Beje,kalbejau sian su aukletoja,tai sake vietu maziukams yra.
airinulka
2009 11 03, 14:46
Sveikos  del vietu maziukams tai tikrai yra, nes mes patys uzsirasem penktadieni, o planuojame pradeti lanktyi nuo kovo 1 dienos. Ir kaip buvau nustebinta......, kad vedeja ne neuzsimine apie kazkoki kysi ar su replikomis, kad vaikus reikia uzrasineti tik gimusius. Pirmas ispudis man visai patiko, ziuresime kaip bus toliau  sekmes ir gal susitiksime darzelyje
QUOTE(airinulka @ 2009 11 03, 14:46) Sveikos  del vietu maziukams tai tikrai yra, nes mes patys uzsirasem penktadieni, o planuojame pradeti lanktyi nuo kovo 1 dienos. Ir kaip buvau nustebinta......, kad vedeja ne neuzsimine apie kazkoki kysi ar su replikomis, kad vaikus reikia uzrasineti tik gimusius. Pirmas ispudis man visai patiko, ziuresime kaip bus toliau  sekmes ir gal susitiksime darzelyje   tikrai fainas darzelis.Musu didesniu grupe dabar sujunge su visai maziukais,laikinai,musu aukletoja isejo atostogu,personalo truksta.Tai pas maziukus papugeles grupej,nu kaip faina  Ir zaisliuku pilna ir uzsiemimo kiek jiems
polonia
2009 11 07, 16:59
Mano vaikas lanko ir lankys si darzeli, tikrai neieskosiu kito..Puikesniu aukletoju nesu niekur daugiau macius.
jurailt
2009 11 15, 16:29
mano vaikutis lanko nuo sio rugsejo, jokiu nusiskundimu neturiu, priesingai - viskas tikrai puiku. Aisku, neturiu kaip palyginti su kt darzeliais. Aukletoja labai sauni, manau, kad nuo aukletojos beveik viskas priklauso  man baldai, senas pastatas - neaktualu. vienintelis trukumas - iki 17.30 reikia paimti vaika (prailginta iki 18.30) man per trumpai, nespeju su darbais apsisukti, o jau ir reikia lekti vaiko. bet cia manau, kad visuose darzeliuose taip..
Natukas
2009 11 17, 14:44
QUOTE(Morgan @ 2009 11 04, 08:46)  tikrai fainas darzelis.Musu didesniu grupe dabar sujunge su visai maziukais,laikinai,musu aukletoja isejo atostogu,personalo truksta.Tai pas maziukus papugeles grupej,nu kaip faina  Ir zaisliuku pilna ir uzsiemimo kiek jiems  aha, chia pas manishke tos papugeles. Ir aukletoja Zita norechiau grazhiu zodzhiu pamineti, moka ir verkianti vaikeli nuraminti ir sudrausminti, ir veiklos jiems prigalvoja. Manishke tiek nusikala, kad parejus 20 val. jau griuna miegoti
mes turim pradeti lankyti darzeli si nuo lapkricio 30d. Triusiuku grupe, gal kuri ten vedate savo mazyli? kaip aukletojos ir dar labai rupi kaip ten situacija su gripo epidemija, nezinau ar leisti vaika dabar ar dar palaukti keles savaites.
QUOTE(Natukas @ 2009 11 17, 14:44)  aha, chia pas manishke tos papugeles. Ir aukletoja Zita norechiau grazhiu zodzhiu pamineti, moka ir verkianti vaikeli nuraminti ir sudrausminti, ir veiklos jiems prigalvoja. Manishke tiek nusikala, kad parejus 20 val. jau griuna miegoti  Na mes ten laikinai kol aukletoja musu atostogose. QUOTE(Mikutė @ 2009 11 20, 15:11) mes turim pradeti lankyti darzeli si nuo lapkricio 30d. Triusiuku grupe, gal kuri ten vedate savo mazyli? kaip aukletojos ir dar labai rupi kaip ten situacija su gripo epidemija, nezinau ar leisti vaika dabar ar dar palaukti keles savaites. Kiek zinau musu darzeli dar tvarka.  Bet kaip ir visur vaikuciai serga,turi praeit per sita kol adaptuojasi
Natukas
2009 11 22, 20:42
QUOTE(Mikutė @ 2009 11 20, 16:11) mes turim pradeti lankyti darzeli si nuo lapkricio 30d. Triusiuku grupe, gal kuri ten vedate savo mazyli? kaip aukletojos ir dar labai rupi kaip ten situacija su gripo epidemija, nezinau ar leisti vaika dabar ar dar palaukti keles savaites. Apie aukletoja rashiau bishki ankschiau  Grupeje ana savaite sirgo berods tik vienas vaikas. Apie jokius karantinus kolkas niekas nekalba.
