as ir nusprendziau pasidalinti savo mazuliuko atejimo i si pasauli....
pamenu vakare uzsukom pas drauge, kuri jau turejo sunuti 22dieneliu...pradejau garsiai svajoti, kad irgi noreciau tureti saviski ant rankyciu...juolab kad daresi sunku vaikscioti...
grizom su brangiausiuoju namo....kaip buvo iprasti vakarai: paziurejom tv, as nuolat laksciau i wc...uzmigom...ryte pabudau nuo itartino pokst pilve

vel nubegau i wc, bet nieko itartino nepastebejau...

paskambinau, pirma mamai - nekelia telefeno, tada sesei, ji jau 2 vaikuciu mama - liepe man nusiraminti ir ramiai paguleti...atsiguliau i lovyte ir staiga skauda

vel prie telefono - skambinu daktariukei...patare neskubant susideti daiktus ir atvykti i ligonine...esu girdejusi, kad pirmas gumdymas trunka apie 10val tai dar nuejau po dusiuku susikroviau manta - aisku pasvarsciau kokiu rubeliu reikes mazuliukui...kokiu naktinuku man...mano vyrelis jau pradejes nerimauti: eme murmeti, kad jei nepaskubesiu pagimdysiu namie...

isvaziavom...ligoninej buvau po 9 ryte...sesutei uzdejo kazkoki aparata, kad paziureti tonusiukus...menki...

tada eiliniai klausimai...a man jau pilvuka skauda, kad negaliu tvert...kazkas itartino

atejo daktariuke...uzlipau ant kedutis, o is jos lupu: ruoskite greiciau gimdymo palata 7 atsidarymas....

kaip po to issiaiskinau moterytes jau prie tokio pradeda gimdyt

ilgai neteko laukt...buvau iskart paguldyta ant stalo...gimdymas ejo sklandziai...brangiausiasis visa laika buvo salia...bande padet...ir 10.15 as jau turejau savo sponkute...pirmas darbas kuri vaikinas padare, kai ant manes pagulde, tai sisiu

bet ir tuo labai dziaugiausi...

tada buvo suvystytas ir iteiktas teciui - tas net nepajudejo buvo apstulbes ir sake bijo, kad gali tokiam maziukui ka nors padaryt...

kol buvo pas teti ant ranku buvo isrinktas vardukas - Arnas...taip prasidejo musu kelione po si platuji pasauli...