Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Garliava: l/d "Eglutė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4
Skambute
Labas mamytes, gal kas esat is garliavos, gal zinot ka apie lopseli- darzeli Eglute???O gal ten vedate savo mazylius???noreciau sio lopselio darzelio trukumus ir privalumus isgirst biggrin.gif
Ignasija
Siandien kaip tik buvau ten. Aplinka visai nieko. Tik jau eiles, eiles... Siaip be sansu papult i lopsi. cry.gif cry.gif, jei neturi kokios lengvatos. Grupes formuojamos nuo 09 men. Priimami vaikai nuo 2m. Bet mums rugsejy bus 1.5m, tai turbut priims 4u.gif
Apie+ ir- nieko nezinau. Gal yra cia kas zino.Butu malonu isgirst mirksiukas.gif
Skambute
QUOTE(Ignasija @ 2005 03 09, 15:55)
Siandien kaip tik buvau ten. Aplinka visai nieko. Tik jau eiles, eiles... Siaip be sansu papult i lopsi. cry.gif  cry.gif, jei neturi kokios lengvatos. Grupes formuojamos nuo 09 men. Priimami vaikai nuo 2m. Bet mums rugsejy bus 1.5m, tai turbut priims 4u.gif
Apie+ ir- nieko nezinau. Gal yra cia kas zino.Butu malonu isgirst mirksiukas.gif
*

labas o tu turbut is garliavos, manajai dabar 9 menesiai, tai galvoju kitiem metam ant rudens gal reiktu man lopselio paslaugu, smile.gif o tai eiles dideles, o tai reikia nueit uzsirasyt>???
Ignasija
Eiles laaaabai dideles!!!! Uzsirasyt butinai reikia ir tai dar neaisku, ar pakliusi i grupe...
Stiuardese
O čia kuris "Eglutė" ? Ir gal žinot kokių dar yra?
Ignasija
Taip, lopselis tik 1 Garliavoj "Eglute" cry.gif
Gitatuka
Oi su tais darželiais Garliavoj, tai pravalas cry.gif ..eilės baisiausios... Lopšelio paslaugų mums neprireikė, bet į daržą savo dukrą nuvedėm 5m. Prieš tai buvom nepildę jokio prašymo, nors reikėtų, kai tik gimsta vaikiukas. blink.gif Taigi, jei ne anyta, tai turbūt būtume likę už borto (čia apie "Eglutę"), biskutį kaip sakoma pažįsta ji ten p.direktorę ir taip gan maloniai mus priėmė. Bet kiek kiti pereina vargo kelių, tai be žodžių g.gif
Eilių žmonės laukia po tris metus. Jei vaikelį užregistrinai tik gimusį, tai po trijų metų jam ateina eilė, kaip su lopšeliais tikrai nežinau.
Šiaip auklėtojos dauguma neblogos, aplinka irgi nieko, užimtumas gana nemažas.

dar yra Garliavoj darželis - mokykla "Obelėlė" Vasario 16-osios gatvėj.
Ir dar vienas už Jonučių policijos. Bet apie jį nieko nežinau, nes niekas iš pažįstamų neveda ir nėra vedę savo atžalėlių.
zaneta j
mes eglutei uzsirasem i eile vienu metuku ir buvom 183,tai sake gal iki 2006eile ateis. sad.gif jei nepakliusim i si lopseli-darzeli,vesiu i tirkliskiu,ten nors eiliu nera.
Ignasija
O kur tas Tirkliskiu lopselis- darzelis randasi?
Gitatuka
QUOTE(zaneta j @ 2005 04 07, 09:37)
mes eglutei uzsirasem i eile vienu metuku ir buvom 183,tai sake gal iki 2006eile ateis. sad.gif jei nepakliusim i si lopseli-darzeli,vesiu i tirkliskiu,ten nors eiliu nera.
*

