Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nedaug trūko būčiau pagimdžius prie Joninių laužo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
berneen
O buvo taip... bigsmile.gif
atvazevom pas mama svesti Joniniu mirksiukas.gif Mama sako-vaziuojam svest Jonines pas mano drauge,jau jie ten lauza uzkure. yahoo.gif
Sakau galim vaziuot :thumbyello:
na kagi pradejom svesti,kepem saslus drinks_cheers.gif yahoo.gif na vienu zodziu buvo labai linksma tongue.gif po to ejom prie lauzo biggrin.gif ir man kazkaip negera pasidare verysad.gif sakau vyrui gal tu parvesk mane namo(pas mama) smile.gif
na tada vazevom namo visi,mes su vyru atsigulem ir pradejom snausti smile.gif
Bet staiga man kazkaip lyg slape pasidare biggrin.gif ir tai buvo pradeja begti vandenys yahoo.gif .beto tuo metu mano vyras dirbo buitines technikos parduotuveja smile.gif ir matyt kaip tik sapnavo kazka apie buitine technika bigsmile.gif
as pasakiau mamaj kad man vandenys bega.tada ji pradejo kelti mano vyra sakydama Andriau(toks jo vardas) kelkis tavo zmonai vandenys nubego,tai jis sapnuodamas atsake tegul bega tas vanduo is saldytuvo biggrin.gif
tada as pradejau saukti Andriau gimdau.
Net nespejau sureguoti kai jis atsidure masinoje biggrin.gif
Kai nuvazevom i ligonine buvo jau sesios ryto,o savo kleckuti pagimdziau be dvidesim pirma ,ir jai ne mano vyras kuris dalyvavo gimdyme ir man labai padejo nezine kada buciau pagimdzius verysad.gif beto dar ir atsidarymo nebuvo,o mano mazylis buvo netgi keturiu kg. ir devynesdesim g.
Dabar as esu labai laiminga,o mano mazylis jau svere devynis kg.
lotosiukas
wub.gif wub.gif wub.gif šaunuolė mamytė 4u.gif aukit sveikučiai ir stipručiai 4u.gif
rence*
Idomus tavo nic'as -berneen - bet ne ta is KIZ 3 biggrin.gif

aukit sveiki 4u.gif
lullu
didelis berniukas , aukite sveiki wub.gif
LedineLedi
greitai wub.gif
RedMa
Sveikinu thumbup.gif Saunuole 4u.gif Aukit sveiki ir diduciai wub.gif
kliuksius
kokia graži gimdymo istorija wub.gif
Karolina~
Labai gražu wub.gif Prajuokino apie šaldytuvo vandenis lotuliukas.gif
Super Dukra :)
ooho... saldytuvo vandenys lotuliukas.gif nu cia tai geras thumbup.gif thumbup.gif
happymama
apie tuos saldytuvo vandenys tai thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jums sekmes augant 4u.gif
giedrute25
grazu 4u.gif
Calmness
blink.gif ,oho koks dickis,kazi kaip as toki pragimdyciau blush2.gif
berneen
aciu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(rence25 @ 2007 11 20, 19:13)

aukit sveiki 4u.gif
*

baik tu tikrai nea lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
MamaDanute
QUOTE(rence25 @ 2007 11 20, 23:13)

aukit sveiki 4u.gif
*

Atkreipiau ir aš į tai dėmesį.Bet svarbu kad viskas gerai ir tas vanduo iš šaldytuvo išbėgo ir kleckutis auga sveikas.O beje pas mane pirmas gimė 4100,antras 4400,o trečias dručkis 4950 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
berneen
QUOTE(MamaDanute @ 2007 12 09, 22:03)
Atkreipiau ir aš į tai dėmesį.Bet svarbu kad viskas gerai ir tas vanduo iš šaldytuvo išbėgo ir kleckutis auga sveikas.O beje pas mane pirmas gimė 4100,antras 4400,o trečias dručkis 4950 biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  thumbup.gif
*

wau blink.gif
labai saunu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
daluzenik
Sauni istorija, tik nelabai jau ten prie lauzo.
Tik gaila, kad ne Jonukas, tai butu jusu seimoje kaip reikiant jonines kasmet
Sveikinu mamayte sunuolyte.
4u.gif
Na o tetukas, tai tikrai neblogai su tais vandenim drinks_cheers.gif
Haske
saunuoliai,aukit diduciai ir sveikuciai thumbup.gif
Galway_girl
4u.gif
mamulka10
sveikinu 4u.gif saunuole mamyte thumbup.gif
grazi istorija smile.gif sekmes augant :4u

NeiVile
sveikinu
Linutia
greitas druckis 4u.gif aukit sveiki 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.