Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kasdien atrodykite puikiai!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Masako
Grazi foto, kazkuo primena kaubojiskus laikus smile.gif Ir moteris simpatiska bigsmile.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14254

Kokia ispudinga motera bigsmile.gif Grazuole mirksiukas.gif ir foto juokinga biggrin.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14179
pasaka1
Nu kokia gera puse nuotrauku dar mesciau lauk, bet jau tikrai yra tokiu, tarp kuriu reiks rinktis balsuojant bigsmile.gif tikrai fainu matau
net as uzsimaniau dalyvaut unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Bobule @ 2007 11 28, 17:10)
Deja rolleyes.gif
Nebuvau cia niekada schmoll.gif
Kodel ja tureciau but?Taip sutinkat naujokus?
*

nu reakcija tai tikrai kaip "naujoko" lotuliukas.gif
BevardeX
QUOTE(pasaka1 @ 2007 11 28, 18:22)
Nu kokia gera puse nuotrauku dar mesciau lauk, bet jau tikrai yra tokiu, tarp kuriu reiks rinktis balsuojant  bigsmile.gif  tikrai fainu matau
net as uzsimaniau dalyvaut  unsure.gif

Ir as uzsimaniau biggrin.gif Tik kad feiso rodyt baisiai nesinori schmoll.gif
Rhealife
Na mergina su knygomis orginali kaip ir ankstesnej nuotraukoj tongue.gif
Pateikimas foto super, bet stilius cia ne aprangos manau, o israiskos, aplinkos ir zmogaus toje aplinkoje. Turbut turi gera fotografa pasonej 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gardenija @ 2007 11 28, 16:23)
Ir as uzsimaniau biggrin.gif Tik kad feiso rodyt baisiai nesinori schmoll.gif
*

va va butent. as irgi noreciau bais parodyti kai kuriuos savo derinius, bet veido visiskai nesinori rodyti schmoll.gif o maskuotis man nepatinka, nes prie stiliaus viskas turi tikti ir makiazas ir papuosalai... todel teks demonstruoti ne savo feisa lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pasaka1 @ 2007 11 28, 16:22)
Papildyta:
nu reakcija tai tikrai kaip "naujoko"  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif ta pati pagalvojau lotuliukas.gif
kristina-buziene
Pamatėm bigsmile.gif Sakom ohooo bigsmile.gif
Kokia nuotrauka bigsmile.gif Labai patiko ,ir ne man vienai mirksiukas.gif
Nuotrauka verta dėmesio,
user posted image

Iš kur tu tokių idėjų pasisemi ??? g.gif rolleyes.gif (prašom atsakymą į a.ž) hihihi.gif
zaneta19
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 28, 18:01)
Pamatėm  bigsmile.gif  Sakom ohooo    bigsmile.gif 
      Kokia  nuotrauka  bigsmile.gif  Labai patiko ,ir ne man vienai  mirksiukas.gif
                Nuotrauka verta dėmesio,
    user posted image

Iš kur tu tokių idėjų pasisemi ???  g.gif  rolleyes.gif (prašom atsakymą į a.ž) hihihi.gif
*

aga sita tai tikrai grazi foto
c-girl
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 28, 18:01)
     user posted image
*

SUPER thumbup.gif lotuliukas.gif
Kazko tokio laukiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Absoliuti "favorite" ax.gif Lauksim daugiau...... rolleyes.gif
Aidulia
Man šita labai į temą. Patinka thumbup.gif

user posted image
Zvaigzdziuke
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 28, 19:01)
                Nuotrauka verta dėmesio,
    user posted image

įdomi , bet nematau nieko ohoho , prieš tai geresnė buvo cool.gif

c-girl
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 11 28, 20:25)
įdomi , bet nematau nieko ohoho , prieš tai geresnė buvo  cool.gif
*

Ana irgi gera buvo, man labai patiko, BET...kompoziciskai sita geresne mirksiukas.gif ir ideja liuks thumbup.gif
dainele
Sugalvojau as igi cia siek tiek "arsiau" pasireiksti (nors anksciau siame skyrely niekada nedalyvavau blush2.gif )

