Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar yra Lietuvoje pirkti Next drabužėlių
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Vaizele
QUOTE(migliux @ 2008 06 01, 14:29)
Tebeveikia  thumbup.gif  Bet didžiausias pasirinkimas yra Naugarduko ir Vienuolio g. Drabužėliai nauji. Pati kartais perku ten savo vaikams
*

O kurioj čia vietoj jei tiksliau? Atrodo, skaičiau visą temą, bet kažkaip turbūt neįsidėmėjau blush2.gif
olgunia_2006
Naugarduko 18 adresas
Vienuolio - priesais Operos ir baleto, rusyje
Zukausko irgi nauji drabuzeliai visi, bet tikslu adresa neprisimenu sad.gif
Vaizele
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 06 03, 14:53)
Naugarduko 18 adresas
Vienuolio - priesais Operos ir baleto, rusyje
Zukausko irgi nauji drabuzeliai visi, bet tikslu adresa neprisimenu sad.gif
*

ačiū 4u.gif O Naugarduko irgi nauji?
migliux
QUOTE(Vaizele @ 2008 06 04, 19:14)
ačiū  4u.gif O Naugarduko irgi nauji?
*

Nauji
STRAKSIUKE
labukas mamytes as naujoke siandien prisijungiau i jusu foruma 4u.gif
Papildyta:
nepatikesit ka Kaune atkasiau, ogi vaikisku rubeliu parduotuve. kokiu ten grozybiu yra net akys raibsta blink.gif , nupirkau savo dukrytei sijonuka ir kelias maikutes vasarai, o jau pasirinkimas didziulis, o jau spalvingumas: ir is silko ir is vilnos ir zinoma medvilnes, jokios sintetikos schmoll.gif . Ir zaislu is naturalios medienos, lavinimo priemones. tokios parduotuves senai reikejo Kaune bigsmile.gif
Papildyta:
jai ka sudomino galiu pasufleruoti kur rasti g.gif , MOSEDZIO 7 priesais Silainiu Maxima, ten yra pastatytas naujas penkiaaukstis tai tam pastate pirmame aukste ant palanges lele sedi thumbup.gif . Butinai nuvarykit nepasigailesit drinks_cheers.gif , iki greito!!!!!!!!!!!!!!
Vaizele
QUOTE(STRAKSIUKE @ 2008 06 08, 17:53)
nepatikesit ka Kaune atkasiau, ogi vaikisku rubeliu parduotuve.

spam.gif
STRAKSIUKE
QUOTE(Vaizele @ 2008 06 08, 19:05)
spam.gif
*

KU NERIMSTI??????????
migliux
QUOTE(STRAKSIUKE @ 2008 06 08, 18:22)
KU NERIMSTI??????????
*

Ten Next rūbeliai?
STRAKSIUKE
QUOTE(migliux @ 2008 06 09, 08:27)
Ten Next rūbeliai?
*

PARDAVEJA PRASITARE, KAD SIA SAVAITE TURETU ATVEZTI IR NEXT RUBELIU
Viltyte
QUOTE(STRAKSIUKE @ 2008 06 08, 17:53)
labukas mamytes as naujoke siandien prisijungiau i jusu foruma  4u.gif
Papildyta:
nepatikesit ka Kaune atkasiau, ogi vaikisku rubeliu parduotuve. kokiu ten grozybiu yra net akys raibsta blink.gif , nupirkau savo dukrytei sijonuka ir kelias maikutes vasarai, o jau pasirinkimas didziulis, o jau spalvingumas: ir is silko ir is vilnos ir zinoma medvilnes, jokios sintetikos  schmoll.gif . Ir zaislu is naturalios medienos, lavinimo priemones. tokios parduotuves senai reikejo Kaune bigsmile.gif
Papildyta:
jai ka sudomino galiu pasufleruoti kur rasti  g.gif , MOSEDZIO 7 priesais Silainiu Maxima, ten yra pastatytas naujas penkiaaukstis tai tam pastate pirmame aukste ant palanges lele sedi  thumbup.gif . Butinai nuvarykit nepasigailesit  drinks_cheers.gif , iki greito!!!!!!!!!!!!!!
*

reklama kvepia mirksiukas.gif 4u.gif
Vaizele
QUOTE(Viltyte @ 2008 06 09, 17:52)
reklama kvepia  mirksiukas.gif  4u.gif
*

jo jo, kvapas sklinda biggrin.gif
mune
reklama ne reklama kvepia.......

