Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kontraceptinės tabletės "Tri-Regol"
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Kontraceptinės priemonės
Pages: 1, 2
kregždutė
Prieš lėliuką vartojau Tri-regol. Visai tiko, svoris neaugo ir nepykino. Dabar jau susirūpinau vėl dėl KT ir nusipirkau tų pačių. Bet žinote, laikas bėga, viskas keičiasi ir tos mano KT pasikeitė, visai kitaip atrodo. Tai ir galvooju ar čia į gera. Gal tos buvo senos kartos, o šitos naujos. Kas vartojate, papasakokite ar nėra kokių šalutinių reiškinių.
liepsnele
Manau, kad pats Triregolis nepasikeitė, tik jo pakuotė smile.gif .

Vartojus esu, gydymo tikslais apie pusmetį, viskas kaip ir tiko, dar po poros metų ėmiau kaip kontracepciją vartot, tai labai netikt pradėjo, išvis maisto ėmė skrandis netoleruot. Pasirodo, keičiasi ir kūne hormonų pusiausvyra, ne viskas kas tiko, tinka vėliau.

O šiaip Triregol jau mažai beskiria (nu aišku, daug įtakoja naujų KT reklama), bet Triregol yra jau seni, trečios kartos, su ne taip ir mažu hormonų kiekiu, kenkia kepenims su laiku.
ritusė
QUOTE(kregždutė @ 2005 03 09, 11:29)
Prieš lėliuką vartojau Tri-regol. Visai tiko, svoris neaugo ir nepykino. Dabar jau susirūpinau vėl dėl KT ir nusipirkau tų pačių. Bet žinote, laikas bėga, viskas keičiasi ir tos mano KT pasikeitė, visai kitaip atrodo. Tai ir galvooju ar čia į gera. Gal tos buvo senos kartos, o šitos naujos. Kas vartojate, papasakokite ar nėra kokių šalutinių reiškinių.
*

Šiaip jau rekomenduojama pradėti nuo KT su mažesne hormonų doze.Tačiau kai kurioms būtent jos ir sukelia pašalinių reiškinių, nors senesnės kartos tinka puikiausiai. Taigi jei nenori eksperimentuoti, gali drąsiai jas gerti.O tablečių sudėtis tikrai ta pati.
kregždutė
Pasikeitė tai, kad dabar trijų spalvų žirniukai, o buvo dviejų. Tai čia turbūt tik apvalkalas pakeistas.
Jau savaitę geriu ir nieko blogo nejaučiu.
liepsnele
QUOTE(kregždutė @ 2005 03 11, 11:21)
Pasikeitė tai, kad dabar trijų spalvų žirniukai, o buvo dviejų. Tai čia turbūt tik apvalkalas pakeistas.
*

Nu tikrai ir prieš tai buvo trijų rūšių tabletės pakuotėj, tik gal dydžiu skyrėsi, gal dvejos iš jų vienodos spalvos buvo. Jau pats pavadinimas - "tri" - rodo, kad čia yra trifazis kontraceptikas - iš trijų rūšių tablečių sudarytas.

Tai ir svarbiausia, jei nieko blogo nesijaučia smile.gif .
Ezhiux
Aš jau apie 2 metus vartoju Tri regolį... ir nieko, viskas OK mirksiukas.gif . Tik kiek esu girdėjus, lyg ir būtų sveika kas kažkiek laiko pakeisti kontraceptikus, tik nežinau ar čia tiesa ax.gif
liepsnele
QUOTE(Ezhiux @ 2005 03 18, 13:06)
Aš jau apie 2 metus vartoju Tri regolį... ir nieko, viskas OK  mirksiukas.gif . Tik kiek esu girdėjus, lyg ir būtų sveika kas kažkiek laiko pakeisti kontraceptikus, tik nežinau ar čia tiesa  ax.gif
*

