as turiu philips... geras daikas
Pas mus Braun'iukas:)Tfu tfu tfu,dar nenusivyliau.Ir darzovyciu kosytems,ir sriuboms,ir tyrelems tinkamas
mes turim Clatronic, pasakiškas daiktas
musu tai Braun multiquick daiktas nepakeiciamas super, bet va jei kas galvoja koki pirkti tai sito nepatariu
QUOTE(pukuotukas @ 2008 12 30, 19:01) musu tai Braun multiquick daiktas nepakeiciamas super, bet va jei kas galvoja koki pirkti tai sito nepatariu O man super - jau antram vaikui košes darau, ir sau virtuvėje naudoju, ir nei karto nesugedo. Gal jums koks nekokybiškas papuolė?
O man reikia tik vaikui tyreles ir kosytes smulkinti, tad reikia nebrangaus. Gal kuri turi visai paprastus is Maximos, Scarlett? Idomu, ar susmulkina taip gerai, kad tiktu tyrelems?
Pas mus bomanas, gavau dovanu kaledoms.
Mes nusipirkome Gama smulkintuvą, piguva, bet tyrelėms pagaminti užtenka, o rimtiems valgiams naudojam Philips kombainą
Turiu Philips, pirkau Maximoj, kainavo apie 60 Lt. Tikrai liuks dalykas
Mes turime Philips, bet ten ne tik blenderis, bet ir plakiklis gali dėtis, bei kitas indas smulkinimui (svogūnams, pan), bei indas kuriame gali su blenderiu smulkinti bei laikyti maistą - man labai patinka, tarnauja jau metus, dabar plakiklį naudojam taip pat dažnai kaip ir blenderį - omletui, kitiems patiekalams kiaušinį suplaku ir t.t.
Kainavo ~150 Lt
Mes turim Philips, pati paprasciausia
Aš irgi naudoju Philips, super
O aš CLATRONIK. Irgi nenuvylė
mes gavom kaledu proga Braun firmos blenderi, na tai tikrai
O mes naudojam zepter mikseri, sutrina kaip tyrele, labai dziaugiuosi ji turedama
Mes turim Braun, naudojam ne tik vaikui, bet ir patys, tiek trintom sriuboms, kosem, kokteiliams ir t.t.
Tokio dalyko dar nesu turėjus ir net žmoniškai nemačius
Turėjau Fisso, tai 3 metus naudojau labai aktyviai, bet kai pradėjau mažei košes malt, susidėvėjo plastmasiukai detalių sujungimo vietose. Aparatas prasisuka.Jau dairausi naujo.
Turiu Zepter firmos smulkintuva. Labai tinkamas nedideliam kiekiui, bet be skyscio nesusmulkina (pvz., obuoli dedu ir truputi vandens pilu). Jei vaikutis labai valgus, gali buti per mazas
Sveikos turiu BRAUN smulkintuva ir baisiai juo esu patenkinta
turiu "braun"
O mes stai toki isigijome http://www.argos.ie/static/Product/partNum...t%3EHR+1366.htm kolkas labai patenkinti ir maza kieki susmulkina kuo puikiausiai
mums tai nepamainomas dalykas, is pradziu buvau nusipirkusi pigu gama firmos, tai jis man greitai suluzo, poto isigijau philips, taip pat nebrangu, bet skirtumas akivaizdus, trina palyginus su pirmuoju fantastiskai...
Mes dabar turim Braun smulkintuva.Super dalykelis.Košes sutrina greitai,tikrai smulkiai.Man labai patinka,ir sriubytes trintas pamėgom labai,ir plakiklis komplekte buvo,tai kremus tešlas puikiai išsuka.Tikrai vertas pirkinys.Pradžiai buvom Philips nusipirkę,tai po mėnesio variklis perdegė trinant virtas morkas
ka mamoss apie bosch msm 6700 manot,mupirkom,kolkas patenkinta
mes irgi BRAUN turim...
tai 3 vaikuti atlaiko
nusipirkau penktadieni ir as ta daikciuka, bet dar neisbandziau
sveikinu,
visokios koseles ir tyreles gaunasi superines niam niam
Dabar turim philips, ir koses, ir tyrele
Geras dalykelis-neisivaizduoju savo virtuves be jo
labai geras dalykas
Sveikutes, turime philipsa mums tai jis
labai geras daiktas
pirkom BRAUN multiquick,su metaliniu blenderiu ir kruva visokiu kitokiu peiliuku ir indu
tai pats blenderis super,trina,plaka ir t.t. o tie kiti peiliai irgi patiko,pjauscau picai agurkus riekutemis,svogunus,paprikas..ir valymas patogus,pridetines dalis i indaplove galima deti
as kol neturejau blenderio,tai koses pertrininejau per sieteli, o dabar daug laiko sutaupau,geras dalykas
Ir mes turim blenderi, bet specialiai vaiko maistelio ruosimui nupirkom toki kombaina. Tikrai nepakeiciamas dalykas tyreliu gaminime
Neseniai tik nusipirkau. Labai patenkinta, labai patogu ir maziai visokiu skanestu padarau.
Mane paprotino mamos sesuo,kai dar mazylei tebuvo 3 men,sako ar turi blenderi,su kuo vaikui kose smulkinsi
As turiu PHILIPS blenderi "piestuka" esu labai petenkinta
Philips cucina
Labai praverčia ruošiant vaikui maistą. Nors dabar, kai jau turi dukrytė dantų, tai kartais sutrinu maistą šakute.
kai reikėjo smulkint košes padėjo šakutė ir grustuvė
mums labiausiai praverte babymoow vaikiskas kombainas
Labai geras dalykas - vienas du ir košytė paruošta
Nauju Philipsa vat toki http://www.itbank.lt/Mikseris+PHILIPS+HR+1378__/
Esu labai patenkinta ir galingumo uztenka, ir plauti patogu.
Blenderis tikrai geras daiktas su mazu vaiku. Pirkom senukuose ETA su daug priedu. labai labai as patenkinta
|