Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žvėrynas: Boružėlė
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Tuoj
Gal kas leidziate savo vaikus i Boruze?
Labai butu idomu suzinoti jusu ispudzius!
Jurga
kiek girdejau, labai geri atsiliepimai apie Boruzele. Pazistami ten prades vesti nuo rugsejo savo mergyte, tai po to galesiu pasakyt ju ispudzius wink.gif
Tuoj
Aciu, as irgi girdejau apie "geros pradzios" grupe Boruzeleje. Lauksiu atsiliepimu smile.gif
Keberiokšt
Boruzeleje yra is viso 12 grupiu - 10 darzelio ir dvi lopselio. 6 is ju dirba pagal "Geros pradzios" metoda, o sesios- pagal Verineli, bet naudoja elementus ir "Geros pradzios". Man paliko gera ispudi. Na, as asmeniskai pirma karta maciau, kad durys darzelyje su domofonui ir ne bet kas ieis. Arba darzelio koridoriuose stovi zaidimu namelis, staliukai mazi ir kedutes, su spalvinimo popierium ir piestukais . Tokia smulkmena, bet maloni - viskas vaiku patogumui ir malonumui
vasarėja
as kaip 'zveryniete' tvarkingai perejau visus darzelius. t smile.gif rumpas reziume:
vienas darzelis Miglos g. skirtas serbantiems tuberkulioze arba is tokios seimos. sad.gif
ten net nejau.. blink.gif
kitas miglos g. man visai patiko: fantastiska vieta, pusyne, mazas tik 4 grupes. BET savaitinis, perpildytas, aukletojos vidutiniskos... unsure.gif
darzelis "Birute"- irgi mazas tik 4 grupes, didelis ir geras kiemas, labai rami vieta. thumbup.gif
BET verinelio programa su tautiniais religiniais motyvais....kam tai svetima , vesti irgi nelabai iseina, g.gif
Linelis- nedidelis darzelis, musu daktare irgi zveryniele, sake kad dirba geros aukletojos ir nera perpildytas NES stovi ant gatviu sankryzos... g.gif
ir zymusis boruzele. Didelis tradicis darzelis 12 grupiu, griezta vedeja, kuri gerai pas save tvarkosi, grupes vienos turtingesnes, kitos- paprastesnes, viskas priklauso nuo aukletojos ismones ir teveliu kisenes, yra ir geros pradzios grupiu, bet jos kimste prikimstos, kiemas gal kiek mazokas ir skurdokas tiek vaiku turinciam darzeliui, bet ypatingu trukumu nepastebejau.
veinzo, as buvau nutarusi i boruzele vesti vaika. rolleyes.gif
Agu
Mes va abu su teciu centre dirbam ir pakeliui i darba pro Zveryna lekiam, taip kad nutarem ir uzrasem savo Aguti i "Boruzele". Apziurejom, rodos visai neblogas pasirode, tvarkinga, nedaug vaiku lopselio grupese, po 9-10. Yra aukletoja ir seimyninkele. Daug zaislu, tvarkinga. Mes bent jau likom patenkinti savo pasirinkimu kol kas. Eisim tik velyva rudeni.
O kaip Jums mamkinai tame darzelyje? Kokie ispudziai?
Pelene
Mes irgi uzrasem savo Konraduka i "Boruzele". Tik gaila, kad ten nuo 1metuku nepriima sad.gif Ka darysi - lauksim kol sukaks 2metukai ir tuomet jau kiekvienadien zingsniuosim smile.gif O iki tol skaitysim siam skyrelyje Jusu atsiliepimus apie si darzeli smile.gif
Kari
Maniskis Vilius irgi eis i Boruzele nuo kitos savaites, i Nykstuku grupe. Galesiu parasyti kokie ispudziai bus rolleyes.gif
Tuoj
Kari, butinai parasyk!
Kari
QUOTE(Tuoj @ 2005 08 30, 10:41)
Kari, butinai parasyk!
*

Taigi, maniskis pradejo ten eiti sia savaite i Geros pradzios grupe. Kelias dienas vaiku buvo 19-20 g.gif , tai direktore susikviete tevus ir siule kai kuriuos vaikus pervesti i Verinelio grupe. Kelis vaikus pervede is karto, kiti tevai dar svarsto.

