QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 23, 13:13)
suprasta, o nezinojai, kad darbe reik dirbti o ne SM sedeti
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 23, 13:24) sm sedziu laisva nuo darbo minute darbas zmogu puosia va taip o siaip as irgi nieko pries iseit greiciau i darba o tai jau rauna stoga namie sedint p tai jei rimtai, tikrai pas ja ta masina pirkai??? man ji nieko neuzsimine
O kur jus einat pirkti
QUOTE(ugi @ 2007 11 23, 13:31) o siaip as irgi nieko pries iseit greiciau i darba o tai jau rauna stoga namie sedint p tai jei rimtai, tikrai pas ja ta masina pirkai??? man ji nieko neuzsimine dziaugis praleisdama laika su mazyle. I darba visada spesi. O masinyte tikrai pas ja pirkau, pas ja ten ivairiu buna ir lieliu Barbie (pakest negaliu tokiu leliu) ir visokiu pliusiniu ir auto su batareikom ir be. Tai kita karta zinosi. QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 23, 14:19) dziaugis praleisdama laika su mazyle. I darba visada spesi. O masinyte tikrai pas ja pirkau, pas ja ten ivairiu buna ir lieliu Barbie (pakest negaliu tokiu leliu) ir visokiu pliusiniu ir auto su batareikom ir be. Tai kita karta zinosi. kaip tik siandien dar varysiu pas ja po piet, nes truputuka skoloj likau , o taip nepatogu pries ja kad kelinta diena negrazinu pinigeliu ir aplamai nemegstu but skolinga paskutini kart kai buvau ji man sako: - eik i balkona issirink ko reikia! bet ten apart drabuziu tapkiu, ir batu nieko daugiau nebuvo, kur jai dar yra vietos zaislams laikyt Papildyta: QUOTE(linaj @ 2007 11 23, 13:38) cia justiniskese pas tokia moteriske QUOTE(ugi @ 2007 11 23, 14:41) gal ir as kokia auto prigriebsiu buvo dar vienas fainas geltonas auto su batareikom, bet paskui nutariau imt didesni QUOTE(ugi @ 2007 11 23, 15:10) prisisnekejom Rubelius pas ja perku. As apie avalyne snekejau - as avalynes neperku ne tik pas ja isvis neperku devetu batu. O is zaislu pas ja jau mazai kas beliko, nes isgraibste visas Barbie ir kazkokius arklius prie jos , liko tik kelios masinkos (anksciau buvo fainu pliusiniu zaisliuku)
T.A.K. , cia kad darbe ne taip liudna butu:
Skelbimas: Siūlome darbą vairuotojui. Reikalavimai: aukštasis išsilavinimas, profesionali darbo patirtis, vairuojant troleibusus, tramvajus, traukinius, laivus, funikulierius, metro, ekskavatorius bei atomines elektrines. Ralio varžybų bei lėktuvų dispečeriavimo patirtis būtina. Kandidatas privalo turėti patirti, gaminant dyzelinius variklius bei turbinas. Taip pat, būtina turėti "BMW", "Mercedes", "Kamaz" ir "Boeing" inžinieriaus sertifikatus. Privalumai: darbo patirtis, tiesiant kelius, dažant kėbulus. Atlyginimas: 600 litu. na gerai baigiam , o tai tema visai ne apie tai
Labas rytas... kazkaip tylu cia pasidare........
Nuroviau neseniai Naugarduko gt. Next nauja kepure dukrai
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 26, 10:16) Nuroviau neseniai Naugarduko gt. Next nauja kepure dukrai kokia simpatiska
jau kokia fainulka
Aciu mergaites
Turiu dar foto, kur dukra su maike is parduotuves Geri drabuziai, bet ne Next ir Zara sortais..... tik foto nelabai matosi
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 26, 11:06) Aciu mergaites Turiu dar foto, kur dukra su maike is parduotuves Geri drabuziai, bet ne Next ir Zara sortais..... tik foto nelabai matosi O as cia biski ne i tema: Ka tu ten tuos Mikes pukuotuko deliones suklijavus ant sienu O batukai is NEXT QUOTE(ugi @ 2007 11 26, 11:19) O as cia biski ne i tema: Ka tu ten tuos Mikes pukuotuko deliones suklijavus ant sienu O batukai is NEXT Cia dukros darba taip peslepem O batukai labai papigiai nupirkau Akropoli Wolker parduotuveje, tokius, tik violetinius dar pavasariui nupirkau. QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 26, 11:46) Cia dukros darba taip peslepem O batukai labai papigiai nupirkau Akropoli Wolker parduotuveje, tokius, tik violetinius dar pavasariui nupirkau. tai taip ir klijuojat viska kas papuola:hihihi: mano pupa nera isreikus meniniu sugebejimu ant sienu tai ta parde kartais ne WALKING
as ir pagalvojau, kad next batukai
ar jie tinkami laukui? QUOTE(ugi @ 2007 11 26, 14:09) tai taip ir klijuojat viska kas papuola:hihihi: mano pupa nera isreikus meniniu sugebejimu ant sienu tai ta parde kartais ne WALKING TAIP TAIP... WOLKING Papildyta: QUOTE(nerko @ 2007 11 26, 14:33) Tikrai ne dabartiniam orui, o vat pavasariui gal ir tiks, paziuresim... o ei ne, tai kaip amerikonai nesiosim vasara QUOTE(nerko @ 2007 11 26, 14:33) panasus ane QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 26, 14:59) Niu va, subalamutinai mane As vis neprisiruosiu imest nuotraukyciu Tarp kitko vos nepamirsau , penktadieni buvau pas musu tetulyte grazinau pinigus ir uzklausiau jos apie zaislus , tai leptelejo kad pas ja zaislai atkeliauja viena kart per menesi, cia vienas pletkas, o kitas tai kai bus nauja siunta tai zadejo kad bus visiskai naujos patalynes- supakuotos su etiketem ir t.t nu ZINOMA NEDEVETA QUOTE(ugi @ 2007 11 26, 15:02) Tarp kitko vos nepamirsau , penktadieni buvau pas musu tetulyte grazinau pinigus ir uzklausiau jos apie zaislus , tai leptelejo kad pas ja zaislai atkeliauja viena kart per menesi, cia vienas pletkas, o kitas tai kai bus nauja siunta tai zadejo kad bus visiskai naujos patalynes- supakuotos su etiketem ir t.t nu ZINOMA NEDEVETA tai dar didesnis susidomejimas kils musu tetule nextininke
aš vienoj prie stoties parduotuvėj nupirkau visiškai naujus next legingsus savo merginai
Labas rytas suraitytas
kaip tylu cia
Kaip manot, rytoj per pietus ar galima jau bus nuvaryti pas nextininke?
