O va devetu Next cia yra http://www.public.fotki.com/deveti-rubeliai/, bet as va nupirkau striukyte savo didzkiui, tai kaip nauja, net nesimato deveta, uz 25 Lt! Super
QUOTE(Gyte66 @ 2009 07 29, 15:12) Na va, gavau siandien dar viena atsakyma is www.nextdirectory.eu su kruva atsiprasymu, apgailestavimu ir siulymu... naudotis kita kreditine kortele... Kazkas ten pas juos tikrai negerai. Gal zinote gera tarpininke, pas kuria butu galima uzsakyti is next.co.uk? nes panasu, kad kito pasirinkimo nera. taigi, va, pardavyneja http://www.rubunetas.lt ... yra NEXT, yra ir kitu firmu... galima parasyt, uzklaust ju, gal ka parveztu...
As pirkau www.rubunetas.lt tikrai nusiskundimu neturiu nei rubais ( pirkau bodziuku ir sortu) nei atsiskaitymu ar bendravimu.
Vnz. su NEXTu sunku kazkaip...UK negaliu uzsakyti, nes, kaip paaisejo, korteles turetojo adresas turi buti toje pacioje salyje kaip ir gavejo adresas
EU kazkodel neveikia Belieka tarpinike
Aš tai rūbunete next striuke mergaitišką nužiūrėjau, tai dukterėčiai gimtadieniui bandysiu užsakyt, tą su raudonais burbuliukais.
QUOTE(aiardage @ 2009 08 05, 13:00) Aš tai rūbunete next striuke mergaitišką nužiūrėjau, tai dukterėčiai gimtadieniui bandysiu užsakyt, tą su raudonais burbuliukais. Siūlau pasidairyti nedidelėje parduotuvėlėje http://public.fotki.com/NEXTKID/, ten beveik visi rubeliai NEXTo. QUOTE(jovitah @ 2009 08 12, 23:10) Kol kas mes mazi, bet po truputi pleciames - rudeni atvyks nauja partija firminiu drabuzeliu is Didziosios Britanijos. Taip pat - kadangi perkame per sale'us, tai kainos yra tikrai konkurencingos. Nepamirskit apsilankyti: http://www.rubunetas.lt !
Ar kam pavyko per next.eu uzsakyti?
Aš perku su Swedbank kreditine, tai kaip ir jokiu bėdų su atsiskatymu nėra. Tik paskutinis užsakymas atėjo ne visas. Nors užsakant visos prekės buvo in stock. Parašiau jiems ir laukiu atsakymo.
Man NEXT firmos drabužėliai taip pat yra patys mieliausi, vakar gavau siuntinuką iš Lietuvoje esančios mažos internetinės parduotuvėlės http://public.fotki.com/NEXTKID/ , prekiaujančios šios firmos drabužėliais. Ateityje, jei dar bus papildymai, tai ir toliau ten apsipirkinėsiu, nereikės galvoti apie siuntimą iš užsienio.
