kintamo dydžio?
visiai bent vienų norėčiau blush2.gif
*

dar neužsisakiau, laukiu kol šiandien emailą parašys, nes ne visų sandėliuose turi. Jos 2-ų dydžių - pirmas nuo 3,5 iki 8su trupučiu kg, 2-as dydis iki 16kg. Kadangi mes storoki tai jau 2-ą dydį užsisakinėjam smile.gif
Man irgi su latvių kalba prastai, tai viską jų angliškam psl. susiradau: http://www.totsbots.com/
Žm@nytė
QUOTE(xskix @ 2008 02 25, 10:16)
Man irgi su latvių kalba prastai, tai viską jų angliškam psl. susiradau:

ot gudra motera 4u.gif

man atrase ir ekovaiku, paskaiciavau, kad ta pati kaina. na firma skiriasi.
dabar laukiu atsakymo per kiek laiko nuo uzsakymo ateis... mirksiukas.gif
noriu vienu kanapiniu ir vienu bambukiniu - tu "one size"

na jeigu uzsakymas greitas... tai lauksiu kol gimd maziukas vistiek blush2.gif
tada uzsakysiu smile.gif

bet pala - is UK gaunasi pigiau nei is LV? g.gif
nes moketi internetine kortele gali (nereikia uz pavedima) as turiu ta kortele.
ir pasirinkimas didesnis bigsmile.gif
yra tu su spaustukais, r tu spaustuku atskirai, kuriuos gali "samdelnom" kelnytem pritaikyti bigsmile.gif
nu viskas- aš į liūną sauskelnių papuoliau... atgal kelio nėra lotuliukas.gif
Versmė
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 02 25, 11:44)

bet pala - is UK gaunasi pigiau nei is LV? g.gif
nes moketi internetine kortele gali (nereikia uz pavedima) as turiu ta kortele.
ir pasirinkimas didesnis bigsmile.gif
yra tu su spaustukais, r tu spaustuku atskirai, kuriuos gali "samdelnom" kelnytem
*

o kurioj vietoj radai? aš kiek skaičiavau tai iš Lv pigiau: sauskelnių kaina mažesnė,o atsiuntimas 5-10 eurų. Na dar pervedimas 30lt...
O kiek ekovaikų kanapinės kainuoja? smile.gif
Žm@nytė
labai kesitą failą įdėjo, negaliu viso nukopint doh.gif
one size kanapines- 58.
kisenines-kanapines- 45
bambukines (one size) - 60

na lyginant su ekovaikais - beveik tas pats...
bet as turejau omeny, jei siustis, tai is UK atrodo pigiau g.gif nors LV ir salia... ale g.gif

Latas brangesnis nei svaras priedo, o kaina 0.50 cnt skirias mirksiukas.gif
t.y. apie 3 litus.
tai gaunasi, kad realiai sutaupai ant pavedimo pinigu - 30lt. jei siuntiesi is UK.

nu bet cia reikia manau paziureti, ar UK uz svory dar neskaiciuoja g.gif
Versmė
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 02 25, 12:25)
labai kesitą failą įdėjo, negaliu viso nukopint doh.gif
one size kanapines- 58.
kisenines-kanapines- 45
bambukines (one size) - 60

na lyginant su ekovaikais - beveik tas pats...
bet as turejau omeny, jei siustis, tai is UK atrodo pigiau g.gif nors LV ir salia... ale g.gif

Latas brangesnis nei svaras priedo, o kaina 0.50 cnt skirias mirksiukas.gif
t.y. apie 3 litus.
tai gaunasi, kad realiai sutaupai ant pavedimo pinigu - 30lt. jei siuntiesi is UK.