jlclove
2009 11 30, 12:55
QUOTE(Natukas @ 2009 11 17, 14:44)  aha, chia pas manishke tos papugeles. Ir aukletoja Zita norechiau grazhiu zodzhiu pamineti, moka ir verkianti vaikeli nuraminti ir sudrausminti, ir veiklos jiems prigalvoja. Manishke tiek nusikala, kad parejus 20 val. jau griuna miegoti  maniske irgi eina i sia grupe  apie si darzeli galiu pasakyti tik GERAI. aukletoja superine. maniske is pradziu asarodavo (kas pilnai suprantama), tai aukletoja iskart ja ant rankyciu paima ir nuramina. uzsiima su jais, soka, dainuoja ir t.t.  o dabar is darzelio neina kaip paimti  verkia, nes nenori namo QUOTE(Mikutė @ 2009 11 20, 15:11) mes turim pradeti lankyti darzeli si nuo lapkricio 30d. Triusiuku grupe, gal kuri ten vedate savo mazyli? kaip aukletojos ir dar labai rupi kaip ten situacija su gripo epidemija, nezinau ar leisti vaika dabar ar dar palaukti keles savaites. butent mes ir einam i Triusiuku grupe  as leidziu, nors ir nedirbu. gripa ir TB ir tu pati gali "atnesti" is darbo ar kur kitur. maniske sirgo pora kartu, bet dalis ir mano kaltes buvo, uzleidau sloga (galvojau negydoma praeis greiciau), kuri peraugo i pulinga sloga, o veliau pulinga angina. aukletoja isties puiki. pasakydavo, kad reikia silciau rengti. uzpakaliukas niekad nebuvo pasutes. beje, viena diena buvo kitoje grupeje (aukletojai buvo iseigine), tai grizo visa verkdama, nes jai niekas pampio nepakeite ir buvo ziauriai issute
QUOTE(jlclove @ 2009 11 30, 12:55) aukletoja isties puiki. pasakydavo, kad reikia silciau rengti. uzpakaliukas niekad nebuvo pasutes. beje, viena diena buvo kitoje grupeje (aukletojai buvo iseigine), tai grizo visa verkdama, nes jai niekas pampio nepakeite ir buvo ziauriai issute  Bet ziuriu kai vaikas pripranta prie vienos grupes ir aukletojos tai viskas.As saviskio nevedziau pusantros savaites,mes pas jus buvom sveciai nes aukletoja atostogavo,tai maniskis jau po 2 savaiciu atsisake eit,nors yprastai su mielu noru,jau buvo priprates  Tai dabar jau einam i savo grupe ir be problemu  Matyt ir aukletojos pripranta prie savu vaiku.O kad kitoj grupej pampio nepakeite tai nenuostabu,nes pagalvokit jei 2 grupes sujunge kiek vaiku reikejo spet apziuret  As cia su savo vienu vos susitvarkau tai ko noret kai jos 2 su kokiu 20.Musu aukletoja vakare jau kaip zombis buna,akys placios,veidas pabales  Keliasi jos kokia 6 valanda turbut ir iki vakaro su kruva pdauzu.Musu grupej tai tokia dauguma
QUOTE(jlclove @ 2009 11 30, 12:55) maniske irgi eina i sia grupe  apie si darzeli galiu pasakyti tik GERAI. aukletoja superine. maniske is pradziu asarodavo (kas pilnai suprantama), tai aukletoja iskart ja ant rankyciu paima ir nuramina. uzsiima su jais, soka, dainuoja ir t.t.  o dabar is darzelio neina kaip paimti  verkia, nes nenori namo butent mes ir einam i Triusiuku grupe  as leidziu, nors ir nedirbu. gripa ir TB ir tu pati gali "atnesti" is darbo ar kur kitur. maniske sirgo pora kartu, bet dalis ir mano kaltes buvo, uzleidau sloga (galvojau negydoma praeis greiciau), kuri peraugo i pulinga sloga, o veliau pulinga angina. aukletoja isties puiki. pasakydavo, kad reikia silciau rengti. uzpakaliukas niekad nebuvo pasutes. beje, viena diena buvo kitoje grupeje (aukletojai buvo iseigine), tai grizo visa verkdama, nes jai niekas pampio nepakeite ir buvo ziauriai issute  sveikute, siandien ir mes pradejo oficiailiai eiti i darza, vakar buvom pirma karta bet nezymejo. sia savaite iki pietu tik busim. tai su sibile jau susipazinom. miela rami mergyte. tai pas triusiukus berniuku mazuma, o kitas mazas labai, tai mano jokubas tik podruskes turi.  siandien is 6 vaiku 2 su slogom buvo. bus matyt kaip cia bus.
