sveiki,gal kas zino naija auklyte siga kiek zinau vardu is vyresniu vaiku?
gal kas zino kaip pakliuti i sy darzeli?
Na mes užsirašėme kai vaikui buvo pusė metų,kai nuėjau pavasarį pasiteirauti apie eile tai vedėja pasakė kad tikrai nėra vilties,nebent po naujų kai peržiūrimi sąrašai.Tai aš ir laukiau tų naujų,bet rugsėjo pradžioje paskambino ir pasakė kad galim ateiti.Tai dabar laimingi keliaujam jau antras mėnuo{dabar truputi sirguliuojam}Beje dabar mums ketveri taigi eilėje prastovėjome tris su puse metų.Tai va taip su tom eilėm neaišku kaip jos ten statomos.
QUOTE(Kristina-Dimka @ 2008 10 09, 20:17) Rašyti prašymą ir laukti, o jei norit dabar iš karto tai turbūt nieko neišeis, mano draugė nebuvo parašiusi pareiškimo ir dabar norėjo, kad vaiką priimtų tai niekaip, ėjo kelis kartus. O aš saviškę užrašiau kai jai buvo 3 mėn., tai dabar mums atėjo eilė, jau einam, eilėj buvom beveik 3 metus, maniškei greit bus 3 metai.
Mes einam i lopseslinuku, nykstuku grupe esam labai patenkintos
Sveikos,as savaji uzrasiau kai buvo puses metuku tai paskambino kai buvo laikas i pirma klase eit
Tai jau taip situacija ten nesikeicia. Jei pazystamu neturi tai pateksti sansu mazokai. Mano kelios drauges tai per pazystamus be jokiu eiliu pateko ju vaikuciai. viena diena nuejo pasnekejo pazystama, aisku biskiuka pinigeliu ir ant rydienos jau ejo i darzely.
visada per savus ilenda o paskui kai reikia kitiems laukti tai laukia vos ne po keturis metus.mes kai uzsirasem mums buvo pora men,bet kai pernai nuejom pasiteirauti tai pareiske kad uzsirasem kai buvo 7 men,ir eile pailgejo
QUOTE(KARINUTE IR AS @ 2009 01 07, 12:24) visada per savus ilenda o paskui kai reikia kitiems laukti tai laukia vos ne po keturis metus.mes kai uzsirasem mums buvo pora men,bet kai pernai nuejom pasiteirauti tai pareiske kad uzsirasem kai buvo 7 men,ir eile pailgejo nebūtinai per savus..per trečius asmenis,per švietimą...ir pan.
mes nuo pirmadienio pradedame i lankyti sio darzelio peledziuku grupe
mes lankom šią grupę
o kaip mažosios vardukas? paklausiu pas savo mažių
auklėtojos tikrai užsiima...nes mano mažius labai nemėgdavo piešti, o dabar su mielu noru piešia.... ir eilėraštukus mokosi....sportuoja...ir raideles, skaičius mokosi.... grupėj yra vyresnių vaikų tai manau mūsų mažiams į naudą su didesniais vaikučiais QUOTE(gutukas @ 2009 02 13, 13:36) o kaip mažosios vardukas? paklausiu pas savo mažių auklėtojos tikrai užsiima...nes mano mažius labai nemėgdavo piešti, o dabar su mielu noru piešia.... ir eilėraštukus mokosi....sportuoja...ir raideles, skaičius mokosi.... grupėj yra vyresnių vaikų tai manau mūsų mažiams į naudą su didesniais vaikučiais mano maze Austeja QUOTE(icetea.home @ 2009 02 08, 12:00) mes nuo pirmadienio pradedame i lankyti sio darzelio peledziuku grupe Ir mes peledziukus lankom,vaikinas musu labai nenoredavo niekuo uzsiimti o kai pradejom lankyti tai ir piesti pradejo ir eilerastukus sakyti ir kas svarbiausiai be jokiu oziu einam.Aukletojos tikrai geros uzsiima daug,na maniskiui patinka.Ir papuolem mes i ji be jokio blato paskambino kai atejo eile.
