Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kempiniukas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
KaraMelKa
Sveikos mamkos ir ne tik smile.gif

Mano krikšto vaikui užėjo kempiniuko manija, tad...
dabar ieškau visko kas susije su kempiniuku, - puodelio, kempinės, tašytes, baliono...........bet ko rolleyes.gif biggrin.gif jei netycia užmatysit brūkštelkit čia kur ieškot flirt.gif ax.gif

bus labai ačiū 4u.gif
Papildyta:
Beje minkštą žaislą jau radau (yra IKI ir Senukuose Kaune)
Raganėlė
tai LT as irgi tik tiek esu macius
bet esam sutike berniuka su maikute ant kurios kempiniukas buvo, tai mano vaikas su asarom sauke kodel anas su jo kempiniuku

daug lengviau su pukuotuko chebra ir zmogaus voro
*Lina*
Balionų su kempiniuku didelis pasirinkimas yra parduotuvėj "Balionų šalis " atrodo taip vadinasi, kuri yra akropoluje
YSK'e mačiau pagalvytę su kempiniuku
vejunestela
Siaip man atrodo galima pasidaryti su kempinuku ir ant maikuciu ir ant puoduku, bent jau akpropolyje vilniuje maciau kad ten kur nuotraukas gamina daro ir ant puodeliu ir ant ko tik nori.
bsgess
Mes turejom pizama su kempinuku, dabar tik maikute padevetuose radom, Lietuvoje tikrai nera pasirinkimo kas liecia tokius rubus. Turiu atsivezus medziagos su juo ir galvoju padaryt dzinsus (sunku paaiskint kaip), bet manau daugiau mergaitei nes medziagyte tokia. O maikutes daryti su lipdukai smane nelabai vilioja, ne svistiek netoks patvarus rubas, as geriau jau siusciausi is ebay gatava pagaminta nes pasirinkimo yra.
Maniske irgi ji myli, jei supratot, jau pora metu ir nepraeina.
Basic
Mačiau IKI parduotuvei bet nelabai didelis.
Kotre
nusipirkom maximoj duso zele su kempiniuku biggrin.gif yra dar kazkokiu priemoniu su juo tam skyrely.

o pati kempiniuka, ir jo drauga, berods patrika, pirkau pliusinius kazkur akropolyje, bet nepmenu, kurioje pard. blush2.gif
NiBiRu
O aš limpopo pirkau nesenai kempiniuką...Visokių dydžių buvo
vienaragiuke
Ieskok zaislu pardoshkej limpopo
Pink_Diamond
Neseniai pliusiniu kempiniuku buvo ir toj pacioj Maximoj, pati nusipirkau biggrin.gif
Limcamca
Vežiau sesės dukrai lauktuvių, kuri jau paauglė, - pižama su kempinuku. Tai visi susižavėję buvo, mat pasirodo LT tokių dalykų nėra unsure.gif nes pas mus su kempinuku visko ko tik nori: ir žaislų, ir rūbų, ir patalynės ir visko visko rolleyes.gif
gress
Kaune 25-ecio turguj visokiu maikuciu savo vyresniam bernuzeliui pripirkau thumbup.gif laimingas... biggrin.gif bigsmile.gif
Ginare
Matėme Limpopo parduotuvėje. Ir kitų personažų iš to filmuko buvo mirksiukas.gif
gifte
sveikutes
o gal zinot kiur rasti drabuzeliu su kempiniuku
prasau atrasykit i az wink.gif
j.vika
MACIAU LYG TAIS MAXIMOJE, AR LIMPOPO g.gif
Lilijana5
Sveiki, o kaip jums toks?
user posted image minkstas zaislas, uzpildytas "antistresiniais" burbuliukais.

Ir dar yra sienu lipdukas:
user posted image

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.