Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: liabuku, mamyte, aš jau čia!
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
a.aurute
as ir nusprendziau pasidalinti savo mazuliuko atejimo i si pasauli.... 4u.gif

pamenu vakare uzsukom pas drauge, kuri jau turejo sunuti 22dieneliu...pradejau garsiai svajoti, kad irgi noreciau tureti saviski ant rankyciu...juolab kad daresi sunku vaikscioti... doh.gif
grizom su brangiausiuoju namo....kaip buvo iprasti vakarai: paziurejom tv, as nuolat laksciau i wc...uzmigom...ryte pabudau nuo itartino pokst pilve g.gif vel nubegau i wc, bet nieko itartino nepastebejau... blink.gif paskambinau, pirma mamai - nekelia telefeno, tada sesei, ji jau 2 vaikuciu mama - liepe man nusiraminti ir ramiai paguleti...atsiguliau i lovyte ir staiga skauda g.gif vel prie telefono - skambinu daktariukei...patare neskubant susideti daiktus ir atvykti i ligonine...esu girdejusi, kad pirmas gumdymas trunka apie 10val tai dar nuejau po dusiuku susikroviau manta - aisku pasvarsciau kokiu rubeliu reikes mazuliukui...kokiu naktinuku man...mano vyrelis jau pradejes nerimauti: eme murmeti, kad jei nepaskubesiu pagimdysiu namie... doh.gif isvaziavom...ligoninej buvau po 9 ryte...sesutei uzdejo kazkoki aparata, kad paziureti tonusiukus...menki... schmoll.gif tada eiliniai klausimai...a man jau pilvuka skauda, kad negaliu tvert...kazkas itartino g.gif atejo daktariuke...uzlipau ant kedutis, o is jos lupu: ruoskite greiciau gimdymo palata 7 atsidarymas.... blink.gif kaip po to issiaiskinau moterytes jau prie tokio pradeda gimdyt blush-anim-cl.gif ilgai neteko laukt...buvau iskart paguldyta ant stalo...gimdymas ejo sklandziai...brangiausiasis visa laika buvo salia...bande padet...ir 10.15 as jau turejau savo sponkute...pirmas darbas kuri vaikinas padare, kai ant manes pagulde, tai sisiu doh.gif bet ir tuo labai dziaugiausi... 4u.gif tada buvo suvystytas ir iteiktas teciui - tas net nepajudejo buvo apstulbes ir sake bijo, kad gali tokiam maziukui ka nors padaryt... doh.gif kol buvo pas teti ant ranku buvo isrinktas vardukas - Arnas...taip prasidejo musu kelione po si platuji pasauli... thumbup.gif 4u.gif
Rubiniuke
kaip graziai ir lengvai istveret gimdyma... saunuoliai! 4u.gif aukit diduciai ir sveikuciai! clap_1.gif
beje, mes bendravardziai biggrin.gif mano sunelio vardas irgi Arnas ax.gif
a.aurute
QUOTE(akwa @ 2007 11 21, 13:22)
kaip graziai ir lengvai istveret gimdyma... saunuoliai! 4u.gif aukit diduciai ir sveikuciai!  clap_1.gif
beje, mes bendravardziai  biggrin.gif mano sunelio vardas irgi Arnas  ax.gif
*

aciukas blush2.gif a man vardukas labai patiko daba Arnuku vadinam a veliau pasirode liabai vyriskas vardukas 4u.gif
off topic
QUOTE(a.aurute @ 2007 11 21, 11:37)
aciukas, vardukas,  liabai,  vardukas  4u.gif
*

utiu-tiu-tiū liabai wub.gif
xinetax
Baltu pavydu pavydziu, kad viskas taip greit praejo thumbup.gif
*sony*
QUOTE(off topic @ 2007 11 21, 15:32)
utiu-tiu-tiū liabai wub.gif
*

blink.gif
Katusik
ir aš norėčiau tokio lengvo gimdymo blush2.gif
a.aurute
keista ir man buvo, kad viskas taip greit...net neturiu ka papasakot apie ilga kankinimosi procesa blush2.gif lotuliukas.gif
evelina
QUOTE(a.aurute @ 2007 11 21, 19:55)
keista ir man buvo, kad viskas taip greit...net neturiu ka papasakot apie ilga kankinimosi procesa  blush2.gif  lotuliukas.gif
*

nieko tokio, kad apie kančias nežinai biggrin.gif ir gerai, gal ir nesužinosi. Tavo mažėlis pašventino sisium tave lotuliukas.gif mane rimčiau blush2.gif apšventino... lotuliukas.gif mano mergaitėlė. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
a.aurute
QUOTE(evelina @ 2007 11 21, 22:29)
nieko tokio, kad apie kančias nežinai  biggrin.gif ir gerai, gal ir nesužinosi. Tavo mažėlis pašventino sisium tave  lotuliukas.gif  mane rimčiau  blush2.gif  apšventino... lotuliukas.gif  mano mergaitėlė. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

jop pasiseka tau thumbup.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mea
kaip gražiai ir lengvai wub.gif
rence*
Saunuole..Lengvas ir greitas gimdymas buvo..
Toks sutapimas- mano sunelis ir Arnas ir taip pat kaip tavo ka tik gimes ant manes pasysiojo wub.gif
a.aurute
Tie Arnai doh.gif thumbup.gif wub.gif
happymama
smagu, kad viskas taip lengvai ir sklandziai thumbup.gif sekmes 4u.gif
nakvisa
Sveikinimai mamytei ir suneliui.... 4u.gif beje mamyte nepamirsk dabar Arnui sesyte nupirkti... mirksiukas.gif
ggudrute
Sauni istorija apie greita ir lengva gimdyma wub.gif
Mano didzioji dukryte irgi pasventino sysiuku tik padeta ant pilvo po gimdymo ax.gif
Sveikatytes ir maziukui, ir mamytei su teveliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
NaiLi
mano Jokubelis ir apsisiojo ir apkakojo doh.gif biggrin.gif
grazi ir lengva istorija. 4u.gif grazu wub.gif
giedrute25
kaip grazu ir greitai thumbup.gif
a.aurute
agam greitai... blush2.gif
galima ir apie antra pagalvoti g.gif blush2.gif
jaringiux
kaip graziai ir lengvai thumbup.gif Labai noreciau, kad ir man taip pasisektu mirksiukas.gif
Sekmes Jums augant 4u.gif
RedMa
Grazi lengvo gimdymo istorija thumbup.gif Kad visos taip gimdytu! cool.gif Sekmes jums 4u.gif
Galway_girl
kaip greitai ir lengvai bigsmile.gif 4u.gif
vi78
sveikinu 4u.gif 4u.gif
mukuki
vauuu kaip grazu bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.