Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėdos mokyklos
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ciuple
O, mamytės, rinkdamos vaikui mokyklą ar vertinate jos patrauklumą susisiekimo prasme???
Man prie širdies Vydūno wub.gif , bet kai pagalvoju, kaip ūgtelėjusi duktė turės tamsiais rudens/žiemos vakarais nueiti iki autobuso blink.gif arba kaip po pamokų nukakti iki būrelio blink.gif Siaubas apima pagalvojus...
ezra
QUOTE(Ciuple @ 2010 01 05, 21:44)
O, mamytės, rinkdamos vaikui mokyklą ar vertinate jos patrauklumą susisiekimo prasme???
Man prie širdies Vydūno wub.gif , bet kai pagalvoju, kaip ūgtelėjusi duktė turės tamsiais rudens/žiemos vakarais nueiti iki autobuso blink.gif arba kaip po pamokų nukakti iki būrelio blink.gif Siaubas apima pagalvojus...
*

Manau, kad tai tikrai svrabus kriterijus. Net ir mažesnius ne visada yra galimybė pasiimti, todėl reikia gerai apmąstyti, kaip vaikas pats turės nusigauti iki mokyklos ar grįžti iš jos.
ČIČI
QUOTE(ezra @ 2010 01 05, 23:11)
Manau, kad tai tikrai svrabus kriterijus. Net ir mažesnius ne visada yra galimybė pasiimti, todėl reikia gerai apmąstyti, kaip vaikas pats turės nusigauti iki mokyklos ar grįžti iš jos.
*

drinks_cheers.gif
jėga
QUOTE(Ciuple @ 2010 01 05, 21:44)
bet kai pagalvoju, kaip ūgtelėjusi duktė turės tamsiais rudens/žiemos vakarais nueiti iki autobuso blink.gif arba kaip po pamokų nukakti iki būrelio blink.gif
*

Tamsūs vakarai ir savam kieme tamsūs cool.gif

Maniškiai lanko Vydūną ir aš juos kol kas vežioju. Tiek į mokyklą, tiek į būrelius. Aišku, yra tam galimybės. Jei nebūtų, galbūt spręsčiau kitaip, galbūt ir tos mokyklos nebūčiau rinkusis... g.gif nu bet būrelių ne kiekvienam kieme rasi, vistiek reiktų vežiot, ar ne g.gif Arba pačiam vaikui važinėtis... tamsiais vakarais ax.gif
Ciuple
O kaip Verdenės mokykla? Gal teko kažką girdėti?
Papildyta:

P.S.

nu bet būrelių ne kiekvienam kieme rasi, vistiek reiktų vežiot, ar ne g.gif Arba pačiam vaikui važinėtis... tamsiais vakarais ax.gif
*

[/quote]

Tiesa, tačiau, sutikite, yra skirtumas ar gatvėmis, kuriose vyksta judėjimas, vaikščioti ar nykiais senamiesčio labirintais schmoll.gif
Maniškė dabar trečiokė ir kuo puikiausiai savarankiškai nuvažiuoja miesto autobusu iki dailės studijos bei taip pat grįžta namo (rytais nuvežame į mokyklą automobiliu). Visur vežioti vaiką iki 12 klasės automobiliu, manau, nėra teisinga perspektyva tiek vaiko, tiek mamos atžvilgiu...
ČIČI
QUOTE(Ciuple @ 2010 01 06, 10:20)
Tiesa, tačiau, sutikite, yra skirtumas ar gatvėmis, kuriose vyksta judėjimas, vaikščioti ar nykiais senamiesčio labirintais schmoll.gif
Maniškė dabar trečiokė ir kuo puikiausiai savarankiškai nuvažiuoja miesto autobusu iki dailės studijos bei taip pat grįžta namo (rytais nuvežame į mokyklą automobiliu). Visur vežioti vaiką iki 12 klasės automobiliu, manau, nėra teisinga perspektyva tiek vaiko, tiek mamos atžvilgiu...
*

thumbup.gif as net negaleciau...