Man susidare ispudis, kad musu mamu SM "stilius" geriausia matosi "is uzpakalio", ty. paslepus veida. Gal as ir neteisingai suprantu, bet man stilius yra tiek rubu, tiek sukuosenos, tiek veido israiskos, (koju, ranku etc.), aksesuaru suderinimas pilnuma.
Negi kai jus vartote madu zurnalus, skaitote "Zmones" ir pan. turinio "zernalus", lapus su modeliu veido, kuno israiska perverciate ir kreipiate demesi tik i "mada is uzpakalio"? Vienok, tuomet nesistebeciau Juozulio (LT dizainerio) pastebejimu, kad Lietuvoje nera mados, nes statistine SM (LT) mamai/moteriai daugu daugiausia galima pasiulyti ir itikti su "stiliumi is nugaros"
Vnz, nesuprantu, kaip galima balsuoti uz nuotraukas "is nugaros", kur nesimato jokio stiliaus?
Taip pat nesuprantu "apkarpytu" nuotrauku stiliaus, kur nukerpamos mociutei kojos ar apkarpoma nuotrauka tiek, kad matosi tik "sis tas". Kai maciau "mociute su kojomis" man ji buvo labai autentiska ir patraukli nuotrauka. Dabar to zavesio nebeliko. Nesuprantu, ko bijoti rodyti kojas: su kelnem ar be kelniu? Juk jos yra kuno dalis ir personazui suteikia charakteriu. Dabar man beveik visos sedincios moterys, tiek apkarpytos, kad atrodo, "sustumtos".
Na va, ir pavariau as cia doh.gif

Kol kas tik viena nuotrauka isreiskia stiliu. Tik man sis stilius ne prie sirdies. Man si nuotrauka primena 9-nto desimmecio Lenkijos pakeliu "greitukiu" stilius. Na, bet nesvarbu, ka man si nuotrauka suveltoje lovoje primena - ji isreiskia kazkoki stiliu.
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14179

Situ "is nugaros stiliaus" nuotrauku nesuprantu, nes jos nepataiko i konkurso esme: " spinduliuoti pasitikėjimu savimi ir vien tiktai savo žvilgsniu priversti aplinkinius užgniaužti žadą?"; suteiks Jums pasitikėjimo savo jėgomis."
Man visos nuotraukos is nugaros daugiau maziau primena ivada i psichologines pamokas, kad zmogus slepdamas savo veida, rodydamas nugara jauciasi nejaukiai, prarades savimi visiska pasitikejima.
Paziurejus i nuotraukas, daugelyje juju neizvelgiu pasitikejimo savimi, svytejimo.

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14264
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14232
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14216

Atsiprasau, kad tiek daug prirasiau. Esu nauja sio skurelio dalyve. ax.gif
sygyta
dainele,drysciau nesutikti,jog moterims,slepiancioms veidus, truksta pasitikejimo... greiciau tai nenoras buti atpazintai.
Lau_rike
QUOTE(dainele @ 2007 11 28, 22:30)

Situ "is nugaros stiliaus" nuotrauku nesuprantu, nes jos nepataiko i konkurso esme: " spinduliuoti pasitikėjimu savimi ir vien tiktai savo žvilgsniu priversti aplinkinius užgniaužti žadą?"; suteiks Jums pasitikėjimo savo jėgomis."
Man visos nuotraukos is nugaros daugiau maziau primena ivada i psichologines pamokas, kad zmogus slepdamas savo veida, rodydamas nugara jauciasi nejaukiai, prarades savimi visiska pasitikejima.
Paziurejus i nuotraukas, daugelyje juju neizvelgiu pasitikejimo savimi, svytejimo. 

