Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Statybų bendrovė "Bukra"
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Nuoma, butų pirkimas, agentūros
Pages: 1, 2
brunete
Sveikos visos esamos ir busimosios statybininkes, tongue.gif
perskaiciau visas temas apie namu statyba ir noriu prisijungti prie jusu biggrin.gif . Mes kol kas esame tame pradiniame etape kai viskuo domimes, renkame informacija apie statybos bendroves, statybines medziagas ir t.t. blink.gif
Sklypa jau turime. del paskolos taip pat teiravomes, tik laukiame tu lengvatiniu.
ka jus manote, girdejote, o gal kas nors ir gyvenate "Bukros" pastatytame name? Kokia jusu nuomone apie karkasinius namus?
Gilelė
Kokia ju patirtis statyboje nezinau, bet perzvelgus ju siulomus projektus galiu drasiai teigti, kad jie moraliskai pasene.
ADA
Nu nezinau nieko apie bendrove Bukra, taciau turiu savo nuomone apie karkasinius namus. Teko dometis ir lankytis ne viename karkasiniame name - tiesa ne Lietuvoje, nes kazkaip lietuviai vangiai ziuri i karkasinius - geriau jiems tarp silikatiniu blokeliu gyventi ir dar plevelem apsidangstyti sad.gif - tai seimininkai, kurie juose gyvena - tiesiog susvaige jais.
As jei tureciau pinigeliu-tai statyciausi karkasini. Siaip esu girdejus, kad Lentvaryje kazkokia firma gamina karkasinius - ir pagrinde i Vokietija, Skandinavija. Jei domintu galeciau pabandyti prazonduoti. smile.gif
brunete
Aciu Ada uz nuomone. Mums irgi jie visai neblogai atrodo, tik girdejom, kad svyruoja namas, kai vejai stiprus buna. buciau labai labai dekinga, jei galetum pasidometi
Gilelė
Siaip karkasiniai yra labai šilti ir palyginti su kitais nebrangūs, bet vagims tai tikras rojus - išsipjovei duris su "družba" ir prašom i vidu...
*mamaite*
QUOTE(Gilelė @ 2005 03 09, 16:13)
Siaip karkasiniai yra labai šilti ir palyginti su kitais nebrangūs, bet vagims tai tikras rojus - išsipjovei duris su "družba" ir prašom i vidu...
*

Na jei taip galvoti tai ir rastini "druzba" paims, tai gal dar lengviau butu per
langus(dabar daug kas vitrininius dedasi), bet manau tam yra tam tikros
apsaugos priemones, signalizacijos.
ADA
Brunete - del svyravimo tai yra visiska nesamone. Cia pasekmes tu visu garaziniu firmu - kurios turedamos pjukliuka ir viniu, nusiperka medienos ir gamina karkasinius namus. tongue.gif
Nemanau, kad Vokietijoje - kurioje man teko lankytis, kas nors statytu karkasinius namus, jei jie butu blogi ar svyruotu. Jei gerai pastatytas - nesvyruos, saugumo atzvilgiu jis toks pats saugus, juk nuo vagiu spynu nera. As galvoju, kad jei tai butu blogas namu tipas - kas jau kas, bet vokieciai tai tikrai ju nestatytu. Kiek teko dometis - karkasinis nera pigesnis uz kitus, jei jis kokybiskai padarytas. Tik skirtumas tas - kad lipdant is blokeliu nereikia visu pinigu is karto - principas - turiu 10000 - pastatysiu sienas, turesiu dar 10000 - uzsidengsiu stoga, o paskui langus, paskui siltinsiu ir pan. O lietutis merkia tuos blokelius, paskui tipo apsiltina - visus slapius, nu vienu zo... Galeciau cia savo samprotavimus destyti be galo. Pabaigsiu minti - nusprendus statyti karkasini, tavo darbas su architektu - projektas, paskui eini pas gamybininkus, suderini medziagas ir kitus niuancelius ir pamirsti - mazdaus per menesi jie pagamina, palaukia grazaus oro prognoziu - ir per savaite ji sumontuoja. Is gamyklos isvaziuoja sienos su langais. Siuo atveju reikia beveik visu pinigeliu skirtu namo sienoms, langams, stogo dangai.
Kai gris vyras - paklausiu - pas ji gal likus vizitke. Jei rasim - parasysiu az. smile.gif
Sekmes apsisprendziant. As taip svaigstu del namo... ax.gif
brunete
Gal zinot, kiek kainuoja karkasinio namo kv.m. ?

