Ieškome vaiko kambariui baldų. Jau apsilankėme "Baldų rojuje", "Audėjuje" ir "SBA". Kur dar apsilankyti, o gal yra tiesiogiai parduodančių gamintojų?
O ka Fleksa siulo? Tik lovas ar ir spinteles? Ir kiek tai gali kainuoti?
QUOTE(jurgitav @ 2007 11 18, 11:50) Gaila, kad jų puslapyje nėra prekių katalogo Aš ieškau baldų savo panelei, tai žiurejau ollo balduose, yra gana normalių, bet man nelabai tiko, nes viengulės lovytės su stalčiais arba spintelėmis po lovyte yra labai aukštos. Nematavau, bet bus apie 1m. Tai dar nei trijų metukų neturinčiam vaikui manau kiek peraukštai. Dar pažiūrėsiu kas gero 'daug pasauliu' jie gamina tik vaikiskus baldus.
Mes nusiziurejome Minijos balduose (akropoly ir justiniskese baldu parduotuveje)yra labai neblogu baldu i vaiku kambari. ten baldu komplektas, t.y. spinta, kompiuterio stalas, lova, daug lentyneliu ir spinteliu su stalciais ir be ju. labai gerai kad tie baldai tiks ir mazam, ir jau suaugusiam vaikui. galima pasirinkti spalva. labai praktiskas komplektas. Pvz. kakadu ir Alisa. praktiskesnis kakadu. Abu kainuoja panasiai apie 4000-5000 Lt
Vaiku baldu dar yra nemuno balduose justiniskese
Dar baldeliu yra Victorianoje, ju adresas www.vaikubaldai.lt bet kiek zinau, ten brangoka. Ir visai mielus turkiskus baldus importuoja SBA baldai (galima paziuret ju salone Ukmerges g. (prie maximos), arba turkiskam tinklapyje www.cilek.com.tr
Maciau vaiku baldu parduotuve Zukausko g., Siaures miestely, Vilniuje
Mes irgi ieskom baldeliu savo maziaus kambariui.Tik noretusi naturalaus medzio. Kiek radau tokius galima Monoideja (www.monoideja.lt), kurie ir Flexa baldus importuoja arba gal net jiems gamina
Dar internete radau Voresta (www.voresta.lt) - visai neblogi ir idomus. Dar yra mineti www.daugpasauliu.lt Tiek prisiminiau
Na mes taip pat pradejome paieskas dukrytes kambarelio baldeliams
Taigi,gal kuri dar zinote Kaune kokiu baldu parduotuviu,kur butu galima pamatyti mediniu,kokybisku,graziu baldeliu mergaitems? Papildyta: Tiesa,is SBA baldu tai nepirciau,nes jau kelinta karta sesuo nudege su indu ir baldu kokybe pardavinejama siame salone.Nusipirko tokia komoda svetainei,kuri kone suluzo prie pat ju badu surinkimo darbuotoju akiu.Stalciai vos bepasidarinejo,kampai baldu buvo visi atsipleiseja ir t.t. Na,o indu kokybe taip pat buvo "neispasakyta"
apie vaiku kamabri
idejas baldukus aksesuarus ir visa kita daug rasit nuejusios i foruma Namai
Sveikos merginos, ziuriu, kad labai aktyviai diskutuojate apie baldelius
Reklama
QUOTE(inkunai @ 2008 07 22, 17:17) Sveikos merginos, ziuriu, kad labai aktyviai diskutuojate apie baldelius
Nebezinau tiesiog ka daryti:ar pirkti savo maziukei (4m.) zema lovyte su apsauga ir stalciais po lova,ar pirkti pusantrine lova su medziaginemis uzuolaidelemis zaidimui.Esu visiskai pasimetusi,nes nezinau kad geriau butu.
