Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gerber produktai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3
t_alina
Svekos mamytes!
Noriu paklausti gal kas bande Gerber tyreles? kokia Jusu nuomone?
Kodel ju nera parduotuvese?
junga
Maciau GERBER Mados IKI. pati nepirkau, nebandziau. tik berods uz hipp pigesni. nors negaliu garantuoti.
janudi
gerber produkcija maciau tik IKI parduotuvese ir tai ne visose, mes bandem, labai patiko! thumbup.gif
Migdole
Sveikos mamytes, ziurinejau kiek parduotuvese kainuoja vaiku maistelis, o siandien supermama.lt radau apie maisteli Gerber ir kaina 3k pigesne. Bukit geros pasidalinkit ar kas juo maitinat savo mazulius. Ar ir mums verta pabandyti? Ka megsta jusu mazuliai?
CAT DELUXE
maciau iki parduotuvej gerber darzoviene kainuoja 0,28 ct blink.gif nebandziau pirkti,bet galvoju gal reiks pabandyt tik nesuprantu kodel jos tokios pigios g.gif
Migdole
Tai as ir nesuprantu, kodėl taip pigu. Kas tai per produktas? g.gif
Altika
QUOTE(santa252 @ 2008 01 24, 21:00)
maciau iki parduotuvej gerber darzoviene kainuoja 0,28 ct blink.gif nebandziau pirkti,bet galvoju gal reiks pabandyt tik nesuprantu kodel jos tokios pigios g.gif
*

As pirkau GERBER, bet uzsisakiau internetu dar seniau. Siaip maniskis su mesyte GERBER labaiu valge nei HIPP, tik GERBER labai daug morku, tai jei kas alergiskas morkoms, tai manau nelabai tiks(cia tos su mesyte), o vaisines tyreles tai labai neblogos. Mes tada kai pirkom(buvom kelios is kart uzsisakinejancios)ir klausem, kodel taip pigiai(tada dar po 1.10Lt buvo), tai sake, kad nori issiparduot ir daugiau neuzsakines, nes LT nera labai populiarios, parduotuves mazai uzsakineja, nes nurunge HIPP smile.gif
janudi
mes gerber kartais randam IKI parduotuvese, bet laaaabai retai. Patinka jos mano maziukui, labai skaniai valgo smile.gif , tik kad ju ieskoti reikia doh.gif
Migdole
As ir radau, kad internetu galima užsisakyti, iki lito vienas buteliukas. jei užsisakai už 30lt dar ir atveža. Gal sakau reiks pabandyti, jei jūsų mažuliai jau valgė ir patiko
Altika
QUOTE(Migdole @ 2008 01 27, 19:59)
As ir radau, kad internetu galima užsisakyti, iki lito vienas buteliukas. jei užsisakai už 30lt dar ir atveža. Gal sakau reiks pabandyti, jei jūsų mažuliai jau valgė ir patiko
*

Nebepristatineja i namus jau jie, mes kai uzsisakinejom gal spalio pab. berods, jau tada nebeveze, mes buvom keliom susitare ir issiuntem viena uzsakyma, tai kadangi buvo didoka suma, tai atveze tik Vilniuj vienai mamytei, mes paskui is jos pasiemem 4u.gif
Va ci apristatymo salygos mirksiukas.gif :
http://gerber.lt/lt/terms.php
faustluk
As ieskau butent GERBER produkcijos. Zianu, kad ji platinama tik IKI parduotuvese. KAuno mieste vos ne visas jau apvaziavau, Vilniuje centre ieskojau. NERA!!!
Satina
Gerber maistelio jau galima nusipirkti ir Lietuvos parduotuvėse. Bent jau Maximoj ir Rimi tai tikrai.
bankininke
neeetikiu, kad toks pigus maistelis gali buti kokybiskas!!
Mamyte :)
pigus nes lenkiškas ir jokios kalbos pas juos apie ekologiškumą... domėjausi jais blush-anim-cl.gif man nepatikimi atrodo schmoll.gif
Satina
"Gerber" yra amerikiečių gamintojas, kuris vaikų maistelį gamina nuo 1928 m. Lenkijoje yra vienas iš jų fabrikų. O prieš gerą pusmetį "Gerber" ženklą nusipirko "Nestle" kompanija.
http://www.gerber.com/Public/Default.aspx

