Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Augini vaiką? Tai reiškia, kad nieko neveiki?
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas
Pages: 1, 2, 3
muciacikee
sveikutes,
esu jauna mama(21m) tad vaiko laukimas ir auginimas atnese daug vejo i mano gyvenima.mano mazylis buvo is tu,kaip daktare sake-"jautresnios nervu sistemos' tad kai tik ji parsivezem namo prasidejo bemieges naktys...ir taip nervindavo zmones kuriems atrode kad jei augini vaikeli tai nieko neveiki schmoll.gif tada dar bandydavau pasakyti kad vaiko auginimas-tai labai daug jegu reikalaujantis darbas,juk turi but geros nuotaikos,atsakinet i klausimus kurie dazniausiai prasideda-kas cia? smile.gif dabar mano purpuriukui jau 1.2men tad jau nebekreipiu demesio i tuos kurie nera augine vaiko ir is vis nesupranta kas tai??!!1?
tad labai laukiu jusu pasisakymu sia mano tema 4u.gif
Basic
Na jau lengviau kaip sakant namą pastatyti negu vaikutį užauginti. Vaiko auginimas tai didižiulis darbas, atsakomybe ir gyvenimas tuo kad tu turi tą vaikutį išleisti i pasaulį.
snickers
o, ja, aš pvz SĖDŽIU namuose...........ir visai nesvarbu, kad dar studijuoju dieniniam skyriuje universitete. biggrin.gif
laukinukė
Aš prieš savaitę grįžau į darbą, tai viena moteriškė išsireiškė taip: "Galėjai dar patinginiauti..." vacation1.gif
Anakondaaz
QUOTE(laukinukė @ 2007 11 16, 12:56)
Aš prieš savaitę grįžau į darbą, tai viena moteriškė išsireiškė taip: "Galėjai dar patinginiauti..."  vacation1.gif
*

blink.gif
reikėjo pasiūlyt pačiai eit ir taip "patinginiauti"
aš tai jau laukiu nesulaukiu kada į darbą išeisiu, gal bent ten pailsėsiu daugiau lotuliukas.gif
dangausvaivorykste
Musu visuomenes tikrai yra toks poziuris-vaiko auginimas tai nieko neveikimas,ar tinginiavimas,,, doh.gif bet tie zmones kurie augino vaikus jie zino kad vaika uzauginti reikia daug tvirtybes,kaip mano mama sako dabar reiktu vaika auginti tai tikrai nesutikciau geriau i statybas eiciau dirbti,nes vaika auginti yra pats SUNKIAUSIAS DARBAS mirksiukas.gif
awiux
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 11 16, 14:39)
Musu visuomenes tikrai yra toks poziuris-vaiko auginimas tai nieko neveikimas,ar tinginiavimas,,, doh.gif bet tie zmones kurie augino vaikus jie zino kad vaika uzauginti reikia daug tvirtybes,kaip mano mama sako dabar reiktu vaika auginti tai tikrai nesutikciau geriau i statybas eiciau dirbti,nes vaika auginti yra pats SUNKIAUSIAS DARBAS mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif šimtu procentu...kur jau čia tinginiavimas blink.gif
juk reikia ne tik paruošt šviežaus šilto maistuko didesniems,nupraust ir t.t.,bet ir mokint,auklėt,žaist,bendraut, sūpuot,migdyt ir taip ne 8 ar 12val. o 24val per parą ir be išeiginių smile.gif ... aišku yra tėčiai,duok diev,kad geri ir padedantys,močiutės...bet visas pagrindas atitenka mamai wub.gif , taigi stirpybės mamytės 4u.gif , o mažuliukams sweikatytės 4u.gif , nes jei dar suserga blink.gif

o tie kurie taip sako turbūt patys vaikeliukų wub.gif neturi, arba turi gerą ir visad šalia esantį užnugary 24val per parą cool.gif
Basic
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 11 16, 15:39)
*

thumbup.gif va čia tai jau tikrai mano manimui dirbi 24 per para smile.gif
RESPECT...
QUOTE(BoženaT @ 2007 11 16, 16:48)
thumbup.gif  va čia tai jau tikrai mano manimui dirbi 24 per para smile.gif
*

