Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nepagražinta gimdymo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
rassamella
Labas, visos esamos ir būsimos mamytės 4u.gif
Įkvėpta visų čia aprašytų, be galo gražių ir jaudinančių istorijų, norėčiau pasidalinti su Jumis savo gimdymo istorija.Taip jau man knieti išlieti savo įspūdžius, kad nebegaliu daugiau tik skaityti svetimas, noriu pasidalinti savo išgyvenimais ir patirtimi su Jumis.Gal mano istorija bus Jums ne tik įdomi, bet ir pamokanti besilaukiančioms.
Na, tai pradėkime viską nuo pradžių.
Gimdymo termino data buvo nustatyta lapkričio 1 d. Labai jau niūri diena švęsti gimtadienį, tiesa? Laimei,tą naktį man gimdymas neprasidėjo, bet kadangi be galo jo laukiau, tai iš pat ryto su vyru nulėkėm į 2 ligoninę, į priimamąjį.Netrukus buvau paguldyta į nėštumo patologijų skyrių, kur dar 4 paras sėkmingai laukiau savo gimdymo.Matyt, palatos gydytojai pritrūko kantrybės mano gimdymo laukti, tai ji per kasrytinę apžiūrą ištraukė man gleivių kamštį ir man, naivuolei, nieko nepasakė, kad per 24 h prasidės gimdymas. Toje pačioje ligoninėje gimdymo laukė ir mano grupiokė.Ji pagimdė para anksčiau nei aš.Aplankiusi savo draugę visą dieną pradykinėjau, o naktį atsibudau nes beprotiškai raižė pilvą. Gal 4 kartus nuėjau į tualetą ir viduriavau kaip už tėvynę. Mano palatos draugė atsibudo ir sako:"gal jau gimdai?".Kad dar lyg ir ne, mąstau sau, tik kojos labai šąla ir pilvą skauda kaip per mėnesines. Paskaičiavom, kad skausmas kartojasi kas 3 min.Nuėjau pas akušerę, o ta skaniai sau parpė.Negali pykti, 4 ryto. Prabudusi sako, palaukim 6 ryto, o tada eisim į gimdyklą. Nusivedė į procedūrinį, kur padarė be galo malonią procedūrą, žinot, niekada nebūčiau gėjus. Vos spėjau nusimauti kelnaites tualete. Ji toliau prigulė pasnausti, o aš vaikštinėjau po koridorių pirmyn atgal, nes skausmas buvo toks, kad jau atrodė, atsigulsiu ant žemės ir raitysiuos ir labai šalta kojoms. Gydytoja apžiūrėti taip ir neatėjo, anot akušerės:"O ką ji padarys?".Galų gale mane pakviečia eiti į gimdyklą, sako, vyrui dar neskambink, pirmas gimdymas iki 19 val užtrunka.Gerai, sakau. Ateinam į gimdyklą.Tokia tarybinių laikų atmosfera, turbūt ir mane mama panašioj gimdė. Ir kaip aš išsigandau!!!!Supratau, o dabar tai jau viskas, teks jau gimdyti, nes iki tol gimdymas atrodė tolima pasaka, kuri nutinka kitoms, bet ne man. Atėjo užsimiegojęs gydytojas ir liepė lipti ant stalo. Sakau ne.Tai kaip užriaumojo, kad arba lipčiau ant stalo, arba jis eis namo, o aš gimdysiu viena.Aš tik sumirksėjau ir per sekundę atsidūriau ant stalo. Girdžiu verdiktą - visiškas atsidarymas.Galva aukštokai bet jau tuoj stūmimas. Ojezau marija, kur mano vyras?Skambinu greičiau.Tas tuoj tuoj lekiu. 