Ir kainos tikrai ne 20 ct. Sukasi apie porą litų (priklauso nuo pakuotės). Bene vienintelės tyrelės Lietuvos rinkoje, kuriose nėra jokio cukraus ir jokios druskos.
ToBeOrange
tik gaila, kad Lietuvoje ne visas asortimentas verysad.gif
http://www.gerber.ru/catalog.aspx?rid=9&id=75
man patinka, kad Gerber indeliai nedideli, kaip tik paragauti. jei netinka, išmesti negaila. ir dar yra daugiau monokomponentinių tyrelių negu pas Hipp. na ir sudėtis daugumos tyrelių visai nebloga, nei cukraus, nei druskos, nei krakmolo. iš Hipp ne viską duodu būtent dėl priedų doh.gif
kažin, iš kur galima gauti Gerber? gal iš Lenkijos kažkokiu būdu? niekas nežino, ar Latvijoje yra Gerber?
bimkutele
esu davusi,šiaip vaikui labai patiko,bet man jos kažkuo nepatiko,tai nebepirkau rolleyes.gif
Rucccike
gerber produkcijos yra Iki ir Rimi pc, bent Siauliuose. Vaisines tyreles mano maziukui patiko, o darzovieniu mes nei vienos firmos nevalgom blush2.gif
Belty
TAIP, PASTEBEJAU, kad jau Rimi atsirado si produkcija, dabar kaip tik vyksta akcija tyreliu - tik neisiziurejau kokiu- ar vaisiniu tik ar visokiu.
Jei kas isbandysit, pasakykit, kaip, ar patiko vaikuciams?
Indre_P
QUOTE(Relaxa @ 2009 02 10, 11:26)
tik gaila, kad Lietuvoje ne visas asortimentas verysad.gif
http://www.gerber.ru/catalog.aspx?rid=9&id=75
man patinka, kad Gerber indeliai nedideli, kaip tik paragauti. jei netinka, išmesti negaila. ir dar yra daugiau monokomponentinių tyrelių negu pas Hipp. na ir sudėtis daugumos tyrelių visai nebloga, nei cukraus, nei druskos, nei krakmolo. iš Hipp ne viską duodu būtent dėl priedų doh.gif
kažin, iš kur galima gauti Gerber? gal iš Lenkijos kažkokiu būdu? niekas nežino, ar Latvijoje yra Gerber?
*

Mielos mamytės,

Esu Nestle Infant Nutrition darbuotoja, atsakinga už "Gerber" maistelį Baltijos šalyse. Latvijoje yra toks pat asortimentas kaip ir Lietuvoje (13 rūšių tyrelių, 2 rūšių sultys). Lenkijoje asortimentas kur kas platesnis. Ketiname plėsti asortimentą ir Lietuvoje. Kokių skonių tyrelių pasigendate, kokias norėtumėte išbandyti?

Lietuvoje kol kas turime 5 monokomponentines tyreles (slyvų, obuolių, morkų, bananų, kriaušių).

Papildydama Relaxos žinutę, galiu patvirtinti, kad visame "Gerber" maistelyje nėra nei cukraus, nei druskos. Vaisinėse tyrelėse nėra krakmolo. Daržovių tyrelėse ir tyrelėse su mėsyte dedama kukurūzų krakmolo.

Soterija
Gerber tyrelių tikrai yra ir Maksimose smile.gif Tiesa nedidelis pasirinkimas, bandžiau savo vaikui duoti tai man jos kažkokios labai skystos pasirodė g.gif kalbu apie obuolių ir bananų tyreles 4u.gif man tai jos skanios, bet mano vaikui ne taip labai lotuliukas.gif
Keiti
Kaune Gerber dabar IKI nebeprekiauja, bet jų produkcijos galima rasti Rimi ir Maximoje.
l1nuska
as saviskei neseniai nupirkau gerber darzoviu tyreles, bent jau man jos skanesnes nei hippo, vaikiukas taip pat skaniai valge, pirkom HYPER RIMI, mazesnese pastebejau ju nelabai turi, tik vaisines kai kurias...
mikasi
QUOTE(Indrė Pliuškytė @ 2009 02 20, 17:16)
Mielos mamytės,

Esu Nestle Infant Nutrition darbuotoja, atsakinga už "Gerber" maistelį Baltijos šalyse. Latvijoje yra toks pat asortimentas kaip ir Lietuvoje (13 rūšių tyrelių, 2 rūšių sultys). Lenkijoje asortimentas kur kas platesnis. Ketiname plėsti asortimentą ir Lietuvoje. Kokių skonių tyrelių pasigendate, kokias norėtumėte išbandyti?