...ir dar sustiprintam režime hihihi.gif , juk šito darbo negali atmestinai dirbti, turi ištįsai būti viskam pasiruošusi pioneers.gif
Jooo, aš irgi prieš gimdymą galvojau: - va, dabar metus auginsiu vaikutį, tai bus daug laisvo laiko, galėsiu vairavimo teises išsilaikyti, ir šiaip visokių nebaigtų darbų pabaigti, juk namie sedėsiu irnesakyk.gif
Tai žinokit aš, kai po metų grįžau darban, tai kaip į kokią sanatoriją pailsėti užsukusi jaučiausi vacation4.gif
Kad vaiką auginti lengvą sako tik tie, kurie jų neturi arba patys neaugino, arba atmestinai-belekaip augino g.gif
Danielle
Sveikos smile.gif . Tik labai skaudu kai artimi žmonės to nesupranta verysad.gif . Pvz., mano tėvukas dažnai sakydavo, kad aš tinginiauju ir nieko neveikiu per dienas,nes vaiko priežiūra jam atrodo ne darbas doh.gif .
awiux
QUOTE(Danielle @ 2007 11 16, 20:15)
Sveikos smile.gif . Tik labai skaudu kai artimi žmonės to nesupranta verysad.gif . Pvz., mano tėvukas dažnai sakydavo, kad aš tinginiauju ir nieko neveikiu per dienas,nes vaiko priežiūra jam atrodo ne darbas doh.gif .
*

nu nieko sau..tai tegul pats kokią dienelę vienas pabūna su mažiuku ir pajaučia rolleyes.gif
Basic
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 11 16, 18:57)
...ir dar sustiprintam režime hihihi.gif , juk šito darbo negali atmestinai dirbti, turi ištįsai būti viskam pasiruošusi pioneers.gif
Jooo, aš irgi prieš gimdymą galvojau: - va, dabar metus auginsiu vaikutį, tai bus daug laisvo laiko, galėsiu vairavimo teises išsilaikyti, ir šiaip visokių nebaigtų darbų pabaigti, juk namie sedėsiu irnesakyk.gif
Tai žinokit aš, kai po metų grįžau darban, tai kaip į kokią sanatoriją pailsėti užsukusi jaučiausi vacation4.gif
Kad vaiką auginti lengvą sako tik tie, kurie jų neturi arba patys neaugino, arba atmestinai-belekaip augino g.gif
*

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Danielle @ 2007 11 16, 20:15)
*

o mums aplamai tokią situaciją kad vaika iki šiol nieks nepadeda augint tik aš ir vyras. Tevai toli gyvena, atvažiuoja retai, tai kad negirdejau priekištu kad tinginiauju, mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(awiux @ 2007 11 17, 15:01)
nu nieko sau..tai tegul pats kokią dienelę vienas pabūna su mažiuku ir pajaučia  rolleyes.gif
*

va va ir aš tokiį dalykelį patarčiau, pažiures koks poilsis lotuliukas.gif
ieva.d.
Įdomūs tie žmonės ir jų supratimas apie vaiko auginimą, jie įsivaizduoja, kad čia juokų darbas. Man taip pat sakė ,, tai namuose dabar sėdi ir nieko neveiki“, įdomu kas labiau pavargsta ar ta kuri sėdi su vaiku namuose, ar dirbantys. Kai dirbdavau tiek nepavargdavau kaip dabar, tada dar ir mokindavausi. Kol pats neturi vaikelio tol nesuprasi, kaip sunku ir kiek kantrybės reikia turėti auginant vaiką. 4u.gif
Basic
QUOTE(ieva.d. @ 2007 11 17, 15:22)
Įdomūs tie žmonės ir jų supratimas apie vaiko auginimą, jie įsivaizduoja, kad čia juokų darbas. Man taip pat sakė ,, tai namuose dabar sėdi ir nieko neveiki“, įdomu kas labiau pavargsta ar ta kuri sėdi su vaiku namuose, ar dirbantys. Kai dirbdavau tiek nepavargdavau kaip dabar, tada dar ir mokindavausi. Kol pats neturi vaikelio tol nesuprasi, kaip sunku ir kiek kantrybės reikia turėti auginant vaiką. 4u.gif
*

