Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maistelio smulkintuvai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Marija_Barselona
as turiu philips... geras daikas smile.gif
Murrr
Pas mus Braun'iukas:)Tfu tfu tfu,dar nenusivyliau.Ir darzovyciu kosytems,ir sriuboms,ir tyrelems tinkamas 4u.gif
laurija
mes turim Clatronic, pasakiškas daiktas
pukuotukas
musu tai Braun multiquick daiktas nepakeiciamas super, bet va jei kas galvoja koki pirkti tai sito nepatariu doh.gif mes i tik 4men turim o jau 3 kartus sugedes buvo...kokybe nekokia reiskia aisku garantija duoda mes aviteloj pirkom bet visgi vezti taisyti laiko kiek sugaistu, g.gif kiap daiktas smulkintuvas man tikrai superinis daiktas thumbup.gif bigsmile.gif ne tik vaikui viska darau ir piragus ir padazus kokteilius niu super thumbup.gif
Mamyte :)
QUOTE(Marija_Barselona @ 2008 11 25, 20:37)
as turiu philips... geras daikas smile.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sutinku, mes taip pat philips naudojam, dar nenusivyliau ju produkcija thumbup.gif
laimux2
QUOTE(pukuotukas @ 2008 12 30, 19:01)
musu tai Braun multiquick daiktas nepakeiciamas super, bet va jei kas galvoja koki pirkti tai sito nepatariu doh.gif  mes i tik 4men turim o jau 3 kartus sugedes buvo...kokybe nekokia reiskia aisku garantija duoda mes aviteloj pirkom bet visgi vezti taisyti laiko kiek sugaistu, g.gif  kiap daiktas smulkintuvas man tikrai superinis daiktas thumbup.gif  bigsmile.gif  ne tik vaikui viska darau ir piragus ir padazus kokteilius niu super thumbup.gif
*

O man super - jau antram vaikui košes darau, ir sau virtuvėje naudoju, ir nei karto nesugedo. Gal jums koks nekokybiškas papuolė? g.gif
Mivida
O man reikia tik vaikui tyreles ir kosytes smulkinti, tad reikia nebrangaus. Gal kuri turi visai paprastus is Maximos, Scarlett? Idomu, ar susmulkina taip gerai, kad tiktu tyrelems?
DdoviliuxX
smile.gif+2009 01 03, 23:49-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2009 01 03, 23:49)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif sutinku, mes taip pat philips naudojam, dar nenusivyliau ju produkcija thumbup.gif
*

mūsų irgi philips ir dar neteko nusivilti mirksiukas.gif
fausta32
Pas mus bomanas, gavau dovanu kaledoms.
Lantaja
Mes nusipirkome Gama smulkintuvą, piguva, bet tyrelėms pagaminti užtenka, o rimtiems valgiams naudojam Philips kombainą
jupa
Turiu Philips, pirkau Maximoj, kainavo apie 60 Lt. Tikrai liuks dalykas thumbup.gif Kai auginau pirmą vaiką tokio pagalbininko neturėjau, tai teko vargti su mėsmale. Užtat dabar negaliu atsidžiaugti smile.gif
Rkatyte
Mes turime Philips, bet ten ne tik blenderis, bet ir plakiklis gali dėtis, bei kitas indas smulkinimui (svogūnams, pan), bei indas kuriame gali su blenderiu smulkinti bei laikyti maistą - man labai patinka, tarnauja jau metus, dabar plakiklį naudojam taip pat dažnai kaip ir blenderį - omletui, kitiems patiekalams kiaušinį suplaku ir t.t.
Kainavo ~150 Lt
Miena
Mes turim Philips, pati paprasciausia thumbup.gif Nezinau, kaip be jo koses reiktu smulkinti maziukui.
jurgulis777
Aš irgi naudoju Philips, super thumbup.gif
niekad
O aš CLATRONIK. Irgi nenuvylė thumbup.gif
dovileiva
mes gavom kaledu proga Braun firmos blenderi, na tai tikrai thumbup.gif nepakeiciamas dalykelis auginant mazuosius bigsmile.gif
renatakuz1
O mes naudojam zepter mikseri, sutrina kaip tyrele, labai dziaugiuosi ji turedama thumbup.gif aisku pati buciau neistengus nusipirkti nes kainuoja apie 600lt, bet va mama nupirko dovanu kai suzinojo kad laukiuosi smile.gif
jukraa
Mes turim Braun, naudojam ne tik vaikui, bet ir patys, tiek trintom sriuboms, kosem, kokteiliams ir t.t. thumbup.gif
baltagėlė
Tokio dalyko dar nesu turėjus ir net žmoniškai nemačius blush2.gif , bet paskaičiau ir supratau, kad teks pasidomėti ir apžiūrėti pardėse lens.gif . Turim virtuvinį kombainą, bet su juo košelių nepadarysi schmoll.gif Ech, ką daryčiau be SM, tundra ne kitaip lotuliukas.gif
libaja
Turėjau Fisso, tai 3 metus naudojau labai aktyviai, bet kai pradėjau mažei košes malt, susidėvėjo plastmasiukai detalių sujungimo vietose. Aparatas prasisuka.Jau dairausi naujo.
Dviveide
Turiu Zepter firmos smulkintuva. Labai tinkamas nedideliam kiekiui, bet be skyscio nesusmulkina (pvz., obuoli dedu ir truputi vandens pilu). Jei vaikutis labai valgus, gali buti per mazas smile.gif Bet maniske ne tokia, todel esu labai patenkinta, kad galiu susmulkint maza porcija koseles smile.gif
inguzekal
Sveikos turiu BRAUN smulkintuva ir baisiai juo esu patenkinta smile.gif su juo nuo leliaus tyreliu iki konditerini gaminiu gaminti galima, smulkina be priekaištu ax.gif
franciska
turiu "braun" thumbup.gif
Corny
O mes stai toki isigijome http://www.argos.ie/static/Product/partNum...t%3EHR+1366.htm kolkas labai patenkinti ir maza kieki susmulkina kuo puikiausiai
l1nuska
mums tai nepamainomas dalykas, is pradziu buvau nusipirkusi pigu gama firmos, tai jis man greitai suluzo, poto isigijau philips, taip pat nebrangu, bet skirtumas akivaizdus, trina palyginus su pirmuoju fantastiskai...
smiltupe
Mes dabar turim Braun smulkintuva.Super dalykelis.Košes sutrina greitai,tikrai smulkiai.Man labai patinka,ir sriubytes trintas pamėgom labai,ir plakiklis komplekte buvo,tai kremus tešlas puikiai išsuka.Tikrai vertas pirkinys.Pradžiai buvom Philips nusipirkę,tai po mėnesio variklis perdegė trinant virtas morkas doh.gif tai nunešėm atgal ,gražino pinigus, tada Brauną nusipirkom.Jau pusantrų metų be problemų thumbup.gif
natalikas
ka mamoss apie bosch msm 6700 manot,mupirkom,kolkas patenkinta
pilkas
mes irgi BRAUN turim...
tai 3 vaikuti atlaiko smile.gif)
zaklina2008
nusipirkau penktadieni ir as ta daikciuka, bet dar neisbandziau blink.gif va kiek prisiskaiciau kad jis super, pabandysiu paziuresim ax.gif
pilkas
sveikinu,
visokios koseles ir tyreles gaunasi superines niam niam clap.gif clap.gif clap.gif
laura-p
Dabar turim philips, ir koses, ir tyrele thumbup.gif , o kol neturejau, tai paprastai trindavau doh.gif , tai trintu nevalgydavo schmoll.gif , tikrai nepakeiciamas daiktas. clap.gif
dolly`