Aciu Ada uz info. kaip vis del to gerai tas forumas, pasidalini mintimis, kazka naujo suzinai. O tu gal irgi jau statais koki nameli?
ADA
Kaip jau sakiau - as svaigstu... ax.gif
Bet kad mes dabar pasieme butui paskola ir sklypo neturim. Tai viskas nusikelia i ateiti. sad.gif
Kiek domejomes 1 kv.m. kaina priklauso nuo to kokias medziagas naudosi ir iki kokio lygio noresi tos firmos paslaugu. Juk viena kaina bus jei jie tau tik sienas gamins, langus i jas sumontuos, stogo konstrukcijas pagamins ir ji uzdengs, o kita jei visokiu komunikaciju privedimas, santechnika, apdaila ir pan. Be to kokios pvz. lauko apdailos noresi ir t.t. As galvoju kad tai ne batonas - kur sudetis jau keli metai nesikeicia. Tuo labiau, kad statant individualiai, individualiai ir skaiciuoja. As taip galvoju, nes 1 kv.m. kaina - tai ten kur tipinius stato gali pasakyti. Cia kaip su viskuo, kas yra individualu - as tai visada lyginu su kostiumeliu - nuejai i parduotuve - matai kaina. Tiko - perki. O vat jei ne tiko - eini pirkti medziagos, kurios 1 m kainuoja 25 arba 250 Lt., eini pas siuveja - jei nori ko nors idomesnio ar kokybiskenio - vel moki daugiau.
brunete
Tai jus dabar buta nusipirke? ax.gif
Mes irgi is pradziu galvojom, kad noretume buto, taciau veliau pasvarste nusprendeme, kad nelabai didelis namas butu geriau, ypac kai sklypa turim biggrin.gif . O be to ir laisve name didesne, ir erdves daugiau. Musu sklypas net 30 a., net per didelis, bet geriau truputi didesnis, nei kokie 6 a. schmoll.gif
Be to ties sklypo riba teka mazytis saltinelis, o uz kokio 1 km. miskelis yra, tai labai grazus vaizdas. Jau dabar svajojam, kaip vasaros vakarais gersim kava terasoje ir grozesimes saulelydziu... tongue.gif
ADA
Taip, dabar gyvenam bute. Kur tas jusu sklypas, gal padalinam per puse - puse mes nusipirktumeme? Cia rimtai - aisku ziurint kur ir uz kokia kaina? g.gif
brunete
Netoli Klaipedos...
ADA
O gaila, as jau buvau bepradedanti svajoti .... ax.gif
ADA
Brunete, ta firma vadinasi "JUSU NAMAS", adresas - Vokes 20, Lentvaryje. Tik telefonu daug prirasineta, tai nezinau kuris tikrasis. Pabandyk surasti per Informacija. Jei nerasi - tai surasysiu visus smile.gif
Sekmes
Urė
QUOTE(brunete @ 2005 03 09, 14:03)
Sveikos visos esamos ir busimosios statybininkes,  tongue.gif
perskaiciau visas temas apie namu statyba ir noriu prisijungti prie jusu biggrin.gif . Mes kol kas esame tame pradiniame etape kai viskuo domimes, renkame informacija apie statybos bendroves, statybines medziagas ir t.t.  blink.gif
Sklypa jau turime. del paskolos taip pat teiravomes, tik laukiame tu lengvatiniu.
ka jus manote, girdejote, o gal kas nors ir gyvenate "Bukros" pastatytame name? Kokia jusu nuomone apie karkasinius namus?
*

