Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skaitalai nėščiosioms
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
maman
Sveikos, smile.gif
Buvo laikas, kai besilaukdama skaiciau laaaaabai daug knygeliu ir zurnaliuku visokiu biggrin.gif Naturalu - norisi suzinoti, kas su tavimi darosi ir darysis, kaip keiciasi organizmas, auga leliukas ir t.t. ir t.t. Juolab, kad anxciau tokio pobudzio skaitalai absoliuciai netrauke. na, zinojau bendruosius desnius: kaip uzsimezga gyvybe, kaip nesciosioms buna bloga, etc. smile.gif Taciau tai buvo padrikos, pavirsutiniskos zinios ( normalu - nebuvo ypatingo poreikio dometis). Taciau ilgainiui imu pastebeti, kad skaitalu reikia vis maziau tongue.gif Gal paprasciausiai, kai suzinai esminius dalykelius, visa kita jau einasi savaime? Aisku, kai iskyla kokia problemele (negalavimai pvz.) yra labai gerai atsiversti kokia nors "protinga knyga" ir paziureti, kas joje rasoma "tuo klausimu" smile.gif Na, pavyzdziui, man labai padejo knyginiai patarimai, kaip kovoti su persalimu, ka dayti, kad neskaudetu nugaros ir pan.
Idomu, kiek skaitalai nestukems padeda Jums, mielosios likimo drauges 4u.gif ?
Arielle
Sveika, maman! na, kol dar pas mane pilvelyje negyveno mazas gyventojas as irgi nelabai domejausi su nestumu susijusiais dalykais... bet tik suzinojus apie leliuka pradejau skaityti ivairiausias knygas, zurnalus ir kita medziaga... Ir naturalu, kai ju esu dabar prisiskaicius- tai paskutiniu metu i juos net nebeziuriu smile.gif O kad labai vadovauciaus tais vadoveliais- tai negaleciau pasakyti...

Sekmes, maman, laukiant savo aukselio wink.gif
Lali
Tiesa sakant, stengiuosi neapkrauti saves tais skaitalais... Kas neaisku - paklausiu cia arba gydytojos... blush2.gif
dėja
Kuo daugiau skaitai,tuo daugiau susimala viskas galvelei ir jokios naudos ax.gif .Kaip iškyla klausimėlis vienas kitas,mamyčiu pasiklausi(čia aš apie forumą).Geriausi skaitalai mamyčiu patirtis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Isila
kai suzinojau esanti nestuke.gif nusipirkau knyga nescios moters vadovas. labai jau idomu pasirode. dabar ja pavartau, paziuriu paveiksliukus, kaip mano leliukas dabar atrodo, permetu akim, paskaitineju uz ko akis uzkliuna, bet ir tiek.
linada
mano susidomejimas literatura irgi buvo labai spontaniskas - suzinojusi rinkau bet kokia info, is draugiu zurnalu prisieiau, pati pirkau, dabar nustojau. nes vistiek, kad atsiminti, reikes dar N kartu skaityti, tai "geriau veliau nei dabar" biggrin.gif
Timbuktu
o as nors ir studijavau ir ginekologija ir akuserija, kai pastojau galejau prisiminti tik nestumo pozymius biggrin.gif teko vartyti paskaitas biggrin.gif . Kartais paskaitau zurnalus nes teorija daktarams skiriasi nuo realybes kartais. Idomiausiai narsyti cia supermamoje ax.gif 4u.gif
sano
Kai sužinojau, kad pastojau iškart nusipirkau nieščios moters vadova. nors ten daug ir nereikalingų dalykų, bet vis tiek naudingos info sau randi, Taip pat nepraleidžiu nė vieno žurnalo pradžių pradžia numeriuko smile.gif

skaitydama jaučiuosi ramiau smile.gif
maman
QUOTE(Arielle @ 2005 03 11, 19:42)
Sveika, maman! na, kol dar pas mane pilvelyje negyveno mazas gyventojas as irgi nelabai domejausi su nestumu susijusiais dalykais... bet tik suzinojus apie leliuka pradejau skaityti ivairiausias knygas, zurnalus ir kita medziaga... Ir naturalu, kai ju esu dabar prisiskaicius- tai paskutiniu metu i juos net nebeziuriu smile.gif O kad labai vadovauciaus tais vadoveliais- tai negaleciau pasakyti...

