Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Migdukai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3
Nosferatu
Mums migdukas iki siol labai padeda, ziuri i lubas paveiksliukus ir uzmiega. thumbup.gif Nakti kaip naktine lempute isijungia rolleyes.gif , o ryte kojyte maziukas paspardo lotuliukas.gif Nzn kokia firma g.gif meskiukas su melyna kepure bigsmile.gif
hugera
nupirkau gana velai fisher price pele, kai vaikui buvo gal 9 men., bet pasitvirtino 100 proc. trys muzikeles, labai padeda miegui.
kince
aš tai tiek pirmą tiek dabar antrą vaiką migdžiau: jei neinasi užmigti tai įjungiu ar per kompą ar per centrą žoddžiu švelnią muziką ar švelnias lopšines kaip mat ir užmiega gal ir jums padėtų mirksiukas.gif
auksine
maniskis uzmigdavo su muzika, kol maziukas visai buvo, o dabar reikia tylos ramybes, visa kita blasko, arba kaip tik- domina biggrin.gif ir tada jau ne iki miegu biggrin.gif
Mazulius
QUOTE(lauritaz @ 2008 01 15, 20:14)
Mums mygdukas nepadeda, turim va toki mygdukas
Jam su juo linksma pazaisti, bando burnyten isikisti, bet apie miega kalbos net nera  schmoll.gif
*

Mes irgi panasiu principu veikianti playskool firmos kirmeliuka is vienos supermamos nusipirkom. Tai padejo tiek, kad galedavom sviesa uzgesint, nes veidukas grojant sviecia. Gal del to ir kiek greiciau uzmiega. Bet musiskei uzmigimui reikia mamos ir tylos, na gal tylios mamos niuniuojamos lopsines wub.gif
Kolibri
Maniskej padedavo uzmigti tik gal iki kokiu 4men. ir viskas doh.gif
Nireglina
Pirmas sūnus buvo labai neramus, tad jo migdymas atimdavo daug jėgų ir kantrybės. Migduko net nebandėme pirkti. Žinojime, kad tai būtų buvę beviltiška. Antram sūnui pirkome migduką, bet jam tos muzikėlės dzin. Tikrai nepadeda užmigti. Dabar migdukas mėtosi po vaiko lovyte nenaudojamas lotuliukas.gif
MO
mums nepadeda schmoll.gif gerai nors tiek, kad ne patys pirkom, o padovanojo ax.gif
Vilioklė
Mes turime TOMY migduką, su trim skirtingom lopšinėmis. Šiuo pirkiniu mes patenkinti. Nuramina ir užliūliuoja thumbup.gif
Kipse1
Musu vaikuti migdukas erzino, tai naudojau, kaip lempute biggrin.gif
kadulina
QUOTE(Mazulius @ 2007 11 12, 17:53)
Sveikos,
mums sunkiai sekasi užmigti  blink.gif Įdomi būtų mamų patirtis, ar tikrai su migduku įmanoma palengvinti šį procesą  g.gif Kokie migdukai geriausi, muzikėlės maloniausios ir t.t.
*