6.30!!!!!Už keliolikos minučių lieps stumti.Akušerė matuoja vaisiaus širdies tonus, tas garsas mane varė iš proto, kažkoks gaudimas. Klausiu, akušere, o ar galima įsigyti nuskausminimą.Ta abejingai sako, kad nereikia, kam čia terliotis. Kaip čia suprasti tokį atsakymą?Na, jau per vėlu, nekantriai sumurma. Ginčytis jėgų nebeturiu.Gulėti lovoje neįmanoma, strėnas atrodo iš vidaus plėšo milžiniškas degantis patrankos sviedinys.Leiskit atsistoti, nebegaliu.Ne, sako, dar matuoju širdies tonus. Jau neįmanoma apie nieką galvoti, nieko matyti, tik kad leistų atsistoti ir įsikabinti.Ateina vyras.Akys kaip kukuliai, griebia man už rankos, klausia kažko, ar skauda, aš tik kvėpuoju kuo giliau kad nors kiek lengviau pasidarytų. Gydytojas su akušere kelioms minutėms dingsta, man liepė atsisėsti ant tokio kaip ir unitazo. O tada tai skausmelis!!Mirtum, jei truktų ilgiau nei 60 sek. Dar nerėkiu, galiu kentėti.Vyrui sukomanduoju paimti iš mano piniginės 100 litų ir paduoti daktarui. Įeina gydytojas, o mano vyras jam iš suprakaitavusio šlapio delno įbruka suglamžytą banknotą, tai gydytojas toks apsidžiaugęs, nu, lipam ant stalo. Ir prasidėjo įdomioji dalis!!!!!!!!Gydytojas su akušere apsirengę žaliais chalatais, su kepuraitėm, abu apsikabinę kiekvienas mano koją liepia stumti.Įkvepiu oro kiek tik galiu, ir stumiu. Žiūriu, jie manęs neišlaiko, aš juos stumdau ir spardau, o jie vos išsilaiko nenugriuvę. Tada jie mano kojas atrėmė į stalą ir sako:"Tu apsikabink savo vyrą ir stumk iš visų jėgų, jau pakaušis išlindo"As apsikabinau savo per kaklą su viena ranka vyrą ir stumiu, kiek tik galiu, :"Vyrą paleiskit!Jezau, taigi pasmaugsit!" Gimdykloje iš kažkur atsiradusios seselės, kad juokiasi tai juokiasi lotuliukas.gif Akušerė sako, nu jei nemokat gražiuoju stumti, tai aš prakirpsiu.O aš nepasimetus, kirpkit, darykit ką norit. Daktaras gąsdina, trauksim vakuumu. Ir aš kad apsidžiaugiau, traukit traukit.Seselės vėl žvengia, bet nepiktai, matyt, visko matę. ir aš tuo momentu pasižiūrėjau į lempą, kuri švietė man į tarpukojį ir ant metalinių apvadų kaip veidrodyje pamačiau vaizdelį, išlindusi kūdikio galvytė iki kaktos, kaip kraujas teka srovelėm į indelius, sudėtus man tarp kojų ir prasidėjo panika isterija, pradėjau šaukti, kad mirštu, ko jie nieko nedaro, kaip jie gali žiūrėti į mano kančias, tai akušerė sako, tai ko pati nestumi stipriau, čia tik nuo tavęs priklauso, aš stumiu ir girdžiu kaip man plyšta mano gyvo kūno mėsa ir pradedu klykti jau nebesivaldydama, ko jie nieko nedaro.Prašiau ir linksminančių dujų, kas vėl visus prajuokino, sakė, tokio dalyko nebenaudoja (o aš pasiskaičiau literatūros) ir nošpos, bet daktaras nesutiko. Akušerė tik šmaukšt skalpeliu, kaip Zoro savo ženklą su špaga, ir gydytojas jau taip švelniai glostydamas man koją:"dabar jau paskutinį kartą pastumk"Jis nespėjo pabaigti sakinio, girdžiu:"jau" ir žiūriu mano vaikiuką jau tvarko naujagimių gydytoja ir seselės. Nespėjau nei sureaguoti. Tokiu žaibišku greičiu viskas vyko.Akušerė susikaupusi mane siuva, o kūdikis guli man ant krūtinės knirkia rėkia kojytėm rankytėm maskatuoja, vyras padavė mūsų atsivežtus rūbelius jį aprengti, vilnones kojinytes. Tokio jausmo negaliu nei pavadinti nei žodžiais jo nupasakoti. Akušerė sako, džiaukis, kad plyšai taip giliai, tai susiūsiu dabar taip kad su vyru bus