Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kasdien atrodykite puikiai!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
bsgess
QUOTE(sygyta @ 2007 11 24, 15:20)
princas carlzas ir tas su dzinsai kasdien vaiksto lotuliukas.gif
*

Taigi jis anglas. O lietuvaites grozi supranta kitaip, pas mus net patarle yra "aukotis del grozio", o anglai neturi biggrin.gif
sygyta
QUOTE(Palaida Bala @ 2007 11 24, 16:21)
o man tai keista, kaip galima į vieną konkursą suplakti ir vyrų, ir moterų foto. argi galima lyginti tarpusavyje, kuris gražiau apsirengęs - JIS ar JI ? Gal tada du nugalėtojai turėtų būti - abiejų lyčių?
nors ką čia spręst, gi nuotraukų ti nėra... blink.gif
*

tai ne tik kas graziau gi blush2.gif ismintingiau,stilingiau,su cinkeliu.o ta gali padaryti,tiek vyrai,tiek moterys tongue.gif
ramzyte
O man visos trys foto savaip įdomios,svarbiausia kad dalyvauja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kristina-buziene
QUOTE(sygyta @ 2007 11 24, 14:02)

kristina,fotoaparata i rankas ir i kiema biggrin.gif
*

Stengsimės biggrin.gif

Aš manau,kad tikrai kitomis dienomis dar pasipils nuotraukų bigsmile.gif Reikia pasiruoštiiii biggrin.gif Visos norim gražiai pateikti savo stilių ax.gif flirt.gif
Aš turiu nuotraukų ,bet noriu šviežienos parodyti,gi neįdomu tą patį vėl žiūrėti blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Wedi
naujas konkursas bigsmile.gif idomu, tai jau gali ir nebereikt daugiau foto 3 yra, 3 vietos ir gana lotuliukas.gif

QUOTE(sygyta @ 2007 11 24, 14:46)
dabar aptarsiu foto biggrin.gif  nugis dvi foto isvis ne i tema!!!!! tik ta vienintele pavadinimu " motinyste puosia" turejo buti uzskaityta...
temos pavadinimas kasdien atrodykite puikiai!  jei mergaites vaiksto kiekviena diena su balinem suknelem respect tada blush2.gif

man tai visos trys savaip idomios - pirmoji, kad pati susikure savo stiliu sventei, antroji, kur motinyste, tiesiog graziai atrodo (bet tai ir skonio reikalas cool.gif ) o kur mergaites - cia reikia ziuret gal kitaip - jei nori kasdien graziai atrodyti ir kad zmones neteke amo ziuretu, va, pavyzdys biggrin.gif man tai ideja super tos foto thumbup.gif nereikia suprasti tiesiogiai gal? ir siaip matosi ten, kad kazkur lauke daryta svente gal kokia, nes ir vyru matosi kostiumais, tai gal kokia tema buvo, cia jau reikia autores klaust po konkurso.

bet jei moderatore patvirtino visas foto, tai reiskias jos tinkamos?
Leonidas Iljičius
QUOTE(ramzis69 @ 2007 11 24, 15:32)
O man visos trys foto savaip įdomios,svarbiausia kad dalyvauja  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

o man tai visai neįdomios schmoll.gif

viena kaip iš provincijos siuvėjų ratelio, dar vienos iš LKS sandėlių, beje jos atrodo kol kas geriausiai va joms po banalų balioną 4u.gif 4u.gif 4u.gif, o trečioji pasisakė, kad motinystė ją puošia, bet iš jos motinystės liko tik šešėlis ant asfalto, bet užtat puikiai matosi balti batai bigsmile.gif

rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
grange
tongue.gif taigi pirmyn, dėk savo foto, pasirodyk visame gražume drinks_cheers.gif
*vandene*
Niu bet dvi nuotraukos visai neatitinka temos schmoll.gif
ramzyte
QUOTE(Leonidas Iljičius @ 2007 11 24, 17:00)
o man tai visai neįdomios  schmoll.gif

