auksegi
2007 11 15, 14:55
labai  istorija. Kaip intriguojančiai parašyta, kad eilutes ne skaičiau, o ryte rijau, ir dar nuotraukytės taip gražiai įsilieja į kontekstą. Už didelius vargus - didelis atpildas... Stiprybės ir sveikatos jusų gražiai šeimynai
Ramunita
2007 11 15, 16:25
sveikinu tave ir tavo lelytes 6iaip tu esi viena iš tų,kur esu įsidemėjus šitam forume-pirmiausia dėl mano manymu gražiausių vestuvinių foto, paskui dėl šunio,paskui dėl to,kad laukiesi dvynių ir pan  Graži šeima esat
Nuostabi istorija
Ugniukė
2007 11 16, 13:54
Labai gražu  , apsiverkiau net... Sėkmės Jums
Elenele Raganele
2007 11 16, 14:36
nepakartojama istorija  begalo grazios mergytes  Sveikinu
Sandrulia
2007 11 16, 14:49
Tavo kruopytės labai gražios ir stiprios mergytės O tu labai šauni mama, tiek daug dėl savo pupų iškentėjai
Hereja super  istorija, sekmes jums
oxikas_777
2007 11 17, 20:00
Labai labai grazios mergytes
hereja, labai graži jūsų istorija nelengva buvo, bet juk atsipirko viskas su kaupu sėkmės auginant double trouble
Labai graži istorija, labai šiltai papasakota, o dar taip asmeniškai, kyla įspūdis, kad realiai ir pati dalyvavau visame tame  Labai ačiū, Herėja, kad pasidalinai savo išgyvenimais su kitais. Kokios šaunios tavo mažiukės
QUOTE(hereja @ 2007 11 18, 11:10) aha, bet aš vis tiek labai norėčiau
Kantrybės ir stiprybės auginant dvi mergytes. O mergutėms aukti sveikoms ir linksmoms. Kvailas aišku klausymas bet kaip gi jas skiriate? Man jos atrodo nu tiesiog vienodos.
QUOTE(Astara @ 2007 11 18, 12:22) Kantrybės ir stiprybės auginant dvi mergytes. O mergutėms aukti sveikoms ir linksmoms. Kvailas aišku klausymas bet kaip gi jas skiriate? Man jos atrodo nu tiesiog vienodos.  Aciukas Skiriam skiriam Charakteriai kaip diena ir naktis skiriasi, temperamentas irgi Be to abi turi ant kuno kazkokiu zymiu, bruoziuku pagal ka atskiriam...bet ne visada
Mellysa
2007 11 18, 14:17
Be komentaru......  Tiesiog nuostabu!!!  O mergytes,lai auga sveikos,grazios ir laimingos!!! cia tavo perliukam  o cia tau uz tikra moteriskuma,uz stiprybe ir kantrybe!!! TU SAUNOLE!!!
vilmux5
2007 11 21, 00:17
QUOTE(hereja @ 2007 11 13, 19:45) Aciu, mergytes, uz palinkejimus Ir dekui Jums uz kantrybe skaitant tokia ilga istorija  Tu tikra saunuole  , o Tavo mergytes tikri stebukliukai  man dziaugsmo asarele nuriedejo,kai Tavo istorijoje Jos atejo i pasauli.... Istorija verta didziulio pagyrimo.