bet vakar uzsukai i ta parduotuve (Mosedzio g.) ...pasirodo ta parduotuve yra priesiais Silainiu Maxima smile.gif
ir isties radau nemaza asortimenta drabuziu. Siulyciau apsilankyti kaunietiems...... o svarbiausia kad kaina visai nesikandzioja tongue.gif
laumir
bigsmile.gif reiks uzsukt wub.gif
Vaizele
QUOTE(mune @ 2008 06 10, 10:00)
reklama ne reklama kvepia.......

bet vakar uzsukai i ta parduotuve (Mosedzio g.) ...pasirodo ta parduotuve yra priesiais Silainiu Maxima smile.gif
ir isties radau nemaza asortimenta drabuziu. Siulyciau apsilankyti kaunietiems...... o svarbiausia kad kaina visai nesikandzioja tongue.gif
*

Grįžtant prie temos, ten yra Next drabužėlių ar ne?
Fox_lady
QUOTE(Vaizele @ 2008 06 11, 10:30)
Grįžtant prie temos, ten yra Next drabužėlių ar ne?
*

Taip, yra. Kaip sykis susigundžius reklama šioje temoje ir nuvažiavau ten šiandien pasižiūrėti. Kainos gana normalios pasirodė, o rūbeliai labai gražūs.
olgunia_2006
Kaip kaunietems faina wink.gif
Vaizele
QUOTE(Fox_lady @ 2008 06 11, 22:17)
Taip, yra.

Na, tai tuomet tvarka, taika ir ramybė biggrin.gif 000189.gif
NirN
QUOTE(Fox_lady @ 2008 06 11, 23:17)
Taip, yra. Kaip sykis susigundžius reklama šioje temoje ir nuvažiavau ten šiandien pasižiūrėti. Kainos gana normalios pasirodė, o rūbeliai labai gražūs.
*

O gal galima tikslesni adresiuka...
Papildyta:
Beje dar Kaune Bazeje maciau 11sandėly už raudonojo pasažo NEXT rubeliais prekiavo smile.gif

Jau radau, buvau praskaičius doh.gif
STRAKSIUKE
KAM MAN TA REKLAMA JAI TAI NE MANO BIZNIS, AS TIK PASIDALINAU KA RADAU verysad.gif
Noriuks
QUOTE(STRAKSIUKE @ 2008 06 15, 01:33)
KAM MAN TA REKLAMA JAI TAI NE MANO BIZNIS, AS TIK PASIDALINAU KA RADAU  verysad.gif
*

Čia šitos Kauno šilainių parduotuvės "reklamos" pilna visokiose temose doh.gif ir apie vystyklus, ir apie drabužius, ypač vaikams lotuliukas.gif ir visi inirtingai ginasi, kad ne reklama lotuliukas.gif, ir pasakoja kaip kažkokį stebuklą radę lotuliukas.gif

O jeigu apie next drabužėlius, kažkur skaičiau, kad Šeškinėj yra, gal kas tikslesnį adresą žino, arba bent jau kurioj vietoj panašiai, nes kažkaip nerandu g.gif
olgunia_2006
QUOTE(Karolytė @ 2008 06 18, 13:05)
Čia šitos Kauno šilainių parduotuvės "reklamos" pilna visokiose temose doh.gif ir apie vystyklus, ir apie drabužius, ypač vaikams lotuliukas.gif ir visi inirtingai ginasi, kad ne reklama lotuliukas.gif, ir pasakoja kaip kažkokį stebuklą radę lotuliukas.gif

