QUOTE(grange @ 2007 11 17, 16:45)
manau kad bent dvi iš jų turėtų
Aš sutinku dėl antros ir trečios, man ta voverė
Man regis, dar ši galėtų susilaukt pasisekimo

O aš tai už nepopuliarias balsavau

Marsua, kartu pamąstėm, matyt
QUOTE(grange @ 2007 11 17, 16:45) manau kad bent dvi iš jų turėtų Aš sutinku dėl antros ir trečios, man ta voverė Man regis, dar ši galėtų susilaukt pasisekimo ![]() O aš tai už nepopuliarias balsavau ![]() ![]() ![]() Marsua, kartu pamąstėm, matyt
nekantriai laukiu rezultatų, nes lyderių daugiau nei trys, įdomu, kas laimės...
balsavimas iki 18 dienos, tai rytoj dar tęsiasi ar jau nebe? QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 17, 16:49) QUOTE(Irongė @ 2007 11 17, 17:44) nekantriai laukiu rezultatų, nes lyderių daugiau nei trys, įdomu, kas laimės... balsavimas iki 18 dienos, tai rytoj dar tęsiasi ar jau nebe? jau šiąnakt po 12os bus aisku, nes 18a diena prasidės kaip ir po vidurnakčio
man ta kur susiliejus iš pradžių patiko, bet po to kažko nebe
bet labai įdomu sužinoti kai kurių foto autorius, bandau spėt, jau dfaug maž, žiūrėsiu ar buvau teisi
Ir aš manau, kad trejetuke puikuosis šios nuotraukos:
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() Pirmosios dvi tai tikrai Ėch, greičiau ta 18-ta... Kažin kaip seksis mano nuotraukytei?... QUOTE(grange @ 2007 11 17, 19:32) Aš tai ir laukiu kada galėsiu kai ką pakomentuoti, kur buvo skirta mano foto... paaiškinti gal tiksliau Man smalsiausia ne kas laimes, o kas kieno
O man va šitos dvi labai labai:
O trečia net nežinau
QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 17, 21:16) Man smalsiausia ne kas laimes, o kas kieno aha man ir labaiu įdomu kuri foto kieno, dažniausiai kai dalyvauju, ir jau daug maž bandau spėt, nes yra pastovios dalyvaujančios ir nevisai man primena anglijos vieną miestą ir jo parką bet jaučiu bus Lietuvoj
Nagi sveikinu visas nugaletojas!!!
SVEIKINAM!!!!!! Dvi nuotraukytes iš nugalėtojų trejetuko įspėjau
Sveikinimai nugalėtojams
Prisipažinsiu, labai nustebino pirma vieta
Sveikinam nugaletojus ir dalyvius!!!!!
Labai patiko ir balsavau uz suoliuka ![]() Uz grybus ![]() Ir gyvenu juk prie juros ![]() Nuotraukytes visos nuostabios
Atspejau tik viena nugaletoja
sveikinu laimėtojas
mano dvi favoritės pirmose vietose ir dar ačiū už tuos 3 taškelius QUOTE(grange @ 2007 11 17, 16:45) ahahahahahaha Sveikinu nugalėtojas ir ačiū Ir keli komentarai, kurie buvo anskčiau, taip dėl foto kokybės ir aš nepatenkinta, nes tai buvo daryta foto su paprasta juostine muiline, o čia dėjau foto nuskenuotą. Tiesiog buvau įdėjus kitą foto su šermukšniais, bet kai atsirad, sugalvojau pakeist.. Ir dar, obuolius tikrai ne sm konkursui dėliojau Čia dar buvo mklos laikais, 11 kl. reikėjo dalyti instaliaciją obelis-obuolys ir dalyvavom tarpt. parodoje, foto buvo gerai įvertinta, tai buvo įdomu pažiūrėti ir čia reakciją tai tiek...
