Mūsuose šį vardą kažkodėl taria iškraipytai - "Liaunas"
Iš tiesų tariasi Le-onas, kirtis ant e (Léon)
Kiek žiūrėjau, tai toks vardas čia dar nebuvo "apdiskutuotas", ar ne?
Man šis vardas superinis
Mūsuose šį vardą kažkodėl taria iškraipytai - "Liaunas" Iš tiesų tariasi Le-onas, kirtis ant e (Léon) Kiek žiūrėjau, tai toks vardas čia dar nebuvo "apdiskutuotas", ar ne?
normalus
man kažkaip labiau patinka Leonardas
paprastas normalus vardas, nieko ypatingo. man nei patinka nei nepatinka, toks nekeliantis jokių emocijų vardas
Nepatinka
Gal visai ir nieko, jaunoji karta vadintu leo, vyresnieji levuku, siaip toks idomu
QUOTE(Žanetyte @ 2007 11 17, 22:26) Vat būtent, kad įdomus vardas Aišku pas mus jis tuoj "sulietuvinamas" Dabar atgimsta tokie vardai, kaip Jonas, Ignas, Mykolas, net Kazimieras ar Juozapas
normlaus vardas. Jokių prieštaringų emocijų nekelia. Pažinojau vieną, tai jį visi Levuku ir tevadindavo
nesuprantu kaip LEONAS galima tarti LIAUNAS
o man negražus. Na, bet čia turbūt asociacijos kaltos - aš tą vardą girdėdavau tarp santechnikų, statybininkų ar bomžų, jei gatvėj vienas kitam ką šaukdavo. ta prasme, nesu sutikus nė vieno "civilizuoto" Leono....bet čia tik mano asmeninė patirtis, šiaip, tikrai geriau ,nei koks Saturnas
QUOTE(InRed @ 2007 11 18, 23:35) o man negražus. Na, bet čia turbūt asociacijos kaltos - aš tą vardą girdėdavau tarp santechnikų, statybininkų ar bomžų, jei gatvėj vienas kitam ką šaukdavo. ta prasme, nesu sutikus nė vieno "civilizuoto" Leono....bet čia tik mano asmeninė patirtis, šiaip, tikrai geriau ,nei koks Saturnas Oho Užuojauta, kad tau teko bendrauti su kitokiais žmonėmis Papildyta: QUOTE(Signa... @ 2007 11 18, 21:23) Aš irgi nesuprantu šito buduliško tarimo Šiaip tai šis vardas man įstrigo žiūrint Luc Besson'o filmus, kurių gerbėja esu Todėl prie šio vardo man nelimpa jokios lietuviškos "asociacijos" ir etiketės
Normalus vardas
oi tas skonis kiekvieno vis skiriasi, bet manau prie kiekvieno vardo pripratus jis tampa grazus,
Norejau savo vyresneli taip pavadinti, bet kai gime ir pamaciau jo svelnu veideli, tai nutarem, kad netinka... Nors man Leonas labai labai grazus vardas, bet ir labai stiprus atrodo, o mano abu bernaiciai per svelnus tokiam vardui. Na cia tik mano asociacijos....
QUOTE(Sugar @ 2007 11 19, 19:29) Norejau savo vyresneli taip pavadinti, bet kai gime ir pamaciau jo svelnu veideli, tai nutarem, kad netinka... Nors man Leonas labai labai grazus vardas, bet ir labai stiprus atrodo, o mano abu bernaiciai per svelnus tokiam vardui. Na cia tik mano asociacijos.... Sutinku, kad vardas stiprus Nežinau, bet kai šį vardą iš naujo atradau ne lietuviškam kontekste, jis man sužibo visai kitom spalvom
Visai gražus.Labai vyriškas.
gražus vardas
man labai NEPATINKA. Mano tetis Leonas, tai visi nuolat iskraipo jo varda. Vadina Liuonium, Lionium, Levuku ir dar visaip kitaip:( Mazo vaiko is vis nera kaip saukti...
gražus
Man tai negrazus
man tai seniau šis vardas labai nepatiko. bet neseniai susipažinau su vienu labai simpatišku Leonu. Kažkaip ir nuomonė pasikeitė, ir tam žmogui šis vardas labai tinka. Matyt svarbiausia kad vardas tiktų žmogui
na,man tai nelabai patinka.toks senovinis,gal vyresniam vyrui ir tinka,bet neisivaizduoju taip kvieciamo mazo berniuko.
labai grazus berniukui vardukas.
Man tai labai gražus vardas. Ir ne toks griozdiškas kaip Leonardas.
o man labai negražus
Nepavadinčiau savo vaiko taip niekada
GRAŽUS
nepatinka, bet cia asmenine mano nuomone
stiprus vyriškas vardas Leonas,
QUOTE(Signa... @ 2007 11 18, 22:23) Mano krikstatevis buvo Leonas, tai jo - visi vadinom dede Liaunu QUOTE(oregano @ 2008 12 09, 18:11) O tu pažiūrėk prancūzų kiną ir šis vardas nušvis visai kitokiom spalvom Kalbant apie Leona... Man labiau patinka jei kirtis ant o, Le o nas. Yra toks prancuzu, atrodo, filmas Leon, tai man tas aktorius, kur Leona vaidina labai labai labai
Na, man gal nelabai..Bet originalu, tikra ir vyriska
QUOTE(Elba @ 2008 12 09, 20:56) Kalbant apie Leona... Man labiau patinka jei kirtis ant o, Le o nas. Yra toks prancuzu, atrodo, filmas Leon, tai man tas aktorius, kur Leona vaidina labai labai labai Va va, apie ką aš ir kalbu....
super
Visai nieko vardas. Toks vyriškas.
Man labai nepatinka sis vardas,senu dieduku amziaus vardas
man Leonas skamba kaip pravarde
išgirdus šį vardą, pagalvojau apie senelį. bet poto įsigilinus į vardą,tai jis visai nieko. Leonas man asocijuojasi su tokiu aukštu, mandagiu, solidžiu vyru. na manau, tikrai visai neblogas variantas
QUOTE(perpetuum mobile @ 2008 12 25, 23:03) išgirdus šį vardą, pagalvojau apie senelį. bet poto įsigilinus į vardą,tai jis visai nieko. Leonas man asocijuojasi su tokiu aukštu, mandagiu, solidžiu vyru. na manau, tikrai visai neblogas variantas pazistu viena dede Leona, aukstas, mandagus, solidus vyras. Taip ir vardas solidus, tvirtas ir man patinka
Man tai nepatinka, toks per daug su senais dedem asocijuojasi.....ir tokiais nelabai.......
O man gražu
asmeniškai man nepatinka, bet gal todėl, kad daug senelių žinau su šiuo vardu tai keistai skambėtų girdint mažą vaiką taip vadinant
Nu be ryšio man ta vardas
Kokie diedukai, kokie seneliai?
Man labai gražu.
Gražus
mano tecio vardas Leonas,ir mano senelio ,tai kazkaip labai senoviskas vardas tai geriau tada leo,vardas grazus bet ar tinka leonas mazam vaikui?
normalus vardas,nelabai grazus
|