nataliuncik
2007 12 24, 13:19
QUOTE(1001ramune @ 2007 12 22, 22:46)  as irgi kuo balciausiai pavydziu. o mes pirmojo laukem 10 men, bet vaikiukas buvo didelis ligoniukas. as ji nesiojau 23 savaites, o paskui netekau..... dabar bandom jau 5 men, be nieko... Svarbiausia tik nenusimint ir nenuleist ranku, viskas turi but gerai Papildyta:QUOTE(auruciukasss @ 2007 12 22, 22:10) kaip miela  gera sulaukt stebuklo  Aciu!  Mes taip pat tokios nuomones! Mes visi turime tiket stebuklais
QUOTE(auruciukasss @ 2007 12 22, 21:54) bet butinai pasiseks  QUOTE(nataliuncik @ 2007 12 24, 13:19) Svarbiausia tik nenusimint ir nenuleist ranku, viskas turi but gerai  nors ir trenke gyvenimas toki antausi, bet vis dar tikiuosi, kad kada nors pasiseks. Aciu uz palaikyma as savojo sunaus vis prasau, kad ikalbetu dievuli greiciau atsiust mums stebukliuka.
QUOTE(1001ramune @ 2007 12 24, 12:05) nors ir trenke gyvenimas toki antausi, bet vis dar tikiuosi, kad kada nors pasiseks. Aciu uz palaikyma as savojo sunaus vis prasau, kad ikalbetu dievuli greiciau atsiust mums stebukliuka. Sveikute, Karta guodemes genetiniu tyrimu puslapiuke, sakei, kad jau planuojat vaikeli. Mums pavyko is pirmo karto, bet turbut paskubejom, tai dabar tenka labai saugotis ir kuo nestumas dides gali tekti daug lovoj guleti, bet man vistiek svargu gyvas ir sveikas. Kitoj sav eisim tyrimu, tikiuosi bus geri. O tau linkiu kuo greiciau pastoti ir laukti issvajotojo sunelio. Sekmes!!!
Mamukas_23
2008 01 15, 13:19
QUOTE(knielita @ 2007 12 22, 23:17) Su pirmu laukiau 5 men. Antrojo II pamaciau tik po metu ir tai su medicinos pagalba. O va trecia karta pamaciau visai netiketai ir labai greitai  O mes jau trecia men. laukiam, labao tikiuosi, kad siu mmmm nesulauksiu
Schiaurinė
2008 01 15, 14:13
mes jau irgi planuojam.....  tik va su savo menesinem nesusipaistau...labai jau jos nereguliaros po kontraceptiku gerimo
Mamukas_23
2008 01 15, 16:26
Na, ati cia truputelei sudetingiau, bet patarciau stebeti isskyras, kai ju padaugeja reiskia vaisingos dienos ir jau tada  ir bus
mum pavyko pirma menesi.receptas toks  : nebegeriau KT, SM skaiciuoklej paskaiciavau vaisingas dienas,iki to laiko nesimylejom-gerinom spermiuko kokybe  , o vat jau per vaisingas dienas kibom i darba ir iskart rezultatas
Mamukas_23
2008 01 16, 08:52
QUOTE(jova @ 2008 01 16, 01:14) mum pavyko pirma menesi.receptas toks  : nebegeriau KT, SM skaiciuoklej paskaiciavau vaisingas dienas,iki to laiko nesimylejom-gerinom spermiuko kokybe  , o vat jau per vaisingas dienas kibom i darba ir iskart rezultatas  Sveikinu na, jei si karta dar prasides mmmmm tai paklausysiu tavo patarimo ir jau tada kibsim drban
QUOTE(Mamukas_23 @ 2008 01 16, 09:52) Sveikinu na, jei si karta dar prasides mmmmm tai paklausysiu tavo patarimo ir jau tada kibsim drban   sveikinu asb tai darausi ovuliacijos testus kiekviena diena - ir kai pamatysiu artejkant ovulaicijai kibsim i darba - ir pasinaudosim - patarimu - kad biski spermiukai butu subrende
QUOTE(gytute @ 2008 01 16, 11:30)  sveikinu asb tai darausi ovuliacijos testus kiekviena diena - ir kai pamatysiu artejkant ovulaicijai kibsim i darba - ir pasinaudosim - patarimu - kad biski spermiukai butu subrende  apie ta susilaikyma,tai net nzn kur skaiciau
...sara...
