zuikiniauskienė
2007 11 22, 14:42
Pirma temaAntra temaTrečia temaKetvirta temaPenkta temaŠešta temaSeptinta temaAštunta temaDevinta temaDekupažo darbų kolekcijaKą reikia turėti norint pradėt dirbti:1. Daiktas, kurį norite dekoruoti. 2. Servetėlės. 3. PVA klijai (lipalas). Skiedžiama su vandeniu santykiu 1/3 (vandens daugiau). 4. Akriliniai dažai. 5. Teptukai (minkšti, įvairių dydžių). 6. Žirklės. 7. Lakas (akrilinis ar kitoks).Servetėles ir dekupažinį/ryžinį popierių perkame: SERVETĖLĖS:Imdeco, Alandeko, prekybos centruose (Maxima, Iki, Rimi, Norfa ir t.t.), Kauno bazėse, internetinėse parduotuvėse (Lietuvoje: Artmanija, Senasnaujas, Artdeco). DEKUPAŽINĮ/RYŽINĮ POPIERIŲ: Kaune PusePlus, internetinėse parduotuvėse (Lietuvoje: Artmanija, Senasnaujas). www.artmanija.com čia mes perkam priemones dekupažui (internetu, Klaipėda, Didžioji vandens g.13) www.artdeco.lt čia organizuojami kursai ir galima nusipirkt servetėlių internetu www.senasnaujas.lt prekės įvairiems rankdarbiams (internetu) www.puseplus.lt prekės dekupažui (prekiauja Stamperia firmos produktais, kursai. Kaunas, E.Ožeškienės g. 18) www.hobbycentras.lt prekės įvairiems rankdarbiams (Kaunas, Aleksotas, Veiverių 132) craftladies forumas išsamūs paaiškinimai apie dekupažą (suskirstyta temomis) Video pamokos:Dekupažo pradžiamokslis italų kalba (su šešėliavimu, ant medinio paviršiaus)Dekupažo pradžiamokslis italų kalba(ant medinio paviršiaus) Dekupažo pradžiamokslis italų kalba(ant metalinio paviršiaus)video lenkų kalba (klasikinis dekupažas) video lenkų kalba (sendinimas vienkomponentis) video iš YouTube.comvideo anglų kalba (klasikinis dekupažas)Video pamokėlės ir ne tikAprašymai su nuotraukomis:Pamokėlė lietuvių kalbaPamokėlė anglų kalbaPamokėlės anglų kalba, su paprastu bei 3D dekupažo popieriumiPamokėlė anglų kalba (3D dekupažas)Pamokėlė anglų kalba (tik tekstas)Pamokėlė italų kalba (klasikinis dekupažas)Pamokėlė rusų kalba, dekupažas ant audinioPamokėlė rusų kalba, dekupažas ant audinioPamokėlė rusų kalba (spausdinto paveikslėlio ploninimas)Pamokėlė rusų kalbaPamokėlė rusų kalba (dekoruotas rėmelis)Pamokėlė prancūzų kalbaPamokėlė prancūzų kalba, daug žurnalų su paveikslėliaisPamokėlė prancūzų kalba, dekupažas ant stiklo (aiškios foto)Pamokėlė prancūzų kalba (kaip dekoruoti kalėdinius žaislus)Pamokėlė ispanų kalba (dekupažas ant modeliavimo masės, yra pamokos ant stiklo, audinio)Pamokėlė ispanų kalba (žurnalai su iliustracijom)Pamokėlė ispanų kalba (daug žurnalų apie dekupažą)Pamokėlė ispanų kalba (žurnalas apie dekupažą)Pamokėlė ispanų kalba (žurnalas apie dekupažą)Pamokėlė ispanų kalba (žurnalas apie dekupažą)Pamokėlė ispanų kalba (žurnalas apie dekupažą)Pamokėlė ispanų kalba (dekupažas ant audinio, aiškios foto)Pamokėlė ispanų kalba (3D dekupažas)Pamokėlė vokiečių kalbaPamokėlė vokiečių kalbaPamokėlė vokiečių