Labas Brunete, aš labai džiaugiuosi, kad man tas pradinis etapas jau praėjęs, nes jau gyvenu karkasiniame name ir esu be galo patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O statytis karkasinį nusprendėme kurį laiką pagyvenę Švedijoje, ten tokie namai labai populiarūs. Jie yra labai šilti, greitai statomi ir palyginus nebrangūs, tik darbininkai turi būti profesionalai. Tiesa, mano namas yra apmūrytas, tad su pjūklu sienos neišpjaus. Aš kaifuoju nuo savo namo.
brunete
Oi, aciu Ure uz pasidalijima patirtimi. As jau buvau pradedanti galvoti, kad tokiose namuose niekas negyvena ir niekas nesistato. O jus senai statete? Kas state ir kiek, jei ne paslaptis, tai kainavo. blush2.gif
evansmum
QUOTE(Urė @ 2005 05 19, 15:00)
Labas Brunete, aš labai džiaugiuosi, kad man  tas pradinis etapas jau praėjęs, nes jau gyvenu karkasiniame name ir esu be galo patenkinta thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif O statytis karkasinį nusprendėme kurį laiką pagyvenę Švedijoje, ten tokie namai labai populiarūs. Jie yra labai šilti, greitai statomi ir palyginus nebrangūs, tik darbininkai turi būti profesionalai. Tiesa, mano namas yra apmūrytas, tad su pjūklu sienos neišpjaus. Aš kaifuoju nuo savo namo.
*

Ure, sveikinu apsigyvenus naujame name. Sakyk prasom, kokiame mieste jus gyvenat ir kokia firma jums pagamino ta nama. 4u.gif
Mes irgi planuojame statytis karkasini nama. thumbup.gif
Man atrodo kad lietuviai nusistate pries juos del senos Alytaus statybos karkasiniu namu g.gif . O zmones visame pasaulyje (na bent jau JAV, Kanada, Skandinavija, Australija , Vokietija ir Didz.Britanija) statosi ir kuo puikiausiai gyvena ne viena desimtmeti tokiuose namuose. thumbup.gif Dar aisku patirtis statant tokius namus yra labai svarbi, nes blogu darbu galima viska sugadinti. verysad.gif . Bet tas galioja visokiose statybose- kai pasiziuriu lada"Namas", tai kartais net noras pradet statytis dingsta blink.gif
Na cia as perdejau, bet tikrai nerimaut pradedu.
Dar klausimas- kiek mazdaug kainavo jusu namukas, ir kokius darbus ta firma atliko- ar tik pastate, ar irenge, etc
Megi
Karkasiniai namai nera blogai,bet ne lietuviu gamybos.Aisku ,nekalbu apie JP. Bet jie dirba uzsienio rinkoje. Vilniuje karksinius stato staybininkas, atsilepimai prasti .O ir siaip patyrusiu sattybininku atsiliepimai aie L statytus ir gamintus karkasinius namus- prasti.
brunete
Uzvakar kalbejau su vienu darbu vykdytoju. Jis pataria statytis karkasini g.gif . Sake, kad visai geras variantas, kai pasistatai karkasini nama, ji apmuryji. Jis tada siltas, ekologiskas ir nebrangus clap.gif . Taciau karkasini nama turi statyti ne paprastas statybininkas, o firma, kad jei kuom nors busi nepatenkintas, galetum reiksti pretenzijas schmoll.gif . Kai suzinosiu kurios firmos stato gerai karkasinius namus, parasysiu.

P.S. nezinau kiek tikroves, bet sake, kad draugas statesi keturiu kambariu, vieno auksto nameli be rusio, tai isejo 80 tukst. tongue.gif bet cia ne tik dezute, dar ir kazkoks irengimas, tik neissiaiskinau, iki kokio lygio blush2.gif

Ai, dar pamirsau blush-anim-cl.gif , tas vykdytojas dar sake, kad karkasinis geriau 1 a. su mansarda, nes 2 a. nelabai rekomanduoja smile.gif .

Ir dar del rusio po namu - bent jau man patikino, kad tikrai neiseina 30 proc. namo vertes. Kaip bus taip, nes mes zadame statytis butent su rusiu. Po kazkurio laiko galesiu pasakyti, ar tikrai tas rusio irengimas toks brangus biggrin.gif .
ula
QUOTE(brunete @ 2005 05 25, 20:04)
Uzvakar kalbejau su vienu darbu vykdytoju. Jis pataria statytis karkasini g.gif . Sake, kad visai geras variantas, kai pasistatai karkasini nama, ji apmuryji. Jis tada siltas, ekologiskas ir nebrangus clap.gif . Taciau karkasini nama turi statyti ne paprastas statybininkas, o firma, kad jei kuom nors busi nepatenkintas, galetum reiksti pretenzijas schmoll.gif . Kai suzinosiu kurios firmos stato gerai karkasinius namus, parasysiu.