super. Mano žaizdas užpylė spiritu ar kuo, bet labai graužė ir siuvo gal 45 minutes, net skundėsi, kad jai nugarą paskaudo mane siūti. Kai baigė, sako, viskas, gali eiti. Pati nulipau nuo stalo, nuėjau į tualetą, o kai grįžau, seselės pabarė mano vyrą kad manęs nepalydėjo, juk kraujo daug netekau, galėjau nualpti. Tada mus visi paliko gimdykloje vienus, aš gulėjau ant kušetės ir kraujavau, dukrytė šalia manęs, šiltai suvystyta į antklodę, o vyras sėdi šalia manęs ir lupa man mandarinus.Ir tokia tyla ir ramybė.Kad ir kaip ten viskas buvo, ir daug šiltų gerų prisiminimų, ir slaugytojų, kurios sugadino nuotaiką, vis dėl to man patiko 2-oji ligoninė. Ji turi kažkokią aurą. O į žmones, kurie kartais nevaldo savo liežuvio ir grubiai ką pasako, tiesiog nekreipiu dėmesio.
Super Dukra :)
Labai idomi istorija... tokia tikroviska.. viskas taip nuosirdziai ir idomiai aprasyta.. thumbup.gif thumbup.gif Sekmes, auginant vaikuti... 4u.gif
TOMIENE
tokia trupukuta gazdinanti istorija, bet kartu ir jaudinanti blink.gif , as tavo vietoj tokia gydytoja doh.gif o kokia gyd pavarde g.gif as ir ruosiuosi II gimdyt
Lady_W
O man tai labai patiko pasakojimas rolleyes.gif - toks tikras tikras - aisku ta vieta "kur mesios plysta" tai ziauru doh.gif, bet... yra kaip yra ir ka cia slepti!!!!! mirksiukas.gif mirksiukas.gif SVEIKINU LABAI!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tomassella
skaiciau ir nezinojau, ar cia verkt, ar juoktis doh.gif super thumbup.gif
rassamella
Zinokit, nezinau as gydytojo pavardes, bet bjaurus gyvate buvo kol negavo tos apgailetinos simtines,jauna ir kvaila buvau, principinga, galvojau, pagimdysiu ir be pinigu, nesusitarus is anksto, jei bus komplikaciju, tai vis tiek nepades ir milijonai.Is dalies klydau, matau, tik dabar.
Labai aciu visoms uz palinkejimus.Ne visus nuotykius as dar aprasiau, pvz., kaip as saukiau, kad padetu, o gydytojas besijuokdamas, atsake:"Tai ka man daryt, gal saldainiu ant lempos pririst, kad greiciau islystu?"O seseles mirdamos is juoko irgi blevyzgojo, kad stalciuje "bon-pari" ciulpinukai metosi, o as visus apstaugiau, kad juokams cia ne vieta. Ir kaip rengdamos mane naktiniais seseles pareiske, kad as stora ir man reikia dideliu naktiniu, ir kad mano vaikas nesustojo verkes, tai akusere pasisaipe, kad i mane atsigime tokia nekantri. mirksiukas.gif
O geriausias bajeris, kad vyras tas kelias minutes, kol dar nebuvau ant stalo, siekdamas sumazinti saremiu skausma, man masazavo nugara, tikslaiu tryne lininius marskinius man i oda ir liko didziule kraujuojanti zaizda blush2.gif
As jums visoms linkiu tokio gimdymo kaip mano, juk truko viskas 2 val nepilnai, ir is karto po gimdymo vaiksciojau, i tualeta ejau normaliai, aisku, plysimai atsisesti neleido gera menesi ir ziauriai istino, bet ""su vyru"" kaip ir zadejo akusere tikrai thumbup.gif
Aciu jums uz linkejimus
juso
Nu man tai iš tikrųjų perskaičius tavo istoriją truputėli baisu pasidarė. Bet tu tikra šaunuolė, kad viską ištvėrei, nes gydytojai kaip suprantu ne iš maloniausių pasitaikė.
