Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar yra Lietuvoje pirkti Next drabužėlių
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ugi
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 23, 13:13)
nepasidemonstruosim nes as darbe o modeliukas namie tongue.gif
*

suprasta, o nezinojai, kad darbe reik dirbti o ne SM sedetiuser posted image
T.A.K.
QUOTE(ugi @ 2007 11 23, 13:19)
suprasta, o nezinojai, kad darbe reik dirbti o ne SM sedetiuser posted image
*

sm sedziu laisva nuo darbo minute hihihi.gif ir siaip nesveika ir negalima be perstojimo dirbt. Anksciau budavo netgi mankstos darbo metu tongue.gif
ugi
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 23, 13:24)
sm sedziu laisva nuo darbo minute hihihi.gif ir siaip nesveika ir negalima be perstojimo dirbt. Anksciau budavo netgi  mankstos darbo metu tongue.gif
*

darbas zmogu puosia va taip biggrin.gif
o siaip as irgi nieko pries iseit greiciau i darba o tai jau rauna stoga namie sedint blink.gif
p tai jei rimtai, tikrai pas ja ta masina pirkai???
man ji nieko neuzsimine g.gif
linaj
O kur jus einat pirkti mirksiukas.gif
T.A.K.
QUOTE(ugi @ 2007 11 23, 13:31)
o siaip as irgi nieko pries iseit greiciau i darba o tai jau rauna stoga namie sedint blink.gif
p tai jei rimtai, tikrai pas ja ta masina pirkai???
man ji nieko neuzsimine g.gif
*

dziaugis praleisdama laika su mazyle. I darba visada spesi.
O masinyte tikrai pas ja pirkau, pas ja ten ivairiu buna ir lieliu Barbie (pakest negaliu tokiu leliu) ir visokiu pliusiniu ir auto su batareikom ir be.
Tai kita karta zinosi.
ugi
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 23, 14:19)
dziaugis praleisdama laika su mazyle. I darba visada spesi.
O masinyte tikrai pas ja pirkau, pas ja ten ivairiu buna ir lieliu Barbie (pakest negaliu tokiu leliu) ir visokiu pliusiniu ir auto su batareikom ir be.
Tai kita karta zinosi.
*

kaip tik siandien dar varysiu pas ja po piet, nes truputuka skoloj likau , o taip nepatogu pries ja kad kelinta diena negrazinu pinigeliu ir aplamai nemegstu but skolinga schmoll.gif , tai kaip tik ir uzklausiu apie zaislus, gal ir as kokia auto prigriebsiu lotuliukas.gif
paskutini kart kai buvau ji man sako:
- eik i balkona issirink ko reikia!
bet ten apart drabuziu tapkiu, ir batu nieko daugiau nebuvo, kur jai dar yra vietos zaislams laikyt blink.gif
Papildyta:
QUOTE(linaj @ 2007 11 23, 13:38)
O kur jus einat pirkti  mirksiukas.gif
*

cia justiniskese pas tokia moteriske 4u.gif
T.A.K.
QUOTE(ugi @ 2007 11 23, 14:41)
gal ir as kokia auto prigriebsiu lotuliukas.gif

buvo dar vienas fainas geltonas auto su batareikom, bet paskui nutariau imt didesni tongue.gif
ugi
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 23, 14:52)
buvo dar vienas fainas geltonas auto su batareikom, bet paskui nutariau imt didesni tongue.gif
*

o ko dar be masinu buvo ax.gif
T.A.K.
QUOTE(ugi @ 2007 11 23, 15:04)
o ko dar be masinu buvo ax.gif
*

turbut kaip iprasta - drabuziai ir avalyne bet toji mane nedomina schmoll.gif
ugi
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 23, 15:08)
turbut kaip iprasta - drabuziai ir avalyne bet toji mane nedomina schmoll.gif
*

as apie zaislus klausiu 4u.gif
tu rubeliu neperki pas ja rolleyes.gif
T.A.K.
QUOTE(ugi @ 2007 11 23, 15:10)
as apie zaislus klausiu 4u.gif
tu rubeliu neperki pas ja rolleyes.gif
*

prisisnekejom lotuliukas.gif
Rubelius pas ja perku. As apie avalyne snekejau - as avalynes neperku ne tik pas ja isvis neperku devetu batu.
O is zaislu pas ja jau mazai kas beliko, nes isgraibste visas Barbie ir kazkokius arklius prie jos , liko tik kelios masinkos (anksciau buvo fainu pliusiniu zaisliuku)
ugi
blink.gif as taip ir supratau tik jau paveluotai, na kaip zirafai, kol daeis per ilga kakla blink.gif

QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 23, 15:15)
As apie avalyne snekejau - as avalynes neperku ne tik pas ja isvis neperku devetu batu.

*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

T.A.K. ne per ilga petraukele lotuliukas.gif
T.A.K.
kol man dar darbas nepasibaige, mars fotografuot rubelius tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(ugi @ 2007 11 23, 15:20)
T.A.K.  ne per ilga petraukele lotuliukas.gif
*

ju pas mane daug bet l.daznai lotuliukas.gif
ugi
T.A.K. , cia kad darbe ne taip liudna butu:

Skelbimas: Siūlome darbą vairuotojui.

Reikalavimai: aukštasis išsilavinimas, profesionali darbo patirtis, vairuojant troleibusus, tramvajus, traukinius, laivus, funikulierius, metro, ekskavatorius bei atomines elektrines. Ralio varžybų bei lėktuvų dispečeriavimo patirtis būtina. Kandidatas privalo turėti patirti, gaminant dyzelinius variklius bei turbinas. Taip pat, būtina turėti "BMW", "Mercedes", "Kamaz" ir "Boeing" inžinieriaus sertifikatus.
Privalumai: darbo patirtis, tiesiant kelius, dažant kėbulus.
Atlyginimas: 600 litu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

na gerai baigiam , o tai tema visai ne apie tai rolleyes.gif
olgunia_2006
Labas rytas... kazkaip tylu cia pasidare........ smile.gif
Nuroviau neseniai Naugarduko gt. Next nauja kepure dukrai
user posted image
T.A.K.
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 26, 10:16)
Nuroviau neseniai Naugarduko gt. Next nauja kepure dukrai

kokia simpatiska wub.gif ir kepure ir jos savininke wub.gif wub.gif wub.gif
ugi
jau kokia fainulka wub.gif wub.gif wub.gif
olgunia_2006
Aciu mergaites 4u.gif

Turiu dar foto, kur dukra su maike is parduotuves Geri drabuziai, bet ne Next ir Zara sortais..... tik foto nelabai matosi smile.gif))))))))))))
user posted image
ugi
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 26, 11:06)
Aciu mergaites  4u.gif

Turiu dar foto, kur dukra su maike is parduotuves Geri drabuziai, bet ne Next ir Zara sortais..... tik foto nelabai matosi smile.gif))))))))))))
*

thumbup.gif atrodo
O as cia biski ne i tema:
Ka tu ten tuos Mikes pukuotuko deliones suklijavus ant sienu g.gif

O batukai is NEXT blush2.gif
olgunia_2006
QUOTE(ugi @ 2007 11 26, 11:19)
thumbup.gif  atrodo
O as cia biski ne i tema:
Ka tu ten tuos Mikes pukuotuko deliones suklijavus ant sienu g.gif

O batukai is NEXT  blush2.gif
*

Cia dukros darba taip peslepem lotuliukas.gif labai megsta ant sienos piesti biggrin.gif
O batukai labai papigiai nupirkau Akropoli Wolker parduotuveje, tokius, tik violetinius dar pavasariui nupirkau.
ugi
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 26, 11:46)
Cia dukros darba taip peslepem  lotuliukas.gif  labai megsta ant sienos piesti  biggrin.gif
O batukai labai papigiai nupirkau Akropoli Wolker parduotuveje, tokius, tik violetinius dar pavasariui nupirkau.
*