Kadangi mazius eina su aukle, tai panasu kad del adaptacijos problemu nebus. Siom dienom pabuna po kelias valandas ir grizta visas nuvarges ir patenkintas thumbup.gif
Tuoj
o su tais 19-20 vaikuciu buvo 1 ar 2 aukles?
Kari
QUOTE(Tuoj @ 2005 09 07, 11:59)
o su tais 19-20 vaikuciu buvo 1 ar 2 aukles?
*

Aukletoja + seimininkele. Siaip yra 2 aukles, bet jos keiciasi kas antra diena. Tai faktiskai viena aukletoja visus turi suziureti sad.gif
Agu
Kari,

tai mes perėjom į kitą grupę, aš buvau ta mamytė kuri paskutinė atėjo į susirinkimąrolleyes.gif
Kari
QUOTE(Agu @ 2005 09 12, 17:11)
Kari,

tai mes perėjom į kitą grupę, aš buvau ta mamytė kuri paskutinė atėjo į susirinkimąrolleyes.gif
*

Agu, kodel taip iskart perejot? Mes buvom linke pagalvoti, bet aukletoja pasiule pasilikti, nes maniskis jau kaip ir apsiprates toj grupej buvo rolleyes.gif
maniskis vyras buvo tas kuris klause apie verinelio ir geros pradzios skirtumus mirksiukas.gif

Geda, bet as darzelyje dar ne karto nebuvau blush2.gif vis vyras nuveza vaika (is pradziu - kartu su aukle). O as namie su mazaja (2.5 men), kazkaip nesinori man ja anksti kelti ir kartu i darzeli vaziuoti... namie juk nepaliksi unsure.gif
Agu
QUOTE(Kari @ 2005 09 14, 14:25)
Agu, kodel taip iskart perejot? Mes buvom linke pagalvoti, bet aukletoja pasiule pasilikti, nes maniskis jau kaip ir apsiprates toj grupej buvo rolleyes.gif
maniskis vyras buvo tas kuris klause apie verinelio ir geros pradzios skirtumus mirksiukas.gif

Na perėjom, nes vedėja tiesiai per susirinkimą mums pasiūlė išeiti į kitą grupę, na aš ir nemačiau jokių dėl to problemu. Po trijų dienų mes apsirgom, tad pasirodysim darželyje tik spalio 1 dieną. Mačiau aš tavo pypliuką su auklyte, toks mažytis jis man pasirodė. Ale jeigu įprato tai tik super, juk tau pačiai su mažesniuoju vargo pakanka.
kadulina
Sveikos mamytes smile.gif .Savo mergaitę vedu į šį darželį,paruošiamąją,įkimokyklinukų grupę,esu patenkinta,gerai dirba su vaikais,gerai paruošia mokyklai smile.gif
Kari
kadulina, papasakok, kaip ten vyresniuju grupese? pas kokias aukletojas eina? kiek grupeje vaiku?

Agu, kaip taviskiui sekasi toje grupeje? Zinok Nykstuku grupej tik 13 vaiku liko is to didelio burio, ir tai ne visi susirenka. Kaip ten aukletojos?
RABL
Sveikos mamytes,

visai netycia radau jusu zinutes ir neistveriau neparasiusi - nes as pasirodo irgi priklausau sio darzelio lopselinuku mamyciu grupei - mano dukryte Greta eina i Nykstukus (as pati pora savaiciu su ja vaiksciojau i grupe, Viliu puikiai pazistu smile.gif

beje susitiksim siandien susirinkime smile.gif

Mano vyresnelis Rokas eina i Azuoliukus, pas Aukletoja Greta Stakniene - nereali aukletoja. Is pradziu ejo kalbos, kad seanciais metais jinai azuoliukus atiduos kitai aukletojai (parengiamosios grupes, o pati ims maziukus) bet atrodo, kad vis tik jinai pati su jais bus ir kitais metais.