Sėkmės Jūsų šeimai 4u.gif
Sofocka
Sauni istorija-tik vietom nezinojau juoktis ar verkti smile.gif "žinot, niekada nebūčiau gėjus"-is sito tai ilgai juokiausi, prajuokinai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sekmes 4u.gif
Comet
Labai naturali istorija. Bet jau daktaru rupestingumas doh.gif ir juokeliai slyksciai izeidziantys blink.gif Stenkis nebeprisimint kas blogiausia,svarbiausia rezultatas tavo dukruze,sveikinu labai ir sveikatytes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

p.s daktaru pavardes siulyciau paskelbti,tegu laiko liezuvi uz dantu. Mane labai suerzino toks ju poelgis su savo pacientais mad.gif
TOMIENE
as ir siulau paskelbti gydytojos pavarde
kanfetka
QUOTE(rassamella @ 2007 11 22, 01:02)
Labas, visos esamos ir būsimos mamytės 4u.gif
Įkvėpta visų čia aprašytų, be galo gražių ir jaudinančių istorijų, norėčiau pasidalinti su Jumis savo gimdymo istorija.Taip jau man knieti išlieti savo įspūdžius, kad nebegaliu daugiau tik skaityti svetimas, noriu pasidalinti savo išgyvenimais ir patirtimi su Jumis.Gal mano istorija bus Jums ne tik įdomi, bet ir pamokanti besilaukiančioms.
Na, tai pradėkime viską nuo pradžių.
Gimdymo termino data buvo nustatyta lapkričio 1 d. Labai jau niūri diena švęsti gimtadienį, tiesa? Laimei,tą naktį man gimdymas neprasidėjo, bet kadangi be galo jo laukiau, tai iš pat ryto su vyru nulėkėm į 2 ligoninę, į priimamąjį.Netrukus buvau paguldyta į nėštumo patologijų skyrių, kur dar 4 paras sėkmingai laukiau savo gimdymo.Matyt, palatos gydytojai pritrūko kantrybės mano gimdymo laukti, tai ji per kasrytinę apžiūrą ištraukė man gleivių kamštį ir man, naivuolei, nieko nepasakė, kad per 24 h prasidės gimdymas. Toje pačioje ligoninėje gimdymo laukė ir mano grupiokė.Ji pagimdė para anksčiau nei aš.Aplankiusi savo draugę visą dieną pradykinėjau, o naktį atsibudau nes beprotiškai raižė pilvą. Gal 4 kartus nuėjau į tualetą ir viduriavau kaip už tėvynę. Mano palatos draugė atsibudo ir sako:"gal jau gimdai?".Kad dar lyg ir ne, mąstau sau, tik kojos labai šąla ir pilvą skauda kaip per mėnesines. Paskaičiavom, kad skausmas kartojasi kas 3 min.Nuėjau pas akušerę, o ta skaniai sau parpė.Negali pykti, 4 ryto. Prabudusi sako, palaukim 6 ryto, o tada eisim į gimdyklą. Nusivedė į procedūrinį, kur padarė be galo malonią procedūrą, žinot, niekada nebūčiau gėjus. Vos spėjau nusimauti kelnaites tualete. Ji toliau prigulė pasnausti, o aš vaikštinėjau po koridorių pirmyn atgal, nes skausmas buvo toks, kad jau atrodė, atsigulsiu ant žemės ir raitysiuos ir labai šalta kojoms. Gydytoja apžiūrėti taip ir neatėjo, anot akušerės:"O ką ji padarys?".Galų gale mane pakviečia eiti į gimdyklą, sako, vyrui dar neskambink, pirmas gimdymas iki 19 val užtrunka.Gerai, sakau. Ateinam į gimdyklą.Tokia tarybinių laikų atmosfera, turbūt ir mane mama panašioj gimdė. Ir kaip aš išsigandau!!!!Supratau, o dabar tai jau viskas, teks jau