tai taip ir klijuojat viska kas papuola:hihihi: lotuliukas.gif

mano pupa nera isreikus meniniu sugebejimu ant sienu schmoll.gif

tai ta parde kartais ne WALKING g.gif
nerko
as ir pagalvojau, kad next batukai wink.gif
ar jie tinkami laukui?
olgunia_2006
QUOTE(ugi @ 2007 11 26, 14:09)
tai taip ir klijuojat viska kas papuola:hihihi:  lotuliukas.gif

mano pupa nera isreikus meniniu sugebejimu  ant sienu schmoll.gif 

tai ta parde kartais ne WALKING g.gif
*

TAIP TAIP... WOLKING biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nerko @ 2007 11 26, 14:33)
ar jie tinkami laukui?
*

Tikrai ne dabartiniam orui, o vat pavasariui gal ir tiks, paziuresim... o ei ne, tai kaip amerikonai nesiosim vasara lotuliukas.gif
ugi
QUOTE(nerko @ 2007 11 26, 14:33)
ar jie tinkami laukui?
*

panasus ane rolleyes.gif

QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 26, 14:59)
TAIP TAIP... WOLKING  biggrin.gif
*

Niu va, subalamutinai mane lotuliukas.gif

As vis neprisiruosiu imest nuotraukyciu blush2.gif

Tarp kitko vos nepamirsau , penktadieni buvau pas musu tetulyte grazinau pinigus ir uzklausiau jos apie zaislus , tai leptelejo kad pas ja zaislai atkeliauja viena kart per menesi, cia vienas pletkas, o kitas tai kai bus nauja siunta tai zadejo kad bus visiskai naujos patalynes- supakuotos su etiketem ir t.t nu ZINOMA NEDEVETA schmoll.gif
T.A.K.
QUOTE(ugi @ 2007 11 26, 15:02)
Tarp kitko vos nepamirsau , penktadieni buvau pas  musu tetulyte  grazinau pinigus ir uzklausiau jos apie zaislus , tai leptelejo kad pas ja zaislai atkeliauja viena kart per menesi, cia vienas pletkas, o kitas tai  kai bus nauja siunta  tai zadejo kad bus visiskai naujos patalynes- supakuotos su etiketem ir t.t nu ZINOMA NEDEVETA schmoll.gif
*

tai dar didesnis susidomejimas kils musu tetule nextininke g.gif
ugi
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 26, 16:39)
tai dar didesnis susidomejimas kils musu tetule nextininke g.gif
*

drinks_cheers.gif
*Lina*
aš vienoj prie stoties parduotuvėj nupirkau visiškai naujus next legingsus savo merginai thumbup.gif
T.A.K.
QUOTE(*Lina* @ 2007 11 26, 16:59)
aš vienoj  prie stoties parduotuvėj nupirkau visiškai naujus next legingsus savo  merginai thumbup.gif
*

kur. kokia parduotuve, prasom klot smile.gif
*Lina*
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 26, 16:01)
kur. kokia parduotuve, prasom klot smile.gif
*

gėlių stotelėj išlipi ir yra dvi šalia viena kitos dėvėtų rūbų parduotuvės, tai vienoj galima rasti naujų rūbelių
T.A.K.
QUOTE(*Lina* @ 2007 11 26, 17:12)
gėlių  stotelėj išlipi ir yra dvi  šalia viena kitos dėvėtų rūbų parduotuvės, tai vienoj galima rasti naujų rūbelių
*

gal priesais kazino?
*Lina*
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 26, 16:17)
gal priesais kazino?
*

nepastebėjau ten kazino g.gif priešais berods yra parduotuvė Armijai ir civiliams, dar kažkokie nakvynės namai....
ugi
Labas rytas suraitytas biggrin.gif

kaip tylu cia g.gif
olgunia_2006
Kaip manot, rytoj per pietus ar galima jau bus nuvaryti pas nextininke? wink.gif
ugi
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 27, 14:42)
Kaip manot, rytoj per pietus ar galima jau bus nuvaryti pas nextininke? wink.gif
*

gal ir galima tik skambint reikia 4u.gif
tai jau ka griebsi pas ja, negi patalyne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
olgunia_2006
QUOTE(ugi @ 2007 11 27, 15:11)
gal ir galima tik skambint reikia 4u.gif
tai jau ka griebsi pas ja, negi patalyne lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

nea, dukrai reikia baltos sukneles..... na ir striukes reik paziureti..

