Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maistelio smulkintuvai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Adele
4u.gif patarkite, koki geriausia įsigyti mikserį košytėms gaminti, nes jų tiek daug.
Auksis
Mums padovanojo Filips firmos ta vadinamaji "piestuka". Labai geras daiktas iki siol neatsidziaugiu thumbup.gif Ir nedaug vietos uzima ir labai gerai bei greitai susmulkina darzovytes, mesyte ir visa kita thumbup.gif
zvaigzdute23
as kosytes trinu per plastmasini sieteli, taciau jei skubu retkarciais pasinaudoju tuo vadinamu piestuku pas mane philips, tikrai labai patinka o vaisiams man pats geriausias net nezinau kaip tiksliai pavadinti kur kokteilius plaka toks aukstas puodelis ir peiliukai apacioj.
Aistija
Mes irgi turime Philips smulkintuva, tai labai thumbup.gif sumala koseles, tik turi buti didesnis kiekis, nes pvz vieno obuolio nesumala... 4u.gif
Miegaliuke S
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 11 15, 12:30)
as kosytes trinu per plastmasini sieteli, taciau jei skubu retkarciais pasinaudoju tuo vadinamu piestuku pas mane philips, tikrai labai patinka o vaisiams man pats geriausias net nezinau kaip tiksliai pavadinti kur kokteilius plaka toks aukstas puodelis ir peiliukai apacioj.
*

IR PAS MANE TOKS PAT MIKSERIUKAS
loresa
Pas mus philips smulkintuvas,nepakeiciamas dalykelis thumbup.gif
gugutele
kas sukure smulkintuva tam reiketu duot medali, nes be jo prazuciau.as nauju vido firmos thumbup.gif
Kucheriashka
Pas mus Philips.Tikrai labai geras thumbup.gif
lely
QUOTE(olicka @ 2007 11 23, 21:42)
Pas mus Philips.Tikrai labai geras thumbup.gif
*

pas mus irgi toks thumbup.gif
dimele
pas mane Braun multiquick, thumbup.gif , su metaliniu galu, patenkinta labai.
joge
Geriausi tokie, kurie būna dviejų dalių- atskirai mėsai indas su peiliu (sumala mėsytę net į miltus) ir taip vadinama meškerė su indu virtom daržovėm. Pastarasis dažnai tinka ir virtai mėsytei, bet mala rupiau. jei vaikutis turi dantukų, tai gal užtektų meškerės - kaip supratau, jis dar pieštuku vadinamas
Ramuniki
Mes turim Braun mikserį, puikus daiktas thumbup.gif
naktele
o pas mene va tokia problema: draugė pas kolino savo smulkintuvą Philips, kuri pati naudojo tik porą kartų. Aš labai džiaugiausi, kad jį gavau ir pradėjau gaminti vaikui valgyti. Bet po kelių panaudojimų jis besmulkinant sprogo mano vyro rankose ir net išmušė skaitiklius. Aš pasiėmiai garantiją ir nunešiai į taisyklą, ten man ji pakeitė nauju. Naujuoju irgi ilgai nesidžiaugiau, gal po savaitės, man smulkinant maistelį iš jo pradėjo rūkti dūmai ir jis vėl perdegė išmušęs skaitliukus. Tai šiandien vėl jį nunešiau į taisyklą. Atrodo firma gera, tai kas čia dedasi ? g.gif Gal aš kažką ne taip darau ? g.gif
@@vandeniuke@@
mes naudojame philips ir patenkinta mirksiukas.gif
joviliukste
QUOTE(naktele @ 2008 05 27, 11:11)
o pas mene va tokia problema: draugė pas kolino savo smulkintuvą Philips, kuri pati naudojo tik porą kartų. Aš labai džiaugiausi, kad jį gavau ir pradėjau gaminti vaikui valgyti. Bet po kelių panaudojimų jis besmulkinant sprogo mano vyro rankose ir net išmušė skaitiklius. Aš pasiėmiai garantiją ir nunešiai į taisyklą, ten man ji pakeitė nauju. Naujuoju irgi ilgai nesidžiaugiau, gal po savaitės, man smulkinant maistelį iš jo pradėjo rūkti dūmai ir jis vėl perdegė išmušęs skaitliukus. Tai šiandien vėl jį nunešiau į taisyklą. Atrodo firma gera, tai kas čia dedasi ?  g.gif Gal aš kažką ne taip darau ? g.gif
*

