Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skaitalai nėščiosioms
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
suoma
sveikos busimos mamytes:) daug geru atsiliepimų yra apie nėštumo bibliją tai ją ir norėjau nusipirkti. Labai gera kaina šiuo metu Pegase, pirkau šiandien VCUP Vilniuje. kaina vietoj 109lt - 69lt. smile.gif
Busimoji_mamyte

4u.gif o knygą „Nepakeičiamas kaip motinos meilė“ pigiausiai galima gauti KMU knygynėlyje, Kaune, Mickevičiaus g. 9. Tik 19 litukų! mirksiukas.gif
Morfija
Aš irgi turiu Nėštumo bibliją mirksiukas.gif bet negalėčiau jos nei labai girti, nei peikti wink.gif Info yra nemažai naudingos, bet vis tiek nete jos daugiau randu biggrin.gif
dovilepil
QUOTE(Busimoji_mamyte @ 2010 10 22, 20:52)
4u.gif  o knygą „Nepakeičiamas kaip motinos meilė“ pigiausiai galima gauti KMU knygynėlyje, Kaune, Mickevičiaus g. 9. Tik 19 litukų! mirksiukas.gif
*

tikrai gera knygelė thumbup.gif
daug informacijos apie kūdikio maitinimą, bet įdomi ir skaitosi lengvai.
visoms nėštukėms patarčiau, nes pagimdžius mažai bus laiko mokytis nono.gif
mamaRasa
QUOTE(dovilepil @ 2010 11 29, 01:34)
daug informacijos apie kūdikio maitinimą, bet įdomi ir skaitosi lengvai.
visoms nėštukėms patarčiau, nes pagimdžius mažai bus laiko mokytis  nono.gif
*

Pritariu. Sunku mokytis, ar ieškot ko paklausti, kuomet lėliukas ant rankų 24 val. per parą. Išnaudokite šį laiką, kol mažylis tupi pilvelyje - tai pati geriausia proga skaitiniams ir mokymuisi 4u.gif
Vasarėlė.
Man tai labai patinka Nėštumo biblija, randu viską kas man įdomu thumbup.gif
Turiu dar kažkokią knygą apie nėštumą, bet jos net netraukiu, nepatinka man schmoll.gif

o šiaip SM super thumbup.gif visą reikiamą informaciją galima rasti thumbup.gif
aqela
QUOTE(Vasarėlė. @ 2010 12 02, 02:50)
Man tai labai patinka Nėštumo biblija, randu viską kas man įdomu  thumbup.gif
Turiu dar kažkokią knygą apie nėštumą, bet jos net netraukiu, nepatinka man  schmoll.gif

o šiaip SM super  thumbup.gif  visą reikiamą informaciją galima rasti  thumbup.gif
*

Aš tai skaičiau nėščiosios vadovą - paveikslėlių nedug, bet užtat labai daug informacijos thumbup.gif Ir be abejo kas savaitę žiūrėdavau SM nėštumo kalendorių drinks_cheers.gif
*Dorotėja*
Matau ne mažai yra perskaičiusių nuostabią gyd. K.Vitkausko knygą "Nepakeičiamas kaip motinos meilė" rekomenduoju visoms kurios neabejingos savo būsimiems ir esamiems vaikučiams wub.gif knyga tikrai verta to laiko kurį praleidau ją skaitydama wub.gif privertė dar labiau pamilt savo vaikus wub.gif O ir gydytojas ją parašęs mielai bendrauja su mamytėmis mums rūpimais klausimais thumbup.gif
sapniukas
sveikos, rasiau ka tik vaiku skyriuje, kad sese sunus turi beda (i lovyte karts nuo karto padaro), bet prisiminiau, kad ir mums butu pravertes, kai mano zmona laukesi... bet tada neturejom info:
http://e.interjeruvizija.lt/patalyne/patal...uztiesalas.html

tikiuosi, kad susigadys ax.gif
Pomona33
Sveikos mamytes,
niekur nerandu,kad kalbetumet apie zurnalus,perkamus kas menesi, kuriu pilna musu spaudos kioskuose,bei prekybos centruose.
Kuris visgi zurnalas informatyvus ir idomus? Tarp tiek daugybes nesuprasi kuri pasirinkti doh.gif ir mazylis ir "mama ir vaikas" ir visokie kitokie. Kuris visgi sulauke Jusu simpatiju? bigsmile.gif
Nesinori leksto zurnalo, noretusi,kad butu idomiu straipsniu, o ne vien internetiniu kopiju is google... man asmeniskai patiko naujasis (dar tik 2Nr.pasirode) "As mama" bigsmile.gif
Pro
QUOTE(*Dorotėja* @ 2011 03 17, 16:54)
Matau ne mažai yra perskaičiusių nuostabią gyd. K.Vitkausko knygą "Nepakeičiamas kaip motinos meilė" rekomenduoju visoms kurios neabejingos savo būsimiems ir esamiems vaikučiams wub.gif knyga tikrai verta to laiko kurį praleidau ją skaitydama wub.gif privertė dar labiau pamilt savo vaikus wub.gif  O ir gydytojas ją parašęs mielai bendrauja su mamytėmis mums rūpimais klausimais thumbup.gif
*