Atsiprasau, kad tiek daug prirasiau. Esu nauja sio skurelio dalyve. ax.gif
*

Pritariu jai jau dalyvauji konkurse tai isdrysk ir savo veiduka parodyti, o ne tik ruba kuri devi ant saves. Nes kitu atveju galima tiesiog pakaba aprenti ir nufotografuoti.
dainele
QUOTE(sygyta @ 2007 11 28, 21:39)
dainele,drysciau nesutikti,jog moterims,slepiancioms veidus, truksta pasitikejimo... greiciau tai nenoras buti atpazintai.
*

SYGYTA, jei nenori buti atpazinta - nedalyvauji konkurse. Viskas labai paprasta. As cia nei vienos dalyvaujanciso konkurse nepazistu. Is kai kuriu nuotrauku susidariau nuomone,kad CALIFORNIA GIRL yra lb stilinga. Bet nezinau, ar ji siame konkurse dalyvauja, nors cia pasisako.

Kiek man teko mokytis psichologijos, ten buvo destoma, kad veido slepimas vakaru kulturos krastuose reiskia nepasitikejima savimi. Taigi, slepiamame veide nematau jokio zvytejimo, ar zavesio, kurio taip buvo laukiame siame paskelbtame konkurse(pasiskaityk pirmas siokonkurso eilutes)
Sutikciau su nuotraukomis is nugaros ir slepiamu veidu tik tuoemt, jei gyvenciau tokioje kulturoje (pvz. arabu ar kai kuriose Afrikos krastuose), kuriuose religija ar tradicija to neleidzia.
Kiek suprantu LT moterus dar ne visos perejo i veida fotografuoti tikejima ar toki draudima reglamentuojama kultura?
sygyta
[quote=dainele,2007 11 28, 22:51]
SYGYTA, jei nenori buti atpazinta - nedalyvauji konkurse. Viskas labai paprasta. As cia nei vienos dalyvaujanciso konkurse nepazistu.

taip,ponia,kaip pasakysit pioneer.gif

o is tikro,taisykles to nereikalauja. o balsuot ar nebalsuot,cia asmeninis zmoniu reikalas
Valerija
QUOTE(Elenele Raganele @ 2007 11 28, 22:50)

Neteisingai nuoroda nukopijuota, nes meta klaidą mirksiukas.gif
Lau_rike
Nuomone kiekvienas gali issakyti, taigi nesipykit abiem po balioneli. 4u.gif 4u.gif
Kiekvienas nubalsuosim kaip mus atrodys geriausiai.
Stebukle
"pavadinime brūkštelėkite puikiosios išvaizdos paslaptį"..... "Pačios įspūdingiausios konkurso nuotraukos su geriausiais stiliaus patarimais bus ...."

g.gif: moderatorės, klausimukas smile.gif ar nuotraukos dalyvaujančios konkurse atitinka šiuos reikalavimus? hihihi.gif patarimu pavadinimuose nerandu lens.gif
Aidulia
QUOTE(dainele @ 2007 11 28, 22:30)
Man si nuotrauka primena 9-nto desimmecio Lenkijos pakeliu "greitukiu" stilius.
*

unsure.gif blink.gif Dėl pižamos ar kaip?
Valerija
QUOTE(dainele @ 2007 11 28, 22:51)
SYGYTA, jei nenori buti atpazinta - nedalyvauji konkurse. Viskas labai paprasta. As cia nei vienos dalyvaujanciso konkurse nepazistu. Is kai kuriu nuotrauku susidariau nuomone,kad CALIFORNIA GIRL yra lb stilinga. Bet nezinau, ar ji siame konkurse dalyvauja, nors cia pasisako.

Kiek man teko mokytis psichologijos, ten buvo destoma, kad veido slepimas vakaru kulturos krastuose reiskia nepasitikejima savimi. Taigi, slepiamame veide nematau jokio zvytejimo, ar zavesio, kurio taip buvo laukiame siame paskelbtame  konkurse(pasiskaityk pirmas siokonkurso eilutes)
Sutikciau su nuotraukomis is nugaros ir slepiamu veidu tik tuoemt, jei gyvenciau tokioje kulturoje (pvz. arabu ar kai kuriose Afrikos krastuose), kuriuose religija ar tradicija to neleidzia.
Kiek suprantu LT moterus dar ne visos perejo i veida fotografuoti tikejima ar toki draudima reglamentuojama kultura?
*