Nu matai Į Tirkiliškes jau neprivaikščiosi biggrin.gif ..čia turi turėt transporto priemonę smile.gif
O į Eglutę, jei nori papulti,be eilės, gali kyšį siūlyt cry.gif ...bet jau kaip užsiprašys, tai nerealiai g.gif
Mažulėlė
gal kas nors galėtų temos pavadinime adresą pakeisti, nes, man rods, kalbama apie darželį, esantį Garliavoje, o ne Kaune. Labai klaidinančiai atrodo user posted image
Spragtukas
Jo, apie sita darziuka ir as esu girdejusi, kad kysininkai nerealus rolleyes.gif ir dar girdejau, kad "natura" galima atsiskaityti. "natura" ta prasme, kad vyras gali ka nors pagaminti (staliukus, kedutes, ar pan.), jei sugeba... nu bet is to ka girdejau ispudis ne koks susidaro... jei darziuke vietu stygius, tai kodel naujo neatidaro? matyt, kazkam naudinga... tiesa, rasot, kad yra dar darzelis.o kaip su vietom jame?
*geltona
iš tikrųjų, Gravrogkų "Eglutė" yra VI forte.
Gitatuka
[SIZE=7]Garliavoj abiejuose darželiuose ir "Eglutėj" ir "Obelėlėj" problemos su vietom[SIZE=7]
Stiuardese
Užrašė vyras dar rudenį į Obelėlę (atrodo šitas, nes sakė be lopšio ir gatvė atitinka), o Tirkiliškėm reikia pasidomėt, nes man visvien vežt reikės, tai jau koks skirtumas kur, kad tik vaikui būt geriau
ignasser
Labutis 4u.gif
Tai kaip suprantu, jau reikia dabar užsirašyti į eilę, nors mano Ignučiui dar tik 4 mėn., o planuojam į darželį eiti nuo 2,5 - 3 metukų g.gif Apie eiles jau padėtį supratau, bet apie patį darželį niekas nieko nežino? Gal visai neverta ten į tą eilę stoti?

rokute
Na aš vakar šiaip ne taip prisiruošiau nueiti parašyti prašymą ax.gif tai pasirodo, kad reikia dar ir šeimos sudėtį atnešti unsure.gif nors man viena darželio auklėtoja sakė, kad reikia tik gimimo liudijimo kopijos, tai p.Direktorė,net į kalbas su manim nesileido doh.gif jaučiu reiks uošvienikės prašyti, kad pagelbėtų blush2.gif Man šis daržas tai geriausiai tiktų, nes prieš mūsų namą rolleyes.gif
zaneta j
kuri nors sulauket eiles eglutej,be vokelio?kam idomu Tirkliskiu lopselis-darzelis yra Tirkliskiu 47.
Skambute
QUOTE(zaneta j @ 2005 09 05, 07:30)
kuri nors sulauket eiles eglutej,be vokelio?kam idomu Tirkliskiu lopselis-darzelis yra Tirkliskiu 47.
*

o gal kas i tirkliskes vedate vaikelisu??o ten nuo 2 metu irgi priima?? gal kas zinote + it -????? nes jei dabar uzsirasyciau garliavoje o kitais metais jau noriu leisti i darzeli tai netmanau kad ir su kysiu ten praeiciu!!! smile.gif
kaip eiles tirkliskese, jei greitu laiku prirasyciau, ar gauciau vieta rudeniuj kitam????
lega
As saviski i Eglute uzrasiau, kai jam buvo vos 2 menesiai. P. direktore mums pasake, kad geriausiu atveju eile ateis, kai vaikui bus 5 metai, nes neturim lengvatu. Taigi dabar vedu i Tirkliskiu ir esu labai patenkinta. Kazkas rase, kad ten direktore kysininke, bet jus man parodykit bent viena netokia. Manau, kad ji yra tiesiog sukalbamas zmogus. O kysio dydis priklauso nuo jusu. As daviau 200 lt ir visai zuzteko, kita galejo duoti 400 lt. irgi buvo gerai.
skaistuke
Niekaip nesuprantu, apie kokį darželį jūs čia kalbate?????? Šiaip tai darželis EGLUTĖ bei darželis OBELĖLĖ yra Kaune Gravgogkų gatvėje,IV forte, o ne Garlevoje, gal tikrai pakeiskite pavadinimą, nes klaidinate mamas g.gif
bevardė
O apie kokias lengvatas čia kalbate, dėl kurių gali priimt i darželį ir be eilės? Kyšis?
lega
QUOTE(bevardė @ 2006 06 07, 13:58)
O apie kokias lengvatas čia kalbate, dėl kurių gali priimt i darželį ir be eilės? Kyšis?
*

