Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Migdukai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3
Mazulius
Sveikos,
mums sunkiai sekasi užmigti blink.gif Įdomi būtų mamų patirtis, ar tikrai su migduku įmanoma palengvinti šį procesą g.gif Kokie migdukai geriausi, muzikėlės maloniausios ir t.t.
Dada
QUOTE(Mazulius @ 2007 11 12, 16:53)
Sveikos,
mums sunkiai sekasi užmigti  blink.gif Įdomi būtų mamų patirtis, ar tikrai su migduku įmanoma palengvinti šį procesą  g.gif Kokie migdukai geriausi, muzikėlės maloniausios ir t.t.
*

Mums labai padeda 4u.gif Projektorius neidomus maziukui, bet muzikyte uzliuliuoja mirksiukas.gif
Mazulius
[quote=Dada,2007 11 13, 12:56]
Mums labai padeda 4u.gif Projektorius neidomus maziukui, bet muzikyte uzliuliuoja mirksiukas.gif
*

[/quote
O koki turit ir kokio amziaus pradejot naudoti ax.gif
Buna ant lovytes kabinami plastmasiniai, man mielas atrodo FP meskiukas migdukas, kad vaikas gali apsikabint wub.gif
bsgess
Turejom kelis, galiu pasakyti migdydavo tik muzika. Ju visu yra parinkta specialiai vaikams, tad nemanau gamina toki kurio nerekomenduociau. Turejom ir su sviesyte, ir kur zaisliukai papildomai sukosi, dar turejom lovyte kuri papilodmai vibruodavo, bet mus tenkino tik muzika. Galiu pasakyti tas funkcijas kur skatina stebeti jungdavau tik kai vaikas neturejo ka veikti kelioms minutems. Jos nemigdo. O muzikele ir mano trimete uzliuliuoja doh.gif

Dar man labai padejo supynes kai vaikams nebuvo pilnu metu. Musu buvo dainuojancios su sviesom, man tai buvo kazkoks issigelbejimas.
egliutka
Oi mums tai nei jokie zaisliukai nepadejo verysad.gif ,nei vienai mergytei
Mazulius
As tai vis irgi apie supynes pamastydavau. Dabar, kai virs metuku mergytei gal koki kabli i lubas ir hamaka g.gif Nes vis iki uzmiegant supu ant ranku. Nuo kokiu 8-9 men taip nejucia pradejom ir priprato doh.gif Aciu Dievui sededama supu.
O apie migdukus tesiant kalba, tai turetu turbut buti super svelni muzikele, kad uzmigtu. Gal paskui ir kaip zenklas miegot gaunas
*grazuolyte*
O mums padėdavo užmigti migdukai tie kur su švieselėmis į lubas
*Lina*
mes irgi turėjom migduką, mažylei užmigti nepadėdavo, netgi sakyčiau trukdydavo doh.gif
Mududu
Mano mažę irgi tik blaškydavo šitie migdukai doh.gif Gal 3 skirtingus turėjom ir vis tas pats. Nors mano suaugus sesuo, vos išgirdus vieno muzikėlę, per 10 min. nulūždavo biggrin.gif
VITELI
QUOTE(*Lina* @ 2007 11 14, 20:05)
mes irgi turėjom migduką, mažylei užmigti nepadėdavo, netgi sakyčiau trukdydavo doh.gif
*

maniskiui irgi joks migdukas nepadedavo uzmigti, tai teko jo atsisakyti doh.gif
SuperBaba
O mums labai patinka thumbup.gif daznai uzmiegame wub.gif
Mazulius
QUOTE(SuperBaba @ 2007 11 15, 17:10)
O mums labai patinka thumbup.gif daznai uzmiegame wub.gif
*

O koki turite?
SuperBaba
QUOTE(Mazulius @ 2007 11 15, 18:43)
O koki turite?
*

Fisher Price smile.gif Su daug muzikeliu svelniu, svieselemis,pulteliu bigsmile.gif
Basic
o mums nelabai padedavo, kad vaikutis apsiramindavo tai taip bet užmigt tai ne, nemiegojo su jeis.
Kagnella
Mes turim FP su meškučiais ir ant lubų atsispindinčiom žvaigždelėm, bet teko nuimti, nes neužmigdavo mažoji verysad.gif
Dovis
kai rasot atsiliepima,gerai butu,kad parasytumet ir koki migduko modeliuka turejot.Nes dabar jokios naudos is temos.
uoga83
pas mus TOMY. kiekvienakart migdydama ijungiu- buna visaip-padeda, nepadeda. Dazniausia tai suveikia thumbup.gif
Aš tiesiog aš
O mes turim prisukamą baltą avinėlį 4u.gif (iš tomy)
dabej
turim 2 migdukus...
1. tomy (muzileke ir "multikai ant lubu) - atrakcija, ciuzi kokias 5 min.. poto nusibosta...
2. FP (su skraidanciai meskiukais-bitutem, greiciau karusele ten) - labai gerai diena, sudomina ja, stebi kokias 20 min... bet neuzmiega.

