Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tėčiai ir mankšta (sportas)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
lambda
4u.gif Nedarau aš mankštos o gal yra tokių , kurie kas rytą daro mankštą, gyvendami daugiabutyje nesinaudoja liftu, parduotuvę ne mašina pasiekia, gal net krosus bėga. Ar teigiamai į tokius lotuliukas.gif keistuolius žiūri brangiausiosios.
Ar reikia mums palaikyti " gerą sportinę formą " .
Jurgitele
QUOTE(lambda @ 2007 11 21, 17:35)
4u.gif Nedarau aš mankštos o gal yra tokių , kurie kas rytą daro mankštą, gyvendami daugiabutyje nesinaudoja liftu, parduotuvę ne mašina pasiekia, gal net krosus bėga. Ar teigiamai į tokius  lotuliukas.gif keistuolius žiūri brangiausiosios.
*

Na formą palaikyt tai gal ir reikia juk ir pats manau nenorėtum būti tešlium mirksiukas.gif bet aš už tokį sportą kuris proto ribose neleisčiau vyrui ištisai sėdėt sporto salėje, ir nelakstytu jis man liežuvio iškorės tris kart per dieną kroso doh.gif galima valandžiukei į salė nueit,2 kartus į savaitę, galima vasara aplink kokį ežeriuką apibėgt galima ir namuose atsilenkimų padaryt tiesiog saikingai.
skaiciukas
Na bandom sporto klube paprakaituot, kad visai nesuglebčiau mirksiukas.gif
kristis
mamytes, o kokia sporto saka jums labiau patinka?

ar tik aerobika, baseinas, ir krosas? smile.gif
Medinis
QUOTE(kristis @ 2008 04 11, 13:04)
mamytes, o kokia sporto saka jums labiau patinka?

Pažiūrėkite... Šiaip skyrelis vadinasi "Tėčio puslapis". Jei jau nepavyksta moteroms suprasti, kad jos čia nafik nereikalingos, tai bent jau netraukite savo noru..
Keiti
Aį augau šeimoje, kurioje visi sportavome: tėtis visada buvo bene idealios formos, mama irgi stengėsi kuo geriau atrodyti, aš irgi sportavau, dalyvaudavau varžybose. {o pirmo nėštumo sportavau tik namie, bet rimtai tuo užsiimdavau ir forma buvo puiki, dabar vėl taip žadu daryti smile.gif Keisčiausiai man , kad vyras nesidomi sportu, netraukia jo nei treniruokliai, nei krosai biggrin.gif Jo šeimoje sportas niekada nebuvo sureikšmintas - gal todėl. Dabar dar vyras jaunas, tai viršsvorio neturi, bet dėl ateities man kyla klausimų biggrin.gif Jis iš tų žmonių, kurie sau vis žada, žada, ir žada eiti sportuoti ax.gif
veigutis
Man tai labai patinka,kad mano vyras save prisiziuri. Jis krepsini zaidzia,kartais stangas pakilnoja,na zodziu viskas proto ribose. O va,mano brolis tai visokius ten proteinus ir kretinus ryja,valgo tik ta,kas ryskina raumenis,nu zodziu tokie dalykai man jau ne ne ne schmoll.gif
Misisipė
MB sportuoja ant sofos prieš teliką biggrin.gif Mano tėvas lyg šiol sportuoja,aš irgi sportsmenka buvau,ir vėl žadu but,nes man sunku vienoj vietoj ilgai nusedėt,o vyras jau kelinti metai žada hantelius pirkt...
***Žaltvykslė
Nesportuoja žaltys,o reiktų...pilvukas ,tsakant ,puikuojasi ... blush2.gif
darikas
Kai turiu laiko pažaidžiu krepšinį ar kamuolį su vaikais paspardau.. drinks_cheers.gif 4u.gif
Dovidenija
Maniskis saunuolis, stengiasi prisiziureti. Vaiksto i sporto kluba, augina raumenukus ir atrodo puikiai thumbup.gif
Giedryte77
Mb stengiasi bent 2 kartus per sav. pasportuoti ir jei yra galimybes dar pabėgioja, tikras saunuolis thumbup.gif
Zuikis-Puikiss
Nesportuoja, dirba fizini darba tai darbe atsisportuoja smile.gif
Kolekcionierė
4u.gif Nedarau aš mankštos o gal yra tokių , kurie kas rytą daro mankštą, gyvendami daugiabutyje nesinaudoja liftu, parduotuvę ne mašina pasiekia, gal net krosus bėga. Ar teigiamai į tokius  lotuliukas.gif keistuolius žiūri brangiausiosios.
*