gimdyti, nes iki tol gimdymas atrodė tolima pasaka, kuri nutinka kitoms, bet ne man. Atėjo užsimiegojęs gydytojas ir liepė lipti ant stalo. Sakau ne.Tai kaip užriaumojo, kad arba lipčiau ant stalo, arba jis eis namo, o aš gimdysiu viena.Aš tik sumirksėjau ir per sekundę atsidūriau ant stalo. Girdžiu verdiktą - visiškas atsidarymas.Galva aukštokai bet jau tuoj stūmimas. Ojezau marija, kur mano vyras?Skambinu greičiau.Tas tuoj tuoj lekiu. 6.30!!!!!Už keliolikos minučių lieps stumti.Akušerė matuoja vaisiaus širdies tonus, tas garsas mane varė iš proto, kažkoks gaudimas. Klausiu, akušere, o ar galima įsigyti nuskausminimą.Ta abejingai sako, kad nereikia, kam čia terliotis. Kaip čia suprasti tokį atsakymą?Na, jau per vėlu, nekantriai sumurma. Ginčytis jėgų nebeturiu.Gulėti lovoje neįmanoma, strėnas atrodo iš vidaus plėšo milžiniškas degantis patrankos sviedinys.Leiskit atsistoti, nebegaliu.Ne, sako, dar matuoju širdies tonus. Jau neįmanoma apie nieką galvoti, nieko matyti, tik kad leistų atsistoti ir įsikabinti.Ateina vyras.Akys kaip kukuliai, griebia man už rankos, klausia kažko, ar skauda, aš tik kvėpuoju kuo giliau kad nors kiek lengviau pasidarytų. Gydytojas su akušere kelioms minutėms dingsta, man liepė atsisėsti ant tokio kaip ir unitazo. O tada tai skausmelis!!Mirtum, jei truktų ilgiau nei 60 sek. Dar nerėkiu, galiu kentėti.Vyrui sukomanduoju paimti iš mano piniginės 100 litų ir paduoti daktarui. Įeina gydytojas, o mano vyras jam iš suprakaitavusio šlapio delno įbruka suglamžytą banknotą, tai gydytojas toks apsidžiaugęs, nu, lipam ant stalo. Ir prasidėjo įdomioji dalis!!!!!!!!Gydytojas su akušere apsirengę žaliais chalatais, su kepuraitėm, abu apsikabinę kiekvienas mano koją liepia stumti.Įkvepiu oro kiek tik galiu, ir stumiu. Žiūriu, jie manęs neišlaiko, aš juos stumdau ir spardau, o jie vos išsilaiko nenugriuvę. Tada jie mano kojas atrėmė į stalą ir sako:"Tu apsikabink savo vyrą ir stumk iš visų jėgų, jau pakaušis išlindo"As apsikabinau savo per kaklą su viena ranka vyrą ir stumiu, kiek tik galiu, :"Vyrą paleiskit!Jezau, taigi pasmaugsit!" Gimdykloje iš kažkur atsiradusios seselės, kad juokiasi tai juokiasi lotuliukas.gif Akušerė sako, nu jei nemokat gražiuoju stumti, tai aš prakirpsiu.O aš nepasimetus, kirpkit, darykit ką norit. Daktaras gąsdina, trauksim vakuumu. Ir aš kad apsidžiaugiau, traukit traukit.Seselės vėl žvengia, bet nepiktai, matyt, visko matę. ir aš tuo momentu pasižiūrėjau į lempą, kuri švietė man į tarpukojį ir ant metalinių apvadų kaip veidrodyje pamačiau vaizdelį, išlindusi kūdikio galvytė iki kaktos, kaip kraujas teka srovelėm į indelius, sudėtus man tarp kojų ir prasidėjo panika isterija, pradėjau šaukti, kad mirštu, ko jie nieko nedaro, kaip jie gali žiūrėti į mano kančias, tai akušerė sako, tai ko pati nestumi stipriau, čia tik nuo tavęs priklauso, aš stumiu ir girdžiu kaip man plyšta mano gyvo kūno mėsa ir pradedu