Sekmes, maman, laukiant savo aukselio wink.gif
*

Ajaj, Arielle, maniskis irgi "lis is kopustu" balandi 4u.gif ! Dabar abu laaaabai sparciai augam ir jau laukiam nesulaukiam "lemtingos dienos" smile.gif
Sekmes ir judviem rolleyes.gif!
Siracusa
ax.gif kadangi iki nestumo visiskai tuo nesidomejau, dbar begalo idomu gilinti zinias sioj srity:)
mazhulia
Man geriausias skaitalu saltinis SUPERMAMA thumbup.gif thumbup.gif
Burbulytis
O as nesilaukiu dar, o skaitau labai daug tiek apie nestuma, tiek apie zindyma, tiek apie vaiku auklejima ir aibes kitu knygu, aisku, narsau internete ir supermamoj. Man tai labai idomu, ir tai pats megstamiausias mano uzsiemimas. Nors sutinku su Maman, kai viskas aiskeja, tai apie ta pati nebeskaitai:)
bulbul
QUOTE(Isila @ 2005 03 11, 21:05)
kai suzinojau esanti  nestuke.gif nusipirkau knyga nescios moters vadovas. labai jau idomu pasirode. dabar ja pavartau, paziuriu paveiksliukus, kaip mano leliukas dabar atrodo, permetu akim, paskaitineju uz ko akis uzkliuna, bet ir tiek.
*

mano lygiai tokia pati situacija, kai ta knyga nusipirkau - is karto visa perskaiciau, o dabar pavartau, paskaitau ta skyriu kur aktualu ir tiek.
laurriukas
Gal zinot kur gauti zurnaliuku nestukems?? Kazkaip niekur nemaciau pirkti, tik apie vaikus maciau...
kregzde
QUOTE(laurriukas @ 2006 02 23, 10:54)
Gal zinot kur gauti zurnaliuku nestukems?? Kazkaip niekur nemaciau pirkti, tik apie vaikus maciau...
*

Tai tuose apie vaikus žurnaluose rašo ir apie nėsčias mirksiukas.gif , o specializuotų nežinau.
Nivea
QUOTE(laurriukas @ 2006 02 23, 11:54)
*

Aš tai pirkau tuos apie vaikus 4u.gif , bet skaitydavau tik tai, kas man tada buvo aktualu book.gif . Tai dabar nereikia naujų žurnalų pirkt biggrin.gif , nes verčiu senus, bet skaitau jau kitus straipsnius.

Beje, būdama nestuke.gif neskaičiau jokių neleimingų istorijų. Ir niekam nepatariu, kad neprisigalvot kokių nesamonių nono.gif
Raideles
Buvo "Pradziu pradzia", zurnalas besilaukiancioms seimoms. Turetu vel neuzilgo pasirodyti smile.gif
indrutee
bet kas kiek laiko jis iseina? g.gif
***smile***
sveikos nestuke.gif
gal galite rekomenduoti kokį įdomų žurnalą nėštukėms? nestuke.gif
parduotuvėse žurnalų mamoms pagrindas yra jau pagimdžiusioms, o ką nėštukėms... smile.gif
kastone
as perku mamu zurnalus, nes kiek zinau, specialiu vien nestuke.gif nera. pradzioj pirkau visus, kiek yra, dabar jau atsirinkineju. o kam tau vien nestumui? praeis jis, o tada bus reikalinga info, kaip priziureti mazyli. juk mamu zurnaluose raso ir apie nesciasias.
laukine
as irgi pirkau visus is eiles, dabar turiu viena, kuris patinka smile.gif
sarafea
O as jokiu neperku,man ir SM uztenka,o ir internete daug daug info apie tai.Beto pas mus pas ginekologe dalina visokius zurnaliukus,tai man per akis uztenka...
Atra
yra žurnalas nestuke.gif - pradžių pradžia wub.gif
***smile***
QUOTE(laukine @ 2006 06 22, 18:43)
as irgi pirkau visus is eiles, dabar turiu viena, kuris patinka smile.gif
*