reikia ne tik vyramas bet ir žmonoms prižiūrėt savo kūną,jau kai esam vedę dažniausi pamirštam tai daryt
3*Tevas
shiandie pirmakart į darbą dviračiu atvažiavau. darbas sėdimas, nejudu visą dieną, kompas, telefonas, net ir vasarą su visokiais šienavimais dalgiu ir pan. priaugau 10 kg nuo studijų laikų. gal tai smulkaus sportavimo pradžia, o gal tik paprastas pataupymas ant kuro...
jausmas geras, taip pat, kaip ant treniruoklio kokiam impulse, tik nemokamai...
Maironis
Aš ilgą laiką vaikščiojau į sporto salę, bet kai atsiranda šeima, vaikas, tai jau darosi sunoka viską suderinti, nors va paskutinį pusmetį kažkaip suderindavau, ėjau į vieną klubiuką, bet mečiau, nes nusibodo tiesiog. Dabar namie kasryt, prieš darbą, stengiuosi lengvai pasportuot. Kartais 5 km einu į darbą ir iš darbo tiek pat smile.gif
audyla
QUOTE(3*Tevas @ 2008 08 21, 15:31)
shiandie pirmakart į darbą dviračiu atvažiavau. darbas sėdimas, nejudu visą dieną, kompas, telefonas, net ir vasarą su visokiais šienavimais dalgiu ir pan. priaugau 10 kg nuo studijų laikų. gal tai smulkaus sportavimo pradžia, o gal tik paprastas pataupymas ant kuro...
jausmas geras, taip pat, kaip ant treniruoklio kokiam impulse, tik nemokamai...
*

As tai irgi esu uz toki sportavimo buda, dar jai kur graziose vietose, grynam ore isvis super thumbup.gif simta kart geriau nei priprakaituotam sporto klube...
nikakatė
laba visiems,sportuojantiems ir ne mirksiukas.gif

as tai tokia ne iš didžiųjų sportininkių, nulėkdavau karts nuo karto į aerobiką, o Mb tai visai nesidomi sportu, bet gerai kad jam niekas neina į kūną, nu pilvukas toks mažas jau atsirado, tai dabar sugalvojo šokinėt parašiutu, po pirmo šuolio buvo kaip sulaužytas, bet labai džiaugėsi atradęs jam patinkančią sporto šaką thumbup.gif
Perlute
Mano vyriskis sportavo nuo 13m atrode tikrai ispudingai,bet kai atsirado vaikai nebera laiko,o ir pinigu gaila pasidare sporto klubams,tai pakudo,pilvukas ziuriu jau augt pradeda blink.gif
j.ole
Maniskis sekmingai sportuoja prie teliko su alum ir vobla thumbup.gif Iki nestumo visada palaikydavau jam kompanija, ir dabar - tik be alaus. Vat kokie mes sportiski lotuliukas.gif
Smartmart
Pavasari eidavai i sporto sale, vasara kazkiek begiodavau, dariau pratimus presui, dabar nieko nedarau. Nuo 15 d. zadu eiti i baseina.
mtdpr
Na o as daugiau moteriskai...maista riboju...nes nuo ryto iki vakaro darbe irgi tik sedziu, nebent per pietus sumastau nulekt kur nors pasivaiksciot...vakarais kazkaip jauciuosi issisemes, o ir norisi su seima pabut....o rytais....miegoooo noriu biggrin.gif
siaip ruosiuosi, ruosiuosi, bet niekaip neprisiruosiu......
Raudona'kanarele
noriu cia pagirti savaji biggrin.gif
daug metu sportuoja. ko gero nuo 14-os g.gif
sale- sventas reikalas. min.- 4 kartus per savaite. kasmet pagal programa kuri vis keiciasi. moterims patinka prisiziureje vyrai. tiek daug dabar netgi jaunu apsileidusiu ir pilvotu vyruku. moeru zinoma irgi kas be ko. auginu suneli. jam dar tik metukai, bet kaip imanoma anksciau bandysiu ji nukreipti link sporto. manau jei tai iprasta seimoje, tai ir jam patiks. o kai pries akis matys teti- kaip pavyzdi, sportas irgi bus sventas reikalas wub.gif
Laurrr
kaip jus ziurit i tokius zmones, kurie sedi sporto klube nuo 19 h iki 21h penkis kartus i sawaite.. o zmona sawaiteje turi dwi isegines ir per tas isegines wyras geraiu eina su draugais i sproto kluba uzuot pabuves wakare su zmona.