Kari
QUOTE(RABL @ 2005 11 16, 14:01)
Sveikos mamytes,

visai netycia radau jusu zinutes ir neistveriau neparasiusi - nes as pasirodo irgi priklausau sio darzelio lopselinuku mamyciu grupei - mano dukryte Greta eina i Nykstukus (as pati pora savaiciu su ja vaiksciojau i grupe, Viliu puikiai pazistu smile.gif

beje susitiksim siandien susirinkime smile.gif

Mano vyresnelis Rokas eina i Azuoliukus, pas Aukletoja Greta Stakniene - nereali aukletoja. Is pradziu ejo kalbos, kad seanciais metais jinai azuoliukus atiduos kitai aukletojai (parengiamosios grupes, o pati ims maziukus) bet atrodo, kad vis tik jinai pati su jais bus ir kitais metais.
*

RABL, va ir nebuvau vakar blush2.gif
Skubejau paimti Viliu ir vaziavom mazosios ziureti - jau alkana lauke ax.gif
Kaip Gretai, ar patinka darzelyje? Kai paprasau Viliaus isvardinti, kokie draugu darzelyje vardai, tai vienas buna "Gjeta" thumbup.gif
RABL
Gretai, labai labai patinka darzelyje. Tokia lengva sirdim dabar ja palieku darzelyje...
Buvom susirge 2 savaites, tai net po pertraukos pirma diena be jokiu problemu issisiepusi pasiliko. Kartais gal tik ketvirtadieni penktadieni sunkiau keliasi is ryto, nes matyt nuvargsta i savaites gala.

Panasu, kad labai nebloga grupe susirinko - teveliai visi panasiai galvojantys ir sukalbami (didziausia problema paprastai buna susitarti del papildomu pinigeliu - toks ispudis, kad ne vaiku labai o kazin kam kitam juos skirti reikia). Cia visi labai graziai susitare, o pas sunu grupeje aukletoja fantastiska, bet teveliu nuomones tai 50/50 issiskiria - tai nera gerai.
Kari
Man su teveliais taip ir neteko susipazinti. Gal kita karta smile.gif O aukletoja ir sita labai patinka (kalbu apie Inga), o kitos dar nelabai pazistu, visgi dazniau darzely vyras apsilanko, vaziuodamas i darba nuveza, grizdamas parveza. Kai grisiu i darba, tada jau as vazinesiu, nes man bus labiau pakeliui.

Tiesa, gal supratai, kaip ta "namu darba" reikia padaryti? Ant lapo priklijuoti seimos nuotrauka ir apibudinti kiekviena nari? Ar dar kazka?
RABL
Labas,

Kaip supratau tai turi būti visų šeimos narių bendra arba atskiros nuotraukos, na ir kažkoks prisistatymas - gali būt rimtas, gali būt šmaikštus, gal kas sugalvos ir tokį, kad ir vaikas suprastų smile.gif

Beje mes vėl sergam šią savaitę - kosulys...

Rabl
Estaria
Sveikos, mamytės,

Mano vaikinas sėkmingai "atlankė" praėjusį sezoną "Nykštukų" grupę- likome be galo patenkinti ir auklėtojų (Inga) ugdymu, priežiūra, ir pasiektais rezultatais: kaip pažadėjo, kad "išlips" iš pampersų iki pavasario, taip ir buvo biggrin.gif (o kiek mes iki tol namie vargom, oi oi oi verysad.gif Ir kalbėti iš karto pradėjo, kai į lopšelį išleidom, ir komunikabilus be galo patapo, žodžiu, minusų neprisirinko thumbup.gif
Dabar jau perėjom į "darželinukus" ir toliau ugdomės pagal "Vėrinėlį", bet visos metodikos turi panašumo, persipina ir yra taikomos pagal amžiaus poreikius. Galiu mamytes nudžiuginti, kad sudarinėjama viena bendra metodika iš visų geriausiųjų ir bus taikoma darželiuose nuo 2007 metų.
Estaria
QUOTE(Kari @ 2005 11 17, 16:46)