Oi, šitą ir aš dabar skaitau, jau į pabaigą jinai pas mane. Superinė knyga. Labai įdomi. Ir, sakyčiau, tokia teisinga! smile.gif Viskas, kas rašoma, pagrįsta ir nuorodomis. thumbup.gif
nikaa
QUOTE(Pomona33 @ 2011 05 03, 15:43)
Sveikos mamytes,
niekur nerandu,kad kalbetumet apie zurnalus,perkamus kas menesi, kuriu pilna musu spaudos kioskuose,bei prekybos centruose.
Kuris visgi zurnalas informatyvus ir idomus? Tarp tiek daugybes nesuprasi kuri pasirinkti  doh.gif  ir mazylis ir "mama ir vaikas" ir visokie kitokie. Kuris visgi sulauke Jusu simpatiju?  bigsmile.gif
Nesinori leksto zurnalo, noretusi,kad butu idomiu straipsniu, o ne vien internetiniu kopiju is google... man asmeniskai patiko naujasis (dar tik 2Nr.pasirode) "As mama"  bigsmile.gif
*

aš mama patiko tik dėlto kad naujas ir dar nepasidarė panašus į reklamini priedą alio leidiniui. kol naujas žurnalas matyt deda pastangas ir tikrai rašo naudingus straipsnius.
egllute

QUOTE(Vasarėlė. @ 2010 12 02, 01:50)
Man tai labai patinka Nėštumo biblija, randu viską kas man įdomu  thumbup.gif
Turiu dar kažkokią knygą apie nėštumą, bet jos net netraukiu, nepatinka man  schmoll.gif

o šiaip SM super  thumbup.gif  visą reikiamą informaciją galima rasti  thumbup.gif
*

man irgi labai patiko Nestumo biblija, ten daug apibendrintos informacijos, o placiau jau internete galima apieskoti.

QUOTE(*Dorotėja* @ 2011 03 17, 15:54)
Matau ne mažai yra perskaičiusių nuostabią gyd. K.Vitkausko knygą "Nepakeičiamas kaip motinos meilė" rekomenduoju visoms kurios neabejingos savo būsimiems ir esamiems vaikučiams wub.gif knyga tikrai verta to laiko kurį praleidau ją skaitydama wub.gif privertė dar labiau pamilt savo vaikus wub.gif  O ir gydytojas ją parašęs mielai bendrauja su mamytėmis mums rūpimais klausimais thumbup.gif
*

SKaiciau ta knyga kelis kartus (kai kuriuos skyrius), nes informacija laaabai vertinga jau pagimdzius.
Dabar gailiuosi, kad nestumo metu daugiausiai skaiciau apie nestuma, o labai mazai apie mazylio prieziure, buvo sudetinga suderinti naudingos informacijos paieskas ir mazylio prieziura, trukdavo beveik visa laika, o klausimu begales doh.gif
Sissta
Neskaitau ir aisku neperku jokiu zurnalu.. pilnai interneto uztenka smile.gif 4u.gif
snekute
man labai patiko "nestumo biblija", ten aprasyta kiekviena vaisiaus savaite su foto, tai kai tik prasidedavo nauja savaite, mes su vyru kartu atsisesdavom ir perskaitydavom, ka musu leliukas jau moka, ka turi ir paziuredavom kaip daugmaz atrodo, labai buvo faina smile.gif
Pingvinukas
Labiausiai patiko A. Žarskaus knygos.
Gimties stebuklas wub.gif

K. Vitkausko knyga apie žindymą tikrai labai vertinga thumbup.gif Jei kas ieškote, tai vakar dvi knygas mačiau knygyne ROTAS. Kalvarijų g. 125 4u.gif Vilnius 4u.gif Kaina 20 lt
Jureka
Reikės pasidairyti apie žindymą knygelės
Pingvinukas
Nauja Romualdo Šemetos knyga "Gimdymas su šypsena" wub.gif

user posted image
mažoji žieminukė
Nusipirkau NĖŠTUMO BIBLIJĄ, tikrai nuostabi knyga. Ypač kai viskas nauja,nepatirta..
Bransha
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 02 03, 17:55)
Nauja Romualdo Šemetos knyga "Gimdymas su šypsena"  wub.gif

user posted image
*

ar kas turite atsiliepimu apie sia knyga?
Via @@@
QUOTE(Bransha @ 2012 04 11, 09:00)
ar kas turite atsiliepimu apie sia knyga?
*

