Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atostogos auklei
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Viskas apie aukles
Pages: 1, 2, 3, 4
bučkis
jei aš dirbdama gaunu, tai man logiška, kad ir auklė turėtų gauti, ir moku. nes man asmeniškai būtų didelis smūgis netekti 2 savaičių pajamų, todėl galvoju kad taip pat turėtų jaustis ji. po atostogų sumokėjom už visą mėnesį o ji nustebo ir sako - net nežinau ką daryti - sakau, jei nežinai, nusipirk naują prabangų rankinuką biggrin.gif
o kad auklė klausia ar sumokės šeima atostogų metu - man rodos labai normalu - ji gi irgi turi žinoti, ko tikėtis, be to, kad nebūtų,t kėjosi, akd sumokės, o pasirodo ne, geriau jau išsiaiškinti pirmo pokalbio metu, kad sutaptų abiejų požiūris ir nesijaustų kažkas netikėtai nuskriaustas.
Regute131
QUOTE(bučkis @ 2011 06 09, 13:05)
jei aš dirbdama gaunu, tai man logiška, kad ir auklė turėtų gauti, ir moku. nes man asmeniškai būtų didelis smūgis netekti 2 savaičių pajamų, todėl galvoju kad taip pat turėtų jaustis ji. po atostogų sumokėjom už visą mėnesį o ji nustebo ir sako - net nežinau ką daryti - sakau, jei nežinai, nusipirk naują prabangų rankinuką biggrin.gif
o kad auklė klausia ar sumokės šeima atostogų metu - man rodos labai normalu - ji gi irgi turi žinoti, ko tikėtis, be to, kad nebūtų,t kėjosi, akd sumokės, o pasirodo ne, geriau jau išsiaiškinti pirmo pokalbio metu, kad sutaptų abiejų požiūris ir nesijaustų kažkas netikėtai nuskriaustas.
*

drinks_cheers.gif
Dunkan
Smagu auklytei dirbti tokioje seimoje,kur zmones masto jau kitoniskai-atostogos ir visa kita kaip normaliam darbuotojui.
Aisku ne visi igali.tai susitarimo reikalas galvociau taip
MMMUTTTERRR
QUOTE(Leda @ 2005 06 20, 14:54)
Na, mes ka auklę priiminėjom, tarėmės, kad per atostogas jai mokėsim pusę sumos. Bet mūsų auklytė -  thumbup.gif , tai pagalvojom, kad gal labai nenusiskriausim sumokėdami jai ir pilną sumą smile.gif Kaip jau čia kažkas rašė, auklė irgi žmogus, tai kaip, pvz., aš pati jausčiausi, jei man per atostogas duotų tik pusė atostoginių ?  unsure.gif
*

MIELOS MAMYTĖS, kurios pergyvenat kam ramia širdele patikėti savo žmogutį ( o tai išties oi kaip nelengva) su visa atsakomybe prieš Jus ir Jūsų MAŽYLIUS galiu pasiūlyt sąžinigą ,išradingą ir patikimą lietuvę auklę iš Vilniaus, auginusią mano (ir ne tik) vaikučius, brandi patirtis su naujagimiais. nestuke.gif Šiuo metu ji jau laisva. Mielai pagelbėtų tvarkingai šeimai. Man rašykit į AZ,nes temų neseku. Parašau ir jos tel. +37067461030. Sėkmės visoms ieškant ir randant 4u.gif
Leksa
QUOTE(Inga741 @ 2011 04 12, 10:30)
Atostoginius gauna zmones, kurie dirba pagal darbo sutarti ir nemaza dali savo atlyginimo atiduoda mokesciams smile.gif is kuriu islaikomi senyvi zmones, ligoniai ir t.t. o auklytes vis atlyginima pasiima sau, jokiu mokesciu nemoka, tad ir atostoginiai nepriklauso kaip ir... jei logiskai mastyti smile.gif

*

o jus imkit ir idarbinkit aukle legaliai. Mokesit uz ja mokescius, is kuriu islaikomi senyvi zmones ir t.t. Mokesit jai atostogas, tures socialines garantijas... viskas bus grazu ir teisinga. Ji bus normalus darbuotojas, kaip ir jus kazkur... logiskai mastant...
Blobse
QUOTE(Leksa @ 2011 06 14, 14:23)
o jus imkit ir idarbinkit aukle legaliai. Mokesit uz ja mokescius, is kuriu islaikomi senyvi zmones ir t.t. Mokesit jai atostogas, tures socialines garantijas... viskas bus grazu ir teisinga. Ji bus normalus darbuotojas, kaip ir jus kazkur... logiskai mastant...
*

Logiškai mąstant tarp dviejų fizinių asmenų turėtų būti sudaroma paslaugų teikimo, o ne darbo sutartis. Ir nereikia prisigalvoti darbo santykių ir su jais susijusių garantijų ten, kur jų nėra. 4u.gif
Leksa
QUOTE(Blobse @ 2011 06 14, 22:04)
Ir nereikia prisigalvoti darbo santykių ir su jais susijusių garantijų ten, kur jų nėra.  4u.gif
*

nera, bet gali buti.
kretaa
Klausimas - ar ir valandinems auklems, kurios tik kas kelinta diena vakarais ateina irgi atostoginius mokat? ar ne per didele prabanga?
Vidutele
QUOTE(kretaa @ 2011 06 17, 14:26)
Klausimas - ar ir valandinems auklems, kurios tik kas kelinta diena vakarais ateina irgi atostoginius mokat? ar ne per didele prabanga?
*

Valandinei auklei galbut ir neprikauso atostogos, nes ji neturi pastovaus atlygio, taciau auklei, kuri dirba visa diena ir tai yra jos pragyvenimo saltinis, manau, kad atostoginius moketi yra butina. Mes bent jau kai samdeme aukle, mokejome iprastai, kaip uz pilna menesi, bet zinoma buvome is anksto su ja pries priimant susitare ax.gif mirksiukas.gif blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.