Labai norėtųsi,kad atsilieptų mamos,kurių vaikučiai jau lanko šią mokyklą.Pasidalinkite įspūdžiais.
Gal net atsiras dabartinių ketvirtokų mamų ir parekomenduos mokytojas,kurios perims pirmokėlius
Esam apsisprendę ateinančiais metais dukrą leisti į šią mokyklą (dėkui Dievui,priklausome jai pagal gyvenamąją vietą).
Labai norėtųsi,kad atsilieptų mamos,kurių vaikučiai jau lanko šią mokyklą.Pasidalinkite įspūdžiais. Gal net atsiras dabartinių ketvirtokų mamų ir parekomenduos mokytojas,kurios perims pirmokėlius
Mums irgi aktualus klausimas: kas šiemet turi trečiokus ir ketvirtokus, nes dar nežinom, kada pradėsim lankyti mokyklą. Pasidalinkit patirtim, mamos.
Negi nei vienos supermamos vaikas nelanko (-ė) šios mokyklos?
Lanko, lanko
Dukra lanko 3 burelius (ir kaip ji speja QUOTE(Wiwa @ 2008 01 09, 16:54) Lanko, lanko Dukra lanko 3 burelius (ir kaip ji speja Viskas labai domina Rasai, kad mokykla tolokai, ar nebuvo problemu uzrasant? Kada neset prasyma? Idomu, kaip jusu klaseje, ar yra 6-meciu? Ir maloniai nustebau, kad prailginta iki 17-18 dirba
Sveikos mamytes !
mes taip pat savo suneli zadame vesti i Masioto m-kla. Gyvename Jaruzaleje, taciau ten mokykla - mums nelabai patiko Ar ka suzinojote apie MAsioto mokytojas? pasidalinkite informacija , busiu labai dekinga QUOTE(Augustė @ 2008 01 09, 22:47) Viskas labai domina Rasai, kad mokykla tolokai, ar nebuvo problemu uzrasant? Kada neset prasyma? Idomu, kaip jusu klaseje, ar yra 6-meciu? Ir maloniai nustebau, kad prailginta iki 17-18 dirba na problemu uzsirasant buvo, nes siaip uzraso is pradziu pagal priklausancia teritorija, po to, jei vieno is tevu darbas ieina i mokyklos aptarnaujama teritorija, na ir taip toliau. Tai mes "issinuomavom" buta netoliese Del 6-meciu klaseje, tai kazkaip ir nesidomejau. Savo mergina irgi buvau galvojusi leisti i 1 klase 6, 3 metu, bet pakalbejau su aukletojom ir jos man patare dar palaukti. Tuo metu galvojau ar tik nepadariau klaidos, bet per tuos metus pamaciau kaip mano mergina is tikruju "susitupejo" ir subrendo mokyklai Del prailgintos, tai labai gerai ir pamokas ten paruosia su mokytoja ir i burelius nueina ir su draugais pazaidzia, vienzo net namo nelabai nori eiti QUOTE(Wiwa @ 2008 01 19, 21:23) na problemu uzsirasant buvo, nes siaip uzraso is pradziu pagal priklausancia teritorija, po to, jei vieno is tevu darbas ieina i mokyklos aptarnaujama teritorija, na ir taip toliau. Tai mes "issinuomavom" buta netoliese Del 6-meciu klaseje, tai kazkaip ir nesidomejau. Savo mergina irgi buvau galvojusi leisti i 1 klase 6, 3 metu, bet pakalbejau su aukletojom ir jos man patare dar palaukti. Tuo metu galvojau ar tik nepadariau klaidos, bet per tuos metus pamaciau kaip mano mergina is tikruju "susitupejo" ir subrendo mokyklai Del prailgintos, tai labai gerai ir pamokas ten paruosia su mokytoja ir i burelius nueina ir su draugais pazaidzia, vienzo net namo nelabai nori eiti Ka reiskia "issinuomavom" buta? Pas draugus ar gimines prisideklarovot? Tiesa ar galima deklaruoti gyv. vieta pas draugus, t.y. be nuomos sutarties? Ar deklaruoti galiu tik pas giminaicius?
Į šią mokyklą prašymus galima nešti jau nuo vasario 1 d.
