QUOTE(sygyta @ 2007 11 24, 15:20)
Taigi jis anglas. O lietuvaites grozi supranta kitaip, pas mus net patarle yra "aukotis del grozio", o anglai neturi
QUOTE(Palaida Bala @ 2007 11 24, 16:21) o man tai keista, kaip galima į vieną konkursą suplakti ir vyrų, ir moterų foto. argi galima lyginti tarpusavyje, kuris gražiau apsirengęs - JIS ar JI ? Gal tada du nugalėtojai turėtų būti - abiejų lyčių? nors ką čia spręst, gi nuotraukų ti nėra... tai ne tik kas graziau gi
O man visos trys foto savaip įdomios,svarbiausia kad dalyvauja
naujas konkursas
QUOTE(sygyta @ 2007 11 24, 14:46) dabar aptarsiu foto temos pavadinimas kasdien atrodykite puikiai! jei mergaites vaiksto kiekviena diena su balinem suknelem respect tada man tai visos trys savaip idomios - pirmoji, kad pati susikure savo stiliu sventei, antroji, kur motinyste, tiesiog graziai atrodo (bet tai ir skonio reikalas bet jei moderatore patvirtino visas foto, tai reiskias jos tinkamos? QUOTE(ramzis69 @ 2007 11 24, 15:32) o man tai visai neįdomios viena kaip iš provincijos siuvėjų ratelio, dar vienos iš LKS sandėlių, beje jos atrodo kol kas geriausiai va joms po banalų balioną
Niu bet dvi nuotraukos visai neatitinka temos
QUOTE(Leonidas Iljičius @ 2007 11 24, 17:00) o man tai visai neįdomios Man norisi,kad kuo daugiau merginų dalyvautų ir nebijotų įvairių replikų ir komplimentų Žiūriu jau Grangė pasiūlė sudalyvauti,aplenkė mane,bet lauksiu ir aš tavo pasirodymo
dalyvaus dalyvaus,taigi dar laiko yra,pamatysit kiek graziu foto bus
QUOTE(ramzis69 @ 2007 11 24, 18:09) Man norisi,kad kuo daugiau merginų dalyvautų ir nebijotų įvairių replikų ir komplimentų Žiūriu jau Grangė pasiūlė sudalyvauti,aplenkė mane,bet lauksiu ir aš tavo pasirodymo matai einamuoju momentu aš guliu lovoje su frotiniu chalatu, tai jei nusifotkinsiu........ QUOTE(Leonidas Iljičius @ 2007 11 24, 18:19) matai einamuoju momentu aš guliu lovoje su frotiniu chalatu, tai jei nusifotkinsiu........ Su chalatu jau nebegalėsi dalyvauti - išsidavei QUOTE(Palaida Bala @ 2007 11 24, 15:21) o man tai keista, kaip galima į vieną konkursą suplakti ir vyrų, ir moterų foto. argi galima lyginti tarpusavyje, kuris gražiau apsirengęs - JIS ar JI ? Gal tada du nugalėtojai turėtų būti - abiejų lyčių? nors ką čia spręst, gi nuotraukų ti nėra... na idomu ar bus nors vienas JIS
kurios nuotraukos ne į temą?
stilingumas pagrindinė tema, kiekvienas tą stilių turime kitokį, kam tai džinsai, kam kostiumėlis griežto stiliaus. tad ir tvirtinu - visokias. bet jei taip nutiktų, kad patvirtinčiau jau visai ne į temą, tada atsiprašysiu, ir teks išimti, bet tikiuosi taip nebus
Kodel trijule issieme savo aptarta foto? Tikiuosi si nuotrauka nebuvo is interneto
Mociute - nuostabaus grozio moteris
čia aš išėmiau, kolkas bandau tikslintis konkurso temos subtilybes, kad nepritvirtinčiau nuotraukų ne pagal temą.
su autore susirašėm per AŽ. jei viskas tiks, grąžinsiu.
Močiutė čia tikrai gražiausia
Daug komentaru,o ner uz ka balsuot
Kolkas aš už stilingąją Močiutę
Nu šakės
Labai norėčiau savo vyrą įdėti į konkursą, nes jis tikrai laimėtų stilingiausio vyro ar net tetuko konkursą, o be to, veidelį neeilinį turi Šiaip tai tiesą sakan be ryšio konkursas. Bet kad jau yra, tai ka jau čia.. O dėl nuotraukų, kurios yra juoką man sukele. Nu turbūt tik močiutė patiko. Kitos, tai eilinės. Ir tegu nesupyksta motinystė, bet man tie balti batai
Rhealife tai tu vyrą nufotkyk kai nematys kaip nors ir įdėk be žinios, jei jau bus toks stilingas ir gražus moteros tikrai nubalsuos į pirmą vietą jį ir džiaugsitės lygintuvu abu
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 24, 23:06) Labai norėčiau savo vyrą įdėti į konkursą, nes jis tikrai laimėtų stilingiausio vyro ar net tetuko konkursą, o be to, veidelį neeilinį turi O dėl nuotraukų, kurios yra juoką man sukele. Nu turbūt tik močiutė patiko. Kitos, tai eilinės. Ir tegu nesupyksta motinystė, bet man tie balti batai ech kaip gaila, kad nepamatysim tikrai stilingiausio žmogaus......
