Mums padovanojo Filips firmos ta vadinamaji "piestuka". Labai geras daiktas iki siol neatsidziaugiu
as kosytes trinu per plastmasini sieteli, taciau jei skubu retkarciais pasinaudoju tuo vadinamu piestuku pas mane philips, tikrai labai patinka o vaisiams man pats geriausias net nezinau kaip tiksliai pavadinti kur kokteilius plaka toks aukstas puodelis ir peiliukai apacioj.
Mes irgi turime Philips smulkintuva, tai labai
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 11 15, 12:30) as kosytes trinu per plastmasini sieteli, taciau jei skubu retkarciais pasinaudoju tuo vadinamu piestuku pas mane philips, tikrai labai patinka o vaisiams man pats geriausias net nezinau kaip tiksliai pavadinti kur kokteilius plaka toks aukstas puodelis ir peiliukai apacioj. IR PAS MANE TOKS PAT MIKSERIUKAS
Pas mus philips smulkintuvas,nepakeiciamas dalykelis
kas sukure smulkintuva tam reiketu duot medali, nes be jo prazuciau.as nauju vido firmos
Pas mus Philips.Tikrai labai geras
pas mane Braun multiquick,
Geriausi tokie, kurie būna dviejų dalių- atskirai mėsai indas su peiliu (sumala mėsytę net į miltus) ir taip vadinama meškerė su indu virtom daržovėm. Pastarasis dažnai tinka ir virtai mėsytei, bet mala rupiau. jei vaikutis turi dantukų, tai gal užtektų meškerės - kaip supratau, jis dar pieštuku vadinamas
Mes turim Braun mikserį, puikus daiktas
o pas mene va tokia problema: draugė pas kolino savo smulkintuvą Philips, kuri pati naudojo tik porą kartų. Aš labai džiaugiausi, kad jį gavau ir pradėjau gaminti vaikui valgyti. Bet po kelių panaudojimų jis besmulkinant sprogo mano vyro rankose ir net išmušė skaitiklius. Aš pasiėmiai garantiją ir nunešiai į taisyklą, ten man ji pakeitė nauju. Naujuoju irgi ilgai nesidžiaugiau, gal po savaitės, man smulkinant maistelį iš jo pradėjo rūkti dūmai ir jis vėl perdegė išmušęs skaitliukus. Tai šiandien vėl jį nunešiau į taisyklą. Atrodo firma gera, tai kas čia dedasi ?
mes naudojame philips ir patenkinta
QUOTE(naktele @ 2008 05 27, 11:11) o pas mene va tokia problema: draugė pas kolino savo smulkintuvą Philips, kuri pati naudojo tik porą kartų. Aš labai džiaugiausi, kad jį gavau ir pradėjau gaminti vaikui valgyti. Bet po kelių panaudojimų jis besmulkinant sprogo mano vyro rankose ir net išmušė skaitiklius. Aš pasiėmiai garantiją ir nunešiai į taisyklą, ten man ji pakeitė nauju. Naujuoju irgi ilgai nesidžiaugiau, gal po savaitės, man smulkinant maistelį iš jo pradėjo rūkti dūmai ir jis vėl perdegė išmušęs skaitliukus. Tai šiandien vėl jį nunešiau į taisyklą. Atrodo firma gera, tai kas čia dedasi ? as taip sudeginau du tosterius, bulviu tarkavimo masina ir blenderi.....galiausiai jau prisigalvojau, kad cia as turiu kazkokiu stebuklingu galiu viska sugadinti, dumai tik parugsta
girdejau toki dalyka, kad geriausiai smulkinti vaikui maista su plasmasineis peiliukais, zodziu ta vieta kur smulkina maista, nes kai smulkina su gelezinineis tada maistas reaguoja i maista ir pakeicia skoni. Susiduriau su tokia beda. Susmulkinau su gelezineis peilukais banana jis tik pajuodavo ir pasidare labai kartus ir ismeciau visa. Tai dabar galvoju, kad tai tiesa ir reikes nusipirkti plasmasineis peileis.