jlclove
2009 12 01, 20:18
QUOTE(Mikutė @ 2009 12 01, 15:57) sveikute, siandien ir mes pradejo oficiailiai eiti i darza, vakar buvom pirma karta bet nezymejo. sia savaite iki pietu tik busim. tai su sibile jau susipazinom. miela rami mergyte. tai pas triusiukus berniuku mazuma, o kitas mazas labai, tai mano jokubas tik podruskes turi.  siandien is 6 vaiku 2 su slogom buvo. bus matyt kaip cia bus. aciu uz komplimentus dukrytei  bet tas ramumas tikrai apgaulingas  o siandien po beveik 4 sav ejimo grizo su tempa  ech. tikesimes nieko rimto Morgan, gal tu ir teisi, gal labai daug vaikuciu tadien buvo, bet zinai tas mamas  visad norisi savo vaikui geriausio
Natukas
2009 12 02, 08:16
Atsiiminejau savishke vakare tai pastebejau kad ish tu ryte atejusiu 6siu tik 3ju pieshinukai buvo
Labulis QUOTE(Mikutė @ 2009 12 01, 15:57) sveikute, siandien ir mes pradejo oficiailiai eiti i darza, vakar buvom pirma karta bet nezymejo. sia savaite iki pietu tik busim. tai su sibile jau susipazinom. miela rami mergyte. tai pas triusiukus berniuku mazuma, o kitas mazas labai, tai mano jokubas tik podruskes turi.  siandien is 6 vaiku 2 su slogom buvo. bus matyt kaip cia bus.  ech pasiseke bernui QUOTE(jlclove @ 2009 12 01, 20:18) aciu uz komplimentus dukrytei  bet tas ramumas tikrai apgaulingas  o siandien po beveik 4 sav ejimo grizo su tempa  ech. tikesimes nieko rimto Morgan, gal tu ir teisi, gal labai daug vaikuciu tadien buvo, bet zinai tas mamas  visad norisi savo vaikui geriausio   nesirkit. Na tai taip,mums atrodo kad musu patys geriausi ir kaip taip nedaziuret  Bet is tiesu sunku kai tiek vaiku,kai buvo musu grupe pas jus pilna kol neiskrito,tai seimininke su aukletoja tiesiai sviesiai pasake mums kad nespejam.Nu o kur spesi kai tiek pupiuku ir visi kaip zirniukai po visus kampus issilaksto. Pas mus sian grupej jau 6 is 15.Vis daugeja,grysta po masiniu sirgimu
nu o pas mus kai sibile susirgo liko tik 3 su maniskiu. nu tikiuosi nesusirgsim, tik pradejom lankyti tai noresusi isivaziuoti nors i ritma
QUOTE(Mikutė @ 2009 12 02, 17:52) nu o pas mus kai sibile susirgo liko tik 3 su maniskiu. nu tikiuosi nesusirgsim, tik pradejom lankyti tai noresusi isivaziuoti nors i ritma Isivaziuosit,maniskis daznokai sirgo pirmus metus,paskui igauna imuniteta visom ligelem,apsipranta su kiekvieno bacilom
jlclove
2009 12 03, 14:20
QUOTE(Mikutė @ 2009 12 02, 17:52) nu o pas mus kai sibile susirgo liko tik 3 su maniskiu. nu tikiuosi nesusirgsim, tik pradejom lankyti tai noresusi isivaziuoti nors i ritma puliuojanti angina ir jau trecia karta per du menesius  Mikute, nepergyvenk, maniske susirgo, nes pilnai neisgydyta buvo. matomai netinkami antibai buvo paskirti
QUOTE(jlclove @ 2009 12 03, 14:20) puliuojanti angina ir jau trecia karta per du menesius  Mikute, nepergyvenk, maniske susirgo, nes pilnai neisgydyta buvo. matomai netinkami antibai buvo paskirti sveikit greiciau
jlclove
2009 12 06, 16:26
QUOTE(Mikutė @ 2009 12 03, 17:13) sveikit greiciau  dekui. jauciasi jau daug geriau
Natukas
2009 12 14, 10:49
Arteja sventes  Mastau kad musu Triusiuku aukletoja Zita buvo gera mergaite shiais metais ir irgi nusipelne dovaneles. Galvoju sudeti koki lauknesheli  , o gal visi kartu pasirupinam bendra dovana. Aisku ir seimininkeles pamirsti nereik. Siulyciau tuomet praktiska dovanele - kad ir kokio Akropolio ceki (kad nemetyti pinigu vejais ir nereikalingu daiktu nedovanoti). Ar bus norinchiu prisideti?
