Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sporto kampelis (švediška sienelė)
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2
*lana*
user posted image
Mes is sitos parduotuves nupirkom,cia Minske.Lietuvoj tokia pat dvigubai brangiau kainuoja. 4u.gif
http://www.megasport.by/products.php?id=585
paukstute
QUOTE(Šorena @ 2009 03 31, 13:49)
user posted image
Mes is sitos parduotuves nupirkom,cia Minske.Lietuvoj tokia pat dvigubai brangiau kainuoja. 4u.gif
http://www.megasport.by/products.php?id=585
*

Šorena, Jus nuvyke nusipirkote ar uzsisakete ir pristate? Geras dalykas tiek suaugusiems, tiek vaikams:)
pingpongute
Ten toj parduotuvėje yra ko pasirinkti. 4u.gif Šorena smile.gif Tik nežinia koks tas baltarusiško rublio kursas? Iš tiesų, o kaip pirkote - važiavote į Minską?
Demesio19ta
QUOTE(pingpongute @ 2009 04 05, 22:22)
Ten toj parduotuvėje yra ko pasirinkti.  4u.gif  Šorena smile.gif Tik nežinia koks tas baltarusiško rublio kursas? Iš tiesų, o kaip pirkote - važiavote į Minską?
*

nu jei as teisingai supratau, tai ta sienele kainuoja 511445 Rub. pasiziurejua kursa, gaunsai 470 Lt su centais...

o idomu ja i Lietuva siuncia?
GaDina
Oj ir aš LABAI tuo domiuosi, visur ieškojau. Jei kas nori greitai turėt, tai yra pirkti Vilniuj Akropoly parduotuvėje Limpopo. Bet kaina... buvo 1350, o dabar tipo akcija, tai uždėjo kainą 1095 Lt. Ten turi katalogą ir galima sukomplektuoti pagal save, tokie pat, kaip šitam saite.
O gal tikrai iš Minsko atsiūstų?? Jei kas važiuotų, tai ir aš norėčiau, sumokėčiau už atvežimą. 4u.gif
pingpongute
QUOTE(GaDina @ 2009 04 08, 11:00)
Oj ir aš LABAI tuo domiuosi, visur ieškojau.  Jei kas nori greitai turėt, tai yra pirkti Vilniuj Akropoly parduotuvėje Limpopo. Bet kaina... buvo 1350, o dabar tipo akcija, tai uždėjo kainą 1095 Lt.  Ten turi katalogą ir galima sukomplektuoti pagal save, tokie pat, kaip šitam saite.
O gal tikrai iš Minsko atsiūstų?? Jei kas važiuotų, tai ir aš norėčiau, sumokėčiau už atvežimą.  4u.gif
*

Reikia kooperuotis smile.gif ir kažkas vienas , kad atvežtų, kiek supratau iš jų puslapio, į LT nesiunčia jie...
*lana*
Mum parveze draugas jis vaziavo i Minska,je nesiuncia i LT.mes papildomai ciuzinuka dar paemem ir vaikuj prisitraukimus daryt papildoma prietaisa.
Uz viska kaskur 600lt.uzmokejom.
Kokybe labai gera, stabilus daiktas iki 100kg.parasyta kad islaiko.Tai mes su vyru irgi pasimankstinam ax.gif
O koopiruotis gal istikruju neblogai jis labai supakuotas gerai 2 nedideles dezes,tai i lengva masina 5 komplektai drasiai tilps thumbup.gif
Kotia
O ar muitinej neprikibs, kad tiek vežama? Aš irgi galvojau, gal nupirkti vizą ir t.t, bet tada su viskuo dar brangiau, nei čia pirkti gaunasi. Vienžo, jeigu kooperuosites, man į AZ pls praneškit, aš irgi noriu.
GaDina
Nu va ir mes jau turime!!!! lotuliukas.gif Irgi iš Minsko draugai parvežė. Sumokėjome 540 lt, o čia toks dvigubai brangiau. blink.gif
svetelis
mes ieskom kopeteliu, buna tokios nedidukes, prie sienos tvirtinasi.
Mavija
sporto kampelis 4u.gif
vakarine
Apsilankysim blush2.gif
erikiuxxx
QUOTE(Šorena @ 2009 04 15, 15:00)
Mum parveze draugas jis vaziavo i Minska,je nesiuncia i LT.mes papildomai ciuzinuka dar paemem ir vaikuj prisitraukimus daryt papildoma prietaisa.
Uz viska kaskur 600lt.uzmokejom.
Kokybe labai gera, stabilus daiktas iki 100kg.parasyta kad islaiko.Tai mes su vyru irgi pasimankstinam ax.gif
O koopiruotis gal istikruju neblogai jis labai supakuotas gerai 2 nedideles dezes,tai i lengva masina 5 komplektai drasiai tilps thumbup.gif
*