LAbas mamytės iš šio daržiuko, mane domina, gal jau žinot kada šis daržiukas užsidaro?
nes mes einam i kitą daržiuka, ir mums pasakyta, kad liepą nei vienas darziukas Garliavoj nedirbs ir nėra galimybės vaikučius perkelt
"Eglutė" nedirbs liepos mėnesį... jau suku galvą kur reiks mažių dėt per tą laiką
mes galvojam irgi čia persikelti, Užsirašiau iš anksto ir į Eglutę ir į Obelėlę, ir į tą Liepų g. Mažoji bus priešmokyklinėj grupė - į ši sakė priima kaip ir tipo be eilės, nes kitais metais vaikučiui į mokyklą reikia. bet mano manymu priima todė, kad gauna už vaikutį papildomų pinigėlių. Na, bet esmė ne ta.
Klausimas - kas galėtų palyginti šiuos darželius ir pasakyti, kurį geriau rinktis, kurioj grupėj būna priešmokyklinukai, kurios auklėtyojo geresnės ir pan. Kur dabar lankom darželį - tikrai nesiskundžiu ir švenčių (vos ne kiekvieną savaitę), dukra moka mintinai visą eiliuotą pasaką Raudonkepuraitė, yra jaunųjų gamtininkų būrelis (susitinka 2 kart per savaitę), kartą į mėnesį pažintinė išvyką toliau pavažiuoja. Noriu, ir kad vaikai prižiūrėti būtų, ir kad veikti turėtų ką, kad išmoktų, kad noriai į darželį eitų. Ir labai nemėgstu, kai piniginiai reikalai tvarkomi per vaikus (pasakyk mamytei, kad duotų pinigėlių). Aš savo vaikams aiškinu, kadangi jie nedirba ir pinigų neuždirba - tai visus piniginius reikalus tvarko tėveliai, o vaikučiai rūpinasi, kaip gražiai sutarti su darželio draugais.
sveikos, gal kas lankot Garliavos darželį - mokykla Vasario 16-osios g. 15A?
nes atskiros šio darželio temos kaip ir nerandu
Nu cia tai visiska nesamone, kad neleidzia tevams net pirma diena pasilikti
Bet koks vaikui stresas???? As taip pat uzrasiau savaja i si darza. O KAZIN JEI AS MANDAGIAI, BET GRIEZTAI PASAKYCIAU, KAD NEPALIKSIU PRADZIOJE VAIKO VIENO..... TIKRIAUSIAI UZSITARNAUCIAU DIDZIULE NEAPYKANTA...... KA MANOT??? Mano vyresnelis lanke du darzus ir abiejuose buvo vos neprivaloma, kad tevai 1-2 sav. butu su vaiku grupeje Papildyta: Ir dar gal kas galit man padet nes visai susipainiojau. Tai visgi siamia rajone ir aplink ji, kokie yra lopseliai, darzeliai? L/d. Eglute, Gravrogkų g. 11; Obelele.....???? Ir dar kazkas prie mokyklos yra.....? QUOTE(samsam @ 2009 07 20, 11:34) Nu cia tai visiska nesamone, kad neleidzia tevams net pirma diena pasilikti Bet koks vaikui stresas???? As taip pat uzrasiau savaja i si darza. O KAZIN JEI AS MANDAGIAI, BET GRIEZTAI PASAKYCIAU, KAD NEPALIKSIU PRADZIOJE VAIKO VIENO..... TIKRIAUSIAI UZSITARNAUCIAU DIDZIULE NEAPYKANTA...... KA MANOT??? Mano vyresnelis lanke du darzus ir abiejuose buvo vos neprivaloma, kad tevai 1-2 sav. butu su vaiku grupeje Papildyta: Ir dar gal kas galit man padet nes visai susipainiojau. Tai visgi siamia rajone ir aplink ji, kokie yra lopseliai, darzeliai? L/d. Eglute, Gravrogkų g. 11; Obelele.....???? Ir dar kazkas prie mokyklos yra.....? Aš manau, kad viskas priklauso nuo auklėtojos. Nuo jos geranoriškumo ir požiūrio į vaikus. Aš