kalbaPamokėlės vokiečių kalbaPamokėlė vokiečių kalbaPamokėlė kroatų kalba (aiškios foto)Darbų galerijos internete:Darbų galerija 01Darbų galerija 02Darbų galerija 03Darbų galerija 04Darbų galerija 05Darbų galerija 06Darbų galerija 07Darbų galerija 08Darbų galerija 09Darbų galerija 10Darbų galerija 11Darbų galerija 12Darbų galerija 13Darbų galerija 14Darbų galerija 15 (dekupažinti baldai)Produktai:MarabuStamperiaPaper Design servetėlės (Vokietija)servetėlės (Vokietija)servetėlės(Vokietija)servetėlės (Vokietija)priemonės dekupažui (Danija)priemonės dekupažui (Lenkija)priemonės dekupažui (Lenkija)priemonės dekupažui (Lenkija)priemonės dekupažui (Lenkija)priemonės dekupažui (Lenkija)priemonės įvairiems rankdarbiams (Lenkija)priemonės įvairiems rankdarbiams (Lenkija)servetėlės (Lenkija)rankdarbių parduotuvės (Rusija)Forumai:rusiškas forumasrusiškas forumasrusiškas forumas (foto darbo eigoje)rusiškas forumas (foto darbo eigoje)Paveiksliukų lobynai: Dailininkų paveikslai (A-Z) Dailininkų paveikslai (A-Z)įvairūs paveikslai (nedideli) paveikslų galerija (pagal dailininkus, stilius, temas) paveikslų galerija (pagal dailininkus, stilius, temas) paveikslėlių galerija pagal temas paveikslėlių galerija pagal temas kelių dailininkų paveikslai kelių dailininkų paveikslai (Klimt, Renoir...)tapybos darbai (pagal temas)Rafaelio angeliukai angeliukai paveikslėlių galerija (pagal temas, stilius) freskos, paveikslai vaikučių serija (vintage)senovinės aktorių nuotraukos Retro nuotraukosvintage stiliaus aktai retro moterų portretai senovinės muzikantų nuotraukos daug įvairių nuotraukų, plakatų vien tik moterys (retro ir šiuolaikinės foto, paveikslai) vintage atvirutės, paveiksliukai (nedideli) įvairūs paveikslėliai piešti paveikslėliai pagal temas rusų forumas su daug nuorodų į paveikslėlių lobynuspieštos gėlės nuotakų nuotraukos Audrey Hepburn nuotraukos kinietiški motyvai drugeliai tulpės lelijos kalijos Walt Disney herojai
Pakeliautoja
2007 11 22, 16:18
o jau dezuciu grozis
Turejau ir as tokia beda su tuo Antiku I. Bandziau aiskintis ir suzinojau, kad galima skieti su vandeniu! pameginau, ir tikrai, jokiu problemu, viskas puikiai gavosi, ir tepesi lengvai ir sutrukimai normalus. Tik nereikia persistengti skiedziant, nes paskui nieko nesigaus
kamuoliukas
2007 11 22, 16:21
cikcak gražios dėžutės
ziogelis2
2007 11 22, 16:21
 tai mano darbeliu senoj temoj niekas ir nepakomentuos? cikcak, tavo dszutes nerealios..nu tokios mielos  ypac ta paskutine,  juoda...
zuikiniauskienė
2007 11 22, 16:31
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 11 22, 16:21)  tai mano darbeliu senoj temoj niekas ir nepakomentuos? zuikiniauskiene, tavo dszutes nerealios..nu tokios mielos  kad sumaišei. Ne mano ten dėžutės, o cikcak.
svajoklis
2007 11 22, 16:39
Nu ir dezuciu grozis.  Tokios su aristokratisku vejeliu.