klykti jau nebesivaldydama, ko jie nieko nedaro.Prašiau ir linksminančių dujų, kas vėl visus prajuokino, sakė, tokio dalyko nebenaudoja (o aš pasiskaičiau literatūros) ir nošpos, bet daktaras nesutiko. Akušerė tik šmaukšt skalpeliu, kaip Zoro savo ženklą su špaga, ir gydytojas jau taip švelniai glostydamas man koją:"dabar jau paskutinį kartą pastumk"Jis nespėjo pabaigti sakinio, girdžiu:"jau" ir žiūriu mano vaikiuką jau tvarko naujagimių gydytoja ir seselės. Nespėjau nei sureaguoti. Tokiu žaibišku greičiu viskas vyko.Akušerė susikaupusi mane siuva, o kūdikis guli man ant krūtinės knirkia rėkia kojytėm rankytėm maskatuoja, vyras padavė mūsų atsivežtus rūbelius jį aprengti, vilnones kojinytes. Tokio jausmo negaliu nei pavadinti nei žodžiais jo nupasakoti. Akušerė sako, džiaukis, kad plyšai taip giliai, tai susiūsiu dabar taip kad su vyru bus super. Mano žaizdas užpylė spiritu ar kuo, bet labai graužė ir siuvo gal 45 minutes, net skundėsi, kad jai nugarą paskaudo mane siūti. Kai baigė, sako, viskas, gali eiti. Pati nulipau nuo stalo, nuėjau į tualetą, o kai grįžau, seselės pabarė mano vyrą kad manęs nepalydėjo, juk kraujo daug netekau, galėjau nualpti. Tada mus visi paliko gimdykloje vienus, aš gulėjau ant kušetės ir kraujavau, dukrytė šalia manęs, šiltai suvystyta į antklodę, o vyras sėdi šalia manęs ir lupa man mandarinus.Ir tokia tyla ir ramybė.Kad ir kaip ten viskas buvo, ir daug šiltų gerų prisiminimų, ir slaugytojų, kurios sugadino nuotaiką, vis dėl to man patiko 2-oji ligoninė. Ji turi kažkokią aurą. O į žmones, kurie kartais nevaldo savo liežuvio ir grubiai ką pasako, tiesiog nekreipiu dėmesio.
*

*Jalta*
Labai smagus pasakojimas. Ir linksmas, ir su tokiom žiaurokom priemaišom. Sėkmės jums. 4u.gif
Miglužė
Rassamella, labai įdomiai parašei savo istoriją! Turiu prisipažinti, kad daugelyje vietų kvatojau iki ašarų blush2.gif Tavo aprašyti faktai, aišku, visai nejuokingi, tiesiog pateikei juos labai žaviai.
Sėkmės Jūsų šeimynėlei!
rassamella
Aciu! 4u.gif 4u.gif Tikiuosi, jaunas ir neprityrusias si istorija pamokys, o as ir stengiausi kad butu istorija tokia kokia buvo, nei pagrazinau, nei nuslepiau.
Mandragora
ziauru doh.gif gerai, kad viskas gerai pasibaige lotuliukas.gif sveikinu!!!
bet perskaiciusi tavo istorija nusprendziau- tikrai niekada negimdysiu schmoll.gif schmoll.gif
sitokie baisumai doh.gif
giedrute25
saunuole mamyte 4u.gif
rassamella
Ar dar kam nors idomi mano istorija?
MamaDanute
Šaunuolė.Labai gerai aprašei istoriją.
O aš kojų šalimą atsimenu irgi kai man buvo gimdymai.Tik kai gimdžiau pirmą vaiką 12 val.Tai galima sakyti beveik visą laiką ir prarėkiau.Tai yra šaukiau.O kai gimė pajutau begalinę ramybę,žiūrėjau pro gimdyklos langus į siūbuojančias medžių šakas,bet tada nelabai suvokiau kas buvo.Na gimdžiau ir tiek.Skaudėjo baisiai ,o dabar neskauda.Vaiką kažkokį man parodė,net neatrinkčiau kuris ir dar jį nusinešė kažkur.
