Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažas - 10 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
zuikiniauskienė
Pirma tema
Antra tema
Trečia tema
Ketvirta tema
Penkta tema
Šešta tema
Septinta tema
Aštunta tema
Devinta tema

Dekupažo darbų kolekcija

Ką reikia turėti norint pradėt dirbti:
1. Daiktas, kurį norite dekoruoti.
2. Servetėlės.
3. PVA klijai (lipalas). Skiedžiama su vandeniu santykiu 1/3 (vandens daugiau).
4. Akriliniai dažai.
5. Teptukai (minkšti, įvairių dydžių).
6. Žirklės.
7. Lakas (akrilinis ar kitoks).

Servetėles ir dekupažinį/ryžinį popierių perkame:
SERVETĖLĖS:Imdeco, Alandeko, prekybos centruose (Maxima, Iki, Rimi, Norfa ir t.t.), Kauno bazėse, internetinėse parduotuvėse (Lietuvoje: „Artmanija“, „Senasnaujas“, „Artdeco“).
DEKUPAŽINĮ/RYŽINĮ POPIERIŲ: Kaune „PusePlus“, internetinėse parduotuvėse (Lietuvoje: „Artmanija“, „Senasnaujas“).

www.artmanija.com – čia mes perkam priemones dekupažui (internetu, Klaipėda, Didžioji vandens g.13)
www.artdeco.lt – čia organizuojami kursai ir galima nusipirkt servetėlių internetu
www.senasnaujas.lt – prekės įvairiems rankdarbiams (internetu)
www.puseplus.lt – prekės dekupažui (prekiauja “Stamperia“ firmos produktais, kursai. Kaunas, E.Ožeškienės g. 18)
www.hobbycentras.lt – prekės įvairiems rankdarbiams (Kaunas, Aleksotas, Veiverių 132)
craftladies forumas – išsamūs paaiškinimai apie dekupažą (suskirstyta temomis)

Video pamokos:
Dekupažo pradžiamokslis italų kalba (su šešėliavimu, ant medinio paviršiaus)
Dekupažo pradžiamokslis italų kalba(ant medinio paviršiaus)
Dekupažo pradžiamokslis italų kalba(ant metalinio paviršiaus)
video lenkų kalba (klasikinis dekupažas)
video lenkų kalba (sendinimas vienkomponentis)
video iš YouTube.com
video anglų kalba (klasikinis dekupažas)
Video pamokėlės ir ne tik

Aprašymai su nuotraukomis:
Pamokėlė lietuvių kalba
Pamokėlė anglų kalba
Pamokėlės anglų kalba, su paprastu bei 3D dekupažo popieriumi
Pamokėlė anglų kalba (3D dekupažas)
Pamokėlė anglų kalba (tik tekstas)
Pamokėlė italų kalba (klasikinis dekupažas)
Pamokėlė rusų kalba, dekupažas ant audinio
Pamokėlė rusų kalba, dekupažas ant audinio
Pamokėlė rusų kalba (spausdinto paveikslėlio ploninimas)
Pamokėlė rusų kalba
Pamokėlė rusų kalba (dekoruotas rėmelis)
Pamokėlė prancūzų kalba
Pamokėlė prancūzų kalba, daug žurnalų su paveikslėliais
Pamokėlė prancūzų kalba, dekupažas ant stiklo (aiškios foto)
Pamokėlė prancūzų kalba (kaip dekoruoti kalėdinius žaislus)
Pamokėlė ispanų kalba (dekupažas ant modeliavimo masės, yra pamokos ant stiklo, audinio)
Pamokėlė ispanų kalba (žurnalai su iliustracijom)
Pamokėlė ispanų kalba (daug žurnalų apie dekupažą)
Pamokėlė ispanų kalba (žurnalas apie dekupažą)
Pamokėlė ispanų kalba (dekupažas ant audinio, aiškios foto)
Pamokėlė ispanų kalba (3D dekupažas)
Pamokėlė vokiečių kalba
Pamokėlė vokiečių kalba
Pamokėlė vokiečių kalba
Pamokėlės vokiečių kalba
Pamokėlė vokiečių kalba
Pamokėlė kroatų kalba (aiškios foto)

