Man kaip pirmojo vaikučio besilaukiančiai labai naudingas yra šio mėnesio (birželio) žurnalo mažylis patarėjas. Temos: naujagimio kraitelis, renkamės vežimėlį, lovytės ir kt. pirkiniai kūdikiui...
QUOTE(Zepter @ 2007 04 04, 13:10) Sveikos Gal galetumete parekomenduoti, mamos, kokias knygas, kur butu aprasomas naujagimio auginimas ir prieziura nuo A iki Z ? I kursus negalesiu eiti, o informacijos truksta, kaip elgtis su vaikeliu parsivezus namo Šiuo metu nieko nėra, bent iš tų brangesnių kur su paveiksliukais
man labai patiko Nestumo biblija, ten tikrai biblija
As irgi svieciuosi su Nestumo biblija, labai idomu, daug nauju nezinomu dalyku suzinai
Mano drauge tuoj po keliu savaiciu pagimdys ir perleis man "Nestumo biblija". Taip pat labai gyre!
QUOTE(KristinaP12 @ 2007 04 19, 20:40) Man kaip pirmojo vaikučio besilaukiančiai labai naudingas yra šio mėnesio (birželio) žurnalo mažylis patarėjas. Temos: naujagimio kraitelis, renkamės vežimėlį, lovytės ir kt. pirkiniai kūdikiui... Man irgi labai patiko - straipsniai ne per daug reklamiški, bet informatyvūs QUOTE(Sauluteq @ 2006 06 30, 18:02) pirksiu zurnalus, nes juos idomiau skaityt, nei is interneto. pritariu o kuris zurnalas yara labiau
Man vyras nupirko "Nestumo biblija". Gerai, kad ten yra viskas nuo pat pradziu iki galo, yra net patarimai, kaip priziureti ka tik gimusi vaikeli. Siaip aisku, knyga brangoka, labiau i dovanas tinka. Bet uztat man jos gali dar ilgam prireikti, tuo labiau, kad dauguma draugiu dar nesilaukia (galesiu atejus laikui paskolinti). Ir siaip ji man labai grazi, atsiprasau uz reklama
turiu knygą "nėštumo vadovas", paskolino draugė, bet kažko ypatingo neradau ko nežinočiau
Supermama geriausias informacijos šaltinis
sveikos mergaites, nezinau ar kuri raset apie tokia knygele:
autore Ugne Barauskaite, "Desimt" . Romanas apie moters nuotaikas, savijauta, santykius su partneriu nestumo metu. Knygele parasyta su humoru, ale stiliaus "moterys ir meiluziai" manau labai tiktu vakaro skaitiniams, smagiai pasijuokti ir nusiraminti, kad tu ne viena tokiu periodu taip jautiesi Pirkau pacioje Maximoje, kaina13.99 lt. Gero skaitymo QUOTE(KristinaP12 @ 2007 04 19, 20:40) Man kaip pirmojo vaikučio besilaukiančiai labai naudingas yra šio mėnesio (birželio) žurnalo mažylis patarėjas. Temos: naujagimio kraitelis, renkamės vežimėlį, lovytės ir kt. pirkiniai kūdikiui... QUOTE(zozulia @ 2007 04 16, 17:56) Man tai patinka Mamos žurnalas, Tavo vaikas irgi nieko, o jau Mažylis tai niekam tikęs ir dizaino ir turinio atžvilgiu Sitie zurnalai gal ir nieko, bet pvz rugsejo menesio numeriuose visai nieko naudingo besilaukciancioms nera. Tai turbut nuo numerio priklauso, reiks pasekt spaudos kioskuose
TAvo vaikas geras spalio, nes yra issamiau su fotkem apie cezario pjuvi, nu biski ten gal ne visu nervams, bet naudinga
QUOTE(mamaSandra @ 2007 09 16, 13:43) sveikos mergaites, nezinau ar kuri raset apie tokia knygele: autore Ugne Barauskaite, "Desimt" . Romanas apie moters nuotaikas, savijauta, santykius su partneriu nestumo metu. Knygele parasyta su humoru, ale stiliaus "moterys ir meiluziai" manau labai tiktu vakaro skaitiniams, smagiai pasijuokti ir nusiraminti, kad tu ne viena tokiu periodu taip jautiesi nepatikėsite, šią knygą skaitinėjau tuo metu, kai mūsų kruopelytė buvo pradėta...