Padariau isvada, kad maniske uzmiega be migduku, o migdukai jai labaiu pramoga mirksiukas.gif
Mazulius
QUOTE(Aš tiesiog aš @ 2007 11 22, 18:41)
O mes turim prisukamą baltą avinėlį 4u.gif (iš tomy)
*

ar patenkinti?
Magdute
Mes turim mikės pūkuotuko migduką, keletas muzikėlių su paukščiukų čiulbėjimu ir visokiais gamtos garsais ir paveiksliukais ant lubų. Maniškis užmiega dažnai pats, įjungiu, pamaitinu, ir palieku su muzikėle. Tai dažniausiai vienas ir užmiega. Bet manau esmė ta, kad migdukas būtų jungiamas TIK prieš nakties miegą, tai veikia kaip koks "signalas": laikas miegoti. smile.gif Aišku, priklauso ir nuo vaiko. Mano pirmagimė neužmigdavo nei nešiojama, nei vežiojama, kol pati nenuspręsdavo, kad jau laikas biggrin.gif
Limcamca
O aš niekada nemigdydavau su migduku rolleyes.gif Šiaip lovytėje pagulėti, pasvajoti prieš miegą - tikdavo, bet pagal tikrąją jų paskirtį niekada nenaudodavau blush2.gif
Meida
Turėjom (tebeturim) tokį. Parsivežiau iš UK. Siaubas,o ne migdukas doh.gif Muzikėlės nekokios,o tarp jų dar boba vis ką nors sušneka doh.gif Nu kaip galima užmigt su juo tai neįsivaizduoju...
Sniega1
na mes tikrai neuzmigdavome, turejom ir viena karusele ir kita, dar turim suniuka migduka, bet deja tai tik zaislas su kuriuo norisi zaisti smile.gif
kavke
Mes iv. turejo, bet suveikdavo paprasciausias fisher-price kiskutis su menuliuku pilvelyje, ten osia jura kartu groja svelni melodija, vis tyliau ir tyliau, tai dabar kartais pats susiranda pries miega ir tipo migdosi lotuliukas.gif
Josette
o mes turim fisher-price migduka su zuvytemis, prie jo sunus kaip kada uzmiega, bet vakarais visa laika pats uzmiega su migduku.rytais kai atsibunda dar ji truputi patranko, kad tevelius prikeltu biggrin.gif
mikki
as dabar svarstau ar pirkti.musu mzyliui jau 5 men ir karusele tuoj bus pavojinga.be to pradejo vakarais sunkiai migdytis,bet bijau kad jau per didelis musiskis tokiam dalykui g.gif
Vanesa3
Musiske tai kaitik prasibudina. Tai mes migdymui tik kompakta turimtokiuletu dainu.
Pusele_
mano damai visi migdukai dzin, iki 1,3 mėn jei lauke taip užmigdavo, jei namie tik su mamos papu smile.gif baigiau maitinti viskas suitvarkė, užmiego be jo smile.gif
dote
o mano merginoms labai tinka migdukas, turim zvaigzdute, Tomy firmos. Ijungiu ir iseinu is kambario, jos ziuri, klausosi ir uzmiega, aisku kaip kartais, tenka ir po kelis kartus ji ijungt biggrin.gif
*sony*
QUOTE(dote @ 2007 12 30, 19:43)
o mano merginoms labai tinka migdukas, turim zvaigzdute, Tomy firmos.

ta žvaigždutė tai tikrai man patinka,nors ir ne iš pačių brangiausių migdukų,bet mums ji greičiausiai padeda vakare užmigti thumbup.gif dar turim chicco migduką,tai su šituo sunkiau sekasi,nes kai įjungiu,vaikas ne miega ,o žaisti su juo pradeda doh.gif lotuliukas.gif
žemuogienė
mūsų Tomy migdukas grodavo gražiai, bet girdėdavosi toks ūžesiukas, taigi apie užmigimą prie jo nė kalbos doh.gif
nmante
QUOTE(žemuogienė @ 2008 01 05, 14:23)
mūsų Tomy migdukas grodavo gražiai, bet girdėdavosi toks ūžesiukas, taigi apie užmigimą prie jo nė kalbos doh.gif
*

maniskis su migduku tik zaisdavo ,apie miegojima kalbosnebuvo
zyd
Mes turime FP migduka su graziom svelniom melodijom, su ivairiais paveiksiukais, bet jis jokios migdymo funkcijos bent musu suneliui neatlieka. Nebent vaikas su juo pazaidzia, tai yra tik idomus zaisliukas paspaudyti.
Paparasciausiai gaila tik dideles pinigu sumeles, kuria sumokejom uz migduka smile.gif
Vanile
QUOTE(Meida @ 2007 11 26, 20:07)
Turėjom (tebeturim) tokį. Parsivežiau iš UK. Siaubas,o ne migdukas doh.gif  Muzikėlės nekokios,o tarp jų dar boba vis ką nors sušneka doh.gif  Nu kaip galima užmigt su juo tai neįsivaizduoju...
*