Turim lovytej minksta zvaigzdute - migduka. Migdant uztrauki virvele, kelis kartus, sugroja lopsine.., nereikia ir salia buti smile.gif Maziukas ramiai uzmiega.
Mamsius
taip,ir mano vaikui migdukas padėdavo užmigti
jolka1224
,ums labai padeda, be jo būtų sunkoka.
dote
mums irgi thumbup.gif daikciukas, dar dabar naudojam
Inute
Mums irgi buvo nepamainomas ramintojas ir užsiėmimas vaikučiui kartu thumbup.gif thumbup.gif
Giedre.vs
O mums migdukas padėdavo apsiraminti. Klausydavom jo po kelis kartus, labai patikdavo švieselė. Tikrai vaikutį veikdavo raminančiai. Užmigdavo vyresnioji, bet ne mažoji. Naudojom iki 7 mėn, nes po to išmoko išjungti.
Violia
Nezinau, nepatinka manajam migdukas, stovi padetas ir tiek, kiek bandziau tai jam vienodai, jam geriausia pasisupti pries miega, arba pas mane ant ranku ax.gif
Forgete
Mum visai neadejo nei migdukas, nei karusele, nei tie miego draugai biggrin.gif
Beatričės mama
Pradžioje turėjome TOMY migduką, laaabai rami muzikėlė ir gana ilgai grodavo, vieno prisukimo pakakdavo užmgti, na o paskui nupirkom FP migduką kur guli meškutis ant pagalvėlės galvą padėjęs ir paršiuką apsikabinęs, tai neišsiskiria, pati įsijugia ir guli, o man tos muzikėlės tokios be ryšio, bet maniškei veikia stebuklingai
mamakarolina
Turėjom migduką, bet jis mums buvo visai nereikalingas schmoll.gif nepatiko jis mano dukrytei visai, o man toks gražus ir fainas atrodė ax.gif
Guotė
Mesturime migduka, kuris mergaite migdo jau seniai...Paprasta TOMY zvaigzdute su projektoriumi...tinka viskas idealiai...manau jei butu daugiau "pribumbasu" tai blaskytu...
sigizmundas
Mes irgi turejom, bet paskui sugedo ir dabar galvoju ar verta dar pirkti migduka, kai vaikui tuoj 1 metukai... ax.gif
ciku_caku
QUOTE(Mududu @ 2007 11 15, 14:55)
Mano mažę irgi tik blaškydavo šitie migdukai doh.gif Gal 3 skirtingus turėjom ir vis tas pats. Nors mano suaugus sesuo, vos išgirdus vieno muzikėlę, per 10 min. nulūždavo biggrin.gif
*

neblogas migdukas, jei net suaugusi zmogu uzliuliuoja thumbup.gif
Vilika
Mūsų toks migdukas:
user posted image
Maniškiui jis labai tinka ir patinka... visada užmiega į jį bežiūrėdamas...bet esu girdėjusi, kad kitus vaikučius jis kaip tik blaško...čia nuo vaiko priklauso...
Flaxkids
Na musu draugu migdukas ciki, bet mes nusipirkom migduka tai po dvieju vakar batareika nuseda o dedasi storos jos brangios tai matau toki minusa jei vaika pripratinsim su migduku uzmigti - labai prabangus uzmigimas nusisviecia g.gif
erikiuxxx
mum mygdukai vietoi zaislo,visiskai neveikia miegojimui doh.gif
Kriiste
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 28, 13:13)
mum mygdukai vietoi zaislo,visiskai neveikia miegojimui doh.gif
*

gal kad mazi dar labai esat blush2.gif

Maniskei tik dabar pradejo migdukai pasiteisint kaip uzmigimo priemone - nes veikla jame pagal ja jau pernelyg primityvi - o maziukei tik ir rupedavo pakrapstyt, paziuret is kur ti tos sviesytes sklinda, kas ti groja ir kodel doh.gif

loretasb
mes uzmiegam su wub.gif , turim migduka TOMY drugeli thumbup.gif groja po 5 min,jei vaikas nori dar paklaustyti tai pati isijungia, istiesdama rankyte, papildomai pastaciau fp karusele, nes tik dabar vaikai mato, kad ten virsuj kazkas sukasi, ir su pulteliu reguliuoja, kokia muzikyte patinka,tai nuluzta beklausydama 3 karta nuspaudus.O jei pultelio neturi, tai tik pasibaigus saukia DAR. ir ijungus vaikas uzmiega.
laukianti29
maniškiui nepadeda nei migdukas, nei karuselė ohmy.gif
Chanson
Mano patirtis rodo, kad migdukas ne tik kad nepadeda užmigti, o dar labiau trukdo, blaško
miix
QUOTE(*Rita* @ 2009 10 15, 21:33)
Mano patirtis rodo, kad migdukas ne tik kad nepadeda užmigti, o dar labiau trukdo, blaško
*

drinks_cheers.gif
Mano dukrytei tik rami aplinka padeda uzmigti. O jei kas nors salia groja, zybsi ar siaip garsus leidzia, tada "sudie miegeli". 4u.gif
undinele77
QUOTE(*Rita* @ 2009 10 15, 21:33)
*