g.gif žinok, nebežinau. Šiaip teigiama, kad jei tinka Kt, tai geriau jų nekeist ir nenutraukinėt jų gėrimo, kol nesugalvosi pastot. Bet dabar girdėjau tokių nereklamuojamų nuomonių, kad kas porą metų reikėtų daryt apie 3 mėn. pertrauką gėrime. O kitur kaip tik rekomenduoja pertraukų nedaryt, jei viskas ok, nes tipo orgnizmui stresas - vėl turės iš naujo taikytis prie KT, kai imsi vėl gert...
O šiaip Tri-regol vieni iš stipresnių, tai aš gal daryčiau pertrauką, o dėl keitimo į kitus - tai nebent tau ką nors blogo jie sukelia, tai verta keist.
Onora
As vartojau tri regoli gal kokius 5 metus, ishkart priaugau gal 10 kg, o paskui tai siaip svyruodavo svoris. Tada pastojau, bet nesekmingai nestumas baigesi ir tada gydymo tikslais Yarina vartojau - bet kazhkaip nekaip jauciausi, tri regolis labiau tiko, tik patiko, nes svoris neaugo, o tik siek tiek nukrito smile.gif

O tri regolio - tai is tiesu - keitesi tik pakuote, tabletes padare slidzias ir daugiau spalvotas. Bet ten is tiesu labai daug hormonu, tad rinkciausi geriau vienas is 3 kartos KT.
jurgitat
QUOTE(Onora @ 2005 03 18, 19:13)
As vartojau tri regoli gal kokius 5 metus, ishkart priaugau gal 10 kg, o paskui tai siaip svyruodavo svoris. Tada pastojau, bet nesekmingai nestumas baigesi ir tada gydymo tikslais Yarina vartojau - bet kazhkaip nekaip jauciausi, tri regolis labiau tiko, tik patiko, nes svoris neaugo, o tik siek tiek nukrito smile.gif

O tri regolio - tai is tiesu - keitesi tik pakuote, tabletes padare slidzias ir daugiau spalvotas. Bet ten is tiesu labai daug hormonu, tad rinkciausi geriau vienas is 3 kartos KT.
*

As vartojau TriRegoli pries 5 metus, bet tai buvo gydymo tikslais, todel nieko negaliu pasakyti apie jo kontraceptini poveiki. Taciau maciau, kad pakuotes isvaizda pasikeitusi. Nemanau, kad kazkas dar pakito. Taciau pastebejau, kad po jo vartojimo man smarkiai padidejo plaukuotumas doh.gif
dvynuke
Pati vartojau ir daug skaiciau po to. Bukit atsargios su siais KT nes nuo ju atsuranda celiulitas sad.gif ir labai auga svoris sad.gif ir isvis jos labai blogos sad.gif o po to issigydyt labai sunku sad.gif
liepsnele
Nu celiulito atsiradimą gali paskatinti bet kurios KT.
Dėl svorio netiesa - nėra taip, kad būtent su Tri-regoliu imtų labai augt svoris.
Tik va per kepenis tai duoda šitos KT.
Noa
Gėriau kažkada labai seniai... Kokius metus laiko. Nieko man nuo jų nebuvo cool.gif
Laisvė
Gėriau ir aš. Seniau. Ir gėriau tol, kol pajutau, jog... pastojau biggrin.gif
Romeo
As irgi geriau Triregol, bet nepastebejau ypatingu pokyciu.
Svori uzsiauginau gerdama Femoden. Jau 3 metus negeriu jokiu KT bet svoris nekrenta.
Vilkute
blink.gif . Net išsigandau perskaičius temos pavadinimą. Aš geriau Triregolį 3 metus iki pastojimo. Pagimdžiusi vėl jau metus laiko jį geriu ir jokių pašalinių poveikių nematau. Nei svoris auga, nei ką. Bandžiau vartoti ir kitokius, bet man vis netikdavo - visą laik tepliodavo. Bet jei Triregolis kepenis gadinas, tai čia jau ne kas.. g.gif . Gal vėl reiks bandyt ieškoti kokių kitų KT, kurie man tiktų...
Rasa and
mirksiukas.gif

Geriau "tri-regol" apie 12 metu.
Nutraukiau, nes norejau nestuke.gif, kadangi nepasiseke doh.gif , vel toliau zadu vartoti "tri-regol"

Na nieko tokio ipatingo nejutau mirksiukas.gif ; nei svoris augo, nei spuogai labai puole, ir kepenys nezinia kurioj kuno pusej, bent po kol kas nepasireiske, (tik kai alaus padauginau viena syk) mn buna reguliariai, 2-2.5 d. ir nepasakyciau, kad skausmingos, ar gausios, galvos neskaudejo, nepykino.....kaip ir nieko blogo.

