Sveikos, mielosios! Esu cia naujoke, tad nezinau - tikriausiai tokia tema jau buvo, bet kartais smagu ir pasikartoti.... Pasidalinkit - kiek laiko jums uztruko nuo bandymu pradzios iki
Va čia ir yra gyvybės paslaptis ir stebuklas - arba kaip aš sakau, kada pati dušelė pasirinks jūsų šeimą ir įsikūnys naujoje ląstelėje susiliejus tavo ir vyro ląstelėms. Niekas nežino kada tiksliai tai įvyksta, bet forsuoti tikrai reikalo nėra. tiesiog lauki, tikiesi, svajoji - ir JI apsigyvena tavyje.
Taip sakau dėl to, kad girdėjau, jog angeliukas, kuris taip pat ruošiasi įsikūnyti į naują leliuką jau gyvena šalia moters, ją stebi ir pats pasirenka tą momentą, kada nori susilieti su nauja užsimezgusia ląstele.
Niu su pirmu man prireike mazdaug 3 menesiu, o va dabar antro norim, o jau 6 men nieko nesigauna
Mes su vyru irgi planuojames, tik dar antrą mėnesį. Na, gal pusantro. Norėjau pasiteirauti, ar nėštumo testuką galima darytis bet kokiu metu, ar geriau tik po, kai neivyksta mėnesinės?
QUOTE(*sandriukas* @ 2007 11 19, 21:07) Man su pirmu netyčia gavosi, net nežinau, kada... O antrąjį planavome, tai iš pirmo karto ir pavyko. QUOTE(Anelka @ 2007 11 19, 22:35) Mes su vyru irgi planuojames, tik dar antrą mėnesį. Na, gal pusantro. Norėjau pasiteirauti, ar nėštumo testuką galima darytis bet kokiu metu, ar geriau tik po, kai neivyksta mėnesinės? Galima, žinoma, bet kada daryti
O mums gavosi po 6 mėn.
Mums pavyko antrą mėnesį.
Ech... mes jau nuo balandzio planuojam... dar kolkas nieko
Kaip gera girdeti, kad yra tokiu, kuriems greitai pavyksta
Pirmas buvo netyciukas, o dabar planuojam antra, tad nezinia kaip cia bus
Kaip smagu, kai leliukas sugalvoja ateiti is karto kai teveliai ji pakviecia...
Labai linkiu, kad taip visoms ir butu.
mes planuojam jau metus ir 2 men. jau zinom,kodel nepavyksta ir setngiames su gydytoju pagalba toliau.laimingos tos,kurioms nereikia to patirti
QUOTE(Anelka @ 2007 11 19, 22:35) Mes su vyru irgi planuojames, tik dar antrą mėnesį. Na, gal pusantro. Norėjau pasiteirauti, ar nėštumo testuką galima darytis bet kokiu metu, ar geriau tik po, kai neivyksta mėnesinės? Mum tai irgi gavosi iskarto kai tiknusprendem. Del testo tai va ka as pasakysiu. Labai mes nekantravom QUOTE(Undinelle @ 2007 11 22, 18:53) Kaip smagu, kai leliukas sugalvoja ateiti is karto kai teveliai ji pakviecia... Labai linkiu, kad taip visoms ir butu. Labai gaila, kai tas leliukas ima ir ateina... pas tuos, kurie jo nelaukia. Kaip vat ta nepilnametė paleidusi savo naujagimį šiukšlių šiužu...
Pas mus yra problemų, tai gavau skatinamųjų dozę, tai gavosi iš pirmo karto, be deja, nėštumas baigėsi neisvystančiu, apie tai sužinojom, kai buvo 11 savaičių, bet nosies nenukabinam, į viską žiūrim optimistiškai ir tikimės, kad kitas kartas bus sėkmingas
Linkiu, kad būtų kuo mažiau problemų ir kad visos šeimos sulauktų savo stebukliukų QUOTE(Linutas @ 2007 11 22, 22:17) Labai gaila, kai tas leliukas ima ir ateina... pas tuos, kurie jo nelaukia. Kaip vat ta nepilnametė paleidusi savo naujagimį šiukšlių šiužu... Pritariu tau... mane irgi tai siutina labai labai QUOTE(Linutas @ 2007 11 22, 21:17) Labai gaila, kai tas leliukas ima ir ateina... pas tuos, kurie jo nelaukia. Kaip vat ta nepilnametė paleidusi savo naujagimį šiukšlių šiužu... ta tema man isvis truksta zodziu QUOTE(Keiti @ 2007 11 24, 01:28) Lygiai kaip ir mum, tik du mėnesius nežinojau kad laukiuosi, nes nematė nei gydytojai, nei testai rodė, tik pati jaučiau. geras
Pirmas buvo netyciukas, o antra jau labai planavom ir gavosi po 5 menesiu.