Sis klausimas man tapo aktualus, kai sunus istojo i muzikos mokykla ir atejo gruodis - tamsus tamsus... Jis pescias pareidavo per parkus apie 17.30 val. ...... Gruodzio men vaziuodavau pasiimti.
jėga
QUOTE(Ciuple @ 2010 01 06, 10:20)
Visur vežioti vaiką iki 12 klasės automobiliu, manau, nėra teisinga perspektyva
*

Nė 12 klasės nereikės, kai jūsų vaikas važinės tamsiais vakarais (čia nerpamirškim, kad žiemą temsta anksti tongue.gif ) vienas, jūsų neprašomas, kartais net neklausdamas, patinka jums tokia perspektyva ar ne wink.gif cool.gif
Man atrodo kad kai kuriuos dalykus pačios mamos kartais per daug sureikšmina smile.gif
Ramunėlė*
sakykit..mamos....ar pirmokė pati gali pereiti per gatvę einant į mokyklą, iš mokyklos..... g.gif Ar čia aš labai susireikšminu su ta gatve....kiti mane durina-tipo pati turės pareit...o aš paniškai labai bijau...nu čia mes rugsėjį pradėsim lankyt 1 klasę....tad ir svarstau-ar vežiot į vieną mokyklą ..ar leisit netoli namų...bet, tada reikia pereit gatvę......Lauksiu visų nuomonės...apie....
Dilma
QUOTE(Ramunėlė* @ 2010 01 06, 20:27)
sakykit..mamos....ar pirmokė pati gali pereiti per gatvę einant į mokyklą, iš mokyklos..... g.gif Ar čia aš labai susireikšminu su ta gatve....kiti mane durina-tipo pati turės pareit...o aš paniškai labai bijau...nu čia mes rugsėjį pradėsim lankyt 1 klasę....tad ir svarstau-ar vežiot į vieną mokyklą ..ar leisit netoli namų...bet, tada reikia pereit gatvę......Lauksiu visų nuomonės...apie....
*

Ramunėle, gatvė gatvei nelygu... Jei mano trečiokui reikėtų Taikos prospektą pereidinėt, tai kasdien tryzliočiau, nesvarbu, kad šviesoforas yra...
jėga
QUOTE(Dilma @ 2010 01 06, 21:24)
Ramunėle, gatvė gatvei nelygu...
*

Ir vaikas vaikui nelygu cool.gif Dėl Taikos prospekto musiau ir aš bet kokiu atveju tryzniočiau, ale turiu vieną tokį vaiką (pirmoką), kurio per bet kokią gatvelę nepaleisčiau cool.gif
Ciuple
Ar kas nors ką nors gali pasakyti apie Verdenės mokyklą?
Negi nieko negirdėjote... Aš Klaipėdoje dar naujokė, tad nelabai teko girdėti... (Dieve, kaip norėčiau gyventi ir vaikus į mokyklą leisti "savo" mieste doh.gif )

AČIŪ
ezra
QUOTE(Ramunėlė* @ 2010 01 06, 20:27)
*

Na, aš būdama pirmokė pati pereidavau per 2 gatves. Viena - šviesoforo reguliuojama, kita - ne. Bėdų jokių niekada nebuvo.

QUOTE(Dilma @ 2010 01 06, 21:24)
Ramunėle, gatvė gatvei nelygu... Jei mano trečiokui reikėtų Taikos prospektą pereidinėt, tai kasdien tryzliočiau, nesvarbu, kad šviesoforas yra...
*

Kiekvieną dieną pereidavau Taikos prospektą, nieko ten baisaus. net minčių nekildavo, kad gali būt baisu. ir nieko sudėtingo.
Dilma
QUOTE(ezra @ 2010 01 06, 22:22)
Na, aš būdama pirmokė pati pereidavau per 2 gatves. Viena - šviesoforo reguliuojama, kita - ne. Bėdų jokių niekada nebuvo.
Kiekvieną dieną pereidavau Taikos prospektą, nieko ten baisaus. net minčių nekildavo, kad gali būt baisu. ir nieko sudėtingo.
*

Ezra, tais laikais, kai mes eidavom į mokyklą, Palangoj net šviesoforų nebuvo. Ir nieko baisaus tikrai nenutikdavo. O dabar kai ne kartą einant per žalią koks lopas pralekia vos ne per kojas, baisu ir pačiai eit, ką jau apie vaikus kalbėt tongue.gif
ezra
QUOTE(Dilma @ 2010 01 06, 22:29)
Ezra, tais laikais, kai mes eidavom į mokyklą, Palangoj net šviesoforų nebuvo. Ir nieko baisaus tikrai nenutikdavo. O dabar kai ne kartą einant per žalią koks lopas pralekia vos ne per kojas, baisu ir pačiai eit, ką jau apie vaikus kalbėt tongue.gif
*

