Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar yra Lietuvoje pirkti Next drabužėlių
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
rainaake
O va devetu Next cia yra http://www.public.fotki.com/deveti-rubeliai/, bet as va nupirkau striukyte savo didzkiui, tai kaip nauja, net nesimato deveta, uz 25 Lt! Super thumbup.gif
tetemama
QUOTE(Gyte66 @ 2009 07 29, 15:12)
Na va, gavau siandien dar viena atsakyma is www.nextdirectory.eu su kruva atsiprasymu, apgailestavimu ir siulymu... naudotis kita kreditine kortele... Kazkas ten pas juos tikrai negerai. g.gif

Gal zinote gera tarpininke, pas kuria butu galima uzsakyti is next.co.uk?
nes panasu, kad kito pasirinkimo nera.
*

taigi, va, pardavyneja http://www.rubunetas.lt ... yra NEXT, yra ir kitu firmu... galima parasyt, uzklaust ju, gal ka parveztu...
Samantha123
As pirkau www.rubunetas.lt tikrai nusiskundimu neturiu nei rubais ( pirkau bodziuku ir sortu) nei atsiskaitymu ar bendravimu. thumbup.gif
pukepuke
Vnz. su NEXTu sunku kazkaip...UK negaliu uzsakyti, nes, kaip paaisejo, korteles turetojo adresas turi buti toje pacioje salyje kaip ir gavejo adresas doh.gif
EU kazkodel neveikia doh.gif
Belieka tarpinike verysad.gif
aiardage
Aš tai rūbunete next striuke mergaitišką nužiūrėjau, tai dukterėčiai gimtadieniui bandysiu užsakyt, tą su raudonais burbuliukais.
gaiva303
QUOTE(aiardage @ 2009 08 05, 13:00)
Aš tai rūbunete next striuke mergaitišką nužiūrėjau, tai dukterėčiai gimtadieniui bandysiu užsakyt, tą su raudonais burbuliukais.
*

Siūlau pasidairyti nedidelėje parduotuvėlėje http://public.fotki.com/NEXTKID/, ten beveik visi rubeliai NEXTo.
Wildberry
QUOTE(Samantha123 @ 2009 08 03, 19:51)
As pirkau www.rubunetas.lt tikrai nusiskundimu neturiu nei rubais ( pirkau bodziuku ir sortu) nei atsiskaitymu ar bendravimu.  thumbup.gif
*

Bet labai prastas pasirinkimas rūbelių kūdikiams unsure.gif
rubunetas
QUOTE(jovitah @ 2009 08 12, 23:10)
Bet labai prastas pasirinkimas rūbelių kūdikiams unsure.gif
*

Kol kas mes mazi, bet po truputi pleciames - rudeni atvyks nauja partija firminiu drabuzeliu is Didziosios Britanijos. Taip pat - kadangi perkame per sale'us, tai kainos yra tikrai konkurencingos.

Nepamirskit apsilankyti: http://www.rubunetas.lt ! 4u.gif
pukepuke
Ar kam pavyko per next.eu uzsakyti? g.gif
giedrecep
Aš perku su Swedbank kreditine, tai kaip ir jokiu bėdų su atsiskatymu nėra. Tik paskutinis užsakymas atėjo ne visas. Nors užsakant visos prekės buvo in stock. Parašiau jiems ir laukiu atsakymo.
saulyte1234
Man NEXT firmos drabužėliai taip pat yra patys mieliausi, vakar gavau siuntinuką iš Lietuvoje esančios mažos internetinės parduotuvėlės http://public.fotki.com/NEXTKID/ , prekiaujančios šios firmos drabužėliais. Ateityje, jei dar bus papildymai, tai ir toliau ten apsipirkinėsiu, nereikės galvoti apie siuntimą iš užsienio.
pukepuke
QUOTE(saulyte1234 @ 2009 08 21, 13:01)
Man NEXT firmos drabužėliai taip pat yra patys mieliausi, vakar gavau siuntinuką iš Lietuvoje esančios mažos internetinės parduotuvėlės http://public.fotki.com/NEXTKID/ , prekiaujančios šios firmos drabužėliais. Ateityje, jei dar bus papildymai, tai ir toliau ten apsipirkinėsiu, nereikės galvoti apie siuntimą iš užsienio.
*