Nuo liepos men (t.y. nuo 17 savaites) skaitau Tavo vaika, Mazyli, Mamos zurnala. Is "rimtesniu" skaitalu knygas: Nestumo biblija, Motinos ir vaiko knyga, Nescios moters vadova, Kudikio prieziura, Pirmuosius vaiko metus bei super man patikusia "As-iki gimimo". Sita knyga isigijau dar iki nestumo. Cia daug paskaitymu apie "dvasini nestuma" ir panasius dalykus. Is to kas nesusije su nestumu ar vaikais perskaiciau "Geisos ispazinti".
Papildyta: Beje, vos nepamirsau - rekomenduoju visoms, kas nori ko nors lengvo ir nuotaikingo: P.Reiserio "Kudikyste"! Labai juokingas pasakojimas apie siuolaikiska darboholiku pora pagaliau pasiryzusia susilaukti vaikelio. Viskas knygoje pateikiama per suaugusiuju ir kudikio prizme. Ypac juokingai aprasoma, kaip kudikelis nervinasi, kad ji visais tais megztukais su kiskuciu ausytemis ant kapisoniuko rengia!
Sveikutes mamytes! Visoms linkiu sveikateles.
QUOTE(Invincible @ 2007 10 29, 17:12) Sveikutes mamytes! Visoms linkiu sveikateles. supermama
O kokia panasia galetumet rekomenduoti? nes tos "Nestumo biblj." i kuri knygyna paskambinu, tai pasako kad nebera.
man vyras "nestumo biblija" nupirko pavasari kai tik pastojau. ir pirkom hyper maximoj (konkreciai klaipedos akropoly), bet manau, jog ir kitu miestu didelese maximose galima rasti. be to ji kainavo 5 litais pigiau nei to paties akropolio knygyne. parduociau, bet dar anksti, mat dar "neisnaudojau" ziniu apie vaikelio prieziura. o siaip knyga superine! fainas kiekvienos sav.savijautos ir pokyciu aprasymas, bei savaitinis leliuko vystymasis. juolab, kad mano nestumas-toks kaip is tos knygos-teigiama prasme. vienzo-pabandykit paieskot maximoj:)
Labai daug visko skaičiau ir dar prieš pastodama, bet kai pilvinukas įsikūrė, dar daugiau informacijos pradėjo norėtis.
Knygos, žurnalai, internetas. Pliusai: tikrai ramiau, kai žinai, kad vienas ar kitas naujas pojūtis nėra kažkas nenormalaus, neįprasto. Geriau supranti vykstačius pokyčius, jų priežastis ir padarinius. Minusai: visas įmanomas QUOTE(Invincible @ 2007 10 29, 15:12) Sveikutes mamytes! Visoms linkiu sveikateles. Aš tai rekomenduočiau va šitą knygą http://www.jotema.lt/lt/catalog/item_view?pid=8&id=361 ![]() Čia versta iš knygos anglų kalba "What to Expect...". Turiu tą anglišką variantą, tai man ji labai patinka, labai išsami. Na ten kaip visada, aprašymai, kas vyksta kiekvieną mėnesį ir pan., bet dar yra visokių mažų straipsnelių įvairiausiomis temomis, na ir šiaip apima ne tik nėštumą, bet ir gimdymą ir po to dar po gimimo. Nu šiaip toks stilius tos knygos labai man patinka. Amerikoj ji Nr. 1 knyga. Tikrai išsami ir įdomi knyga
O as neatsimenu kokia knyga skaitem apie vaikelio pradejima, nestuma, taip pat tuos laikotarpius, vystymasi ir t.t. Bet vienu zo, labai spalvinga ir didele knygele, su daug paveiksliuku, tokia, kokia patinka mano vyrui
O siaip, tai prie lovos pas amne Nesciosios moters vadovas
as tai nesciosios vadova skaiciau, bet nezinau kazkaip nelabai man...
nors dar ne
Aš "Tavo vaiką" skaitydavau nėštumo metu. Bet jau ten reklamos reklamėlės
Tai gal geriau gerą knygą nusipirkt ir viską žinosi.