QUOTE(Natukas @ 2009 12 14, 10:49) Arteja sventes  Mastau kad musu Triusiuku aukletoja Zita buvo gera mergaite shiais metais ir irgi nusipelne dovaneles. Galvoju sudeti koki lauknesheli  , o gal visi kartu pasirupinam bendra dovana. Aisku ir seimininkeles pamirsti nereik. Siulyciau tuomet praktiska dovanele - kad ir kokio Akropolio ceki (kad nemetyti pinigu vejais ir nereikalingu daiktu nedovanoti). Ar bus norinchiu prisideti?  Labukas,mergaites,mes savo snieguolem su nikstuku teveliais jau surinkom pinigelius dovanelem irgi pirksim Akropolio dovanu cekius.Svente pas mus jau si ketvirtadieni,senelis saltis ateis,o pas jus nebus?
Natukas
2009 12 15, 09:24
Bus, bus, penktadieni  Man tik keistoka, kad nedalyvauja teveliai lopshelinuku shventeje  o man taip noretusi nors akies krashteliu zhvilgtelti ir pasidzhiaugti  Siandien vazhiuojant i darzheli pakalbinau savishke, klausiu ar zhinai kad ateis pas jus Keledu senis, sako: senis. Klausiu kaip pradzhiuginsi, sako: shoksiu Aukletoja motyvuoja, kad vaikuchiai dar permazhi su teveliais, neva susigraudins tik ir nedalyvaus programoje
QUOTE(Natukas @ 2009 12 15, 09:24) Bus, bus, penktadieni  Man tik keistoka, kad nedalyvauja teveliai lopshelinuku shventeje  o man taip noretusi nors akies krashteliu zhvilgtelti ir pasidzhiaugti  Siandien vazhiuojant i darzheli pakalbinau savishke, klausiu ar zhinai kad ateis pas jus Keledu senis, sako: senis. Klausiu kaip pradzhiuginsi, sako: shoksiu Aukletoja motyvuoja, kad vaikuchiai dar permazhi su teveliais, neva susigraudins tik ir nedalyvaus programoje   oi kaip faina,ten jusu tai isvis tokie dar pipiriukai visi  Musu tai siemet jau soki ruosia su tokiom lazdelem sviecianciom  Tai namie truputi parode nu idomu bus. Keista kad tevu nepriima,kaip taip  Mes pernai dar nebuvom bet sake maziukai ejo i sale su teveliais ir visais vaikais.Matyt nuo aukletojos priklauso,bet siulyciau nenusileist,nu kaip taip  Man asmeniskai irgi labai idomu kaip ten reaguos kaip ka...  pakalbekit su aukletoja normaliai,nemanau kad taip gali but.Nors maniskis be manes sake daug aktyvesnis sventese,buvom cia rudenelio tai ant keliu beveik visa laika prasedejo,nepaleido niekur
nu va mes ir vel einam i darza, paejom 4d. ir sirgom 3 sav. - pulinga angina, tai prasirgom ir sventes visas. Papildyta: o sibilyte kur? neina sia savaite i darzali?
QUOTE(Mikutė @ 2009 12 30, 10:03) nu va mes ir vel einam i darza, paejom 4d. ir sirgom 3 sav. - pulinga angina, tai prasirgom ir sventes visas. Papildyta:o sibilyte kur? neina sia savaite i darzali? Labukas,maniskis irgi sirgo pulinga angina ir dar pora vaiku is musu grupes,bet mes greit per savaite pasveikom.
airinulka
2010 01 07, 10:07
Sveiki, sio darzelio lankytojai  noriu paklausti gal kas lanko "parsiuku" grupe? Mes pradesime eiti i sia grupe nuo kovo 1 dienos tai labai noreciau suzinoti kokia aukletoja ten ir siaip kaip ten reikalai. Gal galetumeta kas nors suteikti informacijos........ labai lauksiu
QUOTE(airinulka @ 2010 01 07, 10:07) Sveiki, sio darzelio lankytojai  noriu paklausti gal kas lanko "parsiuku" grupe? Mes pradesime eiti i sia grupe nuo kovo 1 dienos tai labai noreciau suzinoti kokia aukletoja ten ir siaip kaip ten reikalai. Gal galetumeta kas nors suteikti informacijos........ labai lauksiu  Labukas,net nezinojau kad tokia yra
airinulka
2010 01 09, 13:16
 tai gal as neprisimenu  bet lyg sake arba i "nykstuku" arba i "parsiuku"....... zodziu i maziausiu vaiku grupe, nes mums balandi bus du metai.