va va ir man taip buvo, daug kas klausia, na tai kada i darba, sakau nuo 3 metuku, sako oj kaip tau gerai, poilsiauji vis lotuliukas.gif sakau acha kanaruose.. prašom prisijungti smile.gif
olivija1981
Is tiesu juokas ima nuo tokiu zmoniu kurie mano kad vaiko auginimas , tai juoku darbas, lyg vaikas butu koks augalas palaistei ir isaugo! O kad mamos naktimis nemiegodavo, kad aukleti reikia aiskinti kas gerai, o kas blogai, juk mazutis nezino, mama jam turi padeti adaptuotis siame pasaulyje. Viename zurnale skaiciau kiek kainuotu mamos darbas?! Juk ji tiek daug dirba mama! Tai neikainojama! Ir visai ne juoku darbas.O Gal tokie zmones tiesiog nemyli vaiku ir jiems atrodo, kad labai lengva. Atrodo ir yra to laiko ir tuo paciu nera. Arba ateina pasidziaugia kuri laika ir atrodo paprasta auginti mazyli. Kol patys netures vaikelio nesupras "vaiko auginimo malonumu"! thumbup.gif
Donatas ir Monika
Aš, jei atvirai, tai kol neturėjau savo pabiručių irgi nelabai suprasdavau, kai kitos auginančios vaikiukus jausdavosi pavargę... bet dabar žinau kas tai yra... ypač jei vaikiukas "rėksniukas", tai vakare jausdavausi lyg visą dieną griovius kasusi...
Tai tikrai sunkus emocinis, bei fizinis darbas...
Stiprybės visoms mamytėms 4u.gif
Casi
QUOTE(laukinukė @ 2007 11 16, 11:56)
Aš prieš savaitę grįžau į darbą, tai viena moteriškė išsireiškė taip: "Galėjai dar patinginiauti..."  vacation1.gif
*

aš irgi kiek sutinku bendradarbius, dažniausiai išgirstu klausymą "kaip atostogos?" doh.gif cool.gif
Basic
Manau, kad suprasti kokios tai atostogos žmonem kurie nesupranta belieka patiems tokiose atostogose pabūti. wink.gif
gutė pinkutė
Nors aš vaiką išleidau, į darželį nuo 1,8 mėnesių ir pati iškeliavau į darbą, bet drąsiai galiu sakyt, kai vaikas serga ir reikia su juo būt namie apie 2 savaites, aš jaučiuosi žymiai labiau pavargus, nei dirbdama, ir tada laukiu darbo, kaip poilsio blush2.gif ax.gif
Eglucius
na taip as sutinku su jumis mielos mamos, kad tokie pasakymai, kad sedim namie ir nieko neveikiam... tai tikrai nervuoja... o ypac kai tai pasako vyras. nu tada isvis galvoju sakes... kai pasako, as einu i darba, o tu sedi namie su vaiku nieko neveiki ir dar skundies kad pavargai... nu tada isvis jau... na taip dar ir bendradarbes taip pajuokauja, keisciausia yra tai girdeti is tu bendradarbiu kurios pacios nesenai maziukus vaikus augino... ech... sunki ta musu dalia smile.gif bet ir maloni tuo paciu smile.gif
satyrra
Man vaiko auginimas labai sunkus darbas. Per 2 metus pasenau 10 metu. Jauciuos pavargus ir issekus tiek fiziskai, tiek moraliskai.
Danielle
SVEIKOS smile.gif . O jis mane į parduotuvę išleidžia ir sako tik neužtruk,nors mergytei jau du metai ir beveik trys mėn. lotuliukas.gif .
vaida L
QUOTE(juraciukaslt@ @ 2007 11 18, 22:56)
Man vaiko auginimas labai sunkus darbas. Per 2 metus pasenau 10 metu. Jauciuos pavargus ir issekus tiek fiziskai, tiek moraliskai.
*