P.S. nezinau kiek tikroves, bet sake, kad draugas statesi keturiu kambariu, vieno auksto nameli be rusio, tai isejo 80 tukst.  tongue.gif bet cia ne tik dezute, dar ir kazkoks irengimas, tik neissiaiskinau, iki kokio lygio  blush2.gif

Ai, dar pamirsau blush-anim-cl.gif , tas vykdytojas dar sake, kad karkasinis geriau 1 a. su mansarda, nes 2 a. nelabai rekomanduoja smile.gif

Ir dar del rusio po namu - bent jau man patikino, kad tikrai neiseina 30 proc. namo vertes. Kaip bus taip, nes mes zadame statytis butent su rusiu. Po kazkurio laiko galesiu pasakyti, ar tikrai tas rusio irengimas toks brangus  biggrin.gif .
*

Atsiprašau, jei ne į temą. Kadangi mes irgi svarstėme visokius variantus, tai šiuo klausimu irgi turiu šiokią tokią nuomonę. Pirmiausia, kodėl jums taip imponuoja karkasiniai namai? Dėl kainos? Tai kad nešančios (laikančios) sienos bendroje namo kainoje sudaro l.mažą %. Tek išorinė, tiek vidinė apdaila reikalinga vienoda kaip ir kitokios konstrukcijos namams. Pvz. kaimynas savo karkasinį, kaip ir mes savo mūrinį, namą taip pat apmūrijo klinkerio plytomis. Vidinė apdaila tokia pati kaip ir mūrinio, be to karkasinis šiltas tol kol jį šildai. Nustojus šildyti momentaliai atšala. Nu aš tai karkasiniame name nemtau l.didelio biznio, be to reiklaingi tikrai sąžiningi ir patyrę meistrai. Mūrinis namas lengviau perneša įvairius statybininkų fintus.
evansmum
QUOTE(ula @ 2005 05 26, 07:46)
Atsiprašau, jei ne į temą. Kadangi mes irgi svarstėme visokius variantus, tai šiuo klausimu irgi turiu šiokią tokią nuomonę. Pirmiausia, kodėl jums taip imponuoja karkasiniai namai? Dėl kainos? Tai kad nešančios (laikančios) sienos bendroje namo kainoje sudaro l.mažą %. Tek išorinė, tiek vidinė apdaila  reikalinga vienoda kaip ir kitokios konstrukcijos namams. Pvz. kaimynas savo karkasinį, kaip ir mes savo mūrinį,  namą taip pat apmūrijo klinkerio plytomis. Vidinė apdaila tokia pati kaip ir mūrinio, be to karkasinis šiltas tol kol jį šildai. Nustojus šildyti momentaliai atšala.  Nu aš tai karkasiniame name nemtau l.didelio biznio, be to reiklaingi tikrai sąžiningi ir patyrę meistrai.  Mūrinis namas lengviau perneša įvairius statybininkų fintus.
*

Na nezinau, drisciau suabejoti del sildymo ir momentalaus atsalimo. JUk karkas.namo sienos yra puikiai apsiltintos, ju silumine varza yra apie 4,6m2 k/W!
O imponuoja del to kad visas namo pagaminimo/pastatymo/irengimo procesas uzima tik 3-4 menesius. Sioks toks minusas tai, kad ir pinigus reikia sumoketi tu 3-4 men begyje.
Teko gyventi karkasiniame name uzsienyje- thumbup.gif .

PS Aisku, karkas. namas turi buti surinktas profesionalu ir kokybiskai; tada-jokiu problemu.
ula
QUOTE(evansmum @ 2005 05 26, 12:31)
Na nezinau, drisciau suabejoti del sildymo ir momentalaus atsalimo. JUk karkas.namo sienos yra puikiai apsiltintos, ju silumine varza yra apie 4,6m2 k/W!
O imponuoja del to kad visas namo pagaminimo/pastatymo/irengimo procesas uzima tik 3-4 menesius. Sioks toks minusas tai, kad ir pinigus reikia sumoketi tu 3-4 men begyje.
Teko gyventi karkasiniame name uzsienyje-  thumbup.gif .

