Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Leonas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
ore|gano
Man šis vardas superinis thumbup.gif ir, jei kada nors susilauksiu dar vieno sūnaus, tai tikrai bus Leonas wub.gif
Mūsuose šį vardą kažkodėl taria iškraipytai - "Liaunas" schmoll.gif .
Iš tiesų tariasi Le-onas, kirtis ant e (Léon) ax.gif
Kiek žiūrėjau, tai toks vardas čia dar nebuvo "apdiskutuotas", ar ne? mirksiukas.gif

muminukas
normalus ax.gif
Pangasija
man kažkaip labiau patinka Leonardas biggrin.gif
*GAILĖ*
paprastas normalus vardas, nieko ypatingo. man nei patinka nei nepatinka, toks nekeliantis jokių emocijų vardas
dincek2006
Nepatinka schmoll.gif
alexsana_80
verysad.gif NA JAU NE g.gif
Žanetyte
Gal visai ir nieko, jaunoji karta vadintu leo, vyresnieji levuku, siaip toks idomu rolleyes.gif
ore|gano
QUOTE(Žanetyte @ 2007 11 17, 22:26)
Gal visai ir nieko, jaunoji karta vadintu leo, vyresnieji levuku, siaip toks idomu  rolleyes.gif
*

Vat būtent, kad įdomus vardas rolleyes.gif Toks labai vyriškas, prasmingas, trumpas wub.gif . Leo irgi fainai skamba thumbup.gif Ir suprantamas visose kalbose.
Aišku pas mus jis tuoj "sulietuvinamas" doh.gif - levukas (vos ne lievas kažkoks), arba liaunas, arba išvis emocijų nekelia, nes dažnas tarp vyresniosios kartos atstovų).
Dabar atgimsta tokie vardai, kaip Jonas, Ignas, Mykolas, net Kazimieras ar Juozapas rolleyes.gif . Leono dar kol kas niekas neatrado (neradau nei vieno tarp supervaikiukų, nei teko sutikti tarp vaikų bendraamžių) mastau.gif Na ir gerai, jei turėsiu dar viena baiboką, tai būsim vieninteliai ir nepakartojami thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif
Isila
normlaus vardas. Jokių prieštaringų emocijų nekelia. Pažinojau vieną, tai jį visi Levuku ir tevadindavo wink.gif
Signa...
nesuprantu kaip LEONAS galima tarti LIAUNAS blink.gif bet seip vardas labai vyriskas 4u.gif
InRed
o man negražus. Na, bet čia turbūt asociacijos kaltos - aš tą vardą girdėdavau tarp santechnikų, statybininkų ar bomžų, jei gatvėj vienas kitam ką šaukdavo. ta prasme, nesu sutikus nė vieno "civilizuoto" Leono....bet čia tik mano asmeninė patirtis, šiaip, tikrai geriau ,nei koks Saturnas blink.gif doh.gif
ore|gano
QUOTE(InRed @ 2007 11 18, 23:35)
o man negražus. Na, bet čia turbūt asociacijos kaltos - aš tą vardą girdėdavau tarp santechnikų, statybininkų ar bomžų, jei gatvėj vienas kitam ką šaukdavo. ta prasme, nesu sutikus nė vieno "civilizuoto" Leono....bet čia tik mano asmeninė patirtis, šiaip, tikrai geriau ,nei koks Saturnas blink.gif  doh.gif
*

Oho blink.gif kokios asociacijos... O aš kaip tik žinau labai daug Leonų, kurie yra garbingi ir net nusipelnę kažkuo žmonės rolleyes.gif Užtenka vien į googl'ą nueiti ir tau išmes krūvą Leonų - rašytojų, menininkų, gydytojų, profesorių, kompozitorių, skulptorių ir tt. Man šis vardas kaip tik siejasi su inteligentiškais ir išsilavinusiais žmonėmis. thumbup.gif
Užuojauta, kad tau teko bendrauti su kitokiais žmonėmis console.gif , bet tai dar toli gražu ne rodiklis sprendžiant apie šį vardą nono.gif
Papildyta:
QUOTE(Signa... @ 2007 11 18, 21:23)
nesuprantu kaip LEONAS galima tarti LIAUNAS  blink.gif  bet seip vardas labai vyriskas  4u.gif
*

