Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Su kuo nuvalote atžalos užpakaliuką?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
jurguciuke
dazniausiai vandeniu plaunu,ir servetelem PAMPERS thumbup.gif
fiona35
Nežinau ar čia senovinis metodas,bet visada plaudavau su vandeniu ir vaikišku (dažniausiai vaistinėj pirktu) muilu.Drėgnas servetėles naudojau tik "iš bėdos",ten kur nebūdavo galimybės nuplauti vandeniu.
Tainka
QUOTE(kepuraite @ 2008 05 05, 23:03)
Kai gime mano vyresnisis sunelis man anyta pasiule isbandyti Lycopodium, cia pataisų sporu milteliai, tai as  ir dabar naudoju savo dukrytei.  Kainuoja apie 9lt. ir uztenka ilgam. Tik vandenukas ir miltukai  thumbup.gif ,  jokiu kremu.  Kiek zinau kad musu mamos sekmingai ji naudojo.  Mano mama ir anyta tai tikrai  drinks_cheers.gif
*

Dabar nebera to isgirto Lycopodium, iseme is gamybos, sako jis yra nuodingas verysad.gif
Bet geras dalykas buvo..
ajuka
As visada valau vandeniu ir vata, vakarais su muiliuku.. profilaktiskai vakare patepu hipp kremuku nuo issutimu ir viskas puiku thumbup.gif maniskei alergizuoja visos dregnos serveteles, tad jomis dabar valau dulkes ir makijaza tongue.gif pakanka pavalt karta dregna servetele ir uzpakalukas parausta... doh.gif
o siaip juk tos serveteles ne tik kad nesveika, bet juk jos saltos blink.gif pameginkit jomis pasivalyt sau ten, nelabai gi malonu doh.gif as pradzioj kai bandziau naudot, sildydavau jas rankose, bet ir alergija tuoj islindo ir pati pagalvojau, kad nemalonu tokiu dregnu skuduru vaika valyt doh.gif uztat siltas vandenukas ir vatyte visai kitas reikalas bigsmile.gif ir patogu ir mazylei patinka ir tinka bigsmile.gif ir uzpakaliukas grazus smile.gif ir tikrai patogu bent jau namie, jau neskaitant kad zymiai sveikiau thumbup.gif
Preila
QUOTE(kepuraite @ 2008 05 05, 23:03)
Kai gime mano vyresnisis sunelis man anyta pasiule isbandyti Lycopodium, cia pataisų sporu milteliai, tai as  ir dabar naudoju savo dukrytei.  Kainuoja apie 9lt. ir uztenka ilgam. Tik vandenukas ir miltukai  thumbup.gif ,  jokiu kremu.  Kiek zinau kad musu mamos sekmingai ji naudojo.  Mano mama ir anyta tai tikrai  drinks_cheers.gif
*

Aga ir mes tuos miltukus naudojom ilgą laiką,o dabar jų tikrai nebėra.O šiaip užpakaliuką plaunam su vandenuku,nes servetėlės mums netinka, schmoll.gif o patepu su exsipialio tepaliuku,kai būna pašutus dupcė,tai su sudokremuku. smile.gif
Tinar
QUOTE(mylimuke @ 2007 11 22, 18:28)
drinks_cheers.gif  Tos servetėlės ir prikvėpintos viskuo, ir užpakalis paskui toks slidus, drėgnas būna, ir dar velniai žino kiek tos chemijos ten  schmoll.gif
*

nuvalius užpakaliuką servetėlėmėmi reikia jį nusausint sausa servetėle... 4u.gif
mes nuo pat gimimo naudojam servetėles ir gražiausias užpakaliukas jokių paraudimų ar dar ko... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ajuka @ 2008 05 07, 13:51)
As visada valau vandeniu ir vata, vakarais su muiliuku.. profilaktiskai vakare patepu hipp kremuku nuo issutimu ir viskas puiku thumbup.gif  maniskei alergizuoja visos dregnos serveteles, tad jomis dabar valau dulkes ir makijaza  tongue.gif pakanka pavalt karta dregna servetele ir uzpakalukas parausta...  doh.gif
o siaip juk tos serveteles ne tik kad nesveika, bet juk jos saltos  blink.gif pameginkit jomis pasivalyt sau ten, nelabai gi malonu  doh.gif as pradzioj kai bandziau naudot, sildydavau jas rankose, bet ir alergija tuoj islindo ir pati pagalvojau, kad nemalonu tokiu dregnu skuduru vaika valyt  doh.gif uztat siltas vandenukas ir vatyte visai kitas reikalas  bigsmile.gif ir patogu ir mazylei patinka ir tinka  bigsmile.gif ir uzpakaliukas grazus  smile.gif ir tikrai patogu bent jau namie, jau neskaitant kad zymiai sveikiau  thumbup.gif
*

