QUOTE(Vilma-Ieva @ 2010 01 27, 21:50)
aš ir patepu... cinko tepaliuku arba bepantenu...
Sveikutės. Mes tai namuose švarinamės vandenuku, o kur nėra galimybės gaut šilto tekančio vandenuko tai gelbsti Pampers servetėlės. Vat tik kadangi turim šiokių tokių bėdu su užpakaliuko paraudimu (ypač kai kakių daro labai dažnai) tai labai gerai mums padeda pataisų milteliai
Mes valome uzpakaliuka servetelemis,po kranu plaunu kokius 2 kartus dienoje,o jei parausta ,naudojam ,,sudocrem ,, tepaliuka
Mes naudojam serveteles, o ryte ir vakare, bei kada "dideli" padaro - po kranu. Ne karto nebuvo jokiu problemu nors mums jau astuntas menuo
QUOTE(bandite @ 2010 01 28, 13:31) Sveikutės. Mes tai namuose švarinamės vandenuku, o kur nėra galimybės gaut šilto tekančio vandenuko tai gelbsti Pampers servetėlės. Vat tik kadangi turim šiokių tokių bėdu su užpakaliuko paraudimu (ypač kai kakių daro labai dažnai) tai labai gerai mums padeda pataisų milteliai Sveikutes, mes taip pat tik vandeneliu, nes serveteles mums netinka, tiesiog po vienos jau serveteles panaudojimo, uzpakaliukas parausta. ar gali placiau apie tuos miltukus, kur ju gaut
Stengdavausi kuo dažniau prausti vandenuku, bet dažnai valydavau servetėlėmis Pampers
Mes nuo pat gimimo naudojam serveteles, bet ne Pampers, o Neutral. Jos brangesnes, bet jokiu problemu su vaiko uzpakaliu nera. Ir man taip zymiai ptogiau. Kol maziukas buvo - bijojau uzgaut, kai didelis - sunku nulaikyt. As uz kokybiskas serveteles
Naudoju tik dregnas serveteles
anksčiau plaudavom tik vandeniu. O dabar kai vyras keičia - tai nuplauna vandeniu, o kai aš keičiu, tai naudoju drėgnas servetėles, nes sunku dabar man ją išlaikyt...
Naktimis naudoju tik dregnas serveteles, o diena stengiuosi nuplauti vandenuku.
As kiekviena karta, keiciant sauskelnes, prausiu po kranu. Serveteles naudojam tik "didziajam reikalui" nuvalyti. PO plovimo darome oro proceduras, kurios mano dukrytei labai patinka. Paskui su Sudokream patepu ir vel i sauskelnes.
QUOTE(ilganose @ 2010 01 28, 15:32) Mes naudojam serveteles, o ryte ir vakare, bei kada "dideli" padaro - po kranu. Ne karto nebuvo jokiu problemu nors mums jau astuntas menuo o jei tu apsisiotum kojas pvz, tai nudžiūtų ir eitum, ar apsivalytum drėgnom servetėlėm, ar mieliau nusipraustum, kaip manai klausiu, nes matau kaip mano vaikas sisioja jei atsigulusi ant nugarytės-užsilieja šiek tiek ant leškyčių pačiame viršuje... gi kūdikis sisioja ne kaip mes, visgi
Na siaip tai uzpakaliuka valau dregnom servetelem,o po kranu apsiprausiam pora kart per diena
QUOTE(oksaliasx @ 2010 01 28, 15:53) Sveikutes, mes taip pat tik vandeneliu, nes serveteles mums netinka, tiesiog po vienos jau serveteles panaudojimo, uzpakaliukas parausta. ar gali placiau apie tuos miltukus, kur ju gaut Jei tiksliai, tai ten yra pataisų sporų milteliai (pataisai - tai čia sąmanos. Jų pilni Lietuvos miškai) Tų miltukų galima nusipirkti kai kuriose vaistinėse (bent jau Eurovaistinėje tai būna) arba Švenčionių vaistažolių firminėje vaistinėje (Pelesos g., Vilniuje). Šiaip kiek man pasakojo, tai jie jau nuo seno naudojami praguloms gydytis ir labai tinka jautriam vaikiukių užpakaliukui
o mes iki kokio 4men valem tik su servetelem, dabar visada po tekanciu vandeniu, man taip atrodo svariau, o nuplauta uzpakaliuka ir liesti maloniau. serveteles naudojame tik sveciuose.aisku, prausiant sunku nulaikyti 10kg su viena ranka, bet tai trunka tik kelias sekundes..
ryte ir vakare plaunames po kranu nesvarbu ar pakakoje ar ne.diena naudojam serveteles.
nors esu jauna mamyte, kas kart keisdama sauskelnes po kranu kisu lelyte, serveteles patogu kelioneje, bet dar net nebandziau ju
Papildyta: dar idomu pasidare, ar cia tingines visos tokios ar kas yra kad savo angeleliu negali po kranu pakist???