Bet ner ka lyginti tikrosios NEXT parduotuves ir visu situ priekiaujanciu likuciais is praeito sezono schmoll.gif
Man labai patinka kad NEXT visalaik siulo pilna kolekcija, kad gali viska sukomplektuoti wub.gif prie kostiumelio priderinti batukus, strukyte, tureti kelis kostiumelius ir juos tarpusavyj komplektuoti...
saulyte1234
Man asmeniškai, visiškai neturi reikšmės, ar rūbeliai iš naujos kolekcijos ar ne, svarbiausia, kad jie būtų malonūs, patogūs vaikučiui ir žinoma kokybiški smile.gif . Tam, kuriam svarbu, kad būtų iš naujos kolekcijos, tas turi galimybę siūstis iš NEXT EURO, tačiau ir moką brangiau smile.gif .
pukepuke
QUOTE(saulyte1234 @ 2009 08 23, 21:13)
Man asmeniškai, visiškai neturi reikšmės, ar rūbeliai iš naujos kolekcijos ar ne, svarbiausia, kad jie būtų malonūs, patogūs vaikučiui ir žinoma kokybiški  smile.gif . Tam, kuriam svarbu, kad būtų iš naujos kolekcijos, tas turi galimybę siūstis iš NEXT EURO, tačiau ir moką brangiau  smile.gif .
*

As mielai siusciausi, bet kad pas juos bedos su atsiskaitymu. SEB'as aiskina kad su mano kortele viskas ok, o ju saitas blogas...
saulyte1234
QUOTE(pukepuke @ 2009 08 24, 09:12)
As mielai siusciausi, bet kad pas juos bedos su atsiskaitymu. SEB'as aiskina kad su mano kortele viskas ok, o ju saitas blogas...
*

Galvoju, kad tai yra laikini nesklandumai, pati neseniai bandziau siustis ,tai rodo, kad jie siuo metu negali nuskaityti pinigeliu g.gif Bandysiu veliau.
pukepuke
QUOTE(saulyte1234 @ 2009 08 24, 11:40)
Galvoju, kad tai yra laikini nesklandumai, pati neseniai bandziau siustis ,tai rodo, kad jie siuo metu negali nuskaityti pinigeliu  g.gif Bandysiu veliau.
*

Na bandziau jau pries gera menesi, iki dabar jokiu pokyciu g.gif
asedita
Pirkau su Swedbanko kortele,viskas OK thumbup.gif
fishe
Sveikos,

Gal gali kuri padeti su dydziais next'e.
Maniske bliuskutes nesioha 104 cm is H&M, kokio dydzio atitiktu next?
Noriu uzsakyti treninginiu kelniu 2 vnt pakuote, koki dydi imti, jei per liemeni 45 cm, o nuo liemens ilgis 55 cm???? jai trys metai, bet ji plonyte pas mane smile.gif
pukepuke
QUOTE(asedita @ 2009 08 24, 22:46)
Pirkau su Swedbanko kortele,viskas OK  thumbup.gif
*

Tai nebent del NEXT'o darytis swedbanko kortele nes visom kitoms e-parduotuvems mano visa virtuon tinka doh.gif
saulyte1234
QUOTE(fishe @ 2009 08 25, 11:14)
Sveikos,

Gal gali kuri padeti su dydziais next'e.
Maniske bliuskutes nesioha 104 cm is H&M, kokio dydzio atitiktu next?
Noriu uzsakyti treninginiu kelniu 2 vnt pakuote, koki dydi imti, jei per liemeni 45 cm, o nuo liemens ilgis 55 cm???? jai trys metai, bet ji plonyte pas mane smile.gif
*

Sveika, kaip tik esu nupirkusi 3 m. mergaitei treningines kelnytes, tavo surasyti dydziai atitinka 3 metu (98 cm.), pamatavus nuo liemens virsutinio krasto iki kelniu apacios yra 55 cm, liemuo apie 46 cm. Tikiuosi pagelbejau smile.gif
Sheilla
QUOTE(pukepuke @ 2009 08 25, 12:39)
Tai nebent del NEXT'o darytis swedbanko kortele  nes visom kitoms e-parduotuvems mano visa virtuon tinka doh.gif
*

Eina sau doh.gif Uzsisakiau visa virtoun ir jeigu netinka Next tai ssss..... verysad.gif
pukepuke
QUOTE(Sheilla @ 2009 08 26, 13:00)
Eina sau  doh.gif  Uzsisakiau visa virtoun ir jeigu netinka Next tai ssss..... verysad.gif
*

Netinka verysad.gif Skambinausi i SEB'a tai jie sako kad mano kortele ok, o saitas ju blogas, bet kodel tuomet su Swedbanku ner problemu g.gif Zodziu uzsakysiu artimiausiu laiku swedbanko visa, ziuresim, kas gausis, pranesiu mirksiukas.gif
Sheilla
QUOTE(pukepuke @ 2009 08 26, 23:11)
Netinka verysad.gif Skambinausi i SEB'a tai jie sako kad mano kortele ok, o saitas ju blogas, bet kodel tuomet su Swedbanku ner problemu g.gif Zodziu uzsakysiu artimiausiu laiku swedbanko visa, ziuresim, kas gausis, pranesiu mirksiukas.gif
*

