Gal kas nors man galėtų man paporinti apie Tauralaukio pradinukus.
[/quote]
Ar apie pradinukus ar apie mokytojus? Pati gyvenu tauralauky. Esu girdėjus labai įvairių atsiliepimų.
Sveikos,
Gal kuri ką žinot apie Stulpino mokyklą? Sako baisi... Mums ji pagal gyvenamą vietą priklauso. QUOTE(skriba @ 2007 11 14, 20:11) pradedu galvoti apie Vydūno mokyklą, gal kas turi kokių atsiliepimų? būtų įdomu žinoti, kaip ten reikalai klostosi? Manau, kad verta leisti ten vaiką, jei patogu atvežti - parvešti. Keletas draugų ten leidžia vaikučius, tai labai patenkinti Aš irgi turėjau minčių ten leisti dukrytę, bet kad nenorėjom taip toli nuo namų Dabar lankom Balsio menų gimnazijos 1 klasę QUOTE(jėga @ 2007 11 28, 10:47) Zudermano gal gera tuo, kad ten atmosfera gera QUOTE(Mirtishe74 @ 2007 12 14, 13:02) Sveikos, Gal kuri ką žinot apie Stulpino mokyklą? Sako baisi... Mums ji pagal gyvenamą vietą priklauso. Kaip kas. Vieniems ji patinka, kietiems ne. Man nepatinka, kad ten visokio plauko tų vaikų prisirenka, didelis nusikalstamumas (bent jau buvo ankščiau). Bet pliusai - pradinukams daug popamokinės veiklos. O jei dar gerą mokytoją nusižiūrėjus - tai gal ir nieko
Sveikos, klausiu visu nuomones ir visos skirtingos aiskus cia reikia man daugiau spresti, bet vistiek nori izgirsti nuomones ir patarimo, kaip geriau daryti. jau greitai mano mazoji keliaus i pirma klase,
Vienareiškmiškai tik į normalią "tikrą" mokyklą
Nu vat ir manoji eis i pirma klase
Gal kas galetu informacijos kokios suteikti?
Sveikos,
Gal yra čia rusakalbių mamyčių, kurios gali pasidalinti įspudžiais apie Gorkio mokyklą? Žadu vesti ten vaiką. Domina atmosfera mokykloje, ar stiprūs mokytojai ir t.t. Pasidalinkit
Gal galit kas pasakyt, nuo kada į mokyklas užrašo
Atėjo laikas mano pagrandukui žvalgytis mokyklos pirmai klasei.Atorodo ypatingų gabumų menams neturim, bet ką gali žinot
Gyvenam Ginduliuose. Tai žinau situaciją dauguma vaikų eina į Vydūną? Kokią dar mokyklą galėtumėt parekomenduot centre. Pati mokiausi Donelaityje, bet pradinukų ten seniai neliko
Centre dar yra S. Dacho mokykla, nebloga, bet kad ten sunku pakliūti jei ne pagal rajoną.
QUOTE(mutti @ 2008 01 22, 15:04) Praktiškai turbūt net neįmanoma - bandžiau pernai saviškį ten "įpiešt" - niekaip Papildyta: QUOTE(Danquole @ 2008 01 21, 19:47) Gyvenam Ginduliuose. Tai žinau situaciją dauguma vaikų eina į Vydūną? Kokią dar mokyklą galėtumėt parekomenduot centre. Pati mokiausi Donelaityje, bet pradinukų ten seniai neliko Aš irgi "donelaitinė"
gal galite pasakyti savo nuomone apie Prano Masioto mokykla, kokios ten situacijos su pirmokais. Pazystamu neturiu kas lanko sia mokykla gal yra is cia jau lankanciu sia mokykla. dekui
[quote=Slapux,2008 01 23, 09:29]
Praktiškai turbūt net neįmanoma - bandžiau pernai saviškį ten "įpiešt" - niekaip Papildyta: labas, gal gali apsviest, gyvenu ne lt, pries kiek laiko reikia uzrasyti vaika i paruosiamasias pamokeles?