(Tri-regol pradejau gerti gyd. nurodymu po cistos operacijos)
Jei turite daugiau informacijos, apie tri-regol poveiki kepenims, prasau pasidalinti>?

Itariu, kad simptomai, pasireiskia kiekvienai individualiai. Gal kaikuriu moteru,
kepenys yra silpnesne vieta organizme, tai per jas ir "kerta" pirmiausiai????? nzn
dange
QUOTE(Vilkute @ 2005 11 24, 13:25)
blink.gif . Net išsigandau perskaičius temos pavadinimą. Aš geriau Triregolį 3 metus iki pastojimo. Pagimdžiusi vėl jau metus laiko jį geriu ir jokių pašalinių poveikių nematau. Nei svoris auga, nei ką. Bandžiau vartoti ir kitokius, bet man vis netikdavo - visą laik tepliodavo. Bet jei Triregolis kepenis gadinas, tai čia jau ne kas.. g.gif . Gal vėl reiks bandyt ieškoti kokių kitų KT, kurie man tiktų...
*

Visų KT metabolizmas vyksta per kepenis, galbūt didesnį neigiamą poveikį turi tos, kuriose didesnės hormonų dozės. g.gif
Jei Triregolis tau tinka, nematau prasmės keisti. O jei labai neramu dėl kepenų būklės, gali pasidaryti bilirubino ir fermentų(SGOT, SGPT) tyrimus 4u.gif
Azazella
QUOTE(dvynuke @ 2005 05 30, 20:15)
Pati vartojau ir daug skaiciau po to. Bukit atsargios su siais KT nes nuo ju atsuranda celiulitas sad.gif ir labai auga svoris sad.gif ir isvis jos labai blogos sad.gif o po to issigydyt labai sunku sad.gif
*

Geriau si KT astuonis metus, nieko blogo nepastebejau, nei celiulito, nei svorio augimo, oda , nors pas mane nebuvo labai problematiska, pasidare dar geresne, nei vieno spuogelio, niekur.
Paskui gydytoja rekomendavo keisti, bet tik todel, kad atsirado geresniu, su mazesnemis hormonu dozemis, ne todel, kad tri-regol ziauriai blogas pasidare.
Gabimik
Ir as geriu si kontraceptika.
Geriau po pirmo vaiko. Ir geriu dabar po antro.
Jokio pasalinio poveikio nejauciu, nei del svorio, nei del kepenu, nei del celiulito.
Man atrodo kontraceptines priemones reikia individualiai pasirinkti pagal savo organizma. biggrin.gif
Lalantukass
Kolege skundesi,kad vartojant triregoli padidejo plaukuotumas!
Zarazza
QUOTE(dvynuke @ 2005 05 30, 21:15)
*

Ale ot žmonės - veikt neturi ką, tai sumano pagąsdint... Man per septynerius metus kažkodėl nei svoris nepadidėjo, nei celiulito neatsirado.
Tau netiko - kitam tinka. Bet ne, reik savo atvejį visiems pritaikyt ir garsiai klykt, kaip tai blogai...
Nika25
QUOTE(ritusė @ 2005 03 10, 14:30)
Šiaip jau rekomenduojama pradėti nuo KT su mažesne hormonų doze.Tačiau kai kurioms būtent jos ir sukelia pašalinių reiškinių, nors senesnės kartos tinka puikiausiai. Taigi jei nenori eksperimentuoti, gali drąsiai jas gerti.O tablečių sudėtis tikrai ta pati.
*

gėriau Tri regol gal kokius penkis metus. ir man jos puikiai tiko.po to ginekologės patarta,kad reikia keisti tabletes, bandžiau Diane -35б bet mane taip žiauriai nuo jų išbėrė,kad galvojau liks spuogų vietose randai... doh.gif todėl pagėrus porą mėnesių vėl grįžau prie Tri regol. ax.gif O dar kokius metus pagėrusi,nusprendžiau,kad jau nebenoriu vartoti jokių KT ,tai užsiėmiau dienų skaičiavimu hihihi.gif bet po kokių keturių mėnesių nesulaukusi mmm pasidariau testą ir paaiškėjo,kad turėsiu leliuką thumbup.gif