nu bet cia reikia manau paziureti, ar UK uz svory dar neskaiciuoja g.gif
*

Dabar paskaičiavau, kad jei 2 day pack perku, tai 12lt pigiau latvijoj, bet kad pinigų pervedimas 30lt. Gaila, kad nžn kiek siuntimas iš UK kainuotų, bet spėju, kad su viskuo iš abiejų šalių ta pati kaina gaunasi g.gif bent jau tikiuosi ax.gif
zmogs
Iš UK siunčiausi, bet nebeturiu gaila tos sąskaitos. Kažkodėl užsifiksavo 6 svarai, o gal 16.. doh.gif Kai ekovaikai atsirado, paskaičiavau, kad čia pigiau truputį gaunasi, nei tos pačios firmos iš anglų siųstis. Dar vieną kartą per pažįstamą iš Londono parsisiunčiau - ji važiavo į lt, tai poros užprašiau. Bet ten jiems irgi atsiuntimas kainuoja berods 6 svarus.
Nuo svorio tai tiksliai prisimenu, kad priklauso kaina.
Versmė
Tai iš Latvijos tikriausiai pigiau gaunas, jei svori skaičiuoja
amelituke
Sveikos merginos,
Gal kuri nors naudojate vilnones trys viename is ekovaiku?
Mes buvome pas ta moteriske i namus nuvare paziuret pavyzdziu, tai sake, kad dregmes nepraleidzia tik tas vilnonis virsus, o visi bambukai ir kokosai praleidzia.
Gal zinote kur juos galima uzsisakyti?
Papildyta:
Cia nepraleidziantis is naturaliu medziagu, nes siaip kiek zinau i tuos waterproof dazniausiai iseina sintetikos sluoksnis.
zmogs
QUOTE(amelituke @ 2008 02 25, 13:19)
Sveikos merginos,
Gal kuri nors naudojate vilnones trys viename is ekovaiku?
Mes buvome pas ta moteriske i namus nuvare paziuret pavyzdziu, tai sake, kad dregmes nepraleidzia tik tas vilnonis virsus, o visi bambukai ir kokosai praleidzia.
Gal zinote kur juos galima uzsisakyti?
Papildyta:
Cia nepraleidziantis is naturaliu medziagu, nes siaip kiek zinau i tuos waterproof dazniausiai iseina sintetikos sluoksnis.
*

Hmm, tai nesupratau, kokių tu ieškai užsisakyti - ar tų iš ekovaikų ar kitokių? Gi buvai pažiūrėt, tai ten pat ir užsakyk.
Mes turim tas trys viename - gana patogios. Jų vilnonis viršus tai super - niekad nepraleidžia, tiesa į lauką ar miegui tai dar vilnonį įklotuką pridedam, bet gal ir be jo nepraleistų. Šiaip kiek ieškojau, tai čia vienintelės iš trys viename, kurios neturi jokios sintetikos.
Tų medžiaginių yra visokių rūšių, bet vienas principas bendras visoms - yra du sluoksniai, vienas drėgmę sugeriantis, kitas nepraleidžiantis (jis gali būti sintetinis arba natūralus). Taigi, visokie bambukai, kad ir kiek sugertų, bet praleidžia galiausiai. Nors kartais sudrėksta tik įklotukas - čia jau nuo sisiuko kiekio priklauso.
JUSTITIA
Perskaičiau kažkur tokią nuomonę, kad pampersiukuose visokie mikrobai kaupiasi, ir kai mamytės jų nekeičia ilgai - vaikiukas gali susirgt. Na aš ir nepuolu jų keist vos tik vieną kart sisiuką padaro, bet kad jos odelė visiškai gražiai atrodo. Nei paraudimai kokie, nei iššutimai. Aš tai nesutinku, kad pasauliui einant į priekį, mums reikia gręžtis atgal, ir naudot vystyklus. Pusę dienos laiko tada turėčiau terliotis su tais marliukais (skalbt, virint) doh.gif
Versmė
QUOTE(JUSTITIA @ 2008 02 25, 15:05)
Perskaičiau kažkur tokią nuomonę, kad pampersiukuose visokie mikrobai kaupiasi, ir kai mamytės jų nekeičia ilgai - vaikiukas gali susirgt. Na aš ir nepuolu jų keist vos tik vieną kart sisiuką padaro, bet kad jos odelė visiškai gražiai atrodo. Nei paraudimai kokie, nei iššutimai. Aš tai nesutinku, kad pasauliui einant į priekį, mums reikia gręžtis atgal, ir naudot vystyklus. Pusę dienos laiko tada turėčiau terliotis su tais marliukais (skalbt, virint)  doh.gif
*