Lietuvoje kol kas turime 5 monokomponentines tyreles (slyvų, obuolių, morkų, bananų, kriaušių).

Papildydama Relaxos žinutę, galiu patvirtinti, kad visame "Gerber" maistelyje nėra nei cukraus, nei druskos. Vaisinėse tyrelėse nėra krakmolo. Daržovių tyrelėse ir tyrelėse su mėsyte dedama kukurūzų krakmolo.
*

kazkaip atrodo, kad daug gamintoju sako, jog ju produkcijoje nera nei koncervantu nei cukraus nei druskos... man sitas brandas kazkaip naujai atrodo smile.gif
ciuke
Mes tik visai nesenai atradome Gerber, labai skanios vaisiu tyreles. VISOS. Kaina labai gera, nes jau vakar pastebejau,kad Hipp beveik 1 litu vel pabrango. A, gal tik kad lenkiskos pradzioje atsainiai ziurejau, bet kol kas gerai.
KiaulPienė
Maniškė tai pati atsirinko Gerber. Jei vaisines valgo visokias, tai mėsiškų kitokių negu Gerber neįduosi. Su veršiena ir kalakutu - liuks tinka, kerta apsilaižydama smile.gif Man patinka, kad sudėtyje nėra druskos ir kaina gera thumbup.gif
persimonas
QUOTE(Indrė Pliuškytė @ 2009 02 20, 17:16)
Mielos mamytės,

*

Miela Nestle Infant Nutrition darbuotoja,

Pakomentuokite prasau tyreliu komponentu ekologiskuma - mamytems kyla pagristu abejoniu, nes niekur ant indeliu nenurodyta sudetiniu daliu kilme.

Aciu
Užsispyrėlė
mes ir karts nuo karto valgom Gerber tyreles, kol kas nesiskundžiu thumbup.gif
Raimukooo
Maniškis taip pat paragavo Gerber produkcijos, beja, bet daržovių tyrelėje laaabai daug morkų ir mažylis po kokio pusvalandžio buvo išbertas. Beja, vagė labai gerai. O su vaisiais viskas OK. Tik, va, iš tikrųjų labai įdomi info apie naudojamų produktų ekologiškumą
milkshake
Valgem vaisines gerber-patiko!
sraiges
Maniske ka tik suvalge GERBER morku-versienos tyrele labai skaniai, o siap sunkiai valgom, nes yra nevalgiuke ax.gif , ziuresim kaip toleruos, nes daug morku buvo, siaip kai mazai morkytes tai neberia smile.gif
Indre_P
QUOTE(persimonas @ 2009 03 13, 19:29)
Miela Nestle Infant Nutrition darbuotoja,

Pakomentuokite prasau tyreliu komponentu ekologiskuma - mamytems kyla pagristu abejoniu, nes niekur ant indeliu nenurodyta sudetiniu daliu kilme.

Aciu
*

Mielas persimone, mielos mamos,

Ekogiškas, “bio”, organinis maistas apibūdinamas kaip produktas ūkininkavimo sistemos, kuri vengia naudoti žmogaus pagamintas trąšas, pesticidus, augimo reguliatorius, šėrimo priedus. Tačiau jie visgi yra naudojami išimtiniais atvejais (pvz., mažo tirpumo mineralinės trąšos bei cheminės sintezės būdu gautos medžiagos).

Nėra galutinių įrodymų, kad ekologiškas maistas yra saugesnis ar maistingesnis už įprastą. Kalbant apie kūdikių maistą – ir ekologiškas, ir įprastai pagamintas kūdikių maistas šiaip ar taip privalo atitikti griežtus Europos Sąjungos (ES) kūdikių maisto gamybą reguliuojančius teisės aktus. Galiausiai – tai, kad ant gaminio užrašyta, jog jis yra ekologiškas, nebūtinai reiškia, kad jis yra sveikesnė alternatyva. Kai kuriuose ekologiškuose kūdikių produktuose gali būti ir druskos, ir cukraus, kas kūdikiams nerekomenduojama.