ir as noreciau tokios,jej darysit sarasa,prasau ir mane irasyti mirksiukas.gif
olenka
Ermitaze maciau tokias sieneles. kainos nuo 700lt lygtais
Mavija
QUOTE(olenka @ 2009 06 23, 21:31)
Ermitaze maciau tokias sieneles. kainos nuo 700lt lygtais
*

jei ka domins sios sieneles, kreipkites i az ax.gif bandysim duoti patraukliausia kaina blush2.gif
jurgitulea19
thumbup.gif
Editux
Mamytės tik būkit atsargios, nepalikit ant tų sienelių vaikų be priežiūros. Mano pažystamos septinmetis ant jų pasikorė. Tai kai pamatau tokią sienelę, šiurpas nupurto.
samsam
O maniski ant panasiu lipiniu ranka baisiai susilauze. Narkoze, du menesiai gipse, sviete net galva, stubura. Visa laime, kad tik ranka, o ne stubura ar galva sutrenke unsure.gif
Spokas1
Buna ir nuo laiptu nukrenta, ir nuo dviracio, buna, kad zmones gatveje automobilis partrenkia, kazka nuo situ dalyku irgi purto... Bet tai negi dabar i gatve neiti ar dviraciu nevazineti? smile.gif
samsam
QUOTE(Spokas1 @ 2009 09 22, 11:12)
Buna ir nuo laiptu nukrenta, ir nuo dviracio, buna, kad zmones gatveje automobilis partrenkia, kazka nuo situ dalyku irgi purto... Bet tai negi dabar i gatve neiti ar dviraciu nevazineti? smile.gif
*

Oi, oi kiek sarkazmo.... O KAS CIA SAKO, KAD NEGALIMA I GATVE EIT AR DVIRACIU VAZIUOTI??? blink.gif

Neduok diev jums tokia nelaime atsitiktu kazin ka tada giedotumet.....
Spokas1
Del nelaimes savaime suprantama, kad uzjauciu, bet del to, kad kazkas netycia susizalojo i krastutinumus pulti ir visiems atsisakyti sportavimo tikrai beprasmiska.
samsam
QUOTE(Spokas1 @ 2009 09 22, 11:38)
Del nelaimes savaime suprantama, kad uzjauciu, bet del to, kad kazkas netycia susizalojo i krastutinumus pulti ir visiems atsisakyti sportavimo tikrai beprasmiska.
*