su pirmuoju sūnum (jam buvo nepilnai 2 metukai) pabūdavau daržiuke kartu 3 dienas iki pietų o paskui kelias dienas po pusvalandį, kol jis grupėje rasdavo užsiėmimą. Mažesnysis tai savaitę kokią liūdnas pasilikdavo, o paskui rado draugų ir viskas buvo čiki.Pas jį tai tik pirmą dieną kokį pusvalandį pabuvau.Aišku daug prisidėjo ir super auklėtoja Teresėlė kaip ją vaikai vadina, ji dirba "Eglutėj". apie kokį darželį kalbi prie mokyklos nesuprantu, nes Eglutė yra prie mokyklos...nors... iš kitos pusės mokyklos truputį toliau Vasario16g yra darželis - mokykla..Ir dar prie policijos liepų g yra daržiukas. Nors pagalvojus , jei aš būčiau auklėtoja, tai visai nenorėčiau, kad grupėje, kurioje apie 15-20 vaikų , dar maskatuotųsi kokį 10-15 mamų, - ne darbas o bardakas Nors pagalvojus , jei aš būčiau auklėtoja, tai visai nenorėčiau, kad grupėje, kurioje apie 15-20 vaikų , dar maskatuotųsi kokį 10-15 mamų, - ne darbas o bardakas [/quote] Tai zinoma, kad aukletojom geriau be tevu. Bet pavyzdziui kituose darzeliuose yra beveik toks kaip ir grafikas sudarytas. Pvz. du vaikai tris dienas sedi su mamom, po pietu kiti trys su mamom, kitas tris dienas jau kiti du ar trys naujokeliai su mamom. Gaunasi, kad vienu metu grupeje buna dvi, trys, o kartais tik viena mama O kaip vadinasi darzelis, kur saket yra prie policijos liepų g.?
Ne tik aukletojoms bet ir vaikams lengviau apsiprasti be tevu,nei vienos valandos nesedejau nei su vienu,tiesiog pirma diena iki pietu antra diena jau ir miegot palikau jokiu bedu nebuvo
QUOTE(audriene @ 2009 07 23, 15:33) Ne tik aukletojoms bet ir vaikams lengviau apsiprasti be tevu,nei vienos valandos nesedejau nei su vienu,tiesiog pirma diena iki pietu antra diena jau ir miegot palikau jokiu bedu nebuvo Pritariu Zinau kad darziukas prie policijos yra, o pavadinimo tai nzn QUOTE(Jolita_G @ 2009 07 24, 12:04) o tas daržiukas neturi pavadinimo, tiesiog Jonučių darželis
Noreciau paklausti pas tas mamytes, kurios nuo rudens zada vesti vaikucius i "Eglutes" lopsiuka, ar jum jau skambino kas is darzelio administracijos del eiles patvirtinimo ar kazkas panasaus???? Nes is kitu darzeliu kur esam eile uzsieme jau sulaukem skambuciu, o is "Eglutes" tylu...
QUOTE(renaz @ 2009 08 12, 14:57) Noreciau paklausti pas tas mamytes, kurios nuo rudens zada vesti vaikucius i "Eglutes" lopsiuka, ar jum jau skambino kas is darzelio administracijos del eiles patvirtinimo ar kazkas panasaus???? Nes is kitu darzeliu kur esam eile uzsieme jau sulaukem skambuciu, o is "Eglutes" tylu... jei netoli gyvenat tai seip patarciau nueit ir pasiteirauti, nes tokiu laiku jau dazniausiai sarasai buna patvirtinti. QUOTE(gutukas @ 2009 08 23, 10:17) keistai skamba... o prieš kiek laiko rašėt prašyma? nes aš rašiau šį pavasarį kad norim nuo rudens pradėt lankyt, tai buvom 83 eilėje, o jie priėmė gal tik 12 vaikų ir iškarto pasakė, jog tai kad auginu vaika viena, man suteikia jokios pirmenybės pas juos....