as tai kruva knygu zurnalu skaiciau bet galiu pasakyti man labiausiai patinka cia sedeti ir suzinau daug ko - ko tikrai nera knygose, juk tiek daug praktikos cia pereita
Jo, supermama neturi lygių
Aš irgi nusipirkau Nėščiosios vadovą ir esu labai patenkinta šia knyga
QUOTE(bim-bam @ 2008 01 25, 14:47) nors dar ne Man irgi Mamos žurnalas Papildyta: QUOTE(sssssss @ 2007 12 07, 13:28) Aš tai rekomenduočiau va šitą knygą http://www.jotema.lt/lt/catalog/item_view?pid=8&id=361 ![]() Čia versta iš knygos anglų kalba "What to Expect...". Turiu tą anglišką variantą, tai man ji labai patinka, labai išsami. Na ten kaip visada, aprašymai, kas vyksta kiekvieną mėnesį ir pan., bet dar yra visokių mažų straipsnelių įvairiausiomis temomis, na ir šiaip apima ne tik nėštumą, bet ir gimdymą ir po to dar po gimimo. Nu šiaip toks stilius tos knygos labai man patinka. Amerikoj ji Nr. 1 knyga. Tikrai išsami ir įdomi knyga Pritariu, labai gera knyga
As skaitysiu tik isejusi i dekreta
Skaitau daug ir iš visur. Negerai būna, kai vienas "labai tikras" šaltinis pradeda prieštarauti kitam. Kaip sakoma - gali tikėti, bet pasitikėk savimi
o man labiausiai patinka skaityti knygas,zurnalus,prie kompo nemegstu tupet ir skaityt,nebent atsispausdinu idomesni straipsni ar kazka
as pirmojo laukdamasi turejau knygas: Nėščios moters vadovas (tokia šiaip sau ji man...) Gimdymas ir gimimas, L.Kiškūnė Gimimas, L.Nilsson Motinos ir vaiko knyga Aš iki gimimo,A.Žarskus(tokios filosofinės man jo knygos pasirodė) Gimimo slėpinys,A.Žarskus Gimdymo dovana,W.Filjakovskis Dešimt,U.Barauskaitė(romanas,taip tiesmukai apie 9 nėštumo mėnesius parašytas,labai linksmai jį perskaičiau) ir dar labai norėčiau nusipirkti knygą Ginekologo užrašai,P.Burgaila Pašalinta žinutės dalis-skelbimas. Moderatorė HappyAngel
Drauge buvo davus paskaityt Nestumo biblija kai pastojau, bet tada buvau visiskai zalia tai tik perziurejau, po to nusipirkt jos neradau, tai nusipirkau Nesciosios vadova (parasyta lengvai ir aiskiai)
Papildyta: Ir kas be ko - SM atsako i begales iskilusiu klausimu QUOTE(Jureka @ 2008 05 22, 20:19) Drauge buvo davus paskaityt Nestumo biblija kai pastojau, bet tada buvau visiskai zalia tai tik perziurejau, po to nusipirkt jos neradau, tai nusipirkau Nesciosios vadova (parasyta lengvai ir aiskiai) Papildyta: Ir kas be ko - SM atsako i begales iskilusiu klausimu Draugei nupirkau dovanu Nestumo biblija QUOTE(Olaiva @ 2008 05 06, 16:25) Gimdymas ir gimimas, L.Kiškūnė Aš iki gimimo,A.Žarskus(tokios filosofinės man jo knygos pasirodė) Gimimo slėpinys,A.Žarskus Man irgi labai patiko knyga Gimdymas ir gimimas Zarskaus knygas irgi skaiciau.... nieko, nors mano sesei jos nepatiko. O man visai normaliai... Pirmieji treji gyvenimo metai - knyga apie vaiko prieziura, bet kad daug reklamos joje O geriausia man knyga Nestumo biblija
Aš skaitau knygą "Motina ir vaikas" dar draugė davė "Didžioji mažylio knyga", tai joje daug išsamiau viskas aprašyta .
