dazniausiai vandeniu plaunu,ir servetelem PAMPERS
Nežinau ar čia senovinis metodas,bet visada plaudavau su vandeniu ir vaikišku (dažniausiai vaistinėj pirktu) muilu.Drėgnas servetėles naudojau tik "iš bėdos",ten kur nebūdavo galimybės nuplauti vandeniu.
QUOTE(kepuraite @ 2008 05 05, 23:03) Kai gime mano vyresnisis sunelis man anyta pasiule isbandyti Lycopodium, cia pataisų sporu milteliai, tai as ir dabar naudoju savo dukrytei. Kainuoja apie 9lt. ir uztenka ilgam. Tik vandenukas ir miltukai Dabar nebera to isgirto Lycopodium, iseme is gamybos, sako jis yra nuodingas Bet geras dalykas buvo..
As visada valau vandeniu ir vata, vakarais su muiliuku.. profilaktiskai vakare patepu hipp kremuku nuo issutimu ir viskas puiku
o siaip juk tos serveteles ne tik kad nesveika, bet juk jos saltos QUOTE(kepuraite @ 2008 05 05, 23:03) Kai gime mano vyresnisis sunelis man anyta pasiule isbandyti Lycopodium, cia pataisų sporu milteliai, tai as ir dabar naudoju savo dukrytei. Kainuoja apie 9lt. ir uztenka ilgam. Tik vandenukas ir miltukai Aga ir mes tuos miltukus naudojom ilgą laiką,o dabar jų tikrai nebėra.O šiaip užpakaliuką plaunam su vandenuku,nes servetėlės mums netinka, QUOTE(mylimuke @ 2007 11 22, 18:28) nuvalius užpakaliuką servetėlėmėmi reikia jį nusausint sausa servetėle... mes nuo pat gimimo naudojam servetėles ir gražiausias užpakaliukas jokių paraudimų ar dar ko... Papildyta: QUOTE(ajuka @ 2008 05 07, 13:51) As visada valau vandeniu ir vata, vakarais su muiliuku.. profilaktiskai vakare patepu hipp kremuku nuo issutimu ir viskas puiku o siaip juk tos serveteles ne tik kad nesveika, bet juk jos saltos grūdintis reikia,kaip vasarą i jūrą vaiką kišit jei nebus šalčio ragavęs?
Dabar nebera to isgirto Lycopodium, iseme is gamybos, sako jis yra nuodingas
Bet geras dalykas buvo.. Pirkau Lycopodiuma gal pries kokius 2 men., šiaurės miestelitam paciam pastate kur vaiku miestas, berots camelijos vaistine, tikrai buvo. o del to kad jis gali but nuodingas pirma kart isgirdau, QUOTE(Tinar @ 2008 05 07, 13:56) nu kazin ar uzpakali ir ten grudint reik
dazniausiai naudojam serveteles. tiksliau-beveik visada, tik vakare plaunam su vandeniu
sveiki.
as irgi apvalau pirma dregna servetele, paskui siltu vandeniu apiplaunu su sebamed muilu. QUOTE(kepuraite @ 2008 05 07, 17:11) Dabar nebera to isgirto Lycopodium, iseme is gamybos, sako jis yra nuodingas Bet geras dalykas buvo.. Pirkau Lycopodiuma gal pries kokius 2 men., šiaurės miestelitam paciam pastate kur vaiku miestas, berots camelijos vaistine, tikrai buvo. o del to kad jis gali but nuodingas pirma kart isgirdau, Siaip man vaistineje ir pasake..
As visada su servetelem valau, o vakare ismaudau. Kuo graziausias uzpakaliukas.
Aš kažko nesuprantu
QUOTE(Tinar @ 2008 05 07, 13:56) O aš galvojau, kad vaikai grūdinami vandeniu, nuvedami į baseiniuką, namie oro vonios daromos, masažiukai, kasdieną išvedami į lauką ir t.t. O pasirodo servetėlėm
namie plaunu vandenuku, o svečiuose ir kelionėse servėtėlėmis
QUOTE(Žirklutės @ 2008 05 09, 15:51) O aš galvojau, kad vaikai grūdinami vandeniu, nuvedami į baseiniuką, namie oro vonios daromos, masažiukai, kasdieną išvedami į lauką ir t.t. O pasirodo servetėlėm
namuose tik po vandeniu, sveciuose su servetelm
QUOTE(Žirklutės @ 2008 05 09, 15:51) O aš galvojau, kad vaikai grūdinami vandeniu, nuvedami į baseiniuką, namie oro vonios daromos, masažiukai, kasdieną išvedami į lauką ir t.t. O pasirodo servetėlėm
Namie tik su vandeniu,o kelionese ar kur kitur tai su servetelem dregnom.
namuose visada po tekanciu vandenuku nuplaunu ir dar palieku, kad pasispardytu tai ir oro vonele kartu, tad su berimu ir sutimu jokiu problemu dar neturejom.