as taip sudeginau du tosterius, bulviu tarkavimo masina ir blenderi.....galiausiai jau prisigalvojau, kad cia as turiu kazkokiu stebuklingu galiu viska sugadinti, dumai tik parugsta doh.gif paskui issiaiskinom, kad razete trumpina blink.gif tas pats - saugiklius ismuzdavo doh.gif
viliuxe
girdejau toki dalyka, kad geriausiai smulkinti vaikui maista su plasmasineis peiliukais, zodziu ta vieta kur smulkina maista, nes kai smulkina su gelezinineis tada maistas reaguoja i maista ir pakeicia skoni. Susiduriau su tokia beda. Susmulkinau su gelezineis peilukais banana jis tik pajuodavo ir pasidare labai kartus ir ismeciau visa. Tai dabar galvoju, kad tai tiesa ir reikes nusipirkti plasmasineis peileis. smile.gif
Erkesta
Phillips blenderį turim, super daiktas thumbup.gif
Viga
QUOTE(Erkesta @ 2008 05 28, 01:13)
Phillips blenderį turim, super daiktas  thumbup.gif
*

Pas mane irgi toks, tikrai thumbup.gif Kaip kosmara prisimenu, kai pirmiem dviem vaikam koses per sieteli trindavau doh.gif
Dudute
O as naudoju kaledine anytos dovana- Tefal blenderi. Kol kas nesiskundziu jo nepriekaistingu darbu rolleyes.gif
dubcike
Mes nusipirkom Braun firmos piestuka, bet dar neisbandem.Bet pasiskaicius jusu dziugavimus ne neabejoju kad ir mes juo dziaugsimes 4u.gif
barbuskytee
As nusipirkau Bosch ir l. patenkinta smile.gif
laimav
ir man jis superinis daigtas labai gerai sutrina vaikui kosytes thumbup.gif musu yra boman firmos ir ji jau naudoju trys metai ir veikia dar superiskai
angeliux1
Mes tai maximoj besimaldami akropolio ai uz 19,90 lt (Gamma)nupirkom ten kazkoki levaka(bet siaip jau 10 men naudojam) ir viskas labai super,galiu ir rupiau ir iki tyres anskciau sutrindavau maista...gi dieve kiek vaikui smulkinsi ta masita,jau va perienam prie patrynimo sakute ir blenderiui ate thumbup.gif
hederi
Pas mus philips smulkintuvas, labai geras, pries pirkdama skaiciau uzsieni testus atliko, si pripazino geriausiu. braun atsilieka ir bosh.
drugelisxxx
Nepakeičiamas daiktas tas "blenderis" thumbup.gif , kažkaip sunkiai įsivaizduoju vaiko tyrelių darymą be jo
rezgiukas
QUOTE(hederi @ 2008 06 09, 21:58)
Pas mus philips smulkintuvas, labai geras, pries pirkdama skaiciau uzsieni testus atliko, si pripazino geriausiu. braun atsilieka ir bosh.
*