PS Aisku, karkas. namas turi buti surinktas profesionalu ir kokybiskai; tada-jokiu problemu.
*

Staigiam namo atšalimui šiluminė varža neturi ypatingo vaidmens, kadangi čia pagrindinis vaidmuo tenka namo konstrukcijų inertiškumui, ko karkasiniuose namuose nelabai yra...
brunete
As siuo metu gyvenu karkasiniam name, jokiu staigiu atsalimu tikrai nera (namas apmuritas). biggrin.gif
ADA
QUOTE(Megi @ 2005 05 25, 15:01)
Karkasiniai namai nera blogai,bet ne lietuviu gamybos.Aisku ,nekalbu apie JP. Bet jie dirba uzsienio rinkoje. Vilniuje karksinius stato staybininkas, atsilepimai prasti .O ir siaip patyrusiu sattybininku atsiliepimai aie  L statytus ir gamintus karkasinius namus- prasti.
*

Ne ten truputį diskutuojame smile.gif Čia apie UAB "BUKRA" tema - šaip yra tema apie karkasinius.
Beje - JP, jei ką - patys karkasinių namų kiek žinau negamina tongue.gif . Bent jau kai aš domėjausi - tai tikrai negamino. Aš jei gaminčiau, tai gaminčiau tai įmonėj, kur yra Lentvary. Kažkaip man pas juos patiko. Ir gamybos linija yra, ir žmonės - kažkaip paprasti. Jie irgi - bent jau tada - viską eksportavo. Kažkaip kitose - man tie tipiniai projektai, tai kaip ir serijinė kvartalų statyba. Atsiprašau, bet teko ne viename lankytis proceso metu - tai kažkas žiauraus. Jau rašiau kitoje temoje - nesikartosiu mirksiukas.gif
MANO_manyte
Taigi tema "Bukra", o va skaičiau skaičiau ir nieko apie j nesužinojau g.gif Šiandien vyras skambinosi jiems. Kadangi mes galvojame apie 2 miegamuosius, virtuve + valgomasis, svetaine ir garažas, tai Bukroje patikino, kad tilptume į 80 kv (mums tiek užtenka), tai vat patikino,m kad tilptume tik į 100 000lt (nes 80 kv. namas telpa į du konteinerius), bet vat kaip pas juos kokybė, jei pardavę savo 2 kambarių butą nusipirktume karkasinį namą su garažu wub.gif (na aišku lieka dar vienas galvos skausmas - sklypas). Tiesa, Bukra žada namą su visais langais, durimis, unitazais ir t.t, aceit lieka nusidažyti sienas, grindų danga ir aksesuarai, nžn tikriausiai viskas remiasi į medžiagų kokybę verysad.gif
Nagi atsiliepkit, Bukros klientai 4u.gif (kas nežino namas pastatomas per 6 mėn. tavo skype surenkamas per 2 dienas blink.gif )

www.bukra.lt
ADA
QUOTE(ula @ 2005 05 26, 11:43)
Staigiam namo atšalimui šiluminė varža neturi ypatingo vaidmens, kadangi čia pagrindinis vaidmuo tenka namo konstrukcijų inertiškumui, ko karkasiniuose namuose nelabai yra...
*

Drįsčiau abejoti ir nenorėčiau sutikti su tavo nuomone - kad karkasinio namo konstrukcijos inertiškos doh.gif Bet nesiginčysiu, nes vistiek kiekviena liks prie savo nuomonės mirksiukas.gif

APie Bukrą nieko nežinau lotuliukas.gif

O mes jau nusprendėm statytis karkasinį. Projektas padarytas kaip karkasiniam. Langus jau užsisakėm (nes sienų gamybos pradžiai juos jau patarė pristatyti, kad iš karto sumontuotų į sienas), pamatai padaryti... Belieka laukti ankstyvo pavasario ax.gif
Beje, čia temą apie Bukrą, tai persiprašau, kad aš ir vėl ne į temą rolleyes.gif
vejas99
Sveiki ! Tikrai nesiuličiau kreiptis į šią bendrovę, nebent pinigų neturite kur dėti, žinau tikrai. Pas juos didėlė darbuotojų kaita ir prasta kokiybė, daug pažadų ir mažai darbų schmoll.gif gaila negaliu ižduoti jų klijentų jie papasakotu daugiau.
Kvieskute
Gal jau yra naujos informacijos apie šią įmonę? 4u.gif
Jazzas
QUOTE(vejas99 @ 2008 04 12, 22:52)
Sveiki ! Tikrai nesiuličiau kreiptis į šią bendrovę, nebent pinigų neturite kur dėti, žinau tikrai. Pas juos didėlė darbuotojų kaita ir prasta kokiybė, daug pažadų ir mažai darbų  schmoll.gif gaila negaliu ižduoti jų klijentų jie papasakotu daugiau.
*

