Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 07.07.07 :)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
simute19
tai va,paskaiciau kitu istorijas sugalvojau parasyti ir savaja..su savo draugu pradraugave pora metu nusprendeme kad reikia leliuko,labai abu mylime vaikus,ir nesisaugojom puse metu..ir pagaliau lapkricio gale nebesulaukiau menesiniu,speliojau kad nescia,ir nusipirkau testa,abu su draugu nekentravome,laukem ryto kada pasitvirtins musu viltys..6 ryto kol mama ir sesuo miegojo,nelekiau i wc,pasidariau,draugas atleke iskart is paskos,abu laukem rezultatu ir pamate dvi linijas labai nudziugom,draugo rankos pradejo drebet jis nubego iskart parukyt..nuo visu dar slepem pora savaiciu,as mokiausi 12kl,todel nenoredama vaikscioti i mokykla su pilvu kad nebutu apkalbu perejau i vakarine mokykla.bet kaip tik mamai prireike i darba pazymos kad man 18m bet dar mokausi.pazymos negalejau parnesti nes nenorejau kad suzinotu kad perejau i vakarine.bet viena diena mama smarkiai apsauke kad esu neatsakinga nes neparnesu tos nelemtos pazymos,tada ir atejo tiesos minute.pasisodinau ja virtuveje ir sakau-mama,as perejau i vakarine mokykla todel neparnesu pazymos.mama paklause kodel perejau ar ismete mane is senosios mokyklos,atsakiau ne,todel kad tu busi mociute..ji sedejo,tylejo,ir pagaliau pasake-ot kause ar nezinai kas yra prezervatyvai? biggrin.gif bet kiek nurimus,susitaike su ta mintim,ir prisipazino kad nujaute kad taip yra,nes pastoviai sakydavau kad parveztu apelsinu ir citrinu smile.gif susitiko mano ir draugo tevai,paklause ka mes zadam daryt,aisku mano sena svajone isteket tai sakau zenijames..vestuves atsokom 07.01.06...po menesio vyras isskrido i anglija nes draugas pazadejo gera darba,bet kaip aisku jokio darbo nebuvo..tada lyg is dangaus nukrito issigelbejimas-darbas airijoje..ten vyro pussesere gyvena tai pasiule dirbti,nuskridom i airija,buvo kovo menesis,lietuvoj tik snieguoles skleidesi,o cia pamaciau zydincius narcizus..buvo pasaka..bet tikejausi gimdyti lietuvoje,todel geguzes menesi nusipirkau bilieta i lietuva,bet nezinojau kad galima skristi iki 28sav,o man tada buvo jau 33..zodziu islaipino mane is lektuvo,atidave bagaza,ir sedejau orouoste kaip naslaite,atvaziavo vyras pasieme,ir teliko laukti nustatytos dienos-liepos 17...kazkur buvau nugirdus kad kai pasimyli galima paankstinti nestuma,tai galvojom gerai pasimylesim liepos 7 diena,nes be galo norejau padimdyt ta diena..atejo ta diena,o gimdyti nebenorejau,labai bijojau,tad ir myletis atsisakiau..bet pirma valanda nakties uzsimaniau i wc.atsikeliau ziuriu varva per kojas,nustebau galvoju negi apsisiusiojau?bet nuejus iki wc,tokia gera srove nubego,ir supratau kad tai vandenys nubego..nuejau zadint vyro,o tas nesuprates ir nepatikejes nusisuko ant kito sono miegot biggrin.gif ai as nuejau kol sugalvojau ka apsirengt,kol pasidaziau,(biggrin.gif),vel nuejau zadint vyro,atsikele,apsirenge ir nuvaziavom pas jo pussesere,tada vykom i ''emergency'' skyriu..ten mane pagulde,prijunge aparatu,ir vyra issiunte namo,,buvau labai supykus ant daktaru galvojau kodel issiunte namo vyra jei atvaziavau gimdyt,bet atejus sesele nuramino kad dar negimdysiu,ir kad pamiegociau..nuo 5 ryto jutau tempima pilve,skausmas lyg per menesines,o jau nuo 7 val raiciaus lovoj kaip reikalas..atvaziavo vyras,jo pussesere,ir pamatavo kad jau 7cm,vyras greit isleke namo surinkt kraiteli,o mane isveze i gimdykla,niekas netikejo kad taip greit pagimdysiu..jau kai pajutau kad noriu ''kaku'' is to skausmo ir isgascio suklykiau ''noriu sikt'' biggrin.gif (gerai kad airiai nesuprato)tada liepe stumt,kvepuot ir tt..gaila kad vyro nebuvo salia tuo metu..jau kai pradejo lyst vaikelis,pradejau prasyt kad ji paprasciausiai istrauktu,ir klykiau ne savo balsu koks skausmas..ir 9:27 gime sunus..varda idejom Aronas..tai va tokia mano istorija,vaikeliui jau virs 4men,tikras fainuolis ir gyvenimo dziaugsmas..auginu viena,seneliai mociutes lietuvoj,vyras darbe,tai bendraujam dviese..tvarkomes dokumentus kad leistu grysti i lietuva,per lietuvos ambasada,zodziu daug popierizmo,o i lietuva grysim tik koki sausi..sad.gif
simute19
beje mano marmukas gime 3,460kg ir 51 cm... smile.gif ir gimdykloje gimdiau su savo rubais - dzinsais ir vasarine bliuskute..jokiu naktiniu niekas nedave... g.gif
RedMa
smile.gif Tikriausiai naktiniai buvo pasibaige thumbup.gif

