Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gabytė sveikinasi su pasauliu
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
***Austrija***
Bijojau gimdymo ir aš labai... Tris kart iki to lemtingo įvykio gulejau ligoninej. Bėdos nelabai dideles buvo, tiesiog tino kojos. Paskutinio tokio mano atsidurimo ligoninej metu viskas ir nutiko...
Gulejom palatoj penkios. Trims is mūsų jau reikejo gimdyt, tačiau mažyliai neskubejo. Aš nesijaudinau. Man iki TOS dienos buvo like dar keletas dieneliu.. Kaip tik iš vakaro prašiau gydytojos kad rytdienai išleistų valandžiukei, dar neturėjom vežimėlio, tai būtume su vyru paleke apsipirkt ko dar trūko. Tačiau... mūsų mažoji nusprendė kitaip.
Po pusryčių ligoninej visos prigulem, pliotkinam... O man tik kažko šilta tarp kojų...Nu čia dabar kas. Galvoju gėda.Nubėgu į toleta, nu tikrai ne šlapimo kvapas... Nueinu pas sesele, nu tikrai mažoji mūsų ateina...
palatos drauges išlydėjo su konjaku, sako drąsiau bus.
Po visu procedurų atėjau įgimdyklą. Bijau žiauriai. Gydytoja klausia ar norėčiau nejautrą daryt. Aš aišku kad noriu...Nors man dar neskauda, o ir sąrėmiai labai lengvi, bet juk dar skaudes, juk visoms skauda. Tačiau gydytoja taria:"- Patariu kaip savo dukrai, neverta daryti, nes jau šeši centimetrai kaip atsidare.Jau tuoj ant stalo, o ne nejautra daryt." Aš sutrinku...
Laikas... Baisu.. Bet skausmo nėra...kada gi pagaliau pradės skaudėti????
vandenys nubėgo 9.20 ryte, Gimdymas prasidejo 13.45. Mano saulyte su pasauliu pasisveikino 14.28. Be skausmo, be jokios nejautros, tik kirpima reikejo daryt...
Dukrytė sveika. Po siuvimo procedūros abi iškeliaujam į palatą. Pagaliau aš ją laikau šalia...
Gydytoja sakė, kad pasaulyje yra apie du procentus moterų, kurios gimdo be skausmo. Aš viena iš jų...Išlydint mus iš gimdyklos gydytoja dar palinkėjo, kad su antru spėčiau atvažiuot...
tai tokia mūsų istorija.
SOWELU
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kad visoms toks gimdymas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ramunita
eik tu sau smile.gif pavydziu baltai blush2.gif
Mašinytė
nerealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
*valdonė*
oho, pasirodo ir taip būna thumbup.gif Aš net nežinojau apie tai doh.gif Pasisekė jums thumbup.gif

AUKIT DIDUTĖS IR SVEIKUTĖS smile.gif
Giedruciukas
Fantastiska istorija ! Norisi tiketi, kad ir man taip bus ! 4u.gif
Linkejimai Gabytei ir sauniausiai mamytei smile.gif
Juk net Biblijoje rasoma, kad moteris gimdys skausmuose, o kad Tau net tu skausmu nebuvo smile.gif thumbup.gif
Lali
Super thumbup.gif
***Austrija***
Keista ir man buvo. Bet pasirodo kad buna ir taip. Kiekvienai palinkečiau tokio gimdymo.Sėkmės visoms.
cosmute
Na tai jau tikrai 4u.gif Yra Tau ko pavydeti smile.gif Kad man sitaip g.gif O tai labai jau bijau to gimdymo sad.gif
geroji
jetus, kaip faina. Ir as taip noreciau...
Sigitta

Nu nieko sau! Esi po laiminga zvaigzde gimus!
motinele
Saunu, jei zinociau, kad ir man taip bus jau siandien apsispresciau gimdyti antra.
Aukit didutes, bukit sveikutes ir dziaukites viena kita.
advance
grazi istorija. sekems jums 4u.gif
Dena
Grazi istorija 4u.gif
Dalyvė
QUOTE(Giedruciukas @ 2005 03 23, 16:18)
Fantastiska istorija ! Norisi tiketi, kad ir man taip bus !  4u.gif
Linkejimai Gabytei ir sauniausiai mamytei smile.gif
Juk net Biblijoje rasoma, kad moteris gimdys skausmuose, o kad Tau net tu skausmu nebuvo smile.gif  thumbup.gif
*

Aš irgi prisiminiau tuos žodžius. Laimingiausios iš laimingiausių tokios moterys. Sveikinimai kuo nuoširdžiausi smile.gif
Vanileee24
grazu 4u.gif
idea fix
Viešpatėliau tu mano, kaip gera žinoti, kad tokie du procentai yra... Kaip aš norėčiau pakliūti tarp jų ax.gif Nes noriu viso vaikų darželio. Bent keturių vaikučių bigsmile.gif tai tikrai mirksiukas.gif
Linusikas
Blem, net užpavydėjau, kaip faina. sveikinimai 4u.gif
daluzenik
Galima tik pavydet tokio gimdymo thumbup.gif
be baimes galit antra planuot, kai tik noro bus, bet toli nuo gimdymo namu i pabaiga nenuvaziuok, nes tikrai paskui gali nespet mirksiukas.gif
ŽuvelėNEauksinė
Grazi istorija,sveikinam 4u.gif
daluzenik
Tiesiog stebuklingai lenvai, tik pavydet galima.
Bet, kad taip dar ir augint lengva butu, tai ko reiktu? galetume daugevaikes but thumbup.gif
evilish
wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.