2008 01 16, 21:37
QUOTE(jova @ 2008 01 16, 00:14) mum pavyko pirma menesi.receptas toks  : nebegeriau KT, SM skaiciuoklej paskaiciavau vaisingas dienas,iki to laiko nesimylejom-gerinom spermiuko kokybe  , o vat jau per vaisingas dienas kibom i darba ir iskart rezultatas  Smagu jums tada, kad visiems taip būtų tai ko daugiau reikėtų
erdve_s
2008 01 17, 08:25
mes jau pirmas menuo kaip bandom pradeti vaikeli. laaaabai tikiuos kad pavyks.  Paskutines menesines velavo apie 10 dienu  , tai jau buvom pamane kad laukiuos, nors dar neplanavome  . O siandien pirma karta gyvenime einu pas gine ir basiai bijau  bijau ne tiek pacio ejimo, kiek suzinot, ar viskas tvarkoje... sekmes visoms laukianciom
Kaip sakoma - trecias kartas nemeluoja  - pagavom trecia bandymu menesi
QUOTE(opalė @ 2008 01 17, 16:03) Kaip sakoma - trecias kartas nemeluoja  - pagavom trecia bandymu menesi  sveikinu
meiles_kibirkstele
2008 01 18, 13:20
Mes jau bandom 6 menesiukus  Niu gal si karta jau nesulauksiu mmm
Gerbera
2008 01 18, 16:01
kazkaip mums irgi pavykois pirmo karto
Mum prireike kazkur 6 menesiuku  Specialiai nieko nedarem, neskaiciavom.Tiesa sakant negalvojau, kad taip lengvai viskas gausis. Sakau lengvai, nes su ankstesniu draugu bandem 4 metus ir nieko.Kadangi jis turi dukra su ankstesne zmona galvojom, kad man teks pas daktarelius eit.Bet va kaip gavosi.Dabar laukiu savo stebukliuko
Aš tiesiog apstulbus, gruodį lankiausi pas gydytoją, visokius tyrimus dariausi, ir jau kai paaiškėjo, kad viskas gerai, tai metėm į šalį visas apsaugas... Tai va, mmm turėjo būt sausio 18 d. Vėlavo... Vakar dariausi testą ir iš karto parodė II Net pasimečiau, maniau kad viskas sudėtingiau bus, ilgiau užtruks... o čia tik op ir yra...
QUOTE(jurg_ita @ 2008 01 23, 16:21) Aš tiesiog apstulbus, gruodį lankiausi pas gydytoją, visokius tyrimus dariausi, ir jau kai paaiškėjo, kad viskas gerai, tai metėm į šalį visas apsaugas... Tai va, mmm turėjo būt sausio 18 d. Vėlavo... Vakar dariausi testą ir iš karto parodė II Net pasimečiau, maniau kad viskas sudėtingiau bus, ilgiau užtruks... o čia tik op ir yra...  Didžiausi sveikinimai
Mamukas_23
2008 01 23, 16:41
QUOTE(jurg_ita @ 2008 01 23, 17:21) Aš tiesiog apstulbus, gruodį lankiausi pas gydytoją, visokius tyrimus dariausi, ir jau kai paaiškėjo, kad viskas gerai, tai metėm į šalį visas apsaugas... Tai va, mmm turėjo būt sausio 18 d. Vėlavo... Vakar dariausi testą ir iš karto parodė II Net pasimečiau, maniau kad viskas sudėtingiau bus, ilgiau užtruks... o čia tik op ir yra...  Sveikinu, super
QUOTE(Edithk @ 2008 01 14, 20:50) Sveikute, Karta guodemes genetiniu tyrimu puslapiuke, sakei, kad jau planuojat vaikeli. Mums pavyko is pirmo karto, bet turbut paskubejom, tai dabar tenka labai saugotis ir kuo nestumas dides gali tekti daug lovoj guleti, bet man vistiek svargu gyvas ir sveikas. Kitoj sav eisim tyrimu, tikiuosi bus geri. O tau linkiu kuo greiciau pastoti ir laukti issvajotojo sunelio. Sekmes!!! sveika, o, kaip dziugu girdet tokias naujienas saugok savo vaikuti labai labai, jei tik reikia, tai ir gulek. o kiek jums savaiteliu? kaip tyrimai? o pas mus vis dar nieko  ryt turi but mmm, tai ir jauciu, kad jos ir vel ateis.