Sveikinu sulaukus savo stebukliuko 4u.gif Sveikatytes ir stiprybes jums svetimoje salyje 4u.gif
mamymamy
Tai net džinsų nenumovė?? lotuliukas.gif Aukit sveiki ir dideli 4u.gif
simute19
aciu smile.gif o kas svarbiausia noriu lb dar vieno leliaus,tik kad per jauna dar nezinau ar susitvarkyciau smile.gif
SaM*PauLi
thumbup.gif saunuole kad taip palygint,be jokiu dideliu nesamoniu pagimdeij,nes su tais dakatarais ir ju prieziura labai daug tragediju atsitinka... bet cia ne i tema blush2.gif aukit dideli ir sveiki mirksiukas.gif sekmes dok tvarkymuose mirksiukas.gif
rence*
Mano sunelis irgi tokio pat svorio ir ugio gime. drinks_cheers.gif
Sveikinu su stebukleliu. Aukit sveiki ir dideli 4u.gif
Elenele Raganele
4u.gif sveikinimai.12ai klasei gan drasus zingsnis thumbup.gif egzus issilaikei?Keista,kad i lektuva taves neprieme,nes as skridau 34sav nescia.Aaronas grazus vardas ,zydiskas berods biggrin.gif o popierius mes,keliaudami is Norvegijos,tvarkemes bent 3men unsure.gif
simute19
QUOTE(Elenele Raganele @ 2007 11 15, 19:59)
4u.gif sveikinimai.12ai klasei gan drasus zingsnis  thumbup.gif  egzus issilaikei?Keista,kad i lektuva taves neprieme,nes as skridau 34sav nescia.Aaronas grazus vardas ,zydiskas berods  biggrin.gif o popierius mes,keliaudami is Norvegijos,tvarkemes bent 3men  unsure.gif
*

aciu ilgai rinkom varda smile.gif nea egzu taip ir nespejau issilaikyt,kadanors islaikysiu smile.gif
happymama
sveikinu susilaukus atzaleles 4u.gif sekmes jums
Meina
thumbup.gif data įspūdinga 4u.gif
pelyte mazyte
Stebuklinga data pasirinko vaikas, o ir tu saunuole, dar pasidazyti spejai lotuliukas.gif
nakvisa
saunuole mamyte... thumbup.gif jauna ir stipri... wink.gif sekmes tau auginant maziu...ir toliau lauk gandru...
kumpiene
Saunuole.... sveikinu susilaukus gyveni dziaugsmo thumbup.gif 4u.gif
milen
sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ryški
Nuotaikinga istorija bigsmile.gif
Sėkmės tvarkantis dokumentus ir auginant sūnų 4u.gif
-Diana-
sekmingo augimo ir dokumentu tvarkymo 4u.gif
Katusik
na va, tą dieną, kai tu gimdei, aš sužinojau, kad laikiuosi wub.gif