O KAS LIEPIA ATSISAKYTI??? doh.gif doh.gif doh.gif ATSIPEIKEKIT doh.gif doh.gif doh.gif Buvo tik graziai parasyta "Mamytes bukit atsargios"....
katyte pelyte
Mes pirkome tokią sporto sienelę prieš Naujuosius metus Minske, mokėjome apie 500 Lt (pirkome įrėminamą tarp lubų ir grindų, čiužinuką, virvę, virvelines kopėčias, žiedus, lygiagretes). Sūnus tiosiog prilipęs prie jos. Tiesa, vienas priekaištas - virvė silpnoka, labai greitai ,,išsileido'', o supinti taip, kaip buvo, nesigauna. dar labai svarbu reguliariai tikrinti, ar tvirtai sienleė įrėminta (mūsų tėvelis ,,pakimba'' ant lygiagrečių, tada gerai matosi, jei sienelė juda, reikia spiriau užsukti tvirtinimus).
jotas
Gal kas atsitiktinai esat kur mate nedidele sienelie, nekiek laipiojimui, kiek mankstai, is kokiu 3-5 skersiniu mediniu strypu (iki 1 m aukscio), tvirtinamai prie sienos? 4u.gif
Inga@
Sveikutes! Gal kas esat savo vaikuciams isigyje tokius kampelius:
http://www.rdk.ru/index.php?page=catalog&group=met
http://www.dsk-sport.ru/index.php?module=c...og&catid=36

Noreciau nupirkti, taciau nebezinau kaip atgabenti i Lietuva. Anksciau tranzitinis traukinys Maskva - Kaliningradas turejo atskira vagona dideliu matmenu bagazui. Dabar kiek zinau jau nuimtas.

Galima atsivezti per logistika uzsiemancias firmas, bet dalinio krovinio kaina apie 500 eur. Apsimoketu nebent tada kai butu daug norinciu, min kokiu 16 zmoniu, tada reiketu susimesti tik po 100 lt uz atvezima. O jeigu daugiau tai ir dar maziau. Bet norinciuju turbut nesusirinktu unsure.gif

Galima atsivezti autobusu, bet nepazystu nieko kas juo vazinetu. Visi vaziuoja traukiniu. Autobusas priimtu krovinuka, bet bagazo be zmogaus jie nevez.

Gal mamytes turit kitokios patirties vezant krovinius?
Karvute
QUOTE(Inga@ @ 2012 02 01, 21:18)
Sveikutes! Gal kas esat savo vaikuciams isigyje tokius kampelius:
http://www.rdk.ru/index.php?page=catalog&group=met
http://www.dsk-sport.ru/index.php?module=c...og&catid=36

Noreciau nupirkti, taciau nebezinau kaip atgabenti i Lietuva. Anksciau tranzitinis traukinys Maskva - Kaliningradas turejo atskira vagona dideliu matmenu bagazui. Dabar kiek zinau jau nuimtas.

Galima atsivezti per logistika uzsiemancias firmas, bet dalinio krovinio kaina apie 500 eur. Apsimoketu nebent tada kai butu daug norinciu, min kokiu 16 zmoniu, tada reiketu susimesti tik po 100 lt uz atvezima. O jeigu daugiau tai ir dar maziau. Bet norinciuju turbut nesusirinktu  unsure.gif

Galima atsivezti autobusu, bet nepazystu nieko kas juo vazinetu. Visi vaziuoja traukiniu.  Autobusas priimtu krovinuka, bet bagazo be zmogaus jie nevez.

Gal mamytes turit kitokios patirties vezant krovinius?
*

siulyciau paziureti ikea.pl gal jei veztu, nes is lenkijos paprasciau butu atgabenti toki krovini 4u.gif senukai, sporto inventoriai mokykloms. nu GAL dar is baltarusijos parsigabentumete automobiliu, bet jau vasarop. 4u.gif

http://www.gudragalvis.lt/prekes-aprasymas/003599.html
Inga@
Aciu, Karvute! Visai uzmirsau apie ikea, butinai perziuresiu gal tures kz ka panasaus. Apie Baltarusija irgi galvojau, nors ten mano norimas kompleksas yra zymiai brangesnis - net 500 lt aukstesne kaina.. Rusijoje toks 800 kainuotu.
Nors gal pavyktu kokia nuolaida gauti rolleyes.gif
Izida
QUOTE(Inga@ @ 2012 02 02, 00:03)
Aciu, Karvute! Visai uzmirsau apie ikea, butinai perziuresiu gal tures kz ka panasaus. Apie Baltarusija irgi galvojau, nors ten mano norimas kompleksas yra zymiai brangesnis - net 500 lt aukstesne kaina.. Rusijoje toks 800 kainuotu.
Nors gal pavyktu kokia nuolaida gauti  rolleyes.gif
*

