Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vežimėliai ir viešasis transportas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
baby_Danyal
Sveikos mamytes.greitu metu zadam vaziuot i lietuva atostogu ir labai susimaste vienu klausimu.Ar galima su vezimeliais naudotis viesuosju transportu,troleibusais autobusais,tarpmiestiniais autobusais.Musu vezimas dar toks ne mazas,tai truputi mintis pradeda list i galva,kad teks vazinetis taxu arba kojas naudot i darba g.gif
baby_Danyal
Nejaugi mamytes nesinaudoja viesuoju transportu g.gif
mama_x2
o kodel turi buti negalima? svarbu kad pajegtumet ikelt vezimeli wink.gif
Bekasė
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 11 24, 20:40)
o kodel turi buti negalima? svarbu kad pajegtumet                ikelt vezimeli wink.gif
*

gal kad ir todel ,kad pvz tarpmiestiniame transporte nera kur ta vezimeli deti fiziskai. Nebent jisai susilanksto ir telpa i bagazo skyriu.
mama_x2
QUOTE(Silvute @ 2007 11 24, 20:49)
gal kad ir todel ,kad pvz tarpmiestiniame transporte nera kur ta vezimeli deti fiziskai. Nebent jisai susilanksto ir telpa i bagazo skyriu.
*

bet nereiskia kad negalima. vietos buna gale.
baby_Danyal
O kad ir praeita karta,kai grizau i Lt,tai is Vilniaus turejau parsigabent i Kauna.Tai autobuso vairuotojas vien tik lagaminu buvo nepatenkintas,tai as ir susidariau tokia nuomone,nors dabar jau kai su leliu vaziuosim,tai aciu dievui nereiks patiems is oro uosto grist.
O ten juk troleibusai laiptuoti kiek atsimenu ir visada buna daug zmoniu,tai ir pagalvojau,kad gal su vezimeliais nelabai ten..
fiona35
Viešuoju transportu pas mus daugiausia naudojasi pensininkai.Ir labai mažai tikėtina,kad jie padės įsikelti vežimą troleibusą,ir išvis baisiai nepatenkinti būna viskuo(gal dėl blogo gyvenimo?).O piko metu nepatarčiau tikrai važiuot viešuoju transportu
flight
QUOTE(baby_Danyal @ 2007 11 22, 18:11)
Musu vezimas dar toks ne mazas,tai truputi mintis pradeda list i galva,kad teks vazinetis taxu arba kojas naudot i darba g.gif
*

Patarčiau įsigyti mažesnį, specialiai važinėjimams skirtą patogiai sulankstomą skėtuką. Dar visai nebloga išeitis - dabar taip populiarūs slingai, vaikjuostės, meitai ir pan. smile.gif Ir geriau važiuoti mikriukais mirksiukas.gif
baby_Danyal
QUOTE(flight @ 2007 11 25, 13:47)
Patarčiau įsigyti mažesnį, specialiai važinėjimams skirtą patogiai sulankstomą skėtuką. Dar visai nebloga išeitis - dabar taip populiarūs slingai, vaikjuostės, meitai ir pan.  smile.gif Ir geriau važiuoti mikriukais  mirksiukas.gif
*

kur jau bus gerus pusantru metuku,tai as jo nepritampysiu taip doh.gif ...taip tai ir savom kojytem vaikscios jau,tik kaip neisnesiotukas veliau prades ir didesnius atstumus pavargs,tai vezimelis bus labai patogu...Gal tada nuvaziavus iskart sketuka nusipirksiu g.gif ,gerai tu cia pasakei...ai bus matyt,broli jauciu kartu tampysiuso,kad vezima kilnotu i troleibusus lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,taxi biski teks pavazinet,o dar tokia mintis buvo masina issinuomuot paciai,tik kazkaip baisoka,atsakomybe didele..Bet svarbiausia zinau,kad ileidzia,nes cia tai musu sunkvezimio kartais nepriima vairuotojai doh.gif lotuliukas.gif
mama_x2
QUOTE(baby_Danyal @ 2007 11 25, 13:08)
O kad ir praeita karta,kai grizau i Lt,tai is Vilniaus turejau parsigabent i Kauna.Tai autobuso vairuotojas vien tik lagaminu buvo nepatenkintas,tai as ir susidariau tokia nuomone,nors dabar jau kai su leliu vaziuosim,tai aciu dievui nereiks patiems is oro uosto grist.
O ten juk troleibusai laiptuoti kiek atsimenu ir visada buna daug zmoniu,tai ir pagalvojau,kad gal su vezimeliais nelabai ten..
*

