Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiek laiko uztruko iki II?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
cameron
Sveikos, mielosios! Esu cia naujoke, tad nezinau - tikriausiai tokia tema jau buvo, bet kartais smagu ir pasikartoti.... Pasidalinkit - kiek laiko jums uztruko nuo bandymu pradzios iki nestuke.gif ? Mat mes su vyru vakar pirma karta oficialiai pradejom bandyti - smileysex.gif be KT thumbup.gif Man dar tik pati ciklo pradzia, ka tik po mmm, tad rezultato labai nekantriai teks laukti wub.gif Taip noretusi, kad is pirmo karto pavyktu mirksiukas.gif
Linutas
Va čia ir yra gyvybės paslaptis ir stebuklas - arba kaip aš sakau, kada pati dušelė pasirinks jūsų šeimą ir įsikūnys naujoje ląstelėje susiliejus tavo ir vyro ląstelėms. Niekas nežino kada tiksliai tai įvyksta, bet forsuoti tikrai reikalo nėra. tiesiog lauki, tikiesi, svajoji - ir JI apsigyvena tavyje.
Taip sakau dėl to, kad girdėjau, jog angeliukas, kuris taip pat ruošiasi įsikūnyti į naują leliuką jau gyvena šalia moters, ją stebi ir pats pasirenka tą momentą, kada nori susilieti su nauja užsimezgusia ląstele.
*sandriukas*
Niu su pirmu man prireike mazdaug 3 menesiu, o va dabar antro norim, o jau 6 men nieko nesigauna unsure.gif
Anelka
Mes su vyru irgi planuojames, tik dar antrą mėnesį. Na, gal pusantro. Norėjau pasiteirauti, ar nėštumo testuką galima darytis bet kokiu metu, ar geriau tik po, kai neivyksta mėnesinės?
Pavasarėlė
QUOTE(*sandriukas* @ 2007 11 19, 21:07)
Niu su pirmu man prireike  mazdaug 3 menesiu, o va dabar antro norim, o jau 6 men nieko nesigauna  unsure.gif
*

Man su pirmu netyčia gavosi, net nežinau, kada... O antrąjį planavome, tai iš pirmo karto ir pavyko.
QUOTE(Anelka @ 2007 11 19, 22:35)
Mes su vyru irgi planuojames, tik dar antrą mėnesį. Na, gal pusantro. Norėjau pasiteirauti, ar nėštumo testuką galima darytis bet kokiu metu, ar geriau tik po, kai neivyksta mėnesinės?
*

Galima, žinoma, bet kada daryti biggrin.gif , bet parodyt turėtų tik prėjus savaitei. Tačiau geriausia būtų po to, kai mmm vėluoja.
cenzura
QUOTE(*sandriukas* @ 2007 11 19, 20:07)
Niu su pirmu man prireike  mazdaug 3 menesiu, o va dabar antro norim, o jau 6 men nieko nesigauna  unsure.gif
*

hm... supirmu ir antru gavosi is pirmo karto blush2.gif
*sandriukas*
QUOTE(cenzura @ 2007 11 20, 09:10)
hm... supirmu ir antru gavosi is pirmo karto  blush2.gif
*

fainai... 4u.gif
Kucheriashka
O mums gavosi po 6 mėn.
indrutee
*

baltai pavydziu blush2.gif
Eigina
Mums pavyko antrą mėnesį.
grange
*

mirksiukas.gif išduok paslaptį kaip savo gražuoliukę taip greit prisikvietei
CherryLips
Ech... mes jau nuo balandzio planuojam... dar kolkas nieko doh.gif
Kaip gera girdeti, kad yra tokiu, kuriems greitai pavyksta 4u.gif
Nicole..
Pirmas buvo netyciukas, o dabar planuojam antra, tad nezinia kaip cia bus g.gif mirksiukas.gif
Undinelle
Kaip smagu, kai leliukas sugalvoja ateiti is karto kai teveliai ji pakviecia... wub.gif
Labai linkiu, kad taip visoms ir butu. 4u.gif
adaida
mes planuojam jau metus ir 2 men. jau zinom,kodel nepavyksta ir setngiames su gydytoju pagalba toliau.laimingos tos,kurioms nereikia to patirti 4u.gif
kaaaramele
QUOTE(Anelka @ 2007 11 19, 22:35)
*