labai megdavau skaityt viska apie nestumo kieviena menesiuka ziuredavau kas vyksta kas keiciasi
Turiu 3 knygas ir jų info man pilnai pakanka:
1. Nėščiosios vadovas- buvo pirmoji knyga. Patinka dėl griežtumo, kad visur pabrėžiamas tinkamas maitinimasis, pagal ją susidariau valgiaraštį. Taip pat kiekvieno nėštumo mėnesio apžvalga yra. Padėjo susidaryti bendrą vaizdą kas manęs laukia, ko tikėtis. 2. Du viename - patinka dėl kassavaitinio aprašymo kas vyksta. Man tos pagr. herojės istorija nelabai, bet kita info gera. Kaip pagr knygos jos nesirinkčiau, o ir SM gi nėštumo kalendorių turi, tai galima išsiversti. 3. Nėštumo biblija. Nusipirkau tik prieš savaitę. Išsami knyga, labiausiai patinka dėl detalesnio aprašymo kodėl vyksta taip, o ne kitaip. Patogu, kad knygos pradžioj pagr info yra kaip keičias moters kūnas, kaip auga vaisius. Didelis privalumas- spalvotos nuotraukos. Bijojau, kad Nėštumo biblija dubliuos Nėščiosios vadovą, bet dabar galiu sakyt, kad iš esmės man reikalingos visos trys knygos, viena kitą papildo. Daugiau literatūros dar neturiu poreikio pirkti.
dar net kai nesilaukiau(2 metus atgal),nusipirkau knyga Nestumo biblija ir perskaiciau, labai idomu buvo, itariu, jog tuo metu pradejo busti motinystes jausmas
Buvau pradejusi skaityti knyga "Nesciosios vadovas" jei atvirai nelabai man patiko...
Gal sutapimas o gal nzn kas, kad paskaicius apie persileidimus ir kitus panasius dalykus man prasidejo persileidimas... (ta pacia diena) po menesio praleisto ligonineje (tai buvo 4 nestumo men), as labai laimingai 8 men nescia... vyras nuo tada kai mane isveze greitoji knyga paeme ir nebeleido jos daugiau skaityti, sake del sventos ramybes, o as ir pati nebenorejau daugiau gilintis y tuos neigiamus dalykus... Pašalinta žinutės dalis-skelbimas. Moderatorė HappyAngel
varčiau knygyne "nėštumo biblija" (na, pavadinimas man nepatinka), tai labai išsami pasirodė
nors internete daugiausia info galima rast, bet knyga yra knyga. visai kitas jausmas gulėt lovoj ir skaityt prieš miegą, o ne riestis prie pc, akis gadint ir dar spindulių gaut Pašalinta žinutės dalis-skelbimas. Moderatorė HappyAngel
turiu knyga du viename, pirkau pacioje pradzioje, tai visa nestuma karts nuo karto paskaitineju... parasyta ir kaip grozinis romaniukas (pasakojama vienos mamytes laukimosi istorija) ir kaip rimta nestumo knyga. man kuri neiskencia daug sausos teorijos, visai patinka paskaitineti ir skeptiskai nusiteikusios nestukes nuotykiu
o dabar kai nemiga pradejo kankinti, tai romaniukus pradejau naktimis skaityt. QUOTE(donna bona @ 2008 08 29, 21:55) varčiau knygyne "nėštumo biblija" (na, pavadinimas man nepatinka), tai labai išsami pasirodė turiu kaip tik "nestumo biblija" -na man ji pasirode geriausia ir issamiausia knyga apie nestuma parduoti negaliu, nes vyro dovana (padovanojo is karto kai suzinojo, kad laukiuosi QUOTE(donna bona @ 2008 08 29, 18:55) varčiau knygyne "nėštumo biblija" (na, pavadinimas man nepatinka), tai labai išsami pasirodė nors internete daugiausia info galima rast, bet knyga yra knyga. visai kitas jausmas gulėt lovoj ir skaityt prieš miegą, o ne riestis prie pc, akis gadint ir dar spindulių gaut gal kuriai jau nebereikalinga "nėštumo biblija"? pirkčiau dėvėtą as turiu nestumo biblija, man labai patinka tikrai gera knyga Papildyta: QUOTE(*Virginija* @ 2008 09 28, 20:11) turiu kaip tik "nestumo biblija" -na man ji pasirode geriausia ir issamiausia knyga apie nestuma parduoti negaliu, nes vyro dovana (padovanojo is karto kai suzinojo, kad laukiuosi Pritariu del Nestumo biblijos
na as gyvenu airijoje,tai labai dziaugiuosi,kad man ydejo knyga apie nestuma vyro mamyte
sveikutes
man, kaip zmogui nemegstanciam mesijisko teigimo "tai yra vienitele tiesa, aklai sek ja", baisiai puiki knyga yra "Du viename". Labai smagiai prasytas reikalas
|