QUOTE(flight @ 2007 11 25, 14:47)
Patarčiau įsigyti mažesnį, specialiai važinėjimams skirtą patogiai sulankstomą skėtuką. Dar visai nebloga išeitis - dabar taip populiarūs slingai, vaikjuostės, meitai ir pan.  smile.gif Ir geriau važiuoti mikriukais  mirksiukas.gif
*

va va, as ir siulyciau isigyt maza vezimuka.
buna maziuku visiskai wink.gif
as dabar pagal saviski isivaizduoju (mano 11 men) tai as su juo jei reiktu varinet taip, kaip tu busi - imciau maza sketuka (galima uz 150 lt, arba hicco dar pigiau maziuka ta) ir buciau rami - pabandytu kas neleist i autika man ilipt
anerita*
QUOTE(baby_Danyal @ 2007 11 25, 15:47)
kur jau bus gerus pusantru metuku,tai as jo nepritampysiu taip doh.gif ...taip tai ir savom kojytem vaikscios jau,tik kaip neisnesiotukas veliau prades ir didesnius atstumus pavargs,tai vezimelis bus labai patogu...Gal tada nuvaziavus iskart sketuka nusipirksiu g.gif ,gerai tu cia pasakei...ai bus matyt,broli jauciu kartu tampysiuso,kad vezima kilnotu i troleibusus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,taxi biski teks pavazinet,o dar tokia mintis buvo masina issinuomuot paciai,tik kazkaip baisoka,atsakomybe didele..Bet svarbiausia zinau,kad ileidzia,nes cia tai musu sunkvezimio kartais nepriima vairuotojai doh.gif  lotuliukas.gif
*

Na man vieną kartą teko važiuoti taxi ir vežtis vežimėlį, tai bobos taksistės buvau labai apšaukta, kad jai taxi ištepsiu su vežimėliu. Aš net kreipiausi į tos taksi firmos direktorių dėl šios moters elgesio. Ogi man taip buvo su MARTONO FIRMA. Oišsireiškimas tos moters buvo maždaug toks, taigi čia martono taksi, ne šiaip sau kažkoks, kad būtų galima bile ką vežti, ir dar daugiau sulaukiau visokių nemalonių replikų doh.gif
mama_x2
QUOTE(anerit @ 2007 11 27, 10:12)
Na man vieną kartą teko važiuoti taxi ir vežtis vežimėlį, tai bobos taksistės buvau labai apšaukta, kad jai taxi ištepsiu su vežimėliu. Aš net kreipiausi į tos taksi firmos direktorių dėl šios moters elgesio. Ogi man taip buvo su MARTONO FIRMA. Oišsireiškimas tos moters buvo maždaug toks, taigi čia martono taksi, ne šiaip sau kažkoks, kad būtų galima bile ką vežti, ir dar daugiau sulaukiau visokių nemalonių replikų  doh.gif
*

o kas trukde nevaziuot su ja? nebuciau klausiusis tikrai...kazkaip seniau klausiau izeidinejimu ir tylejau, bet kai gime vaikas - pasikeiciau - niekad nenutylesiu jei kas ant manes burnoja - nei prie kasos pardoj ar banke, niekur... o tuo labiau taxi ;(
Isila
kadangi man tikrai nemažai teko naudotis viešuoju transposrtu, kai keliavom į masažus su pypliu, tai galiu pasakyti, kad:
1.Tikrai ne į visus autobusus galima įlipt. atvažiuoja - durys siauros, o ten dar trys statūs laiptai doh.gif Arba per vidurį tas buomas...
2. Dažnai įlipt negalima dėl paprastos priežastes- per daug žmonių ir su vežimu tiesiog nėra kur atsistoti.
3. Troleibusai būtų nieko, bet įlipt sunku. Pirmas laiptelis aukšatu, vežimą reikia kelti, plius ten viso trys laptai. Jei gale vietos nėra, nebus kur stovėti.
4. Padėt įkelt nieks nenori. gal 1 iš 10....
5. Jei vežimas didelis ar sunkus, tai išvis probelmos įlipt. nes kai kurios bobulytės taip braunasi, kad net išlipt neleidžia.