Kai kur nerodymas duoda ir žavesio....
Šiaip ar taip, vienus veido nesimato, o kitur tik veidas ax.gif visokių manau reikia
Aidulia
Man tų dviejų jaunuolių stiliukas net iš nugaros matosi. Be to, nemanau, jog jie apgalvotai slepia veidus, tiesiog tokia yra foto ir man ji- čiotka ir į temą. Mažiau man patinka tos tikrosios, manekeniškos pozos, tik rūbo demonstracija- be įžvelgiamos nuotaikos, be cinkelio, be minties, interpretacijos. Tiesiog nemėgstu nuotraukų labai tiesiogiai suprastų pagal temos pavadinimą
Valerija
QUOTE(Stebukle @ 2007 11 28, 23:01)
"pavadinime brūkštelėkite puikiosios išvaizdos paslaptį"..... "Pačios įspūdingiausios konkurso nuotraukos su geriausiais stiliaus patarimais bus ...."

g.gif: moderatorės, klausimukas smile.gif ar nuotraukos dalyvaujančios konkurse atitinka šiuos reikalavimus? hihihi.gif patarimu pavadinimuose nerandu lens.gif
*

Manau, akd reikia su tokia situacija susitaikyti, nes vis dėto šį konkursą paskelbė kaip Fotokonkursą, tai ir svarbiausia nuotrauka, o pavadinimas tik ją papildo. Jei toks konkursas būtų paskelbtas Stiliaus forume, kaip patarimų konkursas, tai taip... tai patarimas būtų pirmoje vietoje ir būtinas.
Muskari
QUOTE(Elina @ 2007 11 28, 22:01)
unsure.gif  blink.gif  Dėl pižamos ar kaip?
*

nors skirta ne man, bet man ta nuotrauka kiek vulgaroka dėl per didelio makiažo kiekio ax.gif .
Stebukle
QUOTE(Valerija @ 2007 11 29, 00:10)
Manau, akd reikia su tokia situacija susitaikyti, nes vis dėto šį konkursą paskelbė kaip Fotokonkursą, tai ir svarbiausia nuotrauka, o pavadinimas tik ją papildo. Jei toks konkursas būtų paskelbtas Stiliaus forume, kaip patarimų konkursas, tai taip... tai patarimas būtų pirmoje vietoje ir būtinas.
*

Bet pala, jei butu konkursas ir butu pasakyta, kad pavadinimas turi but eiliuotas, tai vis vien butu dzin, jei butu pavadinimai neeiliuoti g.gif: Nes gi ir prizai bus... uz nuotrauka ir pavadinima 4u.gif unsure.gif gi cia remejai tokias taisykles stato, mainais i remima. O jei nesilaikysim mes ju "noru" daugiau neberems sad.gif ir nebedovanos laidyniu... verysad.gif
sygyta
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 11 28, 23:10)
nors skirta ne man, bet man ta nuotrauka kiek vulgaroka dėl per didelio makiažo kiekio  ax.gif .
*

kaip jus imatot ,kiek to makijazo? blink.gif blink.gif

man ten viskas ciki, iskyrus nedailiai sudetas lupytes biggrin.gif bet manau taip reikalauja sitos foto ideja biggrin.gif
Valerija
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 11 28, 23:10)
nors skirta ne man, bet man ta nuotrauka kiek vulgaroka dėl per didelio makiažo kiekio  ax.gif .
*