Darbų galerijos internete:
Darbų galerija 01
Darbų galerija 02
Darbų galerija 03
Darbų galerija 04
Darbų galerija 05
Darbų galerija 06
Darbų galerija 07
Darbų galerija 08
Darbų galerija 09
Darbų galerija 10
Darbų galerija 11
Darbų galerija 12
Darbų galerija 13
Darbų galerija 14
Darbų galerija 15 (dekupažinti baldai)

Produktai:
Marabu
Stamperia
Paper Design servetėlės (Vokietija)
servetėlės (Vokietija)
servetėlės(Vokietija)
servetėlės (Vokietija)
priemonės dekupažui (Danija)
priemonės dekupažui (Lenkija)
priemonės įvairiems rankdarbiams (Lenkija)
priemonės įvairiems rankdarbiams (Lenkija)
servetėlės (Lenkija)
rankdarbių parduotuvės (Rusija)

Forumai:
rusiškas forumas
rusiškas forumas
rusiškas forumas (foto darbo eigoje)
rusiškas forumas (foto darbo eigoje)

Paveiksliukų lobynai:

Dailininkų paveikslai (A-Z)

Dailininkų paveikslai (A-Z)

įvairūs paveikslai (nedideli)

paveikslų galerija (pagal dailininkus, stilius, temas)

paveikslų galerija (pagal dailininkus, stilius, temas)

paveikslėlių galerija pagal temas

paveikslėlių galerija pagal temas

kelių dailininkų paveikslai

kelių dailininkų paveikslai (Klimt, Renoir...)

tapybos darbai (pagal temas)

Rafaelio angeliukai
angeliukai

paveikslėlių galerija (pagal temas, stilius)

freskos, paveikslai

vaikučių serija (vintage)

senovinės aktorių nuotraukos

Retro nuotraukos

vintage stiliaus aktai

retro moterų portretai

senovinės muzikantų nuotraukos

daug įvairių nuotraukų, plakatų

vien tik moterys (retro ir šiuolaikinės foto, paveikslai)

vintage atvirutės, paveiksliukai (nedideli)

įvairūs paveikslėliai

piešti paveikslėliai pagal temas

rusų forumas su daug nuorodų į paveikslėlių lobynus

pieštos gėlės

nuotakų nuotraukos

Audrey Hepburn nuotraukos

kinietiški motyvai

drugeliai

tulpės

lelijos

kalijos

Walt Disney herojai
cikcak
zuikiniauskiene tai ačiū už naują temukę 4u.gif 4u.gif . O aš čia irgi savo naujienas įkelsiu
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Pakeliautoja
o jau dezuciu grozis wub.gif
Urla
Turejau ir as tokia beda su tuo Antiku I. Bandziau aiskintis ir suzinojau, kad galima skieti su vandeniu! pameginau, ir tikrai, jokiu problemu, viskas puikiai gavosi, ir tepesi lengvai ir sutrukimai normalus. Tik nereikia persistengti skiedziant, nes paskui nieko nesigaus 4u.gif
kamuoliukas
cikcak gražios dėžutės bigsmile.gif
ziogelis2
verysad.gif tai mano darbeliu senoj temoj niekas ir nepakomentuos? unsure.gif
cikcak, tavo dszutes nerealios..nu tokios mielos wub.gif ypac ta paskutine, rolleyes.gif juoda...
zuikiniauskienė
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 11 22, 16:21)
verysad.gif tai mano darbeliu senoj temoj niekas ir nepakomentuos?  unsure.gif
zuikiniauskiene, tavo dszutes nerealios..nu tokios mielos wub.gif
*

kad sumaišei. Ne mano ten dėžutės, o cikcak. mirksiukas.gif
svajoklis
Nu ir dezuciu grozis. wub.gif Tokios su aristokratisku vejeliu. biggrin.gif 4u.gif
Spinduliux
QUOTE(Urla @ 2007 11 22, 17:20)
Turejau ir as tokia beda su tuo Antiku I. Bandziau aiskintis ir suzinojau, kad galima skieti su vandeniu! pameginau, ir tikrai, jokiu problemu, viskas puikiai gavosi, ir tepesi lengvai ir sutrukimai normalus. Tik nereikia persistengti skiedziant, nes paskui nieko nesigaus 4u.gif
*