Nesuprantu tokiu wyru kuriems labiau rupi ne zmona o kaip ir kuo daugiau uzsikacialinti.
Soprano
Dėl didelio užimtumo ir laiko stokos jau visą paskutinį dešimtmetį nebuvo kaip normaliai pasportuoti.
Įvairūs planai įsivesti į dienotvarkę kokį dažnesnį pasportavimą baigdavosi taip pat - tik planeliu sąsiuvinyje. Jau net neseniai atsirado pilvukas, sumažėjo vikrumas.
Per paskutinį pusmetį pagaliau atrasta sporto formulė, kuri niekaip dar nenumiro. Kartu su šeimyna nutarta - bent vieną dieną per savaitę, dažniausiai savaitgalį, visiems kartu važiuoti kažkurtai pasportuoti. Ar į stadioną pabėgioti, ar į baseiną, ar pažaisti kokį tenisą ar krepšinį, na tinka bet kas, kas tik bent biški sujudina lašinius.
Planas veikia - kai tingiu aš, ištempia žmona, kai tingi žmona - ištempiu aš, abiems patinka bent vieną kartą per savaitę daryti kažką neįprasto, prablaškančio ir užkraunančio naujai savaitei - vaikui irgi didžiulė pramoga. Super.
AnMa_geroji_puse
Hai.
Pirma žinutė ir ta apie sportą. Paradoksas ar ką?
Tai va. Be sporto neįmanoma būtų. 4-6 kartai per savaitę: laipiojimas / baseinas / šokiai. Ir dviratis i visur kur tik galima (ir ne), kol nagai ir feisas nenušala. Baidarės dar kartais. Gaspadinė tai labiau turistė-baidaristė, o dukrą jau patraukiau link laipiojimo. Ir aplamai nėra nieko geriau nei pajust tą pergalės kaifą kai įsikari į kokią nors uolą ar akmenį. Bet visa tai namie - Kaune.
O dabar, kadangi esu tolokai, tai lieka štangų laužymas (kaip jūs vyrai galit tokį briedą mėgt?) ir taekwondo. O čia irgi yra gėris. Ant tiek lankstumą grąžina ir kojų jėgą didina, kad jokios fitneso ar kitokios treniruotės nesuteiks. Ir visa tai pasiekiama per dinaminius pratimus, o ne buką gelažų stumdymą.
Eeee, kategoriškas gavausi, matau, ale turėsit jau atleist ir užjaust thumbup.gif
Lauruciuk
Maniskis tai lovoje sportuoja... lotuliukas.gif
Narnis
Kiekvieną rytą darau mankštą tongue.gif
Ištikrųjų padeda prasiblaivyti ir dieną lengviau pradėti smile.gif
kristule666
nu maniskis dar ir lovoje pasportuoja, nors tiek, leidzia man pailseti lotuliukas.gif
~Artemidė ~
*

smile.gif reikia...tik jeigu patys to norit mirksiukas.gif

QUOTE(Medinis @ 2008 04 11, 14:45)
Pažiūrėkite... Šiaip skyrelis vadinasi "Tėčio puslapis". Jei jau nepavyksta moteroms suprasti, kad jos čia nafik nereikalingos, tai bent jau netraukite savo noru..
*

ax.gif sprendžiant pagal autoriaus užduotą klausimą, ši tema skirta ir moterims išsisakyti smile.gif

QUOTE(Sommerregen @ 2008 05 02, 13:25)
Nesportuoja  žaltys,o reiktų...pilvukas ,tsakant ,puikuojasi ... blush2.gif
*

bigsmile.gif o kas negerai-pilvukas negražuolis biggrin.gif , nepatinka jums? Man visai patinka simpatiški vyriški pilvukai, geriau nei perkaręs koks žaltys blush2.gif

QUOTE(Laurrr @ 2008 09 19, 23:18)
kaip jus ziurit i tokius zmones, kurie sedi sporto klube nuo 19 h iki 21h penkis kartus i sawaite.. o zmona sawaiteje turi dwi isegines ir per tas isegines wyras geraiu eina su draugais i sproto kluba uzuot pabuves wakare su zmona.