QUOTE(airinulka @ 2010 01 09, 13:16)  tai gal as neprisimenu  bet lyg sake arba i "nykstuku" arba i "parsiuku"....... zodziu i maziausiu vaiku grupe, nes mums balandi bus du metai. Nykstuku maniskio grupe,kova mums jau 3  Dideli jau.Tai turbut kad yra ir parsiukai.Reiks pirmadieni uzklaust aukletojos
airinulka
2010 01 10, 14:06
Oi tai jei ka suzinosit tai duokit zinot  ar prie parsiuku busim ar i kokia kita nusius
QUOTE(airinulka @ 2010 01 10, 14:06) Oi tai jei ka suzinosit tai duokit zinot  ar prie parsiuku busim ar i kokia kita nusius   ok
QUOTE(airinulka @ 2010 01 10, 14:06) Oi tai jei ka suzinosit tai duokit zinot  ar prie parsiuku busim ar i kokia kita nusius  Labukas,tai va:parsiuku grupes nera  Jei jau galvoji ar nykstuku ar parsiuku tai eisit i nykstukus,pas mus  Ka galiu pasakyt,jums pasiseke  Musu aukletoja ziauriai gera.Galima sprest is vaiku.Kiekviena ryta patys pribega prisiglaust prie jos
airinulka
2010 01 12, 14:14
Ei, bet mus maziukus gali leisti i tokiu dideliu vaiku grupe????? Ar Jusu grupeje yra mazesniu nei 3 metukai? O Jusu aukletoja karatis ne Solveiga?
QUOTE(airinulka @ 2010 01 12, 14:14) Ei, bet mus maziukus gali leisti i tokiu dideliu vaiku grupe????? Ar Jusu grupeje yra mazesniu nei 3 metukai? O Jusu aukletoja karatis ne Solveiga? Taip Solveiga  Sake priima musu grupe maziukus.Yra keli dar su pampersais
airinulka
2010 01 12, 21:27
 tai gal ir mes busime vieni is tu su pampersais!!!! Zinau, kad Solveiga labai sauni aukletoja, siek tiek ja pazystu, tik nesitikejau, kad mus tokius maziukus gali priimti i jos grupe  nu bet butu super jei gautume vieta pas Jus "nykstukus"
Laba diena,mamytes. Mano sunus nuo gruodzio 7 d. lanko si darzeli,konkreciau-triusiuku grupe.Po pirmu 3 dienu mano sunus susirgo.Grizom po ligos sio men. 8 diena.Dar nevisu vaiku vardus zinau, ir tai blogiausia,nes siandien ryte ejom su sunum i darzeli ir prie darzelio kampo radom mergaite is musu grupes.  Ji stovejo ir verke. Apsirenge buvo taip,kaip grupeje laksto: su tapkem ir dzemperiuku (baltu).Rankytes buvo saltos(nezinau kiek laiko ji taip stovejo lauke, o ryte buvo beveik 12 salcio). Paemiau ant ranku ir nunesiau i darzeli,kur mane pasitiko aukletoja Zita. Vardo mergaites nezinau ir jos tevu dar neteko matyti,bet noreciau,kad jei,neduok dieve,mergaite susirgs,tevai zinotu del ko.Mergaite: blondine trumpais plaukais.(sukosena panasi, kaip berniuko), smulkute (lyginant su mano sunum), grupei vaiksto su baltu dzemperiu,kelniu spalvos neatsimenu (ne apie tai galvojau).