Na, ir tais laikais ne kartą mačiau, kaip einantys degant žaliam šviesoforo signalui būdavo pavėžinami ant kapoto.
Ir autobusuose su iškrypėliais teko susidurti, nes po poros metų į mokyklą tekdavo ne tik per gatvę eiti, bet ir autobusu važinėti.
Ir pinigus atiminėdavo.
Taip kad anie laikai man nelabai skiriasi nuo dabartinių. Tik mamos visada labai jaudinasi dėl vaikų, nes jie mums visada bus "dar maži" smile.gif
Dilma
Bet, sutik, mašinų tokios kiekio nebuvo. Ir tiek dažnai ant kapoto nevėžino... Ir tiek girtų už vairo nesėdėjo, nes tiek mašinų nebuvo biggrin.gif ... Ir apskritai, nebuvo tiek daug akiplėšų vairuotojų. Dabar žymiai didesnė tikimybė "prasivažiuot" ant kapoto, nei prieš 25 metus...
ezra
QUOTE(Dilma @ 2010 01 06, 22:42)
Bet, sutik, mašinų tokios kiekio nebuvo. Ir tiek dažnai ant kapoto nevėžino... Ir tiek girtų už vairo nesėdėjo, nes tiek mašinų nebuvo biggrin.gif ... Ir apskritai, nebuvo tiek daug akiplėšų vairuotojų. Dabar žymiai didesnė tikimybė "prasivažiuot" ant kapoto, nei prieš 25 metus...
*

Tavo tiesa, bet dabar ir vaikai šūstresni. biggrin.gif
Ametistė
QUOTE(Ciuple @ 2010 01 06, 22:16)
Ar kas nors ką nors gali pasakyti apie Verdenės mokyklą?
Negi nieko negirdėjote... Aš Klaipėdoje dar naujokė, tad nelabai teko girdėti... (Dieve, kaip norėčiau  gyventi ir vaikus į mokyklą leisti "savo" mieste doh.gif )

AČIŪ
*

Perskaitykit sita tema nuo pradziu iki galo, atsakyma tikrai rasite. Kiek as skaiciau, niekas geru zodziu jai neskyre - prastas mikroklimatas, atmosfera, prastas paruosimas. Mums si mokykla labai tiktu pagal vieta, bet tikriausiai net nebandysim...Gal Vite jau geriau g.gif
mutti
QUOTE(Ametistė @ 2010 01 07, 10:02)
Perskaitykit sita tema nuo pradziu iki galo, atsakyma tikrai rasite. Kiek as skaiciau, niekas geru zodziu jai neskyre - prastas mikroklimatas, atmosfera,  prastas paruosimas. Mums si mokykla labai tiktu pagal vieta, bet tikriausiai net nebandysim...Gal Vite jau geriau  g.gif
*

O "Vitė" čia ta kur netoli Sportininkų gatvės (5-ta berods buvusi)? Tada jau geriau gal rinkčiausi "Verdenę", nes apie "Vitę" girdėjau tik dar blogesnius atsiliepimus unsure.gif Iš tiesų tai abi nekokios tos mokyklos, bet jei pasirinkus neblogą mokytoją, tai gal... O kaip jums "Dachas", "Vydūno"?
Mano mažoji jau irgi eis į pirmą klasę smile.gif
Ametistė
QUOTE(mutti @ 2010 01 07, 10:51)
O "Vitė" čia ta kur netoli Sportininkų gatvės (5-ta berods buvusi)? Tada jau geriau gal rinkčiausi "Verdenę", nes apie "Vitę" girdėjau tik dar blogesnius atsiliepimus  unsure.gif  Iš tiesų tai abi nekokios tos mokyklos, bet jei pasirinkus neblogą mokytoją, tai gal...  O kaip jums "Dachas", "Vydūno"?
Mano mažoji jau irgi eis į pirmą klasę  smile.gif
*