Labai pritariu šiai nuomonei, nes tikrai labai pasenau doh.gif Jaučiuosi fiziškai ir morališkai pasenus. Gyvenam Maskvoje, tai neturiu jokios pagalbos iš šono, be vaiko tik sekmadieniais kur išsiruošiu (ir aišku vyras užsimena kad neužtrukčiau). Jaučiu, kad baigiu atbukti nuo visuomeninio gyvenimo verysad.gif
O dėl tų pasisakymų, tai jau baigiu priprasti, bet tikrai skaudu kai tą išgirsti iš artimųjų.
Niekam neįrodysim koks sunkus tai darbas, juk ne tik mama dirbi, bet ir virėja, namų šeimininke ir pan.. Aš apie antrą vaikelį net pagalvot negaliu schmoll.gif (man per sunku).
RESPECT...
O kaip jums parašymas įstatyme "motinystės atostogos"? g.gif Tai kokios čia atostogos? karsta.gif Manau, kad atostogos tada, kai guli pajūry, nieko nedirbi, atsipūtusi skaitai - va kur atostogos mirksiukas.gif O kas čia per atostogos, kai vaikutį turi auginti, tai man nelabai ir dašilo schmoll.gif
muciacikee
sveika Daniele,siulydamata tema taip pat turejau omeny artimuju zodzius,pvz pas mane kaskart kai atvaziuoja senelis mano-jis vis stebisi kaip as visa diena isbunu namie nieko neveikdama??!!!??? nors tu tarpu mazylis vaiksto jam aplink ir as ji stebiu viena akim o kita pietus ruosiu,bet jis to nemato,o gal ir nenori matyti g.gif
wetta
Is tikruju kaip yra sunku kai taves nesupranta.na mano vyras irgi kazka bande sakyt anksciau kad tipo namie visa diena sedi su vaiku ir ir pavargsti.na man taip pikta budavo nes per ta visa diena as net pavalgyt pamirsdavau,tiksliau nespedavau,nes maniske tai toks vijurkas kaip reta,vienam kampe pridaro ciudu,ir po minutes jau kitam,taip ir tvarkais,o kur dar valgio ruosimas ir tt.na kai pora kart jis pabuvo su ja manau supratimo gavo.
vaida L
QUOTE(wetta @ 2007 11 21, 01:24)
Is tikruju kaip yra sunku kai taves nesupranta.na mano vyras irgi kazka bande sakyt anksciau kad tipo namie visa diena sedi  su vaiku ir ir pavargsti.na man taip pikta budavo nes per ta visa diena as net pavalgyt pamirsdavau,tiksliau nespedavau,nes maniske tai toks vijurkas kaip reta,vienam kampe pridaro ciudu,ir po minutes jau kitam,taip ir tvarkais,o kur dar valgio ruosimas ir tt.na kai pora kart jis pabuvo su ja manau supratimo gavo.
*