As cia biski ne i tema, bet vakar Gausa parduotuvej maciau Kenzo sarafaniuka 2 metu mergaitei, labai jau grazutis......
ugi
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 27, 15:30)
nea, dukrai reikia baltos sukneles..... na ir striukes reik paziureti..
As cia biski ne i tema, bet vakar Gausa parduotuvej maciau Kenzo sarafaniuka 2 metu mergaitei, labai jau grazutis......
*

cia karnavalui g.gif
i tema i tema ,.................. kiek as esu geru, nauju rubeliu tose parduotuvese pripirkus thumbup.gif jau aisku nunesiotu kaip skuduru neperku schmoll.gif
as dukrytei pamenu i darziuka ieskojau sarafaniuko visas pardes apvazinejau nu nors nusisauk ......nera, o jei yra tai kaina 150lt blink.gif blink.gif blink.gif nu kazkaip nezinau blink.gif blink.gif blink.gif vilti praradus galvoju gal as nemoku ieskot
tai jos kriksto mamai paskambinau i kauna sakau jei tu pamatysi nupirk,ji sako nueik i tas pardes....ir ta paciua diena nupirkau nauja Girl2girls ir Esprit sarafaniukus thumbup.gif
tau nuo to ir viskas prasidejo ir liga iki siol tesiasi... hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
olgunia_2006
QUOTE(ugi @ 2007 11 27, 15:41)
cia karnavalui g.gif 
i tema i tema ,.................. kiek as esu geru, nauju rubeliu tose parduotuvese pripirkus thumbup.gif  jau aisku nunesiotu kaip  skuduru neperku  schmoll.gif
as dukrytei pamenu i darziuka ieskojau sarafaniuko visas pardes apvazinejau nu nors nusisauk ......nera, o jei yra tai kaina 150lt blink.gif  blink.gif  blink.gif  nu kazkaip nezinau  blink.gif  blink.gif  blink.gif vilti praradus galvoju gal as nemoku ieskot
tai jos kriksto mamai  paskambinau i kauna sakau jei tu pamatysi nupirk,ji sako nueik i tas pardes....ir ta paciua diena nupirkau nauja Girl2girls ir Esprit sarafaniukus thumbup.gif
tau nuo to ir viskas prasidejo ir liga iki siol tesiasi... hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif
*

Tai ir pas mane ta pati liga, per pietus beveik visada kur nors vaziuoju, po skudurus megstu vaiksciuot blush2.gif irgi labai daug geru dalykeliu radau dukrai, ir kenzo ir armani ir naujus gerus rubelius.... ir dar isparduotuves..... vienu zodziu daug darbo turiu biggrin.gif
ugi
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 27, 16:12)
Tai ir pas mane ta pati liga, per pietus beveik visada kur nors vaziuoju, po skudurus megstu vaiksciuot  blush2.gif  irgi labai daug geru dalykeliu radau dukrai, ir kenzo ir armani ir naujus gerus rubelius.... ir dar isparduotuves..... vienu zodziu daug darbo turiu  biggrin.gif
*

Kada ryt varai pas ja g.gif
olgunia_2006
QUOTE(ugi @ 2007 11 27, 16:17)
Kada ryt varai pas ja g.gif
*