Perskaiciau katik..... Na nezinau, jei mokat atsirinkti jums naudinga info,tai gal ir verta perskaityt, bet jei viska priimt uz gryna piniga,tai galima isivaryt nereikalingu kompleksu. Na pvz ,kad viskas turi buti labai naturaliai ir pan.. Esant reikalui mediciniskai isikisti, galimapradet stresuot,kad viskas vyksta jau blogai. Na Semeta, tuo viskas ir pasakyta smile.gif
Pingvinukas
MIŠELIS ODENAS
Pingvinukas
Romanas, bet labai tinkantis nestuke.gif AMI McKAY GIMDYMO NAMAI
Jureka
Kaip tik dabar skaitau Vitkausko knygą apie žindymą. bigsmile.gif
ernesin
QUOTE(Jureka @ 2012 05 02, 14:02)
Kaip tik dabar skaitau Vitkausko knygą apie žindymą.  bigsmile.gif
*

Ir kaip? smile.gif
Cikityta
QUOTE(ernesin @ 2012 05 02, 22:05)
Ir kaip? smile.gif
*

skaičiau ir aš šią knygą: pirmąjį kartą kai dar tik svajojau apie kūdikį, o antrąjį - jau jo besilaukdama nestuke.gif smile.gif Mano atsiliepimai būtų teigiami ir visoms, kurios nori gauti išsamią informaciją apie žindymą, suprasti savo kūne vykstančius procesus ir mokėti išvengti visų bėdų, kuriomis grasina mūsų senojo požiūrio apie kūdikio žindymą išmanytojos - mamos ir močiutės. Man perskaičius šią knygą užaugo pasitikėjimas savo žiniomis, savo kūno procesais ir užtikrintumas, kad "viską žinau ir su viskuo susidorosiu". Ir iš tiesų maitinu jau antrą mėnesį, o pienuko turiu kaip tankas thumbup.gif ir išvengiau visų temperatūros pakilimų bei didelių ištinimų, iįbrinkimų. Buvo tik guzelio susidarymo problemėlė, bet vėl atsiverčiau knygą, radau konkrečią vietą, ką tokiu atveju daryti, ir greit vėl buvau sveika ir laiminga smile.gif Mane sužavėjo autoriaus platųus požiūris, netendencingas mąstymas. Jaučiasi, kad knyga parašyta daug žinių, patirties ir profesionalumo turunčio žmogaus smile.gif Sėkmės skaitant wink.gif
Jureka
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2012 05 02, 23:05)
Ir kaip? smile.gif
*

Labai daug terminologijos ir sakyčiau vietomis per nuobodu man buvo tai praverčiau, bet kai kurias vietas skaitysiu dar ir dar jeigu kils kokių problemų galima rasti daug patarimų, tikiuosi visi išbandyti ir veikia... ax.gif
ernesin
QUOTE(Cikityta @ 2012 05 03, 20:34)
skaičiau ir aš šią knygą: pirmąjį kartą kai dar tik svajojau apie kūdikį, o antrąjį - jau jo besilaukdama nestuke.gif  smile.gif  Mano atsiliepimai būtų teigiami ir visoms, kurios nori gauti išsamią informaciją apie žindymą, suprasti savo kūne vykstančius procesus ir mokėti išvengti visų bėdų, kuriomis grasina mūsų senojo požiūrio apie kūdikio žindymą išmanytojos - mamos ir močiutės. Man perskaičius šią knygą užaugo pasitikėjimas savo žiniomis, savo kūno procesais ir užtikrintumas, kad "viską žinau ir su viskuo susidorosiu". Ir iš tiesų maitinu jau antrą mėnesį, o pienuko turiu kaip tankas  thumbup.gif ir išvengiau visų temperatūros pakilimų bei didelių ištinimų, iįbrinkimų. Buvo tik guzelio susidarymo problemėlė, bet vėl atsiverčiau knygą, radau konkrečią vietą, ką tokiu atveju daryti, ir greit vėl buvau sveika ir laiminga smile.gif Mane sužavėjo autoriaus platųus požiūris, netendencingas mąstymas. Jaučiasi, kad knyga parašyta daug žinių, patirties ir profesionalumo turunčio žmogaus smile.gif Sėkmės skaitant wink.gif
*

Aš perskaičius Žindymas, taip pat labai patiko, tai net nežinau ar verta skaityti Vitkausko, gal kuri palygint galėtumėte 4u.gif

QUOTE(Jureka @ 2012 05 25, 11:34)
Papildyta:
Labai daug terminologijos ir sakyčiau vietomis per nuobodu man buvo tai praverčiau, bet kai kurias vietas skaitysiu dar ir dar jeigu kils kokių problemų galima rasti daug patarimų, tikiuosi visi išbandyti ir veikia... ax.gif
*

4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.