Man norisi,kad kuo daugiau merginų dalyvautų ir nebijotų įvairių replikų ir komplimentų wink.gif
Žiūriu jau Grangė pasiūlė sudalyvauti,aplenkė mane,bet lauksiu ir aš tavo pasirodymo clap_1.gif
sygyta
dalyvaus dalyvaus,taigi dar laiko yra,pamatysit kiek graziu foto bus biggrin.gif
Leonidas Iljičius
QUOTE(ramzis69 @ 2007 11 24, 18:09)
Man norisi,kad kuo daugiau merginų dalyvautų ir nebijotų įvairių replikų ir komplimentų  wink.gif
Žiūriu jau Grangė pasiūlė sudalyvauti,aplenkė mane,bet lauksiu ir aš tavo pasirodymo  clap_1.gif
*

matai einamuoju momentu aš guliu lovoje su frotiniu chalatu, tai jei nusifotkinsiu........ irnesakyk.gif ai nu ką čia kalbėt negaliu dabar atimt galimybės iš kitų dalyvių laimėti, o tai būsiu nedraugiška lotuliukas.gif
ramzyte
QUOTE(Leonidas Iljičius @ 2007 11 24, 18:19)
matai einamuoju momentu aš guliu lovoje su frotiniu chalatu, tai jei nusifotkinsiu........  irnesakyk.gif

Su chalatu jau nebegalėsi dalyvauti - išsidavei laugh.gif
Nerytė
QUOTE(Palaida Bala @ 2007 11 24, 15:21)
o man tai keista, kaip galima į vieną konkursą suplakti ir vyrų, ir moterų foto. argi galima lyginti tarpusavyje, kuris gražiau apsirengęs - JIS ar JI ? Gal tada du nugalėtojai turėtų būti - abiejų lyčių?
nors ką čia spręst, gi nuotraukų ti nėra... blink.gif
*

na idomu ar bus nors vienas JIS bigsmile.gif
Rustė
kurios nuotraukos ne į temą?

stilingumas pagrindinė tema, kiekvienas tą stilių turime kitokį, kam tai džinsai, kam kostiumėlis griežto stiliaus.

tad ir tvirtinu - visokias.
bet jei taip nutiktų, kad patvirtinčiau jau visai ne į temą, tada atsiprašysiu, ir teks išimti, bet tikiuosi taip nebus tongue.gif
bsgess
Kodel trijule issieme savo aptarta foto? Tikiuosi si nuotrauka nebuvo is interneto biggrin.gif Galejo palikti 4u.gif

Mociute - nuostabaus grozio moteris thumbup.gif
Rustė
čia aš išėmiau, kolkas bandau tikslintis konkurso temos subtilybes, kad nepritvirtinčiau nuotraukų ne pagal temą.

su autore susirašėm per AŽ.
jei viskas tiks, grąžinsiu. mirksiukas.gif
Chanson
Močiutė čia tikrai gražiausia bigsmile.gif
MaršuA
schmoll.gif Nepatiko man konkurso tema... Konkursas apie nieką...
Daivulyte
Daug komentaru,o ner uz ka balsuot ax.gif
Abatija
Kolkas aš už stilingąją Močiutę first.gif
MaršuA
QUOTE(Makarončikė @ 2007 11 24, 21:37)
Kolkas aš už stilingąją Močiutę first.gif
*

drinks_cheers.gif Šita vienintelė foto, už kurios nors akis užkliūna...
Rhealife
Nu šakės smile.gif Atėjau pažiūrėti gal netyčia naujas konkursas yra, ir vos nenugriuvau tokią temą pamačiusi lotuliukas.gif Nu kai pagalvoji tikrai gali būti ir pamaivų daug ir ne į temą, bet koks skirtumas, nubalsuosim kas patiks smile.gif
Labai norėčiau savo vyrą įdėti į konkursą, nes jis tikrai laimėtų stilingiausio vyro ar net tetuko konkursą, o be to, veidelį neeilinį turi wub.gif Visos čia nutirptų ir subalsuotų lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet sakė nė nesvajok blink.gif Nu tai ka padarysi, negausim lygintuvo smile.gif Reiks saves kur nors paieškoti, gal ką įdomaus rasiu...

