Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano mažutes gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Fidzi
Štai atėjo ta ilgai laukta diena pagaliau pamačiau tas 2 raudonas juosteles.Greitai iš vonios lekiu skambinti mb ir pasakau kad mano statusas pasikeitė Aš nėštukė nestuke.gif Kelias min mb tilėjo o grįžes namo iteikė didžiulė puokštė gėlių ir taip išsvajota žiedeli.Taip staigiai prabėga 4mėn Nuėjus pas ginė sužinau kad nešioju mergaitė ir vėl mane užlieja geru jausmu banga wub.gif Taip laiminga vaikščiojant po parduotuves ir kuriant rožini pasaulį prabėga dar 4mėn

2006-12-22

Mb grįžta iš darbo valgom vakarienė po jos einu pakuot kalėdines dovanas newyear.gif Dukterėčia slankioja aplinkui(ji gyvena su mumis nes jos mama ir tėtis mirė cray.gif bet čia jau kita liūdna istorija ji mano kad aš jos mama)Tai va ji vis man kartoja kad jei geriausia dovana bus sesutė bet neatsisakys ir kitu dovanu lotuliukas.gif

01:30

Panaršau po interneta ir žadu eiti miegot atsigulus i lova vis bandau užmigt staiga per visa kūna pereina skausmo banga ir ji pradeda kartotis pakeliu mb ir pasakau kad važiuojam i Klaipėdos Gn ten nuvažiavus paguldo mane į palata atlieka tyrimus o aš vis savo mažei kartoju kad ji turi gimti po nauju metu nes juk reikia aplankyti visus gimines ir atšvesti naujus metus lotuliukas.gif drinks_cheers.gif .

2006-12-23

Pakėlus nosi išeinu iš palatos ir atsisveikinu su savo kompanijonem yu.gif Nebučiau aš skorpionas vistiek pasiekiau savo sokiai.gif

Taip prabėga gražiausios metu šventes ir dar su savo pilvuku spėju aplankyti visa Lietuva lithuania.gif

2007-01-22 03:50\

Prasideda skausmai vėl žadinu mb ir sakau kad veiksmas prasidėjo ir jau greit turėsim savo stebuklėli

GN galim sakyt per pora minučių paruošia mane cezariui nejaugi viskas o tie 9 mėnesiai jie buvo nuostabiausi mano gyvenime visas tas laukimas darosi netgi biški graudu bet juk toij gims tas stebukliukas kurio mes ir laukeme operacineje suleidžia nuskausminamuosius ir staigiai atsijungiu

05:50

Išgirstu riksma štai ji gimė mano mergaitė Amelija 4,125kg ir 52cm
Susigraudinu ir apsiverkiu cray.gif

Tai tiek štai tokia mano trumpa nėštumo istorija wub.gif
Astara
Šaunuolė, sveikinu, trumpa ir aiški istorija.

Stiprybės, kantrybės mamytei
Sveikatos dukrytei.

Būkit laimingi. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
joločka
Gražu 4u.gif 4u.gif Aukit sveikutės 4u.gif 4u.gif Labai sužavėjo tai, kad pasiėmėt auginti dukterėčią wub.gif wub.gif Esat geri žmonės 4u.gif 4u.gif
Fidzi
4u.gif Ačiū jum merginos
RedMa
Sveikinu sulaukus savo stebukliuko wub.gif ir sesytes duktereciai 4u.gif
Elenele Raganele
thumbup.gif biggrin.gif Mano dukryte irgi Amelija.Sveikinu labai labai biggrin.gif
nakvisa
sveikinu tapus mamyte... clap_1.gif
Fidzi
Ačiū bis.gif
giedrute25
Labai grazu wub.gif
kliuksius
Šaunuolė mamyte, gražiai aprašei
Padangė
4u.gif
liolia79
Saunuoliai 4u.gif Sekmes jums auginant sias mergytes 4u.gif mirksiukas.gif
*Lyra*
Trumpai ir aiskiai thumbup.gif , sekmes auginant abi mergytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
lauroone
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.