Lengvatoma gauti yra net 11 punktu. Visu tiksliai nezinau, bet kelis pamenu: vienas is tevu mokinasi dieniniame skyriuje, daugiavaike seima, vienisa motina, vyresnis brolis ar sesuo jau eina i ta darzeli, socialiai remtina seima ir t.t. Daugaiu neprisimenu. Kysiu direktore tikrai neima, nes pati bandziau, tai graziai atsisake. Jau nuo rudens vesiu savo vaika i ta darzeli, nes PAGALIAU atejo eile.
Mama Lima
QUOTE(rokute @ 2005 04 29, 15:47)
Na aš vakar šiaip ne taip prisiruošiau nueiti parašyti prašymą ax.gif tai pasirodo, kad reikia dar ir šeimos sudėtį atnešti unsure.gif nors man viena darželio auklėtoja sakė, kad reikia tik gimimo liudijimo kopijos, tai p.Direktorė,net į kalbas su manim nesileido doh.gif jaučiu reiks uošvienikės prašyti, kad pagelbėtų blush2.gif Man šis daržas tai geriausiai tiktų, nes prieš mūsų namą rolleyes.gif
*

Kai aš ėjau užrašyti savo mergytę, p.Direktorė prašė atnešti pažymą apie deklaruotą gyvenamą vietą doh.gif (čia 'Eglutės' l/d.), kai kituose tiek Kaune, tiek Garliavoje pakanka vaiko gimimo liudijimo cool.gif
lega
Siandien nuvedziau savo vaikeli pirma diena i si darzeli. Viskas buvo thumbup.gif. Labai faina aukletoja. Visa diena isbuvo darzelyje, miegojo pietu. Vienu zodziu, atmosfera darzelyje labai gera thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Deborah
oi mamos jus cia tik bedavojates kad lpselyje eiles...kur ju siais laiski nera...
geraiu papasakokit ar tas darzelis nedvelkia tarybiniais laikais? Ar lavinami vaikuciai jame, koks uzimtumas ju, kaip aukletojos, jaunos ar senos...storos ar plonos biggrin.gif (juokauju) reikia daugiau informacijos paie pati darzeli, o ne apie eiles..
lega
QUOTE(Deborah @ 2007 01 22, 18:42)
oi mamos jus cia tik bedavojates kad lpselyje eiles...kur ju siais laiski nera...
geraiu papasakokit ar tas darzelis nedvelkia tarybiniais laikais? Ar lavinami vaikuciai jame, koks uzimtumas ju, kaip aukletojos, jaunos ar senos...storos ar plonos  biggrin.gif (juokauju) reikia daugiau informacijos paie pati darzeli, o ne apie eiles..
*