Aš ir palieku vyrą su vaiku, bet juk jis nesiskalbia, nelygina, kambarių netvarko, valgyt nedaro (lieka tik pasišildyt). Tai realiai vistiek neįsivaizduoja ką reiškia "nieko neveikti" per dienas doh.gif
-simona-
vaiko auginimas- sunkus darbas, bet man ir maloniausiais, svarbiausia, kad nesirgtu mazieji pabiruciai 4u.gif , tada ir visi ruosos darbai, neatrodo tokie sunkus smile.gif jei ir isgirstu kokiu repliku, kad ilgai ,,atostogauju", tai atsakau, kad cia mano-musu gyvenimas, tvarkomes kaip norim. ir su dukrele ketinu ,, atostogauti" kol jai sukaks 3 metukai 4u.gif
katuksss
as irgi is tu tinginiu kur sedi namie ir nieko neveikia doh.gif labiausiai patinka tokie klausimai, kiek dar zadi atostogaut, ar neatsiras tau pragulos nuo gulinejimo ir nieko neveikimo lotuliukas.gif
Margarita 25
Aš taip pat esu susidūrusi su tokiu požiuriu, kad tipo sėdi namie nieko sunkaus neveiki , tinginiauji.
mairux
Aš auginu tris vaikus, vyresnieji jau dideli, bet mažajam 1,7 m,gyvenam nuosavam name, tai yra ką tvarkyti, mokinuosi, vyrui versle šiek tiek padedu ir vis tiek esu išgirdus, ai tu visą dieną namuose sėdi, nieko neveiki...Bet ne šiaip užuominom, o tiesiai šviesiai, SĖDI NAMUOSE IR NIEKO NEVEIKI...
Fruste
Nu is tikro ka jus veikiat? g.gif tik sedit namie , tvarkot kambarius, darot valgyt , maitinat vaika, lyginat drabuzius, rankiojat ismetytus zaislus, kai vaikas miega, isimetat koki kasni i skrandi( kad butu jegu jam atsikelus vel pradet viska is naujo), vakare pamaitinat seimyna , maudot vaika ji bandot uzmigdyti tada per nakti dar kkoki 100 kartu prie vaiko keliates ir taip kokius 1-2 ar net 3 metus. Ir dar stengiates vyra pamalonint blush2.gif O vyrai, tevai, seneliai ir dar visokios bobules ir dieduliai DIRBA. pinigus namo nesa, o mamkos tik juos svaisto. lotuliukas.gif
Cia juodas jumoras lotuliukas.gif
bet tokia realybe, ir niekur cia nedingsi, apsisarvuojam kantrybe ir mylim savo maziukus 4u.gif jie mums atsilygins su kaupu...
Jolisa
QUOTE(muciacikee @ 2007 11 15, 23:32)
sveikutes,
esu jauna mama(21m) tad vaiko laukimas ir auginimas atnese daug vejo i mano gyvenima.mano mazylis buvo is tu,kaip daktare sake-"jautresnios nervu sistemos' tad kai tik ji parsivezem namo prasidejo bemieges naktys...ir taip nervindavo zmones kuriems atrode kad jei augini vaikeli tai nieko neveiki schmoll.gif tada dar bandydavau pasakyti kad vaiko auginimas-tai labai daug jegu reikalaujantis darbas,juk turi but geros nuotaikos,atsakinet i klausimus kurie dazniausiai prasideda-kas cia? smile.gif dabar mano purpuriukui jau 1.2men tad jau nebekreipiu demesio i tuos kurie nera augine vaiko ir is vis nesupranta kas tai??!!1?
tad labai laukiu jusu pasisakymu sia mano tema  4u.gif
*