QUOTE(Rykliuke @ 2008 08 29, 15:05) Nebezinau tiesiog ka daryti:ar pirkti savo maziukei (4m.) zema lovyte su apsauga ir stalciais po lova,ar pirkti pusantrine lova su medziaginemis uzuolaidelemis zaidimui.Esu visiskai pasimetusi,nes nezinau kad geriau butu. Aš tik už lovą su užuolaidėlėmis QUOTE(Rykliuke @ 2008 08 29, 16:05) Nebezinau tiesiog ka daryti:ar pirkti savo maziukei (4m.) zema lovyte su apsauga ir stalciais po lova,ar pirkti pusantrine lova su medziaginemis uzuolaidelemis zaidimui.Esu visiskai pasimetusi,nes nezinau kad geriau butu. tikrai pirk pusantrine su uzuolaidelem nes palindus gales zaisti ir tures kur pasislepti
o mes turim pazistama kuris uzziima baldu gamyba!labai kokybiskai daro norit is masyvo noryt is plokstes. ir kaina nepaliginti su pardotuve. kam patariu tai ne tik vaiko kambari apstato ir virtuves nu vienu zodziu viskas pas ji imanoma viskas priklauso ir nuo jusu fantazijos. .....
ir nepagalvokit kad cia reklamoju man tai oro nedaro tik noriu pasakiti kad kam moketi uz nieka . as pati dirbau baldu salone pardaveja konsultante ir zynau sistem kaip dirba dizaineriai. jie tesiog mato kokia kaina konkreciam zmogui gali pasiuliti tiek ir uzmeta.
mano draugai parsiveze vaiko kambario baldelius su visais aksesuaarais is Ikea parduotuves lenkijoje, labai faini, vaikiski, nuotaikingi, galit pasiziuret Ikea puslapyje
QUOTE(Vaivoraa @ 2009 02 21, 16:30) mano draugai parsiveze vaiko kambario baldelius su visais aksesuaarais is Ikea parduotuves lenkijoje, labai faini, vaikiski, nuotaikingi, galit pasiziuret Ikea puslapyje Grazu ir ten, bet dabar jau visko ir cia uz gera kaina galima gauti. Jei reikia tik lovos , neapsimoka vaziuot. As irgi ieskau baldeliu savo jau paauglei dukrai, gal kas galite patarti.
apie vorestos baldus....mamytes, atsargiai!!!
laukiausi pirmagimes, aisku pirkau viska, kas graziausia, kas braangiausia...nusiziurejau ju loveke Gele Nina-kaina 650 lt. su nuleidziamu sonu...sudejom lovele-sonas krenta. gamintojas geranoriskai sutiko atsiusti nauja sona...sudejom vel lovele-kol nenaudojom, viskas buvo gerai (mazute iki 3 men miegojo vezimelyje). pradejau pratinti prie loveles, pora kartu nuleidau sona ir...sonas vel krenta.skambinau vel firmai...pazadejo atvaziuoti viena savaite, neatvaziavo, vel skambinau...turejau isvykti, bet jiems buvo neidomu ir nerado laiko atvykti. savo meistra per didelius piktumus atsinte tik po keliu savaiciu. jis ten kazka patvarke ir pasake, akd tai viskas, ka jis gali padaryti. rezultatas-lovytes sonas nesilaiko firmos vadybinnke aiskina, kad tai musu kalte, jog sonas nesilaiko, pasiule nusipirkti kita krasta uz 150 lt, bet akivaizdu, jog tai nepadetu, kadangi niekam tikusi konstrulcija-begelis, kuriuo leidziasi sonas yra medinis!!!jame nera jokios prilaikancios metalo konstrukcijos ar pan. ir kaistis bruzindamas ta medi, ji nubruzina del ko ir krenta tas sonas...tai vat, dabar teks kreiptis i vartotoju teises, uzsiutino, kad firma visiskai nesiskaito su klientais, gamina nekokybiska produkcija ir nepripazista savo klaidu.negana to, izeidineja teisybes ieskanti pirkeja, isvadindami melagiu, nors patys izuliai meluoja ir iskreipia faktus
Sveiki,
(nzn ar į teisingą temą rašau) Labai ieškau kur Vilniuje galima nupirkti tokį vaikišką šviestuvą ![]() Ji taip, pat galima rasti el. parduotuvėje, bet reikės daug laiko laukti. Gal kažkas žino kokioje parduotuvėje ji galima rasti? Šiandien apėjau pakankamai daug vietų, bet nepavyko rasti. Ankščiau ji galima buvo pamatyti "im deko" parduotuvėse.
Sveikos, mamytės
|