Spinduliux
2007 11 22, 16:59
QUOTE(Urla @ 2007 11 22, 17:20) Turejau ir as tokia beda su tuo Antiku I. Bandziau aiskintis ir suzinojau, kad galima skieti su vandeniu! pameginau, ir tikrai, jokiu problemu, viskas puikiai gavosi, ir tepesi lengvai ir sutrukimai normalus. Tik nereikia persistengti skiedziant, nes paskui nieko nesigaus  neatsimenu kuri, bet sakė, kad praskiedus vandeniu gaunasi ne tokie sutūkinėjimai. Bet gal kaip tu sakai, padaugino vandens
ziogelis2
2007 11 22, 17:30
 kadangi mano sendinimo eksperimentų niekas nekomentuoja, tai bandysiu toliau pati. ačiū zyliukui, peržiūrėjau albumą, mėginsiu storesnį lako sluoksni tepti  , kad skilinėjimai didesni išeitų  o dėl skiedimo tai nlb supratau - čia apie antiqua buvo? nes aš su juo bandau, tirštas jis toks,bet normaliai tirštas
Adatėlė
2007 11 22, 17:54
rodausi;paskutines [gal but]vonios durys  labai nekritikuokit  nelabai isejo nufotografuot:nebuvo kur atsitraukt Foto
As tai apie Antik 1 snekejau. Ji truputeli skiedziau, kad pasidarytu grietines tirstumo, tada viskas gerai gaunasi
zuikiniauskienė, ačiū už temą  QUOTE(cikcak @ 2007 11 22, 15:58) aš čia irgi savo naujienas įkelsiu labai labai QUOTE(ziogelis2 @ 2007 11 22, 16:21)  tai mano darbeliu senoj temoj niekas ir nepakomentuos? pakomentuočiau, bet pirmos foto visai nerodo  o dėl antros...čia su kuo sendinta ? su sadolinu ?  spėju, kad antrą sluoksnį dažų braukei ta pačia kryptim kaip ir pirmą  QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 22, 17:54) rodausi;paskutines [gal but]vonios durys  labai nekritikuokit  nelabai isejo nufotografuot:nebuvo kur atsitraukt Fotoką čia kritikuot, tai pačios pačiausios tavo durys
Rhealife
2007 11 22, 19:31
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 22, 16:54) rodausi;paskutines [gal but]vonios durys  labai nekritikuokit  nelabai isejo nufotografuot:nebuvo kur atsitraukt Fotoo jau vonios durys kokios grazios Papildyta:QUOTE(cikcak @ 2007 11 22, 14:58) o kur jus tokiu dezuciu gaunate? as tik pradedanti megeja... nepykit jei jau 100 kart saket
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 22, 19:31) o kur jus tokiu dezuciu gaunate? as tik pradedanti megeja... nepykit jei jau 100 kart saket  o kur papuoka  eini visur ir žiūri, kartais randi tokiose vietose kur lankeisi dešimt kartų ir nepastebėjai niekada tų dėžučių...nes nereikėjo...  tik gaila, kad visur jų nedaug būna  ir kai nuperki kokias penkias, tai būna visos tos parduotuvės atsargos  galima pirkt dar senasnaujas ar artmanija atrodo irgi prekiauja
QUOTE(mijaka @ 2007 11 22, 19:49) oi, tu mūsų neliūdink  bet pas mus dėžutės brangokos, kažin kiek jos LT kainuoja?
Adatėlė
2007 11 23, 09:15
priklauso nuo dydzio:mazdauk nuo 10lt iki20lt ir daugiau
Spinduliux
2007 11 23, 09:32
isdykelee_, su kokia priemone išgauni tokius stambius sutrūkinėjimus? Kaip tas duris šauniai dekupažavai  Iš kur tiek kantrybės, o svarbiausia-laiko?
