Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sunkus dvynukių kelias pas mus
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
auksegi
labai thumbup.gif istorija. Kaip intriguojančiai parašyta, kad eilutes ne skaičiau, o ryte rijau, ir dar nuotraukytės taip gražiai įsilieja į kontekstą. Už didelius vargus - didelis atpildas... Stiprybės ir sveikatos jusų gražiai šeimynai 4u.gif
Ramunita
sveikinu tave ir tavo lelytes ax.gif
6iaip tu esi viena iš tų,kur esu įsidemėjus šitam forume-pirmiausia dėl mano manymu gražiausių vestuvinių foto, paskui dėl šunio,paskui dėl to,kad laukiesi dvynių ir pan smile.gif
Graži šeima esat ax.gif
Joliee
Labai graži istorija 4u.gif Aš pati esu iš dvynių, tad skaityti buvo dar įdomiau... biggrin.gif Tik mūsų mama nežinojo, kad gims du vaikučiai, tad siurprizas labai didelis buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sėkmės auginant 4u.gif Ir nors vargelio irgi dvigubai, bet, kaip sako mano mama, ir džiaugsmelio irgi daugiau... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*PM*
Nuostabi istorija 4u.gif wub.gif
Ugniukė
Labai gražu smile.gif , apsiverkiau net...
Sėkmės Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Elenele Raganele
4u.gif biggrin.gif dieviska istorija!!!Nuostabiai,nuosekliai aprasei drinks_cheers.gif visas baimes kartu su tavimi isgyvenau bigsmile.gif nuostabios mergytes,mylintys vienas kita teveliai,super thumbup.gif
NaiLi
nepakartojama istorija 4u.gif begalo grazios mergytes wub.gif Sveikinu 4u.gif
Sandrulia
Tavo kruopytės labai gražios ir stiprios mergytės wub.gif
O tu labai šauni mama, tiek daug dėl savo pupų iškentėjai rolleyes.gif
dote
Hereja super wub.gif istorija, sekmes jums
oxikas_777
begalo graziai parasei wub.gif wub.gif wub.gif o dukrytes labai panasios i mama na ci mano nuomone ax.gif wub.gif 4u.gif
Arven
Labai labai grazios mergytes wub.gif
Mea
hereja, labai graži jūsų istorija wub.gif
nelengva buvo, bet juk atsipirko viskas su kaupu mirksiukas.gif
sėkmės auginant double trouble biggrin.gif
LiVo
Labai graži istorija, labai šiltai papasakota, o dar taip asmeniškai, kyla įspūdis, kad realiai ir pati dalyvavau visame tame thumbup.gif Labai ačiū, Herėja, kad pasidalinai savo išgyvenimais su kitais. Kokios šaunios tavo mažiukės thumbup.gif
hereja
Dekui labai uz grazius zodzius 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(skriba @ 2007 11 14, 22:28)
[color=purple]Skaitydama taip įsijaučiau, kad ir pati užsinorėjau dvynukių  bigsmile.gif

*

bigsmile.gif bigsmile.gif
Kazkaip dauguma zmoniu pamate isgirde apie dvyniu sako "kaip faina,kaip noreciau"....ale realybej nera viskas taip paprasta, lengva ir grazu cool.gif biggrin.gif Vien zo - yra ka veikt. Nu bet negaliu skustis, nes siame forume yra ir mamyciu su trynukais blink.gif bigsmile.gif
Mea
QUOTE(hereja @ 2007 11 18, 11:10)
Dekui labai uz grazius zodzius 4u.gif  4u.gif  4u.gif
bigsmile.gif  bigsmile.gif
Kazkaip dauguma zmoniu pamate isgirde apie dvyniu sako "kaip faina,kaip noreciau"....ale realybej nera viskas taip paprasta, lengva ir grazu cool.gif  biggrin.gif Vien zo - yra ka veikt. Nu bet negaliu skustis, nes siame forume yra ir mamyciu su trynukais blink.gif  bigsmile.gif
*

aha, bet aš vis tiek labai norėčiau wub.gif wub.gif wub.gif
Astara
Kantrybės ir stiprybės auginant dvi mergytes. 4u.gif
O mergutėms aukti sveikoms ir linksmoms.

Kvailas aišku klausymas bet kaip gi jas skiriate? Man jos atrodo nu tiesiog vienodos. g.gif
hereja
QUOTE(Astara @ 2007 11 18, 12:22)
Kantrybės ir stiprybės auginant dvi mergytes. 4u.gif
O mergutėms aukti sveikoms ir linksmoms.