Tiesa, gal supratai, kaip ta "namu darba" reikia padaryti? Ant lapo priklijuoti seimos nuotrauka ir apibudinti kiekviena nari? Ar dar kazka?
*

Mes tą pačią užduoti irgi turėjom pernai, kai buvom "Nykštukuose"- tiesiog imi didelį vatmano lapą, priklijuoji kiek nori gražiausių nuotraukų iš leliuko gyvenimo nuo gimimo, iki dabar biggrin.gif ) ir duodi valią savo fantazijai doh.gif , kaip įvardyti tuos gražiausius ir svarbiausius gyvenimo momentus biggrin.gif biggrin.gif Dar apipavidalini žaismingiau- ir liuks, visi skaitinėja, pažindinasi biggrin.gif
Pelene
Labukas!

Smagu butu, kad savo ispudziais pasidalintu mamytes, kurios i darzeli "Boruzele" leidzia savo 2metu vaikiukus. Kas zino, gal ir mano maziui reiks lankyt si darzeli. Labai nerimauju del njo adaptacijos, kai reiks but be mamos.
Estaria
QUOTE(Pelene @ 2005 11 25, 01:30)
Labukas!

Smagu butu, kad savo ispudziais pasidalintu mamytes, kurios i darzeli "Boruzele" leidzia savo 2metu vaikiukus. Kas zino, gal ir mano maziui reiks lankyt si darzeli. Labai nerimauju del njo adaptacijos, kai reiks but be mamos.
*

Is savo pastebejimų galiu nuramint, kad adaptacinis periodas butent šio amžiaus grupėje yra labai teigiamas ir net nepastebimas- vaikučių lopšelinukų grupėse yra nedaug, jiems dėmesio iš 2 auklėtojų tikrai pakanka, "Geros pradžios" metodika tikrai labai greitai įtraukia vaikus į kolektyvą ir sudomina užsiėmimais, taip kad nereikėtų labai jaudintis- mažyliai patys, kaip kempinėlės, sugeria naujus pojūčius ir informaciją, jie taip pat turi patenkinti atsirandantį poreikį bendrauti su bendraamžiais. Sėkmės startuojant!
anna
O sakykit kaip su užsirašymu į šį darželį?jeigu mes gyvenam ne žvėryne?aš dirbu,tai man labai patogu būtų šalia darbo vaiką nuvežti..Ir koks jų darbo laikas?ryte nuo kad priima labiausiai rūpi,nes aš anksti dirbti pradedu..
Estaria
QUOTE(anna @ 2005 12 01, 16:28)
O sakykit kaip su užsirašymu į šį darželį?jeigu mes gyvenam ne žvėryne?aš dirbu,tai man labai patogu būtų šalia darbo vaiką nuvežti..Ir koks jų darbo laikas?ryte nuo kad priima labiausiai rūpi,nes aš anksti dirbti pradedu..
*

Manau, kad didelių problemų užrašyti vaiką iš kito rajono nėra, jei grupės neperpildytos: man toks įspūdis susidarė, kad pusė vaikų tikrai ne žvėriniečiai, o netorli dirbančių tėvelių arba iš perpildytų rajonų.
Kada tiklsliai pradeda dirbti, nelabai atsimenu, atrodo 06.40 val., o prailginta grupė dirba iki 19 val.
Kari
QUOTE(*Vanille* @ 2005 12 01, 17:09)
Manau, kad didelių problemų užrašyti vaiką iš kito rajono nėra, jei grupės neperpildytos: man toks įspūdis susidarė, kad pusė vaikų tikrai ne žvėriniečiai, o netorli dirbančių tėvelių arba iš perpildytų rajonų.
Kada tiklsliai pradeda dirbti, nelabai atsimenu, atrodo 06.40 val., o prailginta grupė dirba iki 19 val.
*