su tokia kitu nuomone susiduria daugybe mamyciu. Vyresnio amziaus moterys buvo pripratusios kitap: auginti vaikus, begti i darba, o kai kas dar ir karves suspedavo pamelzti, kaip daznai girdziu sakant mano mociutes. Ji juokiasi kai mama ateidavo man padeti pabuti su vaiku, nesuprasdavo kad nedirbu, turiu tik viena vaika, jokio ukio (siaip mieste gyvename) ir vistiek reikia padeti doh.gif . Bet .... juk siuolaikinis poziuris i vaikus is ties yra smarkiai pasikeites. Juk anksciau tas burys vaiku ir augidnavo vienas kita, o ne mama. ir dar .... kokios jus nuomones norite jeigu zurnalo pirmuosiuose puslapiuose liaupsinamos mamytes isbegusios i darba karjeros daryti nuo 1 men gimus vaikui. Ach kokia ji darbstuole, speja karjera daryti ir vaika auginti. O is tikruju vaika augina bobulyte aukle, o mamyte daro karjera. o jei mama sedi ir augina vaik tai ji nieko nedaro.
bet mamos, kurios gyvena ne Lt, zino, kad civilizuotose salyse poziuris i mamas kitoks. Ten mamos tvarko namus, augina vaikus, ir nera tos nuomones kad jos neuzdirba pinigu o „tik augina vaikus ir nieko nedaro“. bet ten mamytes ir sypsosi labiau. O siaip jei yra galimybe tai ir neskubekite i darba spesite dar prisiardyti tarp namu, vaiku ir darbo.
ingere
QUOTE(Jolisa @ 2007 11 21, 14:32)
su tokia kitu nuomone susiduria daugybe mamyciu. Vyresnio amziaus moterys buvo pripratusios kitap: auginti vaikus, begti i darba, o kai kas dar ir karves suspedavo pamelzti, kaip daznai girdziu sakant mano mociutes. Ji juokiasi kai mama ateidavo man padeti pabuti su vaiku, nesuprasdavo kad nedirbu, turiu tik viena vaika, jokio ukio (siaip mieste gyvename)  ir vistiek reikia padeti  doh.gif . Bet .... juk siuolaikinis poziuris i vaikus is ties yra smarkiai pasikeites. Juk anksciau tas burys vaiku ir augidnavo vienas kita, o ne mama. ir dar ....  kokios jus nuomones norite jeigu zurnalo pirmuosiuose puslapiuose liaupsinamos mamytes isbegusios i darba karjeros daryti nuo 1 men gimus vaikui. Ach kokia ji darbstuole, speja karjera daryti ir vaika auginti. O is tikruju vaika augina bobulyte aukle, o mamyte daro karjera. o jei mama sedi ir augina vaik tai ji nieko nedaro.
          bet mamos, kurios gyvena ne Lt, zino, kad civilizuotose salyse poziuris i mamas kitoks. Ten mamos tvarko namus, augina vaikus, ir nera tos nuomones kad jos neuzdirba pinigu o „tik augina vaikus ir nieko nedaro“. bet ten mamytes ir sypsosi labiau. O siaip jei yra galimybe tai ir neskubekite i darba spesite dar prisiardyti tarp namu, vaiku ir darbo.
*