Mum tai irgi gavosi iskarto kai tiknusprendem.
Del testo tai va ka as pasakysiu. Labai mes nekantravom blush2.gif tai testas jau rode du bruksniukus,o gydytoja sake nieko dar nematau. Bet pasitvirtino, laksto musu "bruksniukas" vos pagaut galim biggrin.gif
Linutas
QUOTE(Undinelle @ 2007 11 22, 18:53)
Kaip smagu, kai leliukas sugalvoja ateiti is karto kai teveliai ji pakviecia...  wub.gif
Labai linkiu, kad taip visoms ir butu.  4u.gif
*

Labai gaila, kai tas leliukas ima ir ateina... pas tuos, kurie jo nelaukia. Kaip vat ta nepilnametė paleidusi savo naujagimį šiukšlių šiužu... verysad.gif Oj, negaliu, kokia neteisybė - vieni iš proto kraustosi ir nežino ką daryti, kad tik susilauktų savo atžalėlės, kiti statistiįškai papildo kūdikių/vaikų namus mad.gif aggressive.gif
juso
Pas mus yra problemų, tai gavau skatinamųjų dozę, tai gavosi iš pirmo karto, be deja, nėštumas baigėsi neisvystančiu, apie tai sužinojom, kai buvo 11 savaičių, bet nosies nenukabinam, į viską žiūrim optimistiškai ir tikimės, kad kitas kartas bus sėkmingas smile.gif O šiaip planuot pradėjom prieš metus, bet kadangi susidūrėm su įvairiomis problemomis, tai žiūrim, kad procesas užsitęsė jau.

Linkiu, kad būtų kuo mažiau problemų ir kad visos šeimos sulauktų savo stebukliukų 4u.gif
CherryLips
QUOTE(Linutas @ 2007 11 22, 22:17)
Labai gaila, kai tas leliukas ima ir ateina... pas tuos, kurie jo nelaukia. Kaip vat ta nepilnametė paleidusi savo naujagimį šiukšlių šiužu...  verysad.gif  Oj, negaliu, kokia neteisybė - vieni iš proto kraustosi ir nežino ką daryti, kad tik susilauktų savo atžalėlės, kiti statistiįškai papildo kūdikių/vaikų namus  mad.gif  aggressive.gif
*

Pritariu tau... mane irgi tai siutina labai labai verysad.gif
indrutee
QUOTE(Linutas @ 2007 11 22, 21:17)
Labai gaila, kai tas leliukas ima ir ateina... pas tuos, kurie jo nelaukia. Kaip vat ta nepilnametė paleidusi savo naujagimį šiukšlių šiužu...  verysad.gif  Oj, negaliu, kokia neteisybė - vieni iš proto kraustosi ir nežino ką daryti, kad tik susilauktų savo atžalėlės, kiti statistiįškai papildo kūdikių/vaikų namus  mad.gif  aggressive.gif
*

ta tema man isvis truksta zodziu doh.gif
Keiti
QUOTE(Pavasarėlė @ 2007 11 20, 00:47)
Man su pirmu netyčia gavosi, net nežinau, kada... O antrąjį planavome, tai iš pirmo karto ir pavyko.
*

Lygiai kaip ir mum, tik du mėnesius nežinojau kad laukiuosi, nes nematė nei gydytojai, nei testai rodė, tik pati jaučiau.
luckyme
QUOTE(Keiti @ 2007 11 24, 01:28)
Lygiai kaip ir mum, tik du mėnesius nežinojau kad laukiuosi, nes nematė nei gydytojai, nei testai rodė, tik pati jaučiau.
*

geras bigsmile.gif o mm buvo?pozymiai kokie?labai man smalsu,nes pati tokia nuojauta turiu tik bijau kam sakyt blush2.gif ,o pas gine tik po men uzrase,testai ir nerodo,tai va doh.gif
astyl
Pirmas buvo netyciukas, o antra jau labai planavom ir gavosi po 5 menesiu.
Linutas
QUOTE(Undinelle @ 2007 11 22, 18:53)
Kaip smagu, kai leliukas sugalvoja ateiti is karto kai teveliai ji pakviecia...  wub.gif
Labai linkiu, kad taip visoms ir butu.  4u.gif
*