Šiaip tai tiesą sakan be ryšio konkursas. Bet kad jau yra, tai ka jau čia..

O dėl nuotraukų, kurios yra juoką man sukele. Nu turbūt tik močiutė patiko. Kitos, tai eilinės. Ir tegu nesupyksta motinystė, bet man tie balti batai schmoll.gif
Abatija
Rhealife tai tu vyrą nufotkyk kai nematys kaip nors ir įdėk be žinios, jei jau bus toks stilingas ir gražus moteros tikrai nubalsuos į pirmą vietą jį ir džiaugsitės lygintuvu abu biggrin.gif
grange
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 24, 23:06)
Labai norėčiau savo vyrą įdėti į konkursą, nes jis tikrai laimėtų stilingiausio vyro ar net tetuko konkursą, o be to, veidelį neeilinį turi  wub.gif Visos čia nutirptų ir subalsuotų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet sakė nė nesvajok  blink.gif  Nu tai ka padarysi, negausim lygintuvo smile.gif Reiks saves kur nors paieškoti, gal ką įdomaus rasiu...

O dėl nuotraukų, kurios yra juoką man sukele. Nu turbūt tik močiutė patiko. Kitos, tai eilinės. Ir tegu nesupyksta motinystė, bet man tie balti batai  schmoll.gif

ech kaip gaila, kad nepamatysim tikrai stilingiausio žmogaus......
Abatija
Dabar galvoju, gal čia mus Rhealife apgaut nori g.gif:
Rhealife
QUOTE(Makarončikė @ 2007 11 24, 22:09)
Rhealife tai tu vyrą nufotkyk kai nematys kaip nors ir įdėk be žinios, jei jau bus toks stilingas ir gražus moteros tikrai nubalsuos į pirmą vietą jį ir džiaugsitės lygintuvu abu biggrin.gif
*

Baik tu juokus. Turbūt išvytų mane su tuo lygintuvu šėko lyginti lotuliukas.gif Aš pamačius čia tas nuotaukas ir jam parodžius, visaip bandžiau jį įtikinėti. Ir dar peržiūrėjau kad ir šiaip turim jau neblogų nuotraukų. Bet jis sako, čia manęs į bobų parodą nebandyk statyti lotuliukas.gif Nu man pačiai labai gaila. Nu gal kol konkursas pasibaigs, ir jei atsiras normalesnių nuotraukų gal įtikinsiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Makarončikė @ 2007 11 24, 22:34)
Dabar galvoju, gal čia mus Rhealife apgaut nori g.gif:
*

O prie ko čia apgavimas? g.gif Tik dabar įsigalvojau, kad jei jau ir sugalvotumem dalyvauti jau negalėčiau, bo jau per daug čia prisišnekejau g.gif lotuliukas.gif
O kad gražų vyrą turiu tai nėr man ko apgaudinėt. galėsiu kada nors šiaip įkelti paciciekavijimui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kad stilingas, gal čia tik man taip atrodo ir mano draugams, o jus kitaip gal nuspręstumėt. Aš tik savo nuomonę parašiau. Ir sorry, jau mes čia nuo temos per daug nukrypstam cool.gif
Abatija
Dar tik konkurso pradžia, kaip sakė kitos visos galvoja derinius, stiliuką tobulina, marškinukus lyginas hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 24, 23:39)
O prie ko čia apgavimas?  g.gif Tik dabar įsigalvojau, kad jei jau ir sugalvotumem dalyvauti jau negalėčiau, bo jau per daug čia prisišnekejau  g.gif  lotuliukas.gif
O kad gražų vyrą turiu tai nėr man ko apgaudinėt. galėsiu kada nors šiaip įkelti paciciekavijimui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