Dar sužinojau,kad mokytojos kaip ir negalima pasirinkti,nes jie nusprendė pirmokus skirstyti atsitiktine tvarka.Na bet aš manau,kad vaikai bus paskirstyti tiesiog pagal žinių lygį,nes anketoje,kurią pildžiau vietoje,buvo tokie klausimai-ar moka skaityti,ar moka skaičiuoti ir pan. Medicininę pažymą galima atnešti vėliau,iki gegužės mėn. QUOTE(ERPE @ 2008 02 25, 14:49) Į šią mokyklą prašymus galima nešti jau nuo vasario 1 d. Dar sužinojau,kad mokytojos kaip ir negalima pasirinkti,nes jie nusprendė pirmokus skirstyti atsitiktine tvarka.Na bet aš manau,kad vaikai bus paskirstyti tiesiog pagal žinių lygį,nes anketoje,kurią pildžiau vietoje,buvo tokie klausimai-ar moka skaityti,ar moka skaičiuoti ir pan. Medicininę pažymą galima atnešti vėliau,iki gegužės mėn. Anketos reikalingos ne vaikams "atsijoti",o pacioms mokytojoms bendrai orientacijai,kokiais tempais startuoti.Birzelio pradzioje 2 savaites vyksta Kiskiu mokyklele,tai Rugsejo 1 ne taip baisu,nes jau vieni kitus pazista.Musu klaseje taip pat buvo visiskai skirtingo parengimo vaiku.Mano vaikas baige PM ir mes labai patenkinti ir dekingi QUOTE(Katrin @ 2008 01 30, 14:43) Ka reiskia "issinuomavom" buta? Pas draugus ar gimines prisideklarovot? Tiesa ar galima deklaruoti gyv. vieta pas draugus, t.y. be nuomos sutarties? Ar deklaruoti galiu tik pas giminaicius? na ir istikruju ..atskleiskite paslapti kaip issisukote del gyvenamosios vietos ?
Nuo rugsejo pradedam mokytis sioje mokykloje...na ,noreciau isgirst minciu,nuomoniu apie mokytojas,direktore ir t.t.
Nuo rugsejo pradedam mokytis sioje mokykloje...na ,noreciau isgirst minciu,nuomoniu apie mokytojas,direktore ir t.t. Mes pradedame irgi nuo rugsejo mokintis. Labai noreciau isgirsti is buvusiu ketvirtoku ar, gal ir kiti turi kokios info, apie pirmoku mokytojas. Klases jau paskirstytos, bet tikrai butu idomu suzinoti kaip mokytojos buvo priimtos anktesniu savo klases mokiniu ir teveliu. Musu mokytoja Silvija Kazakeviciene.
Laba,
as ka tik sia mokykla pabaigusio sunaus mama tai galiu pasakyt mokykla si jega, taip kad nusiraminkite ir ramiai laukite rugsejo pirmosios. Visas kolektyvas jaunos, veiklios moteriskes. Direktore nuostabi (net nezinojau, atrodo nei asmeniskai labai kalbejausi, nei ten pazinti ar zinot problemas galejo, o prieidavo, paklausinedavo apie sunu, patardavo ir t.t.) Pavaduotoja nuostabi, mokyla turi daug svenciu, koncertu, isvyku zodziu, gyveno sunus siltamio (kaip as vadinu) salygomis. Gal mokytoju kitu ir nepazistu, bet per isleistuves maciau kaip visos klases sauniai atsiliepe apie mokytojus, apsikabindavo juos ir t.t. (tikriausiai tai rodo, kad santykiai nuostabus) gal buvo gieztesniu (pvz anglu kalbos mokytojos), bet pagrinde visos fainos. na kas dar... ai, mes visai nepriklausem jai, bet nuvaziavau, palikau pareiskima (netoli dirbau tada), kad man arti darbo ir kiek pamenu prieme tada visus norinciu tai tiek, sekmes, tikrai viskas gerai bus
Aciu
Na apie mokymosi lygi su manim verciau nediskutuot
kai pas mane auga padukes sunus, tai dziaugiuosi, kad pakankamai gerai sekesi ir tiek zinau kad buvo papildomos mokamos pamokeles (tik kiek girdejau su vietom nekas), o kiti dalykai - na cia reiketu su aktyvesnem mamytem padiskutuot...sorry mums sekesi matematika. siaip sunus noriai ejo i mokykla (kiek girdejau ir kiti vaikai, va tik del anglu sake pradzioj buvo visko, po to perejo pas kita mokytoja ir susitvarke (cia kitiems kai kuriems vaikams)
Tinklalapyje randu 2 anglu k. mokytojas: S.Eigminiene ir I. Linartiene: tai kuri cia yra ta, pas kuria perejo, ar ta, is kurios isejo? O ar vesdavote savo vaika i prailginta gupe? Jei taip, tai paruosdavo ten pamokas, ar neprailgdavo diena ir budavo uzsieme?
Oi, reiketu sunaus paklausti
nenoriu nieko sakyti, nes vieniems labiau viena patiko, kitiems kita (ale kai buvo priprate prie tokiu svelnesniu mokytoju, tai sios reiklesnes pasirode) ale viskas gerai Prailgintoj pamokas paruosdavo, tik mes neilgai lankem, kitiems visai ir patiko.