Jeigu apie eiles tai mes joje buvome 3 metus...
Grupes aukletojos pagyvene moteriskes, bet siaip mielos. Su vaikais tikrai uzsiima, nes parejes mano maniskis deklamuoja ir daug dainuoja. Su noru kiekviena diena eina i darzeli, o tai daug pasako. Jei vaikui butu ten nemiela, jis eiti tikrai nenoretu. Buvo sunkus laikotarpis, kai nenorejo eiti ir as galvoju, kad ten buvo kazkokiu prolemeliu tarp jo ir aukletoju. As, kaip nepasimetusi mama, nuejau i darzeli, ir su aukletoja labai atvirai pakalbejau, ko as tikiuosi is ju. Patikekit, viskas labai pasikeite i gera puse. Mano vaikas nera is lengvuju, todel nenuostabu, kad ir aukletojas isveda is kantrybes... Visi mes zmones...
-MŠ-
QUOTE(skaistuke @ 2006 06 01, 12:44)
Niekaip nesuprantu, apie kokį darželį jūs čia kalbate?????? Šiaip tai darželis EGLUTĖ bei darželis OBELĖLĖ yra Kaune Gravgogkų gatvėje,IV forte, o ne Garlevoje, gal tikrai pakeiskite pavadinimą, nes klaidinate mamas g.gif
*

uztat is balamutijasi mamos - nes l/d pavadinimu "Eglute" yra ir Kaune , ir Garliavoje...
Deborah
cia kalbama apie Eglute darzeli garliavoje mirksiukas.gif
IngaM
mes irgi ketinam eiti, uzrasiau vos keliu menesiu, dar visa suvystyta atsinesiau kartu smile.gif)) Eile atejo beveik po 3,5 metu be jokiu kysiu smile.gif)
GiedreG
IngaM, gal musu vaikuciai i viena grupe eina? Maniske lanko 6 saulyciu grupe. Irgi pirma dienele buvo rugsejo 3 d. darzelyje. Dabar jau antra savaite ir viskas atrodo gerai. Eilerasti ismoko ir piesini pirma siandien nupiese wub.gif . Labai dziaugiuosi thumbup.gif
agida
Šiame darželyje dirba pati geriausia Kaune auklėtoja Gema thumbup.gif . Tokių pasiaukojančių vaikams žmonių dar paieškoti reikia.
Nijoliux
Sveikos 4u.gif
mūsiškis šian antra diena Garliavos l/d "eglutė 1 lopšelinukų grupėje "nykštukai".
Vietą gavom per vargus, jau net nesitikėjom, kyšių neprireikė, bet pažįstamų pagalbos padėjo unsure.gif
Apie auklėtojas sunku dar kažką sprąsti, per mažai bendravome, šiaip pasirodė abi malonios, nors pasilikt su vaiku nei trumpam neleido unsure.gif
Dar patiko gavom pildyt anketą apie vaikučio duomenis (dar neužpildžiau) blush2.gif ir ten yra dvi įdomios skiltys, vienoj prašo nurodyt ne tik tėvų darbovietę, išsilavinimą bet ir pareigas, o kitoj klausia, kuo galime padėti turtinti grupę g.gif hihihi.gif Tai va dabar su vyru ir galvojam, kokį indėlį į grupės turtinimą galėtumėm įnešti mastau.gif
Viena mama minėjo, kad viena auklėtoja daug su mažiukais užsiima, kita daugiau kitokiais dalykais rūpinasi, na pagyvensim, pamatysim ax.gif
R.jurgita
Sveikutes smile.gif
Vedu savo vaika i darzely "Eglute" Garliavoi. Dar neilgai vedu ir vaikas nepripranta. Visiskai neleidzia su vaiku pabuti,net pirma diena neleido.

Nijoliux
QUOTE(R.jurgita @ 2007 10 11, 22:34)
Sveikutes smile.gif
Vedu savo vaika i darzely "Eglute" Garliavoi. Dar neilgai vedu ir vaikas nepripranta.  Visiskai neleidzia su vaiku pabuti,net pirma diena neleido.
*

