Labai aciu uz skirtus man 16 balseliu
Sveikinam nugaletojas! Labai grazios nuotraukytes laimejo
Labai aciu uz skirtus man 16 balseliu SVEIKINAME NUGALĖTOJAS! ![]() ![]() dėl prizų atsiėmimo tvarkos parašysiu visom asmenines žinutes ir profiliuose prisegsiu medalius
Dita 13
dabar jau pradėsim laukti naujo konkurso
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 11 18, 12:06) Suprantu tave, nes pati po praeito konkurso panašiai jaučiaus, bet smagu Aš jau irgi laukiu naujo konkursėlio
sveikinimai nugaletojams
dėl naujo konkursėlio tai kolkas nieko nežinau, teks palaukti
kaip tik bus tai sužinosite iš karto
tai jau greičiausiai bus kalėdinis, kiek gi čia beliko
Sveikinimai nugaletojams
Atspejau net dvi vietas - sita mane tiesiog pakerejo, senai nemaciau tokios grazios voveres
Kaip puiku! Aterjau paziureti rezultatu, tikedamasi, kad mano suoliukas bus paciam gale, nes cia linksniavot kad suoliukai nusibodo, o net 28 balus gavau! ACIU!!!
Ir sveikinu Nugaletojus. Man Spinduliai LABAI PATIKO. Tik man balsuot niekas neleido
Sveikinimai nugalėtojams
Prabalsavau už šitas: ![]() Todėl kad labiausiai primena rudenį, kai parkuose, atvėsus orams, ištuštėja suoliukai ![]() Todėl kad primena vaikystę, kai mes ruošdavomes rudens šventei ![]() Tiesiog patraukė akį QUOTE(Pigalica @ 2007 11 18, 21:24) ![]() Tiesiog patraukė akį
Labai patiko III vietoje esanti nuotraukytė
QUOTE(grange @ 2007 11 18, 11:12) acha oj, kaip dziaugiasi mano sirdele, kad toks debiutas Norejau visoms padekoti uz sveikinimus ir toms, kurios savo balsa atidave uz paskutinius saules spindulelius Taip gera ant sirdies paliko pamacius toki ivertinima Sveikinimai dita13 ir vilniusss uzemus prizines vietas! Laukiu ir as sekancio konkurso
šaunios foto, SVEIKINIMAI NUGALĖTOJAMS
aš ir pataikiau viena foto, tie paskutiniai spindulliai nuostabus
Labai grazu
Visos saunuoles,labai grazios nuotraukytes
beje, egle, aciu uz kritika mano nuotraukai, siaip sutinku, kad visai pagrista ji - tik as dabar su palyginus naujai isigytu foto (ta foto ne su juo daryta), daugiau su juo kankinuosi, kai jau visas funkcijas tvirtai zinosiu, bandysiu po truputi ir su kompu koreguot
ir aisku, QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 19, 19:08) beje, egle, aciu uz kritika mano nuotraukai, siaip sutinku, kad visai pagrista ji - tik as dabar su palyginus naujai isigytu foto (ta foto ne su juo daryta), daugiau su juo kankinuosi, kai jau visas funkcijas tvirtai zinosiu, bandysiu po truputi ir su kompu koreguot Džiaugiuosi, kad nesupykai O dėl fotoskyrelio - bijau koją kelti ir užsikabliuoti, vyras iš namų išmes
Sveikinam nugaletojus
As balsavau uz sitas nuotraukytes: Siai atiduociau pirma vieta ![]() Antra sitai ![]() O trecia siai ![]() Dar si labai patiko, bet balsu daugiau nebebuvo
Sveikinu nugalėtojus
Mano balsai tokie buvo: ![]() ![]() ![]()
Sveikiname nugaletojus
Nuotrauku dauguma buvo isties saunios Beje, moderatoriams butu buve maziau darbo, jei butu galima dalyvaut nuotraukose su zmonem
Ruste, aciu uz prisegta medali
|