Kvailas aišku klausymas bet kaip gi jas skiriate? Man jos atrodo nu tiesiog vienodos. g.gif
*

Aciukas wub.gif
Skiriam skiriam biggrin.gif
Charakteriai kaip diena ir naktis skiriasi, temperamentas irgi biggrin.gif
Be to abi turi ant kuno kazkokiu zymiu, bruoziuku pagal ka atskiriam...bet ne visada cool.gif lotuliukas.gif
Mellysa
Be komentaru...... wub.gif wub.gif wub.gif Tiesiog nuostabu!!! wub.gif O mergytes,lai auga sveikos,grazios ir laimingos!!! cia tavo perliukamuser posted image
o cia tau uz tikra moteriskuma,uz stiprybe ir kantrybe!!!user posted image TU SAUNOLE!!!
vilmux5
QUOTE(hereja @ 2007 11 13, 19:45)
Aciu, mergytes, uz palinkejimus wub.gif
Ir dekui Jums uz kantrybe skaitant tokia ilga istorija 4u.gif
*

Tu tikra saunuole smile.gif , o Tavo mergytes tikri stebukliukai wink.gif man dziaugsmo asarele nuriedejo,kai Tavo istorijoje Jos atejo i pasauli....
Istorija verta didziulio pagyrimo. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Murielė
Hereja, labai graži istorija mirksiukas.gif wub.gif
Super Dukra :)
Sujaudino mane sita istorija... šaunuolė mamytė thumbup.gif
Teja
Aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
Katusik
geras! thumbup.gif

Hereja, atsimenu tave dar nuo tų laikų, kai tu vestuvėms ruošeisi thumbup.gif
o dabar perskaičiau ir šią - tokią nuostabią - istoriją thumbup.gif

dideliausi ir nuoširdžiausi sveikinimai ir linkėjimai 4u.gif
agnieshka
Sauni istorija 4u.gif
O ta priesistore tokia artima, kiek dziaugsmo, liudesio, nerimo ir nezinios mena tos dienos...Bet va jau tokios dideles mazosios princeses wub.gif Sveikatytes joms, o teveliams zinoma kantrybes 4u.gif
Linkejimai nuo bendradienio biciuko ir jo mamytes 4u.gif
Nikoleta
super istorija wub.gif wub.gif wub.gif
hereja
Dyyyyyyydelis dekui uz grazius zodzius man ir mano kruopoms wub.gif wub.gif wub.gif
Aciu,kad nepavargot skaityti 4u.gif

QUOTE(Katusik @ 2007 11 22, 13:13)
geras!  thumbup.gif

Hereja, atsimenu tave dar nuo tų laikų, kai tu vestuvėms ruošeisi  thumbup.gif
o dabar perskaičiau ir šią  - tokią nuostabią - istoriją  thumbup.gif

dideliausi ir nuoširdžiausi sveikinimai ir linkėjimai  4u.gif
*

As ir tave priemenu wub.gif Ant musu su vyru vestuviniu ziedu isgraviruota lotyniska fraze, kuria tu atsiuntei man bigsmile.gif

QUOTE(agnieshka @ 2007 11 22, 17:20)
Sauni istorija  4u.gif
O ta priesistore tokia artima, kiek dziaugsmo, liudesio, nerimo ir nezinios mena tos dienos...Bet va jau tokios dideles mazosios princeses  wub.gif Sveikatytes joms, o teveliams zinoma kantrybes  4u.gif
Linkejimai nuo bendradienio biciuko ir jo mamytes  4u.gif
*

Va bigsmile.gif senos forumo pazistamos grizta wub.gif o kaip gi ta priesistore pamirsi unsure.gif tiek planuota, tiek laukta, o dabar abi turim rezultata biggrin.gif ir dar ta pacia diena gimdem thumbup.gif
dorote
Hereja, gražiau, išsamiau ir vaizdingiau nemačiau aprašytos istorijos. Dieve, kokios gražios tavo abi mergaitės wub.gif Iašygs tikros gražuolės, oi daug vyrų širdžių duš...
Sėkmės jūsų šeimynai 4u.gif
Astarta
kaip mielai parašyta wub.gif už šrdies griebė ax.gif pasikartosiu, tu esi super supermama.gif 4u.gif
Granteja
Labai graži istorija wub.gif , taip įsijaučiau beskaitydama... Iš tokių kruopų kokios didelės panelytės išaugo bigsmile.gif Sėkmės jūsų šeimynėlei 4u.gif
Tu Mano
Hereja, va cia tai istorija.. wub.gif Tokia tikra, su visais tais isgyventais, kitaip tariant, isnesiotais jausmais wub.gif kuriuos dar ir dabar pamenu mirksiukas.gif
Ir net kaip Kaledas ir Naujuosius toj pacioj "puotoj" sutikom lotuliukas.gif