QUOTE(jurg_ita @ 2008 01 23, 15:21) Aš tiesiog apstulbus, gruodį lankiausi pas gydytoją, visokius tyrimus dariausi, ir jau kai paaiškėjo, kad viskas gerai, tai metėm į šalį visas apsaugas... Tai va, mmm turėjo būt sausio 18 d. Vėlavo... Vakar dariausi testą ir iš karto parodė II Net pasimečiau, maniau kad viskas sudėtingiau bus, ilgiau užtruks... o čia tik op ir yra...   tau labai pasiseke kad pavyko is pirmo karto  labai sveikinu
nataliuncik
2008 01 24, 21:09
QUOTE(jurg_ita @ 2008 01 23, 16:21) Aš tiesiog apstulbus, gruodį lankiausi pas gydytoją, visokius tyrimus dariausi, ir jau kai paaiškėjo, kad viskas gerai, tai metėm į šalį visas apsaugas... Tai va, mmm turėjo būt sausio 18 d. Vėlavo... Vakar dariausi testą ir iš karto parodė II Net pasimečiau, maniau kad viskas sudėtingiau bus, ilgiau užtruks... o čia tik op ir yra...  Sveikinu  Linkiu jums visko ko geriausio
QUOTE(jurg_ita @ 2008 01 23, 17:21) Aš tiesiog apstulbus, gruodį lankiausi pas gydytoją, visokius tyrimus dariausi, ir jau kai paaiškėjo, kad viskas gerai, tai metėm į šalį visas apsaugas... Tai va, mmm turėjo būt sausio 18 d. Vėlavo... Vakar dariausi testą ir iš karto parodė II Net pasimečiau, maniau kad viskas sudėtingiau bus, ilgiau užtruks... o čia tik op ir yra...  didziausi sveikinimai  laukiame taves prisijungiancios prie spaliukiu
Jogailė
2008 01 26, 14:46
Mums pavyko iš 4 karto
Vita_uk
2008 02 04, 23:08
erdve_s
2008 02 05, 09:35
Siandien pirma karta dariau testuka - neigiamas. Ech, o as dar naiviai tikejaus kad pavyks per pirma menesi Na bet nenusimenu per daug  . Tikiuos kitas menuo bus sekmingas  To linkiu ir visoms kitoms planuojancioms
QUOTE(erdve_s @ 2008 02 05, 09:35) Siandien pirma karta dariau testuka - neigiamas. Ech, o as dar naiviai tikejaus kad pavyks per pirma menesi Na bet nenusimenu per daug  . Tikiuos kitas menuo bus sekmingas  To linkiu ir visoms kitoms planuojancioms  as irgi galvojau kad per pirma menesi uzkibs, bet kai cia paskaitineju kad neviskas taip lengva kaip atrodo, tai dabar esu apsiraminus ir tiesiog laukiu
Mums pavyko 5 planavimo menesi  Tikekit ir jums tikrai pavyks!
Vien Tik
2008 02 05, 20:17
Mano sūnus "užkibo" per vieną nesaugų  kartą visiškai "saugią" pagal kalendorių dieną. Antrasis nėštumas (po septynerių metų) taip pat po pirmo karto. Deja, šio leliuko nesulauksiu
hippo:)
2008 02 05, 22:15
mums pirmas menesiukas buvo nesekmingas!  nors manau, kad buvo kazkas ten uzsikabine, tik neuzsilaike pas mumis...  gal kita pasiseks - tikimes!  vis dar nekantri esu!
QUOTE(hippo:) @ 2008 02 05, 22:15) mums pirmas menesiukas buvo nesekmingas!  nors manau, kad buvo kazkas ten uzsikabine, tik neuzsilaike pas mumis...  gal kita pasiseks - tikimes!  vis dar nekantri esu!  O kaip tu tai pajautei?