Antrąjį vaiką su visais sąrėmiais pagimdžiau per 4 val.O mažiausią ,nes buvo 4950gr.Neatsimenu kaip pagimdžiau,nes netekau sąmonės.Kai atsigavau guliu gimdykloje ant stalo,vaikas šalia manęs po kvarco lempa.Aš pati sukarpyta ir susiuvinėta.O kelinta valanda bauvo net neatsimenu. schmoll.gif schmoll.gif wub.gif wub.gif
RedMa
QUOTE(rassamella @ 2007 11 28, 20:02)
Ar dar kam nors idomi mano istorija?
*

mirksiukas.gif Idomi, netgi labai thumbup.gif Gydytoju komentarai tai doh.gif Bet viskas juk pasimirsta, ar ne? blush2.gif 4u.gif

Sekmes jums 4u.gif
*PM*
QUOTE(rassamella @ 2007 11 21, 16:02)
......Nusivedė į procedūrinį, kur padarė be galo malonią procedūrą, žinot, niekada nebūčiau gėjus. Vos spėjau nusimauti kelnaites tualete. Ji toliau prigulė pasnausti, o aš vaikštinėjau po koridorių pirmyn atgal, nes skausmas buvo toks, kad jau atrodė, atsigulsiu ant žemės ir raitysiuos ir labai šalta kojoms. Gydytoja apžiūrėti taip ir neatėjo.......
Ateinam į gimdyklą.Tokia tarybinių laikų atmosfera, turbūt ir mane mama panašioj gimdė. Ir kaip aš išsigandau!!!!........
Atėjo užsimiegojęs gydytojas ir liepė lipti ant stalo. Sakau ne.Tai kaip užriaumojo, kad arba lipčiau ant stalo, arba jis eis namo, o aš gimdysiu viena.Aš tik sumirksėjau ir per sekundę atsidūriau ant stalo. .......
Klausiu, akušere, o ar galima įsigyti nuskausminimą.Ta abejingai sako, kad nereikia, kam čia terliotis. Kaip čia suprasti tokį atsakymą?

....Dar nerėkiu, galiu kentėti.Vyrui sukomanduoju paimti iš mano piniginės 100 litų ir paduoti daktarui. Įeina gydytojas, o mano vyras jam iš suprakaitavusio šlapio delno įbruka suglamžytą banknotą, tai gydytojas toks apsidžiaugęs, nu, lipam ant stalo.
Tada mus visi paliko gimdykloje vienus, aš gulėjau ant kušetės ir kraujavau, dukrytė šalia manęs, šiltai suvystyta į antklodę, o vyras sėdi šalia manęs ir lupa man mandarinus.Ir tokia tyla ir ramybė.
*

Skaiciau tavo istorija tikrai papasakota nuostabiai paprastai...tik istrigo labiausiai stai tokios atkarpos dalys.... pagalvojau mintyse kad as gimdziau kaip karaliene ir uz jokius pinigus negimdyciau ten 2-oje ligonineje ir aplamai lietuvoje.... doh.gif cia niekas nemiega kaip gimdai, apsimiegoja neateina i gimdyma... o galu gale pacientes nepalieka nuogu uzpakaliu vienos.... verysad.gif ir dar 100Litu sitaip gali pakeisti gyd. reakcija....liudesys..... verysad.gif

Vienaip ar kitaip pati atomazga grazi ir aciu dievui kad tai tik praeityje o tu esi malacius kad visa tai atlaikei 4u.gif
žiedė79
Linksmai papasakota istorija.Sekmes jums 4u.gif
rassamella
Aciu uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Zinot, tik dabar susimasciau, kad gydytoju elgesys buvo nenormalus, o po gimdymo gal metus laiko mane buvo apemusi euforija, kad labai lengvas, greitas, be komplikaciju gimdymas, mergaitei 9/10 Apgar balu dave, tik dabar pradedu mastyti, kad mane ten gerokai izeidinejo.
galvojau, visoms labiausiai patiks ta dalis, kur smaugiau savo vyra ir jis kaip reikalas prismaugtas buvo, priduso net.As netycia, apsikabinau jo kakla viena ranka, ir stumiau is visu jegu, bet ne stumiau kaip paaiskejo is daktaro riksmo, o vyreli smaugiau.