šiaip kai pasikeitė pakuotė nepastebėjau jokių skirtumų tarp tablečių. schmoll.gif
--------
QUOTE(kregždutė @ 2005 03 11, 12:20)
*

QUOTE(liepsnele @ 2005 03 14, 16:59)
Nu tikrai ir prieš tai buvo trijų rūšių tabletės pakuotėj, tik gal dydžiu skyrėsi, gal dvejos iš jų vienodos spalvos buvo. Jau pats pavadinimas - "tri" - rodo, kad čia yra trifazis kontraceptikas - iš trijų rūšių tablečių sudarytas.

Tai ir svarbiausia, jei nieko blogo nesijaučia  smile.gif .
*

Taip, jos visada buvo trispalvės. Aš jas esu gėrusi prieš kokius 10 metelių ir nieko neatsitiko. Dar ir mano draugė tuo metu jas vartojo. Na, jai buvo komplikacijų dėl vaisingumo, bet, nemanau, kad tai nuo Triregolio (nors, ką čia, žmogau, žinosi unsure.gif ). Užtat dabar ji turi du nuostabius vaikučius tongue.gif

O šiaip, tai nerekomenduočiau vartoti Triregolio, nes jis turi daug hormonų ir dar blogai yra tai, kad jos trispalvės. Kažkur skaičiau, kad organizmui sunkiau prisitaikyti prie trifazių kontraceptikų nei prie vienfazių. Aš pati šiuo metu geriu Rigevidoną. Jis kainuoja 8-9 Lt ir man puikiai tinka. Gal tiks ir kitoms, kurios vis dar abejoja, kokias KT pasirinkti smile.gif
Ledas
Vartojau tri-regol dar prieš pirmą nėštumą. Bet vartojau, nes buvo mėnesinės sudurniavę. Naudojau tik 3mėnesius, kol viskas susitvarkė. Jokių pašalinių reiškinių nepastebėjau. Tik man kasdieną gerti tas tabletes tai nepatiko schmoll.gif
Chikipiki
QUOTE(Meilė @ 2006 10 09, 17:37)
Taip, jos visada buvo trispalvės. Aš jas esu gėrusi prieš kokius 10 metelių ir nieko neatsitiko. Dar ir mano draugė tuo metu jas vartojo. Na, jai buvo komplikacijų dėl vaisingumo, bet, nemanau, kad tai nuo Triregolio (nors, ką čia, žmogau, žinosi unsure.gif ). Užtat dabar ji turi du nuostabius vaikučius tongue.gif

O šiaip, tai nerekomenduočiau vartoti Triregolio, nes jis turi daug hormonų ir dar blogai yra tai, kad jos trispalvės. Kažkur skaičiau, kad organizmui sunkiau prisitaikyti prie trifazių kontraceptikų nei prie vienfazių. Aš pati šiuo metu geriu Rigevidoną. Jis kainuoja 8-9 Lt ir man puikiai tinka. Gal tiks ir kitoms, kurios vis dar abejoja, kokias KT pasirinkti smile.gif
*

Vat apie ta Regevidona irgi daug gero girdiejau, bet nezinojau kad jos tokios pigios. blink.gif biggrin.gif Mano drauges mama gyditoja, pasikonsultavo su kolegomis ir patare jai gert butent jos. Sako kad jokiu blogibiu nera (geria jas kokius 4 metus), pagrazejo oda (pati pastebejau), kg nepriaugo, ir biski padidejo krutine. Kaip ir neblogas rezultatas.
Timbuktu
Triregol jau pasenes kc, yra ir su mazesniais hormonu kiekiais. Bet norejau dar pataisyti Meile, kad atvirksciai 3cikliai labiaiu pritaikyti prie moters organizmo, t.y. labiaiu atitinka musu fiziologija 4u.gif
--------
QUOTE(Anasko @ 2006 11 03, 19:36)
Triregol jau pasenes kc, yra ir su mazesniais hormonu kiekiais. Bet norejau dar pataisyti Meile, kad atvirksciai 3cikliai labiaiu pritaikyti prie moters organizmo, t.y. labiaiu atitinka musu fiziologija  4u.gif
*