giedrute25
grazu wub.gif
kliuksius
kokia graži istorija - sveikinu 4u.gif
nakvisa
QUOTE(Katusik @ 2007 11 20, 11:32)
na va, tą dieną, kai tu gimdei, aš sužinojau, kad laikiuosi  wub.gif
*

matyt tikrai isskirtine data... mirksiukas.gif
darkata sveikinima esamai ir busimai mamytems. clap_1.gif
a.aurute
akatau kaip faina dar tokia dienele pagimdei 4u.gif baltas pavydas blush2.gif aukit sveikuciai... 4u.gif
xinetax
Stebuklinga data thumbup.gif
O siaip tai manau jaunai zymiai lengviau vaikucius auginti, dar nesugadinti nervai yra biggrin.gif
Taistė
QUOTE(simute19 @ 2007 11 15, 22:13)
nea egzu taip ir nespejau issilaikyt,kadanors islaikysiu smile.gif
*

To ir palinkesiu wink.gif
Super Dukra :)
Tai jau tikrai stebuklinga data vaikutis pasirinko... smile.gif Juk tokios gi nebebus niekada gyvenime... 777... smile.gif linkiu, kad ir vaikuciui taip sektusi gimus po tokia laiminga zvaigzdele 4u.gif
Lineja 29
Datą tai tikrai gražią sūnelis išsirinko drinks_cheers.gif thumbup.gif Sėkmės jums 4u.gif
Mnemė
4u.gif
millamia
4u.gif
Breira
Aukit dideli 4u.gif
klejute
4u.gif
mmamuliuke
thumbup.gif saunuole. sveikateles jum wub.gif
lullu
grazzzzzuuuuu wub.gif
Edeja
Manau, kad reikejo mokslus pries tai baigti... na, bet yra, kaip yra. Sekmes jums 4u.gif
aude:)
QUOTE(simute19 @ 2007 11 15, 17:35)
ir gimdykloje gimdiau su savo rubais - dzinsais ir vasarine bliuskute..jokiu naktiniu niekas nedave... g.gif
*

blink.gif blink.gif blink.gif nu kazko nesitiki,kad nieks tau tu dzinsiuku nenueme... g.gif kazkaip nerealu schmoll.gif (nepyk,kad prikibau) 4u.gif
sveikinu susilaukus stebukliuko wub.gif
daluzenik
sveiknu 4u.gif
Tu drasi moteriske galiu paskyt, tokia skubanti gyvent sakyciau g.gif
12klasej vaikiuko uzsimanei, i vakarine savarankiskai perejai, i Airija nescia islekei
ir dar neseniai pagimdzius leliuka, jau nori iskart antro?
Kur taip skubi?
Raistė
tokia smagi gimimo data. Sėkmės 4u.gif
Dewra
labai thumbup.gif data smile.gif aukit sveikuciai 4u.gif
baltakase
Aukit sveiki smile.gif wub.gif .
Gutia
Saunuole 4u.gif Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif Maniskis gime 07-08-07, lygiai po menesio biggrin.gif
Apache
Superine data!!! thumbup.gif Mano dukryte irgi gime ta diena ir beveik tokiu pat laiku ir beveiik tokio pat svorio smile.gif Daug daug sekmes Jums.
Natalija;D
Labai graži gimimo data 4u.gif Sėkmės kuo dideliausios wub.gif
Fairyland
Oi kokia nereali gimimo data thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
vi78
sveikinimai susilaukus vaikucio 4u.gif ir sekmes isilaikyti egzaminus mirksiukas.gif
Varikė
Labai graži istorija smile.gif
širlė
thumbup.gif 4u.gif wub.gif o jau data vaikutis pasirinko tai thumbup.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.