Dabar galvoju, gal čia mus Rhealife apgaut nori
QUOTE(Makarončikė @ 2007 11 24, 22:09) Rhealife tai tu vyrą nufotkyk kai nematys kaip nors ir įdėk be žinios, jei jau bus toks stilingas ir gražus moteros tikrai nubalsuos į pirmą vietą jį ir džiaugsitės lygintuvu abu Baik tu juokus. Turbūt išvytų mane su tuo lygintuvu šėko lyginti Papildyta: QUOTE(Makarončikė @ 2007 11 24, 22:34) O prie ko čia apgavimas? O kad gražų vyrą turiu tai nėr man ko apgaudinėt. galėsiu kada nors šiaip įkelti paciciekavijimui O kad stilingas, gal čia tik man taip atrodo ir mano draugams, o jus kitaip gal nuspręstumėt. Aš tik savo nuomonę parašiau. Ir sorry, jau mes čia nuo temos per daug nukrypstam
Dar tik konkurso pradžia, kaip sakė kitos visos galvoja derinius, stiliuką tobulina, marškinukus lyginas
Papildyta: QUOTE(Rhealife @ 2007 11 24, 23:39) O prie ko čia apgavimas? O kad gražų vyrą turiu tai nėr man ko apgaudinėt. galėsiu kada nors šiaip įkelti paciciekavijimui O gi prie to, kad nėra gal jis toks stilingas ir gražus, bet čia vyro neleidimas kaip priežastis nedėti nuotraukos. Visi pašnekėti gali Bet kokiu atveju aš ne piktai taip parašiau Papildyta: Tai nenukrypstam nenukrypstam, šnekam apie konkursą ir apie jo dalyvius QUOTE(Makarončikė @ 2007 11 24, 22:42) Dar tik konkurso pradžia, kaip sakė kitos visos galvoja derinius, stiliuką tobulina, marškinukus lyginas Papildyta: O gi prie to, kad nėra gal jis toks stilingas ir gražus, bet čia vyro neleidimas kaip priežastis nedėti nuotraukos. Visi pašnekėti gali Bet kokiu atveju aš ne piktai taip parašiau nu suprantu kad visi pašnekėt gali O del marškinukų lyginimo, įdomu įdomu bus pažiūrėti, jei tikrai kas nors specialiai konkursui nusifotografuos. gal ir pamatysim visai orginalių ir gražių derinukų.. QUOTE(Rhealife @ 2007 11 25, 00:46) O del marškinukų lyginimo, įdomu įdomu bus pažiūrėti, jei tikrai kas nors specialiai konkursui nusifotografuos. gal ir pamatysim visai orginalių ir gražių derinukų.. Vat ir aš laukiu specialiai konkursui fotografuotų derinių Beje, vienos nuotraukos pavadinimas užkliuvo - "niekas netiki, kad esu mamytė". Čia kad be sijono (kelnių), todėl netiki? QUOTE(Erszebeth @ 2007 11 24, 23:53) Vat ir aš laukiu specialiai konkursui fotografuotų derinių as pvz buciau visai ne pries, tai man nepatinka, kad tokie dalykai vis delto vadinami FOTOkonkursu QUOTE(Rhealife @ 2007 11 24, 23:39) O kad stilingas, gal čia tik man taip atrodo ir mano draugams, o jus kitaip gal nuspręstumėt. Aš tik savo nuomonę parašiau. Ir sorry, jau mes čia nuo temos per daug nukrypstam Tai tu jau gavai gyvenimo laimejima - stilingiausia vyra QUOTE(Erszebeth @ 2007 11 24, 23:53) Beje, vienos nuotraukos pavadinimas užkliuvo - "niekas netiki, kad esu mamytė". Čia kad be sijono (kelnių), todėl netiki? Netiki, nes mamytes neturi laiko buti stilingos QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 25, 00:03) O kaip kitaip per interneta parodyti savo stiliu jei ne foto pagalba? Web konkursa skelbti? QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 25, 07:25) Žmonėm kartais su tokiu "netikėjimu" tenka susidurt kai žiūrėdami į tave mato tavy penkiolikinę mergiotę ir va todėl to nelabai sieja su motiniškumu. Čia pavadinimo interpretacija. Greičiau viena iš interpretacijos variantų, nes realiai žiūrint į nuotrauką nesuprantu. Ai žodžiu pavadinimas neteisingas, nes va čia bent kelios pasirodo visai patikėtų, kad mamytė, o tai jau ne "niekas" QUOTE(Erszebeth @ 2007 11 25, 00:53) Beje, vienos nuotraukos pavadinimas užkliuvo - "niekas netiki, kad esu mamytė". Čia kad be sijono (kelnių), todėl netiki? QUOTE(Atogrąža @ 2007 11 25, 02:36) manau autorė turėjo minty, kad atrodo jaunutė, o jau yra mama