Nesuprantu tokiu wyru kuriems labiau rupi ne zmona o kaip ir kuo daugiau uzsikacialinti.
*

unsure.gif kaip čia gali žiūrėt-jei iš to duoną valgo(t.y. sėdėjimo sporto salėje) tai dar pusė bėdos, bet jau laisvalaikį galėtų dalinti tarp draugų ir šeimos smile.gif o jei sporto maniakas ir dar laisvalaikis tik su draugais, tai naxik toks vyras reikalingas cool.gif
Maniškis kartkartėmis pasportuoja-savo malonumui, nes naudoas tai nesimato jokios apart relakso laugh.gif tai daugiau krepšinis su draugais, futbolas dar. Svorį kai nori pasireguliuoja mityba-bet čia jau manęs prašo pagalbos ir sėdam visi ant dietos biggrin.gif -tik ta dieta kažkodėl veiksminga tik MB, mes su vaikais jokio poveikio nejaučiam hihihi.gif Bet jis pas mane solidus vyras su solidžiai atrodančiu pilvuku kuris man netgi labai simpatiškas blush2.gif
Žinot, manau sportas ir gera forma reikalingi tik tiems, kam jie reikalingi-bet visą gyvenimą drąskytis tik dėl to, kad atrodytumei idealiai, tai jau atsiprašau doh.gif ...o kada tada gyvent? Bet jei tai jau tapę žmogaus gyvenimo būdu, tada pirmyn drinks_cheers.gif
Vilius.V
Tenka prasitampyt biggrin.gif nesportuoju,bet turiu panasiu uzsiemimu i sporta biggrin.gif biggrin.gif
inliux
QUOTE(Ponckutis @ 2008 11 15, 00:45)
Tenka prasitampyt biggrin.gif  nesportuoju,bet turiu panasiu uzsiemimu i sporta biggrin.gif  biggrin.gif
*

o koks tas uzsiemimas panasus i sporta? g.gif
maniskis tai puse savo gyvenimo sportuoja,kasdien isskyrus savaitgalius i sporto sale eina,savaitgali krosa bega,nu bet da nei kart nepavyko prikalbint pesciom i parduotuve nueit,o kai sugenda liftas,tai buna l.nepatenkintas,kai reik uzkopt i 10a. biggrin.gif
ir as tai labai groziuosi raumeningais vyrukas wub.gif ir kaip man keista,kai merginom patinka pilvotukai blink.gif smile.gif
~Artemidė ~
QUOTE(Indre223 @ 2008 11 21, 16:26)
ir as tai labai groziuosi raumeningais vyrukas wub.gif ir kaip man keista,kai merginom patinka pilvotukai blink.gif  smile.gif
*

bigsmile.gif įsivaizduoju, taip ima visoms patikti tik raumeningi...va tada jie pagyventų ar ne biggrin.gif ...eilės susirikiuotų, visi pilvoti bėgtų šturmuot sporto sales.... cool.gif ...ir gyventumėm kaip masinės gamybos produktas
Narnis
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 21, 22:39)
bigsmile.gif įsivaizduoju, taip ima visoms patikti tik raumeningi...va tada jie pagyventų ar ne  biggrin.gif ...eilės susirikiuotų, visi pilvoti bėgtų šturmuot sporto sales.... cool.gif ...ir gyventumėm kaip masinės gamybos produktas
*

Aš pilvuko neturiu (priklauso kas kaip supranta pilvuką pagal dydį) ir labai patinku savo brangiąjai. thumbup.gif
Nors man pačiam nepatiktų būti pilvotam schmoll.gif
AnMa_geroji_puse
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 21, 22:39)
bigsmile.gif įsivaizduoju, taip ima visoms patikti tik raumeningi...va tada jie pagyventų ar ne  biggrin.gif ...eilės susirikiuotų, visi pilvoti bėgtų šturmuot sporto sales.... cool.gif ...ir gyventumėm kaip masinės gamybos produktas
*

Tiesos yra. Deja g.gif
Pavyzdys is nuosavos patirties: pries 2 metus grizau po pusmecio isvykos i tam tikra vieta (kai kas ja "pasaulio subine" vadino) priaugines raumenu zenkliai. Nebuvo sunku - maitinimas kaloringas ir geras, sporto sale - vienintelis vaistas nuo isdurnejimo ir priemone nusistresinimui.
Na galvojau gaspadine cyps is pasitenkinimo pamacius savo apolona biggrin.gif
O pasirodo ne velnio. Buvau "spinta su antrasuoliais" isvadintas ir tiek.
Tiesa, siaip nesu visai dviratis, naturaliai sveriu nepilnus 70 kg budamas 173 ugio, riebaline mase svyruoja nuo 9% iki 11-12%, galit isivaizduot. Tai kai uzsidejau +5 kg raumenu, matesi labai ryskiai.
Na bet greit jie ir nunyko, nes siaip stangu lauzyt visiskai nemegstu, o uzsiimant sportu kuris man patinka organizmas greit "atsikrate" nereikalingos mesos.

Beje, labai geras vieno kolegos is musu klubo pasakymas: "nesu toks stiprus kad dar pilva kilnociau" biggrin.gif

Va taip vat mieli ponai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.