... per pietus lotuliukas.gif reikia paziuret kada virsininko nebus...
siaip pietus pas mane 12 val.
ugi
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 27, 16:51)
... per pietus  lotuliukas.gif  reikia paziuret kada virsininko nebus...
siaip pietus pas mane 12 val.
*

tai tu cia jos netoli dirbi ax.gif
as ir ryt eisiu tongue.gif
olgunia_2006
QUOTE(ugi @ 2007 11 27, 22:40)
*

palyk man striuke ziemine ax.gif
biggrin.gif
ugi
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 27, 22:48)
palyk man striuke ziemine  ax.gif
biggrin.gif
*

ne ne nereikia man striukiu, as toki faina komplektuka nupirkau Mada Vaikams thumbup.gif
tai pas ja ir striukiu nauja siunta g.gif
olgunia_2006
o as jau ebay suknele nupirkau, tai liko tik basutes sventems.... ir dar ka nors dlia dushi smile.gif
ugi
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 27, 23:11)
o as jau ebay suknele nupirkau, tai liko  tik basutes sventems....  ir dar ka nors dlia dushi smile.gif
*

cia internetu, o kokios kainytes gaunasi mazdaug?
as tai is La redoute siunciaus bet man tai kokybe kai kuriu drabuzeliu laaabaiiiiiii nekokia schmoll.gif
dabar pasinesiau ant zaisliuku is anglijos,tai siunciuos anabele, ir dar vokiu niekuciu thumbup.gif
T.A.K.
QUOTE(ugi @ 2007 11 27, 22:40)
*

Labas, musu nextininke nauja siunta gavo?
Olgunia, kurioj Gausoj apsiperki dazniausiai?
ugi
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 28, 10:18)
Labas,  musu nextininke nauja siunta gavo?
Olgunia, kurioj Gausoj apsiperki dazniausiai?
*

T.A.K vel darbe poilsiauji lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

lygtais gavo eisiu, pas ja tuoj tongue.gif
Agnele
QUOTE(ugi @ 2007 11 28, 10:11)
as tai is  La redoute siunciaus bet man tai kokybe kai kuriu drabuzeliu laaabaiiiiiii nekokia schmoll.gif
dabar pasinesiau ant zaisliuku is anglijos,tai siunciuos anabele, ir dar vokiu niekuciu thumbup.gif
*

as tai laredaout kartais patenkinta, kartais nelabai, o anabele ir uzsakiau wub.gif

beje, o kur tos pardes Gausa? g.gif
T.A.K.
QUOTE(ugi @ 2007 11 28, 10:26)
T.A.K vel darbe poilsiauji lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lygtais gavo eisiu, pas ja tuoj tongue.gif
*

as matai ve viena tokia, ziuriu Olgunia panasiai lotuliukas.gif
kazkaip keistai gauna ji tas prekes - tai sako kad treciadieni o ketvirtadieni galima shopintis tai jau treciadieni galima shopintis g.gif
Kai grizi pasidalink ispudziais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnele @ 2007 11 28, 10:35)
beje, o kur tos pardes Gausa? g.gif

ir Karoliniskese prie Iki, prie Karolio Norfoje . Dar kur nezinau g.gif
ugi
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 28, 10:43)
as matai ve viena tokia, ziuriu Olgunia panasiai lotuliukas.gif
kazkaip keistai gauna ji tas prekes - tai sako kad treciadieni o ketvirtadieni galima shopintis tai jau treciadieni galima shopintis g.gif
Kai grizi pasidalink ispudziais smile.gif
Papildyta:

*

Man ir jau reik pradet ziurinetis darbelio ax.gif
As ir galvojau kad ji gauna 3-ieni , opas ja galima eit tik kita diena, bet va pasirodo galima ir kitaip rolleyes.gif

Mes jau ta anabele turim gauti ant dienu , zadejo 30d, ot zvengsiu kai atsius kokia apdauzyta ir neveikiancia hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

Beje gal kas i pagalba man teiksis: koki auksti ir ploti rasyt keiciant avatara g.gif
dia10
QUOTE(ugi @ 2007 11 28, 09:46)
Mes jau ta anabele turim gauti ant dienu , zadejo 30d, ot zvengsiu kai atsius kokia apdauzyta ir neveikiancia hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Beje gal kas i pagalba man teiksis: koki auksti ir ploti rasyt keiciant avatara g.gif
*

Gausit normalia dezuteje supakuota, mes siuntemes is jos ir viskas ciki su ta Anabele wub.gif

Avataro dydis pas mane 120*120 mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.