ui,kaip smagu matyt rezultatus
trečioje vietoje ir mano viena iš favoričių sveikinu nugalėtojas
Gaziulka man tavo foto labai labai
tiesą paSAKIUS 4 VIETA TAI NUSTEBINO
QUOTE(grange @ 2007 11 18, 01:14) Ir dar, obuolius tikrai ne sm konkursui dėliojau Čia dar buvo mklos laikais, 11 kl. reikėjo dalyti instaliaciją obelis-obuolys ir dalyvavom tarpt. parodoje, foto buvo gerai įvertinta, tai buvo įdomu pažiūrėti ir čia reakciją tai tiek... Na va kaip būna, su visa istorija nuotrauka Maniškė irgi daryts prieš porą metų, uošvis paprašė nufotografuoto jo tėvų sodybos buvimo vietą kurioje tik trys klevai likę, tai šiai temai labai tiko Ir žinoma didžiausi sveikinimai nugalėtojoms Likau nustebusi ketvirtąja vieta, bet kiek žmonių tiek skonių, nors iš tikro man priminė istoriją su nėštukių konkurse užpultą nuotrauką su krūtimi plika, tai visos protestuodamos užbalsavo, tai čia bal panaši "aukos istorija" QUOTE(daluta @ 2007 11 18, 00:10) Siaip tikejausi truputeli kitokiu rezultatu (kalbu apie likusias kitas nuotraukeles), bet yra kaip yra... As ir tikejausi kiek kitokiu. Ne tai, kad foto negrazios - tiesiog nemaniau kai kuriu taip aukstai isvysti, kai kuriu be balso QUOTE(grange @ 2007 11 18, 00:14) Ir keli komentarai, kurie buvo anskčiau, taip dėl foto kokybės ir aš nepatenkinta, nes tai buvo daryta foto su paprasta juostine muiline, o čia dėjau foto nuskenuotą. Tiesiog buvau įdėjus kitą foto su šermukšniais, bet kai atsirad, sugalvojau pakeist.. Taip taip, susiradai internete dabar teisinies, kad buvo senai Sveikinu visas ir aciu uz man skirtus balsiukus, ir labai gaila paskutinei foto nieks neskyre balso nes ji tikrai rudeniska (panasiai pro savo langa maciau) QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 18, 00:25) Taip taip, susiradai internete dabar teisinies, kad buvo senai reiktų paieškot iš tiesų ar internete buvo dėta ar ne yra... jei ką įrodymų, kad mano foto turiu
Sveikinu nugalėtojas - puikus debiutas visų trijų
Mano balseliai liko šiek tiek žemiau, bet kad čia toks konkursas, kad neįmanoma grožio pasverti: ![]() ![]() ![]()
o kur pamatyti rezultatus?
gavau 4 balsus
sveikinu, merginos bet kokia kova tarp 1 ir 2 vietų
Gražios nuotraukos laimėjo ir nieko čia nepridursi.
Ačiū visiems prabalsavusiems už maniškę. Linksma buvo skaityt komentarus apie pienes ir rapsus
sveikinimai nugalėtojoms
QUOTE(rds @ 2007 11 18, 09:57) aiškiariagė Aš dvejojau dėl voverytės, ar paklius, bet man ji labai labai patiko ir dabar žiūriu pirmos trys vietos niekada forumietės nedalyvavę
labai sveikinam nugaletojas
uz pirmas dvi balsavau ir uz 5 zinoma nes 4 man kazkaip kaip ikritus netycia ir zinoma aciu uz mum skirtus 7 balselius gaila, kad originalios idejos nepavyko igyvendint tai bent sudalyvavom laukiam NAUJO KONKURSOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!
Sveikinimai nugalėtojams
Ir ačiū tiems, kam patiko maniškis vaizdelis QUOTE(vvvvv @ 2007 11 18, 11:42) nes 4 man kazkaip kaip ikritus netycia Tai kad ir aš pati nemaloniai jaučiuosi,kai gražesnės man pačiai foto,gavo mažiau balsų už mane
Šaunu,kad kažkam patiko,tiesiog ir pati matau,kad per daug paryškinau
Sveikinu nugalėtojas
Na grazios foto pirmose vietose. Tik tie lapeliai, man labai patiko kai vos tik pamaciau, o paskui kai cia linksniavot tai nusibodo. Be to man norejosi pezazu. Na bet jei kazkam patiko labiau nei kitos, shaunu. Sveikinu!
Aciu uz tuos 2 mizernus balsus mano spalvotiems kalnams. Irgi ne konkursui fotkinau, Sardinijoj. Turejau kita super fotke su zmogum rudenio kalnu, bet neleido cia.. |