Na o į kokią tada firmą patartumėte kreiptis. Ir šiaip galima, neminint klientų, papasakoti kas būtent buvo blogai. Nes pavardės tikrai nedomina. Domina esmė - kas buvo negerai, kokie skundai?
Achema
QUOTE(Jazzas @ 2010 05 19, 00:25)
Na o į kokią tada firmą patartumėte kreiptis. Ir šiaip galima, neminint klientų, papasakoti kas būtent buvo blogai. Nes pavardės tikrai nedomina. Domina esmė - kas buvo negerai, kokie skundai?
*

mes tik ka baigeme statytis karkasini priestata.State "Jusu namas" is Lentvario.Viska atliko laiku ir super profesionaliai.Kol kas esam labai patenkinti
Knopkute3
Sveiki, norejau visgi suzinoti apie firma "Bukra".
Negi niekas nesistate ir niekam nestate? wink.gif
Reina
Ir mane domina įmonė Bukra, nes šiuo metu jie siūlo visiškai įrengtus namus patraukliose Vilniaus vietose už labai normalią kainą.
Knopkute3
Ir mane domina, bet atrodo, kad niekas su sia firma nera turejes reikalu, arba neatsiliepia, nes komentaru beveik nera rolleyes.gif
axa
kad nėra komentarų, tai priimčiau kaip teigiamą ženklą:
jei būtų blogų atsiliepimų, tai besiskundžiančius tikrai rastumėte, mirgėtų visas internetas smile.gif
žmonės labiau linkę rašyti apie blogus dalykus ir iškeikti brokdarius, nei pagirti gerus smile.gif
Knopkute3
QUOTE(axa @ 2010 06 09, 17:16)
kad nėra komentarų, tai priimčiau kaip teigiamą ženklą:
jei būtų blogų atsiliepimų, tai besiskundžiančius tikrai rastumėte, mirgėtų visas internetas smile.gif
žmonės labiau linkę rašyti apie blogus dalykus ir iškeikti brokdarius, nei pagirti gerus smile.gif
*

Dekui, uz dziuginanti pastebejima mirksiukas.gif bigsmile.gif
carnitaster
Mes irgi jau pradėjom domėtis šiais namukais abejonių buvo daug, mes jau taip pripratę, kad jeigu nebrangu, tai vadinasi š... Bet mes su MB nuvažiavom prie jų statybų ir pasikalbėjom su ten dirbančiais vyrukais, tai mane nuteikė labai optimistiškai, pirmadienį važiuosim į firmą, tai žiūrėsim, ką ten mums priskaičiuos smile.gif
carnitaster
Na va, buvom šiandien Bukroj, ką aš galiu pasakyti, na pagal jų pasakojimus, tai man viskas labai tiko ir patiko, bet va su bankais normaliai susitarti nepasisekė, labai jau nepalankios sąlygos dabar imti kreditą verysad.gif , tai vat kol kas liksim be namo verysad.gif
Lady River

Šios dienos Verslo Žiniose yra straipsnis apie šią įmonę: "Kalnėnų butai" skęsta teismuose" http://www.verslozinios.lt/index.php?act=m...le&id=23872
kapec
QUOTE(Lady River @ 2010 08 03, 17:08)
Šios dienos Verslo Žiniose yra straipsnis apie šią įmonę: "Kalnėnų butai" skęsta teismuose" http://www.verslozinios.lt/index.php?act=m...le&id=23872
*

aha, pasirodo jiems dar 2009 03 16 iskelta bankroto byla http://www.bankrotodep.lt/Company.php?Tipa...800968&BID=

p.s. kas neturi VZ prenumeratos ir negali perskaityt straipsnio, darykit pavadinimo paieska per google ir perziurekite google kopija wink.gif
MatasM
QUOTE(kapec @ 2010 08 04, 09:29)
kas neturi VZ prenumeratos ir negali perskaityt straipsnio, darykit pavadinimo paieska per google ir perziurekite google kopija wink.gif
*