[quote=tukyte,2008 01 24, 00:46]
[quote=Slapux,2008 01 23, 09:29] Praktiškai turbūt net neįmanoma - bandžiau pernai saviškį ten "įpiešt" - niekaip Papildyta: labas, gal gali apsviest, gyvenu ne lt, pries kiek laiko reikia uzrasyti vaika i paruosiamasias pamokeles? [/quote] Siaip jau daug metu paruosiamosios pamokeles Vydune prasideda po Nauju metu...reikia pasiskambinti tel 311919 ir pasiteirauti ar jau vyksta, tada ir suteiks visa informacija.Mano didysis <dabar jau astuntokas, ir mazasis(treciokas) abu mokosi Vydune...Verta, tikrai verta...Tik pradinukams pamokos vyksta iki 16 val- t.y.pirmokams iki 15.20, 2-4 kl.mokiniams iki 16.10.Reikia moketi uz papildomus uzsiemimus 1-4 kl. 60Lt, po to mokestis mazeja, astuntokai moka 40Lt...Mes tai labai patenkinti atmosfera, o mokytis visur reikia, ir mokytoju visur visokiu yra... QUOTE(tukyte @ 2008 01 23, 23:46) labas, gal gali apsviest, gyvenu ne lt, pries kiek laiko reikia uzrasyti vaika i paruosiamasias pamokeles? pamokėlės turbūt jau vyksta, mes sužinojom vėlai, tai pradėjom lankyt nuo kovo mėn, gerai, kad vietų dar buvo. Užsirašai, susimoki ir penktadienį jau pristatai savo būsimą pirmoką pirmai pamokai QUOTE(Dukse @ 2008 01 24, 12:52) Siaip jau daug metu paruosiamosios pamokeles Vydune prasideda po Nauju metu...reikia pasiskambinti tel 311919 ir pasiteirauti ar jau vyksta, tada ir suteiks visa informacija.Mano didysis <dabar jau astuntokas, ir mazasis(treciokas) abu mokosi Vydune...Verta, tikrai verta...Tik pradinukams pamokos vyksta iki 16 val- t.y.pirmokams iki 15.20, 2-4 kl.mokiniams iki 16.10.Reikia moketi uz papildomus uzsiemimus 1-4 kl. 60Lt, po to mokestis mazeja, astuntokai moka 40Lt...Mes tai labai patenkinti atmosfera, o mokytis visur reikia, ir mokytoju visur visokiu yra... labas, o kuri cia vyduno skaitosi, kur ji randasi , oi geda man, kad nzn, geriau sekasi atpazint mokykla skaiciais, kelinta ta prasme.
sveikos,
gal ką domina - pamokėlės priešmokyklinukams Vydūno mokykloje jau vyksta, penktadieniais 14-16 val.Yra trys pamokėlės: dailės, muzikos, ir ,,raidžių" (taip manoji įvardino trečią pamoką
cia kazkuri minejo, kad pamokeles priesmokyklinukams mokamos, kodel ?
pamokėlės Vydūne mokamos
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 01 26, 15:52) Papildoma popamokinė veikla mokyklose paprastai yra nemokama. QUOTE(tukyte @ 2008 01 26, 20:28) as nesusiduriau su tuo reikalu dar, tai ir klausiu kodel mokamos? ir dar klausimukas -ar jos privalomos? Žinoma, kad neprivalomos, bet jas lankant yra didesnė tikimybė, kad bus pastebėti vaiko gabumai ir jis bus priimtas.
Mokslo metai jau persirito į antrą pusę , todėl daugelis iš mūsų gali pasidalinti naujausia informacija ir patirtimi apie gerąsiais ir blogąsias mokyklos, kurią lanko mūsų atžala, puses. Konkrečiai norėčiau paklausti apie Mašioto ir Baltijos mokyklas, ar ten MOKO ar tik pažymius rašo už "orą", "pasirodymą pamokoje", už tai kad patinka ar nepatinka mokinys... ir.t.t
Noriu paklausti lankančių Vydūne penktadienines pamokėles ar daug ten jau vaikučių?ar mes dar tilpsime?