kaip tas žurnalas vadinasi? rolleyes.gif

QUOTE(Atra @ 2006 06 23, 08:50)
yra žurnalas  nestuke.gif - pradžių pradžia wub.gif
*

šį žurnalą įdomu skaityti ar tik tiek kad skirtas nestuke.gif ?

beje knygyne mačiau kažkokį nėščiosios vadovą, ar apsimoka jį pirkti? rolleyes.gif gal kas kažką panašaus turite? smile.gif
kastone
beje knygyne mačiau kažkokį nėščiosios vadovą, ar apsimoka jį pirkti?  gal kas kažką panašaus turite?

as pirkau. vadinasi 'nescios moters vadovas'. idomu buvo paskaityti, kai buvo pati nestumo pradzia. dabar tik kartais pavartau. patinka, kad gana tiksliai raso, kokie tyrimai ir kam daromi. apie gimdymo procesa ir eiga visa raso gana issamiai, nors baisokai.
virmante
QUOTE(***smile*** @ 2006 06 23, 12:10)
kaip tas žurnalas vadinasi? rolleyes.gif
šį žurnalą įdomu skaityti ar tik tiek kad skirtas  nestuke.gif ?
beje knygyne mačiau kažkokį nėščiosios vadovą, ar apsimoka jį pirkti? rolleyes.gif gal kas kažką panašaus turite? smile.gif
*

Aš turiu šią knygą, bet ji man nelabai patinka. Ji tiksliai nepasakysiu, bet lygtais amerikonų rašyta, tai ir tinka gal daugiau jiems. Beje ten rašo mėnesiais, o ne savaitėmis. Gal čia kiekvieno skonio reikalas. Bet siųlyčiau labiau pasidairyti knygynuose, galim arasti tiktai įdomesnių knygų. Beje šios knygos - "Nėščios moter vadovas", bevei pusę negali skaityti, nes prirašyta visokių baisybių - apie ligas ir t.t. Daug tokios informacijos, kurios didžiajai daugumai nėštukių tikrai nenaudinga.
kastone
Aš turiu šią knygą, bet ji man nelabai patinka. Ji tiksliai nepasakysiu, bet lygtais amerikonų rašyta, tai ir tinka gal daugiau jiems. Beje ten rašo mėnesiais, o ne savaitėmis. Gal čia kiekvieno skonio reikalas. Bet siųlyčiau labiau pasidairyti knygynuose, galim arasti tiktai įdomesnių knygų. Beje šios knygos - "Nėščios moter vadovas", bevei pusę negali skaityti, nes prirašyta visokių baisybių - apie ligas ir t.t. Daug tokios informacijos, kurios didžiajai daugumai nėštukių tikrai nenaudinga.