ziogelis2
2007 11 23, 09:40
QUOTE(mijaka @ 2007 11 22, 20:06) pakomentuočiau, bet pirmos foto visai nerodo  o dėl antros...čia su kuo sendinta ? su sadolinu ?  spėju, kad antrą sluoksnį dažų braukei ta pačia kryptim kaip ir pirmą  ka tik tikrinau  rodo  abi. sendinta su sadolinu. ir buten antras sluoksnis dazu brauktas skersai lakui, nes kitu atveju sutrukinejimu isvis gal nebutu  vakar dar eksperimentavau, pradedu isikirsti, kad sendinant sadolinu lb svarbus ir lako storio sluoksnis (sadolino), ir net teptuko plotis, ypac dengiant antra dazu sluoksni, kadangi kuo platesnis teptukas, tuo storiau, placiau ir tolygiau pasidengia dazai, gaunasi didesni sutrukinejimai. na, zodziu, dar kokiu 10 "chalturnu darbeliu", ir busiu profe
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 11 23, 09:40) tai gal tada du kartus braukei per vieną vietą ?  na, man pradžioj irgi nesisekė su sadolinu, labai pykau ant jo....bet išmokau  ir super gaunasi. Aš kartais sadolino net du sluoksnius dedu t.y. : pirmą sluoksnį laukiu kol visiškai išdžius ir nelips, tada dedu antrą ir ilgai nelaukiu, už kokių 10 min dar ant šlapio su kempinėle atsaaaaaaaargiai atsargiai dedu dažus. ir tada jau viskas džiūsta kartu ir sadolinai ir dažai. Va tada man geriausiai gaunasi. Aišku ir dabar dar kartais prisvilusių blynų pasitaiko
Ar kas nors dekupažinote stalinę lempą pirktą iš Jysk? Pasižiūrėjau vakar, kad gaubtas kažkoks audinys, ar normaliai prisiklijuoja ant audinio servetėlė ir ar nesusigeria po to ten lakas. Ar nelakuojat?
ziogelis2
2007 11 23, 10:31
QUOTE(mijaka @ 2007 11 23, 10:57) tai gal tada du kartus braukei per vieną vietą ?  na, man pradžioj irgi nesisekė su sadolinu, labai pykau ant jo....bet išmokau  ir super gaunasi. Aš kartais sadolino net du sluoksnius dedu t.y. : pirmą sluoksnį laukiu kol visiškai išdžius ir nelips, tada dedu antrą ir ilgai nelaukiu, už kokių 10 min dar ant šlapio su kempinėle atsaaaaaaaargiai atsargiai dedu dažus. ir tada jau viskas džiūsta kartu ir sadolinai ir dažai. Va tada man geriausiai gaunasi. Aišku ir dabar dar kartais prisvilusių blynų pasitaiko  na va, kaip tik viena karta, zinau, kad negalima, jau ir patirties turiu. o is tikro tai man tie trukinejimai ant dangtelio ir visai gavosi, tik jie tokie isilginiai, siauri  jauciu, per plonas lako sl buvo, ir gal per storas dazu?  pabandysiu ir as du sluoksnius  dar nemeginau taip  bet as dazus dedu ne su kempinele (man su ja visai nieko nesigavo, jai kelis sykius bandziau, nieko panasaus i suskilimus)..o tepiau tepltuku, ir gana siauru, tai gal del to ir isilgi tie skilimai?
QUOTE(Jūružė @ 2007 11 23, 10:16) Ar kas nors dekupažinote stalinę lempą pirktą iš Jysk? Pasižiūrėjau vakar, kad gaubtas kažkoks audinys, ar normaliai prisiklijuoja ant audinio servetėlė ir ar nesusigeria po to ten lakas. Ar nelakuojat? Aš tai tik tos lempos korpusą dekupažinau, nes kai pridėjau prie įjungtos lempos ant gaubto servetėlę, pamačiau, kad įjungus lempą blankokai atrodys mano motyvas.