Mano drauges abu vaikai eina i Vite, nes ji jiems prie pat namo - tame paciame kieme. Na, ir nieko, negirdejau jokiu atsiliepimu blogu, bet mergaitei gera mokytoja teko. O del berniuko nezinau, reikia drauges klausti dar. Tai mes pirmiausiai ir galvojam apie Dacha ir Vyduna...Vite, Verdene jau atsarginiai variantai....
ČIČI
As rinkausi mokykla, kad nereiketu per kelia eiti ax.gif Bet vaikai ismoksta viska ir greitai. Mano koleges anukui reikia nueiti mokykla ir pareiti ta pacia kelio puse, bet jis jau pirmoj klasej isigudrino dvi stoteles parvaziuoti - o tai reiskia, kad turi du kartus pereiti Smilteles g.
jėga
QUOTE(ČIČI @ 2010 01 07, 11:28)
Mano koleges anukui reikia nueiti mokykla ir pareiti ta pacia kelio puse, bet jis jau pirmoj klasej isigudrino dvi stoteles parvaziuoti - o tai reiskia, kad turi du kartus pereiti Smilteles g.
*

drinks_cheers.gif Ką aš nuo pat pradžių ir norėjau pasakyt, kad mamos dėl viso to mato didesnes problemas, nei patys vaikai - toli, tamsu, blia bla bla... irnesakyk.gif smile.gif
Ciuple
QUOTE(Ametistė @ 2010 01 07, 12:06)
Mano drauges abu vaikai eina i Vite, nes ji jiems prie pat namo - tame paciame kieme. Na, ir nieko, negirdejau jokiu atsiliepimu blogu, bet mergaitei gera mokytoja teko. O del berniuko nezinau, reikia drauges klausti dar. Tai mes pirmiausiai ir galvojam apie Dacha ir Vyduna...Vite, Verdene jau atsarginiai variantai....
*

Dachas nemaloniai nuteikia dėl savo gigantiškumo, dėl Vydūno savo nuomonę jau rašiau (būtų tobula, jei ne jo vieta)...
Bet, atrodo, teks iš jų dviejų galiausiai rinktis...

O Paryžiaus Komunos gatvėje prie Ąžuolyno gimnazijos lyg irgi yra kažkokia mokykla? Ten mums visai patogu būtų su 14 autobusu važiuoti...
ČIČI
QUOTE(Ciuple @ 2010 01 07, 15:18)
O Paryžiaus Komunos gatvėje prie Ąžuolyno gimnazijos lyg irgi yra kažkokia mokykla? Ten mums visai patogu būtų su  14 autobusu važiuoti...
*

g.gif manau, kad nera
ezra
QUOTE(Ciuple @ 2010 01 07, 15:18)
O Paryžiaus Komunos gatvėje prie Ąžuolyno gimnazijos lyg irgi yra kažkokia mokykla? Ten mums visai patogu būtų su  14 autobusu važiuoti...
*

Yra, Gabijos pagrindinė, bet tai mokykla rusakalbiams.
Ciuple
QUOTE(ezra @ 2010 01 07, 17:11)
Yra, Gabijos pagrindinė, bet tai mokykla rusakalbiams.
*

Tada netinka schmoll.gif
dreksis
QUOTE(Ciuple @ 2010 01 05, 22:44)

mes irgi svarstome šitą klausimą dėl susiekimo... mums pagal rajoną verdenės mokykla, bet širdis linksta link Vydūno mokyklos, bet vežiojimas vaiko tikrai nepatogus gaunasi , juolab gyvenam prie mano darbovietės, tad reikėtų nuvežus į mokyklą gryžti atgalios... unsure.gif taip ir neapsisprendžiam iki galo...
kajuka
Maniskis eina i Dacho tai esu labai patenkinta, klases yra su dailes, muzikos, geros pradzios ir teatro pakraipomis. maniskis eina i muzikos, labai gera aukletoja 4u.gif Gyvenam mes centre tai gatviu cia tikrai nemazai, tenka pereit 6 gatves kol pasiekia mokykla. Kol kas viskas thumbup.gif
Linaldina
Labai noreciau savo vaikeli vesti i Vyduno pradine mokykla, bet ten vyksta atrankos... Gal kas nors gali duoti patarimu,kaip joms pasiruost Labai aaaaaaaaaaaaciu!!!!!
ezra
QUOTE(kajuka @ 2010 01 09, 17:34)
Maniskis eina i Dacho tai esu labai patenkinta, klases yra su dailes, muzikos, geros pradzios ir teatro pakraipomis. maniskis eina i muzikos, labai gera aukletoja  4u.gif Gyvenam mes centre tai gatviu cia tikrai nemazai, tenka pereit 6 gatves kol pasiekia mokykla. Kol kas viskas  thumbup.gif
*

O jis pradinukas?