“Gerber” kūdikių maistas yra gaminamas įprastu būdu, jis yra saugus kūdikiams ir aukštos kokybės. Nes be ES kūdikių maisto maisto gamybą reguliuojančių teisės aktų, “Gerber” kūdikių maistas tam, kad patektų į lentynas, turi būtinai atitikti ir Nestle Nutrition kūdikių maisto kokybės standartus, kurie neretai yra dar griežtesni už ES.

Ūkių tiekiamos žaliavos yra tikrinamos kiekvieno pristatymo metu. Be to, produkto kokybė ir saugumas mažiesiems vartotojams tikrinami ir kiekviename gamybos etape, taip pat - pasibaigus gamybai. „Gerber“ kūdikių maistelyje nėra nei druskos, nei cukraus.

Tad pasirinkusios „Gerber“ užtikrinate savo mažyliui saugią ir aukščiausios kokybės mitybą. Tiesioginę atsakomybę už tai prisiima Nestle Nutrition Kokybės ir Saugumo organizacijos vadovas mokslų dr.Anthony Huggett.
VIVULIA
musu parduotuvytej "aibe" yra tik morku ir slyvu. morkos super - skaniausios is visu bandytu (gaila kad indukai tokie mazi), o va slyvu nelabai, bet ir tas dukriukas valgo. ir kaina ju thumbup.gif
VIVULIA
mums labai patiko ir itiko.
o apie ekologiskuma - tai man is kart primena gamtos patruliu daryta eksperimenta - ekologiskuose agurkuose kazkodel daugiausiai pesticidu buvo, o pas dieduka is darzo maziausiai. labai jau ispusta yra. jei eko - tai thumbup.gif . ir gamintojai tuo naudojasi. manau kad siais laikai tokiu ekologisku produktu kaip pries koki 50-100 metu jau neimanoma isauginti. oras, pozeminiai vandenys ir dirvozemis jau visur uzterstas. galim uzauginti tik maziau uzterstas darzoves. na ir tiek jau yra gerai. 4u.gif
persimonas
Miela Indre,

Ačiū už atsakymą. Jūsų produktai labai patinka mano sūneliui, tik juos ir perkam. Gal Jūsų planuose yra elektroninės parduotuvės atidarymas, kur galėčiau pirkti maistą tiesiai iš Jūsų geresnėmis kainomis, nei dabar stovi Maximose ar Rimi? Tai labai aktualu ne tik todėl, kad sūnelis per diena suvalgo 3 vaisinius desertus ir isgeria 2 sulciu buteliukus. Savaitgali buvome Lenkijoje, ir sultis, kurios dabar kainuoja 2,78Lt LT pirkome po 1,99 zl, kas yra apie 1,5Lt. Tyreles taip pat nepalyginamai pigesnes. O apie tai, kad PL daug platesnis asortimentas mamytes jau kalbejo siame forume. Prisipirkom keleta DEZIU, kad ilgiau uztektu...

Noriu pasakyti, kad va Jūs dirbat darbą, informuojate, šviečiate, o pelnas pro šalį praeina ax.gif
O va jei kainų skirtumas būtų mazesnis - gal ir mažiau jo pro šalį praeitų mirksiukas.gif
Ingulyte
Nu mes irgi pabandem ne per seniausiai gerber koses, mazoji jas skaniau valge nei Hipp koses. O ir siaip jos tokios skystesnes siek tiek nei hipp koseles. Labiausiai patiko is vaisiniu tyreliu - dziovintu slyvu.
Odri_ana
Man iš Lenkijos atveže Gerber įvairių sulčių, esu labai patenkinta thumbup.gif nes iki tol vaikas jokių sulčių visai negere 4u.gif
juraciuxzx
o kur internete isigyti gerber maistelio? ir kokiose parduotuvese ar vaistinese galima pirkti? gydytoja rekomendavo bet kad nerandu kur isigyti...
Indre_P
QUOTE(juraciuxzx @ 2009 04 08, 16:31)
o kur internete isigyti gerber maistelio? ir kokiose parduotuvese ar vaistinese galima pirkti? gydytoja rekomendavo bet kad nerandu kur isigyti...
*

Sveiki,

Prekybos internetu nevykdome. Gerber maistelio yra didžiosiose Maxima ir Rimi parduotuvėse, nuo kitos savaitės atsiras ir didesnių IKI parduotuvių lentynose. Dėl konkrečių parduotuvių sąrašo rašykite man į AŽ, nurodydama savo miestą (nenoriu užkimšti forumo).
juraciuxzx
http://supermama.lt/portal/content/blogcategory/93/107/

sitoje nuorodoje rasoma informacija mane suklaidino blush2.gif

"Užsakant kūdikių maistelį internetu taikoma 10% nuolaida.

