Sveikos mamytes.greitu metu zadam vaziuot i lietuva atostogu ir labai susimaste vienu klausimu.Ar galima su vezimeliais naudotis viesuosju transportu,troleibusais autobusais,tarpmiestiniais autobusais.Musu vezimas dar toks ne mazas,tai truputi mintis pradeda list i galva,kad teks vazinetis taxu arba kojas naudot i darba
Nejaugi mamytes nesinaudoja viesuoju transportu
o kodel turi buti negalima? svarbu kad pajegtumet ikelt vezimeli
O kad ir praeita karta,kai grizau i Lt,tai is Vilniaus turejau parsigabent i Kauna.Tai autobuso vairuotojas vien tik lagaminu buvo nepatenkintas,tai as ir susidariau tokia nuomone,nors dabar jau kai su leliu vaziuosim,tai aciu dievui nereiks patiems is oro uosto grist.
O ten juk troleibusai laiptuoti kiek atsimenu ir visada buna daug zmoniu,tai ir pagalvojau,kad gal su vezimeliais nelabai ten..
Viešuoju transportu pas mus daugiausia naudojasi pensininkai.Ir labai mažai tikėtina,kad jie padės įsikelti vežimą troleibusą,ir išvis baisiai nepatenkinti būna viskuo(gal dėl blogo gyvenimo?).O piko metu nepatarčiau tikrai važiuot viešuoju transportu
QUOTE(baby_Danyal @ 2007 11 22, 18:11) Musu vezimas dar toks ne mazas,tai truputi mintis pradeda list i galva,kad teks vazinetis taxu arba kojas naudot i darba Patarčiau įsigyti mažesnį, specialiai važinėjimams skirtą patogiai sulankstomą skėtuką. Dar visai nebloga išeitis - dabar taip populiarūs slingai, vaikjuostės, meitai ir pan. QUOTE(flight @ 2007 11 25, 13:47) Patarčiau įsigyti mažesnį, specialiai važinėjimams skirtą patogiai sulankstomą skėtuką. Dar visai nebloga išeitis - dabar taip populiarūs slingai, vaikjuostės, meitai ir pan. kur jau bus gerus pusantru metuku,tai as jo nepritampysiu taip QUOTE(baby_Danyal @ 2007 11 25, 13:08) O kad ir praeita karta,kai grizau i Lt,tai is Vilniaus turejau parsigabent i Kauna.Tai autobuso vairuotojas vien tik lagaminu buvo nepatenkintas,tai as ir susidariau tokia nuomone,nors dabar jau kai su leliu vaziuosim,tai aciu dievui nereiks patiems is oro uosto grist. O ten juk troleibusai laiptuoti kiek atsimenu ir visada buna daug zmoniu,tai ir pagalvojau,kad gal su vezimeliais nelabai ten.. QUOTE(flight @ 2007 11 25, 14:47) Patarčiau įsigyti mažesnį, specialiai važinėjimams skirtą patogiai sulankstomą skėtuką. Dar visai nebloga išeitis - dabar taip populiarūs slingai, vaikjuostės, meitai ir pan. va va, as ir siulyciau isigyt maza vezimuka. buna maziuku visiskai as dabar pagal saviski isivaizduoju (mano 11 men) tai as su juo jei reiktu varinet taip, kaip tu busi - imciau maza sketuka (galima uz 150 lt, arba hicco dar pigiau maziuka ta) ir buciau rami - pabandytu kas neleist i autika man ilipt QUOTE(baby_Danyal @ 2007 11 25, 15:47) kur jau bus gerus pusantru metuku,tai as jo nepritampysiu taip Na man vieną kartą teko važiuoti taxi ir vežtis vežimėlį, tai bobos taksistės buvau labai apšaukta, kad jai taxi ištepsiu su vežimėliu. Aš net kreipiausi į tos taksi firmos direktorių dėl šios moters elgesio. Ogi man taip buvo su MARTONO FIRMA. Oišsireiškimas tos moters buvo maždaug toks, taigi čia martono taksi, ne šiaip sau kažkoks, kad būtų galima bile ką vežti, ir dar daugiau sulaukiau visokių nemalonių replikų QUOTE(anerit @ 2007 11 27, 10:12) Na man vieną kartą teko važiuoti taxi ir vežtis vežimėlį, tai bobos taksistės buvau labai apšaukta, kad jai taxi ištepsiu su vežimėliu. Aš net kreipiausi į tos taksi firmos direktorių dėl šios moters elgesio. Ogi man taip buvo su MARTONO FIRMA. Oišsireiškimas tos moters buvo maždaug toks, taigi čia martono taksi, ne šiaip sau kažkoks, kad būtų galima bile ką vežti, ir dar daugiau sulaukiau visokių nemalonių replikų o kas trukde nevaziuot su ja? nebuciau klausiusis tikrai...kazkaip seniau klausiau izeidinejimu ir tylejau, bet kai gime vaikas - pasikeiciau - niekad nenutylesiu jei kas ant manes burnoja - nei prie kasos pardoj ar banke, niekur... o tuo labiau taxi ;(
kadangi man tikrai nemažai teko naudotis viešuoju transposrtu, kai keliavom į masažus su pypliu, tai galiu pasakyti, kad:
1.Tikrai ne į visus autobusus galima įlipt. atvažiuoja - durys siauros, o ten dar trys statūs laiptai 2. Dažnai įlipt negalima dėl paprastos priežastes- per daug žmonių ir su vežimu tiesiog nėra kur atsistoti. 3. Troleibusai būtų nieko, bet įlipt sunku. Pirmas laiptelis aukšatu, vežimą reikia kelti, plius ten viso trys laptai. Jei gale vietos nėra, nebus kur stovėti. 4. Padėt įkelt nieks nenori. gal 1 iš 10.... 5. Jei vežimas didelis ar sunkus, tai išvis probelmos įlipt. nes kai kurios bobulytės taip braunasi, kad net išlipt neleidžia. Geriausiai mažas, sulankstomas skėtukas.