Mes irgi toki turim. Uzmigti tai nepadeda schmoll.gif bet ramiai pabuti padedavo. Diena ijungdavau idejus i lovyte, duodavau koki zaisla ir eidavau savo darbeliu nusidirbti. Bet as manau, kad tiems kuries migdukai padeda uzmigti, tai uzmigs prie bet kokio, o kam reikia kitokiu pagalbininku, mamos ranku ar papo, tai joks migdukas nepades schmoll.gif
jurgencija
mums nepasiteisino...
Aero
Mes galvojam įsigyti migduką nes mažylė sunkiai užmiega, bet viliuosi, kad padės ir gal tokiu būdu pripratinsim ją miegoti savo lovytėje o ne vežimėlyje g.gif
waiduliux
Man labai padėdavo, tie paveikslėliai ant lubų, ramios muzikėlės mane užliūliodavo greičiau negu vaiką lotuliukas.gif
lauritaz
Mums mygdukas nepadeda, turim va toki mygdukas
Jam su juo linksma pazaisti, bando burnyten isikisti, bet apie miega kalbos net nera schmoll.gif
Breira
QUOTE(Sfinksutė @ 2008 01 11, 12:16)
Mes galvojam įsigyti migduką nes mažylė sunkiai užmiega, bet viliuosi, kad padės ir gal tokiu būdu pripratinsim ją miegoti savo lovytėje o ne vežimėlyje  g.gif
*

me s irgi galvojam,panašu kad gal neverta g.gif
clivija
mes turimir migdka ir karusele. viena kart viena kita kart kita nustatau. tai mus labai gerai migdo. ziuri ziuri kaip sukasi ir uzmiega.
pukute m
QUOTE(clivija @ 2008 01 16, 09:01)
mes turimir migdka ir karusele. viena kart viena kita kart kita nustatau. tai mus labai gerai migdo. ziuri ziuri kaip sukasi ir uzmiega.
*

thumbup.gif
Gundia
Mes irgi pirkom migduka. Tai jis dabar musu vaiko pagrindinis migdytojas thumbup.gif Paguldom, ijungiam migduka, soske i burna ir mazylis beklausydamas ir beziuredamas i paveikslelius uzmiega thumbup.gif Nezinau, ka reiktu daryt, jei jo neturetume blush2.gif
jurgencija
O mums tai nepasiteisino... schmoll.gif
zyd
QUOTE(jurgencija @ 2008 01 29, 23:01)
*

mums irgi....
Velaura
QUOTE(jurgencija @ 2008 01 29, 22:01)
*

QUOTE(zyd @ 2008 02 01, 17:07)
mums irgi....
*

Mums irgi smile.gif
banginukas
Mes turim FP pastatoma naktine lempute, kuri turi projektoriu su trim kasetem ir tris muzikeles. Sunui nebuvo nei menesio, kai gavom ja dovanu. Tada galvojau, kad galejo ir ka protingiau sugalvoti. Bet... klydau. Nuo pat pirmu dienu iki dabar (o mums jau beveik metai) ji mums puikiai tarnauja. Projektoriu naudojam labai retai, bet muzikeles super smile.gif Maniskis jei nenori miego, tai guldomas i lovyte dar bando priesintis, bet tik ijungiu muzikele ir jam jau aisku, kad nieko nebus ir teks miegoti. Kai buvo mazesnis, tai ir pats paskui muzikele pasiliuliuodavo ir taip uzmigdavo betraukdamas daineles kartu su naktine lempa smile.gif O dienos metu megsta paspaudineti knopkutes-tarnauja ir kaip zaislas. Trumpiau tariant, musiskis puikiai uzmiega prie sios naktines lemputes ir ji mums tarnauja puikiai (nors pradzioje mama buvo nusiteikus pries sio daikto efektyvu naudojima).
daivoshius
Aš vaikui nupirkaiu ir Tommy ir Vtech migduką su muzikėlėm ir švieselėm, jam giliai vienodai schmoll.gif, nepadėdavo užmigti. Dar netgi atvirkščiai pats įdomumas , kas čia ką daro.
erikiuxxx
migdukai mum padeda ,nesvarbu kokie ,svarbu muzika migdanti,o sveseles tik isblasko ji mirksiukas.gif
auduse
nupirkom kai buvo du menesiai , ydomu buvo tik savaite , naudoju kai nakti valgyt nori , labai geras apsvietimas thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.