as taip pat pirkau philips,600w.ziauriai geras daiktas taip gerai isplaka iki purumo kosyte thumbup.gif
Emanuella
as turiu BRAUN firmos blenderi.labai geras daiktas thumbup.gif
opyte
nusipirkau scarlett firmos 3 in 1 blenderi, bet turbut as turndra naudotis nemoku doh.gif nu jus man pasakykit kai pavydziui darot darzoviu kosytes ar jas pries smulkindamos blenderiu smulkinat sakute? nu kazkaip man baisu ant bulves ji det plius kad dar sringa, kazkaip g.gif nu nezinau, ar cia jis blogas ar cia as baile biggrin.gif paaiskinkit, nes virtuve man priesas numero uno, reik bandyt susidraugaut
nezinia
Viena karta patrynioau morka per sieteli, daugiau nebesinori tokio ilgo uzsiemimo, ypac kai nevalgo po to vaikiukas. Bandziau sakute, tai baisiai daug lieka trupiniu. Galvoju kaip tos moteriskes daro. O p[asirodo kazkokiu blenderiu esama. Turiu virtuves kombaina, ten kazkokiu talpu ir su plasmasiniu ir metaliniu peiliu yra. Tai gal jie taip ir susmul\kina tas koseles? Nebandziau dar. Butu gerai, kad nereiktu atskiro pirkt.
eziuole
sveikutes 4u.gif geras daiktas tas blenderis thumbup.gif pati turiu brauna tai nesiskundziu.su tuo daiktu reikia elgtis drasiai,labai gerai susmulkina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
JulieTa
Superinis dalykas, taip įpratau su blenderiu viską ruošti thumbup.gif bigsmile.gif net uogas trinu visas su pienu cool.gif
Treciadiene
Aš turėjau Phipips, tačiau sugedo, dabar nusipirkau Bosh'a, žiurėsiu kaip su juo seksis smile.gif Šiaip tai labai geras daiktas, turiu ir virtuvinį kombainą, tačiu jis mažų kiekių netrina...
rence*
mirksiukas.gif Turim blenderi Braun firmos- thumbup.gif dalykas. Smulkina viska ir greitai, nestringa net uzdejus ant visos bulves (bet pries smulkinant reik biski vandens ipilti tai geriau susmulkina) mirksiukas.gif
Dangiuks
Mūsų Zepter firmos wub.gif Reiktų gyvai pamatyti, kas nematėte, ką jis sugeba, nerealus wub.gif Bet jei naudosite tik vaikučio maisto gaminimui, tuomet aišku užteks paprastenio 4u.gif
zydringa
Mes isigijome vitek firmos smulkintuva ir esam labai patenkinti thumbup.gif
Tinar
pas mus irgi toks pat., philips viskam tinka thumbup.gif , net MB kokteilius suplaku..
galinike
Naudoju BOSCH blenderiuką. Komplekte yra 2 uždaromi indai,o tai labai patogu. Yra net specialus peilis svogūnams ar kitoms žolelėms smulkinti.
aaushra
Aš naudojuosi Tefal firmos blenderiu,tai jis man thumbup.gif
lora2006
Pas mus taip pat Braun. Negaliu juo atsidžiaugti. smile.gif
rikutis
Neįsivaizduoju savo virtuvės be blenderio... nors mažiui maisto seniai nebeblenderiuoju (bet kol tai dariau, blenderis buvo nepakeičiamas dalykas thumbup.gif ), vis dar praverčia: tai tyrsriubei, tai uogoms sutrinti thumbup.gif
vaili
Mes turime Zepter irgi neblogas dalykiukas smile.gif
*Svajone*
pas mus Braun'iukas super patenkinti good.gif
sara26
mes naudojam moulinex'a thumbup.gif
jupa
Pas mane Philips, pirkom maximoj, kainavo apie 60 Lt. Net nemaniau, kad taip puikiai sutrins. Super pagalbininkas smile.gif
ritukasx
O gal kuri patars koki modeli, ne tik firmos pavadinima, pirkti? Dabar ieskau tinkamo trintuvo kudikio kosytems: virtoms darzovems, virtai mesytei, vaisiams trinti. Ir kad butu su kokiu indeliu kaip priedas 4u.gif
Ir dar, ar labai svarbu, ar strypas metalinis ar plastmasinis? g.gif
Is anksto aciu smile.gif
ugne23

pas mus yra KENWOOD, esu patenkinta, yra ir indas, ir dangtis ant jo. Viska su juo smulkinu, geras pagalbininkas 3 kart per diena 4u.gif
ritukasx
QUOTE(ugne23 @ 2008 11 18, 15:09)
pas mus yra KENWOOD, esu patenkinta, yra ir indas, ir dangtis ant jo. Viska su juo smulkinu, geras pagalbininkas 3 kart per diena  4u.gif
*

Va toki ir nusipirkau uzvakar, dabar akcija Topocentre, tai kainavo 99 lt thumbup.gif
rrence
QUOTE(rikutis @ 2008 10 17, 14:01)
Neįsivaizduoju savo virtuvės be blenderio... nors mažiui maisto seniai nebeblenderiuoju (bet kol tai dariau, blenderis buvo nepakeičiamas dalykas  thumbup.gif ), vis dar praverčia: tai tyrsriubei, tai uogoms sutrinti  thumbup.gif
*

100% palaikau. nors jo ir neilgai reikia, bet vasarą uogos, savos gamybos tyrelės- mmmm.. essen.gif
Mrs Freken Bok
naudojam philipso esu patenkinta. nepakeiciamas daiktas,mazei gaminant koses biggrin.gif
Paulita
Aš naudoju Moulinex ir esu labai patenkinta, nepamainomas dalykas virtuvėje... smile.gif labiausiai patinka skirtingi antgaliai visokiem produktam... smile.gif va toks jis pas mane http://media.laredoute.fr/product/picture/40593747o_aix.jpg
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.