neatsimenu kuri, bet sakė, kad praskiedus vandeniu gaunasi ne tokie sutūkinėjimai. Bet gal kaip tu sakai, padaugino vandens bigsmile.gif
ziogelis2
g.gif kadangi mano sendinimo eksperimentų niekas nekomentuoja, tai bandysiu toliau pati. ačiū zyliukui, peržiūrėjau albumą, mėginsiu storesnį lako sluoksni tepti g.gif , kad skilinėjimai didesni išeitų g.gif o dėl skiedimo tai nlb supratau - čia apie antiqua buvo? nes aš su juo bandau, tirštas jis toks,bet normaliai tirštas g.gif
Adatėlė
rodausi;paskutines [gal but]vonios durys smile.gif labai nekritikuokit rolleyes.gif nelabai isejo nufotografuot:nebuvo kur atsitraukt blink.gif

Foto
Urla
As tai apie Antik 1 snekejau. Ji truputeli skiedziau, kad pasidarytu grietines tirstumo, tada viskas gerai gaunasi ax.gif
-Aiva-
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 22, 17:54)
rodausi;paskutines [gal but]vonios durys smile.gif labai nekritikuokit rolleyes.gif nelabai isejo nufotografuot:nebuvo kur atsitraukt blink.gif
Foto
*

blink.gif blink.gif blink.gif super!!!!!! Man sitos tavo durys pacios graziausios drinks_cheers.gif thumbup.gif
mijaka
zuikiniauskienė, ačiū už temą clap.gif
QUOTE(cikcak @ 2007 11 22, 15:58)
aš čia irgi savo naujienas įkelsiu
*

labai labai wub.gif
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 11 22, 16:21)
verysad.gif tai mano darbeliu senoj temoj niekas ir nepakomentuos?  unsure.gif
*

pakomentuočiau, bet pirmos foto visai nerodo ax.gif o dėl antros...čia su kuo sendinta ? su sadolinu ? g.gif spėju, kad antrą sluoksnį dažų braukei ta pačia kryptim kaip ir pirmą mastau.gif
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 22, 17:54)
Foto
*

ką čia kritikuot, tai pačios pačiausios tavo durys wub.gif thumbup.gif
Rhealife
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 22, 16:54)
Foto
*

o jau vonios durys kokios grazios wub.gif
Papildyta:
QUOTE(cikcak @ 2007 11 22, 14:58)
zuikiniauskiene tai ačiū už naują temukę  4u.gif  4u.gif . O aš čia irgi savo naujienas įkelsiu
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
*

o kur jus tokiu dezuciu gaunate? as tik pradedanti megeja... nepykit jei jau 100 kart saket 4u.gif
mijaka
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 22, 19:31)
o kur jus tokiu dezuciu gaunate? as tik pradedanti megeja... nepykit jei jau 100 kart saket  4u.gif
*

o kur papuoka biggrin.gif eini visur ir žiūri, kartais randi tokiose vietose kur lankeisi dešimt kartų ir nepastebėjai niekada tų dėžučių...nes nereikėjo...biggrin.gif tik gaila, kad visur jų nedaug būna verysad.gif ir kai nuperki kokias penkias, tai būna visos tos parduotuvės atsargos doh.gif
galima pirkt dar senasnaujas ar artmanija atrodo irgi prekiauja ax.gif
logika
QUOTE(mijaka @ 2007 11 22, 19:49)
oi, tu mūsų neliūdink  cray.gif
*

bet pas mus dėžutės brangokos, kažin kiek jos LT kainuoja? g.gif
Adatėlė
priklauso nuo dydzio:mazdauk nuo 10lt iki20lt ir daugiau smile.gif
Spinduliux
isdykelee_, su kokia priemone išgauni tokius stambius sutrūkinėjimus? Kaip tas duris šauniai dekupažavai ax.gif Iš kur tiek kantrybės, o svarbiausia-laiko? bigsmile.gif
ziogelis2
QUOTE(mijaka @ 2007 11 22, 20:06)

pakomentuočiau, bet pirmos foto visai nerodo  ax.gif  o dėl antros...čia su kuo sendinta ? su sadolinu ? g.gif spėju, kad antrą sluoksnį dažų braukei ta pačia kryptim kaip ir pirmą mastau.gif