Phillips blenderį turim, super daiktas
O as naudoju kaledine anytos dovana- Tefal blenderi. Kol kas nesiskundziu jo nepriekaistingu darbu
Mes nusipirkom Braun firmos piestuka, bet dar neisbandem.Bet pasiskaicius jusu dziugavimus ne neabejoju kad ir mes juo dziaugsimes
As nusipirkau Bosch ir l. patenkinta
ir man jis superinis daigtas labai gerai sutrina vaikui kosytes
Mes tai maximoj besimaldami akropolio ai uz 19,90 lt (Gamma)nupirkom ten kazkoki levaka(bet siaip jau 10 men naudojam) ir viskas labai super,galiu ir rupiau ir iki tyres anskciau sutrindavau maista...gi dieve kiek vaikui smulkinsi ta masita,jau va perienam prie patrynimo sakute ir blenderiui ate
Pas mus philips smulkintuvas, labai geras, pries pirkdama skaiciau uzsieni testus atliko, si pripazino geriausiu. braun atsilieka ir bosh.
Nepakeičiamas daiktas tas "blenderis"
as turiu BRAUN firmos blenderi.labai geras daiktas
nusipirkau scarlett firmos 3 in 1 blenderi, bet turbut as turndra naudotis nemoku
Viena karta patrynioau morka per sieteli, daugiau nebesinori tokio ilgo uzsiemimo, ypac kai nevalgo po to vaikiukas. Bandziau sakute, tai baisiai daug lieka trupiniu. Galvoju kaip tos moteriskes daro. O p[asirodo kazkokiu blenderiu esama. Turiu virtuves kombaina, ten kazkokiu talpu ir su plasmasiniu ir metaliniu peiliu yra. Tai gal jie taip ir susmul\kina tas koseles? Nebandziau dar. Butu gerai, kad nereiktu atskiro pirkt.
sveikutes
Superinis dalykas, taip įpratau su blenderiu viską ruošti
Aš turėjau Phipips, tačiau sugedo, dabar nusipirkau Bosh'a, žiurėsiu kaip su juo seksis
Mūsų Zepter firmos
Mes isigijome vitek firmos smulkintuva ir esam labai patenkinti
pas mus irgi toks pat., philips viskam tinka
Naudoju BOSCH blenderiuką. Komplekte yra 2 uždaromi indai,o tai labai patogu. Yra net specialus peilis svogūnams ar kitoms žolelėms smulkinti.
Aš naudojuosi Tefal firmos blenderiu,tai jis man
Pas mus taip pat Braun. Negaliu juo atsidžiaugti.
Neįsivaizduoju savo virtuvės be blenderio... nors mažiui maisto seniai nebeblenderiuoju (bet kol tai dariau, blenderis buvo nepakeičiamas dalykas
Mes turime Zepter irgi neblogas dalykiukas
pas mus Braun'iukas super patenkinti
mes naudojam moulinex'a
Pas mane Philips, pirkom maximoj, kainavo apie 60 Lt. Net nemaniau, kad taip puikiai sutrins. Super pagalbininkas
O gal kuri patars koki modeli, ne tik firmos pavadinima, pirkti? Dabar ieskau tinkamo trintuvo kudikio kosytems: virtoms darzovems, virtai mesytei, vaisiams trinti. Ir kad butu su kokiu indeliu kaip priedas
Ir dar, ar labai svarbu, ar strypas metalinis ar plastmasinis? Is anksto aciu pas mus yra KENWOOD, esu patenkinta, yra ir indas, ir dangtis ant jo. Viska su juo smulkinu, geras pagalbininkas 3 kart per diena QUOTE(rikutis @ 2008 10 17, 14:01) Neįsivaizduoju savo virtuvės be blenderio... nors mažiui maisto seniai nebeblenderiuoju (bet kol tai dariau, blenderis buvo nepakeičiamas dalykas 100% palaikau. nors jo ir neilgai reikia, bet vasarą uogos, savos gamybos tyrelės- mmmm..
naudojam philipso esu patenkinta. nepakeiciamas daiktas,mazei gaminant koses
Aš naudoju Moulinex ir esu labai patenkinta, nepamainomas dalykas virtuvėje...
|