Buvo laikas, kai besilaukdama skaiciau laaaaabai daug knygeliu ir zurnaliuku visokiu
Idomu, kiek skaitalai nestukems padeda Jums, mielosios likimo drauges
Sveikos,
Buvo laikas, kai besilaukdama skaiciau laaaaabai daug knygeliu ir zurnaliuku visokiu Idomu, kiek skaitalai nestukems padeda Jums, mielosios likimo drauges
Sveika, maman! na, kol dar pas mane pilvelyje negyveno mazas gyventojas as irgi nelabai domejausi su nestumu susijusiais dalykais... bet tik suzinojus apie leliuka pradejau skaityti ivairiausias knygas, zurnalus ir kita medziaga... Ir naturalu, kai ju esu dabar prisiskaicius- tai paskutiniu metu i juos net nebeziuriu
Sekmes, maman, laukiant savo aukselio
Tiesa sakant, stengiuosi neapkrauti saves tais skaitalais... Kas neaisku - paklausiu cia arba gydytojos...
Kuo daugiau skaitai,tuo daugiau susimala viskas galvelei ir jokios naudos
kai suzinojau esanti
mano susidomejimas literatura irgi buvo labai spontaniskas - suzinojusi rinkau bet kokia info, is draugiu zurnalu prisieiau, pati pirkau, dabar nustojau. nes vistiek, kad atsiminti, reikes dar N kartu skaityti, tai "geriau veliau nei dabar"
o as nors ir studijavau ir ginekologija ir akuserija, kai pastojau galejau prisiminti tik nestumo pozymius
Kai sužinojau, kad pastojau iškart nusipirkau nieščios moters vadova. nors ten daug ir nereikalingų dalykų, bet vis tiek naudingos info sau randi, Taip pat nepraleidžiu nė vieno žurnalo pradžių pradžia numeriuko
skaitydama jaučiuosi ramiau QUOTE(Arielle @ 2005 03 11, 19:42) Sveika, maman! na, kol dar pas mane pilvelyje negyveno mazas gyventojas as irgi nelabai domejausi su nestumu susijusiais dalykais... bet tik suzinojus apie leliuka pradejau skaityti ivairiausias knygas, zurnalus ir kita medziaga... Ir naturalu, kai ju esu dabar prisiskaicius- tai paskutiniu metu i juos net nebeziuriu Sekmes, maman, laukiant savo aukselio Ajaj, Arielle, maniskis irgi "lis is kopustu" balandi Sekmes ir judviem
Man geriausias skaitalu saltinis SUPERMAMA
O as nesilaukiu dar, o skaitau labai daug tiek apie nestuma, tiek apie zindyma, tiek apie vaiku auklejima ir aibes kitu knygu, aisku, narsau internete ir supermamoj. Man tai labai idomu, ir tai pats megstamiausias mano uzsiemimas. Nors sutinku su Maman, kai viskas aiskeja, tai apie ta pati nebeskaitai:)
QUOTE(Isila @ 2005 03 11, 21:05) kai suzinojau esanti mano lygiai tokia pati situacija, kai ta knyga nusipirkau - is karto visa perskaiciau, o dabar pavartau, paskaitau ta skyriu kur aktualu ir tiek.
Gal zinot kur gauti zurnaliuku nestukems?? Kazkaip niekur nemaciau pirkti, tik apie vaikus maciau...
QUOTE(laurriukas @ 2006 02 23, 11:54) Gal zinot kur gauti zurnaliuku nestukems?? Kazkaip niekur nemaciau pirkti, tik apie vaikus maciau... Aš tai pirkau tuos apie vaikus Beje, būdama
Buvo "Pradziu pradzia", zurnalas besilaukiancioms seimoms. Turetu vel neuzilgo pasirodyti
bet kas kiek laiko jis iseina?
sveikos
gal galite rekomenduoti kokį įdomų žurnalą nėštukėms? parduotuvėse žurnalų mamoms pagrindas yra jau pagimdžiusioms, o ką nėštukėms...