Šitas dalykas man irgi labai nepatinka, kad visiškai neleidžia pasilikt mad.gif
ir pirmą dieną nenorėjo leist, bet kažkaip 10 min vis tiek pasilikau, išėjau nepastebimai, tai vaikui nebuvo tokio streso, o kitus rytus tiesiog atplėšė nuo manęs, tai vaikis tiek įsistresavo, db pradeda bliaut vos išgirsta žodį darželis sad.gif
R.jurgita
QUOTE(Nijoliux @ 2007 10 15, 08:03)
Šitas dalykas man irgi labai nepatinka, kad visiškai neleidžia pasilikt mad.gif
ir pirmą dieną nenorėjo leist, bet kažkaip 10 min vis tiek pasilikau, išėjau nepastebimai, tai vaikui nebuvo tokio streso, o kitus rytus tiesiog atplėšė nuo manęs, tai vaikis tiek įsistresavo, db pradeda bliaut vos išgirsta žodį darželis sad.gif
*

Niu jau tas tai tikrai. Vaikas mano vos isgirsta zody "Darzelis" pradeda isterikuoti. kekvienas rytas su asarom. Sirdis plysta matant. O beje mes juk kartu ir vedam. smile.gif
Nijoliux
QUOTE(R.jurgita @ 2007 10 15, 13:49)
Niu jau tas tai tikrai. Vaikas mano vos isgirsta zody "Darzelis" pradeda isterikuoti. kekvienas rytas su asarom. Sirdis plysta matant. O beje mes juk kartu ir vedam. smile.gif
*

Na va kaip malonu, kartu į tą pačią grupę vedam ir kartu gal už durų stovim kol nustos bernai bliaut? ax.gif Maniškis penktad vėl matomai pasigavo bacilą darželyje, šią sav tikrai nevesiu, lai pasveiksta, vakar ir užvakar aukšta tempa kamavo, db bijau, kad ant ausyčių nekristų nuo slogos nes visą naktį praverkė kad popa, kai klausiu ką popa, vis ausytę rodė unsure.gif
Beje, gal vertėtų apie tuos dalykus tėvams kalbėti su darželio direktore, kad reikia keist tvarką, kad nesąmonė neleist tėvams pabūt prie vaikų, kol šie apsipras, nedaug kur jau tai praktikuoja, kiek su kuo bepakalbu, visur normalu leist pabūt tėvams kartu su vaikais, kol šie apsipranta g.gif Nes dabartine tvarka tai traumuojami tie vaikučiai, mes pradėjom jau svarstyt, jei vėl taip bus, šiemet visai dar neleisti į lopšelį, ieškoti kokios kitos išeities unsure.gif
R.jurgita
Sveikute 4u.gif Aha mes kartu uz duru laukiam kol baigs verkti. smile.gif
Girdejau kad greitu laiku bus tevu susirinkimas manau reikes ta tema butinai pasneketi. Nes as net ir pas nervu daktare kai vaika vedziau ji man sake kad cia visa beda del to darzelio. Vaika nuvesti i nepazystama aplinka ir palikti tai labai didele trauma vaikui ir butinai turiu su vaiku pabuti. nors reikejo iskarto bet sake kad ir dabar. nes vaikas jau jauciasi nesaugus jam ten nemaloni aplinka nes jis ten paliktas vienas be mamos. Siandien nuvedziau vaika tai jis su asarom stovejo bet pabuciavo mane ir nubego zaisti vos uzdare duris ir nurimo. Nezinau kaip bus toliau. ziuresiu dar sia savaitele. jei jis vis verks ir nenores eisiu vel pas nervu daktare vaiku kad ji parasytu man lapuka kad privalo leisti buti su vaiku. nes man ji tada sake jei jau neleis buti kartu su vaiku tai atvaziuokit duosiu jum pazyma kad turi leisti nes kitaip sutraumuosiu visiskai vaika.
O jus ziurekit nesirkit. sveikit. Beje darzely jau silta biggrin.gif Matyt kazkas atnese peciuka, nes sendien paklausiau ar dar vis reikia buciau jau vaziavus pirkti kad vaikai nesatu.
Miaukse
Sveikos, mamos, mes neseniai persikelem i Garliava, ir galvoju savo mazaja (4.5 metai) perrasyti is miesto centro "Azuolelis" i Garliavos Eglute. Ar galit daugiau apie grupes papasakoti? Ar buna muzikos pamokos, fizinio? Ar atvaziuoja kokie teatriukai su vaikiskais spektakliais, ar veza vaikus kur nors??? Pas mus tai dar ir sokti papildomai kas nori moki? Kokios rinkliavos? Kiek mokate vidutiniskai uz darzeli? Kokiose grupese kokios aukl;etojos? Noretusi ir mamu nuomoniu suzinoti, pries pradedant zygius i darzeli. Gal neverta is tiesu pereiti? Nors aisku arciau namu....
umede
QUOTE(Miaukse @ 2008 01 02, 20:41)
Sveikos, mamos, mes neseniai persikelem i Garliava, ir galvoju savo mazaja (4.5 metai) perrasyti is miesto centro "Azuolelis" i Garliavos Eglute. Ar galit daugiau apie grupes papasakoti? Ar buna muzikos pamokos, fizinio? Ar atvaziuoja kokie teatriukai su vaikiskais spektakliais, ar veza vaikus kur nors??? Pas mus tai dar ir sokti papildomai kas nori moki? Kokios rinkliavos? Kiek mokate vidutiniskai uz darzeli? Kokiose grupese kokios aukl;etojos? Noretusi ir mamu nuomoniu suzinoti, pries pradedant zygius i darzeli. Gal neverta is tiesu pereiti? Nors aisku arciau namu....
*