airinulka
2010 01 13, 14:00
Nu cia tai geras  o ka aukletoja sake kai Jus parvedete mergaite i grupe???? O kad susirgs vargsele tai gali buti tikrai......... Va ir Jusu noriu paklausti kaip ta Jusu triusiuku grupe???? Kaip aukletoja, nes mane labai ima baime kaip reikes vesti savo pypliu i darzeli........pradedame kovo 1 diena, o grupes tiksliai nezinome
QUOTE(airinulka @ 2010 01 12, 21:27)  tai gal ir mes busime vieni is tu su pampersais!!!! Zinau, kad Solveiga labai sauni aukletoja, siek tiek ja pazystu, tik nesitikejau, kad mus tokius maziukus gali priimti i jos grupe  nu bet butu super jei gautume vieta pas Jus "nykstukus"   pas mus vietu dar yra grupej. QUOTE(liubimaja88 @ 2010 01 13, 12:48) Laba diena,mamytes. Mano sunus nuo gruodzio 7 d. lanko si darzeli,konkreciau-triusiuku grupe.Po pirmu 3 dienu mano sunus susirgo.Grizom po ligos sio men. 8 diena.Dar nevisu vaiku vardus zinau, ir tai blogiausia,nes siandien ryte ejom su sunum i darzeli ir prie darzelio kampo radom mergaite is musu grupes.  Ji stovejo ir verke. Apsirenge buvo taip,kaip grupeje laksto: su tapkem ir dzemperiuku (baltu).Rankytes buvo saltos(nezinau kiek laiko ji taip stovejo lauke, o ryte buvo beveik 12 salcio). Paemiau ant ranku ir nunesiau i darzeli,kur mane pasitiko aukletoja Zita. Vardo mergaites nezinau ir jos tevu dar neteko matyti,bet noreciau,kad jei,neduok dieve,mergaite susirgs,tevai zinotu del ko.Mergaite: blondine trumpais plaukais.(sukosena panasi, kaip berniuko), smulkute (lyginant su mano sunum), grupei vaiksto su baltu dzemperiu,kelniu spalvos neatsimenu (ne apie tai galvojau).  nu niek sau.Neveltui kai buvo musu grupes sujungtos puse musu grupes vaiku kategoriskai atsisake eit pas Zita.Maniskis tai po pirmos savaites toooki skandala uzkele,kad net aregt negalejau,tai pasiemem pazyma ir namie buvom kol aukletoja musu gryzo.Aplamai kiek ateidavau pasiimt,tai jos beveik ir nematydavau.Juk zuikuciuose visai pypliukai,juos visom akim reikia ziuret.Kiek zinau ir jusu aukletoja atsisake senelio salcio(ar pletkai?)motyvuodama kad dar per mazi. Del lygeliu,tai jei vaikutis truputi silpnesnio imuniteto tai kol pirmi metai sirgs daznai,paskui apsipras.Nes jie dar seiliojasi,kisa daug ka i burna,del to tai nepabegsi jei vedi i darzeliPagerkit Tedzio vitaminu su eziuole,maziau sirgt turetu.
[quote=airinulka,2010 01 13, 13:00] Nu cia tai geras  o ka aukletoja sake kai Jus parvedete mergaite i grupe???? O kad susirgs vargsele tai gali buti tikrai......... Va ir Jusu noriu paklausti kaip ta Jusu triusiuku grupe???? Kaip aukletoja, nes mane labai ima baime kaip reikes vesti savo pypliu i darzeli........pradedame kovo 1 diena, o grupes tiksliai nezinome  [/q Aukletoja paklause kur as ja radau,o daugiau nieko.Siaip aukletoja gera, bet po sio ivykio net nezinau ka apie aukletoja Zita galvoti. Papildyta:QUOTE(Morgan @ 2010 01 13, 14:04)  pas mus vietu dar yra grupej.  nu niek sau.Neveltui kai buvo musu grupes sujungtos puse musu grupes vaiku kategoriskai atsisake eit pas Zita.Maniskis tai po pirmos savaites toooki skandala uzkele,kad net aregt negalejau,tai pasiemem pazyma ir namie buvom kol aukletoja musu gryzo.Aplamai kiek ateidavau pasiimt,tai jos beveik ir nematydavau.Juk zuikuciuose visai pypliukai,juos visom akim reikia ziuret.Kiek zinau ir jusu aukletoja atsisake senelio salcio(ar pletkai?)motyvuodama kad dar per mazi. Del lygeliu,tai jei vaikutis truputi silpnesnio imuniteto tai kol pirmi metai sirgs daznai,paskui apsipras.Nes jie dar seiliojasi,kisa daug ka i burna,del to tai nepabegsi jei vedi i darzeliPagerkit Tedzio vitaminu su eziuole,maziau sirgt turetu.  Del senelio salcio nieko nezinau. O del lygu as darzeli nekaltinu, zinau,kad tokiame amziuje vaiku imunitetas dar nesustiprejes. Aciu uz patarima del vitaminu.