Bet jau koooookios kruopos (toli grazu nebe kruopytes) isaugo bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Kaip gerai, kad sunkiausi pirmieji metai jau beveik praeity thumbup.gif ir per sias Kaledas ir Naujuosius atsigriebsim mirksiukas.gif Lakstysim kitoj puotoj paskui savo isdykelius lotuliukas.gif
Mažulėlė
herėja, nuostabiai aprašyta istorija wub.gif wub.gif wub.gif sunkūs, bet labai reikšmingi išgyvenimai 4u.gif ir toliau būkit tokie stiprūs stiprūs kaip buvot iki šiolei wub.gif

o svarbiausia - būkit sveiki 4u.gif
Miliux
Nu net neturiu ir ką pridurti, labai gražiai aprašyta istorija wub.gif , tikiuosi bus, gražus atsiminimas tavo mergytėms 4u.gif Aukit sveikos ir linksmos mirksiukas.gif
Ice
Herėja, nuostabiai aprašyta istorija wub.gif wub.gif wub.gif Kaip greitai bėga laikas...planavimas...nėštumas...gimimas...o vieneri metai jau baigia prabėgti 4u.gif Tikrai daug teko patirti Jūsų šeimai - kokie stiprūs esate wub.gif Smagu matyti tokias gražias baltaplaukes paūgėjusias kruopytes wub.gif wub.gif Aukite ir būkite sveiki mirksiukas.gif
Katusik
QUOTE(hereja @ 2007 11 23, 23:23)
As ir tave priemenu wub.gif Ant musu su vyru vestuviniu ziedu isgraviruota lotyniska fraze, kuria tu atsiuntei man bigsmile.gif
*

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
gaila, kad mano vaikinas negalės būti vienu iš tavo žentų biggrin.gif nes tavo kruopos į jį visada žiūrėtų kaip į pienburnį biggrin.gif
hereja
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 11 24, 12:28)
herėja, nuostabiai aprašyta istorija  :  sunkūs, bet labai reikšmingi išgyvenimai    ir toliau būkit tokie stiprūs stiprūs kaip buvot iki šiolei  wub.gif
o svarbiausia - būkit sveiki  4u.gif
*

QUOTE(Miliux @ 2007 11 24, 13:11)
Nu net neturiu ir ką pridurti, labai gražiai aprašyta istorija  , tikiuosi bus, gražus atsiminimas tavo mergytėms  Aukit sveikos ir linksmos  mirksiukas.gif
*

Aciu labai 4u.gif

QUOTE(Ice @ 2007 11 24, 13:11)
Herėja, nuostabiai aprašyta istorija  : Kaip greitai bėga laikas...planavimas...nėštumas...gimimas...o vieneri metai jau baigia prabėgti  4u.gif Tikrai daug teko patirti Jūsų šeimai - kokie stiprūs esate  wub.gif Smagu matyti tokias gražias baltaplaukes paūgėjusias kruopytes  wub.gif  wub.gif Aukite ir būkite sveiki  mirksiukas.gif
*

Aha, laikas tikrai greitai bega unsure.gif Ziuriu i savo kruopu leliukines nuotraukas ir jau nebeprisimenu ju tokiu verysad.gif Noreciau vel mano leliuuuuno, BET...

QUOTE(Katusik @ 2007 11 24, 13:35)

gaila, kad mano vaikinas negalės būti vienu iš tavo žentų  biggrin.gif nes tavo kruopos į jį visada žiūrėtų kaip į pienburnį  biggrin.gif
*

Kodel taip sakai? Del busimo amziaus skirtumo???
O gal pas tave mergyte gims, tai visi nebe i zentus, o i konkurentus stosit lotuliukas.gif
guziukas
nu net apsiverkiau verysad.gif kaip miela ir grazu wub.gif o jau mergyciu koks grozis wub.gif wub.gif cia ne tik as pastebejau,bet ir mano drauges kurios uzeina ir as parodau blush2.gif
Jauciu nelengva su dviem iskarto,bet sako kad dvinukus daug lengviau auginti nei pametinukus doh.gif nu bent jau man nelengva,nors labai miela wub.gif
Linkiu kad ir toliau nesikeistu toks grozis wub.gif
Bet kaip tu jas atskiri nail.gif nail.gif
Papildyta:
Beje sveikinam isanksto su dvigubu tortadieniu
user posted image
Papildyta:
user posted image
Katusik
QUOTE(hereja @ 2007 11 24, 14:28)
Kodel taip sakai? Del busimo amziaus skirtumo???
O gal pas tave mergyte gims, tai visi nebe i zentus, o i konkurentus stosit lotuliukas.gif
*