O jeigu apie next drabužėlius, kažkur skaičiau, kad Šeškinėj yra, gal kas tikslesnį adresą žino, arba bent jau kurioj vietoj panašiai, nes kažkaip nerandu g.gif
*

Yra Seskinej priesais poliklinikos, rusyje, Aprangele vadinasi smile.gif
Fox_lady
QUOTE(Karolytė @ 2008 06 18, 13:05)

Tai čia jums taip atrodo, kai Vilniuje žymiai didesnis gerų rūbelių pasirinkimas. O mums čia pirmoji ekologiška parduotuvė, todėl tikrai jaučiamės kaip kažkokį stebuklą atradę. smile.gif Na ir norisi pasidalint ta gera naujiena su kitomis kaunietėmis. Gal gi nieko čia blogo? tongue.gif
sonic
thumbup.gif
QUOTE(migliux @ 2008 06 01, 15:29)
Tebeveikia  thumbup.gif  Bet didžiausias pasirinkimas yra Naugarduko ir Vienuolio g. Drabužėliai nauji. Pati kartais perku ten savo vaikams
*

Taigi, pasiėmiau aš savo kūdikį 3 mėn., dar kitą vaiką ir išvažiavau Next drabužių Vilniuje ieškoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nežinau, ar temoje buvo minėta, tačiau visos išvardintos parduotuvės yra padėvėtų drabužių, kuriose galima vieną kitą rasti naują. Rezultatas - vienoje Next keli bodžiai mažiausio dydžio, kitoje pora Next maikučių. Išvada - 1. gal ir įmanoma Lietuvoje nusipirkti Next, tačiau tam reikia daug laiko skirti paieškoms padėvėtų drabužių parduotuvėse; 2. ši tema sukurta reklamuoti minėtais adresais esantį padėvėtų drabužių parduotuvės tinklą thumbup.gif
olgunia_2006
QUOTE(sonic @ 2008 06 27, 23:13)
thumbup.gif

Taigi, pasiėmiau aš savo kūdikį 3 mėn., dar kitą vaiką ir išvažiavau Next drabužių Vilniuje ieškoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif  Nežinau, ar temoje buvo minėta, tačiau visos išvardintos parduotuvės yra padėvėtų drabužių, kuriose galima vieną kitą rasti naują. Rezultatas  - vienoje Next keli bodžiai mažiausio dydžio, kitoje pora Next maikučių. Išvada - 1. gal ir įmanoma Lietuvoje nusipirkti Next, tačiau tam reikia daug laiko skirti paieškoms padėvėtų drabužių parduotuvėse; 2. ši  tema sukurta reklamuoti minėtais adresais esantį padėvėtų drabužių parduotuvės tinklą thumbup.gif
*

blink.gif na kazkoks absurdas, ten tikrai tik nauji drabuziai
migliux
QUOTE(sonic @ 2008 06 27, 22:13)
thumbup.gif

Taigi, pasiėmiau aš savo kūdikį 3 mėn., dar kitą vaiką ir išvažiavau Next drabužių Vilniuje ieškoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif  Nežinau, ar temoje buvo minėta, tačiau visos išvardintos parduotuvės yra padėvėtų drabužių, kuriose galima vieną kitą rasti naują. Rezultatas  - vienoje Next keli bodžiai mažiausio dydžio, kitoje pora Next maikučių. Išvada - 1. gal ir įmanoma Lietuvoje nusipirkti Next, tačiau tam reikia daug laiko skirti paieškoms padėvėtų drabužių parduotuvėse; 2. ši  tema sukurta reklamuoti minėtais adresais esantį padėvėtų drabužių parduotuvės tinklą thumbup.gif
*

Nėra ten dėvėtų rūbų schmoll.gif Matyt, mamyte, ne ten nuklydote blink.gif
Aš savo vaikams dėvėtų rūbų neperku schmoll.gif
Paja
QUOTE(migliux @ 2008 06 28, 08:40)
Nėra ten dėvėtų rūbų  schmoll.gif  Matyt, mamyte, ne ten nuklydote  blink.gif
Aš savo vaikams dėvėtų rūbų neperku  schmoll.gif
*