O gi prie to, kad nėra gal jis toks stilingas ir gražus, bet čia vyro neleidimas kaip priežastis nedėti nuotraukos. Visi pašnekėti gali ax.gif
Bet kokiu atveju aš ne piktai taip parašiau mirksiukas.gif
Papildyta:
Tai nenukrypstam nenukrypstam, šnekam apie konkursą ir apie jo dalyvius wink.gif
Rhealife
QUOTE(Makarončikė @ 2007 11 24, 22:42)
Dar tik konkurso pradžia, kaip sakė kitos visos galvoja derinius, stiliuką tobulina, marškinukus lyginas hihihi.gif
Papildyta:

O gi prie to, kad nėra gal jis toks stilingas ir gražus, bet čia vyro neleidimas kaip priežastis nedėti nuotraukos. Visi pašnekėti gali ax.gif
Bet kokiu atveju aš ne piktai taip parašiau  mirksiukas.gif
*

nu suprantu kad visi pašnekėt gali wink.gif

O del marškinukų lyginimo, įdomu įdomu bus pažiūrėti, jei tikrai kas nors specialiai konkursui nusifotografuos. gal ir pamatysim visai orginalių ir gražių derinukų..
Erszebeth
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 25, 00:46)
O del marškinukų lyginimo, įdomu įdomu bus pažiūrėti, jei tikrai kas nors specialiai konkursui nusifotografuos. gal ir pamatysim visai orginalių ir gražių derinukų..
*

Vat ir aš laukiu specialiai konkursui fotografuotų derinių bigsmile.gif Nors kai kam nepatinka, man šitas konkursas kaip tik įdomus, nes bus (bent jau turėtų būti) vertinamas ne nuotraukų grožis, o žmonių stilingumas/išradingumas. Galėtų būti ir pvz. rankdarbių konkursas, o gal netgi interjero ir pan. Labai praktiška ir įdomu bigsmile.gif

Beje, vienos nuotraukos pavadinimas užkliuvo - "niekas netiki, kad esu mamytė". Čia kad be sijono (kelnių), todėl netiki? g.gif O moralas/patarimas koks?
Gaziulka
QUOTE(Erszebeth @ 2007 11 24, 23:53)
Vat ir aš laukiu specialiai konkursui fotografuotų derinių bigsmile.gif Nors kai kam nepatinka, man šitas konkursas kaip tik įdomus, nes bus (bent jau turėtų būti) vertinamas ne nuotraukų grožis, o žmonių stilingumas/išradingumas. Galėtų būti ir pvz. rankdarbių konkursas, o gal netgi interjero ir pan. Labai praktiška ir įdomu  bigsmile.gif
*

as pvz buciau visai ne pries, tai man nepatinka, kad tokie dalykai vis delto vadinami FOTOkonkursu mirksiukas.gif
Erszebeth
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 25, 01:03)
as pvz buciau visai ne pries, tai man nepatinka, kad tokie dalykai vis delto vadinami FOTOkonkursu mirksiukas.gif
*

O bet tačiau, programavimo požiūriu, nėra kur kitur tokį daiktą kišt schmoll.gif Juk atvirukų konkursai irgi vykdavo FOTOkonkursų skyrelyje.
Atogrąža
Beje, vienos nuotraukos pavadinimas užkliuvo - "niekas netiki, kad esu mamytė". Čia kad be sijono (kelnių), todėl netiki?  g.gif O moralas/patarimas koks?
*

Aha, aš irgi pagalvojau, o kodėl gi netiki, kas čia taip nesuderančio su mamyte, kaip tokia g.gif
bsgess
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 24, 23:39)
O kad stilingas, gal čia tik man taip atrodo ir mano draugams, o jus kitaip gal nuspręstumėt. Aš tik savo nuomonę parašiau. Ir sorry, jau mes čia nuo temos per daug nukrypstam  cool.gif
*

Tai tu jau gavai gyvenimo laimejima - stilingiausia vyra wink.gif

Beje, vienos nuotraukos pavadinimas užkliuvo - "niekas netiki, kad esu mamytė". Čia kad be sijono (kelnių), todėl netiki?  g.gif O moralas/patarimas koks?
*

Netiki, nes mamytes neturi laiko buti stilingos g.gif Dalis tiesos yra, nors mamyte tai gerai atrodo.

QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 25, 00:03)
*

O kaip kitaip per interneta parodyti savo stiliu jei ne foto pagalba? Web konkursa skelbti? lotuliukas.gif
off topic
QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 25, 07:25)
Netiki, nes mamytes neturi laiko buti stilingos g.gif Dalis tiesos yra, nors mamyte tai gerai atrodo.
*

Žmonėm kartais su tokiu "netikėjimu" tenka susidurt kai žiūrėdami į tave mato tavy penkiolikinę mergiotę ir va todėl to nelabai sieja su motiniškumu. Čia pavadinimo interpretacija. Greičiau viena iš interpretacijos variantų, nes realiai žiūrint į nuotrauką nesuprantu. Ai žodžiu pavadinimas neteisingas, nes va čia bent kelios pasirodo visai patikėtų, kad mamytė, o tai jau ne "niekas" biggrin.gif
Džinė
QUOTE(Erszebeth @ 2007 11 25, 00:53)
*

QUOTE(Atogrąža @ 2007 11 25, 02:36)
Aha, aš irgi pagalvojau, o kodėl gi netiki, kas čia taip nesuderančio su mamyte, kaip tokia g.gif
*

manau autorė turėjo minty, kad atrodo jaunutė, o jau yra mama smile.gif
Alaja
Galvojau,kad nuotraukyciu bus daugiau per tas dienas unsure.gif
Nome
QUOTE(Džinė @ 2007 11 25, 10:40)
*

Tai visi tą ir suprato, tik kaip tas jaunumas susijęs su stiliumi? Tiesiog pavadiniams nevisai tinkamas parinktas nuotraukai ir tiek ax.gif
Alaja
Man rodos,is vis galetu panaikint pavadinimu reikamuma unsure.gif Ruba pademonstruot nereikalingi jie. rolleyes.gif Tiesiog nuotrauka ir tiek.
Rhealife
QUOTE(Alaja @ 2007 11 25, 09:52)
Man rodos,is vis galetu panaikint pavadinimu reikamuma unsure.gif  Ruba pademonstruot nereikalingi jie. rolleyes.gif Tiesiog nuotrauka ir tiek.
*

Na manau, kad pavadinimas reikalingas. Nes kažkiek "cinko" įneša, nes kartais ir iš nuotraukos taip gali ir likti nesupratęs kodėl ji čia įdėta. Kur pvz "Norėjau atrodyti gražiai..." jei būtų be pavadinimo, tai ten nematyčiau iš vis jokio stiliaus. Na bet jei jau atorė savo svajonę įgyvendino, tada jau galiu suprasti, kad norėjo ją ir kitiems parodyti cool.gif
jėga
QUOTE(Džinė @ 2007 11 25, 10:40)
*

Būna ir jaunesnių, patikėkit lotuliukas.gif

Man tai ta močiutė patinka wub.gif Tokia gera gera... wub.gif ir stilinga thumbup.gif
ramzyte
Man pavyzdžiui visai nepatinka skaityti tokius komentarus kaip ,kad "konkursas be ryšio" schmoll.gif kai ilgai jokio nebūna,tada zirziam kad bent koks būtų,o dabar vėl blogai g.gif
Man šaunu,kad kažkas dalyvauja,bet savo foto nedėčiau vien dėl negražių replikų,o jų manau tikrai bus,kieno kojos storos,kurios batai negražūs,koks rankinukas nedera ir t.t mastau.gif
SuperBaba
As kol kas uz stilingiausia mociute thumbup.gif
Rhealife
QUOTE(ramzis69 @ 2007 11 25, 10:36)
Man pavyzdžiui visai nepatinka skaityti tokius komentarus kaip ,kad "konkursas be ryšio"  schmoll.gif  kai ilgai jokio nebūna,tada zirziam kad bent koks būtų,o dabar vėl blogai  g.gif
Man šaunu,kad kažkas dalyvauja,bet savo foto nedėčiau vien dėl negražių replikų,o jų manau tikrai bus,kieno kojos storos,kurios batai negražūs,koks rankinukas nedera ir t.t  mastau.gif
*

o ko bijot tu repliku? pati matei kad labiausiai replikuojami uzima auksciausias vietas thumbup.gif
o jei bijei vilko, nu tai sako neik i miska.
nepyk, tik, as nepiktai tikrai 4u.gif
ramzyte
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 25, 11:49)
o ko bijot tu repliku?