Murielė
2007 11 21, 20:04
Hereja, labai graži istorija
Super Dukra :)
2007 11 21, 20:19
Sujaudino mane sita istorija... šaunuolė mamytė
Aukit sveikos ir laimingos
Katusik
2007 11 22, 13:13
geras! Hereja, atsimenu tave dar nuo tų laikų, kai tu vestuvėms ruošeisi o dabar perskaičiau ir šią - tokią nuostabią - istoriją dideliausi ir nuoširdžiausi sveikinimai ir linkėjimai
agnieshka
2007 11 22, 17:20
Sauni istorija O ta priesistore tokia artima, kiek dziaugsmo, liudesio, nerimo ir nezinios mena tos dienos...Bet va jau tokios dideles mazosios princeses  Sveikatytes joms, o teveliams zinoma kantrybes Linkejimai nuo bendradienio biciuko ir jo mamytes
Nikoleta
2007 11 23, 22:08
Dyyyyyyydelis dekui uz grazius zodzius man ir mano kruopoms Aciu,kad nepavargot skaityti QUOTE(Katusik @ 2007 11 22, 13:13) geras! Hereja, atsimenu tave dar nuo tų laikų, kai tu vestuvėms ruošeisi o dabar perskaičiau ir šią - tokią nuostabią - istoriją dideliausi ir nuoširdžiausi sveikinimai ir linkėjimai  As ir tave priemenu  Ant musu su vyru vestuviniu ziedu isgraviruota lotyniska fraze, kuria tu atsiuntei man QUOTE(agnieshka @ 2007 11 22, 17:20) Sauni istorija O ta priesistore tokia artima, kiek dziaugsmo, liudesio, nerimo ir nezinios mena tos dienos...Bet va jau tokios dideles mazosios princeses  Sveikatytes joms, o teveliams zinoma kantrybes Linkejimai nuo bendradienio biciuko ir jo mamytes  Va  senos forumo pazistamos grizta  o kaip gi ta priesistore pamirsi  tiek planuota, tiek laukta, o dabar abi turim rezultata  ir dar ta pacia diena gimdem
Hereja, gražiau, išsamiau ir vaizdingiau nemačiau aprašytos istorijos. Dieve, kokios gražios tavo abi mergaitės  Iašygs tikros gražuolės, oi daug vyrų širdžių duš... Sėkmės jūsų šeimynai
Astarta
2007 11 23, 23:56
kaip mielai parašyta  už šrdies griebė  pasikartosiu, tu esi super
Granteja
2007 11 24, 00:18
Labai graži istorija  , taip įsijaučiau beskaitydama... Iš tokių kruopų kokios didelės panelytės išaugo  Sėkmės jūsų šeimynėlei
Tu Mano
2007 11 24, 01:12
Hereja, va cia tai istorija..  Tokia tikra, su visais tais isgyventais, kitaip tariant, isnesiotais jausmais  kuriuos dar ir dabar pamenu Ir net kaip Kaledas ir Naujuosius toj pacioj "puotoj" sutikom Bet jau koooookios kruopos (toli grazu nebe kruopytes) isaugo Kaip gerai, kad sunkiausi pirmieji metai jau beveik praeity  ir per sias Kaledas ir Naujuosius atsigriebsim  Lakstysim kitoj puotoj paskui savo isdykelius
Mažulėlė
2007 11 24, 12:28
herėja, nuostabiai aprašyta istorija  sunkūs, bet labai reikšmingi išgyvenimai  ir toliau būkit tokie stiprūs stiprūs kaip buvot iki šiolei o svarbiausia - būkit sveiki
Nu net neturiu ir ką pridurti, labai gražiai aprašyta istorija  , tikiuosi bus, gražus atsiminimas tavo mergytėms  Aukit sveikos ir linksmos
Katusik
2007 11 24, 13:35
QUOTE(hereja @ 2007 11 23, 23:23) As ir tave priemenu  Ant musu su vyru vestuviniu ziedu isgraviruota lotyniska fraze, kuria tu atsiuntei man gaila, kad mano vaikinas negalės būti vienu iš tavo žentų  nes tavo kruopos į jį visada žiūrėtų kaip į pienburnį