Kai man buvo labai jau ilgas tarpas tarp mm (84 d) - galvojau kad laukiuosi, tačiau testai nieko nerodė. Nuėjau pas ginę - kaip tyčia neįsijungia echo aparatas. Tai išrašė kažkokių vaistų (nepamenu), kurie, pasak jos padeda pastoti, arba jeigu nesu nėščia - iššaukia mm. Tai kai pagaliau sulaukiau tų laimingų dienų - tai plūdau kaip is fontano. Na, gal tai ,sakykim, nebuvo persileidimas unsure.gif Niekas to nežino ir jau nesužinos. Va tap irgi būna ax.gif
aukaja
Mums pirmas pavyko tik po metų ax.gif ir aš galvoju, kad kūdikis ateina tada, kai tam yra pasiruošęs wub.gif nes aš jau negalėdama pastoti suplanavau visai ką kitą gyvenime veikti, pradėjau nebesitengti pastoti ir...pastojau wub.gif teko visų naujų planų atsisakyti rolleyes.gif
*MiAu*
QUOTE(aukaja @ 2007 11 26, 17:28)
Mums pirmas pavyko tik po metų ax.gif ir aš galvoju, kad kūdikis ateina tada, kai tam yra pasiruošęs wub.gif nes aš jau negalėdama pastoti suplanavau visai ką kitą gyvenime veikti, pradėjau nebesitengti pastoti ir...pastojau wub.gif teko visų naujų planų atsisakyti rolleyes.gif
*

pas mus panašiai buvo, tik laukėm ne metus, o 9 mėnesius 4u.gif
Wedi
po daabrtinio pradejimo greiciausiai uzteko menesio rolleyes.gif
indrutee
QUOTE(aukaja @ 2007 11 26, 17:28)
*

taip dazniausia ir buna smile.gif kai atsipalaiduoji nuo tu minciu
mum irgi panasiai buvo smile.gif
rimimita
mums pirma karta pavyko po penkiu menesiu bandymu, ti deja laimingai nesibaige... dabar vel bandom kviesti leliu jau ketvirtas menuo rolleyes.gif kazkaip uzsitese musu pastangos tureti leliuka, per kaledas bus metai kaip stengiames ohmy.gif
Sweduke
Mes pradejom planuoti ir TAS pats pirmas kartas buvo lemtingas bigsmile.gif. O maneme, kad misija ivykdyti reikes gal net kokiu meteliu blush2.gif . esam be galo laimingi ir laukiam savo stebukliuko wub.gif .
brashke77
po 3 menesiu jau yra wub.gif
cameron
Mes tik pirmas menuo kaip bandom; siandien buvo ovuliacija (pagal BT), tad dar pora savaiteliu reiks nekantriai laukti rezultato. Kaip matau is pasisakymu, daugeliui viskas uztruko bent keleta menesiu, reta kuri is pirmo karto uzkibo cool.gif Tad labai nenusiminsiu, jei ir man si cikla nepavyks rolleyes.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Balande
Dukra pagauti pavyko per pirma menesiuka.
Antra karta II pamaciau po 12 men. bandymu, bet baigesi liudnai.
Trecias bandymas truko 8 menesius ir dabar jau 2.gif stuksena wub.gif
kripau
Mes bandom jau trecias menuo ir nieko verysad.gif liudniausia buna kai prasideda mmm. si menesi eisiu pas gine issitirti, gal iki Kaledu ivyks stebuklas smile.gif ir nestuke.gif
joločka
Pirmą 2.gif pavyko prisikviesti tik po 3 metų, bet baigėsi liūdnai verysad.gif O dabar pastojau po 12 mėnesių, bet iš jų 3 mėn saugojomės.Tai realiai pastojau per 9 mėnesius thumbup.gif
cameron
QUOTE(joločka @ 2007 12 02, 16:43)
Pirmą  2.gif pavyko prisikviesti tik po 3 metų, bet baigėsi liūdnai  verysad.gif  O dabar pastojau po 12 mėnesių, bet iš jų 3 mėn saugojomės.Tai realiai pastojau per 9 mėnesius  thumbup.gif
*

jetau, kaip ilgai ir atkakliai bandete! Dziugu, kad pagaliau viskas pavyko ir pilvukas uzaugo 4u.gif Lengvo gimdymo ir sekmes jusu seimynai! drinks_cheers.gif
Stanka
Mums pavyko nestuke.gif po 4 menesiu bandymo, kazkaip butent ta menesi as baigiau depresuot del to, kad nepavyksta, visiskai atsipalaidavau ir gavau teigiama rezultata, del ko labai labai laiminga biggrin.gif
Cicera