Na mums taip pat migdukas užmigti nepadėdavo, o tik trukdydavo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Mandra Sandra
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 10 31, 13:16)
Toys „R“ us migdukas. Tik 25 Lt (mokėjom 50lt)

keli režimai: garsesnis, tylesnis
švieselė įsijungia/išsijungia
galima nustatyti, kad pradėtų groti nuo vaiko riksmo
ant lubų rodomi spalvoti gyvūnėlių vaizdai, juda pagal muziką  thumbup.gif labai gražu

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Dovanų gultukas į vonią ar vonelę
user posted image va toks, tik baltos spalvos  thumbup.gif
*

zvaigzdulyte777
QUOTE(banginukas @ 2008 02 09, 01:12)
Mes turim FP pastatoma naktine lempute, kuri turi projektoriu su trim kasetem ir tris muzikeles. Sunui nebuvo nei menesio, kai gavom ja dovanu. Tada galvojau, kad galejo ir ka protingiau sugalvoti. Bet... klydau. Nuo pat pirmu dienu iki dabar (o mums jau beveik metai) ji mums puikiai tarnauja. Projektoriu naudojam labai retai, bet muzikeles super smile.gif Maniskis jei nenori miego, tai guldomas i lovyte dar bando priesintis, bet tik ijungiu muzikele ir jam jau aisku, kad nieko nebus ir teks miegoti. Kai buvo mazesnis, tai ir pats paskui muzikele pasiliuliuodavo ir taip uzmigdavo betraukdamas daineles kartu su naktine lempa smile.gif O dienos metu megsta paspaudineti knopkutes-tarnauja ir kaip zaislas. Trumpiau tariant, musiskis puikiai uzmiega prie sios naktines lemputes ir ji mums tarnauja puikiai (nors pradzioje mama buvo nusiteikus pries sio daikto efektyvu naudojima).
*

pritariu siai mamytei, nes pagal aprasyma mes ir toki pati migduka turime, jis mus labai gelbedavo, nuo pat pirmuju dienikiu, pries miega padedavome apacioj prie loveles,paspausdavome dainele kokia ir vaikas uzmigdavo, o kai paaugo projektorius ji domino, o dabar kai jis jau 1,5metuku tai pazaizdzia kartais paspaudinedamas knopkytes 4u.gif
moshke123
Nepasakyciau, kad labai padejo, bet vaikas kazkiek apsnusdavo nuo tos muzikytes. Aisku mama labiau lotuliukas.gif
pukepuke
Mes nupirkom is mothercare my firs bear ir my firs bunny zaisliukus, tai tikrai tapo "miego draugais" biggrin.gif . Turim ir migdukus, ir nepigius, bet ne schmoll.gif nepatinka jie mums schmoll.gif
-Lilė-
O mes neturėjom migduko ir nereikėjo. Mačiau yra tokie faini žaisliukai su mažu rankšluostuku ar nosinaite susiūti. Fainučiai tokie, bet irgi nenaudojau, nes miega su minkštu žaisliuku ir nosinaite 4u.gif
bliamba007
iestuvas-migdukas mums padeda uzmigti, jis be jokiu garsu, sviecia ivairiomis palvomis, projektuoja zvaigzdyna bigsmile.gif
lakstingala77
Man tai labai super dalykas tas migdukas, kitaip vaikas ir neuzmiega. Paguldau i lovyte ir jisai ten pats uzsimigdo.Turim FP. Su bezdzionele, zuvytem ir vandens kriokliu. Viskas juda, dega sviesos, muzika groja, galima padaryti kad tik gamtos garsai girdetusi thumbup.gif
alincikita
sveikos mamos
nuoreciau patarymo ax.gif
mano suneliui jau greit 3m. planuojam jau migditi ji atskiram kambary rolleyes.gif tai va noriu nupirkti jam migduka,toki kaip lempa,ar panasei, su pruozekturiumi,kad svestu ant lubu ax.gif koki patartumet g.gif ir ar is vis verta,nes kazkaip paskaiciau kad mazesnem vaikam perka tokius dalykus g.gif
Puikute
MIGDUKAI
Nida liepa
Padeda.Tikrai
atcik
Gal kuri turit toki migduka? http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B00...tpwwwdogt07-20/

kokie atsiliepimai?