Ikopinau visa straipsni cia: http://www.ntspekuliantai.lt/lt/projektu_s...nu_gyvenviete_/
Balck
Taigi Bukra, kaip ir visos kompanijos sneka uzliuliuoja, o kai ateini prie realiu darbu atlikimo - kaina iskyla, darbai tikrai nera atliekami kokybiskai. Paprasykite parodyti ka dabar stato ir jei parodys, plika akimi matoma, kad kokybe ir kalbos toli toli prasilenkia.
Knopkute3
Mano manymu kiekviena kompanija yra vienaip ar kitaip prisidirbusi. O tai gal kas nors galetu tuomet pasiulyti kita imone, kuri gerai atlieka karkasiniu namu statyba ir kuri nera is tu brangininkiu.
juanda
QUOTE(Reina @ 2010 06 09, 15:39)
Ir mane domina įmonė Bukra, nes šiuo metu jie siūlo visiškai įrengtus namus patraukliose Vilniaus vietose už labai normalią kainą.
*

mes taip pat labai domimes Bukros pasiulymais nebrangiu namu statyboms Vilniuje. beje,kaip patikslinta Bukra. lt dabar vadinasi, kurie nebankrutuve dar smile.gif

labai laukiu atsiliepim,kurie nusipirko ir jau statosi!! 4u.gif

kaip ten su ju pazadais? ar labai nekelia po sutarties kainu? laikosi terminu? tikrai labai viskas domina.
ACIU!!! ax.gif
jka
Tai niekas neturi patirties su sia imone?
Nes kalba jie labai graziai, o kokia tikrove?
MatasM
Šiek tiek naujos informacijos (komentaras po objektu):
http://www.ntspekuliantai.lt/lt/projektu_s...nu_gyvenviete_/
pipito
Sveikos, statomės mes dabar namelį bendradarbiaudami su UAB "BUKRA LT". Beje, ta įmonė, kuri cituojama šiuose straipsniuose ir kuriai iškelta bankroto byla, ne ta pati. Patikrinti reikėtų įmonės kodą.

Ką galiu pasakyti, manau būna ir geriau smile.gif
Nesutampa mūsų požiūris į terminų ir pažadų laikymąsi. Dėl kokybės priekaištų (bent jau kol kas) neturiu. Sąmata išaugo dėl to, kad pradinis paskaičiuotas variantas labai jau "ekonominis", t.y. pigiausios medžiagos, pigiausi langai ir pan. be to, kaip vėliau paaiškėjo, neįvertintas PVM. Jeigu nori kokybiškesnių medžiagų - kaina kita.
Yra ir daugiau dalykų, kas man nepatinka, bet gal dėl to, kad pirmą kartą susidūriau su statytojais g.gif kitam gal gali pasirodyti normalu ax.gif

Jeigu norėtumėt daugiau info, rašykite AŽ, nes temos neseku schmoll.gif , tiesiog ieškojau, gal kas turi panašių bėdų ir kaip jas sprendžia, gal mes tik nerandame bendros kalbos...
pipito
Na štai ir nutraukėme sutartį su Bukra.
O priežastys štai tokios:

- terminai. Namas "iki raktų" turėjo būti baigtas maždaug spalį (pagal sutartį), kadangi vėlavo leidimas, tai maždaug prieš Kalėdas. Dabar jau balandžio pradžia, o vidus dar net nepradėtas, išorės apdailos irgi nėra.

- atsainus požiūris. Turi vienu metu daug projektų, nespėja, bet kliento poreikiai visiškai nerūpi. Žada, neįvykdo, šypsosi į akis ir meluoja.

- kokybė. Dabar, kai nusisamdėme kitą įmonę, kuri turėtų pabaigti statybą ir įrengimą, tai dar taisys tai, kas buvo "nedadaryta".

- atsiskaitymo pobūdis. Viskas grynais.