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 27, 15:30) nea, dukrai reikia baltos sukneles..... na ir striukes reik paziureti.. As cia biski ne i tema, bet vakar Gausa parduotuvej maciau Kenzo sarafaniuka 2 metu mergaitei, labai jau grazutis...... cia karnavalui i tema i tema ,.................. kiek as esu geru, nauju rubeliu tose parduotuvese pripirkus as dukrytei pamenu i darziuka ieskojau sarafaniuko visas pardes apvazinejau nu nors nusisauk ......nera, o jei yra tai kaina 150lt tai jos kriksto mamai paskambinau i kauna sakau jei tu pamatysi nupirk,ji sako nueik i tas pardes....ir ta paciua diena nupirkau nauja Girl2girls ir Esprit sarafaniukus tau nuo to ir viskas prasidejo ir liga iki siol tesiasi... QUOTE(ugi @ 2007 11 27, 15:41) cia karnavalui i tema i tema ,.................. kiek as esu geru, nauju rubeliu tose parduotuvese pripirkus as dukrytei pamenu i darziuka ieskojau sarafaniuko visas pardes apvazinejau nu nors nusisauk ......nera, o jei yra tai kaina 150lt tai jos kriksto mamai paskambinau i kauna sakau jei tu pamatysi nupirk,ji sako nueik i tas pardes....ir ta paciua diena nupirkau nauja Girl2girls ir Esprit sarafaniukus tau nuo to ir viskas prasidejo ir liga iki siol tesiasi... Tai ir pas mane ta pati liga, per pietus beveik visada kur nors vaziuoju, po skudurus megstu vaiksciuot QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 27, 16:12) Tai ir pas mane ta pati liga, per pietus beveik visada kur nors vaziuoju, po skudurus megstu vaiksciuot Kada ryt varai pas ja
o as jau ebay suknele nupirkau, tai liko tik basutes sventems.... ir dar ka nors dlia dushi
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 27, 23:11) cia internetu, o kokios kainytes gaunasi mazdaug? as tai is La redoute siunciaus bet man tai kokybe kai kuriu drabuzeliu laaabaiiiiiii nekokia dabar pasinesiau ant zaisliuku is anglijos,tai siunciuos anabele, ir dar vokiu niekuciu QUOTE(ugi @ 2007 11 28, 10:11) as tai is La redoute siunciaus bet man tai kokybe kai kuriu drabuzeliu laaabaiiiiiii nekokia dabar pasinesiau ant zaisliuku is anglijos,tai siunciuos anabele, ir dar vokiu niekuciu as tai laredaout kartais patenkinta, kartais nelabai, o anabele ir uzsakiau beje, o kur tos pardes Gausa? QUOTE(ugi @ 2007 11 28, 10:26) as matai ve viena tokia, ziuriu Olgunia panasiai kazkaip keistai gauna ji tas prekes - tai sako kad treciadieni o ketvirtadieni galima shopintis tai jau treciadieni galima shopintis Kai grizi pasidalink ispudziais Papildyta: QUOTE(Agnele @ 2007 11 28, 10:35) beje, o kur tos pardes Gausa? ir Karoliniskese prie Iki, prie Karolio Norfoje . Dar kur nezinau QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 28, 10:43) as matai ve viena tokia, ziuriu Olgunia panasiai kazkaip keistai gauna ji tas prekes - tai sako kad treciadieni o ketvirtadieni galima shopintis tai jau treciadieni galima shopintis Kai grizi pasidalink ispudziais Papildyta: Man ir jau reik pradet ziurinetis darbelio As ir galvojau kad ji gauna 3-ieni , opas ja galima eit tik kita diena, bet va pasirodo galima ir kitaip Mes jau ta anabele turim gauti ant dienu , zadejo 30d, ot zvengsiu kai atsius kokia apdauzyta ir neveikiancia Beje gal kas i pagalba man teiksis: koki auksti ir ploti rasyt keiciant avatara QUOTE(ugi @ 2007 11 28, 09:46) Mes jau ta anabele turim gauti ant dienu , zadejo 30d, ot zvengsiu kai atsius kokia apdauzyta ir neveikiancia Beje gal kas i pagalba man teiksis: koki auksti ir ploti rasyt keiciant avatara Gausit normalia dezuteje supakuota, mes siuntemes is jos ir viskas ciki su ta Anabele Avataro dydis pas mane 120*120 |