Pritariu. drinks_cheers.gif Bent jau Naugarduko g. visi rūbeliai nauji. O ir temą gal vertėjo atidžiau paskaityti-šiuo metu LT nėra nei vienos parduotuvės, kuri prekiautų tokiom pačiom NEXT drabužėlių kolekcijom, kaip ir UK. mirksiukas.gif
Yra parduotuvės, kurios vežasi naujus rūbelius, bet praeitų metų kolekcijų.
Aš pati sėkmingai sau perku Next džinsus, nes mažaūgėm sunku surasti. smile.gif Ir nauji, ir kaina patraukli, ir kas dienai patogu. 4u.gif
mune
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 06 18, 23:47)
Yra Seskinej priesais poliklinikos, rusyje, Aprangele vadinasi smile.gif
*

dažnai ir mes bunam Vilniuje....paieškom Next drabužėlių vaikams. Bet kažkodėl tai tai daugiausia tik dėvėti, būna menkas pasirinkimas naujų....o dar daug yra apgaulės. Nes tos mamytės kurios žino kaip atrodo originali etiketė, manau ir nesiginčyja. Tai čia kas liečia Vilnių.
Panevėžyje ....ta pati parduotuvė Aprangėlė....... joje didesnis beje pasirinkimas Next drabuželių. O gal mažiau panevežiečiai perka.
Kaune kiek aš žinau yra technikos g. parduotuvė kur galima rasti Next drabužių ir neseniai atsidariusi parduotuvė Mosėdžio g.

Taigi mielos mamytės kiekviena renkasi pagal savo poreikius.
Manau kad šis supermamos forumas skirtas informacijai o ne ginčams ir pareiškimams.
migliux
Dėvėtą rūbą nuo naujo gali atskirti ne tik pagal etiketes mirksiukas.gif
sonic
QUOTE(migliux @ 2008 06 28, 09:40)
Nėra ten dėvėtų rūbų  schmoll.gif  Matyt, mamyte, ne ten nuklydote  blink.gif
Aš savo vaikams dėvėtų rūbų neperku  schmoll.gif
*

na, pakomentuokite ar į teisingą parduotuvę buvau užėjusi Vienuolio gatvėje lotuliukas.gif lotuliukas.gif - ji yra prieš operos ir baleto teatrą, rūsyje, prie jos yra iškaba Next, jos pavadinimas berods iš trijų raidžių, pora iš jų ss. Kad tai padėvėtų rūbų parduotuvė nusprendžiau iš specifinio kvapo ir iš to kaip sukabinti drabužiai, na, bet ne tai svarbiausia. Svarbiausia, kad ten 3 mėn kūdikiui nebuvo nė vieno Next drabužio. O drabužėlių pasiruošusi buvau pirkti kad ir pusę metų į priekį, nes planuoju vasarą išvažiuoti iš Vilniaus. Pardavėja net išpūtė akis, kai aš pradėjau klausti apie Next drabužius kūdikiams. Ta pati situacija buvo ir Žukausko gatvėje. Rudenį pasistengsiu nuvažiuoti ir į naugarduko gatvę lotuliukas.gif lotuliukas.gif
migliux
QUOTE(sonic @ 2008 06 30, 21:44)
na, pakomentuokite ar į teisingą parduotuvę buvau užėjusi Vienuolio gatvėje  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif - ji yra prieš operos ir baleto teatrą, rūsyje, prie jos yra iškaba Next, jos pavadinimas berods iš trijų raidžių, pora iš jų ss. Kad tai padėvėtų rūbų parduotuvė nusprendžiau iš specifinio kvapo ir iš to kaip sukabinti drabužiai, na, bet ne tai svarbiausia. Svarbiausia, kad ten 3 mėn kūdikiui nebuvo nė vieno Next drabužio. O drabužėlių pasiruošusi buvau pirkti kad ir pusę metų į priekį, nes planuoju vasarą išvažiuoti iš Vilniaus. Pardavėja net išpūtė akis, kai aš pradėjau klausti apie Next drabužius kūdikiams. Ta pati situacija buvo ir Žukausko gatvėje. Rudenį pasistengsiu nuvažiuoti ir į naugarduko gatvę lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Tai nėra Next parduotuvė. Ten yra išparduotuvė. Next ten nėra didelis pasirinkimas. Jei nori pirkti Next rūbus pusei metų į priekį - užsisakinėk internetu, ką mes sėkmingai ir darome mirksiukas.gif
sonic
QUOTE(migliux @ 2008 07 01, 08:44)
Tai nėra Next parduotuvė. Ten yra išparduotuvė. Next ten nėra didelis pasirinkimas. Jei nori pirkti Next rūbus pusei metų į priekį - užsisakinėk internetu, ką mes sėkmingai ir darome  mirksiukas.gif
*