Na mes ne zverynieciai, tai uzrasinejom kazkur metai pries pradedant lankyti... ir tai kaip direktore sake, tai nesiskaito labai anksti.
Del grupiu perpildymo gal *Vanille* geriau zino - bet bent jau maniskio grupej buvo 19 ar 20 sarasiniu. Tiesa, paskui dalis ju perejo i kita grupe, dabar realiai grupeje yra berods 13 vaiku :V
kadulina
QUOTE(Kari @ 2005 11 15, 18:58)
kadulina, papasakok, kaip ten vyresniuju grupese? pas kokias aukletojas eina? kiek grupeje vaiku?

Agu, kaip taviskiui sekasi toje grupeje? Zinok Nykstuku grupej tik 13 vaiku liko is to didelio burio, ir tai ne visi susirenka. Kaip ten aukletojos?
*

Aukletojos tikrai geros.Vitalija ir Jolanta. O grupeje vaiku, 20, su visais susitvarko .Ak,paskutiniai musu meteliai.
linoo

[I]
Linelis- nedidelis darzelis, musu daktare irgi zveryniele, sake kad dirba geros aukletojos ir nera perpildytas NES stovi ant gatviu sankryzos... g.gif [/I]

O kur tiksliai jis randasi? ax.gif
Estaria
QUOTE(linoo @ 2006 01 17, 16:12)

[I]
Linelis- nedidelis darzelis, musu daktare irgi zveryniele, sake kad dirba geros aukletojos ir nera perpildytas NES  stovi ant gatviu sankryzos... g.gif [/I]

O kur tiksliai jis randasi? ax.gif
*

Vilniaus lopšelis-darželis LINELIS
A. Mickevičiaus g. 21/8, LT-08116, VILNIUS (5) 2753267

Jei vis dar nelabai isivaizduoji, kur yra, zvilgtelk: www.maps.lt (ivesk miesta ir adresa, ismes l.detalu zemelapi).
linoo
Kaip tik dairausi, i koki darzeli saviske leisti (nors gyvenu ne zveryne, bet labai patogu butu ja uzvesti pries darba). O kazin priimtu dukra dabar, o ne nuo rudens?.. Pvz i Boruzele? Gal kuri mamyte leidziat ten ir zinot, ar grupes neperpildytos? Beja, o kaip direktore - ar kysiu praso, ar normali? ax.gif
Rusalka
Vakar parasem prasyma. Nuo rugsejo men planuojamos 3 lopselinuku grupes. Taigi uzsirasem i bendra eile. Darzelis patiko: geras, tvarkingas ir direktore labai maloniai su mumis bendravo.
Is teveliu, kuriu vaikai eina i si darzeli girdejau kad papildomai kiekviena men dar surenka po 30-50 Lt. Siap, man tai tinka, jei pinigeliai renkami darzeliui. Kriminalo nematau.
Rusalka
QUOTE(Pelene @ 2005 04 07, 08:22)
Mes irgi uzrasem savo Konraduka i "Boruzele". Tik gaila, kad ten nuo 1metuku nepriima sad.gif Ka darysi - lauksim kol sukaks 2metukai ir tuomet jau kiekvienadien zingsniuosim smile.gif O iki tol skaitysim siam skyrelyje Jusu atsiliepimus apie si darzeli smile.gif
*

ir mums gaila kad priima tik nuo 2 metu...
Estaria
QUOTE(linoo @ 2006 01 18, 12:10)
Kaip tik dairausi, i koki darzeli saviske leisti (nors gyvenu ne zveryne, bet labai patogu butu ja uzvesti pries darba). O kazin priimtu dukra dabar, o ne nuo rudens?.. Pvz i Boruzele? Gal kuri mamyte leidziat ten ir zinot, ar grupes neperpildytos? Beja, o kaip direktore - ar kysiu praso, ar normali? ax.gif
*