Geriausiai mažas, sulankstomas skėtukas.
belkaa
Labas, pasidalinsiu ir aš savo patirtim tongue.gif su autobusais vienu metu tikrai teko dažnai pavažinėti (ir dabar važiuočiau, bet šalta, tai naudojamės atomobiliu). įlipti, jei geras autobusas tikrai nėra problemų, bet tokio "gero" autobuso kartais tenka ilgokai palaukti, bet būna tokie žemi, be laiptų ir be turėklo per vidurį, tada viskas gerai, nes savo vežimą su vaikučiu ir visu turtu (nes dažnai ir maisto nemažai į bagažinę prisikraunu) tai dar kol kas pakeliu. bet jeigu reikia važiuoti, o "geras" aotobusas natevažiuoja, tai būna didelių problemų. Jei tik laipteliai, tai dar nieko, įmanoma pakelti vežimą šonu ir įsinešti, bet jai dar turėklas per vidurį, tai nėr šansų vienai pačiai su vaikučiu įlipti, nes žmonių supratingumas nerealus, kažkas rašė, kad vienas iš 10 žmonių sutiks padėti, aš manyčiau, kad gal koks vienas iš 100, nes kiek teko susidurti, tai man padėjo tik pagyvenę vyrai, kurie, kaip įsivaizduoju turi vaikučių, o bobos tai dar ir piktais žvilgsiais nužiūrės ir apšauks ir burnos prieš tave su vaiku, nes būna įlipi, susitaplini į kamputį, kad tik tos vietos toms boboms daugiau būtų ir tai bumba, kad vežimas užima vietą tokias taip ir noris gun_rifle.gif
Aj, vieną sykį buvo nutikimas, autobusas "geras" įlipau lengvai, vietos daug, nes žmonių labai mažai, tik vairuotojas tai veža kaip malkas, talonėlį sugebėjau išsimušti tik prieš išlipant, nes taip mėtė į šonus, kad sunku buvo nustovėti, bet išlipant, žmonės pradėjo veržtis į vidų, niekas nepraleidžia išlipti, bet aš jau stovėjau prie pat durų, vis tikėjaus, kad kas nors praleis, bet niekas nesiteikė, tai kai jau pasiėmiau vežimą į rankas, pradėjau lipti lauk, vairuotojas suspaudė mane su durim gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif tai kai pradėjau šaukti, sustojo ir atidarė duris, gerai, kad išsipirkau tik suplėšytom pėdkelnėm doh.gif
Trūksta dar mūsų visuomenei supratimo...

mama_x2
ojezau kaip buna...pasimkit mane i kelione truliku ar autiku...as apreksiu visus kas nesupratingi...
nors kol vaikas iki kokiu 7 men buvo, as labai buvau tokia, kad nutyledavau, nors maziau nei pries vaiko gimima - iki gimimo isvis tionte buvau ir tylene...bet va dabar tai visad uz save kovoju ir jei matau kad kas ant jaunos mamos ar nestukes putoja ir skriaudzia, o ji tyli - uzstoju VISADA. ir uzleidziu visad. nors pati buciau su vaiku ant ranku - su mazesniu vaiku uzleisiu mamyte.
Amiletta
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 12 02, 14:49)
ojezau kaip buna...pasimkit mane i kelione truliku ar autiku...as apreksiu visus kas nesupratingi...
nors kol vaikas iki kokiu 7 men buvo, as labai buvau tokia, kad nutyledavau, nors maziau nei pries vaiko gimima - iki gimimo isvis tionte buvau ir tylene...bet va dabar tai visad uz save kovoju ir jei matau kad kas ant jaunos mamos ar nestukes putoja ir skriaudzia, o ji tyli - uzstoju VISADA. ir uzleidziu visad. nors pati buciau su vaiku ant ranku - su mazesniu vaiku uzleisiu mamyte.

Oj, nespėtum burnoti biggrin.gif Nors šaunuolė esi, kad neleidi niekam skriaust jūsų thumbup.gif