mano žinutės tikslas ir buvo pateikti tikslesnę informaciją apie Next rūbelių pasirinkimą Vilniuje, kad mamos, kurios augina kūdikius, kurioms nėra lengva lankytis parduotuvėse, kaip ir man, nesitikėtų apsilankę jose apsipirkti geidžiamomis prekėmis. O kas turi laiko dažnai ten lankytis, gali tikėtis sėkmės smile.gif
**varnalesa**
QUOTE(migliux @ 2008 06 30, 14:28)
Dėvėtą rūbą nuo naujo gali atskirti ne tik pagal etiketes  mirksiukas.gif
*

atsirt visuomet galima mirksiukas.gif
QUOTE(migliux @ 2008 07 01, 08:44)
Tai nėra Next parduotuvė. Ten yra išparduotuvė. Next ten nėra didelis pasirinkimas. Jei nori pirkti Next rūbus pusei metų į priekį - užsisakinėk internetu, ką mes sėkmingai ir darome  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif puikus rubai thumbup.gif
NirN
Niugi buvom nuvažiavę į parduotuvę išgirtą Šilainiuose priešais Maximą kur yra Next rūbeliu, tai nusivyliau, nes mažiukams daug visko yra, o dvimetinukams jau nieko gero... Paklausiau gal žada atsivežti, tai tik gūžtelėjo pečiais ir tiek....
dalia 27
aha geras cia dirbau as ten ss deveti rubai ir galiu pasakyt kad ten visai ne deveti kas liecia next rubelius gal vienetai , o pagrinde tai rubeliai anglijoj ismetami nauji ir cia parduodami nes ten eina nauja mada... gaila kad jau nebedirbu buciau prisikaupus leliui rubeliu butu super ax.gif
^Braškytė^
Bent jau as NEXT parduotuves nauju rubeliu Kaune tikrai nemaciau (zinau kur yra ju rubeliu -tai skuduryne lotuliukas.gif ) ,o seip tai visada uzsisakau is internetines parduotuves ir kokybe ju labai gera thumbup.gif thumbup.gif man patinka ju rubeliai biggrin.gif
sindija
QUOTE(Paja @ 2008 06 28, 12:31)
Pritariu. drinks_cheers.gif Bent jau Naugarduko g. visi rūbeliai nauji. O ir temą gal vertėjo atidžiau paskaityti-šiuo metu LT nėra nei vienos parduotuvės, kuri prekiautų tokiom pačiom NEXT drabužėlių kolekcijom, kaip ir UK. mirksiukas.gif
Yra parduotuvės, kurios vežasi naujus rūbelius, bet praeitų metų kolekcijų.
Aš pati sėkmingai sau perku Next džinsus, nes mažaūgėm sunku surasti. smile.gif Ir nauji, ir kaina patraukli, ir kas dienai patogu. 4u.gif
*