*

ka tik tikrinau g.gif rodo smile.gif abi. sendinta su sadolinu. ir buten antras sluoksnis dazu brauktas skersai lakui, nes kitu atveju sutrukinejimu isvis gal nebutu g.gif vakar dar eksperimentavau, pradedu isikirsti, kad sendinant sadolinu lb svarbus ir lako storio sluoksnis (sadolino), ir net teptuko plotis, ypac dengiant antra dazu sluoksni, kadangi kuo platesnis teptukas, tuo storiau, placiau ir tolygiau pasidengia dazai, gaunasi didesni sutrukinejimai. na, zodziu, dar kokiu 10 "chalturnu darbeliu", ir busiu profe lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mijaka
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 11 23, 09:40)
*

tai gal tada du kartus braukei per vieną vietą ? mastau.gif na, man pradžioj irgi nesisekė su sadolinu, labai pykau ant jo....bet išmokau clap.gif ir super gaunasi. Aš kartais sadolino net du sluoksnius dedu t.y. : pirmą sluoksnį laukiu kol visiškai išdžius ir nelips, tada dedu antrą ir ilgai nelaukiu, už kokių 10 min dar ant šlapio su kempinėle atsaaaaaaaargiai atsargiai dedu dažus. ir tada jau viskas džiūsta kartu ir sadolinai ir dažai. Va tada man geriausiai gaunasi. Aišku ir dabar dar kartais prisvilusių blynų pasitaiko biggrin.gif
Jūružė
Ar kas nors dekupažinote stalinę lempą pirktą iš Jysk? Pasižiūrėjau vakar, kad gaubtas kažkoks audinys, ar normaliai prisiklijuoja ant audinio servetėlė ir ar nesusigeria po to ten lakas. Ar nelakuojat?
ziogelis2
QUOTE(mijaka @ 2007 11 23, 10:57)
tai gal tada du kartus braukei per vieną vietą ? mastau.gif na, man pradžioj irgi nesisekė su sadolinu, labai pykau ant jo....bet išmokau clap.gif ir super gaunasi. Aš kartais sadolino net du sluoksnius dedu t.y. : pirmą sluoksnį laukiu kol visiškai išdžius ir nelips, tada dedu antrą ir ilgai nelaukiu, už kokių 10 min dar ant šlapio su kempinėle atsaaaaaaaargiai atsargiai dedu dažus. ir tada jau viskas džiūsta kartu ir sadolinai ir dažai. Va tada man geriausiai gaunasi. Aišku ir dabar dar kartais prisvilusių blynų pasitaiko biggrin.gif
*

na va, kaip tik viena karta, zinau, kad negalima, jau ir patirties turiu. o is tikro tai man tie trukinejimai ant dangtelio ir visai gavosi, tik jie tokie isilginiai, siauri g.gif jauciu, per plonas lako sl buvo, ir gal per storas dazu? g.gif pabandysiu ir as du sluoksnius g.gif dar nemeginau taip ax.gif bet as dazus dedu ne su kempinele (man su ja visai nieko nesigavo, jai kelis sykius bandziau, nieko panasaus i suskilimus)..o tepiau tepltuku, ir gana siauru, tai gal del to ir isilgi tie skilimai? g.gif
sizike
QUOTE(Jūružė @ 2007 11 23, 10:16)
Ar kas nors dekupažinote stalinę lempą pirktą iš Jysk? Pasižiūrėjau vakar, kad gaubtas kažkoks audinys, ar normaliai prisiklijuoja ant audinio servetėlė ir ar nesusigeria po to ten lakas. Ar nelakuojat?
*