Aš irgi nesuprantu šito buduliško tarimo schmoll.gif ..
Šiaip tai šis vardas man įstrigo žiūrint Luc Besson'o filmus, kurių gerbėja esu ax.gif
Todėl prie šio vardo man nelimpa jokios lietuviškos "asociacijos" ir etiketės biggrin.gif
shara
Normalus vardas smile.gif nors man asmeniskai tai nelabai patinka.
jurgitazi
oi tas skonis kiekvieno vis skiriasi, bet manau prie kiekvieno vardo pripratus jis tampa grazus,
Sugar
Norejau savo vyresneli taip pavadinti, bet kai gime ir pamaciau jo svelnu veideli, tai nutarem, kad netinka... Nors man Leonas labai labai grazus vardas, bet ir labai stiprus atrodo, o mano abu bernaiciai per svelnus tokiam vardui. Na cia tik mano asociacijos....
ore|gano
QUOTE(Sugar @ 2007 11 19, 19:29)
Norejau savo vyresneli taip pavadinti, bet kai gime ir pamaciau jo svelnu veideli, tai nutarem, kad netinka... Nors man Leonas labai labai grazus vardas, bet ir labai stiprus atrodo, o mano abu bernaiciai per svelnus tokiam vardui. Na cia tik mano asociacijos....
*

Sutinku, kad vardas stiprus rolleyes.gif Liūtas visgi reiškia išvertus biggrin.gif Turbūt labiausiai tiktų po liūto ženklu gimusiam vyrui ax.gif
Nežinau, bet kai šį vardą iš naujo atradau ne lietuviškam kontekste, jis man sužibo visai kitom spalvom flirt.gif
***Žaltvykslė
Visai gražus.Labai vyriškas.
Spindulėlis
gražus vardas smile.gif man asmeniškai žymiai gražesnis už Leonardą smile.gif
josvi

man labai NEPATINKA. Mano tetis Leonas, tai visi nuolat iskraipo jo varda. Vadina Liuonium, Lionium, Levuku ir dar visaip kitaip:( Mazo vaiko is vis nera kaip saukti...
insi
gražus thumbup.gif
Emerencija
Man tai negrazus ax.gif
dowyle
man tai seniau šis vardas labai nepatiko. bet neseniai susipažinau su vienu labai simpatišku Leonu. Kažkaip ir nuomonė pasikeitė, ir tam žmogui šis vardas labai tinka. Matyt svarbiausia kad vardas tiktų žmogui wink.gif
kukuruze7
na,man tai nelabai patinka.toks senovinis,gal vyresniam vyrui ir tinka,bet neisivaizduoju taip kvieciamo mazo berniuko.
Bahara
labai grazus berniukui vardukas.
rytoj
Man tai labai gražus vardas. Ir ne toks griozdiškas kaip Leonardas.
niamniuskyte
QUOTE(rytoj @ 2008 03 30, 23:26)
Man tai labai gražus vardas. Ir ne toks griozdiškas kaip Leonardas.
*

drinks_cheers.gif man taip pat grazus,o dar sutrumpintai Leo tai isvis graziai skamba 4u.gif
grange
o man labai negražus unsure.gif tik seną seną žmogų įsivaizduoju tokiu vardu, o ne 1-2 metukų pyplių.
Nepavadinčiau savo vaiko taip niekada rolleyes.gif
Zooori
GRAŽUS smile.gif))
ore|gano
QUOTE(grange @ 2008 04 01, 23:36)
o man labai negražus  unsure.gif  tik seną seną žmogų įsivaizduoju tokiu vardu, o ne 1-2 metukų pyplių.
Nepavadinčiau savo vaiko taip niekada  rolleyes.gif
*