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif

Vaiko auginimas - tikrai nelengvas darbas, juk tiek daug turime įdėti, nebekalbu apie vaiko fiziologinius poreikius, bet apie lavinimą, auklėjimą...Kiekvieną dieną tenka sukti galvą, ką paruošti pusryčiams, pietums ir vakarienei...Aš su šia nuomone nelabai susidūriau ir savo atžvilgiu negirdėjau komentarų: "Ką tu veikei visą dieną?" Mano artimųjų ir draugų ratas tikrai supratingas, gal dėl to, kad ir vyrui tenka pabūti su vaiku (ne tik vaiką pažiūrėti, bet ir atlikti visus mano atliekamus darbus), ir močiutėms buvau ilgesnį laiką palikusi (tai net kalbėjo, kad seniau buvo lengviau vaikus auginti), o draugai - beveik visi turi savo pipiriukus, tad irgi puikiai supranta, ką reiškia auginti vaiką...Tačiau ši nuomonė tikrai egzistuoja...
saule_vire
Taip,vaikai maži bus trumpai,o dirbti dar turėsime visą gyvenimą iki pensijos,todėl ir SĖDŽIU namie,pinigų neuždirbu,bet skiriu tiek dėmesio savo mažutei kiek esu tikra neskirtų joks darželis ar auklė,visai nekreipiu dėmesio kas ką sako,tai MANO gyvenimas ir gyvenu taip kaip man atrodo geriausia,kas kad pinigų kol kas neuždirbu,bet dar uždirbsiu,vėliau,o dabar tegul dirba tėtis,o kas gi butų per vyras jei neišlaikytų savo šeimos bent jau kol žmona vaikus paaugina doh.gif ax.gif o kalba dažniausiai tie,kurie pavydi,kad tu gali sau leist neit į darbą,o augint vaikelį bigsmile.gif mano vyras nėra pasakęs,kad tipo tau čia lengva sėdėt,o atvirkščiai,kiekvieną kartą išleidęs mane valandai ar dviem sakykim į kirpyklą,gryžus man sako kad jam daug lengviau prie statybų art,negu su ja būt,nes mažoji tikras velniukas angeliuko veideliu angel.gif devil.gif
grazina37
ir as nieko neveikiu jau tuoj 3 metai lotuliukas.gif ,tik lauke ant suoliuko sedziu ir asfalta trinu su vezimu ,na ka reikia kad kazkas sedetu ant suoliuko jei jis kieme pastatytas,kai atsils oras ir atvez smelio tai dar ir smelio dezeje sedesiu lotuliukas.gif
galiu viena pasakyti ,kad tai sunkiausias darbas tas SEDEJIMAS namuose,tas 4 kartus dienoje kazka gaminti vaikuciui,ir kitiems seimos nariams sriubos virimas ir antro patiekalo gaminimas,o kur dar kambariu aptvarkymas knygeliu paskaitymas ir zaidimai,ejimas i lauka
Lamborgini
Jooo, aš po metų su puse lėkiau į darbus, vis tik besišypsanti mama grįžus iš darbo geriau, nei mamos užpakalis virtuvėje. Būnant su vaiku namie maisto gaminimas ir ruoša buvo užkariavusi viską ir dainelėm ir knygelėm nebe užtekdavo jėgų.
Mūsų visuomenės požiūris, kad mama su vėžimėliu - kliūtis kelyje žiaurus, ir tai labai pajauti, grįžus iš užsienių.
žibutė
Ir aš esu susidūrusi su tokiu požiūriu, vyro draugai man kartą pareiškė "o, jei tik galėčiau sėdėt namie su vaiku kaip tu, užsikaifuočiau, jokio darbo, jokių nervų gadinimo" gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif Nervina mane tokios kalbos, bet tie senberniai jei kada nors turės šeimas ir vaikų, tai užjaučiu jų žmonas doh.gif O gal jie susipras, kad vaiką auginti tai ne tas pats, kaip sėdėti namie ir nieko neveikti? mastau.gif
ingakyca
Na nežinau kas taip gali šnekėti tikriausiai kurie vaiko nėra auginę doh.gif Darbas dar ir koks visą parą kaip sakoma lotuliukas.gif Žodžiu kas taip šneka tegul šneka kai patys susilauks vaikų galėsim juoktis, nes mūsų vaikai tai jau bus užaugę tongue.gif lotuliukas.gif
lauriukkas
daugiausiai esu is vyru girdejus, tai ka tu veiki namuose? blink.gif jie isivaizduoja, kad vaika auginti, tai koja ant kojos susidejus sedet ir nieko neveikt. doh.gif as jiems sakau, as mielai su jumis susikeisciau vietomis ir eiciau i dabar, o jus gal pabandykit g.gif
mano vyras viena diena vienas pabuvo su dveim, tai sake i darba einu kaip i svente 4u.gif
alenika
taip, mamytes, ir as pritariu tai nuomei kad jei augini vaikeli ir nedirbi, tai vadinasi sedi ir nieko neveiki. g.gif aciu dievui kad studijuoju universitete vakarinese studijuose, tai nors bendrakursiai paklausia kaip as viska suspeju, tai tada jauciuosi ivertinta smile.gif
Vanesa3
O man tai gerai,kad vyras mane supranta. Tai su jo pagalba ir studijas baigiau ir darbeli turejau namie vaika augindama. Nors grupiokes irgi stebejos kaip viska speju.
gabijuks
Jo tikrai sirdi suskausta kai pasako kas gi cia yra sedeti namie ir auginti vaika...Noreciau tokius bent parai palikti su savo mergicka kuri baigia namus apversti..Vyras ir gi klausia kaip gi cia yra kad tu vis pavargus ir pavargus...Na sakau pabuk tu su ja vienas namie ir pamatysi,isvaziavo siandien i parduotuve,tai sakau pasimk ir mazaja,oi ne o jei kamstyje istrigsiu,o bet to ji parduotuveje labai laksto...Vat,darbe tiek nepavargsti ....Kazkaip gal kad darbe kazkokia rutina yra,o su vaiku lauk staigmenu bet kuria minute..
Dianuka
eiciau ir as dirbt,bet nera kam leliu palikt,daznai serga. o visuomene pas mus dar mhh nekaip atsiliepia apie vaikus auginancias mamas,ir isidarbinti yra sunkiau,nepriima,nae atseit visa laika sedesim ant biuletenio blush2.gif
another
QUOTE(Vanesa3 @ 2007 12 06, 14:52)
O man tai gerai,kad vyras mane supranta. Tai su jo pagalba ir studijas baigiau ir darbeli turejau namie vaika augindama. Nors grupiokes irgi stebejos kaip viska speju.
*