Aš tai tik tos lempos korpusą dekupažinau, nes kai pridėjau prie įjungtos lempos ant gaubto servetėlę, pamačiau, kad įjungus lempą blankokai atrodys mano motyvas.
Furija
ziukiniauskiene, tavo dezute su angeliukais wub.gif labai romantiskas...
O cia mano sio ryto darbelis
http://public.fotki.com/dekupazas/duts/pict5728.html
as viska darau su sadolin ir jis man thumbup.gif
Adatėlė
QUOTE(Spinduliux @ 2007 11 23, 09:32)
isdykelee_, su kokia priemone išgauni tokius stambius sutrūkinėjimus? Kaip tas duris šauniai dekupažavai ax.gif  Iš kur tiek kantrybės, o svarbiausia-laiko? bigsmile.gif
*

as dirbu su sadolin laku.eksperimentavau irsu teptuku ir su kempine:rezultatas priklauso nuo dazu tirstumo smile.gif kuo tirstesnis antras sluoksnis tuo sutrukinejimai stambesni biggrin.gif smile.gif Furija nuostabi dezute thumbup.gif
Adatėlė
o sutrukinejimu kriptis priklauso kaip tepsi laka:jei padarysi banga tai banguotai ir suskilines smile.gif
Spinduliux
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 23, 15:03)
o sutrukinejimu kriptis priklauso kaip tepsi laka:jei padarysi banga tai banguotai ir suskilines smile.gif
*

Oho, kokia gera naujiena bigsmile.gif Na, gal čia tik man naujiena rolleyes.gif Reiks būtinai išbandyti, ačiū 4u.gif
else
QUOTE(Jūružė @ 2007 11 23, 11:16)
*

Jei leisit, tai pakomentuosiu. Jei po tuo audiniu yra plastikas, tai labai puikiai gaunasi. Servetele ant audinio prisiklijuoji ir jokiu kliju nesimato. ir lakuoti galima ant virsaus kokiu nori akriliniu laku, ar sendinima deti.. Lakuot butinai reikia, kad butu galima lengviau dulkes nuvalyti biggrin.gif
Adatėlė
rodausi:kad dekupazinu ne tik duris blush2.gif cia lako skardine :mozaika ir truputis dekupazo ax.gif aisku nieko blatno,bet nenaudingas patapo naudingas biggrin.gif

Foto
Marzde
Sveikos. Skaičiau, nors jau ir senokai rašėt, kad ieškot Rafaelio angelų. Turiu tokių servetėlių (http://servetkos.keep4u.ru)
user posted image

P.S.fotografuota telefonu, tai kokybė nekokia rolleyes.gif
oaze
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 23, 18:19)
rodausi:kad dekupazinu ne tik duris blush2.gif cia lako skardine :mozaika ir truputis dekupazo  ax.gif aisku nieko blatno,bet nenaudingas patapo naudingas biggrin.gif
Foto
*

oho, kaip gerai sugalvojai bigsmile.gif .

O aš rodausi paskutinę lėktę. Jau kalėdinės nuotaikos

http://public.fotki.com/dekupaz/dekupaz/kaledine.html

Adatėlė
QUOTE(oaze @ 2007 11 23, 17:41)
: .

O aš rodausi paskutinę lėktę. Jau kalėdinės  nuotaikos

*

labai jau Kaledom pakvipo!grazu,net sakyciau nuostabu thumbup.gif
Cinnamon
Aš turiu klausimą. Kur Vilniuj galima isigyt medinę dėžutę?
jei jau kur buvo rašyta tai l;abaiatsiprašau. turiu klaikiai nedaug laiko ir labai labai reikia. Iš anksto ačiū ir sorry....
kamuoliukas

graži lėkštė wub.gif
mijaka
trys angeliukai ax.gif
user posted image
logika
QUOTE(oaze @ 2007 11 23, 16:41)
oho, kaip gerai sugalvojai  bigsmile.gif .