as perku mamu zurnalus, nes kiek zinau, specialiu vien
as irgi pirkau visus is eiles, dabar turiu viena, kuris patinka
O as jokiu neperku,man ir SM uztenka,o ir internete daug daug info apie tai.Beto pas mus pas ginekologe dalina visokius zurnaliukus,tai man per akis uztenka...
yra žurnalas
QUOTE(laukine @ 2006 06 22, 18:43) kaip tas žurnalas vadinasi? QUOTE(Atra @ 2006 06 23, 08:50) šį žurnalą įdomu skaityti ar tik tiek kad skirtas beje knygyne mačiau kažkokį nėščiosios vadovą, ar apsimoka jį pirkti? QUOTE beje knygyne mačiau kažkokį nėščiosios vadovą, ar apsimoka jį pirkti? gal kas kažką panašaus turite? as pirkau. vadinasi 'nescios moters vadovas'. idomu buvo paskaityti, kai buvo pati nestumo pradzia. dabar tik kartais pavartau. patinka, kad gana tiksliai raso, kokie tyrimai ir kam daromi. apie gimdymo procesa ir eiga visa raso gana issamiai, nors baisokai. QUOTE(***smile*** @ 2006 06 23, 12:10) kaip tas žurnalas vadinasi? šį žurnalą įdomu skaityti ar tik tiek kad skirtas beje knygyne mačiau kažkokį nėščiosios vadovą, ar apsimoka jį pirkti? Aš turiu šią knygą, bet ji man nelabai patinka. Ji tiksliai nepasakysiu, bet lygtais amerikonų rašyta, tai ir tinka gal daugiau jiems. Beje ten rašo mėnesiais, o ne savaitėmis. Gal čia kiekvieno skonio reikalas. Bet siųlyčiau labiau pasidairyti knygynuose, galim arasti tiktai įdomesnių knygų. Beje šios knygos - "Nėščios moter vadovas", bevei pusę negali skaityti, nes prirašyta visokių baisybių - apie ligas ir t.t. Daug tokios informacijos, kurios didžiajai daugumai nėštukių tikrai nenaudinga. QUOTE Aš turiu šią knygą, bet ji man nelabai patinka. Ji tiksliai nepasakysiu, bet lygtais amerikonų rašyta, tai ir tinka gal daugiau jiems. Beje ten rašo mėnesiais, o ne savaitėmis. Gal čia kiekvieno skonio reikalas. Bet siųlyčiau labiau pasidairyti knygynuose, galim arasti tiktai įdomesnių knygų. Beje šios knygos - "Nėščios moter vadovas", bevei pusę negali skaityti, nes prirašyta visokių baisybių - apie ligas ir t.t. Daug tokios informacijos, kurios didžiajai daugumai nėštukių tikrai nenaudinga. taip. sia knyga isleido Spoko draugija-amerikonai. bet juk grynai lietuvems parasytu ir nera. ir netiesa, kad tik menesiais viskas surasyta. visas nestumo laikotarpis suskirstytas savaitemis. jeigu nori skaityti apie kiekviena sav. atskirai, gali pasiziureti SM kalendoriu. as taip darau. apie ligas baisiai prirasyta. bet vis tiek permeciau akimis. tada lengviau atsipaistyti, kai kalba apie jas uzeina, kad ir musu menesio forume. manau, kiekviena
o šiaip daugiau tų basybių ar mielesnės info?
jei ši knyga nemaloni akiai ir širdžiai, tai galbūt yra kitų, ne tokių baisių knygų QUOTE o šiaip daugiau tų basybių ar mielesnės info? jei ši knyga nemaloni akiai ir širdžiai, tai galbūt yra kitų, ne tokių baisių knygų už panašią kainą jeigu nori mielesnes sirdziai info, tai pirk 'motinos ir vaiko' knyga ar dar kokia nors. ju knygynuose nemazai yra. brangesnes kelis kartus, bet spalvotos, su muotraukomis ir linksmiau raso. bet man pasirode ne tokios issamios.
Na aš turiu dvį knygutes:"stebuklo laukiant" ir "motina ir vaikas".