QUOTE(saulyte1234 @ 2009 08 21, 13:01) Man NEXT firmos drabužėliai taip pat yra patys mieliausi, vakar gavau siuntinuką iš Lietuvoje esančios mažos internetinės parduotuvėlės http://public.fotki.com/NEXTKID/ , prekiaujančios šios firmos drabužėliais. Ateityje, jei dar bus papildymai, tai ir toliau ten apsipirkinėsiu, nereikės galvoti apie siuntimą iš užsienio. Bet ner ka lyginti tikrosios NEXT parduotuves ir visu situ priekiaujanciu likuciais is praeito sezono Man labai patinka kad NEXT visalaik siulo pilna kolekcija, kad gali viska sukomplektuoti
Man asmeniškai, visiškai neturi reikšmės, ar rūbeliai iš naujos kolekcijos ar ne, svarbiausia, kad jie būtų malonūs, patogūs vaikučiui ir žinoma kokybiški
QUOTE(saulyte1234 @ 2009 08 23, 21:13) Man asmeniškai, visiškai neturi reikšmės, ar rūbeliai iš naujos kolekcijos ar ne, svarbiausia, kad jie būtų malonūs, patogūs vaikučiui ir žinoma kokybiški As mielai siusciausi, bet kad pas juos bedos su atsiskaitymu. SEB'as aiskina kad su mano kortele viskas ok, o ju saitas blogas... QUOTE(pukepuke @ 2009 08 24, 09:12) As mielai siusciausi, bet kad pas juos bedos su atsiskaitymu. SEB'as aiskina kad su mano kortele viskas ok, o ju saitas blogas... Galvoju, kad tai yra laikini nesklandumai, pati neseniai bandziau siustis ,tai rodo, kad jie siuo metu negali nuskaityti pinigeliu
Pirkau su Swedbanko kortele,viskas OK
Sveikos,
Gal gali kuri padeti su dydziais next'e. Maniske bliuskutes nesioha 104 cm is H&M, kokio dydzio atitiktu next? Noriu uzsakyti treninginiu kelniu 2 vnt pakuote, koki dydi imti, jei per liemeni 45 cm, o nuo liemens ilgis 55 cm???? jai trys metai, bet ji plonyte pas mane QUOTE(fishe @ 2009 08 25, 11:14) Sveikos, Gal gali kuri padeti su dydziais next'e. Maniske bliuskutes nesioha 104 cm is H&M, kokio dydzio atitiktu next? Noriu uzsakyti treninginiu kelniu 2 vnt pakuote, koki dydi imti, jei per liemeni 45 cm, o nuo liemens ilgis 55 cm???? jai trys metai, bet ji plonyte pas mane Sveika, kaip tik esu nupirkusi 3 m. mergaitei treningines kelnytes, tavo surasyti dydziai atitinka 3 metu (98 cm.), pamatavus nuo liemens virsutinio krasto iki kelniu apacios yra 55 cm, liemuo apie 46 cm. Tikiuosi pagelbejau QUOTE(Sheilla @ 2009 08 26, 13:00) Netinka QUOTE(pukepuke @ 2009 08 26, 23:11) Netinka Na ir nesamone, tai kam tada skelbiasi SEB, kad virtoun labai tinka pirkimams internete QUOTE(Sheilla @ 2009 08 27, 11:57) Siaip daug kur pirkau su ja, ir viskas ok buvo, pvz. adams kids, minimode, kiddicare, mothercare...jokiu problemu. Tik su NEXTu taip. Uzsakiau siandien swedbako VISA, bet bus tik uz savaites, tada isbandysiu ir parasysiu. Beje, swedbankas neturi virtuon tipo korteliu, tik kreditines...
Gal kas zinot kokia tarpininke, nes per tarpininke tikrai iseina pigiau, o ir pasirinkimas didesnis.
QUOTE(mamytevaidyte @ 2009 08 28, 17:05) Gal kas zinot kokia tarpininke, nes per tarpininke tikrai iseina pigiau, o ir pasirinkimas didesnis. O kodėl per tarpininke pigiau? jug jos ir komisinius dar ima... Aš niekada nesisiunčiau, nes neturiu jokios tinkamos kortelės susimokėjimui... bet rūbeliai patinka ir norėčiau parsisiųsti... Gal kuri mamytė norėtų kooperuotis?