matau niekas nepasakoja,papasakosiu as.muzikos pamokos buna,vaikai be proto jas ir mokytoja megsta,teatriukai vid.viena-du kartus aplanko per men.kaina3 lt,vaikus veza i saugaus eismo mokyklele,musu aukletoja siule i telebimbam nuvaziuoti,bet tevai labai apatiskai sureagavo,ir nevykom.sokiu taipat mokina,poto buna tokie tipo konkurseliai kaune,vaziujam tenai dalyvauti.rinkliava men. i fonda 5lt,o mokestis men gaunas apie 100lt .tai tiek,darzelis neblogas,tik nuskurdes-pastoviai konors reikia...bet sitas turbut visur g.gif .sekmes zygiuose smile.gif
Miaukse
nepriima musu sad.gif sake kad vietu nera. Nuo rudens nebent i priesmokykline grupe, bet kaip ir reikes praeiti kazkokia komisija, kuri patikrintu ar mazoji pakankamai protinga. Tiesa pasakius, apie toki dalyka tai pirma karta isgirdau. Atseit kadangi norim leisti 6metu o ne 7, tai turi butinai komisija patikrinti ar ji protinga eiti i priesmokykline....

Nezinau ar dar bandyt kaulyti kad priimtu? O kaip kazin darzelis kur truputi toleliau nuo pagridines gatves?
umede
QUOTE(Miaukse @ 2008 02 01, 16:58)
nepriima musu sad.gif sake kad vietu nera. Nuo rudens nebent i priesmokykline grupe, bet kaip ir reikes praeiti kazkokia komisija, kuri patikrintu ar mazoji pakankamai protinga. Tiesa pasakius, apie toki dalyka tai pirma karta isgirdau. Atseit kadangi norim leisti 6metu o ne 7, tai turi butinai komisija patikrinti ar ji protinga eiti i priesmokykline....

Nezinau ar dar bandyt kaulyti kad priimtu? O kaip kazin darzelis kur truputi toleliau nuo pagridines gatves?
*

tada varyk i ana pasikalbet..kazkokia nesamone,o tai kaip tada kai i mokyklu parengiamasias vaiksto vaikai ,ir nuo 6 metu,ir negirdejau kad kas tikrintu doh.gif ir galiu pasakyt tik tiek kad vedeja laukia kysio,todel tiek priezasciu sugalvoja.o nuo rudens tu jau gali i mokiklele leisti,nereiks ir kisti i kisene nieko, smile.gif
Miaukse
tik tiek kad dabar tai man labai toli i kauna (parodos kalne) vezioti dukra, kiekviena diena po valanda pirmyn valanda atgal suvazineti....
umede
QUOTE(Miaukse @ 2008 02 04, 14:12)
tik tiek kad dabar tai man labai toli i kauna (parodos kalne) vezioti dukra, kiekviena diena po valanda pirmyn valanda atgal suvazineti....
*