QUOTE(natalikas @ 2009 02 28, 08:19)
ka mamoss apie bosch msm 6700 manot,mupirkom,kolkas patenkinta
*

thumbup.gif turim, super ir ne tik koseles darom,siaip virtuveje pagalbininkas thumbup.gif
milkshake
Geras dalykelis-neisivaizduoju savo virtuves be jo biggrin.gif
^Braškytė^
QUOTE(milkshake @ 2009 03 18, 12:06)
Geras dalykelis-neisivaizduoju savo virtuves be jo  biggrin.gif
*

o as isivaizduoju rolleyes.gif

neturejau ir nereikejo rolleyes.gif
Erinata
labai geras dalykas thumbup.gif turiu scarlett firmos ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Voje
Sveikutes, turime philipsa mums tai jis thumbup.gif , kosytes gaunasi kaip pirktines!
Uksnė
labai geras daiktas thumbup.gif Pirkau būdama nėščia, nes labai norėdavau ledų kokteilio su braškėm wub.gif Ir net nepagalvojau, kad pravers košytėm sutrinti. Tik viens du ir vsio thumbup.gif
ronile
pirkom BRAUN multiquick,su metaliniu blenderiu ir kruva visokiu kitokiu peiliuku ir indu thumbup.gif
tai pats blenderis super,trina,plaka ir t.t. o tie kiti peiliai irgi patiko,pjauscau picai agurkus riekutemis,svogunus,paprikas..ir valymas patogus,pridetines dalis i indaplove galima deti tongue.gif
luli
as kol neturejau blenderio,tai koses pertrininejau per sieteli, o dabar daug laiko sutaupau,geras dalykas
Mamyte_Ausryte
Ir mes turim blenderi, bet specialiai vaiko maistelio ruosimui nupirkom toki kombaina. Tikrai nepakeiciamas dalykas tyreliu gaminime bigsmile.gif
DASIK
Neseniai tik nusipirkau. Labai patenkinta, labai patogu ir maziai visokiu skanestu padarau. biggrin.gif
raudona astos
Mane paprotino mamos sesuo,kai dar mazylei tebuvo 3 men,sako ar turi blenderi,su kuo vaikui kose smulkinsi ax.gif ,o as galvojau smulkint senoviskai per sieteli doh.gif .Nepamanomas dalykas tas blenderis thumbup.gif
*Grazina*
As turiu PHILIPS blenderi "piestuka" esu labai petenkinta thumbup.gif 4u.gif
Lesia
Philips cucina thumbup.gif
*jolantab*
Labai praverčia ruošiant vaikui maistą. Nors dabar, kai jau turi dukrytė dantų, tai kartais sutrinu maistą šakute.
-simona-
kai reikėjo smulkint košes padėjo šakutė ir grustuvė blush2.gif , šiaip būtų pravertęs ir smulkintuvas smile.gif jei bus leliukų ateitį, tai nauduosiuos ax.gif
briga1
mums labiausiai praverte babymoow vaikiskas kombainas thumbup.gif isverda garuose ir susmulkina thumbup.gif bet jau dideles ir nenaudojam, gal kam reik blush2.gif ax.gif
`Agnieska`
Labai geras dalykas - vienas du ir košytė paruošta mirksiukas.gif Naudojom beveik kiekvieną dieną - pusę metų. thumbup.gif
violetar30
Nauju Philipsa vat toki http://www.itbank.lt/Mikseris+PHILIPS+HR+1378__/

Esu labai patenkinta ir galingumo uztenka, ir plauti patogu.
mamkexx
Blenderis tikrai geras daiktas su mazu vaiku. Pirkom senukuose ETA su daug priedu. labai labai as patenkinta thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.