Gal galima butu tikslenius adresus kur yra Next nauju rubeliu Naugarduko ir Vienuolio g. suzinoti ax.gif Ar didelis ten rubeliu pasirinkimas ir ar kaina labai skiriasi nuo tos kuri iseina per tarpininkus?
Papildyta:
Ir dar darbo grafikas domintu blush2.gif
*Nolla*
QUOTE(Rimvyda @ 2008 07 04, 08:48)
Niugi buvom nuvažiavę į parduotuvę išgirtą Šilainiuose priešais Maximą kur yra Next rūbeliu, tai nusivyliau, nes mažiukams daug visko yra, o dvimetinukams jau nieko gero... Paklausiau gal žada atsivežti, tai tik gūžtelėjo pečiais ir tiek....
*

buvau ir as siandien sitoje, tai dabar tikrai tik labai maziukams yra. kita savaite jau tures didesni asortimenta rudenines kolekcijos
ruteliux
gal siauliuose yra kur siu rubeliu pirkt blush2.gif
jeila
Grazi nauja kolekcija. O ju dudziai atitinka musiskiu amziu ar pamazinti ar padidinti?
Paja
QUOTE(sindija @ 2008 07 18, 01:16)
Gal galima butu tikslenius adresus kur yra Next nauju rubeliu Naugarduko ir Vienuolio g. suzinoti ax.gif Ar didelis ten rubeliu pasirinkimas ir ar kaina labai skiriasi nuo tos kuri iseina per tarpininkus?
Papildyta:
Ir dar darbo grafikas domintu blush2.gif
*

Kadangi nežinau nei tikslių adresų, nei darbo laiko, tai radau štai tokią nuorodą, kuri jums turėtų padėti. mirksiukas.gif
http://www.sgs.puslapiai.lt/
Pasakysiu tiek, kad ten rūbeliai yra senesnių kolekcijų. Kiek pati mačiau. mirksiukas.gif
^Braškytė^
QUOTE(Paja @ 2008 07 25, 21:36)
Kadangi nežinau nei tikslių adresų, nei darbo laiko, tai radau štai tokią nuorodą, kuri jums turėtų padėti. mirksiukas.gif
http://www.sgs.puslapiai.lt/
Pasakysiu tiek, kad ten rūbeliai yra senesnių kolekcijų. Kiek pati mačiau. mirksiukas.gif
*

man nieko nerodo toj nuorodoj ,tik kad neveikia psl g.gif gal butu sita nuorodele tiksliau ,bet nieko grazaus neradau blush2.gif
Lince J
O gal kas zinot kur dingo kaune bazeje tas 6 sandelio skyrelis ? Ten budavo senu kolekciju rubeliu bet reikedavo uztaikyti /Buvom nuvaziave vakar tuscia verysad.gif issikrauste ar uzsidare g.gif
Paja
QUOTE(Kristalinee @ 2008 07 27, 16:55)
man nieko nerodo toj nuorodoj ,tik kad neveikia psl  g.gif gal butu sita nuorodele tiksliau ,bet nieko grazaus neradau  blush2.gif
*

Aha, tikrai neberodo, nors kai kėliau nuorodą, dar veikė. ax.gif
Tada taip: Naugarduko 18, Vienuolio 14, S.Žukausko 41, ten galima ir pasidairyti.
Jūsų įkeltoj nuorodėlėj yra pasikeitimų, todėl viena parduotuvėlė kol kas nebesiūlo Next rūbukų. mirksiukas.gif
kristullee
QUOTE(Lince J @ 2008 07 29, 08:32)
O gal kas zinot kur dingo kaune bazeje tas 6 sandelio skyrelis ? Ten budavo senu kolekciju rubeliu bet reikedavo uztaikyti /Buvom nuvaziave vakar tuscia  verysad.gif issikrauste ar uzsidare  g.gif
*

nezinau ar tiksliai klausiat apie mano skyreli zalioj galerijoj 6 salej kur drabuzeliai is jav, jis niekur nedingo tik ta visa 6 sale uzdaro tai mes persikraustem i raudona galerija 10 sandelys ir 105 skyrelis ten kur muges nuo vidurio kur skiriasi pirmas muges uzemimas. Laukiam 4u.gif
Lince J
QUOTE(kristullee @ 2008 07 30, 17:18)
nezinau ar tiksliai klausiat apie mano skyreli zalioj galerijoj 6 salej kur drabuzeliai is jav, jis niekur nedingo tik ta visa 6 sale uzdaro tai mes persikraustem i raudona galerija 10 sandelys ir 105 skyrelis ten kur muges nuo vidurio kur skiriasi pirmas muges uzemimas. Laukiam 4u.gif
*