Atvirai pasakius gasdina, ir tuo paciu noriu tiketi, kad mokytoja, pati tai zinodama stengsis is sirdies (nor gali taip ir nebuti
Apie šią mokytoją,ko gero, nesulauksim jokių atsiliepimų,nes jos mokinių paprasčiausiai nėra. Jau tik mes galėsim ją rekomenduoti (arba ne) po keturių metų
Aš labai tikiuosi,kad viskas mūsų vaikams bus gerai, nes mokytoja bent jau atrodo energinga.Ir maniškei Zuikių mokyklėlėj ji paliko gerą įspūdį. Bet visgi nerimo yra QUOTE(ERPE @ 2008 08 08, 10:48) Apie šią mokytoją,ko gero, nesulauksim jokių atsiliepimų,nes jos mokinių paprasčiausiai nėra. Jau tik mes galėsim ją rekomenduoti (arba ne) po keturių metų Aš labai tikiuosi,kad viskas mūsų vaikams bus gerai, nes mokytoja bent jau atrodo energinga.Ir maniškei Zuikių mokyklėlėj ji paliko gerą įspūdį. Bet visgi nerimo yra Yra mokiniu laida,bent jau siu metu,bet mamytes tiesiog neskuba rasyt atsiliepimu,matyt rimtesni rupesciai,juk i kita mokykla reiks vaikus leist.Gaila siek tiek,ne snoretusi atsiliepimu paskaityt,nors kitavertus jau nieko nepakeisi,tiesiog smalsu.Labai
Na mes jau keliusim i 2 klase sioje mokykloje, tai kol kas viskas patinka, o vasara netgi buvome sokiu stovykloje, organizuojama lankomo sioje mokykloje T.Petreikio sokiu burelio, tai dukrai labai patiko, suvaziavo daug vaiku is ivairiu Vilniaus mokyklu, kuriuose vaikai lanko Petreikio bureli ir smagiai leido laika gamtoje, sokiu pamokos 2 kart dienoje vykdavo ir pan.
As tai noriu mamyciu, kuriu vaikai baige P.Masioto pradine mokykla, paklausti, kokia mokykla ju vaikuciai lanko dabar?
Siek tiek nusivyliau rugsejo pirmosios svente.Is savo mokyklos laiku as prisimenu SVENTE,o cia buvo kazkoks mitingas,zmoniu sambruzdis,bet ne svente.Na,Flintas vaikus pralinksmino,saunu,bet ar neiseina daryt sventes didesniame plote,mokyklos lauko aiskteleje,o nie vidiniame kieme? Juk rugsejo pirmoj svente,o ypac pradinukams.
QUOTE(mano_svajone @ 2008 09 10, 10:13) Siek tiek nusivyliau rugsejo pirmosios svente.Is savo mokyklos laiku as prisimenu SVENTE,o cia buvo kazkoks mitingas,zmoniu sambruzdis,bet ne svente.Na,Flintas vaikus pralinksmino,saunu,bet ar neiseina daryt sventes didesniame plote,mokyklos lauko aiskteleje,o nie vidiniame kieme? Juk rugsejo pirmoj svente,o ypac pradinukams. ar si mokykla turi mokyklos lauko aikstele? juk ji apsupta daugiaauksciu namu. Salia yra mokykla gimnazija, nezinau ar ta diena leistu daryti svente savo kieme taip, gal cia minusas, kad nera sporto sales, bet matot kad mokykla isikurusi darzelio pastate. QUOTE(cola @ 2008 09 10, 14:09) ar si mokykla turi mokyklos lauko aikstele? juk ji apsupta daugiaauksciu namu. Salia yra mokykla gimnazija, nezinau ar ta diena leistu daryti svente savo kieme taip, gal cia minusas, kad nera sporto sales, bet matot kad mokykla isikurusi darzelio pastate. As kalbu apie aisktele,kur darzeli atveju buna vaiku zaidimo aikstele su smelio dezemis,o svente vyko 5 aru dydzio vidiniame kieme.Zinau,kad ji visa laika ten vyksta,tad nustebau,kodel per tiek metu niekas nesumane tos sventes padaryt NORMALIA.Manau visos mamos suprantam,kad vaikam,susirinkusiems i rugsejo pirmosios svente maziausia ydom visus kalbos ir t.t. smagiausia pamatyt senu sir naujus draugus ir t.t. Del sporto sales tai tikrai gaila,kad nera,bet nieko nepadarysi.
na tiesa pasakius nezinau kodel nedaro...gal todel kad prie namu arti triuksmaut nenori, gal....na man kazkaip nekilo tokie klausimai
o sporto sale, na nueidavo i gimnazija, kai geras oras, aikstelej ju zaizdavo kad tik tokios bedos butu
gal bus daugiau atsiliepimu ? kokia padėtis šiemet? kaip reikalai su rinkliava gal tas skandalas kauno dienoj ką nors pakeite?
oi o čia tokia pati ir Vilniuj mokyklą yra?