Ak štai kas.... o aš vis žiūriu į tą nuotrauką ir nelimpa man ji, bet nesuprantu ko g.gif , o pasirodo, kad prie tokios "lovos" aplikos makiažas per ryštus ax.gif
Muskari
QUOTE(sygyta @ 2007 11 28, 22:14)
kaip jus imatot ,kiek to makijazo? blink.gif  blink.gif

man ten viskas ciki, iskyrus nedailiai sudetas lupytes biggrin.gif  bet manau taip reikalauja sitos foto ideja biggrin.gif
*

na, gramais neišmatuosiu, bet tikrai matyt, kad gerokai padažyta.
skonio reikalas. o lūpų sudėjimas man nekliūna.
Aidulia
QUOTE(Valerija @ 2007 11 28, 23:15)
makiažas per ryštus ax.gif
*

jei jis, apskritai, yra biggrin.gif

Atsirado labai graži nuotrauka

user posted image
Lau_rike
Na man ji nelabai juoda ir tiek smile.gif Kur cia stilius ta kruva batu biggrin.gif
Muskari
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 28, 22:20)
Na man ji nelabai juoda ir tiek smile.gif Kur cia stilius ta kruva batu biggrin.gif
*

čia stiliaus paieškos biggrin.gif. nors ir man nelabai ax.gif
Valerija
QUOTE(Elina @ 2007 11 28, 23:18)
jei jis, apskritai, yra biggrin.gif

Matyt vaidenasi man lotuliukas.gif Vadinasi labai pasisekė moteriškei, kad Dievulis tokio išskirtinio grožio atseikėjo nail.gif 4u.gif
kristina-buziene
Ką jūs čia kalbat moteros blink.gif Ryškus makijažas biggrin.gif ,koks dar ryškus blink.gif ????

Gi ir taip matosi,kad moteriškė ryškių ,neišblukusių bruožų tongue.gif Man viskas ten tvarkoij atrodo ...Ir deja jai labai tinka mirksiukas.gif tongue.gif Neįsivaizduoju nuotraukos autorės kitokios schmoll.gif

Aidulia
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 28, 23:20)
*

O man - viena iš įdomesnių. Tai yra- kol kas- fainiausia. Bent mintis, idėja ir darbas jaučiasi
Muskari
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 28, 22:23)
Ką jūs čia kalbat moteros  blink.gif  Ryškus makijažas  biggrin.gif  ,koks dar ryškus  blink.gif ????

Gi ir taip matosi,kad moteriškė ryškių ,neišblukusių bruožų  tongue.gif Man viskas ten tvarkoij atrodo ...Ir deja jai labai tinka  mirksiukas.gif  tongue.gif  Neįsivaizduoju nuotraukos autorės kitokios  schmoll.gif
*

tikrai neišblukusių. net blizga biggrin.gif .
kadangi aš nuotraukos autorės nepažįstu, tai negaliu įsivaizduot jos kitokios ax.gif .
o kodėl "deja jai tinka"?
kristina-buziene

user posted image
*

[/quote]

Kažko trūksta šitai foto g.gif Klausimas ko??? g.gif Gal,kad lūpos pridengtos smile.gif

Bet batų neblogų matau bigsmile.gif
vvvvv
QUOTE(Valerija @ 2007 11 28, 22:22)
Vadinasi labai pasisekė moteriškei, kad Dievulis tokio išskirtinio grožio atseikėjo  nail.gif  4u.gif
*

mano akis mato, kad moteris is tiesu be galo grazi, israiskinga ir idomi wub.gif
Matelyk
pagrindinis šio konkurso nuotraukų akcentas - akiniai nuo saulės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Abatija
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 28, 22:27)
  Bet batų neblogų matau  bigsmile.gif
*

Iš batų galima atpažint kas čia tokia slepiasi po akinukais lotuliukas.gif
liusė
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 28, 23:27)
user posted image
Kažko trūksta šitai foto  g.gif  Klausimas ko??? g.gif Gal,kad  lūpos pridengtos  smile.gif

Bet batų neblogų matau  bigsmile.gif
*

Man šita irgi nelabai. Idėja man negali nepatikt, nes pati panašią turėjau, bet su pateikimu kažkas netaip g.gif
Abatija
QUOTE(Aila @ 2007 11 28, 22:33)
Man šita irgi nelabai. Idėja man negali nepatikt, nes pati panašią turėjau, bet su pateikimu kažkas netaip g.gif
*