QUOTE(wilma22 @ 2008 01 23, 13:27) gal galite pasakyti savo nuomone apie Prano Masioto mokykla, kokios ten situacijos su pirmokais. Pazystamu neturiu kas lanko sia mokykla gal yra is cia jau lankanciu sia mokykla. dekui Prano Mašioto mokykloje pradinukams yra net labai gerai Mokykla uždara, teritorija apsaugota, vaikai saugūs... Ir veiklos labai daug jie turi: papildomos meninio ugdymo pamokos, ir dar užsienio kalba nuo 2 klasės. Papildomą meninį ugdymą pasirenki užsirašydamas į mokyklą, bet paskui galima pasikeisti. klasėse po 20-22 mokinius. Yra po-pamokinės veikos: būrelių, chorų - daugelis nemokami. O va su vyresnėmis klasėmis sunkiau Tai va, nuo šio rugsėjo mes norime sprukti... Beje, bando sprukti pusė klasės. Gal Jums mūsų pradinių klasių mokytoja atiteks Patirtis parodė, kad užsirašyti į mokyklą reikia 01-02 mėnesį, ypač jei esat "ne pagal rajoną". Mums pagal rajoną SMELTĖS mokykla, bet į ją nenorim eiti. Artimiausia PADORI - VERSMĖS, bet nelabai nori priimti, nes klasės perpildytos. Tai gal ir liksim iki galės stoti į gimnaziją. QUOTE(vitamax @ 2008 02 17, 13:57) Noriu paklausti lankančių Vydūne penktadienines pamokėles ar daug ten jau vaikučių?ar mes dar tilpsime? Lankančių yra apie 50 vaikų, trys grupės po 12-14 vaikų QUOTE(dilidin @ 2008 02 19, 15:18) Prano Mašioto mokykloje pradinukams yra net labai gerai Mokykla uždara, teritorija apsaugota, vaikai saugūs... Ir veiklos labai daug jie turi: papildomos meninio ugdymo pamokos, ir dar užsienio kalba nuo 2 klasės. Papildomą meninį ugdymą pasirenki užsirašydamas į mokyklą, bet paskui galima pasikeisti. klasėse po 20-22 mokinius. Yra po-pamokinės veikos: būrelių, chorų - daugelis nemokami. O va su vyresnėmis klasėmis sunkiau Tai va, nuo šio rugsėjo mes norime sprukti... Beje, bando sprukti pusė klasės. Gal Jums mūsų pradinių klasių mokytoja atiteks Patirtis parodė, kad užsirašyti į mokyklą reikia 01-02 mėnesį, ypač jei esat "ne pagal rajoną". Mums pagal rajoną SMELTĖS mokykla, bet į ją nenorim eiti. Artimiausia PADORI - VERSMĖS, bet nelabai nori priimti, nes klasės perpildytos. Tai gal ir liksim iki galės stoti į gimnaziją. pazistama situacija, mokemes Masiote pradinese o paskui ate.Po 8-uoniu saukit i normalia gimnazija.Sekmes QUOTE(Andro @ 2008 02 21, 19:39) pazistama situacija, mokemes Masiote pradinese o paskui ate.Po 8-uoniu saukit i normalia gimnazija.Sekmes as ir pritariu visoms mamoms kurios savo vaikus po 8 klasiu mokykloje, pataria vaikams eiti i gimnazija, jei mokykla pagrindine, tai tikrai neverta pasilikti mokytis 9 ir 10 klasese, tik i gimnazija. Tai ir mums jau greitai reikes rinktis i kuria eiti, norisi i geresne. QUOTE(coris @ 2008 02 22, 13:53) as ir pritariu visoms mamoms kurios savo vaikus po 8 klasiu mokykloje, pataria vaikams eiti i gimnazija, jei mokykla pagrindine, tai tikrai neverta pasilikti mokytis 9 ir 10 klasese, tik i gimnazija. Tai ir mums jau greitai reikes rinktis i kuria eiti, norisi i geresne.
Gal galit padėt išsirinkt, kas geriau - Vydūno vidurinė ar E.Balsio gimnazija
|