ziukiniauskiene, tavo dezute su angeliukais  labai romantiskas... O cia mano sio ryto darbelis http://public.fotki.com/dekupazas/duts/pict5728.htmlas viska darau su sadolin ir jis man
Adatėlė
2007 11 23, 12:44
QUOTE(Spinduliux @ 2007 11 23, 09:32) isdykelee_, su kokia priemone išgauni tokius stambius sutrūkinėjimus? Kaip tas duris šauniai dekupažavai  Iš kur tiek kantrybės, o svarbiausia-laiko?  as dirbu su sadolin laku.eksperimentavau irsu teptuku ir su kempine:rezultatas priklauso nuo dazu tirstumo  kuo tirstesnis antras sluoksnis tuo sutrukinejimai stambesni  Furija nuostabi dezute
Adatėlė
2007 11 23, 14:03
o sutrukinejimu kriptis priklauso kaip tepsi laka:jei padarysi banga tai banguotai ir suskilines
Spinduliux
2007 11 23, 16:55
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 23, 15:03) o sutrukinejimu kriptis priklauso kaip tepsi laka:jei padarysi banga tai banguotai ir suskilines  Oho, kokia gera naujiena  Na, gal čia tik man naujiena  Reiks būtinai išbandyti, ačiū
QUOTE(Jūružė @ 2007 11 23, 11:16) Ar kas nors dekupažinote stalinę lempą pirktą iš Jysk? Pasižiūrėjau vakar, kad gaubtas kažkoks audinys, ar normaliai prisiklijuoja ant audinio servetėlė ir ar nesusigeria po to ten lakas. Ar nelakuojat? Jei leisit, tai pakomentuosiu. Jei po tuo audiniu yra plastikas, tai labai puikiai gaunasi. Servetele ant audinio prisiklijuoji ir jokiu kliju nesimato. ir lakuoti galima ant virsaus kokiu nori akriliniu laku, ar sendinima deti.. Lakuot butinai reikia, kad butu galima lengviau dulkes nuvalyti
Adatėlė
2007 11 23, 17:19
rodausi:kad dekupazinu ne tik duris  cia lako skardine :mozaika ir truputis dekupazo  aisku nieko blatno,bet nenaudingas patapo naudingas Foto
Sveikos. Skaičiau, nors jau ir senokai rašėt, kad ieškot Rafaelio angelų. Turiu tokių servetėlių ( http://servetkos.keep4u.ru)  P.S.fotografuota telefonu, tai kokybė nekokia
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 23, 18:19) rodausi:kad dekupazinu ne tik duris  cia lako skardine :mozaika ir truputis dekupazo  aisku nieko blatno,bet nenaudingas patapo naudingas Fotooho, kaip gerai sugalvojai  . O aš rodausi paskutinę lėktę. Jau kalėdinės nuotaikos http://public.fotki.com/dekupaz/dekupaz/kaledine.html
Adatėlė
2007 11 23, 17:47
QUOTE(oaze @ 2007 11 23, 17:41) : . O aš rodausi paskutinę lėktę. Jau kalėdinės nuotaikos http://public.fotki.com/dekupaz/dekupaz/kaledine.htmllabai jau Kaledom pakvipo!grazu,net sakyciau nuostabu
Cinnamon
2007 11 23, 17:49
Aš turiu klausimą. Kur Vilniuj galima isigyt medinę dėžutę? jei jau kur buvo rašyta tai l;abaiatsiprašau. turiu klaikiai nedaug laiko ir labai labai reikia. Iš anksto ačiū ir sorry....
kamuoliukas
2007 11 23, 18:04
QUOTE(oaze @ 2007 11 23, 17:41)
O aš rodausi paskutinę lėktę. Jau kalėdinės nuotaikos
graži lėkštė
trys angeliukai
QUOTE(oaze @ 2007 11 23, 16:41) oho, kaip gerai sugalvojai  . O aš rodausi paskutinę lėktę. Jau kalėdinės nuotaikos http://public.fotki.com/dekupaz/dekupaz/kaledine.htmlo grožis  ar ant lėkštės daroma taip kaip ant medžio ar taip kaip ant butelio ? mijaka  su kokiu laku taip susiskaldo?
oi tiesa, oaze, superinė lėkštutė QUOTE(logika @ 2007 11 23, 19:03) mijaka  su kokiu laku taip susiskaldo? ačiū, čia Crackle Sottile iš "Stamperia"
mijaka, tu nepakartojama! (turiu silpnybe angelams) nepaprastai grazu ir kalediska, o paciu darbu kokybe atrodo is kur tokiu graziu aniuoliuku istraukei??? Ir kaip tu speji tokiu tempu dirbti?