*

o grožis thumbup.gif ar ant lėkštės daroma taip kaip ant medžio ar taip kaip ant butelio ? g.gif
mijaka wub.gif su kokiu laku taip susiskaldo?
mijaka
oi tiesa, oaze, superinė lėkštutė thumbup.gif
QUOTE(logika @ 2007 11 23, 19:03)
mijaka  wub.gif su kokiu laku taip susiskaldo?
*

ačiū, čia Crackle Sottile iš "Stamperia" ax.gif
Furija
mijaka, tu nepakartojama! (turiu silpnybe angelams) nepaprastai grazu ir kalediska, o paciu darbu kokybe atrodo thumbup.gif
is kur tokiu graziu aniuoliuku istraukei???
Ir kaip tu speji tokiu tempu dirbti?
mijaka
QUOTE(Furija @ 2007 11 23, 20:12)
mijaka, tu nepakartojama! (turiu silpnybe angelams) nepaprastai grazu ir kalediska, o paciu darbu kokybe atrodo thumbup.gif
is kur tokiu graziu aniuoliuku istraukei???
Ir kaip tu speji tokiu tempu dirbti?
*

ačiū laugh.gif aniuolėlius šitus traukiau iš www.allposters.com
o tempai tokie, nes labai greit ir paprasta man šitus paveiksliukus daryt mirksiukas.gif nedaug darbo visai....o man tai aktualu, nes ir mažių žiūriu ir mokslų įkarštis kaip tik doh.gif O Kalėdom pasiruošt kažkaip reikia gi rolleyes.gif
Furija
QUOTE(mijaka @ 2007 11 23, 21:21)
ačiū laugh.gif aniuolėlius šitus traukiau iš www.allposters.com
o tempai tokie, nes labai greit ir paprasta man šitus paveiksliukus daryt  mirksiukas.gif nedaug darbo visai....o man tai aktualu, nes ir mažių žiūriu ir mokslų įkarštis kaip tik  doh.gif O Kalėdom pasiruošt kažkaip reikia gi  rolleyes.gif
*

jo... super mamyte tikrai smile.gif nes mano mokslai jau po pirmo vaiko pasibaige sad.gif
Papildyta:
pasiziurejau ta puslapiuka, fain labai, tiek sparnuotu butybiu vienoje vietoje smile.gif o dabar mijaka isduok paslapti kaip ir ant kokio porieriaus reikia spausdinti tuos paveiksliukus, kad paskui butu galima kazkur perkelti ????
zuikiniauskienė
mijaka, labai gražu ir Kalėdiška wub.gif wub.gif wub.gif
mijaka
QUOTE(Furija @ 2007 11 23, 20:51)
jo... super mamyte tikrai  smile.gif  nes mano mokslai jau po pirmo vaiko pasibaige  sad.gif
Papildyta:
pasiziurejau ta puslapiuka, fain labai, tiek sparnuotu butybiu vienoje vietoje  smile.gif o dabar mijaka isduok paslapti kaip ir ant kokio porieriaus reikia spausdinti tuos paveiksliukus, kad paskui butu galima kazkur perkelti ????
*

tai kad tuoj mokslai nukentės ne tiek dėl mažo vaiko kiek dėl šito mano pomėgio lotuliukas.gif
spausdiniu ant sumuštinių popieriaus, dabar jau jokiais fiksatoriais nebepurškiu schmoll.gif tepu paviršių pieštukiniais klijais , pridedu paveiksliuką ir lygintuvu karštu prilyginu, paskui aerozoliniu laku apipurškiu ax.gif
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 23, 21:29)
mijaka, labai gražu ir Kalėdiška wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

ačiū wub.gif
kunigunda78
oho, kaip gerai sugalvojai  bigsmile.gif .

wub.gif
as ir turejau minti padaryti 6 lekstes kaledoms, bet jauciu, kad nieko nebus, nes tik viena servetele su tokiu motyvu turiu -tai 4 lekstems tik uztektu verysad.gif

QUOTE(Cinnamon @ 2007 11 23, 17:49)
Aš turiu klausimą. Kur Vilniuj galima isigyt medinę dėžutę?
jei jau kur buvo rašyta tai l;abaiatsiprašau. turiu klaikiai nedaug laiko ir labai labai reikia. Iš anksto ačiū ir sorry....
*

www.senasnaujas.lt
jei patinka Lipton arbata (gaila, kad pas mane niekas jos negeria verysad.gif ) -tai Mindaugo Maximoje siandien maciau labai grazia ir nemaza dezute medine su arbata -kaina apie 35 lt.