2008 02 05, 23:11
QUOTE(Jolli @ 2008 02 05, 23:25) pilvo apacia kietesne tapo, prie pilvo tiesiog niekas negalejo prisiliesti, sona skaudedavo, kvapai dirgino, sleikstulys kai kada atsirasdavo, speneliai jautrus buvo, mieguistumas atsirado... na ir atkeliavo mano mmm, tai tokiais kresuliais variau! ir labai stipriai, kaip niekad tai man toks jausmelis, kad paskutini karta besimylit vyras pramuse kamsti  , na kaip atsitiko taip vadinasi turejo buti  lauksim kito kart  zinai, geriau jau taip normaliai per menesines visa tai lai atsitinka, nei, kad po keliu savaiciu ar net menesiu!  tikiu, viskas bus gerai!
QUOTE(hippo:) @ 2008 02 05, 23:11) pilvo apacia kietesne tapo, prie pilvo tiesiog niekas negalejo prisiliesti, sona skaudedavo, kvapai dirgino, sleikstulys kai kada atsirasdavo, speneliai jautrus buvo, mieguistumas atsirado... na ir atkeliavo mano mmm, tai tokiais kresuliais variau! ir labai stipriai, kaip niekad tai man toks jausmelis, kad paskutini karta besimylit vyras pramuse kamsti  , na kaip atsitiko taip vadinasi turejo buti  lauksim kito kart  zinai, geriau jau taip normaliai per menesines visa tai lai atsitinka, nei, kad po keliu savaiciu ar net menesiu!  tikiu, viskas bus gerai!  saunuole kad esi tokia stipri  dabar jau nusipelnei dvynuku
kristule666
2008 02 06, 11:10
QUOTE(Linutas @ 2007 11 19, 19:54) Va čia ir yra gyvybės paslaptis ir stebuklas - arba kaip aš sakau, kada pati dušelė pasirinks jūsų šeimą ir įsikūnys naujoje ląstelėje susiliejus tavo ir vyro ląstelėms. Niekas nežino kada tiksliai tai įvyksta, bet forsuoti tikrai reikalo nėra. tiesiog lauki, tikiesi, svajoji - ir JI apsigyvena tavyje. Taip sakau dėl to, kad girdėjau, jog angeliukas, kuris taip pat ruošiasi įsikūnyti į naują leliuką jau gyvena šalia moters, ją stebi ir pats pasirenka tą momentą, kada nori susilieti su nauja užsimezgusia ląstele. kaip graziai parasei
bezdzionele
2008 02 06, 14:37
Burbuliene
2008 02 06, 19:31
Mano istorija tokia, kad lygiai pries 2metus po puses metu nuo vestuviu nutraukiau KT vartojima su planu pastoti. Girdejau, kad moteris susiduria su problemomis pastoti po KT tad pirmus 3menesius nuosirdziai nieko nesitikedama laukiau kol susitvarkys mano naturalus ciklas. Bet jis deje ir po 3 men. nesusitvarke. Is pradziu su gine bandem mm sureguliuot kitu hormoniniu vaistu pagalba, bet padedavo laikinai. Po to spjauviau as i tuos hormonus nuo kuriu tik svoris kilo ir taip praradau visai mm. Per visus metus jos man pasivaideno tik 3k. O nuo praeitu sausio ciklas susireguliavo. Per ta laika buvo ir stengimusi myletis 5k. iseiles per ovuliacini perioda ir visisko pamirsimo, kad sexo metu atsiranda vaikai Reziume 2008m pirmomis dienomis manyje uzgime nauja gyvybe, po to, kai vyras per kaledas susilazino su draugu kas greiciau tures vaika, po to kai as kaledu nakti du kartus sapnavau save nescia ir po to, kai jau maniau, kad be tyrimu ir gydimo pastojimo igyvendint jau nepavyks. Bet taip ir "nespejau" suzinoti del kokiu priezasciu metus nepastojau ir dekui Dievui gydimo neprireike
2008 02 06, 20:33