QUOTE(Linaldina @ 2010 01 09, 18:23)
Labai noreciau savo vaikeli vesti i Vyduno pradine mokykla, bet ten vyksta  atrankos... Gal kas nors gali duoti patarimu,kaip joms pasiruost Labai aaaaaaaaaaaaciu!!!!!
*

Vyksta mokami užsiėmimai, kurių metu ir ruošiami vaikai, bet tai vis tiek negarantuoja, kad bus priimtas, bet daugiau šansų.
kajuka
QUOTE(ezra @ 2010 01 09, 18:34)
O jis pradinukas?

Taip jis sesiametis pirmokas lenkiantis gerokai visus septynmecius.
Linaldina
QUOTE(ezra @ 2010 01 09, 21:34)

Vyksta mokami užsiėmimai, kurių metu ir ruošiami vaikai, bet tai vis tiek negarantuoja, kad bus priimtas, bet daugiau šansų.
*

Nuo siu metu nebera uzsiemimu
ezra
QUOTE(kajuka @ 2010 01 10, 02:18)
Taip jis sesiametis pirmokas lenkiantis gerokai visus septynmecius.
*

Na, kadangi pradinukas, todėl viskas ir puiku. biggrin.gif
Ir šiaip mūsų visų vaikai patys pačiausi. cool.gif

QUOTE(Linaldina @ 2010 01 10, 14:08)
Nuo siu metu nebera uzsiemimu
*

Nežinojau, nes man tai neaktualu, bent jau kol kas.
Orhideja76
Sveikos sios temos dalyves. Perskaiciau visa foruma apie Klaipedos mokyklas. Noreciau isgirsti nuomone apie Sauletekio mokykla. Kiek anksciau teko girdeti, kad ji nekokia , bet kai pasikeite tenai direktore, situacija lyg ir pagerejo. Mes lankem Saltinelio pradine, siemet teks eiti i 5 klase. Pagal gyvenama vieta butu patogu. Gal yra "forumieciu" kuriu vaikai lanko Sauletekio mokykla ar siaip esate girdeje pagristu nuomoniu.
Orhideja76
Ir dar domintu Versmes mokykla, ar ten yra sansu patekti ne pagal rajona? ir Kokie atsiliepimai apie sia mokykla.
Naktibalda
sveikos 4u.gif , registrinuos ir domiuosi kas kaip, matau visgi tik tris pagal temą mokyklas doh.gif , bet ..... dėl visa pikta negi taip blogai nu labai blogai yra stulpinas unsure.gif , mokykla mūsų kieme beveik, tai net siaubas krečia,kad tempti kažkur vaiką, unsure.gif

QUOTE(Mirtishe74 @ 2007 12 14, 13:02)
Sveikos,
Gal kuri ką žinot apie Stulpino mokyklą? Sako baisi...  g.gif
Mums ji pagal gyvenamą vietą priklauso.
*

QUOTE(eris @ 2008 01 09, 10:43)
Na jei bus gera pradiniu klasiu mokytoja tai leisti galima o i 5 klase tai reikia ieskoti kita mokykla
*

va keletas citatų, negi situacija nei trupučio nepagerėjo per du metus , nu pasakykit,kad pagerėjo blush2.gif , nes nusigraušiu nagus jei vaiką vos ne į belekur atidaviau blush2.gif

šiuo metu lankom paruošiamąją Balsio mokyklėlę, bet dėl tam tikrų sveikatos sutrikimų toliau jos lankyti versti vaiko negaliu, nors šiuo metu jis ją lanko labai noriai verysad.gif , ir dar klausimas pasistojo, ar tik ne per vėlai susirūpinau aš šituo reikalu ....., kažkaip vis net neabejodama galvoajau kiemo mokyklą lankyti, bet komentarų pasiskaičius net nupurto doh.gif
Naktibalda
QUOTE(flintas @ 2009 04 02, 16:25)
Mano dukra lanko Stulpinino m-lą, baiginėja 4 klasę, norime keisti mokyklą, nes trūksta mokytojų, ne kokie atsiliepimai apie pačią mokyklą, jeigu jau dabar reikia samdyti repetitorius, kas bus toliau?
Tai norėčiau paklasti gal galite pasidalinti savo ptirtimi, patarti, nes nežinome į kokia m-lą kelti?
Esu girdėjusi kad "Versmės" m-la turi gerą vardą?