QUOTE(Furija @ 2007 11 23, 20:12) mijaka, tu nepakartojama! (turiu silpnybe angelams) nepaprastai grazu ir kalediska, o paciu darbu kokybe atrodo is kur tokiu graziu aniuoliuku istraukei??? Ir kaip tu speji tokiu tempu dirbti? ačiū  aniuolėlius šitus traukiau iš www.allposters.com o tempai tokie, nes labai greit ir paprasta man šitus paveiksliukus daryt  nedaug darbo visai....o man tai aktualu, nes ir mažių žiūriu ir mokslų įkarštis kaip tik  O Kalėdom pasiruošt kažkaip reikia gi
QUOTE(mijaka @ 2007 11 23, 21:21) ačiū  aniuolėlius šitus traukiau iš www.allposters.com o tempai tokie, nes labai greit ir paprasta man šitus paveiksliukus daryt  nedaug darbo visai....o man tai aktualu, nes ir mažių žiūriu ir mokslų įkarštis kaip tik  O Kalėdom pasiruošt kažkaip reikia gi  jo... super mamyte tikrai  nes mano mokslai jau po pirmo vaiko pasibaige Papildyta:pasiziurejau ta puslapiuka, fain labai, tiek sparnuotu butybiu vienoje vietoje  o dabar mijaka isduok paslapti kaip ir ant kokio porieriaus reikia spausdinti tuos paveiksliukus, kad paskui butu galima kazkur perkelti ????
zuikiniauskienė
2007 11 23, 21:29
QUOTE(Furija @ 2007 11 23, 20:51) jo... super mamyte tikrai  nes mano mokslai jau po pirmo vaiko pasibaige Papildyta:pasiziurejau ta puslapiuka, fain labai, tiek sparnuotu butybiu vienoje vietoje  o dabar mijaka isduok paslapti kaip ir ant kokio porieriaus reikia spausdinti tuos paveiksliukus, kad paskui butu galima kazkur perkelti ???? tai kad tuoj mokslai nukentės ne tiek dėl mažo vaiko kiek dėl šito mano pomėgio spausdiniu ant sumuštinių popieriaus, dabar jau jokiais fiksatoriais nebepurškiu  tepu paviršių pieštukiniais klijais , pridedu paveiksliuką ir lygintuvu karštu prilyginu, paskui aerozoliniu laku apipurškiu QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 23, 21:29) ačiū
kunigunda78
2007 11 23, 21:53
QUOTE(oaze @ 2007 11 23, 17:41) oho, kaip gerai sugalvojai  . O aš rodausi paskutinę lėktę. Jau kalėdinės nuotaikos as ir turejau minti padaryti 6 lekstes kaledoms, bet jauciu, kad nieko nebus, nes tik viena servetele su tokiu motyvu turiu -tai 4 lekstems tik uztektu QUOTE(Cinnamon @ 2007 11 23, 17:49) Aš turiu klausimą. Kur Vilniuj galima isigyt medinę dėžutę? jei jau kur buvo rašyta tai l;abaiatsiprašau. turiu klaikiai nedaug laiko ir labai labai reikia. Iš anksto ačiū ir sorry.... www.senasnaujas.lt jei patinka Lipton arbata (gaila, kad pas mane niekas jos negeria  ) -tai Mindaugo Maximoje siandien maciau labai grazia ir nemaza dezute medine su arbata -kaina apie 35 lt. QUOTE(mijaka @ 2007 11 23, 18:50) trys angeliukai  man ir angelu manija
mijaka tikslinu klausimus, ar spausdini rasaliniu printeriu? koks tikslai tas sumustiniu popierius? T.Y kur jo gauti ir kas ant pakuotes uzrasyta? uzklausinesiu as tave jauciu  bet mano darbai labai labai Papildyta:beja as siandien atradau nauja Merfio desni - dekupuojamas daiktas krenta dazais i apacia!
