Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Garliava: l/d "Eglutė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4
Emerencija
QUOTE(smailyte @ 2010 07 30, 12:01)
O koks darbo laikas Eglutės darželio grupėse gal kas žinote?
*

Pir-Pen 07:00-17:30.
smailyte
Tik iki 17,30 dirba Eglutė? Tai jau labai trumpai.
Alekto
Man toks klausimas iškilo ax.gif
Jūs kada susimastėt apie žalą sveikatai nuo polistireno gamyklos netoli darželio?Šiaip jis žiauriai nuodingas,o jo gamybos metu išskiria ar tai garus kažkokius,kuriuos išleidžia į orą.O esant vėjo krypčiai,pučia tiesiai į darželį.Avarijos atveju gamykloje,visas tas slėgis.kuris ten susidaro,sprogus išnešiotų aplink pusę rajono.
Jetus,aš žiauriai pasimetus.Nėr kur leist vaiko arčiau namų.O čia irgi,še tau,kad nori.Nieks nepasako,kokia gali būti žala augančiam organizmui nuo tos gamyklos.Kalbėjom su auklėtojom,tai mykė,nieko nepasakė tiksliai.

Ar esat apie ką girdėję?O gal aš čia be reikalo panikuoju 4u.gif ?
zuzanele
QUOTE(Alekto @ 2010 08 24, 00:33)
Jūs kada susimastėt apie žalą sveikatai nuo polistireno gamyklos netoli darželio?Šiaip jis žiauriai nuodingas,o jo gamybos metu išskiria ar tai garus kažkokius,kuriuos išleidžia į orą.O esant vėjo krypčiai,pučia tiesiai į darželį.Avarijos atveju gamykloje,visas tas slėgis.kuris ten susidaro,sprogus išnešiotų aplink pusę rajono.
Jetus,aš žiauriai pasimetus.Nėr kur leist vaiko arčiau namų.O čia irgi,še tau,kad nori.Nieks nepasako,kokia gali būti žala augančiam organizmui nuo tos gamyklos.Kalbėjom su auklėtojom,tai mykė,nieko nepasakė tiksliai.

*

Aš esu girdėjus, bet... Viena mokykla rašė skundus, kvietė žurnalistus. Gamykla pasikvietė ekspertus, tie ištyrė ir pasakė, kad išmetamų dūmų tarša leistinos normos. Nors labai padaugėjo sergamumas kvėpavimo ligomis. Būnant netoliese jaučiasi kvapas, gražia akis, gerklę. Šalia dvi mokyklos ir du darželiai...
Manau pinigai valdo, o žmonės žalojami. Tokia ta Lietuva... doh.gif
rroses
Gal kuri mamytė išduotų paslaptį kokia turi būti "dovanėlė", kad priimtų į šį darželį ax.gif užsirašėme prieš 2 metus ir šį rugsėjį turėjo priimti, bet pasirodo mūsų eilė pasislinko tik atgal verysad.gif Galima ir į až, dėkui 4u.gif
Ylarija
QUOTE(Alekto @ 2010 08 23, 22:33)

*

Visur ta radiacija, vienur daugiau, kitur mažiau, bet ji yra visur 4u.gif
Karėja
ar tiesa, kad darželį metams nuo rudens uždaro renovacijai? šitą ir kitą Garliavos darželį?

Gal kas žinot, ar vaikai galės lankytis darželyje ar visai uždaro ? g.gif
smailyte
GBuvau užsirašius ir į "Obelėlę" ir į "Eglutę". Niekur nepatenku. Gal kas žinote Garliavoje ar Aleksote kokį darželį, kur galėtų priimti su vokeliu? smile.gif
Papildyta:
P.S. rašykit asmeninę žinutę dėl vokelio ir jo dydžio smile.gif
Gitatuka
QUOTE(smailyte @ 2011 06 17, 10:48)
GBuvau užsirašius ir į "Obelėlę" ir į "Eglutę". Niekur nepatenku. Gal kas žinote Garliavoje ar Aleksote kokį darželį, kur galėtų priimti su vokeliu? smile.gif
Papildyta:
P.S. rašykit asmeninę žinutę dėl vokelio ir jo dydžio smile.gif
*

Dabar su vokeliais niekas nepriima, net per pažįstamus. Viskas kompiuterizuota, tad šansų doh.gif nėra.
Alekto
QUOTE(Gitatuka @ 2011 06 18, 20:32)
Dabar su vokeliais niekas nepriima, net per pažįstamus. Viskas kompiuterizuota, tad šansų  doh.gif nėra.
*

Tai kad rajonuose dar sena tvarka. Nėr jokių sistemų.
smailyte
QUOTE(Gitatuka @ 2011 06 18, 20:32)
Dabar su vokeliais niekas nepriima, net per pažįstamus. Viskas kompiuterizuota, tad šansų  doh.gif nėra.
*

Rajone dar nekompiuterizuote, o mieste tai jo.
smailyte
QUOTE(smailyte @ 2011 06 19, 14:26)
Rajone dar nekompiuterizuote, o mieste tai jo.
*