as visada valau servetelemis
Po kiekvieno "kaku" nuvalau su pampers servetelemis ir nesu i vonia nusiprausti po tekanciu vandeniu
Mes tai visada po kranu prausiames, servetelemis naudojames tik kai nera galimybes vandenuku nusiprausti.O uzpakaliuka po kiekvieno prausimo patepu sudocrem kremuku
o as po kranu plaunu ir nesusala visai
As tai visa laika plaunu po vandeneliu, dabar net prie salto vandenuko yra priprates ir nieko, netgi patinka kai jo uzpakaliuka skalbi, nes nuo serveteliu musu uzpakaliukas parausta ir sunta, tad visad plaunu. Netepu jokiu kremu, o papudruoju, jeigu jau taip atsitinka, kad yra issutes, tai naudoju senovini buda, pabarstau krakmolu, ir labai greit istraukia karsti ir uzpakaliukas buna kaip ,,naujas,,
Ar po didelio, ar po mažo reikaliuko visada plaunamės po kranu. Aš pasidėjus vystymo lentą ant vonios, tai mes ne tik nusiprausiam, bet ir prasivėdinam po pusvalanduką. per tą laiką aš jam ir masažiuką padarau ir pasišnekam
O mes valom servetelem ir niekas nesunta.Duodu pasispardyt,nudziut,o tada bepantenu patepu... ir tai ne visada
servetelemis
jei vaikas apsikakina, tai plaunu jo užpakalį po kranu.
jei pampersas su tik šlapias, tai nuvalau viską servetėlėmis
Kai bunam namuose tai plaunu uzpakaliuka jei buna prisikakojus,jei tik prisiusiota pamperi keiciu pavalau servetelem,dar serveteles pravercia kai keliaujam i svecius
Po didelio reikalo prausiu vandeniu ir muilu. Jei būna tik šlapia- pakeičiu "kelnes" ir tiek. Jei kur pašutę- patepu surdokremu. Tvarkomės vonioje, tad sušalę nebuvome
Diena plaunam uzpakaliuka po vandeniu ir tepames benthenu, o nakti tik serveteles.
plaunu tekanciu vandeniu. jei atsiranda pasutimu - gydau sudocremu.
dregnas serveteles naudoju tik kelioneje, kai tikrai nera galimybiu nuprausti vaika vandeniu.
Aš servetėlėmis, retkarčiai po tekančių vandeniu
as visada plaunu vandenuku, o jei nera galimybes tai servetelemis pampers....ir pro reta patepu sudocrem
Diduma nuvalau su servetelemis pampers, po to nuplaunu po tekanciu vandeniu.
Na as tai ispradziu bijodavau savo maze paimt taip kad eitu po kranu uzpakaliuka nusiplaut po kranu
Aš visada nuprausiu.Dar ligoninėje slaugytojos mokė, kad sveikiausia vaiką, keičiant sauskelnes ar vystyklus vis tik prausti.Galima su vaikišku muilu, galima be jo, tik su šiltu vandeniu.
Servetėlės pas mus tik ekstra atvejams, kai esame kelionėje ar pas gydytoją.Bet ir tada dažniausiai jų neprireikia.Taigi aš už senus patikrintus metodus.Kažkada su vaikiška servetėle sugalvojau pasivalyti veidą, nes buvau išsitepus, o po ranka nebuvo vandens.Tai patikėkit, kaip man veidą perštėjo.Tada pagalvojau, kad vaikui ten irgi turėtų perštėti. O paraudusiam užpakaliukui naudojam nuo gimimo Sudocrem.Rekomendavo mano brolienė.Super daiktas.Padeda garantuotai.
Namuose tik vandenuku, o stai kaime - tada jau sertveteles nepamainomos
Turiu sudokrema, bet, kad jo mums neprireikia, mazasis daznai nuogutis spardosi ir su kaku sauskelnese ilgai nebuna.
As vandenuku prausiu, serveteles tik nakti, kad vaiko is miegelio labai neiskratyt arba gamtoj, sveciuose. Tepaliuka turim pagal recepta gaminama, tikrai labai geras ir daug ir nebrangus, teplioju kiekviena kart keisdama sauskelnes
Nuplaunu uzpakaliuka po siltu vandenuku ir su vaikisku muiliuku. Patepu uzpakaliuka su sudocrem'u. Dar ligoninej maciau, kaip vaikiukus po kranu plaudavo - ir as taip ir darau. Nuo serveteliu daznai beria odele, todel naudoju jas tik ekstra atvejais!
Vandenuku.Serveteles naudojam tik kai nebuna galimybes nuprausti.O ir paciai mazulei patinka praustis, visad sypsosi ir krykstauja kai plaunam rura
Dazniausiai valom servetelem
As tai visada nuplaunu vandeniu "po kranu". Nesame turejusios nei paraudimu, nei isberimu. Serveteliu turime kazkur, bet net nebeprisimenu, kur jos.
vienas gydytojas sake, kad kiekviena karta plauti uzpakaliuka - nera gerai, nes gali issauseti odele. as pati ne kiekviena karta plaunu, buna ir su servetelem nuvalau, bet tik ne "pampers", nes nuo ju parausta odele.
mum nuo serveteliu beria uzpakaliuka tai plaunam vonioj po dusu ir dar priedu pazaidziam su vandenuku
o jei kada pasunta cia labai retai buna tai tepam arba bepantenu arba dermilon pasta
o as su servetelem visada valau ir jokiu rimtu berimu ar paraudimu
|