Dėkoju  smile.gif
*

blink.gif
QUOTE(ezra @ 2009 06 17, 12:27)
Mokyklose nebūna paruošiamųjų pamokėlių, nes vaikas mokosi daržely - parengiamojoje klasėje.
Tiesa, yra viena mokykla su menine pakraipa - Vydūno. Tai ten pamokėlės būna nuo sausio mėn. Lyg ir kartą per savaitę. Mokamos pamokėlės. Po to, birželio mėnesį būna atranka (papuola tikrai ne visi, lankę pamokėles).
*

o tai vydūno labai gera unsure.gif , velnias aš kaip išritus jaučiuosi unsure.gif , doh.gif
Slapux
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 11, 01:57)
blink.gif
o tai vydūno labai gera  unsure.gif
*

Tikrai labai gera mirksiukas.gif thumbup.gif Tik reikia turėt omeny, kad vaikams nuo antros kl pamokos baigiasi 16 val - čia jei kokius būrelius lanko ax.gif Bet kas nori, tas visur spėja mirksiukas.gif
jėga
QUOTE(Slapux @ 2010 01 11, 09:16)
Tik reikia turėt omeny, kad vaikams nuo antros kl pamokos baigiasi 16 val - čia jei kokius būrelius lanko  ax.gif
*

Iš šito sakinio supratau, kad jei papildomus užsiėmimus mokykloj lankai, tai pamokos baigsis 16 val. Reik rašyti aiškiau umn.gif kad pamokos visiems 2-4 klasių mokiniams baigiasi 16:15 tongue.gif Tada lieka problema su papildomais būreliais mieste.

Apie Stulpiną nieko gero nesu girdėjus cool.gif Kaip ir apie Saulėtekį, ar Vitę (kažkas čia klausė).

Versmė skaitoma viena iš geresnių. Patenka į ją vaikai iš viso miesto, ypač, jei pradinių klasių pavaduotojai mokėsit įsiteikti cool.gif

Dėl užsirašymo laiko, tai ką aš žinau... galit skambintis jau dabar ir klaust, gada bus galima užsirašyt. Kiekvienoj mokykloj skirtinga politika smile.gif
Ciuple
[quote=jėga,2010 01 11, 10:40]
Iš šito sakinio supratau, kad jei papildomus užsiėmimus mokykloj lankai, tai pamokos baigsis 16 val. Reik rašyti aiškiau umn.gif kad pamokos visiems 2-4 klasių mokiniams baigiasi 16:15 tongue.gif Tada lieka problema su papildomais būreliais mieste.

Iš kur tiek pykčio visuose komentaruose g.gif
Dalinamės nuomonėmis apie mokyklas ir džiaugiamės visomis aprašytomis patirtimis. Nusiraminkite, viskas bus gerai mirksiukas.gif
jėga
QUOTE(Ciuple @ 2010 01 11, 11:15)
Iš kur tiek pykčio visuose komentaruose g.gif
*

blink.gif kur tą pyktį matot? Jis turbūt jūsų mintyse smile.gif
Bent jau aš rašydama, jokio pyjčio niekam neturėjau.
Naktibalda
o vydūne jau vyksta tie priešmokykliniai kursai ar kaip čia pavadinti, ar dar ne unsure.gif , nebegalėjau užmigti aš per tas mokyklas, bet tai vis tiek kaip ta stulpino gali būti bloga jei mokytojai perėję iš tos varpo lygtai mokyklos doh.gif , esu susipliončinus juodai verysad.gif , mano vaikas kaip ir jūsų visų pats pats lotuliukas.gif , skaito rašo, skaičiuoja, dainuoja, šoka ir t.t žodžiu , bet kur nenoriu , bet tai į vydūno papult dar reikia ir laimės kūdikiu būt kiek žinau , ne tik žinių gana, vaje vaje verysad.gif , galvos skausmas totalus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Slapux @ 2010 01 11, 09:16)
Tikrai labai gera  mirksiukas.gif  thumbup.gif  Tik reikia turėt omeny, kad vaikams nuo antros kl pamokos baigiasi 16 val - čia jei kokius būrelius lanko  ax.gif Bet kas nori, tas visur spėja  mirksiukas.gif
*