Sveikutes. As irgi auginu vaika viena. ir man sake kai nuejau kad man jokios pirmenybes. bet nuejau i savivaldybe ir pasakiau kad neturiu ka daryti kad man reikia dirbti. Savivaldybej pasake kad priklauso pirmenybe,jei vaikuty auginu viena. Ir jie patys paskambino i darzely ir prieme. ir moku tik puse kainos. Nors ir del to daug aiskintis reikejo.
sveikutes.kas siemet prades lankyti 5 grupe?pavadinimo nzn grupes,mes patekom i darzeli nuo rugsejo pradesim keliauti
QUOTE(R.jurgita @ 2009 08 24, 16:22) Sveikutes. As irgi auginu vaika viena. ir man sake kai nuejau kad man jokios pirmenybes. bet nuejau i savivaldybe ir pasakiau kad neturiu ka daryti kad man reikia dirbti. Savivaldybej pasake kad priklauso pirmenybe,jei vaikuty auginu viena. Ir jie patys paskambino i darzely ir prieme. ir moku tik puse kainos. Nors ir del to daug aiskintis reikejo. man tai irgi buvo labai keista, nes tai vienintelis darželis kns, kuris taip man pasakė , kad negalioja ta pirmenybė... tik aš nenorėjau su jais bartis... džiaugiuos kad kitas daržiukas mus labai geranoriškai priėmė QUOTE(KARINUTE IR AS @ 2009 08 25, 18:51) sveikutes.kas siemet prades lankyti 5 grupe?pavadinimo nzn grupes,mes patekom i darzeli nuo rugsejo pradesim keliauti mes eisim į 5 tik jaučiu į kita darželį
mes papuolėm ir į Eglutę(Eglutė gr.) ir į Obelėlę(Kačiukų gr.), tai nežinau, į kurį vest. Laukėm eilėje 2 m.Gal žinote kokių atsiliepimų apie auklėtojas(abiejų vardai Regina) šiuose darželiuose?
mano mazius taip pat lankys si darziuka, papuole i 1gr. "nykstukai"
QUOTE(renaz @ 2009 08 31, 09:52) mano mazius taip pat lankys si darziuka, papuole i 1gr. "nykstukai" Nykstuku grupe jei neklystu, tai cia lopselinuku. Mes ja pries pora metu lankem, aukletojos atrodo nepasikeite, nes kazkada jau buvo ta tema su jom isgvildenta, kad jos vieninteles dirba su lopselinukais, kitos aukletojos nenori apsiimt (sunkiausias darbas su tokiais pirdalais) - todel kasmet turi vis naujus vaikucius. Siaip visai patiko, pagrindine aukletoja Vaida labai daug su vaikais uzsiimdavo - jos fantazija cia beribe - visokius darbelius jie ten darydavo, o pagalbine Stasele gal daugiau su dokumentacija dirbdavo. Nors kaip nekeista maniskis buvo isimylejes Stasele ir nelabai mego Vaidos - gal kad jam per griezta buvo ir nelabai jo noru ir zirzimu paisydavo Pati jokiu blogu atsiliepimu tikrai neturiu, kuri laika stebejau grupej budama su vaiku (kol pratinau), kaip jos dirba, tai manau tikrai profesionaliai. Dabar antri metai i voveraiciu grupe einam, pagrindine aukletoja Jurate, tai vaikui cia labai tinka, ir abi aukletojos patinka, ir auklyte labai puiki. QUOTE(Nijoliux @ 2009 09 01, 09:07) Nykstuku grupe jei neklystu, tai cia lopselinuku. Mes ja pries pora metu lankem, aukletojos atrodo nepasikeite, nes kazkada jau buvo ta tema su jom isgvildenta, kad jos vieninteles dirba su lopselinukais, kitos aukletojos nenori apsiimt (sunkiausias darbas su tokiais pirdalais) - todel kasmet turi vis naujus vaikucius. Siaip visai patiko, pagrindine aukletoja Vaida labai daug su vaikais uzsiimdavo - jos fantazija cia beribe - visokius darbelius jie ten darydavo, o pagalbine Stasele gal daugiau su dokumentacija dirbdavo. Nors kaip nekeista maniskis buvo isimylejes Stasele ir nelabai mego Vaidos - gal kad jam per griezta buvo ir nelabai jo noru ir zirzimu paisydavo Pati jokiu blogu atsiliepimu tikrai neturiu, kuri laika stebejau grupej budama su vaiku (kol pratinau), kaip jos dirba, tai manau tikrai profesionaliai. Dabar antri metai i voveraiciu grupe einam, pagrindine aukletoja Jurate, tai vaikui cia labai tinka, ir abi aukletojos patinka, ir auklyte labai puiki. siandien buvau uzlekus i sia grupe, susipazinau su aukletojom, is pirmo zvilgsnio tikrai malonios moterys, grupej vaikuciai verke choru, o jos supuoja myluoja bando kazkaip juos prakalbint. dekui uz info, bus ramiau savo maziu ten vesti
Mes bandysim lankyti Pelėdžiukų gr.(auklėtojos Rima ir Regina). Gal dar kas nors iš ten pat?