neeee.... irnesakyk.gif mano nuojauta man kužda, kad turėsiu sūnų wub.gif
o ir visos echoskopijos rodo vyriškus "pričindalus" ten, kur jie ir turėtų būti biggrin.gif
Valencia
wub.gif wub.gif wub.gif
Nuostabi Nuostabiu Mergaiciu Gimimo Istorija!
wub.gif wub.gif wub.gif
Sanuole Hereja!!!!
Zylute1
Nuostabiai aprasyta istorija. clap_1.gif dvigubas dziaugsmelis. 2.gif 2.gif grazu. aukit sveikutes.
-Diana-
Nuostabi istorija wub.gif sekmes auginant grazuolytes 4u.gif su artejanciu dvigubu tortadieniu birthday.gif
Noja78
Hereja... cray.gif nu ir istorija... skaiciau, seiles rijau, kad verkt nepradeciau. kokios mergytes wub.gif wub.gif Saunuole tu 4u.gif Aukit dideles ir sveikos 4u.gif
ggudrute
Super istorija thumbup.gif wub.gif wub.gif , na bet mamyte tai labai saunuole 4u.gif
Labai grazias dukrytes turi wub.gif wub.gif wub.gif
Stiprybes auginant dvi savo princeses 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jūratėP
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super istorija ir nuotraukos.aš auginu tris sūnelius.gal kada ir savo 3 istotijas parašysiu...
Eripa
Sveikinu is visos sirdies su tokiom nuostabiom mergaitem!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif ! Saunuole mamyte! thumbup.gif
Beje, su artejanciu Mergyciu tortadieniu!!!! 4u.gif 4u.gif
ingere
Nuostabi istorija wub.gif wub.gif wub.gif Ašaras tikrai išspaudė...Labai gražiai ir vaizdžiai papasakota...Įdomu buvo skaityti...O jau mergytės wub.gif wub.gif wub.gif Tikros gražuolės wub.gif
Rykliuke
Vajei,vajei,skaiciau sia istorija ir vis asarojau.Taip tik MAMA gali!!!!!!!!!!!Pagarba uz tavo kantrybe,istverme,atsidavima ir meile wub.gif .Tikiuosi tau uzaugusios tavo kruopytes ne viena butuka padovanos uz tai,kad tokia nuostabi MAMA buvai esi ir busi.SAUNUOLE!!! 4u.gif
klana
tavo Lejyte ir Evute fantastiskos wub.gif wub.gif wub.gif Pamenu kaip kartu "stradalinom" pas planuojancias blush2.gif Ale tiek tau,tiek man viskas baigesi thumbup.gif thumbup.gif Mano bernuzelis labai idemiai ziurejo i mergyciu nuotraukyte,matyt nezinojo kuria issirinkt lotuliukas.gif wub.gif
hereja
Aciu visiems mamukams 4u.gif wub.gif 4u.gif wub.gif 4u.gif

QUOTE(klana @ 2007 11 25, 20:33)
tavo Lejyte ir Evute fantastiskos  wub.gif  wub.gif  wub.gif Pamenu kaip kartu "stradalinom" pas planuojancias  blush2.gif Ale tiek tau,tiek man viskas baigesi  thumbup.gif  thumbup.gif Mano bernuzelis labai idemiai ziurejo i mergyciu nuotraukyte,matyt nezinojo kuria issirinkt  lotuliukas.gif  wub.gif
*

Oooo...seni pazistami bigsmile.gif Ale ka as matau, jau antra maziuka nesioji wub.gif wub.gif wub.gif Linkiu ir as tavo sunaiteliui sesutes sulaukt 4u.gif
Supervyre
Fainuolės Tavo "kruopytės" ir SUPERINĖ mamytė, kuri pasiryžo bet kam, kad turėtų šias gražuoles.
Man pačios antrasis nėštumo trimestras praėjo kaip ant mielių, kol sekiau ir laikiau kumščius už sėkmingą Herėjos išnešiojimą ir pagimdymą. Na beveik susitapatinę visą mūsų šeima buvo su ja wub.gif
Labai linksma dabar žinoti, kad viskas yra SUPER !
Su tuo ir SVEIKINU, brangioji 4u.gif 4u.gif 4u.gif
SVETA K.
Hereja,kokia tu saunuole 4u.gif tiek kantrybes ir meiles turi 4u.gif O Leja su Eva - tikros grazuoles wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.