Jeigu tik yra vietos (o is bendro vaizdo, kiek pamenu, yra)- priima nuo tada, kada patogu, tereikia greitai dokumentus sutvarkyti (gydytojo pazyma, kad sveikas ir gali lankyti darzeli bei gimimo liudijimo kopija turekit). O del kysio- nezinau, negirdejau, kad reiketu...Siaip, kokie saldainiukai/ kava butu malonu bet kam:) Direktore- labai maloni moteris, tikrai sutarsite.
kitaip
Mes savo vaikus irgi užrašėme į šį darželį, ketiname leisti nuo rudens (Rusalka, gal susitiksime wink.gif). Nors esame ne iš Žveryno (mūsų rajone apskritai darželio nėra), bet nebuvo jokio atsisakymo, taip kad, matyt vietų yra. Kyšio nereikėjo, direktorė konkreti moteris.
Pelene
Mes i "Boruzele" uzsirasem, kai Konradui buvo6men. Rugseji jam bus 2metukai. Jau keliausim i "Boruzele" smile.gif
Estaria
Mes jau nebelankome "Boružėlės", nes perėjome i darželį šalia namų; taigi turiu galimybę palyginti abu darželius ir išsakyti savo pastabas "Boružėlės" atžvilgiu (į ką vertėtų tėveliams atkreipti dėmesį):
- "Boružėlėje" vaikai šaltuoju metų laiku beveik nevedami į lauką (nebent labai gražus oras), o jei ir išvedami, tai pasivaikšto trumpai apie darželį arba nužygiuoja iki prūdų ir atgal, nes nėra sąlygų pažaisti ir pabūti lauke ilgiau.
Šiltuoju metų laiku vaikai būna gana ilgai lauke, savo "gardeliuose" už pastato, bet ten žolytė labai greitai pavirsta ištrypta žeme ir smėlynu (dėl vietos stokos), taip kad susitaikykite, kad jūsų vaikas bus smėliuotas ir dulkinas (o kuo dar kvėpuos visą tą laiką...). Tai- labai svarbu, nes šiuo metu, naujam darže, maniškis ištisai būna lauke (miškuose, su čiuožynėmis) ir tfu tfu tfu jau du mėnesiai (ogi žiema dabar) neturėjo JOKIŲ problemų su sveikata (anei slogelės), kas buvo ypač būdinga "Boružėlėje" (2 savaitės sveikos, 2-namie su ligom ligelėm), todėl darau išvadą, kad nebuvimas lauke yra labai negerai;
- nors ir išgyrė jų ruošiamą maistą, naujajame mūsų darželyje maitina geriau ir skaniau (sprendžiu pagal atsiradusį sūnaus apetitą ir norą valgyti ne tik saldumynus);
- nelojaliai žiūrima į tėvelius, paliekančius vaikus prailgintoje grupėje ir paimančius juos po 18 val.- susidursute su "šaltuoju karu".
Daugiau neigiamų pastabų neturiu.
Tuoj
Vanille, o koks, jei ne paslaptis, yra jusu naujasis darzelis? kaip vadinasi, kurioje vietoje?

Ir dar del Boruzeles norejau paklausti - o kaip kiti dalykai: vaiku santykiai su aukletojomis? ugdymas? aukletoju bendravimas/bendradarbiavimas su tevais?
kitaip
Aha, Vanille, pasigirk, kas ten per darželis? Kad jei ką - žinotume wink.gif
Estaria
QUOTE(Tuoj @ 2006 03 14, 17:44)
Vanille, o koks, jei ne paslaptis, yra jusu naujasis darzelis? kaip vadinasi, kurioje vietoje?