O kaip "Eglutėje" yra koki būreliai, dailės, šokių ar kt.?
Nes kiek girdėjau "Obelėle" nepatenkintos mamos, nes direktorė neįsileidžia jokių būreliųsad.gif(
Viena pažįstama leido vaiką mieste į darželį, kur lankė anglų kalbos būrelį, tai sakė mokykloje labai jautėsi.
-ciute-

Mielosios, norėjau pakalausti tų, kurios pradedat vesti vaikus į šį darželį nuo šio rugsėjo ir sąžiningai laukėte eilės į darželio grupę (ne į lopšelio ar priešmokyklinę), kada tiksliai parašėte prašymą (prieš kiek laiko) arba "kiek tai kainavo finansiškai" į až, ar dar kokius slaptus būdus. Būčiau labai dėkinga smile.gif
zuikiss1
QUOTE(-ciute- @ 2011 06 28, 18:54)
Mielosios, norėjau pakalausti tų, kurios pradedat vesti vaikus į šį darželį nuo šio rugsėjo ir sąžiningai laukėte eilės į darželio grupę (ne į lopšelio ar priešmokyklinę), kada tiksliai parašėte prašymą (prieš kiek laiko) arba "kiek tai kainavo finansiškai" į až, ar dar kokius slaptus būdus. Būčiau labai dėkinga smile.gif
*

sunus gime 2008.12 men ,o prasyma padaviau 2009.01 nuo rudenio jau patekome i darzelio grupe
Rusmenė
Oi... Pasiskambinau šiandien dėl savo mažės. Į Jonučių darželį - nepatekom, į Eglutę - jaučia širdis, kad irgi ne doh.gif Priima 50, o mes 48. o kur dar trivaikės doh.gif Nervina mane tie trivaikiai. Kuo jau tas trečias vaikas geresnis už mano pirmą ar antrą??? Na ir dzin, auginsim namuose per žiemą, ir ligų bus mažiau.

Obelėlės Direktorę kažkas už kyšius įskundė, tai dabar švietimas auditą ten daro. rolleyes.gif Na ir gerai, labai jau daug boba norėjo gaut. Po 600-1000 Lt prašydavo. doh.gif
Elijana
QUOTE(Rusmenė @ 2011 08 18, 10:08)
o kur dar trivaikės  doh.gif 

ne tik trivaikes, dar ir vienisos mamos, socialiai remtinos seimos, vaikai turintys neigaluma ir kt. pirmumo teise turintys 4u.gif
nicas
QUOTE(Rusmenė @ 2011 08 18, 10:08)
Oi... Pasiskambinau šiandien dėl savo mažės. Į Jonučių darželį - nepatekom, į Eglutę - jaučia širdis, kad irgi ne  doh.gif  Priima 50, o mes 48. o kur dar trivaikės  doh.gif Nervina mane tie trivaikiai. Kuo jau tas trečias vaikas geresnis už mano pirmą ar antrą??? Na ir dzin, auginsim namuose per žiemą, ir ligų bus mažiau.

Obelėlės Direktorę kažkas už kyšius įskundė, tai dabar švietimas auditą ten daro.  rolleyes.gif Na ir gerai, labai jau daug boba norėjo gaut. Po 600-1000 Lt prašydavo.  doh.gif
*

Na žinote ka - man nuo jūsų žodžių net bloga pasidarė.
Gal pirmiau pasigimdykit ir išauginkit tuos tris, keturis , penkis ar daugiau vaikų, o paskui pakalbėsim kas ką nervina ir t.t. Niekas nekalba apie tai, kad vieni vaikai geresni, o kiti blogesni, gal truputį plačiau į tai pažiūrėkit. Bet iš jūsų mąstymo suprantu, kad toliau jums nelabai ...
glinglingas
QUOTE(Rusmenė @ 2011 08 18, 07:08)
Oi... Pasiskambinau šiandien dėl savo mažės. Į Jonučių darželį - nepatekom, į Eglutę - jaučia širdis, kad irgi ne  doh.gif  Priima 50, o mes 48. o kur dar trivaikės  doh.gif  Nervina mane tie trivaikiai. Kuo jau tas trečias vaikas geresnis už mano pirmą ar antrą??? Na ir dzin, auginsim namuose per žiemą, ir ligų bus mažiau.

mamule niu ir pasisakymai doh.gif ir dar supermamu forume blink.gif
Matelyk
QUOTE(Rusmenė @ 2011 08 18, 09:08)
Obelėlės Direktorę kažkas už kyšius įskundė, tai dabar švietimas auditą ten daro.  rolleyes.gif Na ir gerai, labai jau daug boba norėjo gaut. Po 600-1000 Lt prašydavo.  doh.gif
*

blink.gif pirmą kartą apie kyšius girdžiu... pati ten savo vedu, priėmė mus be jokio vargo, be jokių kyšių, labai geranoriškai. kaip padėką tik vėliau šokoladą nunešiau biggrin.gif
ir šiaip kiek reikėjo pagalbos, informacijos - visada be problemų, be kyšių, geranoriškai...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.