drinks_cheers.gif ir man svarbiausia, kad vyras supranta, o visi kiti irnesakyk.gif Su jais nereikia gyventi cool.gif
Sirana
Man yra teke ne karta isgirsti - "kad man tokias atostogas, vaiko auginimo. Taip smagu, i darba nereikia, jokiu nervu... ". Manau, kad taip kalbeti gali tik tie, kurie nera sedeje su mazais vaikais istisas dienas namie. Zmogui reikia ivairiapuses veiklos - bet kokia rutina zudo.
ramune78
Mieliau "patinginiaučiau" darbe, negu tos košelės, dainelės, miegučiai, kakučiai lotuliukas.gif . Manau namie atidirbi, ne ką mažiau nei darbe.
zeneta
QUOTE(Danielle @ 2007 11 18, 23:58)
SVEIKOS smile.gif . O jis mane į parduotuvę išleidžia ir sako tik neužtruk,nors mergytei jau du metai ir beveik trys mėn. lotuliukas.gif .
*

lotuliukas.gif maniškis taip pat nors mažajam tik 1 m 3 mėn lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sirana @ 2008 01 20, 00:07)
Man yra teke ne karta isgirsti - "kad man tokias atostogas, vaiko auginimo. Taip smagu, i darba nereikia, jokiu nervu... ". Manau, kad taip kalbeti gali tik tie, kurie nera sedeje su mazais vaikais istisas dienas namie. Zmogui reikia ivairiapuses veiklos - bet kokia rutina zudo.
*

drinks_cheers.gif
vitalij@
QUOTE(Neringa30 @ 2007 11 21, 11:16)
Aš auginu tris vaikus, vyresnieji jau dideli, bet mažajam 1,7 m,gyvenam nuosavam name, tai yra ką tvarkyti, mokinuosi, vyrui versle šiek tiek padedu ir vis tiek esu išgirdus, ai tu visą dieną namuose sėdi, nieko neveiki...Bet ne šiaip užuominom, o tiesiai šviesiai, SĖDI NAMUOSE IR NIEKO NEVEIKI...
*

SIAUBAS! Na as ne is tu,kurios klausosi tokiu komentaru. schmoll.gif Iskart sveiciu atsakyma atgal,kad praeitu noras nusisneketi...Nervina tokie zmones blink.gif
Mariem
Jo, siaubas... mano nestumas lb. sunkus (beveik negaliu vaiksioti) auginu 1,1 m. vaika ir gyvenu viena, nes vaiku tevas kitame mieste mokosi ir daro karjera. Tai kai pasiskundziu, mane iskart "nusodina" tipo jis juk man taip padeda, nors jis padeda tik finansiskai ir tai tik tiek, kiek uz vaika priklauso, manes jis neislaiko o puse vaiko islaidu padengiu as.O jis va tikras vargselis, jam karjera reikia daryti...
Beje, mano mama irgi skaito, kad man per lengva gyventi..ji mat neturejo nei pampersu nei kitu daliku lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.