QUOTE(Angel* @ 2009 09 02, 17:05) mes lankėm Pelėdžiukus... auklėtoja Rima labai gera....dedu diiiiiiiiiiiiidelį pliusą jai Neradau kitos temos apie Garliavos darželius,taigi rašau čia. Gal kas yra lankęs(ar tebelanko) Vasario 16-os g. darželio ''boružėles''.Kaip ten atmosfera? Mes tik ką pradėjom lankyt ir jau didžiausia problema.Jau jei dabar vaikas nakty prabunda verkdamas(tiesiog šoka iš miegų),kad nenoriu į darželį,tai kaip bus paskui. Tai vat ir galvoju,ar čia su mano vaiku kažkas ne taip,ar su darželiu
Siandien pirma diena kaip savo maziu nuvedziau iki darziuko. Buvom nustebinti, kad esam jau perrasyti i kita grupe ( vedeja pradzioj buvo paskyrus i "nykstuku"gr.
Šiandien sulaukiau skambučio iš Garliavos darželio - mokyklos vedėjos. Atėjo eilė. Pamiršau aš jos paklausti į kokią grupę mes papuolėme. Gal žinot kelios keturmečių grupės yra? Kokie pavadinimai?
Į Eglutę vedžiau 2 savo vaikus ir apie šį darželį galiu atsiliepti tik gerai. Visos šio darželio auklėtojos geros ir atsidavusios darbui, o ypač dabar, rugsėjy, kai grupėse po 17-24 vaikų, kuriuos reikia apeiti, nuraminti ir skirti kiekvienam dėmesį. Auklėtojoms visi vaikai turi būti geri, o mamytės auklėtojas nori pasirinkti. Dabar bedarbystė, tai yra daug bedarbių auklių , kurios be 600lt. vieno vaiko nesaugos, tuo tarpu auklėtojos gauna apie 1600lt. dirbdamos su 24 vaikučiais. Manau tik džiaukimės ,mamytės, kad papuolėm į darželį ir nedejuokim
QUOTE(Gitatuka @ 2009 09 09, 12:56) Šiandien sulaukiau skambučio iš Garliavos darželio - mokyklos vedėjos. Atėjo eilė. Pamiršau aš jos paklausti į kokią grupę mes papuolėme. Gal žinot kelios keturmečių grupės yra? Kokie pavadinimai? Maniškė kaip tik keturmečių grupėj ,,boružėlė,, Bet kaip supratau skirsto daugiau pagal gimimo metus.Pas mus 2005-ų gimimo. QUOTE(IVEDA @ 2009 09 10, 10:33) Maniškė kaip tik keturmečių grupėj ,,boružėlė,, Bet kaip supratau skirsto daugiau pagal gimimo metus.Pas mus 2005-ų gimimo. Maniškis taip pat 2005-ų. Tačiau, kad ir kaip prašiau į "Boružiukų" grupę (šioj grupėj mūsų draugas), ten nepapuolėm. Patekom į kitą grupę, kurią nori užpildyti - "Bitutės". Šiandien apsižvalgėm, rytoj keliausim į darželį pabūti kelias valandas. QUOTE(Gitatuka @ 2009 09 10, 14:33) Maniškis taip pat 2005-ų. Tačiau, kad ir kaip prašiau į "Boružiukų" grupę (šioj grupėj mūsų draugas), ten nepapuolėm. Patekom į kitą grupę, kurią nori užpildyti - "Bitutės". Šiandien apsižvalgėm, rytoj keliausim į darželį pabūti kelias valandas. Ot geras Mums buvo praktiškai jokio skirtumo į kurią grupę,kad tik priimtu.Kažin kaip nesąžiningai čia gaunasi Sėkmės pirmą savaitę |