QUOTE(mijaka @ 2007 11 23, 18:50)
trys angeliukai  ax.gif

wub.gif man ir angelu manija ax.gif
Furija
mijaka tikslinu klausimus, ar spausdini rasaliniu printeriu? koks tikslai tas sumustiniu popierius? T.Y kur jo gauti ir kas ant pakuotes uzrasyta? uzklausinesiu as tave jauciu biggrin.gif bet mano darbai labai labai thumbup.gif
Papildyta:
beja as siandien atradau nauja Merfio desni - dekupuojamas daiktas krenta dazais i apacia!
logika
QUOTE(Furija @ 2007 11 23, 21:05)
mijaka tikslinu klausimus, ar spausdini rasaliniu printeriu? koks tikslai tas sumustiniu popierius? T.Y kur jo gauti ir kas ant pakuotes uzrasyta? uzklausinesiu as tave jauciu  biggrin.gif  bet mano darbai labai labai thumbup.gif
Papildyta:
beja as siandien atradau nauja Merfio desni - dekupuojamas daiktas krenta dazais i apacia!
*

aha dėsnis tai geras,nes pas mane tai vienas darbelis bedažant nukrito dažais į apačią ant šviesaus kilimo cool.gif
dute_a
mergaites turiu klausima, as turiu sendinimo laka antiq I ir II ir turiu lempa, , bet jos gaubtas toks lyg medziaginis g.gif lyg sintetinis is kitos puses lyg cerata, turiu minti kad noreciau jo krastelius pasendint tai vat galvoju gal kuri zino ar gausis?nes nesinoretu bandyti ir gadinti doh.gif gal kuri patarsit, aciu
Mėlyna
Sveikos visos vel naujuose namuciuose 4u.gif
QUOTE(cikcak @ 2007 11 22, 14:58)
O aš čia irgi savo naujienas įkelsiu

Labai labai wub.gif
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 22, 16:54)

Duru meistre wub.gif thumbup.gif Ir isradingai su skardine padarei thumbup.gif
QUOTE(Furija @ 2007 11 23, 11:09)
O cia mano sio ryto darbelis
as viska darau su sadolin ir jis man  thumbup.gif

Idomiai atrodo mirksiukas.gif As jau seniai kaupiuosi pabandyt sadolina ir beveik susikaupiau - net nusipirkau lotuliukas.gif
QUOTE(oaze @ 2007 11 23, 16:41)

Zavinga mirksiukas.gif Net atrodo, kad uz lango sninga, mmm...
QUOTE(mijaka @ 2007 11 23, 17:50)
trys angeliukai  ax.gif

Kokie faini thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

As niekaip nuotrauku ikelt nesugebejau (dabar tikiuosi pavyks, nes labai apsiskaiciau doh.gif ), tai dar vis vasara rodau blush2.gif
user posted image
user posted image
:) Joanna
Cikcak >> dezutes visos nuostabios thumbup.gif

Isdykelee >> tavo durys thumbup.gif
tai jau dabar nebeliko nedekupazintu duru? mirksiukas.gif

Mijaka >> fantastiski tie tavo angelai! wub.gif
mijaka
QUOTE(Furija @ 2007 11 23, 22:05)
mijaka tikslinu klausimus, ar spausdini rasaliniu printeriu? koks tikslai tas sumustiniu popierius? T.Y kur jo gauti ir kas ant pakuotes uzrasyta? uzklausinesiu as tave jauciu  biggrin.gif  bet mano darbai labai labai thumbup.gif
*

spausdinu rašaliniu smile.gif koks tiksliai popierius nepasakysiu, nes pačią pakuotę išmetus seniausiai unsure.gif ...na bet maximoj paieškok prie maistinių plevelių, folijų ir panašiai
QUOTE(dute_a @ 2007 11 23, 22:22)
mergaites turiu klausima, as turiu sendinimo laka antiq I ir II ir turiu lempa, , bet jos gaubtas toks lyg medziaginis g.gif lyg sintetinis is kitos puses lyg cerata, turiu minti kad noreciau jo krastelius pasendint tai vat galvoju gal kuri zino ar gausis?nes nesinoretu bandyti ir gadinti doh.gif  gal kuri patarsit, aciu
*

manau kad gausis mirksiukas.gif tik vat su įtrinimu kaip darysi, nes gali ištėpliot ten, kur laku netepsi g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.