"stebuklo laukiant" yra kaip dienoraštis. Ten aprašyta kiekviena neštumo savaite ir palikta vietos parašyti savo įrašus apie šią savaitę. Pabaigoje yra parašyta keletą temų skirtos po leliuko atsiradymo. "Motina ir vaikas" brangesne knyga, padovanojo vyras, kaina apie 65 Lt. Bet ji man patiko dėl to, kad ten mažiau infortmacijos skirta neštumui, daugiau žirniukui. Neštumas aprašytas kiekvienas mėnuo, o apie žirniuką nuo gimimo iki 3 metų. O šiaip apie kiekvieną knygą tikrai yra skirtingų nuomonių.
As panasu nestumo vadova buvau is bibliotekos parsinesus,perskaiciau ir uzteko.Bet vokiskuose leidiniuose nera baisiu ligu prirasyta,labai padoriai ir kukliai apraso viska,ir nesusidaro jokia baime.Beto tie patarimailabai liuks buna,kaip naturaliais budais gydytis ta ar ana.
QUOTE "stebuklo laukiant" yra kaip dienoraštis. o ši knyga kiek maždaug kainuotų? QUOTE(***smile*** @ 2006 06 26, 10:53) Kad žinok paskutiniu metu nelabai ją kur mačiau. Bet gal dar kokiuose knyginose ji yra. O kainavo tiksliai neatsimenu, bet berots nesekia 10lt. Šiaip knyginuose yra daug pigių knygučių su naudingą informaciją. Tarkim neseniai nusipirkau receptų knygutę mažiukams nuo pusės metukų iki 3 metų. labai šauni. o kadangi mano žirniukas bus mano pirmagymis, man viskas nauja ir įdomu. Ir atskiros knygutes ir apie žirniukų lygas ir kaip jas gydyti. Bet kadangi turiu knygą "motina ir vaikas" ten viskas aprašyta. Bet beabėjo galima įsigyti ir atskirai.
reikės dar nueiti į tą knygyną atidžiau pasižvalgyti
as irgi kai vaziuosiu i LT zadu kokia knyga isigyti, reikes nulekti i knygyna ir pavartyti
dar grįžus prie žurnalų... kokį jūs būdamos
Kai tik sužinojau, kad laukiuosi, nubėgau į kioską ir nusipirkau "Tavo vaikas" bei "Mažylis"(berods, toks pavadinimas) žurnalus
As turiu knyga "Nescios moters vadova" ir internete kiek pasiskaitau. Grizus i Lt pirksiu zurnalus, nes juos idomiau skaityt, nei is interneto.
Kai tik pradejau planuoti leliuka, is kart nusipirkau knygu apie nestuma.
Visu pirma gyvenu uzsienyje ir zinojau kad nebus taip lengva gaut informacijos is giminiu, draugiu ir pan, o visu antra megstu zinoti kas vyksta mano organizme. Dabar esu jau 5 sav. Pirkau viena knyga lietuvoj ir kita cia, Norvegijoj, idomu sulyginti patarimus ir aprasymus.
Kai sužinojau kad laukiuosi, vyras nupirko knygą "Nėštumo biblija" ar kažkaip panašiai
o negi
nuo siol zurnalas "Tavo vaikas" iseis su nemokamu priedu- zurnalu busimai mamai "Nescia ir grazi". Kiekviena menesi
As skaitau tik ,,tavo vaikas" kitu panasiu zurnalu nebandziau pikr, nes zinau, kad jei pradesiu tai ir pirksiu visus iseiles, o finansiskai man tai visai nenaudinga
Skaiciau 'Mazyli" Tavo vaika Mamos zurnala
Aš skaitau Tavo vaiką
Sveikos
Gal galetumete parekomenduoti, mamos, kokias knygas, kur butu aprasomas naujagimio auginimas ir prieziura nuo A iki Z ? I kursus negalesiu eiti, o informacijos truksta, kaip elgtis su vaikeliu parsivezus namo
supermama yra super
Man tai patinka Mamos žurnalas, Tavo vaikas irgi nieko, o jau Mažylis tai niekam tikęs ir
dizaino ir turinio atžvilgiu |