QUOTE(liubimaja88 @ 2010 01 13, 15:44) Del senelio salcio nieko nezinau. O del lygu as darzeli nekaltinu, zinau,kad tokiame amziuje vaiku imunitetas dar nesustiprejes. Aciu uz patarima del vitaminu.  Ji kaip aukletoja siaip aktyvi ir gal visai nieko,bet tokia per daug atsiputus ir sakyciau senamadiska  Nelabai mano manymu ji moka su vaikais.  Savo vaiko nesu tokio macius kaip tada ir net po savaitgalio nejo i ta grupe,nors galvojau gal uzsimirs.Paskui isaiskejo kad ir daug kitu vaiku su isterikom ejo,tik as tai galiu sau leist nevest,nes nedirbu,o kiti teveliai dirbantys ir vede kaip bebutu. Del vitaminu,kad tik macytu  Mums labai jie tinka.
QUOTE(Morgan @ 2010 01 13, 15:00) Ji kaip aukletoja siaip aktyvi ir gal visai nieko,bet tokia per daug atsiputus ir sakyciau senamadiska  Nelabai mano manymu ji moka su vaikais.  Savo vaiko nesu tokio macius kaip tada ir net po savaitgalio nejo i ta grupe,nors galvojau gal uzsimirs.Paskui isaiskejo kad ir daug kitu vaiku su isterikom ejo,tik as tai galiu sau leist nevest,nes nedirbu,o kiti teveliai dirbantys ir vede kaip bebutu. Del vitaminu,kad tik macytu  Mums labai jie tinka. Na jau issiaiskinom kieno dukryte pabego. Tevams viska papasakojau,o aukletoja pazadejo,kad grupes durys bus uzdarytos. Tikiuosi,kad taip ir bus  ir, kad mergyte nesusirgs.  O jai dar is vaiku kas nors pabegs, teks tevams budeti prie darzelio-reikia gi padeti aukletojai vaikus priziuret
QUOTE(liubimaja88 @ 2010 01 13, 17:17) Na jau issiaiskinom kieno dukryte pabego. Tevams viska papasakojau,o aukletoja pazadejo,kad grupes durys bus uzdarytos. Tikiuosi,kad taip ir bus  ir, kad mergyte nesusirgs.  O jai dar is vaiku kas nors pabegs, teks tevams budeti prie darzelio-reikia gi padeti aukletojai vaikus priziuret   neaisku cia juoktis ar verkt
QUOTE(Morgan @ 2010 01 13, 18:51) As kol kas pati nesupratau. Man jau uzeina mintis i kita darzeli vaika pervest,ne tik po sio ivykio,o apskritai: vaikas nervingas pasidare,darzeli lankyt nenori,  tik pamato ryte aukletoja- verkdamas bega kuo toliau nuo jos  ,nakti blogai miega  , musu visai nesiklauso  . Ir visa tai po keturiu dienu darzelio lankymo.
QUOTE(liubimaja88 @ 2010 01 13, 22:08) As kol kas pati nesupratau. Man jau uzeina mintis i kita darzeli vaika pervest,ne tik po sio ivykio,o apskritai: vaikas nervingas pasidare,darzeli lankyt nenori,  tik pamato ryte aukletoja- verkdamas bega kuo toliau nuo jos  ,nakti blogai miega  , musu visai nesiklauso  . Ir visa tai po keturiu dienu darzelio lankymo.  Nieko,zinok ir pas mus tas pats buvo.Gan ilgai kankinomes  Kol viena diena teko palikt ir iseit nelaukus kol apsiramins.Ten gi surmulys jie isvargsta kol nepripranta.Nakteles ir pas mus buvo smagios,o ir dar dabar i savaites pabaiga pikta parsivedu.Jiems cia kaip darbas  As saviskiui sakau,einam i darba.
QUOTE(Morgan @ 2010 01 14, 06:37) Nieko,zinok ir pas mus tas pats buvo.Gan ilgai kankinomes  Kol viena diena teko palikt ir iseit nelaukus kol apsiramins.Ten gi surmulys jie isvargsta kol nepripranta.Nakteles ir pas mus buvo smagios,o ir dar dabar i savaites pabaiga pikta parsivedu.Jiems cia kaip darbas  As saviskiui sakau,einam i darba.  Reikes ir man savo barmaleju pamokyt
airinulka
2010 01 14, 13:09
Pasiskaitau as cia Jusu ir man baisu darosi  kas manes laukia......mano pyplius tai lyg geras ramus vaikas ir pas vaikus labai verziasi, bet jei bus dideles isterijos nezinau ka reikes daryti.......ohhhhh O kaip Jus "adaptavot" mazius kai pradejot eiti i darzeli? As pasilikau menesi iki darbo, kad galeciau kazkaip po truputi pripratinti prie buvimo be mamos, nes siaip tai tik su manim visur.....