Aš irgi kažkokią tokią idėją turėjau biggrin.gif

QUOTE(Elina @ 2007 11 28, 22:33)
Priminei bigsmile.gif  biggrin.gif
*

biggrin.gif bigsmile.gif

Senolė
Aš kažko pradėjau simpatizuot senoliams, ir šita ir ana patinka. O čia dar tas bantikas po kaklu ir tas mielas veidelis ax.gif
kristina-buziene
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 11 28, 21:25)
tikrai neišblukusių. net blizga  biggrin.gif .
kadangi aš nuotraukos autorės nepažįstu, tai negaliu įsivaizduot jos kitokios  ax.gif .
*

O,kad veidukas blizga ,tai net labai natūralu rolleyes.gif ,mano irgi blizga ,nors aš nesipudruoju rolleyes.gif ,labai jau retai,bet ant nuotraukų būna,kad blizga bigsmile.gif

Tinka jai labai tokie bruožai . Graži moteris wub.gif Man ji labai panši į vieną aktorę smile.gif ,kaip ten jos vardas,primiršau g.gif Aaaaa bigsmile.gif Sophia Loren bigsmile.gif

Nors nepradėkim dar tokia tema diskutuoti ir poster_offtopic.gif Čia pas kiekvieną skirtingas skonio supratimas šitu reikalu smile.gif Man patinka ir taškas.
žiog(ien)ė
vienok kai kurios nuotraukos iš nugaros yra žymiai gražesnės už tas iš priekio.. ir nors kažkuri čia labai aršiai puolė tokias, manau stilius gali spinduliuot net iš mažų detalių, nebūtinai iš visumos : veidas, makiažas, manikiūras...
kristina-buziene
QUOTE(Makarončikė @ 2007 11 28, 21:32)
Iš batų galima atpažint kas čia tokia slepiasi po akinukais  lotuliukas.gif
*

Aš tai nepažinau unsure.gif schmoll.gif
Rhealife
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 28, 21:20)
*

Idėja gera, bet pateikime kažko truksta ir man. Per daug nenatūraliai kažkaip atrodo. Lyg ir įsitempus mergaitė prieš kamera. Na nežinau prie ko tiksliai net prisikabinti. Graži mintis, bet neišbaigta.
Abo
ruputį ne į temą.

QUOTE(Mama Agnė @ 2007 11 28, 22:25)
tikrai neišblukusių. net blizga  biggrin.gif .
kadangi aš nuotraukos autorės nepažįstu, tai negaliu įsivaizduot jos kitokios  ax.gif .
*

Taikliai drinks_cheers.gif thumbup.gif "deja" nedera prie žodžio "tinka" , nes tai negatyvumas, neigimas, apgailestavimas, todėl tame sakinyje negali būti vartotinas biggrin.gif
Nebent tai buvo pasakyta su apgailestavimu, deja, jai tinka (na, atseit, nu va kokios lūpos, nu bet kaip jai, tai tinka) biggrin.gif

Tai taip ir būna tam virtualiam pasauly, rašom viena, mus supranta kitaip, o dar jei kiekvienas pagal savo suvokimą... smile.gif
kristina-buziene
QUOTE(Abo @ 2007 11 28, 22:22)
ruputį ne į temą.
Taikliai drinks_cheers.gif  thumbup.gif "deja" nedera prie žodžio "tinka" , nes tai negatyvumas, neigimas, apgailestavimas, todėl tame sakinyje negali būti vartotinas biggrin.gif
Nebent tai buvo pasakyta  su apgailestavimu, deja, jai tinka (na, atseit, nu va kokios lūpos, nu bet kaip jai,  tai tinka) biggrin.gif

Tai taip ir būna tam virtualiam pasauly, rašom viena, mus supranta kitaip, o dar jei kiekvienas pagal savo suvokimą... smile.gif

*

Ne ten kur reikia pavartojau žodį unsure.gif Matot,kaip būna per didelį norą išsisakyti biggrin.gif Klaida ,didelė klaida 000189.gif ,prašom nepykti 4u.gif
dainele
QUOTE(Valerija @ 2007 11 28, 22:02)
Kai kur nerodymas duoda ir žavesio....
Šiaip ar taip, vienus veido nesimato, o kitur tik veidas ax.gif  visokių manau reikia
*