QUOTE(Undinelle @ 2007 11 22, 18:53) Kaip smagu, kai leliukas sugalvoja ateiti is karto kai teveliai ji pakviecia... Labai linkiu, kad taip visoms ir butu. Kai man buvo labai jau ilgas tarpas tarp mm (84 d) - galvojau kad laukiuosi, tačiau testai nieko nerodė. Nuėjau pas ginę - kaip tyčia neįsijungia echo aparatas. Tai išrašė kažkokių vaistų (nepamenu), kurie, pasak jos padeda pastoti, arba jeigu nesu nėščia - iššaukia mm. Tai kai pagaliau sulaukiau tų laimingų dienų - tai plūdau kaip is fontano. Na, gal tai ,sakykim, nebuvo persileidimas
Mums pirmas pavyko tik po metų
QUOTE(aukaja @ 2007 11 26, 17:28) Mums pirmas pavyko tik po metų pas mus panašiai buvo, tik laukėm ne metus, o 9 mėnesius
po daabrtinio pradejimo greiciausiai uzteko menesio
QUOTE(aukaja @ 2007 11 26, 17:28) Mums pirmas pavyko tik po metų taip dazniausia ir buna mum irgi panasiai buvo
mums pirma karta pavyko po penkiu menesiu bandymu, ti deja laimingai nesibaige... dabar vel bandom kviesti leliu jau ketvirtas menuo
Mes pradejom planuoti ir TAS pats pirmas kartas buvo lemtingas
po 3 menesiu jau yra
Mes tik pirmas menuo kaip bandom; siandien buvo ovuliacija (pagal BT), tad dar pora savaiteliu reiks nekantriai laukti rezultato. Kaip matau is pasisakymu, daugeliui viskas uztruko bent keleta menesiu, reta kuri is pirmo karto uzkibo
Sekmes visoms
Dukra pagauti pavyko per pirma menesiuka.
Antra karta II pamaciau po 12 men. bandymu, bet baigesi liudnai. Trecias bandymas truko 8 menesius ir dabar jau
Mes bandom jau trecias menuo ir nieko
Pirmą
QUOTE(joločka @ 2007 12 02, 16:43) Pirmą jetau, kaip ilgai ir atkakliai bandete! Dziugu, kad pagaliau viskas pavyko ir pilvukas uzaugo
Mums pavyko
uztruko net 7 mėn, bet pagaliau pagaliau sulaukiau atpildo už kantrybę
Mums pavyko antrą mėnesį
Mes pradejom tik si menesiuka, bet taip noretume kaledinio stebuklo
turiu savaidgali susirgt, tai taip nelaukiu, kad siaubelis.... na jei nieko nebus reiks stengtis stipriai nenusiminti, juk tik pirmas menesiukas pastangu... Tai merginos po svenciu kibsime i darba !!!!
Mums pavyko lygiai po 5 mėnesių...
O man pirmas vaikas greitai(jau po 3 men. gavos), bet su antru buvo daug asaru, nevilties.Praejo 8METAI ir man gime angeliukas-dukryte! Jau metus bandom trecio vaikelio
Mums leliukas pavyko per 2menesius
QUOTE(Diax @ 2007 12 21, 16:25) Kokia gali but paslaptis. Kai kiekviena menesi lauki ir jau galvoji nu jau dabar pasiseks ir vel nieko, o gydytojai sako bandikit dar, kai po 2 men. nestumo buna persileidimas QUOTE(nataliuncik @ 2007 12 22, 16:39) Kokia gali but paslaptis. Kai kiekviena menesi lauki ir jau galvoji nu jau dabar pasiseks ir vel nieko, o gydytojai sako bandikit dar, kai po 2 men. nestumo buna persileidimas kaip miela
Su pirmu laukiau 5 men. Antrojo II pamaciau tik po metu ir tai su medicinos pagalba. O va trecia karta pamaciau visai netiketai ir labai greitai
QUOTE(cenzura @ 2007 11 20, 09:10) QUOTE(indrutee @ 2007 11 21, 01:16) o mes pirmojo laukem 10 men, bet vaikiukas buvo didelis ligoniukas. as ji nesiojau 23 savaites, o paskui netekau..... dabar bandom jau 5 men, be nieko...
mum tai su vyru isejo nuo vieno vieninelio karto
|