QUOTE(airinulka @ 2010 01 14, 12:09) Pasiskaitau as cia Jusu ir man baisu darosi  kas manes laukia......mano pyplius tai lyg geras ramus vaikas ir pas vaikus labai verziasi, bet jei bus dideles isterijos nezinau ka reikes daryti.......ohhhhh O kaip Jus "adaptavot" mazius kai pradejot eiti i darzeli? As pasilikau menesi iki darbo, kad galeciau kazkaip po truputi pripratinti prie buvimo be mamos, nes siaip tai tik su manim visur..... Maniskis irgi ramus BUVO  bet tikiuosi,kai pripras prie darzelio-jo ramumas sugris Viena mano drauge paliko iki darbo puse metu-vaikui uzteko laiko priprast,dar ir sergimui liko
QUOTE(liubimaja88 @ 2010 01 14, 10:56)  Reikes ir man savo barmaleju pamokyt  QUOTE(airinulka @ 2010 01 14, 13:09) Pasiskaitau as cia Jusu ir man baisu darosi  kas manes laukia......mano pyplius tai lyg geras ramus vaikas ir pas vaikus labai verziasi, bet jei bus dideles isterijos nezinau ka reikes daryti.......ohhhhh O kaip Jus "adaptavot" mazius kai pradejot eiti i darzeli? As pasilikau menesi iki darbo, kad galeciau kazkaip po truputi pripratinti prie buvimo be mamos, nes siaip tai tik su manim visur..... As savaite vedziau iki pietu,paskui jau palikau,tai sake pats pirmas issirinko lova ir uzmigo  Ejo labai noriai kol neatsibodo,va tada ir prasidejo  Tik nuvedi iseit neleidzia,rekia,verkia...na aisku sirdi sauda,stovi ramini lauki kol neuzsizaidzia ir pabegi.Paskui jau suprato kad jei nueis nuo manes tai as pabegsiu  Kuo toliau tuo graziau,jau verkia ir nuo keliu nelipa  Kiek nori ten sedek,nepabegsi.Galu gale susiemiau ramiu veidu paimiau ant ranku,nunesiau ant kilimo pastaciau ir isejau,Aisku bego,bet aukletoja sustabde.Taip apie savaite nepilnai,paskui jau pamate kad mamos niekaip nepaimsi ir susitaike.Pamenu gal menesi nuvedus,uz duru stovedavau ir klausydavau kol apsiramis.Pasirodo tik prie musu jie verkia ir rekia,tik iseini ir viskas baigiasi.Vaikai labai jaucia ir nera tokie durniukai kaip mes galvojam,moka manipuliuot,tik duok proga.Dabar viskas ok,na visko buna,bet jau isteriku niekada.Vienintelis atvejis kai grupes sujunge.
QUOTE(Morgan @ 2010 01 14, 18:57) As savaite vedziau iki pietu,paskui jau palikau,tai sake pats pirmas issirinko lova ir uzmigo  Ejo labai noriai kol neatsibodo,va tada ir prasidejo  Tik nuvedi iseit neleidzia,rekia,verkia...na aisku sirdi sauda,stovi ramini lauki kol neuzsizaidzia ir pabegi.Paskui jau suprato kad jei nueis nuo manes tai as pabegsiu  Kuo toliau tuo graziau,jau verkia ir nuo keliu nelipa  Kiek nori ten sedek,nepabegsi.Galu gale susiemiau ramiu veidu paimiau ant ranku,nunesiau ant kilimo pastaciau ir isejau,Aisku bego,bet aukletoja sustabde.Taip apie savaite nepilnai,paskui jau pamate kad mamos niekaip nepaimsi ir susitaike.Pamenu gal menesi nuvedus,uz duru stovedavau ir klausydavau kol apsiramis.Pasirodo tik prie musu jie verkia ir rekia,tik iseini ir viskas baigiasi.Vaikai labai jaucia ir nera tokie durniukai kaip mes galvojam,moka manipuliuot,tik duok proga.Dabar viskas ok,na visko buna,bet jau isteriku niekada.Vienintelis atvejis kai grupes sujunge. As,jau vakar, irgi uz duru pastovejau,norejau paklausyti ar ilgai jis savo isterijas rodys ir vaikus savo rekimais nervins, bet jau po poros minuciu nutilo..turbut pavargo,vargselis Ir kai atejom su vyru pasiimt, tai ramus buvo-su kitais triusiukais telika ziurejo  Gal suprato,kad darzelio lankymo neisvengs  , o gal del to, kad vel susirgo..  Siandien namuose pasedes, daugiau pamiegot gales, o pirmadieni vel pas draugus-triusiukus..
|
|