Sutinku, kad visokiu reikia, bet siame konkurse tai jau gaunasi dauguma tongue.gif

QUOTE(Elina @ 2007 11 28, 22:24)
O man - viena iš įdomesnių. Tai yra- kol kas- fainiausia. Bent mintis, idėja ir darbas jaučiasi
*

Mintis gal ir gera, bet stiliaus neiziuriu, tik kazkokia betvarke beformeje erdveje rolleyes.gif

QUOTE(Makarončikė @ 2007 11 28, 22:36)
Senolė
Aš kažko pradėjau simpatizuot senoliams, ir šita ir ana patinka. O čia dar tas bantikas po kaklu ir tas mielas veidelis ax.gif
*

Man ir patinka senu, pagyvenusiu zmoniu veidai, judesio israiska, nes jie turi "uzgyvene" charakteri, nori jie ar nenori.

QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 28, 22:44)
Tinka jai labai tokie bruožai . Graži moteris wub.gif  Man ji labai panši į vieną aktorę  smile.gif ,kaip ten jos vardas,primiršau g.gif  Aaaaa  bigsmile.gif    Sophia Loren  bigsmile.gif
*

Na, labai jau nupiginai S.Loren. Ji niekuomet neatrode taip pigiai. Bet kaip minejau, stilius nuotraukoje isgautas: "Greitukes"

QUOTE(žmogiukas @ 2007 11 28, 22:45)
nors kažkuri čia labai aršiai puolė tokias,
*

As, as 'arsiai" puoliau, bet apie savo puolima pranesiau is anksto mirksiukas.gif

QUOTE(Rhealife @ 2007 11 28, 22:54)
Idėja gera, bet pateikime kažko truksta ir man. Per daug nenatūraliai kažkaip atrodo. Lyg ir įsitempus mergaitė prieš kamera. Na nežinau prie ko tiksliai net prisikabinti. Graži mintis, bet neišbaigta.
*

Sutinku. Viskas sumakaluota.
Ak, pasijutau dabar it didzioji kritike-fotografe rolleyes.gif

Prasau i mano zinutes nereaguoti uzsigavusiai, as tik nepiktybiskai isreiskiu savo nuomone. Visoms dalyvaujancioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vvvvv
QUOTE(dainele @ 2007 11 28, 23:44)
Na, labai jau nupiginai S.Loren. Ji niekuomet neatrode taip pigiai. Bet kaip minejau, stilius nuotraukoje isgautas: "Greitukes"
*

obana... bigsmile.gif taip aplinkui per aplinkui nereikia kalbeti... visi suprato ka norejai pasakyti, bet to daryti tikrai nereikejo.. schmoll.gif

mane cia visos puola, kad as apie drabuzeli kazka negero pasakau, o cia matai... viskas galima cool.gif
Aidulia
QUOTE(dainele @ 2007 11 29, 00:44)
Ji niekuomet neatrode taip pigiai. Bet kaip minejau, stilius nuotraukoje isgautas: Greitukės
*

Kalbėjot, jog nuotraukos be veidų neįdomios, tačiau išvaizdą kritikuojat, mažų mažiausiai, netaktiškai schmoll.gif . Tai gal tam jums ir reikalingi veidai kad matytųsi? Noriu pasakyt, jog aš nedrįsčiau vienos merginos, dalyvaujančios konkurse veido, viešai pavadint žuvišku, kitos liesumo aptarinėt. O pavadint, ir ne vieną kartą, forumietę lenkiška pigia prostitute- nedora schmoll.gif . Juk aptarimus, gal būt, paskaitinėja ir jos vaikai, "sirgdami" už mamytės foto, vyras, artimieji g.gif
Dėl makiažo. Man labiau užkliuvo kitos konkursantės makiažas, aiškiai neskoningas. Tačiau ji ir aptarinėjama nėra smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.