Rigita
Nusivedė į procedūrinį, kur padarė be galo malonią procedūrą, žinot, niekada nebūčiau gėjus. Vos spėjau nusimauti kelnaites tualete.
Ateina vyras.Akys kaip kukuliai...
Man liepė atsisėsti ant tokio kaip ir unitazo. O tada tai skausmelis!!Mirtum, jei truktų ilgiau nei 60 sek. D
Mano vyras jam iš suprakaitavusio šlapio delno įbruka suglamžytą banknotą, tai gydytojas toks apsidžiaugęs, nu, lipam ant stalo.
Žiūriu, jie manęs neišlaiko, aš juos stumdau ir spardau, o jie vos išsilaiko nenugriuvę.
"Vyrą paleiskit!Jezau, taigi pasmaugsit!"
Akušerė tik šmaukšt skalpeliu, kaip Zoro savo ženklą su špaga, ir gydytojas jau taip švelniai glostydamas man koją
Susiūsiu dabar taip kad su vyru bus super.
Net skundėsi, kad jai nugarą paskaudo mane siūti.
Aš gulėjau ant kušetės ir kraujavau, dukrytė šalia manęs, šiltai suvystyta į antklodę, o vyras sėdi šalia manęs ir lupa man mandarinus.

Na, šitie išsireiškimai tai thumbup.gif Istorija grėsminga, o taip nuotaikingai pateikta... Ypač paskutinė scena... Visi kažkuo užsiėmę lotuliukas.gif Šaunuolė
*Elenute*
idimi istorija aukit sveikuciai
rassamella
QUOTE(*Elenute* @ 2007 12 01, 11:58)
idimi istorija aukit sveikuciai
*

4u.gif aciu
rassamella
Taip noreciau isgirsti dar atsiliepimu apie savo gimdymo istorija...Nagi paskaitykit, juk idomi ax.gif
elfyte
Nu saunuole, mamule, saunuole. ne tik saunuole, bet dar ir optimiste, sveikinu 4u.gif . As irgi gimdziau 2 lig. , dar nepribrendau savo istorija aprasyt, bet irgi sulaukiau izeidinejimu doh.gif . Vyras man uztikrino, kad daugiau mes ten negrisim, liepe pamirsti kelia i 2 lig..Kaip ten elgiasi su gimdyvemis - baisu. Bet Tu saunuole, optimiste, taip graziai viska aprasei. Sveikatos, sekmes, aukit diduciai ir sveikuciai. 4u.gif
karina
Saunuole, kad atlaikei thumbup.gif Bet asmeniskai ne uz ka 2-oje negimdyciau. Beje, ne viena panasu pasakojima esu girdejusi is sios ligonines buvusiu pacienciu...
Gundia
Idomus pasakojimas 4u.gif
marina77
na saunuole istverei dauk ,bet atrodo kad gimdymas vyko veroniku laikais unsure.gif brrr...
Sadika
QUOTE(rassamella @ 2007 11 21, 23:02)
"Vyrą paleiskit!Jezau, taigi pasmaugsit!"

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Idomi istorija, gana nuotaikingai parasyta, nors tada gal ir nebuvo taip linksma mirksiukas.gif
klejute
labai zavu wub.gif
millamia
4u.gif
Lavinja
4u.gif 4u.gif 4u.gif
LAIMINGA MAMA
idomiai aprasyta thumbup.gif
sandra24
as irgi gimdziau antroje ligonineje pries 4men,bet mano istorija dar kraupesne-as netekau savo kudikio...
Aryvle
na ir prisijuokiau lotuliukas.gif saunuole mama thumbup.gif
GudriLapė
ziaurokai parasyta smile.gif biggrin.gif bet vis tiek thumbup.gif
zuika235
Baisu, kad ir siais laikais palieka gimdyve skausmuose, dar ir tycioasi... be zodziu...
O jums sveikatytes smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.