taip. sia knyga isleido Spoko draugija-amerikonai. bet juk grynai lietuvems parasytu ir nera. ir netiesa, kad tik menesiais viskas surasyta. visas nestumo laikotarpis suskirstytas savaitemis. jeigu nori skaityti apie kiekviena sav. atskirai, gali pasiziureti SM kalendoriu. as taip darau. apie ligas baisiai prirasyta. bet vis tiek permeciau akimis. tada lengviau atsipaistyti, kai kalba apie jas uzeina, kad ir musu menesio forume. manau, kiekviena nestuke.gif per tuos 9 menesius patiria, kad nesioti vaikeli ne tik pats didziausias dziaugsmas, bet ir sunkus bei atsakingas darbas...aisku, kiekvienas pasirenka ka ir kiek nori zinoti... ax.gif
***smile***
o šiaip daugiau tų basybių ar mielesnės info? rolleyes.gif

jei ši knyga nemaloni akiai ir širdžiai, tai galbūt yra kitų, ne tokių baisių knygų nestuke.gif už panašią kainą? g.gif
kastone
o šiaip daugiau tų basybių ar mielesnės info? 

jei ši knyga nemaloni akiai ir širdžiai, tai galbūt yra kitų, ne tokių baisių knygų  už panašią kainą

jeigu nori mielesnes sirdziai info, tai pirk 'motinos ir vaiko' knyga ar dar kokia nors. ju knygynuose nemazai yra. brangesnes kelis kartus, bet spalvotos, su muotraukomis ir linksmiau raso. bet man pasirode ne tokios issamios.
leogirl
Na aš turiu dvį knygutes:"stebuklo laukiant" ir "motina ir vaikas".
"stebuklo laukiant" yra kaip dienoraštis. Ten aprašyta kiekviena neštumo savaite ir palikta vietos parašyti savo įrašus apie šią savaitę. Pabaigoje yra parašyta keletą temų skirtos po leliuko atsiradymo.
"Motina ir vaikas" brangesne knyga, padovanojo vyras, kaina apie 65 Lt. Bet ji man patiko dėl to, kad ten mažiau infortmacijos skirta neštumui, daugiau žirniukui. Neštumas aprašytas kiekvienas mėnuo, o apie žirniuką nuo gimimo iki 3 metų.
O šiaip apie kiekvieną knygą tikrai yra skirtingų nuomonių.
sarafea
As panasu nestumo vadova buvau is bibliotekos parsinesus,perskaiciau ir uzteko.Bet vokiskuose leidiniuose nera baisiu ligu prirasyta,labai padoriai ir kukliai apraso viska,ir nesusidaro jokia baime.Beto tie patarimailabai liuks buna,kaip naturaliais budais gydytis ta ar ana. thumbup.gif Nu zodziu nieko man prikt nereikejo iki siol,nes turim nuostabios literaturos bibliotekoj,kaip neseniai issiaiskinau.As zinau kad jei nusipirksiu padesiu i sali ir man jos nebereikes.O vietos tai ir taip mazai namie... ax.gif
***smile***
"stebuklo laukiant" yra kaip dienoraštis.

o ši knyga kiek maždaug kainuotų? smile.gif
leogirl
QUOTE(***smile*** @ 2006 06 26, 10:53)
o ši knyga kiek maždaug kainuotų? smile.gif
*

Kad žinok paskutiniu metu nelabai ją kur mačiau. Bet gal dar kokiuose knyginose ji yra. O kainavo tiksliai neatsimenu, bet berots nesekia 10lt.
Šiaip knyginuose yra daug pigių knygučių su naudingą informaciją. Tarkim neseniai nusipirkau receptų knygutę mažiukams nuo pusės metukų iki 3 metų. labai šauni. o kadangi mano žirniukas bus mano pirmagymis, man viskas nauja ir įdomu. Ir atskiros knygutes ir apie žirniukų lygas ir kaip jas gydyti. Bet kadangi turiu knygą "motina ir vaikas" ten viskas aprašyta. Bet beabėjo galima įsigyti ir atskirai.
***smile***
reikės dar nueiti į tą knygyną atidžiau pasižvalgyti smile.gif
Nerytė
as irgi kai vaziuosiu i LT zadu kokia knyga isigyti, reikes nulekti i knygyna ir pavartyti ax.gif
***smile***
dar grįžus prie žurnalų... kokį jūs būdamos nestuke.gif skaitot? 4u.gif
Zuikiosaulute
Kai tik sužinojau, kad laukiuosi, nubėgau į kioską ir nusipirkau "Tavo vaikas" bei "Mažylis"(berods, toks pavadinimas) žurnalus ax.gif Ten yra info nestuke.gif Tačiau manau, kad visų pirkti tikrai nėra reikalo, gal geriau kokią gerą knygą ar į kursus. Be abejo, labai padeda SM, čia daug info thumbup.gif
Sauluteq
As turiu knyga "Nescios moters vadova" ir internete kiek pasiskaitau. Grizus i Lt pirksiu zurnalus, nes juos idomiau skaityt, nei is interneto. smile.gif
Lizy
Kai tik pradejau planuoti leliuka, is kart nusipirkau knygu apie nestuma.
Visu pirma gyvenu uzsienyje ir zinojau kad nebus taip lengva gaut informacijos is giminiu, draugiu ir pan, o visu antra megstu zinoti kas vyksta mano organizme.