Panašu, kad "namas iki raktų" jiems yra tik reklaminis triukas klientams pritraukti. Iš tiesų tai darbai sustoja vos surentus dėžutę.
Ką patarčiau rizikuojantiems dirbti su Bukra - sudaryti sutartį tik pradiniam etapui, pvz., dėžutės statybai (labai aiškiai ir smulkiai detalizavus, kas tai yra, medžiagos, terminai). Patiks, susikalbate - nauja sutartis sekančiam etapui ir tt.
Kitaip vaikščiosit, skambinėsit, prašysit, grasinsit ir niekas nereaguoja... tongue.gif
Dija87
QUOTE(pipito @ 2011 04 03, 22:09)
Na štai ir nutraukėme sutartį su Bukra.
O priežastys štai tokios:

- terminai. Namas "iki raktų" turėjo būti baigtas maždaug spalį (pagal sutartį), kadangi vėlavo leidimas, tai maždaug prieš Kalėdas. Dabar jau balandžio pradžia, o vidus dar net nepradėtas, išorės apdailos irgi nėra.

- atsainus požiūris. Turi vienu metu daug projektų, nespėja, bet kliento poreikiai visiškai nerūpi. Žada, neįvykdo, šypsosi į akis ir meluoja.

- kokybė. Dabar, kai nusisamdėme kitą įmonę, kuri turėtų pabaigti statybą ir įrengimą, tai dar taisys tai, kas buvo "nedadaryta".

- atsiskaitymo pobūdis. Viskas grynais.

Panašu, kad "namas iki raktų" jiems yra tik reklaminis triukas klientams pritraukti. Iš tiesų tai darbai sustoja vos surentus dėžutę.
Ką patarčiau rizikuojantiems dirbti su Bukra - sudaryti sutartį tik pradiniam etapui, pvz., dėžutės statybai (labai aiškiai ir smulkiai detalizavus, kas tai yra, medžiagos, terminai). Patiks, susikalbate - nauja sutartis sekančiam etapui ir tt.
Kitaip vaikščiosit, skambinėsit, prašysit, grasinsit ir niekas nereaguoja...  tongue.gif
*

Sveiki,
gal galetumet parasyti kokia firma vietoj Bukros pasirinkote?
meduuzza
Pipito gryna tiesa sako. Visiskas terminu nesilaikymas. Truksta vadybiniu sugebejimu ir orientacijos i klienta. Reikia minimum 3 kartus paskambinti ir raginti, kad padarytu, tai ka susitarem. Prisizada daug, o juda labai letai. Samata skaiciuoja pusiau is oro. Patys mazai ka daro - dazniausiai samdo atskiras firmeles ar brigadeles skirtingiems darbams ir patys pasiima nemaza procenta nuo tu darbu kainos (spejam, kad karkasa jiems stato "Karkasa"). Kas jau ryztasi statytis, tai rekomenduojama tureti sava darbu priziuretoja/inspektoriu, kad uztikrintumete didesne darbu kokybe ir isvengtumete nukrypimu nuo breziniu.

Be to dar noreciau pastebeti, kad kuo toliau, tuo vis kantrybe dirbant su jais senka. Pirma ivaizdi tai jie gal ir nebloga sudaro - kai ateini pas juos pasikalbeti mazai ka ismanydamas apie statybas. Kuo toliau, tuo labiau imi toketi, kad ir pats ta pati galetum pasidaryti (vadybini daba atlikti ir atskiras firmeles pamatams, karkasui ir t.t.) ir dar nemazai pinigu sutaupytum. Nes dirbant su jais beveik ta pati darba turi dirbti ir pats - nera taip, kad uzsisakiau nama ir ramiai sau sedziu, kol ji pastatys. Gal ir yra tokiu zmoniu, kurie gali i tai nesigilindami ramiai gyventi. Mums tai nemazai nervu kainuonuoja, nes nuolat reikia juos kontroliuoti, raginti ir seip lygiagreciai viskuo dometis, kad ko nors nepadarytu ne taip arba nepaimtu dvigubai ar trigubai brangiau.
pipito
QUOTE(Dija87 @ 2011 05 01, 16:09)
Sveiki,
gal galetumet parasyti kokia firma vietoj Bukros pasirinkote?
*

Dabar vidaus apdailos darbus mums atlieka UAB Vilniaus sigmos pulsas. Kol kas esame labai patenkinti ir dėl kokybės, ir dėl požiūrio smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.