Labas, pasidalinsiu ir aš savo patirtim
Aj, vieną sykį buvo nutikimas, autobusas "geras" įlipau lengvai, vietos daug, nes žmonių labai mažai, tik vairuotojas tai veža kaip malkas, talonėlį sugebėjau išsimušti tik prieš išlipant, nes taip mėtė į šonus, kad sunku buvo nustovėti, bet išlipant, žmonės pradėjo veržtis į vidų, niekas nepraleidžia išlipti, bet aš jau stovėjau prie pat durų, vis tikėjaus, kad kas nors praleis, bet niekas nesiteikė, tai kai jau pasiėmiau vežimą į rankas, pradėjau lipti lauk, vairuotojas suspaudė mane su durim Trūksta dar mūsų visuomenei supratimo...
ojezau kaip buna...pasimkit mane i kelione truliku ar autiku...as apreksiu visus kas nesupratingi...
nors kol vaikas iki kokiu 7 men buvo, as labai buvau tokia, kad nutyledavau, nors maziau nei pries vaiko gimima - iki gimimo isvis tionte buvau ir tylene...bet va dabar tai visad uz save kovoju ir jei matau kad kas ant jaunos mamos ar nestukes putoja ir skriaudzia, o ji tyli - uzstoju VISADA. ir uzleidziu visad. nors pati buciau su vaiku ant ranku - su mazesniu vaiku uzleisiu mamyte. QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 12 02, 14:49) ojezau kaip buna...pasimkit mane i kelione truliku ar autiku...as apreksiu visus kas nesupratingi... nors kol vaikas iki kokiu 7 men buvo, as labai buvau tokia, kad nutyledavau, nors maziau nei pries vaiko gimima - iki gimimo isvis tionte buvau ir tylene...bet va dabar tai visad uz save kovoju ir jei matau kad kas ant jaunos mamos ar nestukes putoja ir skriaudzia, o ji tyli - uzstoju VISADA. ir uzleidziu visad. nors pati buciau su vaiku ant ranku - su mazesniu vaiku uzleisiu mamyte. Oj, nespėtum burnoti Aš irgi dažnai pavažinėju viešuoju transportu, bet visada man kažkas padeda užkelt/nukelt vežimą. Dar būna palaiko, jeigu kartais stabdžius užmirštu nuspaust QUOTE(belkaa @ 2007 12 02, 14:14) Labas, pasidalinsiu ir aš savo patirtim Aj, vieną sykį buvo nutikimas, autobusas "geras" įlipau lengvai, vietos daug, nes žmonių labai mažai, tik vairuotojas tai veža kaip malkas, talonėlį sugebėjau išsimušti tik prieš išlipant, nes taip mėtė į šonus, kad sunku buvo nustovėti, bet išlipant, žmonės pradėjo veržtis į vidų, niekas nepraleidžia išlipti, bet aš jau stovėjau prie pat durų, vis tikėjaus, kad kas nors praleis, bet niekas nesiteikė, tai kai jau pasiėmiau vežimą į rankas, pradėjau lipti lauk, vairuotojas suspaudė mane su durim Trūksta dar mūsų visuomenei supratimo... situaciją, kai lipant iš autobuso išlipt neleidžia įlipantieji ir aš gerai žinau. Ir svarbiausia braunais visokios bobulytės, o kai su vežimu bandydama išlipt jas įlipančias kabinu, kad ima šaukti. tai jau po to ir aš nebeišlaikiua. Imu garsiai komentuot, jei neduoda išlipt ir braunasi į vidų. O man daugiausiai yra padėje pagyvenę diedukai... Jauni vyrai ar moteriškės ne, bet diedukai taip. QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 12 02, 13:49) ojezau kaip buna...pasimkit mane i kelione truliku ar autiku...as apreksiu visus kas nesupratingi... nors kol vaikas iki kokiu 7 men buvo, as labai buvau tokia, kad nutyledavau, nors maziau nei pries vaiko gimima - iki gimimo isvis tionte buvau ir tylene...bet va dabar tai visad uz save kovoju ir jei matau kad kas ant jaunos mamos ar nestukes putoja ir skriaudzia, o ji tyli - uzstoju VISADA. ir uzleidziu visad. nors pati buciau su vaiku ant ranku - su mazesniu vaiku uzleisiu mamyte. Gerai tada,kai atvaziuosiu pasiimsiu tave i keliones
100%Pritariu,kad vezimelis ir viesas tranaportas nesuderinama!Karta ilipu i troleibusa pilnokas.Prisiparkuoju,kad niekam netrugdyckiau.Ilipa moteriske su paugle dukra.Tipo kiek zmoniu,o cia dar ir vezimelis...O apie padejima ikelt buna visko.Vieni padeda net paprasyt nespeji,o kiti ziuri kaip tysi vezima is autobuso.
cia ne i tema,bet noriu parasyti atsiliepima apie tako warrior vezimeli.Mielos Mamytes,nuosirdziai patariu nepirkti.Pas mus po pirmo isvaziavimo luzo ratas,nors vaziavom saligatviu,o po menesio-remas!nesusigundykit graziu dizainu ir tariamai tvirta isvaizda.
As irgi manau kad tai nesuderinama, jei reikia kazkur nuvaziuot vaziuojam su masina, arba prasau kad kas nors paveztu is pazystamu. Jei tik kelios stoteles pestute einu, pasportuoju
|