Na taip, pasaulis eina į priekį, sąvartynų talpa link pabaigos... ax.gif
O tai, ką sukuria dabar tikrai nėra tai, ką mūsų mamos ir daugelis įsivaizduoja.Yra daugkartinės sauskelnės, kurios užsisega taip pat patogiai i greitai kaip ir vienkartinės, toks pat ir keitimo dažnis. Jų nereikia mirkyti, virinti, lyginti ir kitaip dezinfekuoti. Tiesiog panaudotas sumeti į kibiriuką, sukaupi pakankamą kiekį ir į skalbyklę mirksiukas.gif
zmogs
QUOTE(JUSTITIA @ 2008 02 25, 14:05)
Perskaičiau kažkur tokią nuomonę, kad pampersiukuose visokie mikrobai kaupiasi, ir kai mamytės jų nekeičia ilgai - vaikiukas gali susirgt. Na aš ir nepuolu jų keist vos tik vieną kart sisiuką padaro, bet kad jos odelė visiškai gražiai atrodo. Nei paraudimai kokie, nei iššutimai. Aš tai nesutinku, kad pasauliui einant į priekį, mums reikia gręžtis atgal, ir naudot vystyklus. Pusę dienos laiko tada turėčiau terliotis su tais marliukais (skalbt, virint)  doh.gif
*

Taigi yra tokių, kaip sauskelnės, o ne senoviniai vystyklai. Ir virint jau seniai ar kas bevirina.. visiškai pakanka išplaut šiltam vandeny plius tą daro skalbyklė.
triule
QUOTE(JUSTITIA @ 2008 02 25, 15:05)
*

butent, pasaulis eina i prieki - vystyklai taip pat mirksiukas.gif lotuliukas.gif
rence*
Is tiesu nusprendziau pradeti naudoti vystyklus, vaikelis jau biski ugtelejo ( 5men) tai ir kakuti daro ne kiekviena kart pavalgius, o dar berniukas tai susirupinus su jo "vyriskumu". Patarkit nuo ko pradeti: ka, kiek, uz kiek, kur viska nupirkti? blink.gif Patogiausia butu KAune. mirksiukas.gif
Versmė
QUOTE(rence25 @ 2008 02 25, 16:57)
Is tiesu nusprendziau pradeti naudoti vystyklus, vaikelis jau biski ugtelejo ( 5men) tai ir kakuti daro ne kiekviena kart pavalgius, o dar berniukas tai susirupinus su jo "vyriskumu". Patarkit nuo ko pradeti: ka, kiek, uz kiek, kur viska nupirkti? blink.gif Patogiausia butu KAune. mirksiukas.gif
*

nueik į www.rasakila.lt
www.ekovaikai.lt
teb bus aprašyta kiek, kokių reika ir pan. Pamatysi, ką galima pačiai pasidaryti, ką reikėtų nusipirkti, kokios kainos, vystymo sistema...
Dėl Kauno nžn, nebent paštu atsiųstų. O šiaip dar galima Karolyje, Vaikutyje, gal dar kokiam Čipoline paieškot.
Žm@nytė
šiaip, aš kaip žalia galiu pasakyti.
paskaitai temą visą nuo pradžių, paskaitai temą jau uždarytą - viskas aišku pasidaro kas ir kaip.
o kaip įsigyti- būdų atsiranda vis naujesnių mirksiukas.gif
bet iš esmės - viskas aprašyta mirksiukas.gif jau 4u.gif
baibokiukas
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 02 23, 18:48)

kažin galima tokių atskirai nuspirkti, jei pvz pats siuviesi vystyklą, ir kad gerai palaikytų, ir nereiktų raišioti ir užkišinėti - va toky panaudoti g.gif
*

Tokių segtukų turėtum rasti rasakiloj.
hela77
QUOTE(rence25 @ 2008 02 25, 16:57)
*

Rasakilos savininkai Kaune gyvena. Pasiskambink puslapy duotu mob.telefonu ir sutarsi- labai maloni moteriske, viska parodys issaiskins thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.