uztruko net 7 mėn, bet pagaliau pagaliau sulaukiau atpildo už kantrybę 4u.gif
*saule*
Mums pavyko antrą mėnesį smile.gif Esam labai laimingi thumbup.gif
Deissy
Mes pradejom tik si menesiuka, bet taip noretume kaledinio stebuklo blush2.gif
turiu savaidgali susirgt, tai taip nelaukiu, kad siaubelis.... doh.gif
na jei nieko nebus reiks stengtis stipriai nenusiminti, juk tik pirmas menesiukas pastangu... ax.gif
Tai merginos po svenciu kibsime i darba !!!! bigsmile.gif mirksiukas.gif bigsmile.gif
Cansado
Mums pavyko lygiai po 5 mėnesių... thumbup.gif Visoms bandančioms, sėkmės...Svarbu labai norėti, pasistengti ir tikėti.. 4u.gif
nataliuncik
O man pirmas vaikas greitai(jau po 3 men. gavos), bet su antru buvo daug asaru, nevilties.Praejo 8METAI ir man gime angeliukas-dukryte! Jau metus bandom trecio vaikelio blush2.gif , galvojau Kaledos, stebuklu metas, bet deja. Turbut jau ir sustosim
Diax
QUOTE(nataliuncik @ 2007 12 21, 16:06)
bet su antru buvo daug asaru, nevilties.Praejo 8METAI ir man gime angeliukas-dukryte!
*

O kas buvo nutikę, jei ne paslaptis unsure.gif
Lasyte
Mums leliukas pavyko per 2menesius smile.gif . Dabar jau turiu ji pilvuke astunta savaite nestuke.gif
nataliuncik
QUOTE(Diax @ 2007 12 21, 16:25)
O kas buvo nutikę, jei ne paslaptis  unsure.gif
*

Kokia gali but paslaptis. Kai kiekviena menesi lauki ir jau galvoji nu jau dabar pasiseks ir vel nieko, o gydytojai sako bandikit dar, kai po 2 men. nestumo buna persileidimas verysad.gif ir jau nieko nenori. Bet po to vel bandai ir vel... ir taip 8 METUS... Bet kai pagaliau pasijutau nescia...patekau i ligonine ir 8 men prabuvau ten(kas savaite isleisdavo trumpam namo) nes visa laika buvo persileidimo gresme. Bet kai gime... iki siol negaliu atsidziaugt savo laime, nes SI ANGELIUKA MAN PATS DIEVAS PADOVANOJO!!!Kitaip ir but negali! Mano issvajotoji mergaite su ilgais plaukais ir kuri tau visada sipsosi ir MYLI!!!!
luckyme
QUOTE(nataliuncik @ 2007 12 22, 16:39)
Kokia gali but paslaptis. Kai kiekviena menesi lauki ir jau galvoji nu jau dabar pasiseks ir vel nieko, o gydytojai sako bandikit dar, kai po 2 men. nestumo buna persileidimas verysad.gif ir jau nieko nenori. Bet po to vel bandai ir vel... ir taip 8 METUS... Bet kai pagaliau pasijutau nescia...patekau i ligonine ir 8 men prabuvau ten(kas savaite isleisdavo trumpam namo) nes visa laika buvo persileidimo gresme. Bet kai gime... iki siol negaliu atsidziaugt savo laime, nes SI ANGELIUKA MAN PATS DIEVAS PADOVANOJO!!!Kitaip ir but negali! Mano issvajotoji mergaite su ilgais plaukais ir kuri tau visada sipsosi ir MYLI!!!!
*

kaip miela wub.gif gera sulaukt stebuklo wub.gif
knielita
Su pirmu laukiau 5 men. Antrojo II pamaciau tik po metu ir tai su medicinos pagalba. O va trecia karta pamaciau visai netiketai ir labai greitai ax.gif wub.gif
TiAmo
*

QUOTE(indrutee @ 2007 11 21, 01:16)
baltai pavydziu  blush2.gif
*

drinks_cheers.gif as irgi kuo balciausiai pavydziu.

o mes pirmojo laukem 10 men, bet vaikiukas buvo didelis ligoniukas. as ji nesiojau 23 savaites, o paskui netekau.....
dabar bandom jau 5 men, be nieko...
luckyme
QUOTE(1001ramune @ 2007 12 22, 22:46)
drinks_cheers.gif as irgi kuo balciausiai pavydziu.
o mes pirmojo laukem 10 men, bet vaikiukas buvo didelis ligoniukas. as ji nesiojau 23 savaites, o paskui netekau.....
dabar bandom jau 5 men, be nieko...
*

bet butinai pasiseks 4u.gif
zuliaska
mum tai su vyru isejo nuo vieno vieninelio karto smile.gif ir labai dziaugiames savo stebukleliu ir galvojam apie kita smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.