QUOTE(Furija @ 2007 11 23, 21:05) mijaka tikslinu klausimus, ar spausdini rasaliniu printeriu? koks tikslai tas sumustiniu popierius? T.Y kur jo gauti ir kas ant pakuotes uzrasyta? uzklausinesiu as tave jauciu  bet mano darbai labai labai Papildyta:beja as siandien atradau nauja Merfio desni - dekupuojamas daiktas krenta dazais i apacia!aha dėsnis tai geras,nes pas mane tai vienas darbelis bedažant nukrito dažais į apačią ant šviesaus kilimo
mergaites turiu klausima, as turiu sendinimo laka antiq I ir II ir turiu lempa, , bet jos gaubtas toks lyg medziaginis lyg sintetinis is kitos puses lyg cerata, turiu minti kad noreciau jo krastelius pasendint tai vat galvoju gal kuri zino ar gausis?nes nesinoretu bandyti ir gadinti gal kuri patarsit, aciu
Sveikos visos vel naujuose namuciuose QUOTE(cikcak @ 2007 11 22, 14:58) O aš čia irgi savo naujienas įkelsiu
Labai labai QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 22, 16:54) rodausi;paskutines [gal but]vonios durys  labai nekritikuokit  nelabai isejo nufotografuot:nebuvo kur atsitraukt Duru meistre  Ir isradingai su skardine padarei QUOTE(Furija @ 2007 11 23, 11:09) O cia mano sio ryto darbelis as viska darau su sadolin ir jis man  Idomiai atrodo  As jau seniai kaupiuosi pabandyt sadolina ir beveik susikaupiau - net nusipirkau QUOTE(oaze @ 2007 11 23, 16:41) O aš rodausi paskutinę lėktę. Jau kalėdinės nuotaikos
Zavinga  Net atrodo, kad uz lango sninga, mmm... QUOTE(mijaka @ 2007 11 23, 17:50) trys angeliukai Kokie faini As niekaip nuotrauku ikelt nesugebejau (dabar tikiuosi pavyks, nes labai apsiskaiciau  ), tai dar vis vasara rodau
:) Joanna
2007 11 23, 22:28
Cikcak >> dezutes visos nuostabios Isdykelee >> tavo durys tai jau dabar nebeliko nedekupazintu duru? Mijaka >> fantastiski tie tavo angelai!
QUOTE(Furija @ 2007 11 23, 22:05) mijaka tikslinu klausimus, ar spausdini rasaliniu printeriu? koks tikslai tas sumustiniu popierius? T.Y kur jo gauti ir kas ant pakuotes uzrasyta? uzklausinesiu as tave jauciu  bet mano darbai labai labai  spausdinu rašaliniu  koks tiksliai popierius nepasakysiu, nes pačią pakuotę išmetus seniausiai  ...na bet maximoj paieškok prie maistinių plevelių, folijų ir panašiai QUOTE(dute_a @ 2007 11 23, 22:22) mergaites turiu klausima, as turiu sendinimo laka antiq I ir II ir turiu lempa, , bet jos gaubtas toks lyg medziaginis lyg sintetinis is kitos puses lyg cerata, turiu minti kad noreciau jo krastelius pasendint tai vat galvoju gal kuri zino ar gausis?nes nesinoretu bandyti ir gadinti gal kuri patarsit, aciu manau kad gausis  tik vat su įtrinimu kaip darysi, nes gali ištėpliot ten, kur laku netepsi
|
|