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 11 24, 12:28) herėja, nuostabiai aprašyta istorija : sunkūs, bet labai reikšmingi išgyvenimai ir toliau būkit tokie stiprūs stiprūs kaip buvot iki šiolei o svarbiausia - būkit sveiki  QUOTE(Miliux @ 2007 11 24, 13:11) Nu net neturiu ir ką pridurti, labai gražiai aprašyta istorija , tikiuosi bus, gražus atsiminimas tavo mergytėms Aukit sveikos ir linksmos  Aciu labai QUOTE(Ice @ 2007 11 24, 13:11) Herėja, nuostabiai aprašyta istorija : Kaip greitai bėga laikas...planavimas...nėštumas...gimimas...o vieneri metai jau baigia prabėgti  Tikrai daug teko patirti Jūsų šeimai - kokie stiprūs esate  Smagu matyti tokias gražias baltaplaukes paūgėjusias kruopytes  Aukite ir būkite sveiki  Aha, laikas tikrai greitai bega  Ziuriu i savo kruopu leliukines nuotraukas ir jau nebeprisimenu ju tokiu  Noreciau vel mano leliuuuuno, BET... QUOTE(Katusik @ 2007 11 24, 13:35) gaila, kad mano vaikinas negalės būti vienu iš tavo žentų  nes tavo kruopos į jį visada žiūrėtų kaip į pienburnį  Kodel taip sakai? Del busimo amziaus skirtumo??? O gal pas tave mergyte gims, tai visi nebe i zentus, o i konkurentus stosit
guziukas
2007 11 24, 15:09
nu net apsiverkiau  kaip miela ir grazu  o jau mergyciu koks grozis  cia ne tik as pastebejau,bet ir mano drauges kurios uzeina ir as parodau Jauciu nelengva su dviem iskarto,bet sako kad dvinukus daug lengviau auginti nei pametinukus  nu bent jau man nelengva,nors labai miela Linkiu kad ir toliau nesikeistu toks grozis Bet kaip tu jas atskiri Papildyta:Beje sveikinam isanksto su dvigubu tortadieniu Papildyta:
Katusik
2007 11 24, 15:15
QUOTE(hereja @ 2007 11 24, 14:28) Kodel taip sakai? Del busimo amziaus skirtumo??? O gal pas tave mergyte gims, tai visi nebe i zentus, o i konkurentus stosit  neeee....  mano nuojauta man kužda, kad turėsiu sūnų o ir visos echoskopijos rodo vyriškus "pričindalus" ten, kur jie ir turėtų būti
Valencia
2007 11 24, 15:25
Zylute1
2007 11 24, 15:27
Nuostabiai aprasyta istorija.  dvigubas dziaugsmelis.  grazu. aukit sveikutes.
-Diana-
2007 11 24, 21:20
Nuostabi istorija  sekmes auginant grazuolytes  su artejanciu dvigubu tortadieniu
Hereja...  nu ir istorija... skaiciau, seiles rijau, kad verkt nepradeciau. kokios mergytes  Saunuole tu  Aukit dideles ir sveikos
ggudrute
2007 11 24, 23:10
jūratėP
2007 11 25, 08:51
Sveikinu is visos sirdies su tokiom nuostabiom mergaitem!!!!  ! Saunuole mamyte! Beje, su artejanciu Mergyciu tortadieniu!!!!
Rykliuke
2007 11 25, 18:36
Vajei,vajei,skaiciau sia istorija ir vis asarojau.Taip tik MAMA gali!!!!!!!!!!!Pagarba uz tavo kantrybe,istverme,atsidavima ir meile  .Tikiuosi tau uzaugusios tavo kruopytes ne viena butuka padovanos uz tai,kad tokia nuostabi MAMA buvai esi ir busi.SAUNUOLE!!!
tavo Lejyte ir Evute fantastiskos  Pamenu kaip kartu "stradalinom" pas planuojancias  Ale tiek tau,tiek man viskas baigesi  Mano bernuzelis labai idemiai ziurejo i mergyciu nuotraukyte,matyt nezinojo kuria issirinkt
Supervyre
2007 11 25, 21:39
Fainuolės Tavo "kruopytės" ir SUPERINĖ mamytė, kuri pasiryžo bet kam, kad turėtų šias gražuoles. Man pačios antrasis nėštumo trimestras praėjo kaip ant mielių, kol sekiau ir laikiau kumščius už sėkmingą Herėjos išnešiojimą ir pagimdymą. Na beveik susitapatinę visą mūsų šeima buvo su ja Labai linksma dabar žinoti, kad viskas yra SUPER ! Su tuo ir SVEIKINU, brangioji
SVETA K.
2007 11 26, 01:04
Hereja,kokia tu saunuole  tiek kantrybes ir meiles turi  O Leja su Eva - tikros grazuoles
|
|