Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maistelio smulkintuvai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
RavenBlack
QUOTE(Elizabeth** @ 2011 10 18, 12:22)
Beveik prieš tris metus pirkom Philips, tokį. iki šiol esu juo labai patenkinta  thumbup.gif
*

o mes Philipsus jau 2 pakeitem, ne sita modeli, bet juodas toks. Dabar is viso tobula daikta isigijau, kazkas tarp blenderio ir kombaino, bet daug maziau detaliu plovimo nei kombainui, nes tik asotis yra. Vadinasi Blendtec namu plaktuvas, sumala net riesutu sviesta. Musu toks:
user posted image
tigrin
Mes taip pat turim philips,bet jau senai nebenaudojam. Fainas,patogus. Bet man nusibosdavo trint,pilt,plaut,žiūrėt,kad nesušlaptų toks metaliukas. Išvažiuoji,tai ir blenderio nepamiršk. Džiaugiuos,kad mažoji greit perėjo prie savarankiško kramtymo.
Aidra
QUOTE(snekute @ 2011 07 14, 13:55)
mes turim Philips, labai tinka ir patinka, superinis daiktas  thumbup.gif
*

Man irgi Philips pats geriausias thumbup.gif , jau dviem vaikam atlaike, manau ir dar laikys. Na pas mane yra rinkinys: atskirai blenderio kotas, tada atskirai stiklinis indelis su smulkinimo peiliu (sis dazniausiai ir naudojamas, nes neiissitasko koses)
ramunele 28
QUOTE(dimele @ 2007 11 25, 19:24)
pas mane Braun multiquick,  thumbup.gif , su metaliniu galu, patenkinta labai.
*

Pas mane irgi toks pat smulkintuvas.Esu labai patenkinta smile.gif
pilkoji28
QUOTE(lina-linutia @ 2011 09 24, 10:33)
as turiu parasta, pirkta is maximos ir man jis labai geras smile.gif
*

aš ir iš Maxės turiu, pigus, bet atlaiko skrydžius nuo spintelių, gerai smulkina thumbup.gif
Aleila
Mes Bosch naudojam,esam labai patenkinti thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.