ne apie ta verysad.gif
baltė
Kadangi man Šilainių parduotuvė arti, tai pamačius čia šiek tiek reklamos nuvažiavau. Visai patiko, gana jauki parduotuvėlė. Kaip tik tuo metu savininkai (bent jau man taip pasirodė), nešė prekes. Maloniai pakonsultavo, pardavėja jauna mergina irgi labai gražiai bendravo su mano mažyle, kol aš apžiūrinėjau prekes. smile.gif
Šį tą įsigijome, nes esu didelė ekologiškų prekių gerbėja.

QUOTE(Rimvyda @ 2008 07 04, 07:48)
*

Iš tiesų dauguma aprangos prekių iki metukų, na, dar iki dviejų, o paskui jau kažkaip mažoka. Bet labai gražių žaisliukų medinukų turi. Akys raibsta wub.gif

QUOTE(ramčiukas @ 2008 07 18, 15:19)
buvau ir as siandien sitoje, tai dabar tikrai tik labai maziukams yra. kita savaite jau tures didesni asortimenta rudenines kolekcijos
*

Labai gražios yra NEXT striukytės mergaitėms (žieminės), bet mes jau turime striukių net porą žiemai nusipirkę, tai čia jau nebepirkom.
Kas dėl kainų, nėra labai jau didelės (ypač žaislų), nors, kita vertus, pvz. už porą M&S pėdkelnių sumokėjau 37 lt (po 18,5), tai tikrai labiau apsimoka užsisakinėti per tarpininkes, nes Marks&Spenser pėdkelnės kainuoja 5 svarus (čia antkainis min. 50 proc.).
Poskis
Man irgi Next thumbup.gif , bet kiek esu Vilniuje radusi, tai visi padėvėtuose rubuose, kad ir nauji kabojo.. verysad.gif Siunčiausi iš UK, bet norisi užtaikyti kad išpardavimas būtu, bet vis nepataikau. Jei sakote, kad Naugarduko g.18 yra nauji, tai reiks nuvažiuoti paspoksoti ax.gif
Pija
Labas gal zinote ar Klaipedoje kas prekiauja NEXT drabuziais? al yra kokia parduotuve suaugusiems?
ErVy
Va kas liecia Klaipeda mane irgi domina, ar yra kur nusipirkti NEXT?
Lauruciuk
QUOTE(baltė @ 2008 09 08, 16:43)
Kadangi man Šilainių parduotuvė arti, tai pamačius čia šiek tiek reklamos nuvažiavau. Visai patiko, gana jauki parduotuvėlė. Kaip tik tuo metu savininkai (bent jau man taip pasirodė), nešė prekes. Maloniai pakonsultavo, pardavėja  jauna mergina irgi labai gražiai bendravo su mano mažyle, kol aš apžiūrinėjau prekes.  smile.gif
Šį tą įsigijome, nes esu didelė ekologiškų prekių gerbėja.
Iš tiesų dauguma aprangos prekių iki metukų, na, dar iki dviejų, o paskui jau kažkaip mažoka. Bet labai gražių žaisliukų medinukų turi. Akys raibsta wub.gif
Labai gražios yra NEXT striukytės mergaitėms (žieminės), bet mes jau turime striukių net porą žiemai nusipirkę, tai čia jau nebepirkom.
Kas dėl kainų, nėra labai jau didelės (ypač žaislų), nors, kita vertus, pvz. už porą M&S pėdkelnių sumokėjau 37 lt (po 18,5), tai tikrai labiau apsimoka užsisakinėti per tarpininkes, nes Marks&Spenser pėdkelnės kainuoja 5 svarus (čia antkainis min. 50 proc.).
*

bigsmile.gif Net nzn kad kaune yra next rubeliu. Reikes pasidairyti mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.