QUOTE(Evlin @ 2008 02 06, 10:18) oho...  kaip cia pasakius - dvynukai!  o kas juos augins!?  pabandziau drauges vaika laikyti vienoje rankoje ir dar meskina pasiimti i kita  zinai, labai jau sudetinga buvo  tai gal pradziai uzteks ir vieno dar vis man teplioja mano mmm, tai bandyti nelabai, nors gal si vakara isprasysiu vyro, nes jis tauposi berniukui Papildyta:QUOTE(Burbuliene @ 2008 02 06, 20:31) Mano istorija tokia, kad lygiai pries 2metus po puses metu nuo vestuviu nutraukiau KT vartojima su planu pastoti. Girdejau, kad moteris susiduria su problemomis pastoti po KT tad pirmus 3menesius nuosirdziai nieko nesitikedama laukiau kol susitvarkys mano naturalus ciklas. Bet jis deje ir po 3 men. nesusitvarke. Is pradziu su gine bandem mm sureguliuot kitu hormoniniu vaistu pagalba, bet padedavo laikinai. Po to spjauviau as i tuos hormonus nuo kuriu tik svoris kilo ir taip praradau visai mm. Per visus metus jos man pasivaideno tik 3k. O nuo praeitu sausio ciklas susireguliavo. Per ta laika buvo ir stengimusi myletis 5k. iseiles per ovuliacini perioda ir visisko pamirsimo, kad sexo metu atsiranda vaikai Reziume 2008m pirmomis dienomis manyje uzgime nauja gyvybe, po to, kai vyras per kaledas susilazino su draugu kas greiciau tures vaika, po to kai as kaledu nakti du kartus sapnavau save nescia ir po to, kai jau maniau, kad be tyrimu ir gydimo pastojimo igyvendint jau nepavyks. Bet taip ir "nespejau" suzinoti del kokiu priezasciu metus nepastojau ir dekui Dievui gydimo neprireike  va kaip jums pasiseke!!! dziaugiuosi uz jus ir jusu angeliuka!  didziausi sveikinimai! puiki gyvenimiska istorija su laiminga pabaiga!  o kaip vyrui su lazybom?  laimejo?  ar is rimto dalyko susilazino?
acura_maniake
2008 02 07, 00:05
pirmas maziukas uzkibo po 3 men po nutraukimo KT,o mazoji princese is vieno karto  dabar ketvirtas menuo kaip bandom prisikviesti trecia
2008 02 07, 00:12
QUOTE(acura @ 2008 02 07, 01:05) pirmas maziukas uzkibo po 3 men po nutraukimo KT,o mazoji princese is vieno karto  dabar ketvirtas menuo kaip bandom prisikviesti trecia  na tai fainiai gi jums!!! sveikinimai sulaukus dvieju klecku!  linkiu greitai prisikviesti i trecia!  garsiau saukit, kad isgirstu!  tai kaip ta seni salti - pamenu darzelio laikus: "seni salti... seni salti..."  ir ziurek, nespesi mirktelt ir jau busi
acura_maniake
2008 02 07, 00:14
QUOTE(hippo:) @ 2008 02 06, 23:12) na tai fainiai gi jums!!! sveikinimai sulaukus dvieju klecku!  linkiu greitai prisikviesti i trecia!  garsiau saukit, kad isgirstu!  tai kaip ta seni salti - pamenu darzelio laikus: "seni salti... seni salti..."  ir ziurek, nespesi mirktelt ir jau busi   butinai kuo garsiau kviesim
PŪKITAS
2008 02 07, 00:22
kaip as jums baltai pavydziu, kad jus taip greit  ech...kad mums taip, nu bet tikiuosi gal sianakt kanors suregsiu, nes pagal viska tai man isskyros kaip tik
nataliuncik
2008 02 07, 16:05
QUOTE(Burbuliene @ 2008 02 06, 20:31) Mano istorija tokia, kad lygiai pries 2metus po puses metu nuo vestuviu nutraukiau KT vartojima su planu pastoti. Girdejau, kad moteris susiduria su problemomis pastoti po KT tad pirmus 3menesius nuosirdziai nieko nesitikedama laukiau kol susitvarkys mano naturalus ciklas. Bet jis deje ir po 3 men. nesusitvarke. Is pradziu su gine bandem mm sureguliuot kitu hormoniniu vaistu pagalba, bet padedavo laikinai. Po to spjauviau as i tuos hormonus nuo kuriu tik svoris kilo ir taip praradau visai mm. Per visus metus jos man pasivaideno tik 3k. O nuo praeitu sausio ciklas susireguliavo. Per ta laika buvo ir stengimusi myletis 5k. iseiles per ovuliacini