Perkant ne mažiau nei už 30 Lt., pristatymas į namus visoje Lietuvoje nemokamas"

ten pateikiamia tokia info...
VaiPė
Gerbiama Indre Pliuškyte,

kad ekologijos nerasta Gerber produkcijoj jau aišku. bet teko skaityti,Kad Gerber naudoja GMO g.gif Būtų įdomu sužinoti kur ir kokiais kiekiais?O gal tai klaidinga info?
Indre_P
QUOTE(Tomulyte @ 2009 04 09, 08:49)
Gerbiama Indre Pliuškyte,

kad ekologijos nerasta Gerber produkcijoj jau aišku. bet teko skaityti,Kad Gerber naudoja GMO g.gif Būtų įdomu sužinoti kur ir kokiais kiekiais?O gal tai klaidinga info?
*

Laba diena, Toma,

Dėkoju už klausimą.
Alima-Gerber fabrike gaminamo "Gerber" kūdikių maistelio sudėtyje nėra nei genetiškai modifikuotų organizmų, nei ingredientų, išgautų iš genetiškai modifikuotų javų.

Linkėjimai,

Indrė
Beautiful Life
As gerber darzoviu koses pirkau Norfoje, dukrele atsisake valgyti schmoll.gif , nors hipp po truputi valgo.
dziugga
Mano jaunėlis išragavo visų rūšių GERBER vaisines tyreles.Jam patiko,su apetitu valgė,tai ir pirkau. thumbup.gif
VIVULIA
QUOTE(Indrė Pliuškytė @ 2009 04 09, 12:08)
Laba diena, Toma,

Dėkoju už klausimą.
Alima-Gerber fabrike gaminamo "Gerber" kūdikių maistelio sudėtyje nėra nei genetiškai modifikuotų organizmų, nei ingredientų, išgautų iš genetiškai modifikuotų javų.

Linkėjimai,

Indrė
*

galim oficialu puslapi kur tai parasyta ir atitinkamu tarnybu patvirtinta?

p.s. mas visai skaniai jas valgom - bet pasirinkimas gana skurdus 4u.gif
VaiPė
Vilniuj veža į namus iš ČIA
Indre_P
QUOTE(lina-kameja @ 2009 04 10, 10:17)
galim oficialu puslapi kur tai parasyta ir atitinkamu tarnybu patvirtinta?
p.s. mas visai skaniai jas valgom - bet pasirinkimas gana skurdus 4u.gif
*

Prašau:

http://www.vet.lt/lt/faq/view/?id=570

Linkėjimai,

Indrė
Belty
QUOTE(juraciuxzx @ 2009 04 08, 16:31)
*

Labai keista, kad gydytoja rekomendavo butent tik si maisteli? Ar ji isbande jy ant savo vaiku (anuku)??.. Nieko kito nepasiule(kitu gamintoju produkcijos)?
Turbut nepasiule gaminti koseles namie???.. mirksiukas.gif
Nemanot, kad jai uz tai sumoketa, kad siulytu tik Gerber? g.gif mirksiukas.gif
VIVULIA
o gal ta gyd. geru atsiliepimu apie juos turi. man jis geriausias is visu esamu
LT. ne tik man, bet ir mano dukriukui. skaniausiai gerber valgo. va snd bandysim su triusiena smile.gif su kalakutiena jau valgem - thumbup.gif

pupule

QUOTE(Indrė Pliuškytė @ 2009 04 16, 09:31)
Prašau:

http://www.vet.lt/lt/faq/view/?id=570

Linkėjimai,

Indrė
*

tai, kad visai neitikinote tame raste informacija apie GMO liecia pieno misinius, apie tyreles nerandu jokios informacijos, Gerber misiniu juk neturi, tai kaip is tikrųjų ar GMO yra Gerber maiste? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.