Ir Vilniuj yra, ir Kaune, ir Klaipėdoj.
QUOTE(Lera @ 2008 11 13, 16:09) gal bus daugiau atsiliepimu ? kokia padėtis šiemet? kaip reikalai su rinkliava gal tas skandalas kauno dienoj ką nors pakeite? oi o čia tokia pati ir Vilniuj mokyklą yra? Vilniuj rinkliavos kuklesnes,apsieinam ir be tukstanciu
Mamos, kurių vaikučiai lanko Mašiotą, gal ką žinot apie būsimų pirmokėlių mokytojas. Gal yra ketvirtokų mamos???
PAsidalinkit, parekomenduokite. Būčiau dėkinga.
tikrai butu labai smagu, jei pasidalitumet ispudziais apie sios mokyklos mokytojus...mes siemet eisim i pirmaja klase....
deiido, tikiuosi, kad dokumentus jau nunešėt? Jau ir zuikių mokyklėlėje buvot
Mano dukra mokėsi pas mokytoją Gražiną - tik geriausi atsiliepimai!
Sėkmės!
O mes papuolėm pas Kristiną
Man ir mano dukrytei ji jau dabar patinka, po Zuikių mokyklėlės Praeitą sav. kalbėjau su raštinės vedėja. Tai lyg ir minėjo, kad galutinia klasės bus suformuotos rugpj. mėn. O ar yra vietų....Manau reikia tiesiog skambinti į mokyklą ir klaustis QUOTE(AlKi @ 2009 06 15, 11:00) O mes papuolėm pas Kristiną Man ir mano dukrytei ji jau dabar patinka, po Zuikių mokyklėlės Praeitą sav. kalbėjau su raštinės vedėja. Tai lyg ir minėjo, kad galutinia klasės bus suformuotos rugpj. mėn. O ar yra vietų....Manau reikia tiesiog skambinti į mokyklą ir klaustis Man minėjo, kad 20-čiai tėvelių, padavusių pareiškimus, tiesiog paskambino ir pasakė, sorry, nebėra vietų
nikute,
o jau dukrytei laikas i mokyklėlę?
Ir kaip pirmosios dienelės? Patiko dukrelei?
QUOTE(nikute @ 2009 06 15, 08:37) Man minėjo, kad 20-čiai tėvelių, padavusių pareiškimus, tiesiog paskambino ir pasakė, sorry, nebėra vietų Hm, vakar kalbėjau su mūsų mokytoja. tai jau dabar sąraše 25, bet sakė, tirkai dar vienas bus...Ir labai tikisi, kad kokio suolo klasėj nepastatytų. QUOTE(nikute @ 2009 06 16, 06:46) O pas kurią pakliuvot. Šiaip, sakė šiemet kaip reta, visos labai puikios. Aš dar kai prašymus nešiau, tai dėl trijų sakė galvą guldo, kad nerealios
O man vardų jų nepasakė. Dėl trijų guldo galvą, nes jos iš seniau dirbą, turi patirties ir ant tų trijų neturi nei vieno nusiskundimo ar tėvų priekaitų
O ketvirta saėk irgi superinė, tiesiog ji bus "jauniausia" dirbanti Bet pati tvarka šioje mokykloje tokia, kad mokytojai raginami būti aktyviai, domėtis ir pan. Tad, pas ką bepakliūtumėt - būkit ramios
Sveikos,
Maniškis šį rugsėjį jau ketvirtokas O mokytojos - tai išties beveik visos puikios. Neteko girdėti apie kurią nors blogų atsiliepimų... Taigi, galite būti ramios visos mamytės: ar šiemet, ar kitais metais žadančios leisti į šią mokyklą savo vaikučius Mes pradėjome mokytis su mokytoja Jolita Petkevičiene, bet šiemet mokytoja išėjo "užtanautų atostogų" Patarimas ketinantiems leisti vaikus (ypač ne pagal teritoriją): nelaukite paskutinės prašymų priėmimo dienos. Mes irgi nepriklausome teritoriškai šiai mokyklai, tačiau nuėjome berods vasario mėnesį, bet jau turėjome pažymą iš gydytojos. Užpildėme prašymą, pateikėme pažymą ir iš karto pasisiūlėme užpildyti 2 proc. pajamų mokesčio anketą. Bendravome su direktore ir pavaduotoja, jos net pagyrė, kad taip anksti rūpinamės, pakalbėjome apie mokyklą, aprodė klases, leido pasirinkti mokytoją Žodžiu, viskas labai ok... |