grūdintis reikia,kaip vasarą i jūrą vaiką kišit jei nebus šalčio ragavęs? 4u.gif
kepuraite
Dabar nebera to isgirto Lycopodium, iseme is gamybos, sako jis yra nuodingas
Bet geras dalykas buvo..

Pirkau Lycopodiuma gal pries kokius 2 men., šiaurės miestelitam paciam pastate kur vaiku miestas, berots camelijos vaistine, tikrai buvo. o del to kad jis gali but nuodingas pirma kart isgirdau, g.gif reikes paklaust pažistamos vaistininkes.
ajuka
QUOTE(Tinar @ 2008 05 07, 13:56)

grūdintis reikia,kaip vasarą i jūrą vaiką kišit jei nebus šalčio ragavęs? 4u.gif
*

nu kazin ar uzpakali ir ten grudint reik doh.gif ir jau gal ne servetelem tongue.gif sakau pasivalykit pacios ir pamatysit, kad nelabai malonu rolleyes.gif as siaip tikrai ne pries serveteles, thumbup.gif super isradimas, bet tik ekstra atveju.
MonikisSs
dazniausiai naudojam serveteles. tiksliau-beveik visada, tik vakare plaunam su vandeniu blush2.gif del paraudimu tai nezinau g.gif nera buve paraude thumbup.gif
Sim@
sveiki.
as irgi apvalau pirma dregna servetele, paskui siltu vandeniu apiplaunu su sebamed muilu.
Tainka
QUOTE(kepuraite @ 2008 05 07, 17:11)
Dabar nebera to isgirto Lycopodium, iseme is gamybos, sako jis yra nuodingas 
Bet geras dalykas buvo..
Pirkau Lycopodiuma gal pries kokius 2 men., šiaurės miestelitam paciam pastate kur vaiku miestas, berots camelijos vaistine, tikrai buvo. o del to kad jis gali but nuodingas pirma kart isgirdau, g.gif reikes paklaust pažistamos vaistininkes.
*

Siaip man vaistineje ir pasake.. smile.gif
Verdaina
As visada su servetelem valau, o vakare ismaudau. Kuo graziausias uzpakaliukas.
Omidzi
Aš kažko nesuprantu g.gif Aišku,kai kūdikelis yra mažas. o ka reikia daryti su vyresniu? g.gif Mano sūnui 9men. jis nepaguli,kol aš jam sauskelnes numaunu, o kad prausti,sutvarkyti tai tikras vargelis bigsmile.gif tai viska kuo greičiau atlikčiau, naudoju servetėles. rolleyes.gif
Versmė
QUOTE(Tinar @ 2008 05 07, 13:56)

*

O aš galvojau, kad vaikai grūdinami vandeniu, nuvedami į baseiniuką, namie oro vonios daromos, masažiukai, kasdieną išvedami į lauką ir t.t. O pasirodo servetėlėm doh.gif Dabar žinosiu.. lotuliukas.gif Kas vakarą drėgnom servetėlėm per visą kūną eisiu, kad tik vaikis užsigrūdinęs būtų tongue.gif
Dali01
namie plaunu vandenuku, o svečiuose ir kelionėse servėtėlėmis ax.gif
ajuka
QUOTE(Žirklutės @ 2008 05 09, 15:51)
O aš galvojau, kad vaikai grūdinami vandeniu, nuvedami į baseiniuką, namie oro vonios daromos, masažiukai, kasdieną išvedami į lauką ir t.t. O pasirodo servetėlėm  doh.gif Dabar žinosiu..  lotuliukas.gif Kas vakarą drėgnom servetėlėm per visą kūną eisiu, kad tik vaikis užsigrūdinęs būtų  tongue.gif
*

drinks_cheers.gif as ir neapsisvietus, nezinojau lotuliukas.gif
Laura_online
namuose tik po vandeniu, sveciuose su servetelm
*ssuzzi*
QUOTE(Laura_online @ 2008 05 09, 22:15)
namuose tik po vandeniu, sveciuose su servetelm
*