yra dar nienas darzelis liepu gatvejis kar uz policijos pastato,tik apie ji as nieko nzn,is pazystamu niekas nevede vaiku,tai komentaru irgi jokiu,bet pabandyt gali mirksiukas.gif o jeika,tai dar viena zinau,jis visada priima,nes uzkampi,vietu buna..aleksote-tirkliskiu gatvej,bet tu juk i kauna vezioji,tai vis arciau...
Miaukse
niekur musu nepriima sad.gif ziauriai brangu gaunasi veziuoti dukra iki kauno, net nebezinau ka daryti, jau man net apsimoketu aukle samdytis... bet as noriu kad manoji su vaikais bendrautu. Siaip turiu tokia viena ideja, ir yra klausimas ar yra mamyciu auginanciu vaikucius namie kazkur 3-6metu amziaus?
R.jurgita
Sveikute. Nu manyciau kad kazkaip gali i darzely papulti. As uzsirasiusi garliavoi dar vienam darzelyje prie 2vid mokyklos tai man greit eile ateis. Gal galetum tu savo vaikiuka vesti vietoi maniskio. Nes mes jau einam i darzely "Eglute" Bet ten tik nuo 3metuku.
Ekrita
QUOTE(Miaukse @ 2008 02 08, 12:49)
niekur musu nepriima sad.gif ziauriai brangu gaunasi veziuoti dukra iki kauno, net nebezinau ka daryti, jau man net apsimoketu aukle samdytis... bet as noriu kad manoji su vaikais bendrautu. Siaip turiu tokia viena ideja, ir yra klausimas ar yra mamyciu auginanciu vaikucius namie kazkur 3-6metu amziaus?
*

Kiek teko girdėti į priešmokyklinę privalo priimti be eilės pagal gyvenamąją vietą (nu man bent "Eglutei" tai sakė), o jei tinka kaip nors bandykit gal į Obelėlę čai kur toliau Vsario 16-osios, nes ten iškart ir pradinė mokykla, o Liepų g. tik iki 5 metų, nes ten tik 2 mišrios grupės. Sėkmės paieškose 4u.gif ir dar visada galit pasiskambint dėl vietų į švietimo skyrių..galbūt pasiūlys nors Tirkiliškėse ar Aleksote, kad toli nereiktų vešt
anileva
sveiki 4u.gif
as sunu uzrasiau i si lopseli kai jam buvo 8 men, tada mes papuolem eileje i 164 vieta doh.gif per metus priima 50 vaikuciu, pirmenybe teikiama turintiems lengvatu, tai panasu kad eiles sulauksim kai reikes eiti i darzeli, o ne lopseli doh.gif
Mama Lima
QUOTE(anileva @ 2008 08 29, 17:17)
sveiki 4u.gif
as sunu uzrasiau i si lopseli kai jam buvo 8 men, tada mes papuolem eileje i 164 vieta doh.gif per metus priima 50 vaikuciu, pirmenybe teikiama turintiems lengvatu, tai panasu kad eiles sulauksim kai reikes eiti i darzeli, o ne lopseli doh.gif
*

Mes užrašėme vaiką į šitą darželį prieš 2 metus ir nepatenkam nuo šio rudens. schmoll.gif Patenka tik su lengvatomis (ir tai ne visi)... Nebematau vilties ten vesti vaiko. Reikės vežioti į Kauną, ten tokios problemos nėra.
Lince J
Norejau suzinoti nuomone kaip aukletojos sio darzelio savaitines grupes?Ar cia viena tokia grupe visokio amziaus vaikams ar ne? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.