Ir dar del Boruzeles norejau paklausti - o kaip kiti dalykai: vaiku santykiai su aukletojomis? ugdymas? aukletoju bendravimas/bendradarbiavimas su tevais?
*

Mūsų darželis vadinasi "Pušynėlis" ir yra Miglos g. Kitame šitos gatvės gale taip pat yra trys darželiai, taip pat miške, labai ramioje vietoje, tik, kiek žinau, jie skirti vaikučiams, turintiems rimtesnių kvėpavimo takų problemų (nors, gal ne visi trys).

O Boružėlėje ugdymas yra stiprioji darželio pusė ir auklėtojos šia prasme gerai "pasikausčiusios". Dažnai rengiami tėvelių susirinkimai, kur duodamos gana išsamios ataskaitos apie kiekvieno vaikučio vystymąsi (ypač, lopšelinėje grupėje). Taip pat ir direktorė rengia ataskaitinius susirinkimus tėvams- ką nuveikė, kokie planai, kokie tėvų pastebėjimai/ pageidavimai ir t.t. Viskas tas gerai ir reikalinga, bet .... jei jau jūsiškiui pradės bėgti lengva slogelė ar pradės kosčioti, tai vakare bus aiškiai pasakyta, kad "sorry", gydykitės ir grįžkite sveiki, o ne duota kokios jūsų paliktos arbatytės ar vaistukas, kai dar nėra jokios ligos ir gydytojas net neis į namus. Ta prasme, Boružėlė yra 100-procentinė ugdymo ir auklėjimo įstaiga, bet ne "antrieji namai".
kitaip
Na, aš manau, kad darželis ir neturėtų būti antrieji namai ir tikrai šaunu, jei tai yra ugdymo ir auklėjimo įstaiga. Na, bet kai išleisim savo vaikus į šį darželį, galima bus plačiau ir išsamiau parašyti kaip ir kas.
Agu
Na dėl slogelės mes nekarto neesam gavę pastabos, kad ryt prašau neateit. Esam labai patenkinti šiuo darželiu, einam į Nykštukų grupę ir tikrai nusiskundimų neturim, nei priežiūra, nei auklėjimu.
Kinga
Kokia dabar situacija lopšeliuose, negaliu kolkas pakliut,
ar tikrai daug vaiku, kas vedat parasykit...
Pelene
Mamytes, ar galit parasyt, kokia maziuku( dvimetinuku) dienotvarke "Boruzeleje". Jau reikia pamazu pratint savo vaikiuka smile.gif
Asar
Mes i Boruzele keliausim nuo spalio biggrin.gif
Nesupratau apie tas programas. Kuo skiriasi Geros pradzios ir Verinelio programos? Kas tai apskitai yra? g.gif
Apsvieskit, kas jau lankote ir zinote. Dekui.
Pelene
Neparaso mamytes, kuriu vaikiukai lanko si darzeliuka verysad.gif
Agu
QUOTE(Kinga @ 2006 05 03, 13:53)
Kokia dabar situacija lopšeliuose, negaliu kolkas pakliut,
ar tikrai daug vaiku, kas vedat parasykit...
*

Na ištikrųjų abidvi lopšelinukų grupės perpildytos, vaikų net iki septyniolikos būna. Kitais metais žada trečiąją grupę sukurt, tad gal nuo šio rudens ir pavyks jums lankyt.
Ignėja
Sveikos mamytes 4u.gif
Norejau pasiteirauti tu, kurios leidzia ar leido savo vaikucius i si darzeli.
Ar priima nuo metuku?
Kaip ten aplinka - tiek viduje, tiek isoreje?
Kaip auklytes - ar geros?
Ugdymas
Maitinimas
Ar galima pasiimti veliau - iki keliu veliausiai?

Labai lauksiu visu Jusu komentaru.

Aciu is anksto.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.