Na ir nesamone, tai kam tada skelbiasi SEB, kad virtoun labai tinka pirkimams internete g.gif
pukepuke
QUOTE(Sheilla @ 2009 08 27, 11:57)
Na ir nesamone, tai kam tada skelbiasi SEB, kad virtoun labai tinka pirkimams internete  g.gif
*

Siaip daug kur pirkau su ja, ir viskas ok buvo, pvz. adams kids, minimode, kiddicare, mothercare...jokiu problemu. Tik su NEXTu taip. Uzsakiau siandien swedbako VISA, bet bus tik uz savaites, tada isbandysiu ir parasysiu. Beje, swedbankas neturi virtuon tipo korteliu, tik kreditines...
gineituke
QUOTE(Sheilla @ 2009 08 27, 10:57)
Na ir nesamone, tai kam tada skelbiasi SEB, kad virtoun labai tinka pirkimams internete  g.gif
*

Pries kelteta metu vyras buvo Virtuon uzsisakes. Nepasitreisino schmoll.gif .
Nepavykdavo ja atsiskaityti. Taip ir nenaudojo doh.gif .
mamytevaidyte
Gal kas zinot kokia tarpininke, nes per tarpininke tikrai iseina pigiau, o ir pasirinkimas didesnis. smile.gif
medlink
QUOTE(mamytevaidyte @ 2009 08 28, 17:05)
Gal kas zinot kokia tarpininke, nes per tarpininke tikrai iseina pigiau, o ir pasirinkimas didesnis. smile.gif
*

O kodėl per tarpininke pigiau? jug jos ir komisinius dar ima... g.gif

Aš niekada nesisiunčiau, nes neturiu jokios tinkamos kortelės susimokėjimui... bet rūbeliai patinka ir norėčiau parsisiųsti... Gal kuri mamytė norėtų kooperuotis? 4u.gif
noraxxx
Siaubas, ziuriu kad visiems ta pati problema su uzsakymu.. as bandziau siandien su Snoro kreditine uzsisakyti, irgi meta klaida doh.gif
Vel reikes per tarpininke pirkti, pirkau dazniausiai per myma, bet visada reikejo laukti nemaziau 6-7 savaiciu, o karta is viso vos ne du su puse menesio ir galiausiai taip visko ir negavau doh.gif
Myma rinkausi del to, kad ji aiskiausiai paraso, kad uzsakyma gavo, kad jau issiusta, kur kada ir kiek pervesti. Nes pvz. pas agneta, tai man netinka, ten reikia paciai rupintis, kad tau parasytu, kiek moketi, priminti apie save.. schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(volkiene @ 2009 06 25, 12:42)
Gal yra mamyciu ar busimu mamyciu Vilniuj, kurios noretu kartu bandyti uzsisakyti vaikuciams drabuzeliu next is UK?
O gal kas zino kokia tarpininke kuri surenka uzsakymus ir parsiuncia. Tikrai zinau kad tokia vilniuj yra, tik nepavyksta kol kas gauti kontaktu.
*

visi tapininkai yra skyriuje Internetines parduotuves ax.gif
Tacita
QUOTE(medlink @ 2009 08 30, 22:33)
O kodėl per tarpininke pigiau? jug jos ir komisinius dar ima...  g.gif

Aš niekada nesisiunčiau, nes neturiu jokios tinkamos kortelės susimokėjimui... bet rūbeliai patinka ir norėčiau parsisiųsti... Gal kuri mamytė norėtų kooperuotis?  4u.gif
*

Vilnietes galit kooperuotis,pati savo maziukei siunciuosi is next,dar porai draugiu atsiunciu.Tai jei katra labai norit,rasykit i az,nereik man jokiu komisiniu.Sai savaite ko gero darysiu uzsakyma 4u.gif Tik i kitus miestus tai nesiusiu,i draugija galiu tik vilniuj gyvenancia priimt,kad pacios is manes jau rubiukus pasiimtumet.Atsiuncia next labai greit-per 5 dienas,savaite kazkur
pukepuke
QUOTE(noraxxx @ 2009 09 01, 23:13)
Siaubas, ziuriu kad visiems ta pati problema su uzsakymu.. as bandziau siandien su Snoro kreditine uzsisakyti, irgi meta klaida doh.gif 
Vel reikes per tarpininke pirkti, pirkau dazniausiai per myma, bet visada reikejo laukti nemaziau 6-7 savaiciu, o karta is viso vos ne du su puse menesio ir galiausiai taip visko ir negavau doh.gif
Myma rinkausi del to, kad ji aiskiausiai paraso, kad uzsakyma gavo, kad jau issiusta, kur kada ir kiek pervesti. Nes pvz. pas agneta, tai man netinka, ten reikia paciai rupintis, kad tau parasytu, kiek moketi, priminti apie save.. schmoll.gif 