O tu pažiūrėk prancūzų kiną ir šis vardas nušvis visai kitokiom spalvom mirksiukas.gif Seno žmogaus įvaizdis išnyks kaip dūmas rolleyes.gif
Leilla
nepatinka, bet cia asmenine mano nuomone g.gif
Brėkšta
stiprus vyriškas vardas Leonas,
Elba
QUOTE(Signa... @ 2007 11 18, 22:23)
nesuprantu kaip LEONAS galima tarti LIAUNAS  blink.gif  bet seip vardas labai vyriskas  4u.gif
*

Mano krikstatevis buvo Leonas, tai jo - visi vadinom dede Liaunu ax.gif Bet pilnas jo vardas buvo Leonidas, ir trumpinamas Lione ar Lionka tongue.gif Nelabai taip... kazkaip taip

QUOTE(oregano @ 2008 12 09, 18:11)
O tu pažiūrėk prancūzų kiną ir šis vardas nušvis visai kitokiom spalvom  mirksiukas.gif Seno žmogaus įvaizdis išnyks kaip dūmas  rolleyes.gif
*

Kalbant apie Leona... Man labiau patinka jei kirtis ant o, Le o nas. Yra toks prancuzu, atrodo, filmas Leon, tai man tas aktorius, kur Leona vaidina labai labai labai wub.gif tai ir vardas labai teigiamas 4u.gif
Raile
Na, man gal nelabai..Bet originalu, tikra ir vyriska smile.gif
ore|gano
QUOTE(Elba @ 2008 12 09, 20:56)
Kalbant apie Leona... Man labiau patinka jei kirtis ant o, Le o nas. Yra toks prancuzu, atrodo, filmas Leon, tai man tas aktorius, kur Leona vaidina labai labai labai  wub.gif tai ir vardas labai teigiamas  4u.gif

Va va, apie ką aš ir kalbu.... wub.gif
l'eau
super thumbup.gif
Danto
Visai nieko vardas. Toks vyriškas. g.gif
maybe24
Man labai nepatinka sis vardas,senu dieduku amziaus vardas ax.gif
alinata
man Leonas skamba kaip pravarde blush2.gif
perpetuum mobile
išgirdus šį vardą, pagalvojau apie senelį. bet poto įsigilinus į vardą,tai jis visai nieko. Leonas man asocijuojasi su tokiu aukštu, mandagiu, solidžiu vyru. na manau, tikrai visai neblogas variantas smile.gif
Chippie
QUOTE(perpetuum mobile @ 2008 12 25, 23:03)
išgirdus šį vardą, pagalvojau apie senelį. bet poto įsigilinus į vardą,tai jis visai nieko. Leonas man asocijuojasi su tokiu aukštu, mandagiu, solidžiu vyru. na manau, tikrai visai neblogas variantas smile.gif
*

pazistu viena dede Leona, aukstas, mandagus, solidus vyras. Taip ir vardas solidus, tvirtas ir man patinka ax.gif
ciuke
Man tai nepatinka, toks per daug su senais dedem asocijuojasi.....ir tokiais nelabai....... ax.gif
Athena
O man gražu smile.gif
//Ieva//
asmeniškai man nepatinka, bet gal todėl, kad daug senelių žinau su šiuo vardu tai keistai skambėtų girdint mažą vaiką taip vadinant unsure.gif na bet čia tėveliai sprendžia, visų nuomonei neįtiksit 4u.gif
Vaiiva
QUOTE(ciuke @ 2008 12 26, 10:45)
Man tai nepatinka, toks per daug su senais dedem asocijuojasi.....ir tokiais nelabai....... ax.gif
*

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Averita
Nu be ryšio man ta vardas schmoll.gif
ore|gano
Kokie diedukai, kokie seneliai? lotuliukas.gif Atsipeikėkit, tautietės doh.gif Vienintelė asociacija - Prancūzija arba Leon Somov & Jazzu thumbup.gif Pažvelkim plačiau, nebūkim tokie provincialai mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
GiedrėM
Man labai gražu.
Arvena
Gražus wub.gif
arnike
mano tecio vardas Leonas,ir mano senelio ,tai kazkaip labai senoviskas vardas tai geriau tada leo,vardas grazus bet ar tinka leonas mazam vaikui?
Realybe
normalus vardas,nelabai grazus smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.