Čia va pacituosiu iš prisimink.lt gydytojo konsultaciją:

Klausimas: Kokie pasaulyje populiariausi kontraceptikai ir kodėl? Aivaras, 37 m.
Atsakymas: Įvairiose šalyse populiarūs skirtingi vienfaziai kontraceptikai, kurių tabletėse yra vienoda dozė hormonų. Pasaulyje mažiau vartojami dvifaziai ir trifaziai kontraceptikai, nes jais sudėtinga reguliuoti (paankstinti ar atitolinti) mėnesinių pradžią, negalima vartoti populiarėjančiais "ilgais ciklais", dėl pavojaus sutrikdyti ciklą negalima suklysti juos vartojant, taip pat didesnė nepageidaujamo poveikio, kaip migrenos, depresijos, kitų PMS simptomų tikimybė.
Timbuktu
QUOTE(Meilė @ 2006 11 03, 23:00)
Čia va pacituosiu iš prisimink.lt gydytojo konsultaciją:

Klausimas:  Kokie pasaulyje populiariausi kontraceptikai ir kodėl? Aivaras, 37 m.
Atsakymas:  Įvairiose šalyse populiarūs skirtingi vienfaziai kontraceptikai, kurių tabletėse yra vienoda dozė hormonų. Pasaulyje mažiau vartojami dvifaziai ir trifaziai kontraceptikai, nes jais sudėtinga reguliuoti (paankstinti ar atitolinti) mėnesinių pradžią, negalima vartoti populiarėjančiais "ilgais ciklais", dėl pavojaus sutrikdyti ciklą negalima suklysti juos vartojant, taip pat didesnė nepageidaujamo poveikio, kaip migrenos, depresijos, kitų PMS simptomų tikimybė.

*

1.trifaziai kaip ir sakiau labiaiu atitinka moters fiziologija, del to didesne tikimybe PMS , migrenu ir t.t nes veikia panasiai kaip ir musu hormonai.
2. vienfazes lengviau gaminti, nereikia sukti galvos kada kokio hormono reikia padidinti o kada sumazinti, + maziau nepageidaujamu poveikiu. 4u.gif
Sensi
QUOTE(Raduga @ 2006 09 20, 07:22)
Ale ot žmonės - veikt neturi ką, tai sumano pagąsdint... Man per septynerius metus kažkodėl nei svoris nepadidėjo, nei celiulito neatsirado.
Tau netiko - kitam tinka. Bet ne, reik savo atvejį visiems pritaikyt ir garsiai klykt, kaip tai blogai...
*

Beda nutiko... verysad.gif geriu tri regoli jau antri metai, viskas ok, bet stai uzvakar neapsiziurejau, ir antraja teblete isgeriau is galo... na, vietoj rozines, geltona ikaliau...po to sekancia diena jau geriau kaip turi but: rozine, bet klausimas: kaip dabar veikimas to KT: nepatikimas? gerti nenutraukiau, nes kazkur skaiciau, kad negerai tokie staigus nutraukinejimai... blink.gif
nese
geriu triregoli 13 metu...esu visiskai patenkinta..kiekvienas vaistas turi pasalini poveiki..tai faktas...vienoms tinka vieni vaistukai kitoms kiti...nemanau kad butina peikti treiregoli...jis pigus ,veiksmingas... 4u.gif
bambyte
mano drauge ir vartoja tri-re-gol ir jau ne vieni metai...ir niekuo nesiskundzia..viskuo patenkinta
Surry
QUOTE(nese @ 2007 01 29, 14:42)
geriu triregoli 13 metu...esu visiskai patenkinta..kiekvienas vaistas turi pasalini poveiki..tai faktas...vienoms tinka vieni vaistukai kitoms kiti...nemanau kad butina peikti treiregoli...jis pigus ,veiksmingas... 4u.gif
*