aciu
Eddie_1
Musiskis turejo toki nuo pat gimimo smile.gif minksta ir svelnu smile.gif bet su uzmigimu jis neturejo nieko bendro, siaip toks mielas daiktas ir viskas
Wild Pearl
QUOTE(-Lilė- @ 2009 11 14, 14:56)
O mes neturėjom migduko ir nereikėjo. Mačiau yra tokie faini žaisliukai su mažu rankšluostuku ar nosinaite susiūti. Fainučiai tokie, bet irgi nenaudojau, nes miega su minkštu žaisliuku ir nosinaite  4u.gif
*

QUOTE(Eddie_1 @ 2010 07 29, 17:52)
Musiskis turejo toki nuo pat gimimo smile.gif minksta ir svelnu smile.gif bet su uzmigimu jis neturejo nieko bendro, siaip toks mielas daiktas ir viskas
*

mano vaikams jie nereikalingi schmoll.gif pirkom nes galvojom, kad bus naudinga priglausti vaikuciams prie veiduko, gal butu jam raminimo budas,bet ne...guli kampe ir nereikia... schmoll.gif

kas kita migdukai kurie pakabinami ant lovytes groja muzikele ir sviecia thumbup.gif toks tinka tiek maziem tiek ir penkiametei musu mergytei smile.gif

turim simbolini vakarini rituala, pries miega ijungti ta migduka ir vaikai beziuredami ir lubos judancius paveiksliukus ir uzmiega bigsmile.gif gerai ramina net mane lotuliukas.gif
loretasb
QUOTE(atcik @ 2010 07 28, 22:28)
Gal kuri turit toki migduka? http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B00...tpwwwdogt07-20/

kokie atsiliepimai?

aciu
*

Siuo metu mes toki migduka turim, dukrytei patinka.
Migdukas su tokiom funkcijom:
reguliuojasi garsas yra 3 lygiai (min, medium, maximum)
kai ijungtas sukasi paveiksliukas kartu su drugeliais, varlyte kilnojasi aukstyn - zemyn smile.gif mergyte nejuda.
3 pasirinkimo budai:
groja, mirksi svieseles, su projekcija ant lubu (sukasi spalvotas piesinukas, pavaizduoti visi veikejai,kas migduko viduje)
groja ir mirksi svieseles
tik groja (labai ramiai)
migdukas groja visas populiarias ramias melodijas trumpai, viena po kitos, bet istisai apie geras 20 min.
svieseles mirksi i muzikos takta
ijungimas ir isjungimas tai sirdele
yra kaip naktine lempute, nuspaudi ir sviecia gal apie 30 s. ir automatiskai issijungia.
migdukas nemazas
reikia 4 storu apvaliu elementu.
tvirtinasi dirzeliais

P.S.: zinau, kur isigyti nauja (gal kiek pakuote pazeista, bet nauja, Vln) kaina buvo 55 lt tikrai superine kaina (nors as mokejau daug brangiau, bet dziaugiuosi, kad nupirkau )
setute
Turejome keleta,mums nelabai pasitvirtino doh.gif Zianu,kad kitiems vaikuciams labai patinka ir be ju neuzmiega ax.gif
Skaidrek96
Gal kam migduko?
user posted image
40 Lt
skaidrekep@gmail.com
Sibile
turime meskuti, kur pagalvele visokiom svieselem mirksi , groja lopsines arba pauksteliu ciulbejima, taciau miegoti niekaip nepadeda greiciau mielas zaidimu draugas, kuri mano mazyle savo kalbele kalbina lotuliukas.gif
mancoma
o mes turim lelyte, kuria paspaudus-muzikeli rami groja, tai su ja visur ir keliauja ir miega, o sunui, tai nereikejo to.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.