Dabar esu jau 5 sav. nestuke.gif , man patinka atsiverst knyga ir paskaityt kad ta savite formuojasi kudikio sirdele ir pan. biggrin.gif

Pirkau viena knyga lietuvoj ir kita cia, Norvegijoj, idomu sulyginti patarimus ir aprasymus. smile.gif
brunete
Kai sužinojau kad laukiuosi, vyras nupirko knygą "Nėštumo biblija" ar kažkaip panašiai blush2.gif Man labai patiko, nors dar nė pusės neperskaičiau 4u.gif (su nuotraukomis ir patarimais). Tik brangoka, apie 80 Lt.
***smile***
o negi nestuke.gif neskaito zurnalu? 4u.gif
Keberiokšt
nuo siol zurnalas "Tavo vaikas" iseis su nemokamu priedu- zurnalu busimai mamai "Nescia ir grazi". Kiekviena menesi 4u.gif Jie bus abu supakuoti i viena 4u.gif
erikiuxxx
QUOTE(Keberiokšt @ 2006 10 23, 22:16)
nuo siol zurnalas "Tavo vaikas" iseis su nemokamu priedu- zurnalu busimai mamai "Nescia ir grazi". Kiekviena menesi 4u.gif Jie bus abu supakuoti i viena 4u.gif
*

thumbup.gif as ta pati norejau pasakyti , labai smagu kad yra zurnaliukas spec . nestukem thumbup.gif
Gendre
As skaitau tik ,,tavo vaikas" kitu panasiu zurnalu nebandziau pikr, nes zinau, kad jei pradesiu tai ir pirksiu visus iseiles, o finansiskai man tai visai nenaudinga blush2.gif Bet daugiausia informacijos apie nestuma gaunu is SM
meskaite
Skaiciau 'Mazyli" Tavo vaika Mamos zurnala
Šypsenėlė24
Aš skaitau Tavo vaiką
snail
QUOTE(brunete @ 2006 07 24, 10:22)
Kai sužinojau kad laukiuosi, vyras nupirko knygą "Nėštumo biblija" ar kažkaip panašiai  blush2.gif  Man labai patiko, nors dar nė pusės neperskaičiau  4u.gif  (su nuotraukomis ir patarimais). Tik brangoka, apie 80 Lt.
*

a6 irgi turiu šitą knygą, man ji thumbup.gif
Zepter
Sveikos 4u.gif
Gal galetumete parekomenduoti, mamos, kokias knygas, kur butu aprasomas naujagimio auginimas ir prieziura nuo A iki Z ?
I kursus negalesiu eiti, o informacijos truksta, kaip elgtis su vaikeliu parsivezus namo g.gif
dyncexxx
supermama yra super 4u.gif
zozulia
Man tai patinka Mamos žurnalas, Tavo vaikas irgi nieko, o jau Mažylis tai niekam tikęs ir
dizaino ir turinio atžvilgiu schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.