Nieko sau! doh.gif Gerti kontraceptikus 13metu...
Esu siuos kontraceptikus gerus pries kokius 10metu.Ziauriai pykino!! Siuo metu yra daugybe kitu kontraceptiku su ZYMIAI mazesnemis hormonu dozemis.Cia ne mano reikalas,bet patarciau pasirinkt ka nors geriau bye1.gif
alkaponė
vartoju tri-regol jau kokius 4 metus ir siaip man jie puikiai tinka, tik va man tas trecios kartos ir didele hormonu doze... Gal reik keist... g.gif
*Aila*
Tri-Regol geriau gal kokius 5 metus, net pastojus buvau juos gerdama unsure.gif Ne vienas kg nepriaugo, joks plaukuotumas nepadidejo.
juju
Įdomu ar jos netuti įtakos lytiniam potraukiui, turiu omeny ar nemažina?
nanainis
QUOTE(juju @ 2008 01 19, 23:06)
Įdomu ar jos netuti įtakos lytiniam potraukiui, turiu omeny ar nemažina?
*
na bent man nemazino  mirksiukas.gif  varojau jas virs metu, man jos tiko labai, dabar esu  nestuke.gif  ir galvojyu vel prie ju grist jei nemaitinsiu pati
incia
As vartojau tri-regol 6 m. Nutraukusi jau po 2 men pastojau. Pagimdziau 2 vaikus (pertrauka isejo 6 metai) ir va vel grizau prie siu tableciu, geriu pirma menesi, kol kas jokiu nusiskundimu. Be to, jos turbut vienos is pigiausiu.
JaunaDvynukuMamyte
QUOTE(incia @ 2008 01 27, 15:52)
As vartojau tri-regol 6 m. Nutraukusi jau po 2 men pastojau. Pagimdziau 2 vaikus (pertrauka isejo 6 metai) ir va vel grizau prie siu tableciu, geriu pirma menesi, kol kas jokiu nusiskundimu. Be to, jos turbut vienos is pigiausiu.
*

o ar nepastebejot kad plaukotumas padidejo?
blink.gif
Azazella
QUOTE(kregždutė @ 2005 03 11, 11:20)
*

Niekada jos nebuvo dvieju spalvu, visada buvo triju, baltos, geltonos ir persikines.
Kūdrinukė
Joks plaukuotumas per 8 m. nepadidėjo, svorio nepriaugau, potraukis yra. Kadangi visiškai organizmas jas toleruoja, nesinori ir keisti - gal kitų, kad ir naujos kartos, taip gerai nepriims? Nesinori kentėt visokių ten reiškinių, kurie tikriausiai lydėtų permainas...
Layla
Sveikos!
Pakeiciau ginekologe ir aciu dievui keiciu KT. Pastarosios Jasminelle mane ish proto vare (ir kaina ir poveikiu). Uzsiminiau gydytojai, kad man geriausios buvo Triminulette - nei svoris augo, nei del noro problemu buvo, o menesines tai kaip pagal laikrodi smile.gif Visos problemos su KT prasidejo kai nustojo lietuvoj triminulette pardavinet. Tai dabar gydytoja pasiule gerti Triregoli, kad jos yra beveik tas pats.
Tik vat grizus namo man kilo klausimas - Jasminelle buvo vienfazes, o Triregolis 3fazis. Kaip man padaryt ta perejima? Baigti Yasminelle - 7dienu pertrauka - ir pradet triregoli. Ar baigus yasminelle nuo pirmos menesiniu dienos triregoli? Bijau kad netycia kas nesuveiktu. Jei kas galit - patarkit.
Kūdrinukė
QUOTE(Layla @ 2008 03 21, 13:49)
Jei kas galit - patarkit.
*