*

Oho, tai ziuriu su tarpininkais irgi nekokie reikalai doh.gif
As dar laukiu swedbanko korteles, tikiuosi, su ja pavyks uzsakyma padaryti... ax.gif
noraxxx
Vakar pabandziau su Swedbanko kortele atsiskaityti ir PAVYKO biggrin.gif
Pasirodo bankai patys nustato kurie puslapiai saugus, kurie ne.. Tai matomai SEB ir Snoras itrauke nexta i juodus sarasus, del to ir nepavyksta, o Swed ne thumbup.gif
Bandykite su Swed kortelem ax.gif
Lėja_
Mergaites, bandau prisiregistruoti NEXTE, jiems netinka mano tel nr, nezinot ko jie nori ????? wub.gif
mergaiciuke23
Sveikos, mantai baisu siustis is kitos salies, o je dydziu nepataikysi sad.gif
Lėja_
QUOTE(mergaiciuke23 @ 2009 09 09, 09:48)
*

tai galima paskui parduoti SM

arba pirkti su atsarga

arba gerai issiklausineti tu kurios danai tose pardese perka

Man nesiseka prisiregistruoti nexte sad.gif

nepriima mano tel nr - suds..
xIndrex
Next rubeliu ir ne tik: http://public.fotki.com/vaikiukam

Susidomejusios i az arba vaikiukams@mail.com mirksiukas.gif
pukepuke
QUOTE(Lėja_ @ 2009 09 09, 11:08)
tai galima paskui parduoti SM

arba pirkti su atsarga

arba gerai issiklausineti tu kurios danai tose pardese perka
Man nesiseka prisiregistruoti nexte sad.gif

nepriima mano tel nr - suds..
*

as dabar nepamenu ka ten reik vest, bet logiskai su tarptautiniu +370 kodu turetu buti viskas ok, man bedu nebuvo mirksiukas.gif
Padariau pagaliau uzsakyma su swedbanko kortele thumbup.gif
giedrecep
*

Gi galima keisti arba grąžinti. Kartą jau grąžinau, pinigėliai įkrito į mano sąskaitą po dviejų savaičių nuo išsiuntimo.
Tacita
QUOTE(mergaiciuke23 @ 2009 09 09, 10:48)
*

as nebijau-atitinka maniskei ismieros thumbup.gif
QUOTE(giedrecep @ 2009 09 11, 10:55)
Gi galima keisti arba grąžinti. Kartą jau grąžinau, pinigėliai įkrito į mano sąskaitą po dviejų savaičių nuo išsiuntimo.
*

irgi grazinima dariau-nera problemos.
Drum
4u.gif
Gal kuriai nors būtų nesunku parašyti internetinį next adresiuką,kur atsiskaityt galima iš LT su Swedbanko kortele 4u.gif
iš Kart dėkoju. smile.gif
pukepuke
QUOTE(Drum @ 2009 09 15, 10:59)
4u.gif
Gal kuriai nors būtų nesunku parašyti internetinį next adresiuką,kur atsiskaityt galima iš LT su Swedbanko kortele  4u.gif
iš Kart dėkoju.  smile.gif
*

www.nextdirectory.eu 4u.gif
Vaidux
QUOTE(pukepuke @ 2009 09 16, 12:46)
www.nextdirectory.eu  4u.gif
*

O kiek ima uz pristatyma? ar cia nuo svorio priklauso?
srauni_upe
QUOTE(Vaidux @ 2009 09 16, 12:11)
O kiek ima uz pristatyma? ar cia nuo svorio priklauso?
*

5 Eu
erikiuxxx
*

Labukas,
as tai perku po kelis dydzius,kuris netinka ta parduodu ax.gif
rainaake
Jei domina deveti Next'ukai, tai nemazai yra cia, kiti apynaujai visai wink.gif http://public.fotki.com/Deveti-rubeliai/ Girdejau tik ka pasipilde naujom striukytem! As jau paciupau viena rolleyes.gif
Fanta*
O atsisiuntus į LT iš to nexdirectory paštas neapmokestina siuntinio? g.gif
rama2
Devetu ''Next'' drabuzeliu yra cia: http://public.fotki.com/Deveti-rubeliai/ . Berniukams ir mergaitems nuo 0 iki 13 metu mirksiukas.gif
jurguze
QUOTE(pukepuke @ 2009 09 16, 12:46)
www.nextdirectory.eu  4u.gif
*

O kokiomis kortelėmis galima ten atsiskaityti?
rama2
Kalbant apie devetus ''Next'' drabuzelius, tai nemazai ju yra cia - http://public.fotki.com/Deveti-rubeliai/ 4u.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.