As maziukei tik vandeniu plaunu ruriuka, nebent dingsta vanduo, ar siaip kur kai nera galimybes nuplauti
QUOTE(SauLionGe @ 2010 02 03, 12:11) nors esu jauna mamyte, kas kart keisdama sauskelnes po kranu kisu lelyte, serveteles patogu kelioneje, bet dar net nebandziau ju Papildyta: dar idomu pasidare, ar cia tingines visos tokios ar kas yra kad savo angeleliu negali po kranu pakist??? nemanau, kad nuo amžiaus priklauso, ar po kranu prausia, ar servetėlėmis, ir tikrai nemanau, kad tinginės ar dar kitokios kokios nors kitaip darančios. Visos mes norim geriausio savo vaikučiams. Pvz viena mamytė man pasakė, kad va, matyt aš nelabai turiu pinigėlių, todėl neperku servetėlių, o po kranu kišu.... nepiktai ji,... ji tiesiog taip manė....
kai naujagimis buvo tai nedaug prikraudavo,tai su servetelem sutvarkydavau.dabar va jau tik po kranu,nebent kelionese ar seip labai jau tingisi
kolkas tik po kranu
po kranu
Serveteles kelionese, namuose visada po kranu. Vanduo ir muilas geriausiai nuvalo. Mum jau 6.5men, uzpakaliukas dar nei karto nebuvo pasutes.
Mes naudojom serveteles dazniau pirma menesiuka, dabar jau maziau, nes itarimu turiu, kad nuo ju suntama... o siaip diena visada po kranu be muilo, tik vyrui leidziu serveteles naudot ir naktimis naudoju
Tik vandenukas
Nei sykio nesu naudojus serveteliu namuose. Tik isskirtiniais atvejais kur nors kelioneje, kai tenka prausti automobilyje
Namuose tik vandenukas ir vata. Uz tai jokiu issutimu, jokiu paraudimu, ir jokiu kremu nereikia. Vienintelis atvejas kai kartais tenka naudoti kremuka nuo paraudimo, kai nakti kartais buna pakakojes truputi ir isbuna visa nakti. Galbut esu senamadiska, bet man taip patogiau, o ir mazylio uzpakaliukui geriau
valau su servetelem
kai buvo visai mazyte pirmus 3 men, tai valiau su vatos rutuliukais, o db jau tu rutuliuko nzn kiek reiketu...
po kranu, nakti nekakoja, bet, kai ir mazyte buvo prausdavau.labai retai su servetelem.veziojames ranksluosti, tai ir sveciuose prausiu
Aš kiekvieną kartą keisdama sauskelnes naudoju vatos tamponėlius (yra didesnių kūdikiams) sušlapintus vandeniu ir nusausinu vystyklu. Kai daugiau pakakina tai apiplaunu po kranu. Kremuką naudoju labai retai. O servetėles tik kelionėje, nes jos mums netinka.
As plaunu vandeniu, t.y. kisu po kranu. Ir mazyliui labai patinka vanduo.
o kai nuplovus paperdzia, tai suslapinu vata ir isvalau uzpakaliuka. Kartais odele parausta. Pastebejau, kad parausta nuo perdimo Nakti jeigu apsimiegojusiam vaikui keiciu pampersa, tai servetele pakisu po vandeniu ir nuvalau ji, tada nusausinu su marliniu vystyklu.
As esu tik uz vandenuka
Vandenukas - jega - jokiu problemu su uzpakaliuko sutimu (zinoma, jei plauni kaskart peiciant pampersa, o ne siaip tik pakakinus). Nepatingekit mamytes nuprausti vaikiuku, juk jiems tai daug sveikiau nei serveteles. Ir tik isskirtiniais atvejais, kai salia nera vandens - nu jau tada kas belieka..........
Mes irgi uzpakaliuka plauname tik su vandeniu
Serveteles naudojom tik ligonineje, o grizusi namo, kol dar pratinausi ir turejau baimes kisti po kranu, suslapindavau vandenuku vatos gabaleli ir su juo valydavau uzpakaliuka. Dar ir dabar kazkur yra pora serveteliu pakuociu, nes gavom dovanu
Sveikos,
Gal kuri naudojot "PENATEN" (Johnson & Johnson) serveteles ? Butu idomu isgirsti apie jas Jusu atsiliepimus.