Aš irgi dažnai pavažinėju viešuoju transportu, bet visada man kažkas padeda užkelt/nukelt vežimą. Dar būna palaiko, jeigu kartais stabdžius užmirštu nuspaust hihihi.gif Gal sekasi man? thumbup.gif
Isila
QUOTE(belkaa @ 2007 12 02, 14:14)
Labas, pasidalinsiu ir aš savo patirtim  tongue.gif  su autobusais vienu metu tikrai teko dažnai pavažinėti (ir dabar važiuočiau, bet šalta, tai naudojamės atomobiliu). įlipti, jei geras autobusas tikrai nėra problemų, bet tokio "gero" autobuso kartais tenka ilgokai palaukti, bet būna tokie žemi, be laiptų ir be turėklo per vidurį, tada viskas gerai, nes savo vežimą su vaikučiu ir visu turtu (nes dažnai ir maisto nemažai į bagažinę prisikraunu) tai dar kol kas pakeliu. bet jeigu reikia važiuoti, o "geras" aotobusas natevažiuoja, tai būna didelių problemų. Jei tik laipteliai, tai dar nieko, įmanoma pakelti vežimą šonu ir įsinešti, bet jai dar turėklas per vidurį, tai nėr šansų vienai pačiai su vaikučiu įlipti, nes žmonių supratingumas nerealus, kažkas rašė, kad vienas iš 10 žmonių sutiks padėti, aš manyčiau, kad gal koks vienas iš 100, nes kiek teko susidurti, tai man padėjo tik pagyvenę vyrai, kurie, kaip įsivaizduoju turi vaikučių, o bobos tai dar ir piktais žvilgsiais nužiūrės ir apšauks ir burnos prieš tave su vaiku, nes būna įlipi, susitaplini į kamputį, kad tik tos vietos toms boboms daugiau būtų ir tai bumba, kad vežimas užima vietą  tokias taip ir noris gun_rifle.gif
Aj, vieną sykį buvo nutikimas, autobusas "geras" įlipau lengvai, vietos daug, nes žmonių labai mažai, tik vairuotojas tai veža kaip malkas, talonėlį sugebėjau išsimušti tik prieš išlipant, nes taip mėtė į šonus, kad sunku buvo nustovėti, bet išlipant, žmonės pradėjo veržtis į vidų, niekas nepraleidžia išlipti, bet aš jau stovėjau prie pat durų, vis tikėjaus, kad kas nors praleis, bet niekas nesiteikė, tai kai jau pasiėmiau vežimą į rankas, pradėjau lipti lauk, vairuotojas suspaudė mane su durim  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif tai kai pradėjau šaukti, sustojo ir atidarė duris, gerai, kad išsipirkau tik suplėšytom pėdkelnėm  doh.gif 
Trūksta dar mūsų visuomenei supratimo...
*

situaciją, kai lipant iš autobuso išlipt neleidžia įlipantieji ir aš gerai žinau. Ir svarbiausia braunais visokios bobulytės, o kai su vežimu bandydama išlipt jas įlipančias kabinu, kad ima šaukti. tai jau po to ir aš nebeišlaikiua. Imu garsiai komentuot, jei neduoda išlipt ir braunasi į vidų.

O man daugiausiai yra padėje pagyvenę diedukai... Jauni vyrai ar moteriškės ne, bet diedukai taip.
baby_Danyal
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 12 02, 13:49)
*

Gerai tada,kai atvaziuosiu pasiimsiu tave i keliones lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,norsir cia tokia pati situacija su brovimusi,atrodo,kad nespes ilipt,lipa net per ratus,tai as paimu ir spicialiai per kojas vaziuoju dar uzmetu gera zvilgsni tongue.gif ,tai kartais susiproteja praleist lotuliukas.gif ...
nesekme
100%Pritariu,kad vezimelis ir viesas tranaportas nesuderinama!Karta ilipu i troleibusa pilnokas.Prisiparkuoju,kad niekam netrugdyckiau.Ilipa moteriske su paugle dukra.Tipo kiek zmoniu,o cia dar ir vezimelis...O apie padejima ikelt buna visko.Vieni padeda net paprasyt nespeji,o kiti ziuri kaip tysi vezima is autobuso.
sobaba
cia ne i tema,bet noriu parasyti atsiliepima apie tako warrior vezimeli.Mielos Mamytes,nuosirdziai patariu nepirkti.Pas mus po pirmo isvaziavimo luzo ratas,nors vaziavom saligatviu,o po menesio-remas!nesusigundykit graziu dizainu ir tariamai tvirta isvaizda.
marina86
As irgi manau kad tai nesuderinama, jei reikia kazkur nuvaziuot vaziuojam su masina, arba prasau kad kas nors paveztu is pazystamu. Jei tik kelios stoteles pestute einu, pasportuoju thumbup.gif Tikrai nepritaikyti vezimams musu autobusai, per mazi, dar su laiptais, vairuotojai toks jausmas kad isvis nemato per veidrodeli, ne karta maciau kaip kazka durim prispaude doh.gif Ir neaisku kas ten vazinejasi, juk ir sergantys vazineja, nesinori kad vaikas uzsikrestu, ypac kai gripo epidemija buvo doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.