perioda ir visisko pamirsimo, kad sexo metu atsiranda vaikai Reziume 2008m pirmomis dienomis manyje uzgime nauja gyvybe, po to, kai vyras per kaledas susilazino su draugu kas greiciau tures vaika, po to kai as kaledu nakti du kartus sapnavau save nescia ir po to, kai jau maniau, kad be tyrimu ir gydimo pastojimo igyvendint jau nepavyks. Bet taip ir "nespejau" suzinoti del kokiu priezasciu metus nepastojau ir dekui Dievui gydimo neprireike   Sveikinu iš viso širdies!!! Čia jum dovaną nuo Kalėdų senelio
Burbuliene
2008 02 07, 19:22
QUOTE(hippo:) @ 2008 02 06, 21:33) puiki gyvenimiska istorija su laiminga pabaiga!  o kaip vyrui su lazybom?  laimejo?  ar is rimto dalyko susilazino? Na lazybos kiek zinau, kas pirmas vaikeli tures, o zirniukas pilvely kol kas ir lieka tik zirniuku  Todel, kol nelaikysiu savo kleckiuko ant ranku, tol nepatikesiu, kad jau turiu vaikeli QUOTE(nataliuncik @ 2008 02 07, 17:05) Aciu uz nuosirdzius sveikinimus ---- Dar noriu priminti begaminantcioms leliukus mamytems, kad sexas nera tik mechaniskas vaiku darymas, o bekitako ir labai malonus uzsiiemimas su mylimu vyru kai pamirsau is kur atsiranda vaikai, tada ir nejucia pastojau
ernestute
2008 02 09, 22:21
QUOTE(Burbuliene @ 2008 02 07, 19:22) Dar noriu priminti begaminantcioms leliukus mamytems, kad sexas nera tik mechaniskas vaiku darymas, o bekitako ir labai malonus uzsiiemimas su mylimu vyru kai pamirsau is kur atsiranda vaikai, tada ir nejucia pastojauteisingai pasakyta
PŪKITAS
2008 02 09, 23:14
nu, kad ir kaip butu bet mylintis vistiek smeksteli mintis, kad galbut si karta kazkas ivyks  Norom nenorom ta mintis smesteli ir manau cia normalu, gal kai jau ilgai planuoji ir pavargsti nuo viso planavimo, tada spjauni i viksa ir tiesiog gyveni, o tada stebuklas ir pasibeldzia i duris
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 02 10, 00:14) nu, kad ir kaip butu bet mylintis vistiek smeksteli mintis, kad galbut si karta kazkas ivyks  Norom nenorom ta mintis smesteli ir manau cia normalu, gal kai jau ilgai planuoji ir pavargsti nuo viso planavimo, tada spjauni i viksa ir tiesiog gyveni, o tada stebuklas ir pasibeldzia i duris  Man lygiai tas pats, kai myliuosi tos mintys pacios sukasi  nu niekaip nuo ju negaliu pasislepti
PŪKITAS
2008 02 10, 13:23
Cia normalus dalykas, kad mes apie tai galvojam, juk labai jau laukiam tu savo stebukliuku
2008 02 10, 19:07
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 02 10, 14:23) Cia normalus dalykas, kad mes apie tai galvojam, juk labai jau laukiam tu savo stebukliuku  sutinku su jumis, mergaites  man irgi taip yra  bet vakar, kai tai padareme gamtoje ir visai pamirsome is kur tie vaikai atsiranda  extrymas tai manau, reikia daugiau tokiomis progomis pasimegauti ir pamirsti, jog stengiames pagaminti stebukliuka jis pats ateis savu laiku
Burbuliene
2008 02 11, 15:05
As irgi pradedu manyti, kad vaikai patys pasirenka kada jiems geriausiai ateiti i seima  Ir isties, jei buciau pastojus iskart nutraukus KT, arba net pries metus, tai mums su MB tektu pas tevus kuriam laikus prisiglausti, kol musu busta irengs. Nes tokiom salygom, kokiom siuo metu mes gyvenam - vaikus auginti butu begalo sudetinga ir sunku. O dabar - ateis tokiu geru laiku - kai ne tik teveliai gales megautis sutvarkyta buitim, bet vaitutis tures atskira erdve
|
|