nu ,kad tokią valandą baigiasi beveik gerai unsure.gif , mb šalia dirba, bet vis tiek ,kad noriu aš tai dar ne viskas , čia situacija gali baigtis bet kaip unsure.gif
jėga
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 11, 11:42)
nu ,kad tokią valandą baigiasi beveik gerai  unsure.gif , mb šalia dirba, bet vis tiek ,kad noriu aš tai dar ne viskas , čia situacija gali baigtis bet kaip  unsure.gif
*

Užsirašykit į kelias mokyklas iš karto. Niekas nedraudžia. Vydūno, Versmės, Stulpino... Vyturio dar nebloga tam gale. O toliau - laimės dalykas smile.gif
Papildyta:
Vydūne šiemet neberenkamos paruošiamukų grupės. Bus tik gegužės pradžioj (turbūt) 3 dienų atranka. Pasiskambinkit į mokyklą, pasakys konkrečiau smile.gif
Naktibalda
QUOTE(jėga @ 2010 01 11, 11:47)
Užsirašykit į kelias mokyklas iš karto. Niekas nedraudžia. Vydūno, Versmės, Stulpino... Vyturio dar nebloga tam gale. O toliau - laimės dalykas smile.gif
Papildyta:
Vydūne šiemet neberenkamos paruošiamukų grupės. Bus tik gegužės pradžioj (turbūt) 3 dienų atranka. Pasiskambinkit į mokyklą, pasakys konkrečiau smile.gif
*

dar geriau, blush2.gif , velnias nes neturim kada šiais metais vežioti į pamokėles doh.gif blush2.gif , einu pasuksiu, tiesiog labai įdomu pasidarė

vydūno mokykla taigi priėmimas, gal dar kam aktualu bus
pasukau biggrin.gif , sužinojau, priims 2*24 vaikus , atranka 3 dienos po 2 val. balandžio mėn susipažinimui, ir paskui priėmimas, pamokėlių nebėra kaip ir sakėt , bet turbūt niekam ne naujiena čia tik man lotuliukas.gif , prašymus nešti galima jau dabar biggrin.gif , aš kaip maža lelia užsiskiedžiau , bet jei sakot ,kad gera turbūt iš piršto nelaužiat biggrin.gif , reiks dar kitur pasiskambint, juk Stulpino bet kada priims jei ką cool.gif , karsta.gif
ezra
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 11, 01:57)

o tai vydūno labai gera  unsure.gif , velnias aš kaip išritus jaučiuosi  unsure.gifdoh.gif
*

Aš taip nesakiau savo poste, tik rašiau, kad ji su menine pakraipa.
Aš savo vaiko ten neleisiu. pasirinkau kitą mokyklą ir nemanau, kad prastą. cool.gif

QUOTE(Ciuple @ 2010 01 11, 11:15)
[Iš kur tiek pykčio visuose komentaruose g.gif
Dalinamės nuomonėmis apie mokyklas ir džiaugiamės visomis aprašytomis patirtimis. Nusiraminkite, viskas bus gerai  mirksiukas.gif
*

Tai kad čia pykčio tikrai nerasta. biggrin.gif
Naktibalda
QUOTE(ezra @ 2010 01 11, 13:11)
Aš taip nesakiau savo poste, tik rašiau, kad ji su menine pakraipa.
Aš savo vaiko ten neleisiu. pasirinkau kitą mokyklą ir nemanau, kad prastą. cool.gif
Tai kad čia pykčio tikrai nerasta. biggrin.gif
*