Tokius klausimus ne forumietėms, o gydytojai reikia uždavinėti... Rimtas reikalas juk.
liepsnele
QUOTE(Layla @ 2008 03 21, 10:49)
Kaip man padaryt ta perejima? Baigti Yasminelle - 7dienu pertrauka - ir pradet triregoli. Ar baigus yasminelle nuo pirmos menesiniu dienos triregoli? Bijau kad netycia kas nesuveiktu. Jei kas galit - patarkit.
*

sveikiausia butu daryt iprastine pertrauka 7 d. ir tada imt gert Tri-regol. Bet tada rekomenduojama papildomai saugotis 1aja Tr-regol gerimo savaite.
Layla
QUOTE(liepsnele @ 2008 03 27, 15:12)
sveikiausia butu daryt iprastine pertrauka 7 d. ir tada imt gert Tri-regol. Bet tada rekomenduojama papildomai saugotis 1aja Tr-regol gerimo savaite.
*

Aciu 4u.gif
Siaip nusipirkau vakar jau tas KT, tai kiek supratau ish informacinio lapelio, geriausia pradeti gerti pirma menesiniu diena, net ir keiciant KT. Bet pas mane taip atreguliuota kada turi prasideti ir baigtis menesines, kad nenoretusi vel viska ishderint..
rrasuuks
trilegola vartojau metus laiko ir nusprendziau jas keisti smile.gif ir jas keisiu i Yasminelle smile.gif tik va nezinau kaip daryti... g.gif ar menesi palaukti ir jas vartoti nuo pirmosios menesiniu dienos, ar po 7 dienu pertraukos gerti jau Yasminelle, nes triregolo paleli baidiau gerti unsure.gif
onyx
QUOTE(Layla @ 2008 03 21, 13:49)
Sveikos!
Pakeiciau ginekologe ir aciu dievui keiciu KT. Pastarosios Jasminelle mane ish proto vare (ir kaina ir poveikiu). Uzsiminiau gydytojai, kad man geriausios buvo Triminulette - nei svoris augo, nei del noro problemu buvo, o menesines tai kaip pagal laikrodi smile.gif Visos problemos su KT prasidejo kai nustojo lietuvoj triminulette pardavinet. Tai dabar gydytoja pasiule gerti Triregoli, kad jos yra beveik tas pats.
*

Oi, su Yasminele nusiskundimais ir aš kreipiausi į ginekologę kitą - ji liepė iškart išmesti Yasminele ir dėl didelių pilvo skausmų išrašė irgi Tri-Regolį. Puikiai man thumbup.gif Viskas, tinka ir patinka
liepsnele
Merginos, turiu kelias nereikalingas sio KT pakuotes (sudetis visiskai tokia pati kaip ir Tri-regol, tik gamintojas kitas, uztat Logynon vadinas), galioja iki 2011 03, atiduociau uz 10Lt/lapeli Vilniuje. Rasykit az, ka domina 4u.gif
aize
Vartojau triregoli 5 metus, po to nustojau, nes norejau vaikelio, ir kitu mm nesulaukiau, pastojau jau pirma menesi. Baigiau maitinti ir toliau jas vartoju. Jokiu salutiniu poveikiu, dar ir svorio numeciau (kuri priaugau vartodama regulona), jokio padidejusio plaukuotumo, pasikeitusio potraukio ar dar ko nors. thumbup.gif Man jos lb tiko, nors gydytoja primygtinai siule vartoti regulona, nes naujesnes kartos, tipo geresnes, visai nekreipdama demesio kiek nuo to regulono man salutiniu: ir svorio +10, ir potraukis sumazejo, ir ginekologines problemos. verysad.gif Tai kai dar ta gydytoja pasiule nusipirkt lubrikanto (man buvo 23m) doh.gif , apsisukau ir isejau, vaistinej nusipirkau drauges rekomenduoto triregolio thumbup.gif
Auksreda
vartojau si kontrceptika,nieko neigiamo nepastebejau
briga123
Laba, vartoju tri-regol, pakelyje 21 tablete, nebedaug liko iki pakelio pabaigos, zodziu kai isgersiu paskutine tablete, lygiai po savaites turiu isgerti kito pakelio pirma tablete?
P.S. O tas kraujavimas, kuris atsiranda baigus 21 tablete, tai cia vietoj menesiniu jis bus, ar bus ir jis, ir menesines? smile.gif Aciu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.