Jei norėčiau tokių replikų - patarimų,eičiau į stiliaus skyrelį,ten mergaitės mielai padės ir patars,gražiai pasakys kas negerai.
Tuo labiau,kad visi ęsam skirtingi,kas vienam gražu,kitas gal išjuoktų mirksiukas.gif
Tiesiog jei kažkaip negražiai komentuosim,tai abejoju ar atsiras daug norinčių dalyvauti mastau.gif
Chanson
Mergvakario idėjos nesupratau - nei matosi stilingiausias, nei ten matosi mergvakaris. Tiesiog 3 moterys nusifotkino ir dar tokioj prieblandoj...
Rhealife
QUOTE(ramzis69 @ 2007 11 25, 10:57)
Jei norėčiau tokių replikų - patarimų,eičiau į stiliaus skyrelį,ten mergaitės mielai padės ir patars,gražiai pasakys kas negerai.
Tuo labiau,kad visi ęsam skirtingi,kas vienam gražu,kitas gal išjuoktų  mirksiukas.gif
Tiesiog jei kažkaip negražiai komentuosim,tai abejoju ar atsiras daug norinčių dalyvauti  mastau.gif
*

na argi piktos tos replikos? g.gif nereik taip giliai priimti 4u.gif gi nerašo niekas kad kažkas š.. paskutinis. tiesiog pasako savo nuomonę man patinka tas, o nepatinka anas. o žmones tai žinoma, kad skirtingi ir visiems neįtiksi. o ir nereikia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rita* @ 2007 11 25, 11:14)
Mergvakario idėjos nesupratau - nei matosi stilingiausias, nei ten matosi mergvakaris. Tiesiog 3 moterys nusifotkino ir dar tokioj prieblandoj...
*

drinks_cheers.gif

bet pvz mano tėvui šita sakė, patinka labiausiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai va ir suprask smile.gif
Nerytė

Liudna, kad nera uz ka balsuoti unsure.gif nematau grazaus stiliaus nei pas viena...vienai batai be rysio prie bendro stiliaus, kitos nuotraukos visai nesuprantu kam tokia deti, nei stiliaus nei komentaro tinkamo, kitoj vakarines sukneles, o juk pavadinimas "KASDIEN atrodykite puikiai!" zodziu... is visu blogiausiu reikia issirinkti geriausia - mociute. smile.gif Is karto atsiprasau nuotrauku autores uz kandziu komentarus, nu bet tam ir yra forumas, kad reiksti savo nuomone, diskutuoti, priestarauti, gincytis ir sutarti drinks_cheers.gif
Kazkaip neisbaigtas man tas konkursas g.gif

Laukiu merginu derinuku is derinuku temeles ax.gif
vvvvv
na ir konkursas.. ka as zinau.... cool.gif
o ir dalyvaujancios foto..... kazkaip..... nu nezinau.... gal dar tik sunki pradzia... rolleyes.gif
ramzyte
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 25, 12:26)
Laukiu merginu derinuku is derinuku temeles  ax.gif
*

Tikiu,kad bus labai gražių foto wub.gif
vvvvv
QUOTE(ramzis69 @ 2007 11 25, 11:57)
kas vienam gražu,kitas gal išjuoktų  mirksiukas.gif
*

jei jau apranga yra is ties stilinga, skoninga, suderinta ir dar estetiskai pateikta nuotraukose, tuomet tai patinka visiems... mirksiukas.gif
tad su tavo teiginiu visiskai nesutinku cool.gif

reikia tiesiog nors truputi nusimanyti siuose reikaluose ir tureti skoni bei aki.... mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.