Mes lygiai taippat drinks_cheers.gif
Tainka
QUOTE(Žirklutės @ 2008 05 09, 15:51)
O aš galvojau, kad vaikai grūdinami vandeniu, nuvedami į baseiniuką, namie oro vonios daromos, masažiukai, kasdieną išvedami į lauką ir t.t. O pasirodo servetėlėm  doh.gif Dabar žinosiu..  lotuliukas.gif Kas vakarą drėgnom servetėlėm per visą kūną eisiu, kad tik vaikis užsigrūdinęs būtų  tongue.gif
*

biggrin.gif Dabar zinosim. mirksiukas.gif
giedre78
Namie tik su vandeniu,o kelionese ar kur kitur tai su servetelem dregnom.
dzhina
QUOTE(Dali01 @ 2008 05 09, 16:36)
namie plaunu vandenuku, o svečiuose ir kelionėse servėtėlėmis ax.gif
*

mes irgi drinks_cheers.gif tik kartais pataisais pabarstau dupciuka mirksiukas.gif
laide
namuose visada po tekanciu vandenuku nuplaunu ir dar palieku, kad pasispardytu tai ir oro vonele kartu, tad su berimu ir sutimu jokiu problemu dar neturejom. biggrin.gif thumbup.gif
Ziedlapiux
as visada valau servetelemis blush2.gif jei lakstyciau su kudikiu i vonia plauti uzpakaliuko vaikas susirgtu.salta. unsure.gif
redared
Po kiekvieno "kaku" nuvalau su pampers servetelemis ir nesu i vonia nusiprausti po tekanciu vandeniu thumbup.gif tik nakti nenesu, nes nenoriu labai isbudinti blush2.gif o siaip kiekviena karta keiciant pampersa irgi apiplaunu po tekanciu vandenuku ir truputi patepu bepanteno ax.gif
bimkutele
QUOTE(zuvedra21 @ 2008 05 15, 19:58)
as visada valau servetelemis blush2.gif jei lakstyciau su kudikiu i vonia plauti uzpakaliuko vaikas susirgtu.salta. unsure.gif
*

drinks_cheers.gif
dubcike
Mes tai visada po kranu prausiames, servetelemis naudojames tik kai nera galimybes vandenuku nusiprausti.O uzpakaliuka po kiekvieno prausimo patepu sudocrem kremuku thumbup.gif O tam kad nesusaltu vaikutis uzpakaliuko kai einam i vonia visada jo turta pridengiu pala arba ranksluosciu 4u.gif
shlepsė
o as po kranu plaunu ir nesusala visai schmoll.gif tik jei jau rimtai prisidaro, tada pries plaunant su servetelem apvalau.
Bluko
As tai visa laika plaunu po vandeneliu, dabar net prie salto vandenuko yra priprates ir nieko, netgi patinka kai jo uzpakaliuka skalbi, nes nuo serveteliu musu uzpakaliukas parausta ir sunta, tad visad plaunu. Netepu jokiu kremu, o papudruoju, jeigu jau taip atsitinka, kad yra issutes, tai naudoju senovini buda, pabarstau krakmolu, ir labai greit istraukia karsti ir uzpakaliukas buna kaip ,,naujas,, 4u.gif
Nikolete
Ar po didelio, ar po mažo reikaliuko visada plaunamės po kranu. Aš pasidėjus vystymo lentą ant vonios, tai mes ne tik nusiprausiam, bet ir prasivėdinam po pusvalanduką. per tą laiką aš jam ir masažiuką padarau ir pasišnekam mirksiukas.gif O servetėlės tai tik iš bėdos kelionėse cool.gif
Ievukis
O mes valom servetelem ir niekas nesunta.Duodu pasispardyt,nudziut,o tada bepantenu patepu... ir tai ne visada thumbup.gif
Miegaliuke S
servetelemis
Katusik
jei vaikas apsikakina, tai plaunu jo užpakalį po kranu.
jei pampersas su tik šlapias, tai nuvalau viską servetėlėmis
doviliuke
Kai bunam namuose tai plaunu uzpakaliuka jei buna prisikakojus,jei tik prisiusiota pamperi keiciu pavalau servetelem,dar serveteles pravercia kai keliaujam i svecius ax.gif
g-r-a
Po didelio reikalo prausiu vandeniu ir muilu. Jei būna tik šlapia- pakeičiu "kelnes" ir tiek. Jei kur pašutę- patepu surdokremu. Tvarkomės vonioje, tad sušalę nebuvome biggrin.gif
Beautiful Life
Diena plaunam uzpakaliuka po vandeniu ir tepames benthenu, o nakti tik serveteles.
ragnez
plaunu tekanciu vandeniu. jei atsiranda pasutimu - gydau sudocremu.
dregnas serveteles naudoju tik kelioneje, kai tikrai nera galimybiu nuprausti vaika vandeniu.
naktele
Aš servetėlėmis, retkarčiai po tekančių vandeniu
lamur
as visada plaunu vandenuku, o jei nera galimybes tai servetelemis pampers....ir pro reta patepu sudocrem mirksiukas.gif
maze11
Diduma nuvalau su servetelemis pampers, po to nuplaunu po tekanciu vandeniu.
teardrop
Na as tai ispradziu bijodavau savo maze paimt taip kad eitu po kranu uzpakaliuka nusiplaut po kranu blush2.gif tai tiesiog su suslapinta vata vis valydavau, siaip ir dabar taip dazniausiai darau, nes bent man taip patogiai... blush2.gif smile.gif
_Tabata_
Aš visada nuprausiu.Dar ligoninėje slaugytojos mokė, kad sveikiausia vaiką, keičiant sauskelnes ar vystyklus vis tik prausti.Galima su vaikišku muilu, galima be jo, tik su šiltu vandeniu.
Servetėlės pas mus tik ekstra atvejams, kai esame kelionėje ar pas gydytoją.Bet ir tada dažniausiai jų neprireikia.Taigi aš už senus patikrintus metodus.Kažkada su vaikiška servetėle sugalvojau pasivalyti veidą, nes buvau išsitepus, o po ranka nebuvo vandens.Tai patikėkit, kaip man veidą perštėjo.Tada pagalvojau, kad vaikui ten irgi turėtų perštėti.