O dar galima nuvaziuoti pas koki staliu ir uzsisakyti svediska siena, o visokiu priedu galima, kad ir Senukuose nusipirkti. Mes uz savo sienele sumokejome kazkada 300 Lt.
Inga@
Norejau atsakyti kad noriu butent ireminamo tarp lubu ir grindu, bet paziurejau kad medinius irgi daro ireminamus. Kz kodel buvau isitikinusi kad ne, todel net ir neziurejau i juos doh.gif Man asmeniskai is medzio labiau patinka, jaukiau kz kaip smile.gif Reikes issirinkti modeliuka ir pasiteirauti uz kiek stalius padarytu.

Is metalo buvau toki issirinkusi :
http://www.rdk.ru/index.php?page=catalog&item=met4ops

Kainuotu 700-800 lt, bet tai Rusijoje verysad.gif Lietuvoje tiek baziniai modeliukai kainuoja:
http://www.sportasnamuose.lt/itemsJ.htm

Izida, o jusu vaikutis vis dar laipioja senele? O patys ar pasimankstinat? smile.gif As svajoju ir pati kaulus pramankstinti thumbup.gif Cia ne kiek vaikas tokio kampelio nori, kiek as pati lotuliukas.gif mano maziukui dar metukai ax.gif
Izida
QUOTE(Inga@ @ 2012 02 02, 20:23)
Norejau atsakyti kad noriu butent ireminamo tarp lubu ir grindu, bet paziurejau kad medinius irgi daro ireminamus. Kz kodel buvau isitikinusi kad ne, todel net  ir neziurejau i juos  doh.gif  Man asmeniskai is medzio labiau patinka, jaukiau kz kaip  smile.gif Reikes issirinkti modeliuka ir pasiteirauti uz kiek stalius padarytu.

Is metalo buvau toki issirinkusi :
http://www.rdk.ru/index.php?page=catalog&item=met4ops

Kainuotu 700-800 lt, bet tai Rusijoje  verysad.gif  Lietuvoje tiek baziniai modeliukai kainuoja:
http://www.sportasnamuose.lt/itemsJ.htm

Izida, o jusu vaikutis vis dar laipioja senele? O patys ar pasimankstinat?  smile.gif As svajoju ir pati kaulus pramankstinti  thumbup.gif  Cia ne kiek vaikas tokio kampelio nori, kiek as pati  lotuliukas.gif mano maziukui dar metukai ax.gif
*

Vaikas vis dar laipioja, na o tevai tinginiai biggrin.gif . Man mediniai patinka daugiau uz metalinius, ir saugesni atrodo. Ir virvines kopeteles patys darem: is alpinistu virves ir sluotu kotu. Daug pigiau gavosi, negu pirkti.
Inga@
is alpinistu virves ir sluotu kotu
gera ideja thumbup.gif As labai noriu kad butu ir tinklas, kaip supinti jau radau, lieka sugalvoti kaip ir kur pritvirtinti g.gif Ir nesiu 'projekta' pas staliu, tikiosi neisbrokuos blush2.gif
As kol kas kupina vilciu ir ryzto mankstintis kartu su vaiku biggrin.gif
julandz
Gal kam įdomu. Parduodu NAUJA švediška-gimnastikos-sporto sienelė iš natūralaus medžio. į komplektą įeiną lenta, tinkanti įvairioms sporto pratyboms, skersinis ir pati sienelė. viso komplekto kaina 600 LT. Vilnius. per az. (Galimi individualūs užsakymai pagal jūsų norus drinks_cheers.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

nataliuncik
Sveikutės 4u.gif
gal kas turit naujų žinių apie laipiojimo sieneles? Noriu saviškiams nupirkti, o ir gyd. siūlo raumenukus sustiprint ax.gif

O gal kas iš Minsko ar Maskvos galėtu atvežt bigsmile.gif Susitartume ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.