Galvojau,kad nuotraukyciu bus daugiau per tas dienas
Man rodos,is vis galetu panaikint pavadinimu reikamuma
QUOTE(Alaja @ 2007 11 25, 09:52) Man rodos,is vis galetu panaikint pavadinimu reikamuma Na manau, kad pavadinimas reikalingas. Nes kažkiek "cinko" įneša, nes kartais ir iš nuotraukos taip gali ir likti nesupratęs kodėl ji čia įdėta. Kur pvz "Norėjau atrodyti gražiai..." jei būtų be pavadinimo, tai ten nematyčiau iš vis jokio stiliaus. Na bet jei jau atorė savo svajonę įgyvendino, tada jau galiu suprasti, kad norėjo ją ir kitiems parodyti
Man pavyzdžiui visai nepatinka skaityti tokius komentarus kaip ,kad "konkursas be ryšio"
Man šaunu,kad kažkas dalyvauja,bet savo foto nedėčiau vien dėl negražių replikų,o jų manau tikrai bus,kieno kojos storos,kurios batai negražūs,koks rankinukas nedera ir t.t
As kol kas uz stilingiausia mociute
QUOTE(ramzis69 @ 2007 11 25, 10:36) Man pavyzdžiui visai nepatinka skaityti tokius komentarus kaip ,kad "konkursas be ryšio" Man šaunu,kad kažkas dalyvauja,bet savo foto nedėčiau vien dėl negražių replikų,o jų manau tikrai bus,kieno kojos storos,kurios batai negražūs,koks rankinukas nedera ir t.t o ko bijot tu repliku? pati matei kad labiausiai replikuojami uzima auksciausias vietas o jei bijei vilko, nu tai sako neik i miska. nepyk, tik, as nepiktai tikrai QUOTE(Rhealife @ 2007 11 25, 11:49) o ko bijot tu repliku? Jei norėčiau tokių replikų - patarimų,eičiau į stiliaus skyrelį,ten mergaitės mielai padės ir patars,gražiai pasakys kas negerai. Tuo labiau,kad visi ęsam skirtingi,kas vienam gražu,kitas gal išjuoktų Tiesiog jei kažkaip negražiai komentuosim,tai abejoju ar atsiras daug norinčių dalyvauti
Mergvakario idėjos nesupratau - nei matosi stilingiausias, nei ten matosi mergvakaris. Tiesiog 3 moterys nusifotkino ir dar tokioj prieblandoj...
QUOTE(ramzis69 @ 2007 11 25, 10:57) Jei norėčiau tokių replikų - patarimų,eičiau į stiliaus skyrelį,ten mergaitės mielai padės ir patars,gražiai pasakys kas negerai. Tuo labiau,kad visi ęsam skirtingi,kas vienam gražu,kitas gal išjuoktų Tiesiog jei kažkaip negražiai komentuosim,tai abejoju ar atsiras daug norinčių dalyvauti na argi piktos tos replikos? Papildyta: QUOTE(*Rita* @ 2007 11 25, 11:14) Mergvakario idėjos nesupratau - nei matosi stilingiausias, nei ten matosi mergvakaris. Tiesiog 3 moterys nusifotkino ir dar tokioj prieblandoj... bet pvz mano tėvui šita sakė, patinka labiausiai tai va ir suprask Liudna, kad nera uz ka balsuoti Kazkaip neisbaigtas man tas konkursas Laukiu merginu derinuku is derinuku temeles
na ir konkursas.. ka as zinau....
o ir dalyvaujancios foto..... kazkaip..... nu nezinau.... gal dar tik sunki pradzia... QUOTE(ramzis69 @ 2007 11 25, 11:57) jei jau apranga yra is ties stilinga, skoninga, suderinta ir dar estetiskai pateikta nuotraukose, tuomet tai patinka visiems... tad su tavo teiginiu visiskai nesutinku reikia tiesiog nors truputi nusimanyti siuose reikaluose ir tureti skoni bei aki.... |