O paraudusiam užpakaliukui naudojam nuo gimimo Sudocrem.Rekomendavo mano brolienė.Super daiktas.Padeda garantuotai.
čiaudanti bitė
Namuose tik vandenuku, o stai kaime - tada jau sertveteles nepamainomos thumbup.gif
Turiu sudokrema, bet, kad jo mums neprireikia, mazasis daznai nuogutis spardosi ir su kaku sauskelnese ilgai nebuna.
Žemuogių pieva
As vandenuku prausiu, serveteles tik nakti, kad vaiko is miegelio labai neiskratyt arba gamtoj, sveciuose. Tepaliuka turim pagal recepta gaminama, tikrai labai geras ir daug ir nebrangus, teplioju kiekviena kart keisdama sauskelnes biggrin.gif
Estrella
Nuplaunu uzpakaliuka po siltu vandenuku ir su vaikisku muiliuku. Patepu uzpakaliuka su sudocrem'u. Dar ligoninej maciau, kaip vaikiukus po kranu plaudavo - ir as taip ir darau. Nuo serveteliu daznai beria odele, todel naudoju jas tik ekstra atvejais!
elenuxus
Vandenuku.Serveteles naudojam tik kai nebuna galimybes nuprausti.O ir paciai mazulei patinka praustis, visad sypsosi ir krykstauja kai plaunam rura lotuliukas.gif
hederi
Dazniausiai valom servetelem
gitapita
As tai visada nuplaunu vandeniu "po kranu". Nesame turejusios nei paraudimu, nei isberimu. Serveteliu turime kazkur, bet net nebeprisimenu, kur jos.
mabi
vienas gydytojas sake, kad kiekviena karta plauti uzpakaliuka - nera gerai, nes gali issauseti odele. as pati ne kiekviena karta plaunu, buna ir su servetelem nuvalau, bet tik ne "pampers", nes nuo ju parausta odele.
gedrule
mum nuo serveteliu beria uzpakaliuka tai plaunam vonioj po dusu ir dar priedu pazaidziam su vandenuku bigsmile.gif tik be muiliuko gali nusauseti odele, o siaip mum nesauseja nuo paprasto vandenuko.
o jei kada pasunta cia labai retai buna tai tepam arba bepantenu arba dermilon pasta mirksiukas.gif
edditka
o as su servetelem visada valau ir jokiu rimtu berimu ar paraudimu ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.