aš ten taip sumečiau postus ir pasimečiau, pati atvirai pasakius, kaip kieme mokykla tai iš vis sunku suvokti dėl mokyklos pasirinkimų, o dabar man įdomu pasidarė nu aš čia daug kvailų klausimų uždavinėju , bet....., pagal kokius kriterijus renkatės ar tik iš rekomendacijų ar žinot kas kaip kur vyksta , va šiandien dar sužinojau nežinau tik ar tai tiesa, pvz stulpino mokyklos mokiniams pirmenybė patekti į varpo gimnaziją, vėlgi aš nežinau ar tai gera ta gimnazija, bet dabar man sumaištis, pasimečiau ir nebežinau ko noriu, va kame šaknys doh.gif , eilinį kart supratau mažiau žinai mažiau galvą skauda unsure.gif, bet dabar kol laikas reik jau pasidomėt , kad jau taip įvyko biggrin.gif
ezra
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 11, 13:18)
aš ten taip sumečiau postus ir pasimečiau, pati atvirai pasakius, kaip kieme mokykla tai iš vis sunku suvokti dėl mokyklos pasirinkimų, o dabar man įdomu pasidarė nu aš čia daug kvailų klausimų uždavinėju , bet....., pagal kokius kriterijus renkatės ar tik iš rekomendacijų ar žinot kas kaip kur vyksta , va šiandien dar sužinojau nežinau tik ar tai tiesa, pvz stulpino mokyklos mokiniams pirmenybė patekti į varpo gimnaziją, vėlgi aš nežinau ar tai gera ta gimnazija, bet dabar man sumaištis, pasimečiau ir nebežinau ko noriu, va kame šaknys  doh.gif , eilinį kart supratau mažiau žinai mažiau galvą skauda  unsure.gif, bet dabar kol laikas reik jau pasidomėt , kad jau taip įvyko  biggrin.gif
*

Pradinukui aš rinkčiausi ne mokyklą, o mokytoją. O tam turėtum pasidomėti, kokios mokytojos Stulpine rinks 1 klases ir apsiklausinėti, gal kas žino, pas kurią geriau (šiap, paklauskit, pas kurią eilė jau renkasi, ta ir bus geroji biggrin.gif ).
Na, su pirmenybėm į gimanzijas nežinau, bet jei pagal rajoną priklauso, tai ko gero turėtų būt pirmenybė. O Varpo gimnazija gera.
Naktibalda
QUOTE(ezra @ 2010 01 11, 13:31)
Pradinukui aš rinkčiausi ne mokyklą, o mokytoją. O tam turėtum pasidomėti, kokios mokytojos Stulpine rinks 1 klases ir apsiklausinėti, gal kas žino, pas kurią geriau (šiap, paklauskit, pas kurią eilė jau renkasi, ta ir bus geroji biggrin.gif ).
Na, su pirmenybėm į gimanzijas nežinau, bet jei pagal rajoną priklauso, tai ko gero turėtų būt pirmenybė. O Varpo gimnazija gera.
*

atsakymas mane tenkina netgi labai blush2.gif , tada reiks pasidomėti mokytojais ir matysiu kas kaip, pirmoką savo šeimoje turėsiu pirmą lotuliukas.gif , tai todėl aš žalia čia esu laugh.gif , dideliausias dėkui aciuks.gif
dreksis
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 11, 12:57)
  priims 2*24 vaikus , atranka 3 dienos  po  2 val.  balandžio mėn susipažinimui, ir paskui priėmimas, pamokėlių nebėra kaip ir sakėt
*

įdomu pagal kokius kriterijus atrinks vaikučius Vyduno mokykloje ? g.gif
gal kas žinote Verdenėje kuri ta pati pačiausia mokytoja , kuri šiemet rinks pirmokus nuo rugsėjo? rolleyes.gif

blyn balamūtijuos ir aš dėl savo būsimos pirmokės doh.gif blush2.gif
Naktibalda
QUOTE(dreksis @ 2010 01 11, 13:57)
įdomu pagal kokius kriterijus atrinks vaikučius Vyduno mokykloje ?  g.gif
gal kas žinote Verdenėje kuri ta pati pačiausia mokytoja , kuri šiemet rinks pirmokus nuo rugsėjo?  rolleyes.gif

blyn balamūtijuos ir aš dėl savo būsimos pirmokės  doh.gif  blush2.gif
*

čia daugiau yra tokių lotuliukas.gif pasimetusių , vydūne man tapi paaiškino, vaikas per tris dienas galės atsiskleisti, jie ten pieš, žais,dainuos, bendraus ir stebėtojai iš šalies matys kokie vaikai jiems tinka ax.gif

kadangi man aktualu dabar tai sukurpiau naują temutę blush2.gif
va čia
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.