Siaubas, ziuriu kad visiems ta pati problema su uzsakymu.. as bandziau siandien su Snoro kreditine uzsisakyti, irgi meta klaida
Vel reikes per tarpininke pirkti, pirkau dazniausiai per myma, bet visada reikejo laukti nemaziau 6-7 savaiciu, o karta is viso vos ne du su puse menesio ir galiausiai taip visko ir negavau Myma rinkausi del to, kad ji aiskiausiai paraso, kad uzsakyma gavo, kad jau issiusta, kur kada ir kiek pervesti. Nes pvz. pas agneta, tai man netinka, ten reikia paciai rupintis, kad tau parasytu, kiek moketi, priminti apie save.. Papildyta: QUOTE(volkiene @ 2009 06 25, 12:42) Gal yra mamyciu ar busimu mamyciu Vilniuj, kurios noretu kartu bandyti uzsisakyti vaikuciams drabuzeliu next is UK? O gal kas zino kokia tarpininke kuri surenka uzsakymus ir parsiuncia. Tikrai zinau kad tokia vilniuj yra, tik nepavyksta kol kas gauti kontaktu. visi tapininkai yra skyriuje Internetines parduotuves QUOTE(medlink @ 2009 08 30, 22:33) O kodėl per tarpininke pigiau? jug jos ir komisinius dar ima... Aš niekada nesisiunčiau, nes neturiu jokios tinkamos kortelės susimokėjimui... bet rūbeliai patinka ir norėčiau parsisiųsti... Gal kuri mamytė norėtų kooperuotis? Vilnietes galit kooperuotis,pati savo maziukei siunciuosi is next,dar porai draugiu atsiunciu.Tai jei katra labai norit,rasykit i az,nereik man jokiu komisiniu.Sai savaite ko gero darysiu uzsakyma QUOTE(noraxxx @ 2009 09 01, 23:13) Siaubas, ziuriu kad visiems ta pati problema su uzsakymu.. as bandziau siandien su Snoro kreditine uzsisakyti, irgi meta klaida Vel reikes per tarpininke pirkti, pirkau dazniausiai per myma, bet visada reikejo laukti nemaziau 6-7 savaiciu, o karta is viso vos ne du su puse menesio ir galiausiai taip visko ir negavau Myma rinkausi del to, kad ji aiskiausiai paraso, kad uzsakyma gavo, kad jau issiusta, kur kada ir kiek pervesti. Nes pvz. pas agneta, tai man netinka, ten reikia paciai rupintis, kad tau parasytu, kiek moketi, priminti apie save.. Oho, tai ziuriu su tarpininkais irgi nekokie reikalai As dar laukiu swedbanko korteles, tikiuosi, su ja pavyks uzsakyma padaryti...
Vakar pabandziau su Swedbanko kortele atsiskaityti ir PAVYKO
Pasirodo bankai patys nustato kurie puslapiai saugus, kurie ne.. Tai matomai SEB ir Snoras itrauke nexta i juodus sarasus, del to ir nepavyksta, o Swed ne Bandykite su Swed kortelem
Mergaites, bandau prisiregistruoti NEXTE, jiems netinka mano tel nr, nezinot ko jie nori ?????
Sveikos, mantai baisu siustis is kitos salies, o je dydziu nepataikysi
Next rubeliu ir ne tik: http://public.fotki.com/vaikiukam
Susidomejusios i az arba vaikiukams@mail.com QUOTE(Lėja_ @ 2009 09 09, 11:08) tai galima paskui parduoti SM arba pirkti su atsarga arba gerai issiklausineti tu kurios danai tose pardese perka Man nesiseka prisiregistruoti nexte nepriima mano tel nr - suds.. as dabar nepamenu ka ten reik vest, bet logiskai su tarptautiniu +370 kodu turetu buti viskas ok, man bedu nebuvo Padariau pagaliau uzsakyma su swedbanko kortele QUOTE(mergaiciuke23 @ 2009 09 09, 10:48) as nebijau-atitinka maniskei ismieros QUOTE(giedrecep @ 2009 09 11, 10:55) Gi galima keisti arba grąžinti. Kartą jau grąžinau, pinigėliai įkrito į mano sąskaitą po dviejų savaičių nuo išsiuntimo. irgi grazinima dariau-nera problemos. Gal kuriai nors būtų nesunku parašyti internetinį next adresiuką,kur atsiskaityt galima iš LT su Swedbanko kortele iš Kart dėkoju.
Jei domina deveti Next'ukai, tai nemazai yra cia, kiti apynaujai visai
O atsisiuntus į LT iš to nexdirectory paštas neapmokestina siuntinio?
Devetu ''Next'' drabuzeliu yra cia: http://public.fotki.com/Deveti-rubeliai/ . Berniukams ir mergaitems nuo 0 iki 13 metu
Kalbant apie devetus ''Next'' drabuzelius, tai nemazai ju yra cia - http://public.fotki.com/Deveti-rubeliai/
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|