Naudojam serveteles (Pampers (baltas)) ir vandenuka
Manau kad pats geriausias budas - vandenukas. Naudojam ir mes serveteles, bet tik tada kai nera galimybiu nusiprausti. Keisdama pampersa visada prausiu ir nesvarbu koks jo turinys buvo
QUOTE(M.Rasele @ 2010 02 10, 13:08) As plaunu vandeniu, t.y. kisu po kranu. Ir mazyliui labai patinka vanduo. o kai nuplovus paperdzia, tai suslapinu vata ir isvalau uzpakaliuka. Kartais odele parausta. Pastebejau, kad parausta nuo perdimo Nakti jeigu apsimiegojusiam vaikui keiciu pampersa, tai servetele pakisu po vandeniu ir nuvalau ji, tada nusausinu su marliniu vystyklu. As irgi vandenuku valau
Naudojam vandenuka,o serveteles tik isvykos metu ,arba jeigu l.daug apsidarom ir visur tada apsivalom servetelem ir po kraniuku
Mes kaip ir daugelis, užpakaliuką plauname su vandenuku, servetėlės tik išimtiniais ir laabai retais atvejais. jei būna labai daug apsidirbęs tai pirmiausia apvalau su vandenuku suvilgintu vatos tamponėlius, o paskui kišu po kranu
Mes naudojam serveteles Huggies Pure ir vandenuka.
plaudavau po vandenuku, servetėles naudodavom, kelionėse tik.
pradzioj nenaudojau serveteliu, kazkaip prisiskaiciau kad nuo ju beria ir panasiai. bet visgi nuplovus uzpakaliuka vandeniu raukslytes sunku nusausinti merliuku. tai pradejau naudoti serveteles, bet tik po plovimo vandeniu (Johnsons), ir daug geriau uzpakaliukas gyvena
manau beria tada jei retai plaunama ir tik serveteles naudojamos
Mums dar laiko nedaug, tad kol kas naudojame tik vandenuką- t.y. užpaliuką plauname po kranu. Tiesa, turim ir servetelių pakelį "dėl viso ko", bet naudoti nasiryžtame, o ir vandenukas kol kas labai draugiškas mūsų mažylio užpakaliukiui, tad nenorime kažko naujo bandyti. Po prausimosi užpaliuką ir raukšlytes nusausiname su flaneline palute.
Mes ir po vandenuku kisam uzpakaliuka (nors labai nepatinka) ir su servetelem daznokai padraugaujam. Ir niekas nieko neberia. Uzpakaliukas grazus ir sveikas. duodu pasispardyti suneliai pliku uzpakaliuku ir dar sudokrem patepu paskui.
Neskaičiau visko, bet kažko įtariu, kad taip elementariai kaip aš nieks nedaro... Tempt vaiką nuo vystymo stalo po kranu per du kambarius man atrodo gan kvaila, o servetėlės - žiaurus daiktas, tinkamas tik kelionėms.
Todėl prisiperku vatos, prisiplėšau mažais kąsneliais, ir keisdama pampersą pasistatau bliūduką su šiltu vandeniu, mirkau vatą į vandenį ir valau, pasitiesus dar rankšluostuką, kad neprišlaptų vaiko drabužėliai. O vyras iš pradžių apvalo vata, paskui pasikelia vaiką virš bliūdo ir apiprausia. Paprasta ir sveika QUOTE(stripulis @ 2010 02 24, 19:32) Neskaičiau visko, bet kažko įtariu, kad taip elementariai kaip aš nieks nedaro... Tempt vaiką nuo vystymo stalo po kranu per du kambarius man atrodo gan kvaila, o servetėlės - žiaurus daiktas, tinkamas tik kelionėms. Todėl prisiperku vatos, prisiplėšau mažais kąsneliais, ir keisdama pampersą pasistatau bliūduką su šiltu vandeniu, mirkau vatą į vandenį ir valau, pasitiesus dar rankšluostuką, kad neprišlaptų vaiko drabužėliai. O vyras iš pradžių apvalo vata, paskui pasikelia vaiką virš bliūdo ir apiprausia. Paprasta ir sveika wow,nu nepavydziu kaskart vandens bliuda ruosti. musu vystymo lenta kaip tik telpa ant vonios, bortelis dar toks yra kaip tik, tai ner kaip nuslyst tai lentai. Tai viskas vietoj, ir kranas, ir siuksliadeze QUOTE(stripulis @ 2010 02 24, 19:32) Neskaičiau visko, bet kažko įtariu, kad taip elementariai kaip aš nieks nedaro... Tempt vaiką nuo vystymo stalo po kranu per du kambarius man atrodo gan kvaila, o servetėlės - žiaurus daiktas, tinkamas tik kelionėms. Todėl prisiperku vatos, prisiplėšau mažais kąsneliais, ir keisdama pampersą pasistatau bliūduką su šiltu vandeniu, mirkau vatą į vandenį ir valau, pasitiesus dar rankšluostuką, kad neprišlaptų vaiko drabužėliai. O vyras iš pradžių apvalo vata, paskui pasikelia vaiką virš bliūdo ir apiprausia. Paprasta ir sveika
Nuo pat pirmu dienu plaunu tik su vandeniu po kranu, kai padarom i puodeli nuvalau dregna servetele, o jei i pamsi netycia
kai nieko rimciau nepadaro,tai su servetele dregna,o kai ka rimciau padaro,su ramunelem plaunam
Mes ryte ir vakare visada po kranu nusiplaunam ruriuka,o dienos metu plaunu tik jeigu pakakoja,serveteles naudojam tik kai nera galimybes vandenuku nuplaut.Jokiu issutimu kol kas neturejom tfu tfu tfu
|